עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אודה על עזרתכם . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ;-) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג (אני בדרך כלל מחזיק מחשבים נייחים דיי הרבה זמן אז לא איכפת לי להשקיע קצת יותר... גם עד 8K ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג יחסית קל (בעיקר משחקי אסטרטגיה CIV5, Starcraft וקצת WOW ו Diablo3 ) מעבר לזה המחשב הנוכחי מתחבר ב HDMI לטלוויזיה ואנחנו רואים המון תכני HD דרכו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקרובת משפחה ואשמח לעצתכם. התשובות לשאלון: *תקציב : 3000 ש"ח. גמיש ב500 ש"ח. * מטרות המחשב - צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט * גודל 17. מאט או מבריק לא משנה. * רזולוציה הכי גבוהה שהתקציב מאפשר אם אפשר FHD מצוין. * משקל לא משנה בכלל. * זמן סוללה לא משנה בכלל. * לגבי יציאות מיוחדות רק שיהיה HDMI * Bluetooth עדיף לא קריטי. * נפח - 500GB נראה לי מינימום סביר. אם אפשר SSD קטן מצוין. * כונן אופטי דרוש. * מערכת הפעלה צריך. לא הכי קריטי איזו WIN7 ומעלה יהיה טוב. * אין העדפה לחברה כלשהיא *עדיפות לקנות מאחד השמות הגדולים. ivory ksp bug tms הדגשתי את הדברים היותר חשובים, המחשב ישמש לצפייה בתכני וידאו בעיקר וגם אינטרנט. בעדיפות עליונה זה האיכות מסך , מיד א…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by benz89,

יש לי thinkpad e330 שעבד כמו שצריך וגם ראיתי בו את הגמר היום. ברגע שנגמר המשחק וסגרתי את המסך החיבור האל חוטי הפך להיות "לא זמין". ניסיתי לשחזר לנקודת שחזור אחרונה, עשיתי "רענון" למערכת הפעלה (מה שהחזיר אותי לwin8 במקום 8.1). בדקתי דרך ה intel proset והופיע שם שהרדיו כבוי. אז הפעלתי מחדש את המחשב ושחזרתי את הBIOS לברירת מחדל ככה שמופיע שהרדיו במצב ON ושום דבר לא עוזר. יש הצעות מה עוד אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. רק מחשב ללא מסך מקלדת וכו' צריך כרטיס מסך עם כמה שיותר CUDA או שעדיף ללכת כבר על הMAC PRO? תודה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  5. שלום יש לי מחשב dell מדגם [h=3]Inspiron N5010[/h][h=3][/h]במשטח הפד של המחשב נייד בגליליה למטה ולמעלה / ימינה ושמאלה הוא לא עבוד לי עם האצבע למרות שהמשטח של הפד תקין ז"א על ידי הכפתורים אני כן יכול לגלול למטה למטה ולמעלה נכנסתי להגדות עכבר אבל זה לא קיים שום דבר בהגדרות האלה מה יכול להיות הבעיה? אולי חסר לי דרייבר משום שזה עבר לפי לפני מספר ימים

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  6. אהלן חברים. מפרט המחשב נעשה באתר של KSP. אך איני רוצה לעשות את הקנייה אצלהם. את המפרט הכנתי בעזרת חבר ושנינו לא מקצועיים לחלוטין בנוגע לבניית מחשביםכל ביקורת או שינוי יתקבלו בברכה. המפרט זקוק גם למסך. אם ישנן אלטרנטיבות למפרט גם זה יתקבל בברכה. עוד פרט מאוד! חשוב זו החנות ממנה יקנה המחשב, זקוק לחנות אמינה ולא כזו שמנסה "להיפטר" מלהקוח לאחר הקנייה. המפרט מצורף בקובץ לפוסט. המון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 7000 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת מדיה, עובדה באפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיוע…

• 24 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by LG G2,

שבוע טוב (: * מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש קל-בינוני (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה, אבל עדיף שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, Lenovo, HP. * כל דריש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dprog,

שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yotam360,

שלום לכולם, הרבה זמן שלא התעסקתי בתחום המחשבים והמחשב הנוכחי שלי התפגר סופית, לכן אצטרך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים עד 6000₪ בלי חריגות אבל גם לא צריך לחסוך. המחשב צריך להריץ את המשחקים החדשים (BF4, COD, CoH, קריסיס וכו׳) על הגדרות גבוהות על מסך ברזולוציה של 1280 על 1024 HD. אין לי בעיה שהמחשב יהיה רועש. את כל הציוד ההקפי יש לי, אז אני צריך לקנות רק מארז ותכולתו: 1. מארז 2. לוח אם 3. כרטיס מסך 4. מעבד 5. זכרונות 6. הארד דיסק 7. ספק 8. קירור למעבד החנות הכי קרובה לבית שלי היא KSP טבריה אז משם אעשה את הקניה. תודה לכל העוזרים, יותם.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by DeAk,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, רצוי אולטרבוק בתקציב של גג 5500 ש"ח מטרת המחשב היא ללימודים, סרטים ואולי קצת פוטושופ כ מו שכתבתי למעלה אני מעוניין באולטרבוק אז חשוב לי שהוא יהיה קל והמסך עד 14" ברזולוציה FHD הבנתי שאם המסך הוא טאצ' אז הוא מבריק ואם לא אז הוא מאט הייתי כן רוצה שהוא יהיה טאצ' אז כנראה מסך מבריק כל היציאות הרגילות כמובן.. בהקשר של הכונן הייתי רוצה שיהייה SSD אמיתי, 256G זה סבבה לגמרי בשבילי חשוב לי שהביצועים יהיו מהירים ושהמחשב יעלה מהר כונן אופטי לא קריטי בכלל טוב נראה לי עברתי על כל הדברים החשובים.. בהתחלה חשבתי לקנות ZENBOOK של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864636 אבל הבנתי שהוא בלי SSD אמיתי וגם שהוא מתחמם קצת מהר מה אתם אומר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19766

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by haimamazavs,

שלום המחשב שלי נפטר לפני כמה ימים אחרי כמעט 7 שנים שהוא שירת אותי כמו שצריך, אבל החיים ממשיכים ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. אני צריך את העזרה של אנשים שמבינים בהרכבת מפרט למחשב לגיימרים. עבר המון זמן מאז שהתעסקתי עם זה ואין לי שמץ של מושג בטכנולוגיות החדשות. אוקי אז ככה: התקציב הוא 5000 שקל אם אפשרות לחריגה של גג עד 500. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וגם לא מסך אני מחבר את המחשב לlcd 37 אינץ' גם מערכת הפעלה אני לא צריך. אני רוצה בעיקר מחשב למשחקים חדשים שיעבדו חלק ברזולציה גבוהה. אני רוצה שהמחשב יחזיק זמן שהחלקים שיהיו בו יהיו טובים גם לעוד כמה שנים. אני גם משתמש בו בתור מערכת קולנוע אז גם שיראו סרטים כמו שצריך. בקיצור מחשב טוב ומהיר. עוד משהו שחכתי להוסיף?

• 56 תגובות
    • 8.4k צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב 10.1" של סמסונג. הוא נפל לי לפני כמה ימים מגובה מתניים ומאז הוא לא עולה.. כנראה שלא מזהה את הדיסק הקשיח. בהתחלה הוא היה עולה והwindows היה מתחיל להטען אבל אז המסך היה הופך לשחור עכשיו הוא לא מגיע לזה.. הצלחתי להעלות את windows repair ושמה קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח לא קיים. ניסיתי להעלות גם את samsung repair וקיבלתי הודעה דומה (שקובץ שהוא צריך לא קיים). יש מה לעשות? המחשב הזה די חלש וישן (כמעט 4.5) ככה שלתקן אותו כנראה יהיה לא כלכלי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tmpusr,
    • 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם אני מתכוון לעבור מהנייד לנייח ולהשקיע בסביבות ה5 אלף שקל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שקל + 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו WATCH DOGS, DAYZ, BF4 ONLINE, Titanfall, Arma 3, AC IV, ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצייה של 24' דגם מסך BENQ GW2450, רזולוצייה טבעית 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך ב…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by aviel2kk,

שלום לכולם החלטתי למכור את המחשב שיש לי כרגע,עקב קניית מחשב חדש כמה אני יכול למכור את המחשב? מעבד: I7 2600K קירור המעבד: NOCTUA NH-U12P לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 זיכרון: G.Skill 1600MHZ 16GB שניי כרטיסי מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB - crossfire!! הרד דיסק: 1TB W.D בנוסף SSD 120GB ספק: HEC 1000W **הכרטיסים כרגע הם R9 290X ולא 6950 תודה רבה,ושבוע טוב!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום. אז קודם כל תודה לכל מי שעזר בפוסט הקודם ולאלו ששיכנעו אותי לעבור מלוח אם Z97 ללוח H87 אז שידרגתי את לוח האם (הבדל מחירים מזערי) והוספתי מסך. אשמח מאוד אם תתנו את חוות הדעת על המפרט הנ"ל אם למישהו יש רעיון לחלק אחר, אשמח מאוד לדעת גם מה הסיבה. אם הכל יהיה בסדר, אזמין את המחשב שבוע הבא דרך RSM. תודה רבה. שימוש למחשב: עריכת וידיאו ואנימציה (Primiere & after effects) ומשחקים בגרפיקה HIGH / ULTRA CPU: intel core i7 4790 Motherboard: MSI H97 gaming 3 Fan: Arctic freezer 7 pro Ram: G.Skill ripjaw-x 1600 8*2 ddr3 CL9 GFX: MSI GTX 770 4gb ddr 5 twin frozr SSHDD: Seagate desktop SSHD 1TB SSD: Samsung SSD 840 EVO 250GB Psu: Seasonic x-660 660watt 80 plus gold - oem …

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by Kevitor,

הלפטופ הזה יכול להריץ FIFA 14? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21501&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Proww,

שלום, שיפצתי את הבית ואני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר, מחשב סלוני. אני מחפש מארז קטן יחסית, המפרט הבא: 3 דיסקים קשיחים (אפשר לצמצם ל 2 ) כונן DVD ו: האם יש מארז שיכול להכיל את המפרט הנ"ל? *מארז אטום עדיף* תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by jetman,

?

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. Started by avivboker,

יעדים: כמו רובנו פה אני מאמין- לרוב שימוש רגיל אינטרנט שירים סרטים HD... מידי פעם משחקים (רצוי שעל איכות גבוהה בכל זאת צריך לנצל את המסך DELL U2713H ) קצת תוכנות עריכה (פוטושופ , אילוסטרייטור ) לא יותר מידי, לצורכי לימוד (סטודנט) לא מתוכונן עובר קלוק, העדפה למוצרי היי אנד, כי פעם ב-כ 4-5 שנים קונים מחשב ולא מעוניין להתעסק בשדרוגים כאלה ואחרים וזהו. מה דעתכם -הצעות ייעול שיפור יתקבלו בברכה מעבד : Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray קירור למעבד: עדיין לא הוחלט,דגש על שקטט... ועם יהיה נמוך זה יהיה נחמד(לא מתוכנן עובר קלוק..!) לוח אם : Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600 זיכרונות : G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב נייד לאבא שלי לצורכי עסקים, אני הסתכלתי קצת והגעתי למחשב נייד של דל סדרת LATITUDE דגם E5540: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875210 אני צריך שתתנו לי את חוות דעתכם לגביו, השיקולים שהביאו אותי לבחירה: מסך יחסית גדול ואיכותי זכרון SSD מעבד I7 דגם רביעי, דו ליבתי יחסית חסכוני בחשמל אני לא מבין גדול במחשבים ניידים ולכן אשמח לעזרה, חשבתי גם אולי לקנות את הגרסה הזולה יותר: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875472 ולהתקין בה זכרון SSD כפי שמפורט במדריך באתר. תודה רבה =)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברה, צריך את עצתכם/עזרתם בשדרוג או למעשה בקניית מחשב חדש. ערכתי את ההודעה המובנית למה שרלוונטי מקווה שמובן. תקציב המקסימאלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה וניתן בלי לחסוך בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה משחקים, עריכה גרפית, תכני HD, מולטיטאסקינג. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב כרגע מסך FULLHD - 1920X1080 עם תכנון למעבר לרזולוציה גבוהה יותר / מספר מסכים. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות מאוד. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים מארז Antec 1200 שלדעתי ישאר למערכת הזאת. וספק כוח - C…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by almor12,

חבר טוב שלי מעוניין לרכוש לאחיו שחלה במחלת הסרטן מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו עד 7500 ש"ח עם חריגה של כ-500 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יהיה נטו למשחקים כבדים כגון BF4,WATCHDOGS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בגדול לא משנה רוב הזמן הוא נמצא בבית החולים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…

25. שלום לפורום, הייתי שמח למפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, צפיה בסרטים סדרות (בHD, כמובן), וגיימינג לא כבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, עד 2.5K. אני בספק שזה ייצא פחות. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה קריטי, אבל בעקרון הייתי מעדיף לא לעבור את הסכום הנ"ל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, הורדות, סרטים (HD כאמור), משחקים לא כבדים (סטייל Europa Universalis, וכו' שלא דורשים כרטיס גרפי חיצוני וכדומה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרגע לא. יש לי את כל הציוד ההקפי הדרוש. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל מה שמחוץ למארז - לא נדרש. 5. עד כמה חשוב …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.