עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מיועד בעיקר לאינטרנט,מוזיקה וסרטים מדי פעם. שיהיה מבוסס מעבד אינטל. ללא מסך, מקלדת ועכבר. (ניתן לחרוג עד 200 שקל מהתקציב) תודה מראש :-)

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  2. אהלן שוב אני :] קודם כל שלום לכולם.. עד לפני יומיים ככה בניתי לי מפרט שלפי דעתי אני חושב שהוא טוב אבל אין כמו לשאול עוד אנשים שיכולים לתמוך בך.. אז הנה המפרט תנו לי חוות דעת כנה המסך לא מעניין אותי מאיזה פאנל הוא. אני יודע שזה מסך טוב ואני לא מעוניין להחליפו.. העכבר אולי אתם תיהיו נגדו אבל זה אחלה עכבר אני מאוד אוהב את הצורה שלו ואני כבר רגיל אליו מכך שהלכתי לחבר שלי ויש לו עכבר כזה.. אז גם אותו איני מעוניין להחליף.. יאללה שוט.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: ASUS P5KR ¤617 מסך: DELL 19" E198WFP ¤1121 כרטיס מסך: BFG PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT OC2 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1404 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 720…

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by tzu,

לא מבינה כלום בתחום. מעוניינת לקנות מחשב לילדים,שיתמוך במשחקים החדשים.איזה מפרט עליי לבקש? מחפשת משהו טוב אבל לא יקר רצח.תודה

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  4. את האמת שבכלל לא הייתי אמור לפתוח את הת'רד הזה, אני פשוט נורא מוטרד ממה שהייתי אמור לקנות. לא יודע למה. תחושה. אני מצטער ששיגעתי אותכם, זהו, עוד מעט אני ואבא שלי נצא לחנות סוף סוף אחרי שהוא דחה את זה מיום שישי... - המסך שלי הוא 17". בכל מקרה, הייתי אמור לקנות את המערכת הבאה: (אני יודע שהכרטיס מסך מעולה למסך שלי) מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ₪561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ₪214 כמות:1 htt…

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  5. 1. תקציב- 2000 ש"ח, לא כולל מסך (יכול להגיע עד 3000 ש"ח עם מסך) 2. מטרות המחשב- אני מוריד חומרים בצורה מסיבית מהרשת, ולאחר מכן צופה בסרטים\סדרות (באמצעות טלויזיה LCD שמחובדרת למחשב בכבל S-VIDEO). חוץ מזה אני נהנה לשחק מדי פעם (כשיש זמן) במשחקים. כמובן שאני לא מדבר על המשחקים החדשים ביותר עם הדרישות המטורפות ביותר אלא על משחקים טובים שיצאו בשנים האחרונות. 3. ציוד הקפי- באופן עקרוני אני לא זקוק לציוד היקפי כלל. ישלי מסך CRT 19' שמשרת אותי כבר 5 שנים, עד עכשיו בלי בעיות (טפו טפו). מצד שני אני לא יכול להגיד שלא מפתה אותי לרכוש מסך LCD '22 במיוחד עם ההצעות המפתות שקיימות היום בשוק למסכים שכאלה (LCD 22') במחירים מצחיקים 750-900 ש"ח. השאלה היאמה הקטץ? ממה צריך להיזהר? ועל איזה נ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by or550,

ללא מסך עם מקלדת רמקולים ועכבר פשוטים ושיהיה למשחקים

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  7. שלום. המחשב שלי בן 7 וחצי סיים את הקריירה בכבוד. אין יותר כוח לתקן או רצון כזה, אז הגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל =] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים וגם קצת כבדים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft, משחקים קלים וגם קצת כבדים the witcher 2, לא משהו שלא רץ על המחשב הקודם.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום רב, הרבה זמן אני מסתובב כאן לקראת קניית המחשב החדש שלי, קודם כל תודה על העזרה (רק מקריאה..) למדתי מהפורומים הרבה! הגיע זמני לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט וקיבלתי הצעת מחיר (אני יודע שמעט יקרה) אך הבחור חבר ותיק של המשפחה ו"יש על מי לסמוך", יותר מאשר חנויות רשת שלא כאן המקום לנקוב בשמן. *אני מצטער על הבלאגן אני רושם עכשיו ממאק ואני בעבודה לוח אם ASUS P5B 965P BOX Core2Duo E6400 2M 775 1066FSB זכרון פנימי תוצרת היונדאי MHZ667 DDR2 GB1 2 יחידות 320GB II SATA WD 16MB buffer 7200RPM צורב DVD תוצרת NEC.דגם 5170 beige X18 dual layer (אני רוצה להחליף לפיוניר 111) כ. מסך E-PCI Point of view דגם GT7600 GEFORCE DVI HDTV MB256 כרטיס לכידת וידאו KIT MCE 150HAUPPAUGE PVR…

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  9. היי חברים, אשמח לעזרה למחשב שנועד לשרת את כל בני הבית במשך שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כל התקציב. אני מעוניין ברכיבים אמינים לאורך זמן אם הם שווים את ההשקעה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם - לא חשוב שקט מופתי, אבל אני לא רוצה טרקטור כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by tot5,

שלום לכולם, נכון לכרגע יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17638&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפשת להשתדרג ולהעביר את המחשב הזה לאחיי הקטנים. מה גם שהמחשב הזה פחות סוחב סרטי 1080. בעיקרון אני מעוניינת במחשב לשימושים רגילים - אינטרנט, אופיס וגם מחשב שישמש כ-HTPC. נמאס לי לחבר את הסטרימר מצד אחד אינני רוצה מחשב נייד. מצד שני, מחשב נייח גדול מדי עבורי, לכן אני מחפשת בקטגוריית ה-MINI PC. ראיתי את המחשב הבא ואני מתעניינת ברכישתו: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23398&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם נעזוב לר…

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by BandiT,

שלום, רכשתי לא מזמן מחשב של DELL VOSTRO 3550. מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 PRO 64BIT. כאשר אני סוגר את את המסך המחשב נכנס למצב SLEEP הלד של הPOWER נשאר דולק קבוע. הבעיה היא כשאני פותח את המסך נדלקת המקלדת אבל המחשב לא יוצא ממצב הSLEEP, גם אם אני לוחץ על ENTER או על כפתור ה POWER שום דבר לא קורא, ואני לא מצליח להפעיל את המחשב חזרה. רק אם אני לוחץ כמה שניות את כפתור ההפעלה אז הוא מבצע כיבוי והמחשב עולה מחדש. התקנתי UBUNTU 11.10 במקביל למערכת חלונות ושם כשאני סוגר את המסך המחשב כן נכנס למצב SLEEP (לד הPOWER מהבהב במצב הזה) ואז אם אני פותח את המסך המחשב נדלק מאותה מצב שהיה כשסגרתי את המסך. למה זה לא קורה לי במערכת חלונות? (גם אם אני עושה בחלונות START HIBERNATE זה מתנהג במצב …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכם חברים. רציתי לבקש את עזרתם בנוגע למפרט שלי, מה אפשר לשנות בו שBattleField 3 ייעבוד. חשבתי במעבד ובכרטיס מסך. מעבד: AMD athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL ddr2-800Mhz 2GB x 2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT פרטי אוברקלוקינג: (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק כח: Enermax Liberty 400W אשמח לעזרה, אלמוג

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין בעמדת תלת מימד עם התחשבות בדברים הבאים: # לא מתוכנן OC. # זו עמדה שניה שתשמש אותי בין היתר למשחקים לא רציניים מידי (ולא הרבה: HL2; C&C3 Tiberium Wars; וזהו פחות או יותר). # מכיוון שזו עמדה משנית ובהתחשב בסעיף הקודם (ובעוד כמה דברים) לא אצטרך כרטיס מקצועי (כבר יש quadro אחד בעמדה הראשית) אלא כרטיס גיימינג. # עוד כשנה בערך (טפו טפו טפו) אני עובר ללמוד בחו"ל תלת מימד וכנראה שאקנה מחשב חדש. # אם אפשר בתקציב הזה להכניס גם שקט ואולי גם קירור ואוורור טובים זה יהיה מצויין. # אם אפשר לא להשתמש בכל התקציב זה יהיה מצויין אבל זה משני ולא דחוף. # אין צורך בציוד הקפי. תודה רבה מראש, סומך עליכם.

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  14. שיהיה גם דיסק קשיח 80 ג'יגה, מסך שטוח עדיף 19, עם צורב, וכרטיס רשת תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. המחשב שלי נכון לשנתיים וחצי-שלוש האחרונות: Intel E5200 2.5@3.75GHZ DFI Lan Party P31 T2R G.skill DDRII 1333mhz 2GB*2 Gainward GTX260 896mb 216SP OC ספק SeaSonic 500W, לא זכור לי הדגם המדוייק, אבל מדובר בספק שעושה את העבודה. מסך 22 אינץ' ברזולוציה של 1680*1050 עד עכשיו יוצאים משחקים חדשים שרצים אצלי יפה גם אם אני הולך רחוק עם ההגדרות, אבל כמובן שלא כולם, ובלי AA\HBAO וכ'ו. BF3 עובד מעולה בסינגל, בהגדרות גבוהות יחסית, אבל משום מה במולטיפלייר מקרטע מעט בשרתים עמוסים כשכל ההגדרות על המינימום. אני מניח שכרטיס מסך חדש יפתור את זה. השאלה היא האם שווה לשדרג ב1000+- ש"ח, עם הלוח והמעבד הקיימים? יש לציין שאני עומד על 3.75GHZ למעבד יציב לחלוטין. אשמח לשמוע דעות והמלצות. תודה רבה! [=

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  16. מה שחשוב לי הוא שיציג לי באופן חלק סרטי HD יפעיל לי משחקים כבדים בצורה הכי טובה למחיר... זיכרון 4K צורב DVD ללא ציוד היקפי המסך שלי הוא DELL 2007WFP וחשוב חשוב חשוב שיהיה שקט אני שונא את המחשב שיש לי עכשיו מאז שקניתי אותו כי הוא רועש 500GB אפשר לגלוש טיפה במחיר

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  17. עזרה בבקשה, ללא OC שיהיה מחשב חזק לכל משחק שקיים היום,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שרירותית אמרתי עד 4K - אבל יכול חרוג או לחסוך לפי הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית לעבודות מגוונות: שירטוט למדפסת תלת מימד - כרגע משתמש ב-fusion 360. עריכת וידאו מזדמת. קצת עריכה גרפית. תוכנות GIS, Autocad. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מחשב ואל פסק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר - לא אוהב רעש אבל אין צורך להגזים בהשקעה בה…

19. נתחיל בזה שאני קונה את המחשב ב TMS ולכן כל שינוי צריך להיות בחנות ההיא (אם כי חבל מאוד שהמחירים שם לא מתעדכנים במשך שבועות וגם קצת יקרים מחנויות דומות אחרות). לא צריך משהו מעבר למה שרשום במפרט הבא (חוץ מאולי כונן אופטי אם יש משהו טוב וזול ב SATA). השימושים הם מגוונים, גלישה להרבה אתרים בו זמנית, משחקי מחשב חדשים, תכנות, הרצת חלונות ולינוקס בו זמנית. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤696 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤772 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2…

20. Started by devzero,

הייתי מעוניין במפרט מחשב ב4k מקסימום 5k , הוא ישמש חלק למשחקים, לא כבדים מידי, אבל לא קלים מידי, חלק לתיכנות, ולעוד כמה מערכות הפעלה, כמובן גם לגלישה ברשת. כולל ציוד הקפי. ולגבי מערכת הקירור אין לי שמץ, כיוון שאני לא ממש מתמצא בזה.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by Alex86,

מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI זכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channe דיסק קשיח Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיס מסך GIGABYTE - nVidia GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארז CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) ספק כוח Corsair AX 750W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מחיר של המפרט 5300 בKSP מה דעתכם ? יש משהו לשנות/לשפר/לצמצם ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by cheese_lover,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט לצורך עבודה על vs וכתיבה, תקציב עד 5000 לא יותר חשוב לי שיהיה 2 גיגה זיכרון וגם מצלמה אם אפשר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש כללי, ומידי פעם משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בדר"כ אני משחק במשחקי אינדי בלי יותר מידי גרפיקה או ב-Dwarf Fortress. בעתיד אני ארצה לשחק Fallout 4 אבל זה רק אחרי שאני אקנה כרטיס מסך בנפרד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (גודל המסך "19). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. מה שלומכם? הנה התשובות לשאלון של הפורום. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמו בכותרת, אלא אם כן תוספת של מאות בודדות תשנה את התמונה הרבה, תרתי משמע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, MMO כמו ESO ומשחקים כמו FALLOUT 4, אני פשוט ניסיתי להפעיל את פולאוט במחשב שקניתי ב3500 לפני 3 שנים, וגם בהגדרות הכי נמוכות זה קירטע. סימן שצריך להחליף מחשב לא? א) המחשב מיועד לגיימינג כבד כנ"ל, וגם אפטר אפקטס ופרימייר. ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? יש לי כרגע מסך 24" 1920X1200, אבל הייתי רוצה לקנות מסך חדש של תלת מימד. אבל שמעתי שהיום תלת מימד בנסיגה גדולה, ולכן אנ…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא בתקציב של 2,000 ש"ח לאינטרנט, קריאת טקסט, מעט סרטים ופיתוח, הורדות (אימיול) ושמיעת מוסיקה? חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט ובקשר למעבד, אני מתלבטת אם לקחת BOX או OEM כמו שכאן ולהוסיף קירור. לא מצאתי גם מעבד 4800 ב-TMS, האם יש הבדל גדול? יש לכם המלצות לשיפור? (אפשר להעלות את התקציב בעוד 200 ש"ח אם צריך) מעבד: Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤254 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤451 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: …

• 11 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים