ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
1. תקציב מקסימלי: 6000 ש"ח ללא חריגות! 2. שימושי מחשב: עבודה גראפית וסאונד עם תוכנות של APPLE – MAC 3. יש צורך בציוד היקפי איכותי של MAC 4. לא דרוש כונן דיסקטים 5. המפרט אינו חלקי! 6. רמת השקט הנדרשת של המחשב מ-1 עד10 היא: 10! 7. לא מתוכנן שם OC! 8. רצויה מערכת הפעלה אך ורק של MAC OS X SNOW LEOPARD. 9. אין העדפה לחנות ספציפית תהיו חופשיים! 10. וכן דרישה למארז קומפקטי ואיכות במיוחד! 11. לא מתוכנן שם שדורג למחשב, אולי בעתיק הרחוק הרחבת זכרון קשיח! 12. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד או לזכרון!
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=E6BCDC8F-E6FF-4019-BF2C-DD2BB14243EA זה מפרט שהרכבתי, ללא ציוד הקפי ומסך וללא ספק מכיוון שיש לי ספק Enermax Noisetaker 420w האם לפי דעתם הוא טוב ? המארז יכול לאכסן GTS או GTX בעתיד נכון? יהיה לי קל לשדרג את המחשב הזה בעתיד ? אם יש הצעות יותר טובות אשמח אם תציעו לי
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום למומחים. אני צריך עזרה כמו שאמרתי בהרכבת מחשב HTPC שיתחבר לטלויזיה 32 אינצ' המחשב ישמש בעיקר להקלטה של תוכניות טלויזיה צפייה בסרטים ומוזיקה. אבקש להרכיב את המחשב מKSP (אני יודע שלא לכולם יש ניסיון טוב עם החנות, אני מוכן להסתכן) עם המארז הזה Thermaltake Bach Home Theater VB8000BNS שעולה 470 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב למשחקים, הייתי באייבורי היום וקיבלתי מהם הצעה למחשב והייתי שמח לקבל ממכם תגובה על המפרט שלהם. תודה רבה! להלן המפרט: 1. מצ"ב הצעת מחיר של אייבורי 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018 3. סעיף 2 זה הבסיס 4. התוספות להצעת הבסיס הם: א) ספק 550w 12 ס"מ קוטר המאוורר של ספייר מחיר 200 שח ב) מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי איכותי מחיר 80שח ג) שדרוג זיכרון ל-4096MB (4GB) DDR II 800MHz מחיר 115שח ד) דיסק קשיח 500 ג'יגה של וסטרן דיגיטל/ סיגט מחיר 30שח ה)מאווררים שקטים מיוחדים למעבד ולמערכת: - מאוורר למעבד arctic coolling - מאוורר למארז- ללא שם ו) כרטיס מסך 1 ג'יגה nvidia geforce 9800 gtx מחיר 1000שח אחריות 3 שנים, מעבד וזיכרון פנימי לכ…
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אוקי אני זקוק ל-3 מפרטים שונים, המתאימים לתחום הגיימינג, לא כוללים ציוד היקפי. מפרט ראשון, תקציב המפרט הראשון הוא עד 5000 ש"ח, חריגה של עד 100-150 ש"ח. מפרט שני, תקציב המפרט השני הוא עד 7000 ש"ח, חריגה של עד 100-150 ש"ח. מפרט שלישי, תקציב המפרט השלישי הוא עד 9000 ש"ח, חריגה של עד 100-150 ש"ח. בנוסף לכול המפרטים, אני רוצה שתתנו פריטיי גיימינג, כגון אוזניות, עכברים, מקלת ופאד עד 700 ש"ח. לא ביחד עם מפרטים המעבדים, לחוד! תודה רבה למכיני המפרטים, ולמכיני חבילת פרטי הגיימינג. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום אז קיבלתי מפרט מאייבורי בקשר למחשב שמטרתו גיימינג השאלה היא האם המפרט שקיבלתי מהם שווה את המחיר שהם הציעו (4200 ש'ח) או שאפשר להשיג את המפרט הזה במקום אחר ויותר בזול ? וגם האם המפרט הזה הוא טוב לגיימינג ויריץ טוב משחקים חדישים המפרט הוא : מארז: ARCTIC שחור עם USB קידמי ללא ספק 12CM X2 ספק כח: A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם: B75MA-E33 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד אינטל: 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3450 זכרון: KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח פנימי: 500GB S3 2Y 7200 16MB SEAGATE כרטיס מסך: Nvidia Geforce 560GTX SOC 1024MB-5 EVGA צורב: SH-S222 שחור SATA SAMSUNG DVDX22 DL אז מה לדעתכם מפרט טוב לגיימינג ? שווה את המחיר 4200 ש'ח ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה מפרט שמתאים לי כאילו למחשקים כבדים כמו doom 3 ן hl2 תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קונה מחשב חדש, התקציב שלו הוא 2000 ש"ח למחשב שאינו כולל ציוד היקפי (רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר) ולא כולל צורב דיוידי. הוא קיבל הצעה מ-KSP, על החלקים הנ"ל ב-2000 ש"ח (כולל הרכבה): מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 1 640 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5GZ-MX s775 Conroe, Intel 945GZ, DDRII 533, VGA, PCI-E 1 375 זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 1 225 כרטיסי מסך Point Of View 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 385 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 290 מארזים MidiTower ATX 321 500W Black 1 140 סה"כ 2055 רציתי חוות דעת שלכם על ההצעה, האם הייתם מחליפים איזשהו חלק? אם יש לכם הצעות חלופיות במחיר זול…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מתכנן מחשב לשימושים משרדיים שאמור גם לשמש כ HTPC וגם להריץ תוכנות תיב"מ (סוליד וכדומה). אני מעדיף מערכות מבוססות AMD, והשתכנעתי ש 780G זו האופציה המתאימה מבחינתי כרגע, השאלה היא עם איזה מעבד? ראיתי את ההמלצה כאן ל BE2350 ואני לא לגמרי מבין אותה, הוא עולה כמו ה 5000 ונותן ביצועים של 4200. ב IDLE הוא לוקח בדיוק אותו הספק כמו האחרים והייתרון שלו בא רק בעומס אבל שם גם הוא חלש משמעותית מה 5000... ככה שיוצא שכל זמן שהמחשב סתם עובד לו לא הרווחתי כלום, וכשהוא כן מתאמץ הוא נותן ביצועים פחות טובים. מה גם שיכול להיות שה 5000 יעלה את מהירות המאוורר רק בשלב יותר מאוחר כי הוא לא מתאמץ כ"כ... יש כאן משהו שאני מפספס לגבי ההמלצה הגורפת למעבדי 2350? שאלה נוספת נוגעת למארז אנטק- 2480- ק…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מחשב מיועד בשביל משחקים, גרפיקה בפוטושופ, חיבור למקרן (TV OUT) וגם מוזיקה צריך הכל חוץ מכרטיס קול וצורב מעבד- intel לוח אם - asus זכרונות הרד דיסק כ. מסך טוב למחשקים חדשים מארז סידי רוב פלופי מסך סלחו לי שכחתי צריך מסך .... :: מה אתם אומרים על זה 2.4C P4P800 Twimnos Pc3200 2*256mb wd 80 gb 7200 rpm 8mb R9800np פלופי CD-r מקלדת+ עכבר מארז Codegen Midi Tower L-6083-CA תודה)
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. אני רואה פה מספר מפרטים (בהודעות אחרות) שנראים לי בסדר רק יש לי שתי שאלות. 1. יש פה כמה שילובים של כרטסי מסך, מה הכי טוב? (נניח ויש לי 1800 שקל לכרטיסי מסך), כלומר האם עדיף 9800GT אחד או שני 9600 וכו'. בקיצור מה לדעתכם הכי כדאי מבחינת ביצועים. 2. אם אני לא מתעסק בOC בכלל, יש סיבה לקנות מארז לחוד וספק לחוד? או שאפשר להסתפק במארז + ספק? (והאם יש קשר לשני כרטסי מסך, אולי צריך יותר חשמל?) תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?4300 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?200 שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV,AC2, FIFA,NFS במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה י…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי מחשב נייד Dell Studio 1555 והייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לשדרג לו את הכרטיס מסך, בעיקרון ניתן לקנות את המחשב מ-Dell או עם Intel 4500 GMA או עם כרטיס מסך של Readon. בזמנו (לפני חצי שנה), לא הייתי בטוח שאני אצטרך את הכרטיס מסך Readon ועכשיו מסתבר שאני כן צריך אותו, רציתי לדעת איך אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך, אולי מישהו כאן יודע כמה זה אמור לעלות? איפה אני יכול לבצע דבר כזה? וכל מידע נוסף יתקבל בשמחה D: תודה רבה מראש ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
I'm watching HD movie using w/ T61P (nvidia FX570M ) Docking station : DVI2HDMI connecting to LCD LG scarlet 42 [FULLHD] Plugin : CoveAVC 1.9.2 / MPC I'm experincng qulity diffrent from 720p HDrip vs 1080p . in short HDRIP in 720 are much better then 1080p the same when using my T61p as stand a lone (it not an LCS Q) I'M wondering has anyone else using his T61P for HDRip playing .... Thanks
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה! בן משפחה מבוגר כבן 60 ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב נייד בתקציב של כ-2500 עם אפשרות לחרוג עד 3000 ש"ח. אני מתכוון לקנות לו את המחשב מאחת החנויות בארץ, עדיפות לאיזור המרכז, אבל אם יש משלוח כמו ברוב החנויות אז זה לא קריטי. מטרות המחשב הן בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. אני מניח שרוב העבודה שתעשה עם המחשב הזה היא גלישה ומקסימום הורדת מצגות שמועברות במייל והצגתם, פלוס סרטונים ואולי גם סרטים באורך מלא. רצוי מאד למרות מסגרת הגבלת התקציב והעובדה שזה מחשב נייד פשוט יחסית שיהיה לנייד ספיקר יחסית איכותי, כי לדעתי הוא מתכוון לשמוע הרבה מוזיקה דרך הרמקול הזה. אני יודע שזאת דרישה מעט בעייתית. גודל המסך - לדעתי לא מהקטנים ביותר כי בכל זאת מדובר באדם מב…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני מעולה למשחקים. מחפש מחשב נייד פשוט כדי לעבוד בו (בעיקר latex) ושיהיה לי מה לעשות כשאני בבית של ההורים (ז"א לראות סדרות) מחפש עד 2000 שקל. מעדיף כמה שפחות. מישהו יכול לעזור פה? וד"א. איך המחשב הזה לדעתכם? https://www.groupon.co.il/deals/gg-merchant-0-11305915092-26
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב של לנובו פירמטי אותו .והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של IBM . כל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול ,או משהו שקשור למערכת השמע של המחשב . הוא רושם לי איזה משהו שצריך לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש , בכל אופן זה לא עובד אם מכבים ומדליקים , אמרו לי שיש איזה באג בניידים שבדרך כלל תופעה כזאת קוראת, האם זה נכון? ואם לא מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים שמתי לב לתופעה מוזרה במסך,כשאני סוגר את המסך בזמן שהמחשב דלוק , ופותח אותו בחזרה ולוחץ על כניסה לשולחן העבודה , יש מן הפרעות כמו ריצוד עם פסים,גלים כאלו למשך שנייה , זאת אומרת פתיחת המסך לא נקיה בפתיחה , אבל בזמן עבודה הכל פועל 100%, יכול להיות בעית כרטיסיי מסך? רוני
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומשיטוט בפורום בימים האחרונים אני רואה שיש המלצות חמות על הthinkpad edge 330. הופעתי לגלות את המחשב הנ''ל במחיר כל כך נמוך. האם יש קאצ' או שאפשר להזמין בבטחה? http://www.ofekpc.com/Product/3923/הדיל-היומי---מחשב-נייד-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420S-4401-4PG תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VIRTUAL REALITY!!! VIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GAMING + GENERAL VR -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה כי אין בינוני או נמוך ב VR 3. האם יש צורך בצ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני שואף לרכוש נייח חדש לגיימינג בחודש הבא - בסכום של סביב ה11K כולל מסך. תודה מראש, והלוואי שפה מישהו יצליח לסדר לי את הראש עם המפרט כי אני כבר מעל חודש לא מצליח להחליט..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה כולל צורב DVD, שיהיה מבוסס קונרו.... לא צריך מקלדת\עכבר\רמקולים. תודה מראש =] עריכה: עדיף מארז יפה של טרמלטק, אולי הסופרנו...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לבנות מחשב חדש בתקציב של בערך 2800 שקל מיועד בעיקר למשחקים (כמו NBA,FIFA,PES), לא צריך כונן קשיח גדול ולא צריך רמקולים, צורב, מקלדת, עכבר או מסך. עדיף מחנות סקיי פי סי. תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חדש בפורם ואשמח לקבל חוות דעת על שידרוג שאני מעוניין לעשות במחשב שברשותי מ2006/2005 בערך ונקנה עבור משחקים בלבד בזמנו אז מה יש: מעבד: AMD Athlon 64 +3700 2.2GHz לוח אם: Asus A8N-SLI זיכרון: 2x512mb DDR כ"ג: Nvida GeForce 8800GT Super+ 1GB ד"ק: 500GB ספק: HEC 450W מארז בעל 2 מאווררי צד 80 + מאוורר עליון 80 + מאוורר אחורי 120 משחקים כגון Foulout 3 , Skyrim עובדים ברמה טובה במחשב כרגע FryCry או CoD לא ממש טוב מכיוון שהתקציב הינו כ2000 ש"ח עבור משחקים בלבד ללא הרבה צורך בOC חשבתי על שידרוג הנ"ל מעבד: Core i5 3570 קירור: Scyth Mugen 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H זיכרון: 2x4GB DDR3 סה"כ 2100 ש"ח האם יש צורך להחליף את הכרטיס הגרפי כרגע או שהוא מספק ? ( כמובן שיצריך חריגה מ…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חשבתי על להחליף את ה- Gigabyte 9600 GT שברשותי ל- Force3D HD 4770, אבל אני תוהה האם המעבד AMD Athlon X2 5200+ 2.7Ghz וזכרונות ה2GB שיש לי (שרצים על ויסטה) יגבילו את התועלת שאני אקבל משדרוג כזה. במידה וכן, מה ההמלצות שלכם? האם לשדרג את הזכרונות ל4GB, או את המעבד לדגם מתקדם יותר? במידה ואין צורך בשדרוג, אעדיף להשקיע את הכסף למטרות אחרות כך שאשדרג רק אם זה הכרחי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-