ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מחשב מיועד בשביל משחקים, גרפיקה בפוטושופ, חיבור למקרן (TV OUT) וגם מוזיקה צריך הכל חוץ מכרטיס קול וצורב מעבד- intel לוח אם - asus זכרונות הרד דיסק כ. מסך טוב למחשקים חדשים מארז סידי רוב פלופי מסך סלחו לי שכחתי צריך מסך .... :: מה אתם אומרים על זה 2.4C P4P800 Twimnos Pc3200 2*256mb wd 80 gb 7200 rpm 8mb R9800np פלופי CD-r מקלדת+ עכבר מארז Codegen Midi Tower L-6083-CA תודה)
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום. אני רואה פה מספר מפרטים (בהודעות אחרות) שנראים לי בסדר רק יש לי שתי שאלות. 1. יש פה כמה שילובים של כרטסי מסך, מה הכי טוב? (נניח ויש לי 1800 שקל לכרטיסי מסך), כלומר האם עדיף 9800GT אחד או שני 9600 וכו'. בקיצור מה לדעתכם הכי כדאי מבחינת ביצועים. 2. אם אני לא מתעסק בOC בכלל, יש סיבה לקנות מארז לחוד וספק לחוד? או שאפשר להסתפק במארז + ספק? (והאם יש קשר לשני כרטסי מסך, אולי צריך יותר חשמל?) תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?4300 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?200 שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV,AC2, FIFA,NFS במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה י…
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי מחשב נייד Dell Studio 1555 והייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לשדרג לו את הכרטיס מסך, בעיקרון ניתן לקנות את המחשב מ-Dell או עם Intel 4500 GMA או עם כרטיס מסך של Readon. בזמנו (לפני חצי שנה), לא הייתי בטוח שאני אצטרך את הכרטיס מסך Readon ועכשיו מסתבר שאני כן צריך אותו, רציתי לדעת איך אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך, אולי מישהו כאן יודע כמה זה אמור לעלות? איפה אני יכול לבצע דבר כזה? וכל מידע נוסף יתקבל בשמחה D: תודה רבה מראש ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
I'm watching HD movie using w/ T61P (nvidia FX570M ) Docking station : DVI2HDMI connecting to LCD LG scarlet 42 [FULLHD] Plugin : CoveAVC 1.9.2 / MPC I'm experincng qulity diffrent from 720p HDrip vs 1080p . in short HDRIP in 720 are much better then 1080p the same when using my T61p as stand a lone (it not an LCS Q) I'M wondering has anyone else using his T61P for HDRip playing .... Thanks
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה! בן משפחה מבוגר כבן 60 ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב נייד בתקציב של כ-2500 עם אפשרות לחרוג עד 3000 ש"ח. אני מתכוון לקנות לו את המחשב מאחת החנויות בארץ, עדיפות לאיזור המרכז, אבל אם יש משלוח כמו ברוב החנויות אז זה לא קריטי. מטרות המחשב הן בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. אני מניח שרוב העבודה שתעשה עם המחשב הזה היא גלישה ומקסימום הורדת מצגות שמועברות במייל והצגתם, פלוס סרטונים ואולי גם סרטים באורך מלא. רצוי מאד למרות מסגרת הגבלת התקציב והעובדה שזה מחשב נייד פשוט יחסית שיהיה לנייד ספיקר יחסית איכותי, כי לדעתי הוא מתכוון לשמוע הרבה מוזיקה דרך הרמקול הזה. אני יודע שזאת דרישה מעט בעייתית. גודל המסך - לדעתי לא מהקטנים ביותר כי בכל זאת מדובר באדם מב…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני מעולה למשחקים. מחפש מחשב נייד פשוט כדי לעבוד בו (בעיקר latex) ושיהיה לי מה לעשות כשאני בבית של ההורים (ז"א לראות סדרות) מחפש עד 2000 שקל. מעדיף כמה שפחות. מישהו יכול לעזור פה? וד"א. איך המחשב הזה לדעתכם? https://www.groupon.co.il/deals/gg-merchant-0-11305915092-26
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב של לנובו פירמטי אותו .והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של IBM . כל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול ,או משהו שקשור למערכת השמע של המחשב . הוא רושם לי איזה משהו שצריך לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש , בכל אופן זה לא עובד אם מכבים ומדליקים , אמרו לי שיש איזה באג בניידים שבדרך כלל תופעה כזאת קוראת, האם זה נכון? ואם לא מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים שמתי לב לתופעה מוזרה במסך,כשאני סוגר את המסך בזמן שהמחשב דלוק , ופותח אותו בחזרה ולוחץ על כניסה לשולחן העבודה , יש מן הפרעות כמו ריצוד עם פסים,גלים כאלו למשך שנייה , זאת אומרת פתיחת המסך לא נקיה בפתיחה , אבל בזמן עבודה הכל פועל 100%, יכול להיות בעית כרטיסיי מסך? רוני
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומשיטוט בפורום בימים האחרונים אני רואה שיש המלצות חמות על הthinkpad edge 330. הופעתי לגלות את המחשב הנ''ל במחיר כל כך נמוך. האם יש קאצ' או שאפשר להזמין בבטחה? http://www.ofekpc.com/Product/3923/הדיל-היומי---מחשב-נייד-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420S-4401-4PG תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VIRTUAL REALITY!!! VIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GAMING + GENERAL VR -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה כי אין בינוני או נמוך ב VR 3. האם יש צורך בצ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני שואף לרכוש נייח חדש לגיימינג בחודש הבא - בסכום של סביב ה11K כולל מסך. תודה מראש, והלוואי שפה מישהו יצליח לסדר לי את הראש עם המפרט כי אני כבר מעל חודש לא מצליח להחליט..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה כולל צורב DVD, שיהיה מבוסס קונרו.... לא צריך מקלדת\עכבר\רמקולים. תודה מראש =] עריכה: עדיף מארז יפה של טרמלטק, אולי הסופרנו...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לבנות מחשב חדש בתקציב של בערך 2800 שקל מיועד בעיקר למשחקים (כמו NBA,FIFA,PES), לא צריך כונן קשיח גדול ולא צריך רמקולים, צורב, מקלדת, עכבר או מסך. עדיף מחנות סקיי פי סי. תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום חדש בפורם ואשמח לקבל חוות דעת על שידרוג שאני מעוניין לעשות במחשב שברשותי מ2006/2005 בערך ונקנה עבור משחקים בלבד בזמנו אז מה יש: מעבד: AMD Athlon 64 +3700 2.2GHz לוח אם: Asus A8N-SLI זיכרון: 2x512mb DDR כ"ג: Nvida GeForce 8800GT Super+ 1GB ד"ק: 500GB ספק: HEC 450W מארז בעל 2 מאווררי צד 80 + מאוורר עליון 80 + מאוורר אחורי 120 משחקים כגון Foulout 3 , Skyrim עובדים ברמה טובה במחשב כרגע FryCry או CoD לא ממש טוב מכיוון שהתקציב הינו כ2000 ש"ח עבור משחקים בלבד ללא הרבה צורך בOC חשבתי על שידרוג הנ"ל מעבד: Core i5 3570 קירור: Scyth Mugen 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H זיכרון: 2x4GB DDR3 סה"כ 2100 ש"ח האם יש צורך להחליף את הכרטיס הגרפי כרגע או שהוא מספק ? ( כמובן שיצריך חריגה מ…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חשבתי על להחליף את ה- Gigabyte 9600 GT שברשותי ל- Force3D HD 4770, אבל אני תוהה האם המעבד AMD Athlon X2 5200+ 2.7Ghz וזכרונות ה2GB שיש לי (שרצים על ויסטה) יגבילו את התועלת שאני אקבל משדרוג כזה. במידה וכן, מה ההמלצות שלכם? האם לשדרג את הזכרונות ל4GB, או את המעבד לדגם מתקדם יותר? במידה ואין צורך בשדרוג, אעדיף להשקיע את הכסף למטרות אחרות כך שאשדרג רק אם זה הכרחי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤899 לוח אם: ASUS P5K ¤578 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX8800 GT ZL 512MB GDDR3 - RETAIL ¤986 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤365 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤126 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-12 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE8002GK ¤289 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 RX 550W - W0134RI ¤401 קרור למעבד: ZALMAN 7500-ALCU LED ¤174 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3893 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי מארז שRACK שאיתו אני עובד כבר כמה שנים האם מחשב כזה יוכל לסחוב דברים כמו BIOSHOCK COD4 ASSAS…
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מתעניין בקניית מחשב חדש. חשוב לי לציין שאני לא גיימר, המחשב מיועד לשימוש ביתי (סרטים, אופיס וכו, ומדי פעם משחקים אבל לא כבדים מאוד, כמו פרו אבולושן סוקר). אני שם פה מפרט עם ההצעת מחיר שקיבלתי משריון מחשבים (2 אופציות) ועוד אופציה של TMS. אשמח מאוד לעזרתכם, תגידו בבקשה אם נראה לכם טוב ושווה את המחיר. Intel Core Core i3-2120 4 X 3.3GHz 3MB 1333MHz LGA 1155 Box 609.00 1 GIGABYTE GA-P61-DS3-B3, Core™ i5/i7,DualDDR3 1066/1333,2XPCI-E,1GB S1155 389.00 1 LINKWORLD 81692 520W + 24pin, 80mm+120mm Fan, USB2.0,SATAPOWER,F.AUDIO ,BLACK 159.00 1 KINGSTON DDR3 PC-10600 1333MHZ 4096MB CL9 129.00 2 כונן קשיח WD Caviar® SE SATA II/III WD10EZEX 1000GB 64MBWes…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע באיזה פורום לשים את השאלה, לכן אני שם אותה כאן כי היא קשורה למפרט המחשב שלי. מפרט המחשב נמצא בקובץ המצורף. מעבד: מבחינת יחס עלות/תועלת לטווח של כשנה עדיף לשדרג את המעבד או לקנות מערך חדש של מעבד INTEL? ראם: האם להעלות את גודל הראם? כ.מסך: ATI 4200 מובנה: האם להוסיף כ.מסך דומה כדי שיעבדו במקביל או לקנות אחד חדש או לעשות מערך SLI/CROSSFIRE וכמובן לקנות לוח.אם אחר. האם ביצועי המחשב מושפעים מרשת האינטרנט? האם מחשב שלא מחובר לרשת יותר מהיר? האם "לא מגיב" זו בעית חומרה או תוכנה? ואיך אפשר לטפל בבעיה זו? כמו כן האם לשמור על המחשב עם תוכנות שונות ומשונות או לפרמט מידי 3-4 חודשים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
במידה ועניין התקציב הוא נמוך מידי לדרישות אני מוכן להתגמש כלפי מעלה אין לי צורך בהכי חדש, רק במה שיעבוד ויתאים לצרכיי תודה מראש לכל העונים, תומר
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=77536 ויש לי עוד שאלה לגבי אמינות האתר מכיוון שחבר שלי הזמין מהם מחשב חדש לפני 3 חודשים והגיע אליו כרטיס מסך שלא עבד לאחר תקופה של שבוע ( התקלקל ).. עכשיו הוא סיפר לי שהוא התווכח איתם במשך זמן ולבסוף הם תיקנו לו בחינם. אני מפחד שזה יקרה לי, ובמידה אם יש מישהו שקנה משם שיכול לתת חוות דעת אני אשמח. תודה וערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי ביקשו ממני להכין להם מפרט למחשב, ומכיוון שעבר הרבה מאד זמן מאז שקניתי את המחשב שלי ודברים רבים השתנו בשוק, אולי תוכלו לעזור לי בבניה של המחשב? המחשב לא מיועד למשחקים, רוב העבודה על המחשב זה בעיקר אינטרנט, או משחקי קלפים שלא דורשים רזולוציות גבוהות, מה שכן אני זקוק שהמחשב יוכל לצרוב DVD. תודה לכולם מראש.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, עבודה גרפית ואינטרנט, והוא צריך להחזיק לכמה שנים הקרובות... אז ככה: Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz ASUS P5LD2 SE Twinmos 512mb 667Ghz CL5 פעמיים PowerColor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO RaidMax Scorpio 868 Coolermaster Regular 380W eXtreme Ver 2.0 איך הוא?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עזרה בקניית מסך מה הכי משתלם וטוב הנה כמה מסכים תגידו לי בבקשה מה הכי טוב או תמליצו על מסך אחר גג 1000 2333T hhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 קראתי בפורום יש משהו מוזר על המסך הזה עם 233TN http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8166 MAG H2400 FullHD 24" LED 5ms AOC Razor e2343f 23" 5ms FullHD WLED MonitoR http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8314 AOC E2437FH 24" WIDE FULLHD LED LCD http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8114 hhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8115 AOC E2237FWH 22" WIDE FULLHD LED LCD AOC V22 Plus "Verfino…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום.קוראים לי יותם ואני לא ממש מתמצא במחשבים (חוץ מאיזה מעבד טוב יותר או פחות וטיפה בכרטיסי מסך באותה מידה לגבי מעבדים).אני משחק הרבה league of legends ו overwatch. מאחר שהמחשב שכרגע נמצא בבעלותי ממש לא טוב ומריץ את המשחקים שהוזכרו בגרפיקה הכי נמוכה ועדיין עם לאגים,אז החלטתי לפנות לאתר הזה ולשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שכדאי לי לקנות שיוכל להריץ overwatch על אולטרה (בoverwatch אולטרה זו הרמה הכי גבוהה לפני האחרונה שהרמה הכי גבוהה נקראת epic) וגם יוכל כנראה להריץ לי rainbow six siege בצורה איכותית ללא לאגים. אני אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי על חלקים שיהיו טובים למחשב חדש שיתאים לגיימינג בתקציב של 3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים או המלצה על מחשב מסויים. תוד…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-