עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by p00ter,

היי כולם, אני צריך עזרה בהרכבה של שרת קטן המיועד לעיבודים כבדים של הרבה נתונים. מגבלת תקציב עד 20 אלף שקל. צרכים בסיסיים: מעבד - 8 ליבות זיכרון - 64GB דיסק SSD 1TB ועוד דיסק SSD מהיר עד 64GB (להתקנות מערכת הפעלה ותוכנות נוספות) יציאת רשת כניסות USB כונן דיסקים אשמח לעזרתכם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- the witcher 3, watch dogs ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by agator,

שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד סכום של 3000 שח. קנייה בארץ או מארה"ב עם משלוח. * מטרות המחשב? עבודה עם RHINO כולל רינדור. בעיקר לעיצוב טבעות ועגילים. * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NA * משקל רצוי? NA * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? NA * Bluetooth? NA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? NA * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? NA * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? NA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם זיכרון 8GB כריס מסך nvidia geforce עדיף עם אחריות ארוכה בשל מגבלו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by amitmis,

שלום לכולם, בעקבות עצתכם יצרתי קשר עם TMS וביקשתי מפרט לגיימר, משהו שיעלה על מקסימום משחקים כמו watch dogs ו-GTA 5 שמגיע בקרוב למחשב. הנציג נתן לי את זה כהצעה סופית: http://www.tms.co.il/preview/spec/p9qwezjm מה אתם אומרים? התקציב שלי הוא פחות או יותר זה. פחות מ-4,000. כמה שאלות, ברשותכם: 1. זה מפרט טוב? ייעשה את העבודה? 2. האם יש מפרט זהה במחיר משתלם יותר במקום אחר? 3. האם ההבדל בין כרטיס מסך של 3GB לכרטיס של 4GB הוא מהותי מבחינת משמעות? מורגש? ומה ההבדל במחירים בניהם? 4. הכי חשוב - האם אוכל להשיג R9 290 משומש שם (או איפשהו)? כלומר - פתוח, עם אחריות של, נאמר, שנתיים במקום שלוש? ושעולה 400-500-600-700-800 שקל פחות? כי TMS אמרו לי שהם "לא ממש" עובדים עם כאלה. ואני רוצה כר…

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by dwarriork,

אהלן אני בטוח שיש שאלון אבל אני יכול להגיד מאוד בקצרה מה חשוב לי. קודם כל הסיבה שזה נייד ולא נייח היא שאני הולך לעבור הרבה בשנה הקרובה ובגלל שאני לא מתכוון לקנות מסך מחשב(שאין לי כרגע) עד שתצא הטכנולוגיה החדשה של NVIDIA. עכשיו, משקל לא משנה, חוזק כן משנה, חיי סוללה כמעט ולא משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל ברוב שעות היממה. לא קריטי לי איזה חברה או משהו כזה, כן מעדיף SSD וכמה שיותר כוח. אני קלולס במחשבים ניידים אז אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by d30DK,

היי, ככל הנראה אשדרג את המערכת שלי, חלק כבר שדרגתי עם הזמן, ונשאר השילוש הבא+ספק כוח (הצעה נפרדת): CPU: i7 920 2.66Ghz Motherboard: GA-X58A-UD3R Memory: Kingston DDR3/1333Mhz 2GB x6 החלקים עובדים מצוין, לא עברו המהרה, למיטב ידיעתי אין אחריות (אולי מלבד זיכרון שזה לכל החיים), החלקים בני 3.5 שנים בערך. למי שישאל למה אני משדרג, הסיבה היא בעיקר RAID1 שהוא חובה אצלי וכרגע אין לי כי הכוננים ששדרגתי הם 3TB כל אחד וזה לא נתמך. בנוסף, צריך חיבור USB3 קדמי. רכשתי כרטיסים נפרדים לזה, אבל בגלל הלוח אם וכרטיסי המסך אין מקום (יש קירור בלוח אם בדיוק מול החיבור לכרטיס וכרטיסי המסך לוקחים את המקום לחיבור השני). אשמח לדעת מה המחיר המקובל בשוק כיום לשילוש הנ"ל, ובהצעה נפרדת כמה שווה הספ…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) visual studio .matlab וכו'.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Zbbabir,

היי, אני צריך בבקשה מפרט מחשב למשחקים, שיוכל להריץ משחקים (סגנון WatchDogs) על איכות הכי טובה. מעדיף כרטיס מסך של Nvidia (איזשהו Geforce), ומעדיף לא לחרוג יותר מידי מ-4000 ש"ח. אשמח לעזרתכם.

• 32 תגובות
    • 7.2k צפיות
  9. Started by 12131,

דרישות הן שימוש משרדי ומולטימדיה (סרטים וכו'), לא לגיימינג ובלי OC. לא צריך מסך. הדגשים החשובים הם מארז איכותי וקירור שקט. חשבתי על המפרט הבא: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4460 3.2Ghz - IR10 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 4600 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III צורבי DVD:…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by TOM_,

אהלן, אני מצרף תמונות עם המפרט. מדובר במחשב נייח. Windows 8.1 מקורי שרכשתי לא מזמן. יש שני דיסקים קשיחים - אחד של 500GB, והשני של 1TB, רגילים לא SSD. תודה. [ATTACH=CONFIG]6047[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6048[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by JBar,

אני משדרג את מחשב הגיימינג שלי מ- 2008: * מעבד E8400 * לוח אם LanParty DK x38-T2RB. * כרטיס מסך HD4870x2 ATI Radeon. * ספק 750W Corsair CMPSU-750TXEU. * מארז CoolMaster 690. * זכרון 4GB של G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 * דיסק קשיח ST1000DM003 • Barracuda Desktop 6Gb/s 1TB Hard Drive (יותר חדש משאר המחשב, משנת 2012). * כרגע ללא כונן DVD. * כרטיס רשת אלחוטית - Marvell Yukon אני גם אשמח לשמוע הצעות למקום בו אפשר למכור את המחשב (מעבר ל yad2 ול trade-zone). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,300 ש"ח, מעדיף לסגור עניין ב-7,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים, בהגדרות הכי גבוהות, לכמה שיותר זמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סיבה לבזבז כסף סתם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים (רק בשביל הבדל משמעותי!) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה אך סך הכל ישמש המחשב כמחשב ביתי ולכן ישמש גם להזרמת סרטים וגם יתבצע שימוש נרחב באינטרנט (גם העלאה וגם הורדה) שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר חלק וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש בטלוויזיה בתור מסך - Haier LCD L22T1 בגודל של 22 אינצ' עם רוזולציית מסך של :1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by benz89,

קיבלנו הצעה על HP 15-n205ej http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869036 ב2100 שקל. בגדול המחשב אמור להיות בשביל אבא שלי שרוב העיסוק שלו הוא באינטרנט באופיס. השאלה היא אם אפשר לסמוך על הדגם הזה והוא יעשה את העבודה? ואיך האחריות של HP?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Charg,

היי, אני אחרי הרכבת מפרט ורגע לפני הזמנה, אני מצרף לכאן את השאלון ואת המפרט מפלונטר, בבקשה חוו דעת אם יש מקום לשינויים מהותיים, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - על המחשב לא ישוחקו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים ממש, עד 150 ש"ח. 4…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אהלן יש לי כבל טעינה שלא מתחבר לשקע בארץ וצריך שנאי ועכשיו השנאי לא טוב ואני מחפש את הכבל הזה בארץ וכל מקום שאני מחפש הוא מראה לי ביחד עם המטען מה שאני לא רוצה אני רוצה רק את הכבל שמתחבר למטען עצמו עם תקע רגיל המחשב הוא מחשב נייד של טושיבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by dukeduki,

אז ככה, המרחק צפיה יעמוד על בערך 3 מטר-2.80 אני לא סגור על כמה אינצ' אני צריך ללכת, ולכן אשמח לקבל את המלצתכם. המסך כמובן יציג תכנים כמו כל מחשב, בין אם קריאה, כתיבה, וגיימינג קל, אז לכן חשוב שהוא יתאים לדרישות של FHD להנאה מירבית. לכך אני מפריש אלפיים ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אם יש בהחלט סיבה ראויה (שאשמח לדעת מה היא, כי אני פשוט בור ועם הארץ בתחום). נעבור למחשב, בעקרון מחשב גיימינג שיכול לנצל היטב את הרזולוציה של המסך. לא צריך ציוד היקפי למעט מקלדת פשוטה ועכבר שעובד על כל משטח. תפקידו של המחשב יהיה בעיקר גיימינג קל וכול מיני משחקים, והמטרה שלי שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. מחשב בשבילי זה חתונה קתולית. ולכך אני מוכן להקציב 4 אל"ש, ואפשר לחרוג ל-5 רק במידה וזה באמת משתלם (בדומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by androidon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט ואופיס ברמה בסיסית, אוטוקאד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אוטוקאד( הצגת תוכניות חשמל) בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צור…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by 0rki,

היי, אני מחפש מחשב לאח שלי שיהיה אמין וטוב. הוא לא צריך להיות חזק מבחינת המפרט אבל שיחזיק לאורך זמן. בנוסף הייתי שמח לקנות אותו מחנות פיזית עם שירות טוב אם יש לכם המלצות בנושא * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אופיס ואקסל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 - לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by nissim29,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב League of Legends BF3 Call of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך "1920x1080 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 28 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. בס"ד שלום לכולם, אז... אחרי הרבה הרבה הרבה עזרה שקיבלתי פה בפורום והרבה בירורים שעשיתי הגעתי למפרט סופי שתואם את התקציב שלי. וראשית כל אני רוצה להגיד תודה ענקית ל: Syszone - עזר לי מאוד בבניית המפרט. תודה ענקית! Animor - עזרת לי מאוד תודה רבה! idanmal - עזרת לי כל כך הרבה, אני ממש מעריך את כל העזרה, תודה רבה ועכשיו, לנושא... אני רוצה שתגידו לי איך המפרט. אני מזכיר הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zam,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן, אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אבל קחו בחשבון שזה מהאוכל של הכלבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, the witcher, skyrim, dragon age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך בסביבות 23-24 אינץ'. -לאילו הגד…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by coldfire2,

בעוד מספר שבועות אני מתכוון לטוס לארה"ב, אני מתכוון לקנות מחשב NUC שיתפקד כשרת הורדות + שרת אפאצי וטומקט (פרוייקטים שאני מתכנן לשים עליו לא משהו רציני) חשבתי על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16856102055&cm_re=nuc-_-56-102-055-_-Product יש לי כבר כונן של 1TB וזכרון של 8GB מהמחשב הנייד שלי (ז"ל) רציתי לשאול האם המפרט שלו יספיק לדרישות שלי? יש לו בעיות התחממות? בגדול מה שמאוד קורץ לי זה הגודל שלו והמפרט כמו של מחשב נייד רגיל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם הצרכים שלי מהמחשב הם מוזיקה, סרטים, אינטרנט, פוטושופ, טורנט. ובגדול זהו.. בכל זאת חשוב לי שהמחשב יהיה חזק, שקט ועמיד לאורך זמן. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג, גם לא בעתיד. הדגשים שלי הם כוח, שקט וקרור - הכל שווה בשווה. התקציב עומד על כ-4,500 ש"ח. אני עדיין מחפש חנות אחת לקנות בה את כל הרכיבים. כנראה ש-KSP או TMS, אבל לא אדע עד שאסגר סופית על המפרט בשלמותו. מפרט - מארז - antec p280 - נרכש כרטיס מסך - gt 630 - קיים במחשב הנוכחי ויעבור לחדש דיסק קשיח WD 2TB - קיים במחשב הנוכחי ויעבור לחדש מעבד i5 4460 3.2 GHZ 6m - החדש, שעל פי אינטל עבר תיקוני באגים וכעת עובד חלק. SSD 250GB Samsung 840 evo על החלקים הבאים אני מבקש חוות דעת, ואם יש חלופות עדיפות, הציעו - …

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by itaishap,

חשוב איכות גרפיקה 4k ומעלה כמו ה-titan z

• 4 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.