ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אני צריך חוות דעת על המפרט הבא: מארז: K282 COOLERMASTER ספק כוח: APFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד: CORE I5 4460 לוח אם: HASWELL 1150 B85M-G B85 ASUS כרטיס זיכרון: GEIL EVO VELOCE 4GBx2 DDR3 1600 MHz כונן קשיח: 1TB SATA3 WD BLUE צורב: OEM GH23NS SHTA LG DVDx24 DL כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX750 1GB-5 EVGA הצעת מחיר מאייבורי 3550 ש"ח. *המחשב נועד עבור חבר, השימוש העיקרי היה בתוכנת האדריכלות אוטוקוד ושהמחשב יוכל גם להריץ פיפא, קול אוף דיוטי ומנגר. הערות: *אני יודע שבמארזים בסגנון הזה נצבר אבק מקדימה יש מארז אחר שכדאי בסגנון הזה? בקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חרי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש דבר כזה? צריך להכיל כונן דיסקים, כרטיס מסך סביר. עד איזור ה4K . עדיף של אסוס או דל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חבר שמחפש Docking Station למחשב הנייד שלו. הבעיה שבמחשב הנייד שלו אין הכנה לDocking Station אבל יש לו USB 3 והוא שמע שיש כאלה שאפשר לחבר אותם ל-USB. יש למישהו פה נסיון עם זה? והאם מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה, צחי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין למכו - MacBook Air חדש - הדגם האחרון - i7 HASWELL , 256SSD , 8GB RAM + מג'יק מאוס חדש (עולה לבד בארץ 350) מה לפי דעתכם יהי ריאלי לבקש עבורו? זמן סוללה 13 שעות **** מה שחשבתי שיהיה הוגן - 6400 שימו לב זה מחשב שעולה בארץ 8500 פלוס עם קבלה ומקלדת בעברית טלפון ליצירת קשר: 052-6815884
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ASUS ZENBOOK עם מעבד I5 דיסק 128G SSD וזכרון 4-8 גיגה עד יום שישי יש לי משפחה באזור מנהטן שיכולים להביא לי את המחשב לארץ הבעיה שהמחשב לא נמצא באתרים של החנויות הגדולות כמו BNH, BESTBUY יש מחשב אחר שאתם ממליצים באותו סגנון בטוח מחירים של 900$? או חנויות מחשבים באיזור? שאלה נוספת, יצא למישהו להתנסות באחריות של אסוס בישראל על ציוד שנרכש בחול? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הודעה ראשונה בפורום... ברוכים הנמצאים. אני צלם מקצועי. אני עובד המון עם Lightroom ופוטושופ, ולאחרונה התחלתי לערוך וידאו ברמה בסיסית+. אני מגלה שהמחשב שקניתי לפני שנתיים שלוש כבר לא עומד בקצב (I5 2500K, 8GB 1333MHZ). אז החלטתי לשדרג מעבד לI7 חדש (לא יודע איזה בדיוק. יש המלצות?) בשביל זה אני צריך להחליף גם לוח אם בגלל התושבת, ואז גם אחליף זכרון ל16GB 1600MHZ. יש לי אחלה SSD של Samsung 840 pro 128GB וגם כמה HDD שעושים עבודה טובה בינתיים. האם נראה לכם שעדיף כבר לקנות מחשב חדש ולהשאיר את הישן לרנדורים שלוקחים לו שעות, או להחליף רק את הלוח אם המעבד והזכרונות? תודה רבה! דוד
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב, נדרש לי מחשב לעבודות משרדיות (ישומי אופיס ואינטרנט) אך נדרש לי שיהיה מספיק חזק בשביל להכיל שלושה משתמשים במקביל (אני מעוניין לתת לו גישה ברשת לעוד שני משתמשים). אודה להמלצתכם. מבחינת המחיר אז כמובן מה שיותר זול אך שיהיה טוב לפרמטרים לעיל. לא נדרש לי ציוד נלווה למארז. שוב תודה!!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת סרטונים (לא עריכה כבדה - מדובר בסרטוני גיימפליי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן מיועד לגיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפש…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל גם נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לצערי לא ניתן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משקי רשת ועבודה כללית אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל אם אין צורך אז לא חובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD, סוג של שרת סרטים למחשבים אחרים ברשת הביתית, עבודה משרדית וקצת וירטואליזציה (אני מפעיל מכונה או שתים וירטואליות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהוא מיוחד רק vmware workstation בצורה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחק בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחק בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, כמה שווה המערכת הזאת: מעבד: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz קירור למעבד: לא זוכר אבל משהו פשוט, דומה לסטוק. לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כרטיס מסך: Palit Sonic Platenum GTX460 זיכרון : 2X2GB 1333 transcend דיסק קשיח: SSD 120GB intel 320 צורב: LG X2 ספק: Seasonic S12II Bronze 620W מארז: xigmatek asgard pro כ.רשת אלחוטי: Edimax 7711W 150mps ספרי הוראות נשמרו לכל (!) החלקים . תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לעבודה מהבית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך - אין צורך בכונן SSD עבור OS - יש לי EVO 120GB 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 - 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים שיצאו בשנתיים הקרובות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להגיע עד ה3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין משהו ספציפי כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד למשחקים כמו PES ואולי COD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב." -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 39 תגובות
- 8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל אם אין צורך אז לא חובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מידול בתלת מימד, עבודה עם תוכנות כבדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks, Matlab וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא צ…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח, אך אני מוכן לחרוג במקרה שרכיבים מסויימים לא ייכנסו. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל לא מאמין שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב?גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 בעיקר ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסך " 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? high end. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-0.5K 2. מה שימושי המחשב? allaround : גלישה, עבודה, משחקים באופן סביר, שמיעת מוסיקה, צפייה בסרטים. (משחקים - למשל שאססינס קריד החדש יעבוד בו כמו שצריך.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב שהמחשב יהיה מהיר, שקט. שתהיה אפשרות לחיבור שני מסכים. בתודה, אוהד.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני 3 שבועות מחשב Asus Zenbook UX301LA. כבר בתחילת השימוש שמתי לב, שלאחר כמה דקות מפתיחת המחשב (או לפעמים מיד עם פתיחת המחשב) הוא מתחיל להרעיש והוא לא מפסיק עם הרעש. בנוסף שמתי לב לתופעה מוזרה, המחשב כביכול מנצל 100% מהמעבד שלו בלי סיבה כיכול, להלן תמונות: http://oi61.tinypic.com/s2br49.jpg http://oi60.tinypic.com/219854x.jpg האם זה בעיה אמיתית? איך מסדרים אותה אם כן והאם זה קשור לרעש שיוצא מהמחשב רוב הזמן? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא Lenovo G570 עם מעבד b970. מצאתי דיון באינטרנט שמישהו שידרג את המעבד לI5 דור שני. הוא כתב שהכול עובד, אבל הוא חווה עליה בטמפ' של המחשב אז צריך לשים לב לזה. לאיזה מעבדים ניתן לשדרג? האם מעבדי הדור השלישי של אינטל (Ivy Bridge אם אינני טועה), הבנתי שהם קרירים יותר אז אולי זה עדיף. לא צריך להתייחס לעלות העבודה בחישוב הכדאיות כי אני מבצע את זה בעצמי.
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אוטוקוד תוכנה באדריכלות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, קול אוף דיוטי ומנגר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שהמשחקים שצוינו יעבדו חלק 3. האם יש צורך בצי…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות(אני יכול גם להביא מחו"ל אם המחיר זול יותר): מטרות המחשב- עבודות משרדיות, תכנות וצפיה בסרטים גודל המסך- 14 ומעדיף מסך מאט. רזולוצייה פחות משנה אבל לפחות שיהיה HD. משקל- 1.5-2 קילו. זמן סוללה- צריך שיחזיק 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות - HDMI כונן אופטי-לא תחנת עגינה-לא אחריות בינלאומית-עדיף שכן אבל לא קריטי רישיון מערכת הפעלה-לא העדפה לחברה כלשהיא-dell דרישות נוספות - אין
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Dragon Age 3, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 Samsung 2253BW - המסך כנראה ישודרג בקרוב, אז רצוי שתהיה תמיכה לרזולוציות גבוהות יותר (לפחות FullHD). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יוכל לחוות את דעתו על המפרט הזה. המטרה היא למשחקים בהגדרות גבוהות. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... 838/821 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... 284/278 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... 333/326 ₪ כרטיסי מסך - ATI PCIe 1 - SR9294GD5HDu…
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-