ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 ₪498 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=133 Intel Core 2 DuoE8200 2.66GHz BOX ₪890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1122 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ₪268 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB ₪865 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1101 NZXT ALPHA NO PSU ₪298 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1067 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪335 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=991 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 ס…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס מסך: 2GB gigabyte geforce gtx 650 זיכרון: 8x2 זיכרון קשיח: SSD 128 ו 1 טרה רגיל
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד משני המעבדים הנ"ל, מה מומלץ יותר? האם אוכל לעשות בI7 אוברקלוק או שאהיה מוגבל?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' של חברת Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים (VR), עריכה גאפית ואנימציה תלת מימדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, מאיה, זיבראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FSX/Prepar3D - VR (FlyInside) Iracing/Assetto Corsa - VR Skyrim SE - VR (VorpX) with MODS Fallout 4 VR ומשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למחשב נייד עבור אחותי מדובר במחשב עבור לימודים (יותר נכון דוקטורט) כלומר לרוב יהיה בשימוש עבור אינטרנט ותכונות אופיס (word, powerpoint) היא מחפשת נייד שיהיה קל יחסית לסחוב וגודל מסך באיזור 13-14 אינץ' למישהו יש המלצות למחשב אמין וטוב לדרישות הבסיסיות הללו? תקציב באיזור ה 2000-2500 ש"ח. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, המפרט הבא הוא בשבילי, ואני מעוניין לקנות מחשב למשחקים (כמו HEROES 5, PES6 וכו'.. ) וגם לאינטרנט ( כל דבר. כולל תיכנות ), אני מעוניין במחשב עם ביצועים שכמובן יתן לי לעבוד עם כמה תוכנות כבדות ביחד (פלאש, פוטשופ, אימיול,דיסי ++ וכו'.. ) זהו המפרט שקיבלתי: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 9147 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 430.00 ¤ 1 430 ¤ 1 6228 GlacialTech 120mm Fan 46.00 ¤ 1 46 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1098.00 ¤ 1 1098 ¤ 3 2443 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 46.00 ¤ 1 46 ¤ 4 6964 Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 345.00 ¤ 1 345 ¤ 5 9020 Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel …
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב אודיו שקניתי לפני בערך 3 שנים מחנות מחשבי אודיו. חוץ מזה שהוא קצת מזייף, אני רוצה גם לשדרג אותו שיוכל לתפקד בתור מחשב לוידאו, בנוסף לעבודה עם אודיו בקיובייס. עבודה עם תוכנות כמו אפטר אפקטס לצביעה ואנימציות, פרמייר וכו'. יכול להיות שתהיה גם עבודת תלת מימד (לא יודע מה ההבדל במפרט בין תלת מימד לעריכת וידאו) התקציב הוא באיזור ה-1500 ואפשר למתוח כלפי מעלה.. התכוונתי בהתחלה להשקיע 1000 אבל אני לא יודע אם זה ריאלי. אני רוצה בעיקר לשדרג מעבד, זכרון, כרטיס מסך.. מה דעתכם? בכל מקרה אני שם פה סקרין שוטים מCPU-Z ומצרף קובץ HTML ממנו עם המפרט הנוכחי, ואשמח לדעת מכם האם בכלל אפשר לשדרג את המעבד למשל עם הלוח אם שיש לי. זה הקישור לHTML http://www.f2h.co.il/8du5ew…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על מפרטים בתחום התקציב וגם על Tt אני נורא אוהב את ה עיצובים שלהם ובכלל את ה מארזים ו נורא אהבתי את ה armor ואולי את ה shark אבל אם אתם לא ממליצים לי על Tt בבקשה תגידו לי למה ומעבד רציתי את ה e6600 האם הוא יתאים מבחינת תקציב לוח נראה לי שתציעו לי את DFI נראה לי טוב אבל האם בעתיד ה קרוב יהיו אלטרנטיבות יותר טובות ממנו או ברמה שלו ציוד הקפי אני מעדיף לקנות לאחר כך כי נראה לי שמה שאני מחפש לא יכנס מבחינת התקציב ו מסך LCD 17 האם תוכלו להמליץ לי על אחד טוב אני מתכוון איכותי כמובן במכגרת התקציב וספק ה לבריטי נראה לי בחירה טובה לא? אם תציעו ותסבירו בבקשה (אני מתכוון לליברטי 400W) ו בכרטיס מסך נראה לי משהו של ATI או ה 1800 או 1900…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000~ ש"ח וחריגות קטנות אפשריות במידה שהן שוות את השיפור בביצועים. המחשב מיועד למשחקים כבדים. אני לא זקוק לציוד היקפי וכונני תקליטורים\תקליטונים או צורב, לא זקוק לדיסק קשיח של יותר מ150GB~ ואין לי צורך בכרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחלקים או חברות מסויימות. ממש לא אכפת לי מאיך שהמחשב נראה. אני לא זקוק לתוכנות, כן זקוק להרכבה במעבדה (לפחות של לוח האם והמעבד) לא יצא לי להתנסות בOC אבל אני מוכן לנסות אם זה לא מצריך התקנה של ציוד קירור נוסף או סיכונים מיותרים. תמיכה בDX10 לא חשובה לי, אני מעדיף לשדרג את כרטיס המסך כאשר התאימות תהייה טובה יותר. תודה מראש לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט שבניתי לחבר שקונה בשבוע שבועיים הקרובים רציתי לדעת שהמפרט סבבה ואין לו שום בעיות תאימות כל שהן תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2 Liquid Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 261 לוחות אם: Gigabyte B550M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 355 מארזים: ANTEC Gaming Case NX300 White כמות: 1 - מחיר: ₪ 216 ספקי כוח: Corsair 650W CV650 PSU 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG S…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון להזמין בארה'ב (יש לי מישהו שמגיע לארץ ויביא לי) ואני ממש לא מכיר את שוק המישבים הניידים על שלל המותגים והיבואנים...(תמיד הייתי טיפוס של נייחים, אבל כסטודנט צריך נייד) א. מישהו יודע לומר על המותגים העיקריים (דל, טושיבה, אסוס, HP, לנובו) האם האחריות שלהם תקפה בישראל במידה והמחשב נרכש בארה'ב? ב. כמו 70% מהפוסטים כאן- גם אני מתקשה להחליט. אבל אצלי זה לא בגלל שאני לא יודע מה אני רוצה, אלא בגלל שאני לא מכיר את המותגים כדי להחליט מה מומלץ ומה לא. מבחינת מטרה, אני רוצה שהוא ירוץ לי חלק לכל מה שקשור לתכנות והרצה של קימפולים, מה שאומר i5 ומעלה, ו8גב ראם, כבונוס, הייתי רוצה כרטיס מסך כלשהו שיוכל להריץ קצת משחקים (לא הכי כבדים בעולם) כי זה מן הסתם יהפוך להיות המחשב ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב בסך עד 2500 ש"ח. המערכת צריכה להכיל: מחשב, צג LCD, מדפסת, רמקולים, מקלדת ועכבר. המערכת מיועדות לילדות בנות 10,12. קרי השימושים הפשוטים ביותר - "שימוש משרדי" מה שנקרא. המערכת צריכה להיות מורכבת בחנות בב"ש, אני מכיר את : פנדה, KSP, אייבורי. אשמח להתייחסות לנקודה נוספת - בעיקרון המחשב הוא במקום iPad, נפח לא ידוע בנתיים (אעדכן בהמשך). השאלה היא מה עדיף? או נשאל אחרת כי "מה עדיף" זו שאלה סלקטיבית.. למה משמש הiPad והאם לפי דעתכם זה בזבוז להתמיר את הiPad במערכת שכזו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש בקרוב 2 יחידות דומות בתקציב הנ"ל. היעוד של המחשבים הוא לעבוד משרדית אבל מאומצת שמפעילה תוכנות ברקע כל הזמן. אין חשיבות ל HD ,מעוניין במסך 22' . תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני ועוד 2 חברים רוצים לפרגן לחבר משותף שלנו במתנה ליום הולדת, מחשב נייח I7 בתקציב של 3000. אם אני לא טועה יש לו כרגע I3 או I5 והוא מתחיל להתעייף, הנער יום הולדת בן 28 וסטודנט למדעי המחשב. *מחשב חזק ומהיר שיוכל להריץ גם תוכנות וגם משחקים כבדים. *מסך, מקלדת ועכבר יש לו *אין צורך בצורב\נגן DVD *אין צורך בדיסק קשיח SATA *אין צורך במערכת הפעלה מה אתם אומרים על המפרט הבא ? מעבד 1283 שח - Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray - קירור למעבד 107 שח - Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם 245 שח - בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H מארז + ספק …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, לפי מה שראיתי עלי לציין את שימושיו העיקריים של המחשב. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג אך לא רק, מכן שאני מבקש כי לא כל ההשקעה תיהיה על כרטיס המסך ואיתו מעבד יחסית בינוני. חשיבות השקט אמנם גבוהה נגיד 9/10 אבל איננה באה על חשבון קירור או איכות. אינני מתכנן OC כלל וכלל. עכשיו לאחר חיפושים ארוכים בפורום הגעתי למפרט שאני מקווה שהוא טוב, בכל מקרה אשמח אם תגיבו עליו ספציפית ואם יש משהוא דרסטי שלא נכון בו אז לשנות הכל. אבל בגדול אני רוצה גם ללמוד ולכן אשמח לתגובות עליו: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinp…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב אינטל שישמש לעריכת מוזיקה באולפן ביתי. כרטיס קול כבר יש בנפרד. התקציב 4000, רצוי פחות!!! הדרישות: מעבד 2.8 - מה כדאי 2.8C או 2.8E + לוח אם. 1 - שיהיה כרטיס קול פשוט און בורד (כמו שיש בכולם בעצם) 2 - רצוי 1 ג'יגה זכרון אם מסתדר, אם לא 512 כמובן 3 - כרטיס מסך פשוט, שיוכל להריץ משחקים ברמה מינימלית, רצוי יציאה לשני מסכים (כמו הNVIEW של NVIDIA) 4 - צורב 5 - הרד דיסק, רצוי 120 ג'יגה, מינימום 80 6 - עכבר ומקלדת אופטים אלחוטיים ,הבנתי שיש סט לא רע ופשוט של GENIUS, משהו כמו 160 ש"ח? 7 - מסך 17 שטוח, 8 - מארז כולל ספק, קריר ומאוורר אין צורך בCD DVD או FLOPPY....
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! מחפש מחשב בשביל חברה. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הדגם: Lenovo IdeaPad U330p http://ksp.co.il/?uin=25452 באתר notebookcheck.net קצת קטלו אותו. בזמנו קניתי לאחותי, Lenovo IdeaPad U430p, אבל ראיתי שב-KSP כבר לא מוכרים את הדגמים בטווח של התקציב וב-IVORY יש רק את הדגם הזה בתקציב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13467 בכל אופן אני אשמח לדגמים מומלצים בתקציב של עד 3,500: * מטרות? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפייה בסרטים * גודל המסך? באזור ה-14 לא חשוב מבריק או מט * משקל רצוי? בין 1 ל-2 קילו, יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * מערכת הפעלה כלולה * שאר המאפיינים לא קריטיים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, אחרי חרישה של פורומים הגעתי לפרטים הבאים: מעבד 3800+ AMD דואל קור כרטיס מסך 7800GT (מתלבט בין לידטק/XFX/אסוס/גיג'ה בייט) הארד דיסק 200 SATA 2 צורב DVD (יש לי כבר אחד, אבל אני לא מתכוון לקנות סתם כונן CD... אז אם אפשר אז LIGHTSCRIBE) זיכרון 1GB בסטיק אחד לוח אם אני מתלבט בין הA8N לאינפינטי של DFI בכל מקרה צ'יפ סט NF4 ULTRA אני צריך ממש עזרה בספק/מארז (די רוצה את הסופראנו) אבל כנראה יעדיף קומפיוקייס בגלל המחיר. מישהו יכול להרכיב לי מפרט אם כל הפרטים הקטנים, כי אני ממש לא מבין בספקים וברכיבי זיכרון וכאלה. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל אין לי התנגדות לקנות OC מהמפעל (כמו לדוגמה XFX) בבקשה תציינו גם את שם החנות וחובה שתהיה מאיזור המרכז ( אני לא מתכוון ליסוע שעתיים כל פעם ש…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי בעבר ונתתם לי כיוון כללי. להזכירכם מדובר במפרט בסביבות 10K עם מסך 17 LCD ולפחות 512 זיכרון. צריך גם צורב, רמקולים, כרטיס רשת. מה דעתכם על המפרט הזה שמצאתי באתר של פנדה ? CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ALBATRON KX800 PRO II Memory : 1GB DUAL MUSHKIN DDR 400MHZ 3200 BLUE Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 BLACK Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : ATI 9800 PRO 128MB Audio Card : 8 CH , HARDWARE Lan Card : 10/100/1000 הם מתמחרים אותו ב7,000. משתלם? מה כדאי לשפר? תודה.
-
שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת לפטופ עדכני עם יכולות ממוצעות+ למטרות עבודה עם ציודי סיסקו וג'וניפרים ולימודים. בעיקרון המחשב צריך להריץ 4-5 תוכנות GNS3 בו זמנית ברקע וכמו כן אמור להריץ HP NA וHPOV ואם אפשר גם UNICENTER בצורה סבירה למטרות ניטור ובקרה מדי פעם ובעיקר ללמידה והרצת פקודות. המחשב צריך גם להיות עם USB/ESATA וכונן דיסק (לא חייב DVD). המחשב שכרגע עונה לי על כל הדרישות האלה הוא המחשב הזה : http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-2310m.htm והמחיר שלו גם מעולה בשבילי, השאלות הן: *איך הוא מבחינת איכות בנייה? הוא נראה קצת לא איכותי פלסטיקי.... *מבחינת דגם - האם ידועות תופעות עם הדגם הספציפי הזה? *הבנתי שסדרת הVOSTRO של דל לא חזקה מבחינת…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רב שלום אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג לפרצוף. למען האמת אין לי שום ניסיון בזה וזה המחשב הראשון שאני מרכיב. רציתי לקבל קצת עצות לגבי דברים שאולי לא לקחתי בחשבון כשבחרתי את החלקים, או שיקולים חשובים שלא עשיתי ובעקבות זאת לא אנצל את מלוא ה"חוזק" של המחשב.. זה המפרט שבניתי עד כה: לוח אם: MSI Z170A GAMING M5 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray - האם עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה6600K? אני לא מתכנן OC אבל הוא 3.5GHz והרגיל 3.3GHz. קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 דיסק אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB כרטיס רשת: Edim…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט עבור שימושים שיפורטו כאן. אני מעוניין במחשב שיוכל להפעיל מספר גדול של מכונות וירטואליות בו זמנית, דבר שגוזל כמויות RAM גדולות. זה הדבר החשוב לי ביותר! אני לא משחק כלל, בשום משחק, כך שאין צורך בכרטיס מסך שמותאם למשחקים. צופה בהרבה תכני HD. לא ממש חשוב לי נפח איחסון פנימי גבוה, שכן אני משתמש בשרת NAS לצורך איחסון הקבצים שלי, כך ש-1TB מספיק לי לגמרי. בנוסף, אני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה על SSD. מאוד חשוב לי מארז שקט וקריר. (המחשב יעבוד כמעט 24 שעות ביממה) התקציב של 8K הינו תקציב מקסימלי, כך שאם ניתן להרכיב מחשב שעומד בדרישות בסכום נמוך יותר, לא אכעס בנוסף, אני ארכוש את המחשב ב-IQPC, אז אם יש אפשרות להרכיב ל…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג למחשב חדש בקרוב בתקציב של 3K פלוס מינוס. זה המפרט שקיבלתי מאייבורי: מארז VM30001W2Z V4 THERMALTAKE שחור לוח GA-H67A-UD3H GIGABYTE מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 זכרון NQ G.SKILL 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA3 7200 16MB WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה מחשב ללא ספק כח 3120 שח כולל מע"מ כ.מסך, ספק כח וציוד היקפי כבר יש ממחשב קודם. המטרה היא להרכיב מחשב לשימוש כללי כשהוא בעיקר לסרטים HD וקצת משחק. הרעיון הוא להשקיע בעיקר בבסיס (מעבד, לוח אם, זיכרון) כשעל השאר אני קצת חוסך ויוכל לשדרג בעתיד אם ארצה. השאלה היא קודם כל מה אתם אומרים על המחיר? שנית, אני יודע מה בטח רובכם…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-