ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
בנייד שלי, מותקנים שני כרטיסי מסך: אינטל 4600 ו-Geforce 750M. שניהם מוגדרים ומתפקדים. כיצד ומדוע הם עובדים יחדיו? מדוע אחד מהם לא מנוטרל? האם הם משתמשים ביכולת מצטברת? משימות שונות? אשמח למידע בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
879 ₪ - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 399 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97M-HD3 S1150 349 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 480 ₪ - * מבצע * - Zalman Z1 + Seasonic 600W BUNDLE 130 ₪ - Scythe Katana 3 מחיר סופי: למזומן 4546 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4636 ₪ האם כדאי להחליף משהו? אני בחיים לא שמעתי עד היום על startpc, אני יכול להזמין מהם ללא חשש?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאנשי הפורום שלום, נמצא ברשותי מחשב נייד- מדגם: LG- 560R , משולב בתוכו כרטיס קול מובנה מדגם: Realtek מגדיר אותו כבינוני, במסגרת עיסוקי אני לוכד ומקליט סאונד באתרים השונים הרצאות וכמו כן מוסיקה ועורך אותם ושומר אותם בקבצים- (במחשב הנייח איכות ההקלטה מעולה). לאחר ניסינות רבים ושינוי הגדרות בכרטיס הקול במחשב הנייד לא הגעתי לתוצאה טובה הסאונד נשמע לא טוב, (קבצים מוכנים שאני מעלה למחשב נשמעים מעולה). זה נכון להקלטה מאתרים שונים ונכון בהקלטה ישירה ב-LINE IN, שאלתי איך אני יכול לשפר את ההקלטה למחשב הנייד- ומה עלי לעשות? או איזה כרטיס קול לרכוש בהוצאה סבירה שעשה לי את העבודה, לכידת קול מאתרים השונים או הקלטה חיצונית למחשב שישמרו באיכות טובה.תודה אבי. מייל - ns_liran@bezeqint.net
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100 ככה, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, 4/5. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: SkyPC, אני יילך לקחת את המחשב משם. אם יש חנות אחרת טובה ואמינה באיזור באר שבע ולא KSP (עם השירות שלהם.... לאן נגיע) אז יש מצב... וגם לא אייבורי.... X: הערות: יש לי עדיפות למעבדי Intel וכרטיסי מסך של nVIDIA, אבל אפשר לנסות להתגמש אם זה יגדיל את הביצועים באופן משמעותי... על כרטיס מסך ATI אפשר להתפשר אבל מעבד קצת פחות... זיכרון 2GB, אם אפשר לתמרן אז 3GB.. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT, בעתיד 19/20 א…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור את המחשב שלי ביד 2 רציתי לדעת כמה הוא שווה חשוב לציין שיש לי את הקופסאות של כל הרכיבים של המחשב. הנה המפרט: Intel core i5 3470 MSI b75-e33 Crucial 8gb RAM 1x8gb Sapphire HD7870 ghz edition Seasonic 500 watt eco series Samsung 840 evo 128gb Western digital 1tb hard drive LG DVD drive מארז atx ממתכת תודה רבה לעוזרים (:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לאחי מחשב במינימום מחיר-מקסימום ביצועים, למטה מופיע המפרט שהכנתי, אימרו לי מה דעתכם. האמת שהוא ביקש עד 1500 ש"ח אבל לא מצאתי איפה להתפשר, מה אתם אומרים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרצת סרטים באיכות HD ומשחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה, אני כבר הרבה זמן מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים , משחקים, סרטים באיכות גבוהה ועבודה ממושכת של אינטרנט. אחרי כל החיפושים וקריאת סקירות באינטרנט התרשמתי משני המחשבים בכותרת . חיפשתי בפורום פה ולא מצאתי תשובה מספקת עד כה ולכן אני מבקש את חוות דעתכם. נתחיל בזה ששני המחשבים נראים לי ממש טובים , המחיר של שניהם נע בין 5K ל 5300 . ל ASUS אני מוסיף כ.זיכרון של 4GB כך שהוא יהיה שווה לDELL מבחינת זיכרון . כמובן לשני הניידים יש את אותו מעבד CORE I7 . ההבדל היחידי בין שניהם מבחינה חומרתית לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) זה הכרטיס הגרפי , ולפי מה שקראתי נשמע כאילו ההבדל הוא לא כזה גדול . להגיד את האמת אני נוטה יותר לכיוון הASUS מכמה בחינות , הראשונה מבינהם זו אי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי את רוב הרכיבים הבאים ורציתי לדעת אם כולם מתאימים מבחינת המקום הפיזי במארז והן מבחינת התאימות הטכנית: לום אם: GIGABYTE Z370P D3 מעבד: i7 8700K קירור למעבד: Noctua NH-D15 זכרון kingston 16gbX4 1rx4 pc4 2666v rc212ksm26rs4/16hai :RAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti (Gigabyte) 11GB מארז: Sharkoon SKILLER SGC1 Window ATX תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים! לקראת לימודי אנימציה ואומנויות המסך בבצלאל (ומאוחר יותר גם בלונדון), אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישרת אותי נאמנה בכל מה שקשור לעריכה גרפית, עריכת וידאו באיכות גבוהה במיוחד, מידול תלת מימדי, רינדורים מאסיביים ועיבוד של אנימציה. המחשב צריך להיות עוצמתי מאוד, מהיר במיוחד וחזק גראפית (משום שמדובר בעיבודים גרפיים מפורטים לצד רינדורים כבדים, אני מניח שהתוצאה צריכה להיות קרובה למחשב גיימרים עוצמתי). העבודה העיקרית שלי תתבצע עם התוכנות: adobe photoshop, adobe illustrator, adobe premiere, sony vegas, flash mx, 3d max, maya, ו- zbrush בגרסאותיהן האחרונות. האנשים שהתייעצתי איתם בנושא עד עכשיו התחלקו לשתי אסכולות: מק ופי.סי. רציתי לדעת מה דעתכם בעניין, ואם אכן הבחירה הנכו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אחע מגיע מארצות הברית וחשבתי לקנות את המחשב הזה מה אתם אומרים חשבתי לקנות אותו ביד שניה באמזון ב $3,398.00 https://www.amazon.com/CORSAIR-High-Performance-i9-9920X-960GB-Windows/dp/B07L71QFQ4/ref=sr_1_14?keywords=gaming%2Bpc&qid=1562696834&refinements=p_n_condition-type%3A6461718011&rnid=6461714011&s=gateway&sr=8-14&th=1
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי התכרע ובגלל שהבאתי כבר שנה שנייה ממוצע של 94 הוא קונה לי מחשב חובה amd 3500 לפחות
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם COMPAQ PRESARIO V2000 תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובר לארה"ב עוד מספר חודשים אבל אני יהיה שם בקרוב אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים בקולג\שיחות ווידיאו\סרטים\גלישה. אני מחפש מחשב עם עדיפות למשקל נמוך כי הוא רוב היום על הגב שלי. התקציב שלי הוא 1100-1200 דולר. הייתי מעדיף מחשב עם אחראיות בינלאומית עקב זה שאני בהרבה נסיעות מארה"ב לישראל. בנוסף חשוב לי שיהיה במחשב מצלמה מובנית לשיחות ווידאו. תודה רבה על העזרה שלכם חברה זה ממש חשוב לי.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רואה הרבה מפרטים (לדוגמה) בהם יש לוח אם עם chipset H410 / H510 שאיתו מגיע גם כרטיס מסך. האם באמת יש בו צורך? הרי בלוח עצמו יש גם כן יציאה למסך (VGA + HDMI)
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם לגבי המפרט שלמטה. -אין לי כוונה (גם לא בעתיד) להשתמש במחשב למשחקים. -אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה (כנראה אשתמש ב Windows Xp) -אין חשיבות לשקט -כמובן שטוב יהיה לרכוש מחשב שיישאר "עדכני" זמן רב ככל הניתן -אני מעדיף מארז קטן וקומפקטי -אין לי מושג לגבי אוברקלוקינג, לכן כנראה שזה לא יקרה -חשוב שתהיה יציאת sVideo (כדי להתחבר לטלויזיה פשוטה) המון תודה מראש. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤628 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤448 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4350 256MB DDR2 - RETAIL ¤211 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500410AS ¤305 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤12…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם יעל פתרונות - מי שנותן את השירות בארץ ללפטופים של DELL, שמעתי עליהם דברים לא כל כך טובים והייתי מעוניין לקבל עוד דעות במידה ויצא לכם לעבוד מולם.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב htpc שיעבוד עם מדיה סנטר... ולפעמים לשחק איתו גם משחקים נחמדים לא חזקים במיוחד פיפא וכאלה. שיעבוד בו ויסטה בלי בעיה. מארז קטן ככל האפשר. אין צורך בציוד הקפי. תודה (:
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב חזק למשחקים (ברשותי מסך "19 באיכות טובה), קראתי מספר פוסטים בפורום, ולהלן מספר שאלות בנושא : 1. נכתב לא אחת, שאין טעם להשקיע למעלה מ 5,000 ש"ח במחשב מסוג זה, האמנם ? 2. במפרטים המומלצים, יש את המפרט הבא בתקציב של 7.5K, האם אין זו סתירה לסעיף הקודם ? (בהנחה והתשובה היא שאין טעם) http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ 3. אשמח לדעת מי מרכיב את המפרטים המומלצים, האם אלו מנהלי פורום זה ? 4. רוב בהמפרטים באתר זה נבנים ב SkyPC ו TMS, אני מניח שהנ"ל הוא מכיוון שנוח לבנות באתרים הללו מפרטים ולהעתיקם לפורום, אך האם יש בפורום גם נציגים של חנויות כאלה ואחרות ? (אני יודע שחובה עליהם להזדהות...) 5. אשמח לקבל המלצה למפרט המתואר בכותרת ההודעה, תודה. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000~ ש"ח וחריגות קטנות אפשריות במידה שהן שוות את השיפור בביצועים. המחשב מיועד למשחקים כבדים. אני לא זקוק לציוד היקפי וכונני תקליטורים\תקליטונים או צורב, לא זקוק לדיסק קשיח של יותר מ150GB~ ואין לי צורך בכרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחלקים או חברות מסויימות. ממש לא אכפת לי מאיך שהמחשב נראה. אני לא זקוק לתוכנות, כן זקוק להרכבה במעבדה (לפחות של לוח האם והמעבד) לא יצא לי להתנסות בOC אבל אני מוכן לנסות אם זה לא מצריך התקנה של ציוד קירור נוסף או סיכונים מיותרים. תמיכה בDX10 לא חשובה לי, אני מעדיף לשדרג את כרטיס המסך כאשר התאימות תהייה טובה יותר. תודה מראש לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500, מעדיף שלא לחרוג, אלא אם מדובר בעיסקת המאה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפיה בסרטים, קצת גלישה. המחשב מחובר לטלויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). יש כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4k אבל נראה לי שאפשר גם בפחות, אפשר לחרוג אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בstreaming וקבצי סרטים בקולנוע ביתי - מחובר רק לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת הפעלה ואופ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב שיש לאחותי והיא מרוצה ממנו SAM-NP-RC510-S07 אך אין אותו במלאי קיבלתי מ"נייד נייד" המלצה לקנות דגם מתקדם יותר לטענתם http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13105 Samsung 300V5A-A05IL 6GB סמסונג אני לא מוצא עליו חוות דעת באינטרנט. האם יש המלצה לחיוב\שלילה. * תקציב - 3000 אפשר חריגה קטנה למעלה ~250 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) , תכנות JAVA, SCRATCH, JAVASCRIPT, HTML, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? מט 15.6 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? אין, תמיד עדיף יותר קל אבל לא קריטריון מכריע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לרוב השימוש בבית * הא…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר חרישה מעמיקה בתחום החומרה אני גאה להציג את יצירת המופת שתעמוד אצלי בחדר. אם למישהו יש הצעות לשיפור או דעות אשמח לשמוע אותם. די סגור על רוב המפרט יתכנו כמה שינויים קטנים אבל הבסיס ישאר איתן.. המפרט כוון למחשב שקט ותקציבי עם יכולת לHD, שימוש כללי ומעט משחקים עם מארז קטן שיתכן שיוסב למחשב סלוני בעוד תקופה. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX ¤498 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤453 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤969 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-