עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by *BYZ*,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed 3, far cry 3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע אבל עד 1K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז ככה לוח אם: Albatron PX845PEV pro מעבד: Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz זיכרון: GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHz כונן קשיח: WD 60GB 7200RPM מארז: R3 System AIR cyber blue עם כבלי IDE מעוגלים מתנה ספק: Tsunami 350W משחה: Arctic Silver 3 <<< אני לא לא בטוח שאני צריך, אתם תגידו לי :-\ אז אתם אומרים? כרטיס מסך וקול אני לא צריך כי יש לי טובים ואני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי מה כדאי לשנות? ואם משנים, אז שישאר באותו מחיר בערך תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני צריך המלצה עבור הרכיבים האלה. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1920x1200 או 1920x1080, במשחקים חדשים כמו crysis warhead, fallout 3 וכו'... עוד לא קניתי מסך, המלצות גם למסך יתקבלו בברכה. אני משדרג מחשב קיים, כך שאין צורך ברכיבים נוספים. הספק שיש לי הוא Antec TP2 550 לינק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njc5 לדעתי אמור להספיק לרוב הכרטיסי מסך, אמרו לי מה דעתכם. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימלי? סדר גודל של 2000, עד 2500 אם יש יתרון משמעותי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית OFFICE ואניטרנט, + סרטים ודברים כאלה, לא HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב ולא צריך כונן קשיח 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 3-4, לא צריך להיות סופר רועש, אבל אין ממש חשיבות לשקט 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by levelone,

אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 ש"ח והמחשב שהכי נראה לי זה Fujitsu Lifebook AH530-4 http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=AH530-4 1. איך המחשב הזה נראה לכם, ולמה הוא כ"כ זול (כל מחשב שראיתי בטווח המחירים הזה היה הרבה יותר חלש)? 2. איך הוא יתפקד כמחשב לאיטרנט, מוזיקה, עבודה, ומשחקים פשוטים(diablo 2, D&D online וכו')? 3. הram של המחשב הוא 2GB ואני חושב להגדיל אותו לפחות ל4GB, כמה זה יעלה לי (+/-) והאם עדיף לי להתקין מערכת 64Bit ולמה? 4. כמה שעות הבטרייה שלו תחזיק בעומס? 5. אפשרי לחבר אליו את המערכת של logitech z5500 או שתיהיה בעיה בגלל כרטיס הקול או משהו אחר? 6. יש למישהו המלצה למחשב טוב יותר בטווח המחירים ה…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by stinky_fishy,

אני מעוניין לקנות מעבד חדש, לוח אם וזכרון 2 גיגה הבעיה שאני לא מבין כל כך בלוחות אם ואני לא יודע כל כך מה לקחת כרגע יש לי מארז thermaltake suprano עם ספק כוח של 400W אני רוצה לקנות C2D הספק ומארז יתאימו לי לזה? או שאני צריך ספק חזק יותר? תודה מראש יש לי תקציב בערך של 4000+-

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. קניתי מחשב נייח+מסך "22" המפרט הנ"ל הוא: לוח אם :gigabyte chip intel 31 מעבד: intel E7400 dual core 2 זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: GFORCE 9800GT 512MB DDR דיסק קשיח:500GB 7200 SATA2 16MB KS צורב:DVDX18 LG מסך:2253BW 2MS 1:8000 22 מקלדת +עכבר אלחוטי GPT כרטיס רשת 10/100/1000 כרטיס קול: 8 ערוצים מחיר סופי:3500 ש"ח ומארז שאני מתלבט לגביו: SopranoRS 101 כולל ספק כוח. סגרתי כבר את המפרט של המחשב ההתלבטות היחידה היא המארז אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עוד דעות או הצעות על מארזים בסדר גודל(מחיר) של המארז הזה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by 114508534,

ערב טוב נפל לי הכפתור של הבקספייס בנייד , הכפתור מורכב מהכפתור עצמו ועוד שתי חתיכות פלסטיק לבנות שאמורות להחזיק אותו, לצערי הרבה לא כל כך הבנתי איך אני מחבר את זה , אשמח לכל עזרה שהיא תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by DjRoth,

היי, יש לי כרגע מחשב גיימינג ממוצע אני לא הכי ספץ במפרטים אבל אני לא יודע האם שווה לשדרג את כל המחשב או רק את הכרטיס מסך, יכול להיות שהמעבד שלי מספיק או שעדיף כבר להעיף אותו ואחד חדש יעשה את העבודה? Intel i5 2500 @ 3.6 Gigaybyte H67M-D2-B3 8GB 1330Mhz Sparkle Geforce 560GTX Ti כמובן לשימוש גיימנינג בלבד, האם שווה לקנות מחשב חדש (התקציב שלי למחשב חדש יכול להיות 4000 שקל ולא יותר) או רק כרטיס מסך חדש יספיק? (עד אלפיים שקל) האם יווצר צוואר בקבוק עם כרטיס מסך יותר חזק? כרגע המחשב שלי סוחב יחסית יפה משחקים, אבל אני רוצה באמת לקחת את הביצועים כמה צעדים קדימה כדי להנות יותר. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by avinatbezeq,

למה אין אף מפרט עם XEON? יתרונות: שני מעבדים על לוח האם, מלא זיכרון, זיכרון עם ECC. יש סיבה שלא? זה בגלל שאף אחד פה לא התעסק עם זה? למה בעצם?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by wtf,

הצלחתי להפעיל את הסאונד במצב בטוח והיום כתוב שמצב השמע אינו פועל עשיתי את אותו המדריך שנעזרתי בפעם הקודמת והכל במקום ועדיין אין סאונד המדריך.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפשת מחשב נייד ללימודי תכנות והתקציב שלי הוא 3K * מטרות המחשב?לימודי תכנות - VISUAL STUDIO בעיקר * גודל המסך? 15.6 או 14 * רזולוציית המסך? כמה שאפשר בתקציב הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell ממליצים לי מאוד על המותג DELL תודה רבקה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקיב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? HTPC, הרצת סרטי BLU-RAY (בעיקר REMUX, ואולי גם תלת מימד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SPLASH PRO, FOOBAR2000, KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אינצ'FULLHD 55 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היק…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני מחפש מחשב נייד לפיתוח. קרוב משפחה קופץ ללונדון בקרוב, אז זו יכולה להיות הזדמנות טובה. דרישות: מסך עד 15.6", לפחות ברזולוציה של 1600x900 משקל - עד 3 ק"ג. כמה שפחות יותר טוב. כמות זיכרון: לפחות 8 ג"ב, עדיפות ל16 ג"ב נפח אכסון: לפחות 240 ג"ב, ssd. מערכת הפעלה: לא חשוב. יש bootloader. דרישות נוספות: המחשב יחובר חלק מהזמן למסך uv2711, צריך מספיק כח עיבוד גראפי כדי להזיז את שני המסכים (כרגע 4850 עושה עבודה יפה) שימושים: פיתוח - ויז'ואל סטודיו, cygwin, לפחות מכונה וירטואלית אחת של לינוקס בכל רגע נתון, matlab, python. אולי cuda בהמשך. הערה לגבי פיתוח: בסיס הקוד שאני עובד עליו כרגע לוקח באיזור ה 10 דקות לקימפול ע"י cygwin על ה e6600@ 3ghz שלי. המטרה העיקרית היא לשפר את זה ל2-3…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כדי שהסאברופר יעבוד כי הוא לא עובד לי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6 תנצלו חופשי. מעבר טיפה רגישות, אבל אפשר P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 7,000 לא ניתן (500 עם שכנוע טוב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה ייצא בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מה דעתכם על המפרט הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL ASUS P5ND2-SLI Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 7600gt עד 7K

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by M3nt4,

היי יש לי מחשב נייד מדגם asus x555la , מותקן בו כונן dvd מסוג : slimtype dvd a da8a6sh חשבתי לקנות את המוצר הזה : http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-12-7mm-Universal-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-/280820379708 מה אומרים? מתאים? אגב , שמתי לב שבhdd שלי יש באמת חיבור מלבד החיבורים הרגילים , צילום : ובתמונה באיביי ראיתי בדיוק שזה מתאים (אם אני לא טועה ) : מה זה החיבור הנוסף הזה? ותודה לעוזרים

19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכה גרפית, תוכנות כמו Photoshop ו-Illustrator 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…

20. שלום, לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מחשב חדש. (המחשב הישן שלי התאבד) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500ש"ח 2. המחשב משמש אותי ל: פיתוח גרפיקה בסיסית צפייה בסרטים באיכות HD גלישה באינטרנט ועבודה משרדית תוכנות עיקריות בשימוש: Unity Xamarin VS2012 PhpStorm Photoshop Flash ב) המחשב איננו מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - אשמח להמלצות למקלדת ועכבר איכותיים (לא ציוד ברמה של גיימינג יותר משהו שיהיה נוח ויחזיק לאורך זמן), בנוסף המלצה לרמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dani0147,

. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS -ים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שק…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. קיבלתי במתנה לפני קצת פחות משנה את הנייד הראשון שלי - Latitude D530 - אני לא הכי נהנית ממנו. הוא כבד נורא, הבטריה לא מחזיקה הרבה זמן (אין לי שום מקור להשוואה, זו ההרגשה שלי), הרמקולים לא להיט והרבה פעמים אפשר לטגן עליו סטייק. אני עובדת על המחשב, ואם אני צריכה להתנייד איתו כדי לעבוד במקום אחר, זה פשוט עונש אז אני מוותרת רוב הפעמים. אני כבר שבועות קוראת את הפורום, חורשת באינטרנט, הולכת לחנויות - לא מצליחה להתביית על שום דבר. אם לדרג את סדר העדיפויות שלי - אני רוצה נייד שאוכל לעבוד עליו בלי לקבל נקע בעין (לכן מסכים שקטנים מ-13.3 קשה לי להאמין שיתאימו), לצפות/לשמוע מדיה ואולי אח"כ גם קצת לשחק. קיבלתי המלצה לפני כמה ימים ל XPS M1330 - השאלה אם מתאים לצרכים שלי? והאם יש המלצה …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shaihood,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הרכבתי מחשב בתקציב של 5000 שקל, מבקש הערות והצעות לשיפור: רכיבחברהדגםהצעה של ksp מעבדamdaxp 2000580 לוח אםgigabytega-7vax (kt400)550 זכרון ramלא משנה256mb ddr 333410 כרטיס מסךatiradeon 9000 pro650 כרטיס קולcreativelive value 5.1185 דיסק קשיחmaxtor30 gb 7200420 כונן 1.44sony50 סי-די רום (dvd)LGx16260 מודםלא משנה56K60 מארזatx midi 400w170 מקלדתmicrosoft\logitechinternet\multimedia140 מסךsamsung17" 753 dfx flat1090 הרכבה190 סה"כ4755

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אהלן. אני מחפש מחשב לגיסי. רשימת הדרישות לא מטורפת - זה מחשב לגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI. אני המלצתי לו על אחד מהמחשבים הבאים של חברת DELL: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G אבל הוא טוען שיש הטוענים שיש בעיה עם היבואן בארץ והמליצו לו ללכת על מחשב של HP, בזמנו לעומת זאת, כשאני קניתי את הנייד שלי, אמרו לי להתרחק מHP בדיוק מאותה בעיית יבואן. אנשים, אנא עזרו לי לפתור את חידת האמינות בחברות. אם חברת HP לא בעייתית במתן שירות, הרי שהמחשב הזה גם עומד בתנאים ויותר משתלם כספית: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741574 שאלה קטנה בנוסף: האם יש שינוי משמעו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים