ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
1 x inS_MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 47.08 ש"ח 55.56 ש"ח 1 x inS_ASUS CD-ROM X52 121.64 ש"ח 143.53 ש"ח 1 x inS_PINE FM-3621-21 (ESS2818) 56K - PCI 82.40 ש"ח 97.23 ש"ח 1 x inS_WD 40GB-8MB-7200RPM ATA100 396.30 ש"ח 467.63 ש"ח 1 x inS_256MB TwinMos DDR PC2700/333 211.88 ש"ח 250.02 ש"ח 1 x inS_PowerColor RADEON 9100 - 64MB DDR - OEM 372.75 ש"ח 439.85 ש"ח 1 x inS_AMD Athlon XP 1700+ Tray 309.97 ש"ח 365.77 ש"ח 1 x ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 533.63 ש"ח 629.68 ש"ח 1 x inS_COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 278.58 ש"ח 328.73 ש"ח סך כול ההזמנה: עלות הפריטים ללא מע"מ: 2,354.24 ש"ח מע"מ: 423.77 ש"ח ללא משלוח (ללא משלוח, אגיע לקחת): 0.00 ש"ח …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי לבני בן ה-8. הרב המוחלט של השימוש במחשב יהיה משחקים – אבל לא כבדים בשלב זה. כיום הוא משחק בעיקר במשחקי רשת כדוגמת Tanki Online שלמיטב ידיעתי לא צורכים יותר מדי משאבים... במילים אחרות, לא צריך מפרט לגיימר כבד, אבל משהו שיישאר רלוונטי בשנה-שנתיים הקרובות. אני דיי צריך את עזרת הפורום בהגדרה מה לדעתכם אני צריך. התקציב הוא ראשוני למה שחשבתי שאני צריך – עבור מחשב, מסך מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים לילד בכיתה ב'. בנוסף קצת אופיס…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז לאחר שעברתי על כמה דגמים ובחנויות השונות החלטתי ללכת על מסך 15 אינץ' מכיוון שזה יהיה המחשב היחידי בבית ולא ניראלי שיהיה נוח לעבוד עם 14 בתור מחשב ראשי. מה גם שהבנתי שמחשב נייד בזמן השיעור לא כזה פרקטי בתואר אותו אלמד. מטרת המחשב תהיה ללימודים לאינטרנט ועבודות משרדיות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', עדיף מסך שיהיה נוח ללמוד איתו בבית. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוה לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יודע עד כמה זה רלבנטי בגודל הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ניראלי שיהיה הכי טוב ללכת על שילוב של …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב ללא מסכים וללא ציוד היקפי. תקציב של 4,500ש"ח לשניהם (סה"כ, לא לכל אחד). אחד ישמש לעבודה משרדית בלבד. השני ישמש למשחקים (כרגע לא זוכר את הרזולוציה של המסך, כמדומני 1680x1050) עד כמה שאפשר בגבולות התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אחד עבודה משרדית, השני משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחשב למשחק…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על מפרט מאיבורי למחשב לשימוש כללי כולל אינטרנט אופיס וכו': [TABLE=width: 569] [TR] [TD]מארז מארז איכותי CASECOM כולל מאוורר 90MM (לא 80MM) ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב היצרנים המובילים בעולם. ספק כח ספק כח מותג IN-WIN 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ או ספק כח מותג FSP 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח מותג הכולל Active PFC שידרוג לספק כח מותג Enermax 450W A. PFC-ו95 ש"ח שידרוג לספק כח מותג FSP 400W A. PFC -ו30 ש"ח שידרוג לספק כח מותג IN-WIN 450W A. PFC -ו45 ש"ח שידרוג לספק כח מותג Seasonic 500W A. PFC -ו140 ש"ח ניתן לרכישה עם מגוון ספקי כח ממיטב היצרנים המובילים בעולם. מעבד Intel® CoreTM i3-4130 3.4GHz…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי בערך 2500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך(אבל לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם המדוייק SVS1512U1R, נקנה לפני שנה, אבל קימת ולא היה בשימוש, סתם ישב בבית ללא שימוש, אין אפילו שריטה אחת, הותקן 8.1 PRO ו אופיס 2013, באמת נייד מדהים ביופיו ומשקל קטן ודק: המפרט שלו: משקל: 1.95 קילו מערכת הפעלה: Win 8.1 Pro + Office 2013 Professional Plus מעבד: Intel Core i5 3210M 2.5 Ghz; Turbo Boost 3.1 Ghz כרטיסי מסך: GeForce GT 640M LE ; HD Graphics 4000 swichable, 2GB GDDR קורא כרטיס זיכרון: SD XC, SD HC, SD, MS PRO-HG Duo, MS Duo, MS MagicGate דיסק קשיח: 500GB 5400RPM זיכרון: 4GB DDR3 צורב: DVD-RW Double Layer מצלמת רשת: 1.3M מסך: 15.5 LED 1080P נראה מבריק, אבל פחות ממסכים מבריקים שראיתי. חיבוריות רשת, LAN 10/100, WLAN 801.11N, BT 4.0, N300 חיבורים: 2XUSB3, 1XU…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה קטנה: בטווח המחיר שבין 1000-1500 ש"ח האם כדאי לי להרכיב מפרט או לקנות אחד מוכן(לדוגמה מחנות כמו TMS)? (דרישות המפרט מצויות בטופס). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 - יש גם לכלול מע"ה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).outlook, אינטרנט ועריכת מסמכים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מחפש מחשב נייד עבור חבר בעיקר לצורכי עבודה אך גם לצפייה בסרטים מדי פעם. חשוב לו מסך גדול יחסית - 15 וחצי אינץ', אך שהמחשב עדין יהיה כמה שיותר קל (הוא טס אתו הרבה לחו"ל). מחפש מסך איכותי, מקלדת נוחה, אמינות ואחריות כמה שיותר טובות. השימושים די בסיסיים, אז לא צריך ביצועים מאד גבוהים. התקציב שעומד לרשותו בעיקרון לא מוגבל - מדובר בתקציב שהעבודה שלו מעמידה לרשותו ולא בהוצאה מכיסו הפרטי, אך 10K נראה לי הרבה מעבר למה שהוא צריך - אין צורך לנצל את כל התקציב. בנוסף הוא לא מעוניין ב Mac. אודה לכם על כל המלצה בנושא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 וחצי אינץ' זה הגודל המועדף. לדעתי מא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, 1. איך עדיף? להשאיר את המחשב פתוח ולתת לו לעבור למצב שינה לאחר חצי שעה? או לקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? 2. האם זה יכול להזיק לו, אם אקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? או שאין בעיה עם זה? 3. אני מוריד כל הזמן דברים.. אם אני מקפל אותו, ההורדה תמשיך? 4. מה קורה למעשה שאני מקפל את המחשב? הבנתי שזה "מצב שינה עמוקה", משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, אופיס, הקרנה וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אינטרנט ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא ספק, מסך, וכרטיס מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי יש לי ספק 450W טוב וכרטיס מסך G210 מעדיף מעבד אינטל ושאלה קטנה לקינוח, יהיה עדיף להתקין …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עזרו לאמא תוהה שאינה מבינה כלל במחשבים - אף את המשתמש ביקשתי מבתי כמובן שזרקתי לה איזה תירוץ שחברה צריכה דחוף כדי להתייעץ בקניית מחשב ;D הזמנתי לפטופ לבתי - מתנה כדי לעודד אותה קצת, יגיע עוד כמה ימים .. שבוע מקסימום.... אז ככה איך לטפל בסוללה? האם כאשר המחשב נמצא בבית עדיף להשאירו מחובר לחשמל ללא סוללה? או אולי לעשות טעינה - פריקה חוזרת ונשנת בפעמים הראשונות של הטעינה? או שמא עדיף לחבר למטען רק כאשר הסוללה מגיעה לאחוזים נמוכים? למען הסר ספק, קראתי מה שיש ב-FAQ אך יצאתי עוד יותר מבולבלת! עזרו לאמא תוהה . בתקווה שהבת לא תיכנס לפה במקרה. יום טוב לכם
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מיזמן הוציאה דל סדרה של מחשבים כדי ליישר קו עם כל מעבדי ה i 3-5-7 למיניהם והוציאה את הדגמים המעניינים הבאים: בסדרת precision היא הוציאה את ה m4500 שמתחרה פחות או יותר עם thinkpad w510 של לנובו עם היתרונות והחסרונות שלו. http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/precision-m4500/pd.aspx?refid=precision-m4500&s=bsd&cs=04 ובסדרת Latitude את ה e6410 e6510 ועוד כמה דגמים: http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/latitude/ct.aspx?refid=latit&s=bsd&cs=04&ref=lthp וכמובן היא הוציאה גם כמה חדשים בסדרת ה vostro שלה : http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/vostronb/ct.aspx?refid=vostronb&s=bsd&cs=04&~ck=mn רובם די מתחרים בדגמים החדשים ו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט למשחקים כבדים, לא עושה OC, לא צריך כונן קשיח יותר גדול, תקציב: 7500 ש"ח. לאחר כמעט שבוע של שינויים הגעתי למפרט שנראה לי כאידאל, אך אני רוצה לוודא כי המפרט טוב. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 988 ש"ח Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset 695 ש"ח PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Gunmetal 2.5-3-3-7 1,335 ש"ח Albatron GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,650 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8MB 390 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 170 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt 410 ש"ח …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט ב3 אלף אפשרי לחרוג קצת רק אם זה באמת חשוב... המחשב ישמש למשחקים מוזיקה סרטים ואינטרנט אז רצוי כרטיס מסך טוב שילוש טוב וכ.קול על הלוח שהוא טוב מאוד יחסית! אוברקלוק לא אופציה לבינתיים אז לא צריך קירור עצבני אבל בכל זאת שיהיה מארז מאוורר עם כמה מאוורים בכיוונים טובים ושהלוח מעבד והזכרונות איתנו אופציה לא רעה לאוברקלוק... רצוי שתציינו את שם החנות בה בניתם את המפרט ואם אפשר גם מאיפה עדיף לקנות עקב מחירים מוזלים.. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כרגע לא ידוע , כמה שפחות יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מכל הסוגים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת , מסך 27" ומעלה רזולוציה מעל FHD , אין צורך ב4K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בצורה האוטומתית מתוכנת הלוח אם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט עליו חשבתי: מעבד Core i7 3930K קירור מים למעבד Corsair Hydro H100 לוח Gigabyte GA-X79-UD5 (שמונה חריצי זכרון לצורך אפשרות לשדרוג עתידי, תואם מעולה להאקינטוש) מארז Fractal Design R4 זכרונות 32 גיגה כלשהם (4 סטיקים של 8 גיגה) - האם לקחת 1600 או 2400 MHZ? SSD - נוטה לכיוון שתי יחידות של Transcend 720 256GB שיעבדו בSTRIPE. מקבל ציון טוב כאן: http://www.harddrivebenchmark.net/high_end_drives.html ספק- שמתי עין על SeaSonic 860W Platinum-Series Active PFC 12cm Fan Modular מקלדת- Logitech solar k750 מסך Dell U2713 2560X1040 צורב: לא קריטי, אולי אקח כבר צורב BD-RW כי המחיר שלהם די ירד. כמה התלבטויות: 1. האם כדאי להחליף את המעבד והלוח לצ'יפסט 1155 כי ההוצאה הנוספת בכסף (ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט שאני פחות או יותר סגור עליו אני צריך עזרה בבחירת לוח אם,זכרונות וספק. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version מארז: Cooler Master Storm Sniper Black - חשבתי עליו רציתי לשמוע קצת דעות, רעש לא מפריע לי אבל חשוב לי שלא יתמלא אבק מהר... בעקרון רציתי את הGigabyte Aurora אבל כבר לא מוכרים אותו ב-TMS.. זיכרונות: אני רוצה 8G, אך לא יודע איזה לבחור. לוח אם: צריך עזרה,לא צריך להיות משהו מטורף,אבל חשוב לי שתיהיה לי אפשרות לחבר אליו אוזניות של 5.1.[600-700 ש"ח גג] ספק כוח: Antec HCG 620W 80Plus Bronze - אני לא כ"כ מבין בספקים אז גם פה אני צריך אישור שהוא באמת טוב…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז קצת רקע, תיכננתי לקנות מעבד IVY BRIDGE כשהם אמורים לצאת אבל הגעתי הבנתי שהמעבדים שיוצאים לא נותנים תמורה משמעותית מבחינת ביצועים לעומת SANDY BRIDGE, ובנוסף הם לא שייכים לHIGHEND . אני מתכנן לרכוש (intel core-i7 3930k(3.2 והבנתי שאפשר לעשות לו המהרה ל3.8. מה התקציב המקסימאלי? 9,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה אחותי ביקשה ממני לנסות ולבנות לה מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים. האמת היא שאני לא מבינה גדולה במחשבים ובדקויות הקטנות של יצירת מפרט שלם, את המחשב שלי בניתי לפני כמה שנים ע"פ עצות שקיבלתי ממכם בפורום (מחשב נהדר דרך אגב). לכן אני פונה אליכם בבקשה למפרט: 1. התקציב המקסימלי למחשב הינו 3500 ש"ח ולא ניתן לחרוג למעלה. 2. מחשב נדרש להרצת משחקים בסגנון: סקיירים, סימס ומשחקי MMO (רזולוצית מסך של עד 1920/1080). 3. אין לה צורך בציוד היקפי או בווינדוס ולא יתבצע OC במחשב. דעתי: מכיוון שהיא לא תנקה או תשמור עליו. מה שאחותי צריכה הוא מחשב עמיד בעל יכולת שרידות תחת הר של אבק וזבל שבלי ספק יועמס עליו. לכן אני שמה דגש על קירור, סינון אבק,…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למפרט מחשב שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס בעיקר . ראיתי את המפרטים המומלצים באתר אבל הם לא מעודכנים לסוף דצמבר אז אולי משהו השתנה והמחירים ירדו. אני מחפש מפרט ב-3,500 ש"ח. אשמח לנצל את התקציב עד תומו במידת הצורך. חשוב שיהיה לוח אם טוב, זיכרון טוב וגדול ומעבד חזק. כרטיס מסך - סביר בהחלט. כמו כן המרפט צריך לכלול מסך בגודל של 22 אינץ'. אין צורך בשאר הציוד ההיקפי. לא מתוכנן אוברקלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה. אפשר לחרוג מהתקציב עד 200 ש"ח אם הכרחי. יש העדפה ל- IQPC תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקבל הצעה למפרט למחשב משרדי בתקציב עד 3000 שח (התקציב לא מוגבל). חשוב שהמחשב יהיה ממש חזק וממש שקט! השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס. מבקש לבנות מפרט על 4 G זיכרון לפחות. תודה, נמרוד.[br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 15:53:46 הי ,זה מפרט שאני בניתי - אשמח להתייחסויות: AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחיד…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחיר מציאה למחשב מדהים באופן חריג באתר זאפ Dell Inspiron 7537 IN-RD33-7499 המחשב נמחכר במחיר מגוחך של 3,499 ש"ח, למי שרוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש . נראה לי שאפילו אני ארכוש, אם מדובר במוצר חדש ועם אחריות של דל . עם מעבד חסכוני i7 מסדרה 4 של אינטל , יחד עם זכרון 8GB עם אפשרות הרחבה ל16GB - זה נשמע ממש אחלה . עד ש.. ראיתי שכתוב Display Touch (1366*768) , ראיתי שכרטיס המסך הוא בסך הכל 4400 ולא חיצוני ש NVIDIA ויש ספק גדול לגבי תאורת המקשים . הגיבו מה דעתכם !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Q8300 2.50 GHZ כרטיס מסך: AMD Gigabyte HD6870 1GB OC זיכרונות: 4GB DDR2 800MHZ CL6 קירור למעבד: Cooler Master V6 ספק כוח: SeaSonic 620W S12 Bronze קשיח: Hitachi SATA 2 7200RPM 1TB לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H מארז: Aerocool Syclony מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-