ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש וקל משקל בגודל של 13-14 אינץ. ראיתי Dell insporion 13-14 7000 lenvo flex 2 מה העדיפות בין שני החברות והסדרות? תודה לכל העוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - ראיתי שאפשר למצוא גם Lenvo yoga 2 באזור המחיר המדובר. אשמח לשמוע גם עליו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=11504 אני מחפש מחשב בתקציב של 4000+-. אני סטודנט והמחשב מיועד לשימוש כללי אבל ארצה להריץ משחקים מדי פעם (גם אם על LOW). האם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? (מכוון שיש לי מסך גדול בחדר אסתפק בנייד בגודל עד 14)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחר שיכנועים אבא שלי קונה לי מחשב חדש היום עד 3500 . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים/HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אססינס קריד/באטלפילד /קרייסיס וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני צריך מחשב נייד וחשבתי למכור את הנייח בן ה 7.5 כדי לכסות חלק, גם אם קטן, מהעלות. אלה הם פרטי המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 4500 לוח אם: Asus GA-P-35-S3 כרטיס מסך: Palit 9600 1GB DDR III זיכרון: Kingston DDR II 800 2GB דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II (1600JS) - חשוב לציין: הדיסק לא במצב מעולה מבחינה טכנית. כונן אופטי: Asus DRW 1814BLT SATA כרטיס הרחבה: IEEE 1394 FireWIRE חלקים נוספים (שהוחלפו בשידרוג): Kingston DDRII 667 1GB ASL GeForce 7300 GT 256MB DDR II המסך זה XEROX 20" עם כיסוי זכוכית למסך שבתקופת קניית המחשב עלה 1,600 ש"ח. אולי אמכור אותו גם. תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית וכו... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8. 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתי שאמצא מחשב מתאים. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה מסך מגע טוב מספיק כדי לעבוד איתו בעריכה גרפית בינונית. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני יקנה אותו כראה עוד חודש בערך, ללא ציוד היקפי ( לא צריך עכבר, מקלדת, סי די רומים, מסך, רמקולים) ואני רוצה מעבד AMD לא אינטל. התקציב הוא 7000 שקל, משהו שיפציץ במשחקי מחשב! (צרי ךכרטיס מסך חזק!) וגם תכלס מהיר... רק מה שחשוב שיהיה טוב! מצידי מארז מקרטון ומאווררים מעזה. תודה רבה לכל העונים!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, קודם כל תודה על ההשקעה והמאמץ. קראתי פה כמה תגובות מאוד ענייניות בפורום ואין ספק שמדובר במקום רציני... אני בעצמי הגעתי למין דילמה בין TOP 3 שאני חושב שמתאימים: Samsung NP370R5E-S01IL Lenovo IdeaPad G580 5937-1620 HP Pavilion 15-E057EJ השוואה ופרטים: http://ksp.co.il/?list_compare=.19712..18189..19745 (המחיר פחות רלוונטי, בסוף כולם יוצאים 3600 אם להאריך אחריות ללנובו) בגדול, גם הצעות אחרות מן הסתם יתקבלו בברכה (וגם אלימינציה של אחד או אחר מהם כדי לעזור בהתלבטות) * מטרות המחשב? סטודנטיאליות - בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קצת צפיה בסרטים, ועוד קצת סולידוורקס (ואולי קצת פוטושופ בשביל הכיף). *תקציב 3300-3900 ₪ *הערה – אני יודע שהאינסטינקט הוא להגיד שבש…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל חוסר מבחר בKSP והבדלי מחירים אני קונה חלק מהרכיבים בKSP וחלק בפנדה. פנדה: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 WD SATA 120GB 8MB 589 + SPIRE FlowCooler 71 660 RAIDMAX Scorpio 868 Black/Silver 420 Watt 390 KSP: Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1340 512MB A-DATA 490 MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB (256 bit) 1330 Teac 1.44 40 NEC 2510A DVD±R Double Layer 560 LG X16 (box) 170 Total: 5635 זה לא כולל הרכבה. אני יודע שKSP מרכיבים מחשבים שלא קנו אצלהם ב250 ש"ח. פנדה מרכיבים מחשבים שלא קנו אצלהם? ובנוגע לקירור למעבד, במידה ואני לא רוצה לעשות OC, לפחות לא בזמן הקרוב, מה כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות שני מחשבים לטובת ניהול רפת חלב. המחשבים אמורים לעבוד מול תוכנות של מכון החליבה, שמספק מידע בזמן החליבה על כל פרה שנחלבת, כמויות חלב, איכות חלב, משקל פרה, ביוץ וכו'... מערכת החשמל והקירור של הרפת, כמו כן בעתיד יכול להיות שצריך יהיה לחבר את המחשב למצלמות לטובת אבטחה ומעקב על הפרות. אני מצרף כאן שלוש הצעות מחיר שקיבלתי למחשבים וגם את המפרט של צ.ח.מ אפיקים שהם מספקים את מכון החליבה, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי ביקורת בונה על המפרטים שהציעו לי, בדקתי מחירים בזאפ ראיתי שהצעת המחיר היקרה(הצעה מס 3) החלקים אומנם יקרים יותר, השאלה אם יש טעם להשקיע כל כך הרבה כסף , או שמחשבים כמו שמוצעים לי בהצעה 1 ו2 יהיו מספיק אמינים ויספקו את הסחורה, אשמח לדעת גם אם יש חלקים לא מומל…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב... יש צורך במסך 17 אינץ' ובדיסק קשיח של עד 320 gb. אין הקצבת מחיר אני אשמח לראות כמה מפרטים ועדיפות לאינטל וגי פורס. חייב שהמחשב יריץ את כל המשחקים שיש בשוק כמו crysis בצורה הכי טובה שאפשר... עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך אבל עד כמה שאפשר שיתמוך במה שרשמתי.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על המחשב הנייד הבא? לשימוש ביתי בלבד לאופיס וסרטים. גודל המסך שאני מחפש הוא: 15.4 inch - 17 inch- תודה מראש!!! Acer Aspire 6930G-944G64Mn Gemstone Blue 16-inch Notebook Operating System: Genuine Windows Vista Ultimate Processor: Intel Core 2 Duo T9400 (2.53GHz, 6MB L2 cache, 1066FSB, 64-bit) Screen: 16-inch WXGA Wide Screen CrystalBrite (1366 x 768, 8 msec response) Memory: 2GB DDR2-SDRAM 667MHz SODIMM Memory 2: 2GB DDR2-SDRAM 667MHz SODIMM Hard Drive: 640GB SATA 5400rpm hard drive Optical Drive: DVD-Super Multi drive Software: No additional software Warranty: 2 year Courier Pickup and Return Service Intel Centrino Processor technology…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק לעצתכם בנוגע לכמה מפרטי מחשב אז בבקשה אם יש לכם הארות הערות או סתם שטויות בבקשה מפרט "גבוהה": p4 2.4B Asus p4pe crosair 3200 cas 2 512mb wd 120 se 8mb cache gigabyte raedon9700 creative audgiy 2 yamaha crw f1 lite on dvd *16 lian li 60 Antec 430 watt samsung 959nf סה"כ מחיר 12150 מפרט "בינוני": athlon xp 2000 gigabyte ga-7vaxp samsung 2700 512mb wd 80 giga se leadtek ti4400 vivo hercules hame theater 6.1 lite on 40*12*48 lite on dvd *16 chieftec ax-01sld window hec 300 samsung17 757dfx סה"כ מחיר 7500 בערך מפרט "נמוך": athlon xp1700 gigabyte ga-7vax samsung 2700 256mb seagate 40 giga gigabyte raedon 9000 pro lite on dvd *16 ts…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נפל לי כפתור,ואני לא הכי יודע איך לחבר אותו בחזרה..מה עושים במצבים כאלו? ללכת לטכנאי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אך דא עקא! יש יותר מדי מבחר והדבר גורם לבלבול רציני... כ"כ הרבה דגמים, כ"כ הרבה חברות, טווח המחירים גם הוא מכאן ועד להודעה חדשה... נראה לי שרק בגלל זה לא קנינו עד כה. אני ככל הנראה מתחיל לימודים באוקטובר הקרוב, והדבר גרם לי להתעסק בכל הנושא שוב אבל כל המבחר הגדול הזה מקשה על החלטה על דגם ספציפי וככל שמנסים ללמוד את התחום עוד יותר זה גורם ליותר ויותר תסכול. ממש כמו ביצה טובענית אני צריך סיוע מחברי הפורום היקרים איך לברור מכל האוקינוס הזה, איך להיות סגור על דגם מסוים, מה הכי חשוב שבוחרים. שנהיה כבר מאחורי כל הברדק הזה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי שמח אם הייתם נותנים לי הערכת מחיר בנוגע למחשב שלי. רכשתי אותו בדצמבר 2007 מTMS. מפרט : CPU : Q6600 Stepping GO Motherboard : P35 DS3L Case + 2 Case Fan : CM690 + ZALMAN F3 120MM x 2 CPU Cooling : Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 PSU : Crosair CMPSU-520HXEU Memory : OCZ GOLD XTC 800 MHZ DUAL KIT 1024 X 2 CL5 HardDisk : Western Digital 500Gb 16MB AAKS VGA Card : Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DVD-RW : LG H66NK DVD-RW Dual Layer X18
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא כ-5K עם אפשרות לחריגה השימושים היו גיימינג קל כמו COD\CRYSIS ועבודות אקדמיות בEXCEL בתדירות גבוה. רזולוצית מסך 22" מקסימלית היא 1920X1080 לגבי ציוד היקפי, אשמח להמלצה למקלדת אלחוטית עם תאורה (לא אדומה!) בחושך. אין צורך בספק כח (seasonic 620W) וזכרונות RAM (קיט Kingston HyperX KHX1866C9D3/4GX) או דיסק קשיח. לעומת זאת להבנתי SSD אני צריכה. חשוב שהמחשב יהיה מאוד שקט 3-4\10 במידה ותיהיה השפעה רצינית על מהירות המחשב יש אפשרות לשקול OC. על המחשב כנראה יותקן WIN 8.1 העדפה לחנות במרכז הארץ, חשוב שהמארז יהיה קטן ויותר חשוב שיהיה מאוד מאוד מהיר בתגובה וכמובן USB 3.0 מקדימה. תודה ח'ברה (ואני מוחא על כך שאין סמיילים נשיים בפורום הזה )
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני יושב כבר שנים רבות עם מחשב ישן ומבאס וכיום כשיש לי את התקציב זמין אני צריך מפרט למחשב חזק במיוחד לצורכי גראפיקה אינטרנט ומשחקים. מה אתם אומרים יש מצב? והוא עם מקלדת ועכבר ומסך ללא רמקולים וכו' עם צורב ודיוידי לחוד...כלומר שניהם אני רוצה אבל לא קומבו... *אני מתלבט בין אינטל לAMD*
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי מת סופית לאחר כמעט עשור שהוא אצלי, פה קיבלתי את ההמלצה למפרט הקודם אז אשמח לקבל עזרה גם עכשיו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג מעט אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, קצת עבודת תכנות קלה (WEB) שלא מצריכה חישובים כבדים ושימוש יום יומי רגיל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכוננים כלל, יש ssd רגיל של חצי טרה ועוד nvme של חצי ועוד קשיח. יש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר לסדרת שחלק ממשטח העכבר במחשב, יהיה לגלילה של עמודים. זה מה שחברי עשה. הבעיה היא, כמו שאמרתי בכותרת , שבתוכנות office 2007 זה לא עובד. פשוט אין גלילה. נאדה. עם office קודם זה כן עבד. עם קבצי pdf זה כן עובד. עם כל תוכנה אחרת שאפשר לגלול בה, זה עובד. רק עם האופיס 2007, זה לא מגיב. יש לחברי גרסה elantech touchpad 3.0.2.2 היא משנת 2005(השנה בה המחשב נקנה). אשמח לעזרה :-)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש בקרוב 2 יחידות דומות בתקציב הנ"ל. היעוד של המחשבים הוא לעבוד משרדית אבל מאומצת שמפעילה תוכנות ברקע כל הזמן. אין חשיבות ל HD ,מעוניין במסך 22' . תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי ניסיונות רבים למצוא מפרט הולם בכוחות עצמי - מבקש את עזרתכם אני מתכוון להשקיע משהו כמו 4000-5000 ש"ח במחשב ( או בעצם שידרוג למחשב) אז ככה - יש לי מסך סוני 19" טריניטרון אז לא נראה לי שצריך להחליף כמו כן יש הארד דיסק GB40 WD 7200 RPM, צורב , DVD , רמקולים ..... בקיצור מה שאני צריך זה בעצם לוח טוב ( עדיין לא התעסקתי עם אוברקלוקינג אבל רוצה להתחיל) , מעבד חזק !!! זכרון - נראה לי עדיף 512 MB וכרטיס מסך שנראה לי שחייב ללכת על הרדאון 9700 פרו , אם ישאר כסף אז גם אולי מארז פצצתי אבל זה בעדיפות אחרונה כי יש לי מארז נחמד כרגע ובכל מקרה אני מתכוון לבנות משהו אז אני מחכה בקוצר רוח לתגובות אני מת לקנות כבר מחשב אז ממש תודה לכולכם !!!!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחול בתקציב של עד 1500$. המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית כבדה יחסית, הרבה תוכנות שפועלות ביחד חלקן כבדות (פוטושופ לדוגמא). הגודל והמשקל של המחשב מאוד חשובים - עדיפות לכמה שיותר קטן וכמה שיותר קל אבל כמובן שלא יהיה מיני נייד... אני צריך מחשב יחסית חזק. יש לי עדיפות ל DELL - אפשר להגיד שחובה. אשמח לקבל המלצות לדגמים או מפרטים של דל, אני כבר ארכיב את המפרט דרך האתר הרישמי של DELL. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 15:10:13 בנוסף חשוב שיהיה לו כרטיס מסך מכובד (ולא מובנה) בשביל שיוכל להריץ גם משחקים חדשים שיוצאים לשוק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מעוניין ב HTPC עבור צפייה בכבלים + בתכני HD + הקלטה של תוכניות + וגלישה באינטרנט. בנושא המפרט חשבתי על משהו בכיוון הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤680 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5K-E/WIFI-AP ¤949 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31109 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤449 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WIN-PVR150 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112D מארז כולל ספק Antec …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן למחשב חדש אחרי שהישן התחיל לקרטע... ואין לי כל כך מושג בכל הסדרות החדשות של אינטל... אז ככה, שימושיי במחשב ברורים: המחשב ישמש לתוכנות אוטוקד וסקצ'אפ, ובעיקר להרבה יישמוים פתוחים בו זמנית.. אני תמיד עובד עם המון חלונות פתוחים והמטרה כמובן שהכל יחזיק. כמו כן המחשב ישמש כמדיה סנטר, ועליו לתמוך בהצגת תכני HD ומוזיקה. חלונות 7... שקט חשוב מאוד לי. מסך 22-24 נורמלי +. הרבה זיכרון תמיד טוב. המלצתכם בבקשה... גיא
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לפיתוח. קרוב משפחה קופץ ללונדון בקרוב, אז זו יכולה להיות הזדמנות טובה. דרישות: מסך עד 15.6", לפחות ברזולוציה של 1600x900 משקל - עד 3 ק"ג. כמה שפחות יותר טוב. כמות זיכרון: לפחות 8 ג"ב, עדיפות ל16 ג"ב נפח אכסון: לפחות 240 ג"ב, ssd. מערכת הפעלה: לא חשוב. יש bootloader. דרישות נוספות: המחשב יחובר חלק מהזמן למסך uv2711, צריך מספיק כח עיבוד גראפי כדי להזיז את שני המסכים (כרגע 4850 עושה עבודה יפה) שימושים: פיתוח - ויז'ואל סטודיו, cygwin, לפחות מכונה וירטואלית אחת של לינוקס בכל רגע נתון, matlab, python. אולי cuda בהמשך. הערה לגבי פיתוח: בסיס הקוד שאני עובד עליו כרגע לוקח באיזור ה 10 דקות לקימפול ע"י cygwin על ה e6600@ 3ghz שלי. המטרה העיקרית היא לשפר את זה ל2-3…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-