עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Itay123,

אני רוצה לציין שיש לי כבר כרטיס מסך שהוא יחסית טוב וחדש amd radeon hd 7770 ואני רק צריך לשנות את חלקי המחשב שיהיו טובים ושיעבדו עם הכרטיס מסך שלי.1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CSGO LOL PAYDAY 2 BATTLEFIELD 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by The Dom,

אהלן, אני זקוק להמלצה למפרט מחשב לעריכת מוזיקה ) קיובייס (. כרטיס קול ומעבד כבר יש i7. מחשב הוא לאולפן ביתי מתחיל וחשוב שיהיה גם כרטיס מסך שיוכל משחקים עכשווים גם אם בצורה בינונית. התקציב עד 4000. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Nuker,

שלום, אשמח לקבל הערכה למחשב (נייד) הישן HP Pavilion dv6-1330ej. מפרט כאן ובנוסף פחות חשוב אך כיוון שלא נרכש בארץ אשמח לדעת את שוויו בשוק , Sony Vaio VPC-SE190X (נייד) מפרט: INTEL CORE i7-2640M @ 2.80 GHz 8.00 GB RAM 500GB HARD DRIVE 15.5" BD-ROM GPU:integrated intel hd 3000+ AMD Radeon 6630M 1gb

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, אחותי המתוקה מתחילה את שנתה הראשונה באוניברסיטה באוקטובר הקרוב, ולכבוד המאורע (פלוס יום הולדתה המתקרב) היא מעוניינת להצטייד במחשב נייד לצורך זה. בעזרתם האדיבה של האנשים הפעילים בפורום זה (אתם כנראה יודעים מי אתם לאור הדגמים שבינהם אני מתלבט), ולאור צרכיה של אחותי, זיקקתי את הדילמה לשני דגמים. להלן השאלון הקבוע ולאחריו הדילמה: * מטרות המחשב? סטודניאטליות בעיקר, אך גם לשעות הפנאי (אין לה נייח). "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה, אולי איזה סרט טוב פה ושם. * גודל המסך? לפחות 13", עדיף פחות מ-15" לאור הצורך במחשב קטן לנשיאה ע"י בחורה קטנה. * רזולוציית המסך? לא חשוב.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל ר…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by gal505,

אני יודע שזאת משימה קשה לנוכח התקציב ולכן אני פונה לכאן המחשב יהיה לחבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by along21,

שלום, אני מתכנן לקנות נייד לצרכי אופיס ואינטרנט עם מסך גדול (17"), המוכר המליץ לי Dell Inspiron 5748 וראיתי שיש 2 אופציות מעבד I5 במחיר 3008 (השבוע אהיה באילת) http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23192 ומעבד I7 + כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 840M במחיר 3466 http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23194 האם שידרוג המפרט מצדיק את תוספת המחיר של 460 ש"ח האם זהו מבאמת דגם מוצלח - ראיתי קצת וראיתי ביקורות לא רעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. ברשותי מחשב Lenovo G580, שבזמן האחרון (חודשיים+-) החל לכבות כאשר אני משחק במשחק בעל דרישות גרפיקה גבוהות (World of Tanks/Skyrim), גם כאשר הגדרות הגרפיקה במינימום. בהתחלה המחשב נכבה רק בשימוש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 635M אבל עכשיו גם כשאני משתמש בכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 4000) הוא נכבה. אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון. (ניסיתי לפרק ולנקות את המאוורר אבל זה לא עזר, חוץ מזה שגם ככה הוא היה נקי). המחשב מאוד חם כשהוא נכבה.

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  8. Started by liron_e,

מעבד - Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray קירור למעבד - Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 לוח אם - MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET זיכרון - Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GBX2 מארז - Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt P1-450S-XXB9 - ProSeries כרטיס מסך - Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 הארד דיסק - OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי חבריה המחשב עבור אחי לניהול אתר מכירות אינטרנט ההתלבטות היא בין שני המחשבים שבכותרת: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22984083 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22984432 מטרות המחשב? ניהול אתר אינטרנט , אך גם לשעות הפנאי "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? 15.6" כרטיס מסך ?איכותי * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל רצוי? לא חשוב * זמן סוללה ? לא חשוב חיבורים HDMI 1.4a /חיבור USB 3.0 /חיבור USB 2.0 /חיבור RJ45 /קורא כרטיסים * Bluetooth? כן * כונן קשיח ?גדול תודה מראש * צורב? כן * מערכת הפעלה?אפשר ללא יש לי * תקצ…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (מעבר לאופיס, גלישה באינטרנט וכו') - משחקים וקצת חישובים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EU4 כרגע. אם יהיו משחקים נוספים הם בטח יהיו די דומים, אז אני מניח שהדרישות לא יהיו שונות בהרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''17 …

11. אני צריך מחשב עד 2,000 שקל לאינטרנט, אופיס וסרטים. ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. הוספתי SSD בעיקר לווינדוס ולתוכנות שונות ולמסמכי אופיס. מה יש לשפר? Intel Core i3-4160 Haswell Tray - מחיר 540 ש"ח Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 מאוורר למעבד - 40 ש"ח Asus H81M-K לוח אם - 300 ש"ח Thermaltake V3 VL80001W2Z מארז מחשב - 165 ש"ח Scythe Glide Stream 1400RPM מ"ס 12 מאורר למארז - 45 ש"ח CWT Ci-Power GPA350S 350W ספק כוח - 140 ש"ח Western Digital Caviar Blue1TB WD5000AAKX דיסק קשיח - 260 ש"ח SSD SanDisk SDSSDP-064G 64GB 2.5" Sata 3 דיסק - 225 ש"ח Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160B זכרון - 225 ש"ח OEM GH24NS95B שחור SATA LG DVDX24 DL צורב - 115 ש"ח סה"כ - 2,055 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by greendragon1,

שלום, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב נייד. המחשב ישמש לשימוש כללי בבית במקום מחשב נייח. מטרות המחשב? שימוש ביתי כללי - סרטים, מוסיקה, משרד. * גודל המסך?מסך 15.6 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T * כונן אופטי? - הכרחי כונן פנימי *מסך מגע - נחמד אבל לא הכרחי אני מתלבט כרגע בין שני דגמים, אבל אשמח לאלטרנטיבות אחרות. הדגמים הם: ASUS N550JK-CM062H Lenovo Flex 2 (15 inch) Touch Screen 5942-6631 http://ksp.co.il/?list_compare=.22517..23438. הasus בעל מפרט יותר מרשים, אבל למשל אין לו רכיב ssd. אני לא יכול להוסיף לו רכיב כי אני צריך את הכונן האופטי. גם לגבי השירות, יש באזז שלילי לגבי asus בזמן האחרון. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי שני המחשבים, ואולי…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקלים סך הכל רק אם השדרוג באמת מצדיק את הכסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו league of legends,tera,counter strike global offensive,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי, בשבוע הבא אני טס לאיטליה. אני חושב על לקנות מחשב בדיוטי. אני לא יודע אם המחירים שם שווים, אבל למייטב ידיעתי, החנות היחידה שקיימת שם היום היא אל"מ. אני מניח שאלו המחשבים המוצעים שם: http://www.alm.co.il/dutyfree/Category.aspx?cid=20&vmenu=39 השאלה היא האם שווה לקנות משם בכלל והאם המחשבים המוצעים שם טובים מספיק? או שמא עדיף כבר לקנות בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקים(כבדים כמה שניתן - מבלי לפגוע יותר מידי בפרמטרים אחרים] * גודל המסך? לא כלכך משנה. עדיף מאט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? -- * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה HDMI, אפשר SSD, אבל לא חובה. * Blueto…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הסבר ינתן למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים , שימוש רב באינטרנט ובפתיחה של הרבה קבצים + חלונות בו זמנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המון חלונות דפדפן + תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS GO , LEAGUE OF LEGENDS , TERA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by LmanYan,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כול הדור הנוכחי פלוס מה שעתיד לבוא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,COD,AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים, skype. המחשב יתנייד בעיקר בין חדרים בבית ולא מיועד לנסיעות תכופות. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 לא מאוד משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. 4-6 שעות זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בטח SSD לא יכנס בתקציב הזה ומי ישתמש במחשב ממילא לא יבחין בהבדל אז HDD 256GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני אתקין שם win7 עם רישיון קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  19. מחשב לעבודה מאומצת - גרפיקה (דו מימד), המון חלונות גלישה (20+), המון תוכנות רקע. המחשב הולך לעבוד 24/7, אשמח גם להמלצה לאל פסק. לא הכנסתי מארז, אשמח להמלצה. ויכול להיות שלקחתי כרטיס מסך שהוא חזק לצרכים של המערכת. (לא משחק כלל) יש לי כבר 120GB של SSD. אני חובבן בבניית מפרטים, אשמח להצעות ייעול ושיפור. ויש לי אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב.(מלבד מארז - שזה סתם גדול) המפרט הזה הוא מ-newegg.com [TABLE=width: 528] [TR] [TD=width: 26, bgcolor: #CCCCCC]Qty.[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, colspan: 2]Product Description[/TD] [TD=width: 87, bgcolor: #CCCCCC]Savings[/TD] [TD=width: 72, bgcolor: #CCCCCC, align: right]Total Price[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #E8E8E8, align: …

20. Started by GoLB0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תכלס אפשרי גם יותר מכיוון שאני לא קונה מחנות מסויימת אני קונה הכל דרך היבואן כי אבא שלי מכיר מישהו שיכול לעזור לנו עם זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כאשר יצא למחשב, BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים (זה דורש מפרט חזק), זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות ULTRA עם 60FPS וגם משח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Chen_bz8,

אהלן. בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, רכשתי את ה- Lenovo Ideapad u430p. חשוב לי מאוד לדעת להתנהל נכון עם הסוללה ויש לי 2 שאלות בעניין: 1. האם כשיש לי שקע חשמל נגיש לידי, עדיף להוציא את הסוללה מהמחשב ולעבוד ישירות מהחשמל? האם פעולה כזו שומרת על חיי הסוללה או גורמת לה להתבלות מהר יותר ופוגעת בה? 2. מעבר להשפעה (לטובה או לרעה) של פעולה זו על הסוללה, איך היא משפיעה על המחשב עצמו? המחשב לא מעדיף לעבוד עם סוללה מאשר עם חיבור לחשמל? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by uribij,

1. מה התקציב המקסימאלי?3050~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עם כמה שפחות חריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, חושב על לפתוח ערוץ יוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים וללא, זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות Medium-ULTRA עם +60FPS וגם משחקים שיצאו בשנה הקרובה וגם בשנה אחריה עם 60FPS לפחות (לא משנה לי אם LOW). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  23. תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15 מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצים את התקציב מער…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by EYALL,
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים