ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום וצהריים טובים אני הולך לקנות את המחשב הזה: http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=11615 בחנות של הלינק-אדס סודרי מחשבים בע"מ מישהו מכיר את החנות?,האם הם בסדר? הסתכלתי ולפי זאפ הם בסדר,אבל אני הכי סומך על החברה פה בפורום גם אם אפשר תגובות על הלפטופ בגדול אני רוצה לפטופ למשחקים ושימוש רגיל I5 גודל 13.3 אינץ תודה רבה ויום טוב ליאור
-
- 39 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לצרכים משרדיים בלבד, התקציב הוא בערך 2500 ש"ח, צרפתי את המפרט בתמונה רוצים עליו 2445 לפני מע"מ (עסק אז זה לא רלוונטי) . מה דעתכם? המחיר יקר או סביר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, Office, אולי בעתיד הקרוב קצת משחקים לאחיין שלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כרגע הוא לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
תוכלו בבקשה להגיד לי מה דעתכם על המפרט, או הצעות כלשהן לשיפור? מעבדי אינטל? Price Units Total P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1210 1 1210 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 565 1 565 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Twinmos 330 2 660 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1300 PRO 256MB, TV, DVI, PCI-E 590 1 590 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 415 1 415 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 220 1 220 ציוד רשתות? Wireless Lan Price Units Total D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ 195 1 195 מארזים? Price Units Total Su…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי ראה מבצע באתר קופונים כלשהו על מפרט מחשב. רציתי לדעת אם המפרט הזה טוב, אם הוא מתאים לשימוש סלוני, אם המחיר שווה את זה? אני לא יודע אם מותר להביא פה קישור, אבל זה המפרט שכתוב שם: http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893 (המחיר שמוצע זה 1200 ש"ח) המחשב יחזיק זמן והרכיבים טובים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב ללימודים. אני מעדיף מחשב חזק, קל ולא יותר מדי גדול. יש לאחי YOGA PRO 2 ואהבתי את המחשב הזה לכן חשבתי אולי ללכת על YOGA PRO 3. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המחשב ובנוסף אם יש לכם המלצה על מחשב אחר אני אשמח לשמוע. נ.ב אני מתכנן לקנות את המחשב מארה"ב. http://shop.lenovo.com/us/en/redux/laptops/lenovo/yoga-laptop-series/yoga-3-pro-laptop/ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,משחקים קלים. * גודל המסך? 13-14. * משקל רצוי? עדיף שהוא יהיה קל כי זה מחשב שמיועד ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לדעתי 6 שעות עבודה זה מכובד מאוד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ואפשר בנוסף גם כונן רגיל אך לא חובה * כונן אופטי?…
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום האם יש המלצות על מחשב נייד עד תקציב של 6500 שקל למשחקים? ובמיוחד חשוב שיהיה מספיק חזק להריץ את modern warfare 2 תודה!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תרכיבו לי בבקשה מפרט חזק וטוב ב- 7000 שקל שיכלול מעבד מצויין בלי עכבר ומקלדת ושיכלול את ג'יפורס 9800GTX אפשר לחרוג קצת מהתקציב
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הקרוב ורציתי לדעת את דעתכם עד כמה חשובה האחריות שעומדת מאחורי מותג המחשב וכמה זה שיקול מבחינתכם ברכישה למשל אני שומע שהאחריות על מחשבי לנובו שלא דרך IBM לא משהו, למרות שיש המון המלצות על מחשבי LENOVO YOGA מה גם שהאחריות היא רק לשנה כנ"ל הבנתי שהשירות של אסוס לא משהו למרות שנותנים אחריות ל-3 שנים השאלה מה הגורם המכריע שכדאי להתחשב בו בבחירת המחשב?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לקניית מחשב נייד באילת במחיר של עד 3000 ש"ח (אבל כמובן שעדיף פחות). המחשב מיועד ללימודים (אינטרנט ואופיס) ובשביל לחבר לטלביזיה כדי לראות סרטים. * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל 5 שעות (אבל אפשר להתפשר על זה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה לא משנה הסוג * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקצת עזרה בבניית מפרט, אני מעצב אתרים ואני צריך מחשב חדש! התקציב הוא עד 5000 בערך, לא כולל מסך...נראה לי מחיר סביר לא? במידה והיה כבר פוסט שדיבר על זה אשמח להפניה, כי לא מצאתי... תודה מראש, שגיא
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מעוניין למכור את המחשב. המחשב עצמו אומנם קרס כמה פעמים, אבל סך הכל הוא לא עושה בעיות היום. לפעמים הוא קצת מתחמם יתר על המידה אבל רק עם משחקים כבדים. בנוסף יש לו חיבור usb אחד שהוא שבור. בכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה בבניית מפרט בתקציב 3000-3500 ש"ח המפרט צריך להיות חזק שיעבוד 24 שעות ואם אפשר אז שיריץ גם משחקים בצורה טובה אני לא זקוק למקלדת עכבר רמקולים ומסך תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל הצעת מחיר לא משהו בכלל לדעתי ורציתי תגובות שלכם עליה: pentium 4 2.8 ghz 775 GIGABYTE 8I915PLG 256MB DDR 400 HYNIX CL3 GEFORCE FX6200 TC 128MB HARD DISK 80 GIGA 8 MEGA צורב LG כונן 1.44 מארז פשוט בטח עם ספק גנרי. כל זה 2690. אני יודע שזה על הפנים ,הוא גם ישחק מידי פעם אבל אין לו מושג מרזולוציות ופילטרים וכל אלה,רק שהמשחק עובד ,וגם זה במשחקים קלים בטח. איך?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה הצעה למפרט מחשב בסכום של עד 4000, הדרישות החשובות ביותר: שקט- כולל הדיסק הקשיח שמרעיש גם הוא. מהיר- מהבחינה של אפשרות לפתוח כמה תוכונות בו זמנית בלי איטיות מעיקה. אמין. שאלה בנושא: קניתי מסך LCD לבית רציתי לדעת אם צריך משהו מיוחד במחשב בכדי לחבר אותו למסך? כי בשלט של המסך יש לחצן [PC] שמעביר אותך כביכול לצפייה במחשב דרך המסך. תודה
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=50BAF0DE-24CD-46B2-A0EA-7DB08795A52C מארז ומאוורר למעבד שקטים לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך מומהר ועם אויוורור חזק תקנו אותי אם אני טועה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 מלחשב עצמו ועד 5000 כולל מחשב וציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת,רמקולים,אוזניות יש לי אבל אני אשמח לשמוע על אוזניות למרות שהתקציב לא מאפשר...) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בFULLHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו LOL לא משהו כבד באיכות גבוהה אני ראליסטי לתקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך בין 23-24 אינץ', רזולוציה 1920x1080. -לא…
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני מחפש מחשב לסטודנט בתקציב של עד 2500 - 2700 ש"ח. עיקר השימוש במחשב הוא קל יחסית, גלישה, דואר אלקטרוני, הורדות, סרטים ושימושים משרדיים. השאיפה היא כמובן להגיע למקסימום תמורה עבור הכסף. מפרט: מסך 15' ומעלה. כונן קשיח בנפח של לפחות 250 ג'יגה. זיכרון RAM רצוי 3 GB ומעלה. מעבד T6600 או טוב יותר. יכול להיות כמובן שאני מכוון גבוה מידיי עם הדרישות חומרה ביחס למחיר, אם כן אשמח אם תורידו אותי לקרקע ותייעצו לי בטובכם איפה ניתן לקצץ בדרישות ללא פגיעה משמעותית בתיפקוד המחשב.
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי בגדול אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות סימולציה וורטואליזציה כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים ולסרטים. 3. משקל? רצוי עד 2 קילו (הוא יהיה עלי כל היום) מעט יותר גם יתקבל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מער…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
גיבשתי בעזרת טכנאי מחשבים מפרט למחשב בתקציב של ערך 3000 שח רצוי כמה שפחות שכולל את השילוש הקדוש וכרטיס מסך שאותו אני לא אשנה מכיוון שהוא מקנה לי 100 fps אז אני לא צריך יותר. אבקש את עזרתכם וחוות דעתכם לגבי שיפור\יעול המפרט ::::::::::::: mb: intel 865p rock-lake 800 mhz cpu: intel pentium 4 2.4 ghz 512k -HT 800 mhz ram: samsung 256 ddr 400 mhz X 2 מארז + ספק : 350 שח geforce 440 128 ddr agpX8 + tv out ---------------------------------- 3075 nish המחשב מיועד לשימוש ביתי + משחקים של 100 fps חשוב לי שהמחשב יהיה עם תוחלת חיים ארוכה שאני אשפר אותו במהלך הזמן תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 686.17 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 571.12 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1699.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 226.79 ] 1 Modems : Conexant 56K PCI Modem [ ¤ 67.29 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front U…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב 4600~5000 מבוסס מעבד I5-760 או אחד ממעבדי ה I7 (כמובן שעדיפות למעבד כמה שיותר חזק *ולא ה 6 ליבות של AMD ) כרטיס מסך 460GTX SLI2 (עדיפות לזוג כרטיסים מומהרים מהחברה) מארז http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=70 הניקיון והשקט בתוך המארז חשוב לי בגלל זה אני רוצה מארז עם פילטרים ושליטה על כול המאווררים בנפרד (המחשב לא צריך להיות חירשי , המחשב צריך להיות שקט ככה שלא ישמעו מאווררים חורקים וכול מיני צלילים מעצבנים) לא צריך ציוק הקפי חשוב לי לציין שמחשב שיכול להביא ביצועים טובים כבר יש לי (Q6600+HD4850) אני רוצה מחשב חזק יותר עם ביצועים עוצרי נשימה רזולוציות משחק מסך אחד 1680X1050 מסך 2 1920X1080 חנות מאזור חדרה וקיסריה בלבד אני עדיין מתלבט בין זה לבי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התייעצתי לא מזמן בנוגע לקניית מחשב חדש לצורך משחקים. בגלל שהדרישות השתנו מאז ההתייעצות, אני ממלא מחדש את השאלון. רק לפני זה אני אסביר, מבחינת המפרט הקודם שהוצע לי, הכל מעולה חוץ מהמעבד! לפי שיטוטים בגוגל, עד כמה שה-i3 2120 הוא מעבד טוב, למשחק BF3 (זנחתי את WOW, אז הוא יהיה העיקרי) הוא ממש לא מספיק! הרבה מדווחים איתו על FPS נמוך יחסית, כזה לפחות שלא יתן לי את ההנאה שאני מצפה לה ממחשב חדש שבניתי למשחקים! אז שיניתי את המעבד, החלפתי את החנות לאחת שגם קרובה אלי לבית ומוכרת לי מקניות בעבר וגם זולה יותר, והמחיר יצא כמעט זהה (בתוספת 150 ש"ח!). כמובן צריך רק אישור סופי. זה המפרט: [table][tr][td][/td][/tr][/table] [table][tr][td]מה דעתכם? הספק אמור להחזיק את כל החבילה הזו? אני צר…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב: עד 10,000 ₪. אפשר לנצל הכל, אך לא לחרוג. שימושי המחשב: עריכת וידאו: Sony Vegas Pro פיתוח תוכנות: Visual Studio Android Studio משחקים: Just Cause 3 ,GTA V - להגדרות גרפיקה ורזולוציה מקסימליות עם FPS 60 המסך שיהיה לי: דגם: Panasonic TC-50CX600U רזולוציה: 2160×3840 גודל: "50 ציוד היקפי: אין צורך. שקט: אין צורך, 1 Overclock: לא מתוכנן. הרכבת מחשב בחנות: יש צורך. מערכת הפעלה/Office: אין צורך. אזור מגורים: צפון תל אביב. החנות צריכה להיות קרובה לבית, אבל אפשר גם לקנות מחנות במרכז תל אביב. רכישת המחשב: ככל הנראה תתבצע בשבוע שבו יהיה את המפרט הטכני השלם. בקשות מיוחדות: צריך מעבד חזק בשביל Android Studio, ורצוי שיהיה כמה שיותר חדש. צריך כרטיס מסך חזק. רצוי מבית Nvidia. צריך…
-
- 32 תגובות
- 10.6k צפיות
- 1 follower
-