ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש הצעה למפרט מחשב ללא מסך וללא ציוד פריפריאלי. תקציב: 2000-3000 ש"ח (עם העדפה משמעותית לכיוון ה-2000). אשמח אם תוכלו לציין איזה שינויים (CPU, לוח, או כרטיס מסך) מומלץ לבצע כדי להוזיל את המפרט, בטווח הנ"ל, תוך שמירה מקסימלית על יעודו. יעוד: משחקים ובעדיפות משנית עבודה עם מכונות וירטואליות. משחקים - אני בעיקר משחק RPG 3D (יענו משחקי תפקידים\הרפתקאות תלת-מימדיות) לדוגמא Neverwinter Nights 2 או The Elder Scrolls IV, לא FPS (כגון CRYSIS) או משחקים אחרים שדורשים זמן תגובה מהיר. מסך נוכחי: אני עובד עם 19" CRT שתומך ברזולוציה של עד 1600x1200. יש סיכוי קטן שאעבור ל-LCD בגודל 22 או משהו כזה. 1. אני לא מעוניין שהמפרט יושפע יותר מדי ע"י האופציה להחלפת מסך. 2. הייתי שמח לשמוע ה…
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי ככה: מעבד: pentium dual-core cpu e5700 36hz RAM מותקן: 1GB מודל : hp 500b microtower סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות מספר ליבות : 2 גרפיקה: intel g41 expres chipset סה"כ זיכרון גרפי זמין: 270 MB המחשב כבר עומד 5 שנים והוא ניהיה מאוד מאוד איטי, אני ניקיתי אותו ועדיין איתי, השאלה אם אפשר להחליף כמה חלקים והוא יהיה סביר(לשימוש ביתי ) או שבגלל הזמן שעבר כבר לא שווה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד i5 3470 לוח אם gigabyte b75m-drv זכרון 2 סלוטים של 4 כל אחד במהירות 1333mhz ספק SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET vכרטיס מסך gigabyte hd6850 1gb מארז coolermaster cm 690 ssd crucial 128gb m4 Western Digital WD5000AAKX 500GB מאוורר למעבד של זלמן
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים שלא כתבתי פה, אני חוזר אליכם עם שאלה. אני מתלבט על קנייה של מחשב נייד, ומאוד קרץ לי המחשב LENOVO T400 מפני שהוא ממלא את הדרישות שלי במלואן. כעת ראיתי את המחשב הזה בכמה מקומות אבל שימו לב: http://www.qsys.co.il/pl_product~7417TRU~10~29.htm שימו לב מחיר של 6200 שקל. אם תיראו במקומות אחרים אז מחיר המחשב הזה הוא 7000+ ממה נובע ההבדל הזה לדעתכם? אגב כתוב פה שיש אחריות ל-3 שנים.
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ראיתי פרסומים שיש עכשיו לפטופים עם מסך תלת מימד ונותנים יחד עם זה משקפים. יש לי כמה שאלות שאני לא מבין. 1. האם זה אומר שאני חייב את המשקפיים בכל מצב של עבודה עם המחשב (גם בעבודה שוטפת על OFFICE) כי אחרת זה יהיה מטושטש? 2. ראיתי שיש שם משחקים ישנים שמוצגים בתלת מימד כמו FIFA 08 וגם HALF LIFE זה המרה למשחק או שבגלל המסך והמשקפיים זה יוצג ב-3D? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים החלטתי לקנות מחשב חדש הוא יהיה בעיקר לצורכי לימודים סרטים ומשחקי ספורט בעיקר, אשמח אם גם יוכל להריץ משחקים טובים שיש כיום בשוק אבל לא אם זה חורג מהתקציב אין צורך במסך ובשאר הציוד חיצוני תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: לא משהו ספציפי, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080p . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: לא. 8. האם ישנ…
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לרגל גסיסת מחשבי הישן שכנראה יהפוך למחשב להורדות בלבד, אני צריך מפרט למחשב חדש, לא כולל מסך וציוד הקיפי (רמקולים, עכבר וכו') יש לי כרגע שני HD של 80 ו-120, אבל נראה לי שאני אקנה כבר HD חדש למחשב החדש (או לא, תייעצו לי?!). נראה לי שזה זמן טוב לשדרג, עם יציאת AM2. לפני שמישהו נותן מפרט --> לדעתכם כדאי לחכות לסוף השנה ליציאת VISTA? או כבר לקפוץ למים? נראה לי שזה מיותר לחכות כיוון שאני ממילא אקנה מחשב שעולה על דרישות המערכת של VISTA. אבל כיוון שאין לי מושג לגבי מעבדים חדשים שיוצאים בזמן הקרוב, אז תייעצו לי גם לגבי זה (אם אפשר.... ;D) תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים אני הולך לקנות את המחשב הזה: http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=11615 בחנות של הלינק-אדס סודרי מחשבים בע"מ מישהו מכיר את החנות?,האם הם בסדר? הסתכלתי ולפי זאפ הם בסדר,אבל אני הכי סומך על החברה פה בפורום גם אם אפשר תגובות על הלפטופ בגדול אני רוצה לפטופ למשחקים ושימוש רגיל I5 גודל 13.3 אינץ תודה רבה ויום טוב ליאור
-
- 39 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לצרכים משרדיים בלבד, התקציב הוא בערך 2500 ש"ח, צרפתי את המפרט בתמונה רוצים עליו 2445 לפני מע"מ (עסק אז זה לא רלוונטי) . מה דעתכם? המחיר יקר או סביר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, Office, אולי בעתיד הקרוב קצת משחקים לאחיין שלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כרגע הוא לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תוכלו בבקשה להגיד לי מה דעתכם על המפרט, או הצעות כלשהן לשיפור? מעבדי אינטל? Price Units Total P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1210 1 1210 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 565 1 565 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Twinmos 330 2 660 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1300 PRO 256MB, TV, DVI, PCI-E 590 1 590 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 415 1 415 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 220 1 220 ציוד רשתות? Wireless Lan Price Units Total D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ 195 1 195 מארזים? Price Units Total Su…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי ראה מבצע באתר קופונים כלשהו על מפרט מחשב. רציתי לדעת אם המפרט הזה טוב, אם הוא מתאים לשימוש סלוני, אם המחיר שווה את זה? אני לא יודע אם מותר להביא פה קישור, אבל זה המפרט שכתוב שם: http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893 (המחיר שמוצע זה 1200 ש"ח) המחשב יחזיק זמן והרכיבים טובים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב ללימודים. אני מעדיף מחשב חזק, קל ולא יותר מדי גדול. יש לאחי YOGA PRO 2 ואהבתי את המחשב הזה לכן חשבתי אולי ללכת על YOGA PRO 3. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המחשב ובנוסף אם יש לכם המלצה על מחשב אחר אני אשמח לשמוע. נ.ב אני מתכנן לקנות את המחשב מארה"ב. http://shop.lenovo.com/us/en/redux/laptops/lenovo/yoga-laptop-series/yoga-3-pro-laptop/ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,משחקים קלים. * גודל המסך? 13-14. * משקל רצוי? עדיף שהוא יהיה קל כי זה מחשב שמיועד ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לדעתי 6 שעות עבודה זה מכובד מאוד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ואפשר בנוסף גם כונן רגיל אך לא חובה * כונן אופטי?…
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום האם יש המלצות על מחשב נייד עד תקציב של 6500 שקל למשחקים? ובמיוחד חשוב שיהיה מספיק חזק להריץ את modern warfare 2 תודה!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תרכיבו לי בבקשה מפרט חזק וטוב ב- 7000 שקל שיכלול מעבד מצויין בלי עכבר ומקלדת ושיכלול את ג'יפורס 9800GTX אפשר לחרוג קצת מהתקציב
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הקרוב ורציתי לדעת את דעתכם עד כמה חשובה האחריות שעומדת מאחורי מותג המחשב וכמה זה שיקול מבחינתכם ברכישה למשל אני שומע שהאחריות על מחשבי לנובו שלא דרך IBM לא משהו, למרות שיש המון המלצות על מחשבי LENOVO YOGA מה גם שהאחריות היא רק לשנה כנ"ל הבנתי שהשירות של אסוס לא משהו למרות שנותנים אחריות ל-3 שנים השאלה מה הגורם המכריע שכדאי להתחשב בו בבחירת המחשב?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לקניית מחשב נייד באילת במחיר של עד 3000 ש"ח (אבל כמובן שעדיף פחות). המחשב מיועד ללימודים (אינטרנט ואופיס) ובשביל לחבר לטלביזיה כדי לראות סרטים. * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל 5 שעות (אבל אפשר להתפשר על זה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה לא משנה הסוג * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקצת עזרה בבניית מפרט, אני מעצב אתרים ואני צריך מחשב חדש! התקציב הוא עד 5000 בערך, לא כולל מסך...נראה לי מחיר סביר לא? במידה והיה כבר פוסט שדיבר על זה אשמח להפניה, כי לא מצאתי... תודה מראש, שגיא
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מעוניין למכור את המחשב. המחשב עצמו אומנם קרס כמה פעמים, אבל סך הכל הוא לא עושה בעיות היום. לפעמים הוא קצת מתחמם יתר על המידה אבל רק עם משחקים כבדים. בנוסף יש לו חיבור usb אחד שהוא שבור. בכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה בבניית מפרט בתקציב 3000-3500 ש"ח המפרט צריך להיות חזק שיעבוד 24 שעות ואם אפשר אז שיריץ גם משחקים בצורה טובה אני לא זקוק למקלדת עכבר רמקולים ומסך תודה
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל הצעת מחיר לא משהו בכלל לדעתי ורציתי תגובות שלכם עליה: pentium 4 2.8 ghz 775 GIGABYTE 8I915PLG 256MB DDR 400 HYNIX CL3 GEFORCE FX6200 TC 128MB HARD DISK 80 GIGA 8 MEGA צורב LG כונן 1.44 מארז פשוט בטח עם ספק גנרי. כל זה 2690. אני יודע שזה על הפנים ,הוא גם ישחק מידי פעם אבל אין לו מושג מרזולוציות ופילטרים וכל אלה,רק שהמשחק עובד ,וגם זה במשחקים קלים בטח. איך?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה הצעה למפרט מחשב בסכום של עד 4000, הדרישות החשובות ביותר: שקט- כולל הדיסק הקשיח שמרעיש גם הוא. מהיר- מהבחינה של אפשרות לפתוח כמה תוכונות בו זמנית בלי איטיות מעיקה. אמין. שאלה בנושא: קניתי מסך LCD לבית רציתי לדעת אם צריך משהו מיוחד במחשב בכדי לחבר אותו למסך? כי בשלט של המסך יש לחצן [PC] שמעביר אותך כביכול לצפייה במחשב דרך המסך. תודה
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-