עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קונה נייד אסוס i7 לצורכי גרפיקה ו 3d איזה דגם מעבד מומלץ ולמה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by X-ShaY,

שלום, קניתי נייד של DELL, המחשב הגיע עם win 8.1, יש אפשרות לשנמך אותו לwin 7 עם רישיון חוקי? או שאני חייב לירכוש רישיון חדש? התקנת win אחר ממה שקיבלתי פוגם באחריות? איך אני יודע מה הproduct key של הwin 8 שלי? אין למחשב כונן אופטי ולכן לא קיבלתי דיסק. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by דובי770,

בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת אודיו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6/14 אינצ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יות…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by shaks,

אני מעוניין למכור כרטיס SAPPHIRE RADEON 5770 1GB כמה זה מחיר לגיטימי לבקש עליו (הכרטיס במצב טוב, לא בוצע עליו OC בכלל)?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by CaTaLuNy,

קניתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13184 עכשיו רני מעוניין להוסיף לו כונן ssd של 512gb של איזה חברה כדאי? ומה הציוד הדרוש הנוסף כדי לחבר אותו למחשב? תודה

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עבודה בסביבות פיתוח שונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dog, FIFA, FPS's. בגדול משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1776X1000 (טלויזיית LCD 36 inch) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות? כמה שיתאפש…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Nimrod Shapira,

אני עורך באופן חובבני וידאו בתוכנות Vegas pro, Adobe Premiere ותמונות ב Lightroom בנוסף שומע הרבה מוזיקה במחשב ולעיתים רחוקות מאוד משחק במשחקי וידאו ורציתי לבקש חוות דעת על המפרט שהרכבתי הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... 1400/1372 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - GA-B85M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... 346/339 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-1…

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by tal111_tsh,

* מטרות המחשב: יעודי ללימודי מדעי המחשב * גודל המסך:13.3/15.6עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר.. ולפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: עדיפות לכמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות SSD 512 או 750 מגה מכני * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: שמעתי שלנובו טובים וזה גם ההתלבטות שלי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיריץ תוכנות של מדעי המחשב ההתלבטות שלי זה בין: http…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. :שלום. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטונים באיכות טובה , פייסבוק ,,שמירת אוסף התמונות המשפחתיות ( צריך כונן גדול). * גודל המסך: 15.6 לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך: 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט:אין * משקל רצוי: ישמש כמחשב שולחני * זמן סוללה: יחובר לחשמל *יציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא הכרחי * גודל מינימלי כונן קשיח:500 ג"ב . מעונין להוסיף בנוסף ssd ( הכי חשוב) * כונן אופטי: רצוי , * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * לא נדרשת אחריות בינלאומית.אבל כן אחריות בארץ ל3 שנים עם לקיחה והחזרה * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה. * העדפה לחברת HP לאחר קריאת המון שאלות ותשובות בפורום המועיל הזה, אני קודם כל…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by rancococo,

* מטרות המחשב- עבודה בתכנות ועיצוב , צריך שהמחשב יריץ ללא בעיה visual studio ופוטושופ . * גודל המסך- 17 ומעלה * רזולוציית המסך-רצוי גבוהה * משקל רצוי-לא מפריע לי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לרוב יהיה מחובר לחשמל ישירות * Bluetooth * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in כרגע בהתלבטות בין שני דגמים שראיתי בZAP לפי חיפוש של I7 ו8גיגה רם, האחדDell Inspiron 3721 IN-RD09-7054 דל השני-Dell Inspiron 3737 IN-RD09-7508 דל אם יש הצעות על מחשבים שלא עולים על תקציב 3500 ומטה וחזקים יותר אשמח לשמוע , תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אז אחרי ששיחקתם אותה עם המפרט שבניתם לי לפני 7 שנים, החלטתי שהגיע הזמן לחזור לפה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח, במידה וזה ממש יהיה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה על גוגל כרום עם הרבה טאבים פתוחים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ו-AC: Unity כשיצאו, Watch Dogs, Saints Row IV, Skirim, Dishonored, Crysis 3, Mass Effect 3... בקיצור, משח…

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by EddieZavlunov,

שלום רב, הנייד הישן שלי הלך לעולמו אחרי 4 שנים. ועכשיו אני מחפש לו יורש: * מטרות המחשב: עבודה משרדית,עריכת וידאו - מחשב עבור משרד שיווק באינטרנט * גודל המסך:15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל-1 T וכמה שיותר SSD * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות לצבעים אדום ושח…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. צריך חוות דעת על המחשב יש לי כרטיס מסך GTX 660 ZOTAC אז אני לא צריך חדש. המחשב למשחקים כמו BF4 ומשחקים כבדים מעבד : Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray קירור מעבד : Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler לוח אם : Gigabyte GA-H81M-DS2 LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA זיכרון ראם : Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 הארדיסק : Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ספק כוח : SeaSonic 620W Active PFC 80+ Bronze S12II-620 PSU מארז : CoolerMaster CM Storm Scout 2 Window ATX Case Black No PSU קונה בKSP סך הכל 2775 שקל. האם המפרט טוב לתקציב? (לא מעוניין בSSD) *אני יכול לקנות רק בKSP

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yasha,

שלום, האם למישהו יש את הנייד ASUS TP500LA-DN042H ויוכל לענות על מספר שאלות לגביו (כלומר לא מתוך מאמרים ומפרטים אלא מנסיון אישי)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Zipzap,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD סרטים מחשב סלוני שמתחבר לטלוויזיה ולמסך מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לסרטים FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. מטרות מחשב: עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט ומוזיקה. גודל המסך: סטנדרטי 14-15. רזולוציית מסך: HD או FHD. משקל: לא חשוב, המחשב יימצא במשרד במשך רוב היום, פרט להעברה פעמיים ביום, 3 ימים בשבוע לכל היותר. זמן סוללה: לא חשוב, המחשב יימצא מול שקע חשמל. יציאות מיוחדות: HDMI. אין צורך בקורא כרטיסים, BLUETOOTH. שיהיה WIFI. אם אפשר לוותר על כונן CD, אז לוותר, כי כעת אפשר להעביר דרך USB. גודל וסוג כונן קשיח: אין חשיבות, אין צורך בנפח איחסון גדול כיוון שיש מחשב נייח ראשי, זה משמש לכתיבת וקריאת דוחות ומאמרים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. מערכת הפעלה: ללא, אני יכול לקבל בחינם. אין העדפה לחברה מסויימת, אך מבדיקה שערכתי בטווח המחירים הללו מה שמצאתי ברוב המקרים הם מחשבי LENOVO. חיפשתי בעצמי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Hen Faibish,

שלום לכולם , אני צריך מחשב גם לדברים פרטיים וגם לעבודה ... ביקר תכנות , מתכוון גם לעשות לו דואל בוט WINDOWS AND LINUX / בניתי איזה שהוא מפרט באחד האתרים (צירפתי בתור תמונה) רציתי שתסתכלו ותתנו דעתכם , תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. * מטרות המחשב? סטודנטית למדעי המחשב כך שבעיקר עבודות משרדיות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך עם כונן אופטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שמוגדר כממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם אפשר שיהיה hdmi מה טוב. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500gb * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. * מטרות המחשב? מחשב חזק שיחזיק תוכנות כבדות, שיהיה מהיר. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. אלא אם תמליצו על משהו מיוחד * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB מהדור השני(הכונן המכני+SSD CACHE) עדיפות לכונן SSD. *זיכרון RAM? מינימום 8gb עדיפות ל 16gb. *תקציב? בערך 5000 שקל.. אני קונה את המחשב באילת * כונן אופטי? ' לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?מה שיותר טוב וכמה שיותר. * האם בתקציב צריך להיכ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by bigdady,

מטרות המחשב: עבודה משרדית, גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למט (מוכן להתפשר), עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב הגודל, יש לי כבר SSD בגודל של 256G וכונן חיצוני של 3T (אם אפשר לקנות בלי, גם טוב ) * כונן אופטי: לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by adam42,

היי כולם, אמא שלי צריכה מחשב נייד לצרכי מייל ועיבוד תמלילים. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). בנוסף היא משתמשת בתוכנה בשם Scribe לתמולול סרטים, שאינה מצריכה חומרה מיוחדת. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13" ל14" * רזולוציית המסך? לא חשובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. היא תהיה בדרכים לא מעט. 8 שעות זה סבבה לגמרי, אבל אפשר גם פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tttalz,

שלום אנחנו טסים לארהב לפני הלימודים ומעוניינים לקנות מחשב שם תקציב של עד 700$, ניתן לחרוג במעט. * מטרות המחשב? לימודים, מעט עריכת וידאו, סרטים על מסכים חיצוניים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD,FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? כמה שפחות, מיועד לבחורה להתניידות יום יומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi or micro Hdmi. USB 3.0 * Bluetooth? יכול להיות נחמד לא חובה. * גודל מינימלי וסו…

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  23. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tal1993,

* מטרות המחשב? בעיקר תכנות (eclipse, linux וכו') ושימוש ב-VMים. (עד 2 מכונות במקביל). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ'. מסך מאט. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה שהמחשב ישרוד יותר מ-3-4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 1TB HDD * כונן אופטי? אם אפשר, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים