ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כללים וסרטי HD עריכות גרפיות קלות, עריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יריץ לינוקס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פלאש לא נחשבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר למצוא את הלאפטופ הזה http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=46&p=21 במחיר יותר נורמלי? :
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
the comp is for gaming only so i wanna 1 of the dx11 like 5850 plz build me 1 with ati hd 5850
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש מפרט מחשב, אשר יוכל להריץ לי משחקים חלק ובאיכות הכי גבוהה שאפשר ושאר השימושים הביתיים בתקציב של 2200~ ש"ח. כנראה אני אעשה OC קטן, לא משהו רציני, לכן אני מעדיף שתוסיפו קירור למעבד. מה שיש ברשותי כעת: - מסך 17" (אולי בעתיד אני אקנה מסך 22", אז שהכרטיס מסך יוכל להריץ טוב משחקים גם ברזולוציות כאלו) - ספק כוח Enermax Noisetaker 420W, לכן אפשר להוריד את הספק מהמפרט. - דיסק קשיח 160GB, לכן לדעתי אפשר להוסיף עוד דיסק קשיח בגודל של 320GB, אלא אם כן זה משתלם כבר לקחת 500GB. את המחשב אני קונה ממישהו, לכן אין תלות בחנות כלשהי. אנא נסו להביא את החלקים הכי טובים למשחקים בתקציב הנ"ל. זהו זה פחות או יותר, אם אפשר שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר, בלי שיבוא ע…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב יהיה מיועד למשחקים ותוכנות כבדות בעיקר...לא מתוכנן oc 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 585.00 ¤ 585.00 ¤ AD-5170A צורב NEC DVD±R/RW X18 מחיר לפריט - 180.00 ¤ 180.00 ¤ 1600AAJS דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB מחיר לפריט - 306.00 ¤ 306.00 ¤ TT-VB6000BWS מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv מחיר לפריט - 340.00 ¤ 400TRT ספק כח HEC 400TRT 400W מחיר לפריט - 248.00 ¤ עכשיו בקשר לזיכרון ולכרטיס מסך מה עדיף לדעתכם -לקנות 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 7600gs ... -לקנות גיגה זיכרון ולהשקיע בכרטיס טוב יותר 1950pro אני יודע שכרגע עדיף לי את אופציה ב'…
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא בtms: https://www.tms.co.il/78505 אני צריך גם מסך בנוסף לזה ואני רוצה המלצה על מסך 4K עבור המחשב הזה, אם כדאי להוריד קצת במחיר של המחשב כדי להשקיע במסך הייתי שמח לעשות זאת. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11K כולל המסך ללא חריגה, אם ניתן להוריד ולסגור הכל ב10K עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אני בוודאות אשחק במשחקי RPG כמו Witcher 3, Skyrim וגם ב GTA5 אבל אני לא מעודכן בכלל בתחום, אני חוזר אליו אחרי הרבה שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צו…
-
- 29 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אתחיל מזה שחשבתי לקנות מחשב חדש בעוד כמה שבועות אך ראיתי את המבצע על GTX570 של Gigabyte וחשבתי שאולי שווה ללכת על זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איך שיצא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כמו כן המחשב גם ישמש לקריאה ולימודים אך לא צריך להתפשר לכיוון הזה מכיוון שיקנה נייד במידת הצורך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו (Crysis 2 וכו') -מהי הרזולוצי…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות כמה חלקים : הארד דיסק, מעבד לוח אם כרטיס מסך. התקציב שלי הוא בערך עד 3500 שקל.ת שאר החלקים כמו כוננים רמקולים מקלדת וכ"ו יש לי... אני בניתי משהו: מעבדי ?AMD Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II) דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA II 7200RPM כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Blue מחיר 3610 ¤ האם מה שבניתי הוא טוב? תודה רבה ושבת שלום..
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע lenovo thinkpad T420 כבר שנתיים, הוא די בסדר אבל לאחרונה נתקע לא מעט וזה די מציק כבר. תכננתי לשדרג במקור בקיץ (בסוף הלימודים) אבל יש לי כרגע אופציה שאולי לא תהיה לי בהמשך, ורציתי לוודא אם זה משתלם. קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ביום שלישי בלילה, ככה שעד יום שני אני עדיין יכול לבקש ממנו לקנות את המחשב. הפרטים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ,משחקים קלים, צפיה בסרטים, וירטואליזציה וסימולציות מדעיות, תכנות דרייברים ורכיבים חיצוניים. * גודל המסך: 15 לפחות, אם זה יותר גדול ולא כבד באופן מוגזם אז גם בסדר. * רזולוציית המסך: 1900X1200 אם יש, אם לא אז 1900X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad יכול להיות בונוס ממש טוב, אבל לא הכרחי. * משקל רצוי: לא מ…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לוח XFX 750SLI בגירסא החדשה של הציפסט עם קרור מיוחד קבלים מוצקים ואפשרויות OC נרחבות 1800MHZ FSB 1600MHZ DDR2 2X PCIe X16 2.0 כרטיס מסך : 2 יחידות של 9800GTXPLUS בגירסאת OC מעבד : INTEL E8500 מעולה למשחקים קרור למעבד: ZEROtherm FZ120 nanoxia סופר מאורר ל OC עם מאורר סופר שקט של nanoxia זיכרונות: GSKILL 4GB 1000MHZ PI עם צלעות קרור איכותיים ביותר דיסק קשיח: 640GB WD שקט , קריר מארז: COOLER MASTER 690 מאורר ומרווח + 2 יחידות של 120MM מתנה ספקי כח: CoolerMaster Real Power Pro 650W הסידרה החדשה של CM עם 5 שנים אחריות ו 80PLUS
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט עבודות משרדיות ופוטושופ. בשום פנים ואופן לא משחקים * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? משהו איכותי... שיהיה משטח עבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב צריך להיות קל כי הרבה מן העבודה תהיה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי. לא קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא גדול. עדיף מאוד SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קונה בארץ תקציב עד 4000
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לרכוש מחשב נייד לאמא שלי אשר כולל את הדרישות הבאות צורב DVD מצלמה ומקרופון גודל המסך שלא יהיה פחות מ 13" עקב כבדות ראייה נגישות לאינטרנט SKYPE וכדומה מערכת הפעלה לא הכרחי בקשר לכרטיס האלחוטי,רציתי לדעת אם אני אבקש שיתמוך גם בתקן N ו G,האם זה יקפיץ את המחיר? בנוסף היא מעוניינת ללמוד עריכה בפוטושופ ובניית אתרים(אם זה קשור בכלל) אז זהו בכללי אשמח לשמוע הצעות , תודה מראש =]
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד מדגם HP DV7 פה יש את המפרט המלא http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד,המחשב ישמש ל- א.משחקים לכן רצוי שיהיה לו כרטיס מסך טוב. ב.לאוניברסיטה וכתיבת עבודות. ג.לגלישה באינטרנט. איזה מחשב יהיה הכי טוב בתקציב של 5500 ש"ח??
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אוקי היי אז אני צריך מפרט למחשב שהוא בעצם למשחקים והתווך מחירים הוא: עד 4500 ש"ח אפילו אפשר להגזים ויותר... אז מה שאני לא צריך זה מדפסת וחשוב מאוד היום קניתי מסך viewsonic VE 710s אז כמובן בלי מסך ואני רוצה כרטיס מסך תותח למשחקים כמובן! ואני לא צריך כל צורב. ועוד משהו שהמעבד יהיה של אינטל פנטיום 4.. אז בבקשה ותודה!
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח. חריגה אפשרית בגדר הסביר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר - מכוון להגדרות גרפיות מקסימליות ככל שאפשר על המשחקים החדשים. וכמובן מריץ משחקי VR כמו Boneworks. בנוסף, אם רלוונטי, אני משחק על מסך Dell U2715H שרץ על 1440p. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או ה…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שעברתי את רוב הפורום וראיתי הרבה מפרטים הרכבתי מפרט שיתאים לי ,אבל עדיין אשמח לקבל ביקורת. אני עונה על השאלון כדי לחסוך בהודעות... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ?רב תכליתי (פייסבוק,סרטים,לימודים,וכו"),גיימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג בינוני . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-nfs,cod, assisan creed,far cry,gta. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080. -לאילו הג…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים מה נשמע לאחרונה המחשב שלי מת, מעוניין לשדרג בתקציב של עד 4500 שקל עכשיו קיבלתי הצעה מהאתר הזה (התמונה שהוספתי) וקיבלתי הצעה אחרת:https://www.famicon.co.il/items/2505460-מחשב-גיימינג-GPC-V004 עכשיו רציתי לשאול לפי דעתכם מה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני מתכנן לקנות מאייבורי (http://www.ivory.co.il) מחשב. אני צריך מחשב לגיימרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3600 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, עריכות, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) ציינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). משחקים, עריכת ווידאו של סרטים משפחתיים, גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1650X1090 (בערך) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך הכל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 6+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק? איני…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מפרט לחברה שלי עד 1500ש"ח למשחקים קלים,אנטרנט וסרטים. עריכה: ראיתי את המפרטים הנ"ל בIVORY (בלי אבנים בבקשה!) זה קרוב לבית שלה ומה גם יחסית מתאים לתקציב. מפרט AMD http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 מפרט סטוק 1190ש"ח *AMD 4200 ב-15ש"ח *רמקולים SBS ב-24ש"ח סה"כ1229ש"ח + מסך CRT יד 2 + 200ש"ח 1429ש"ח מפרט INTEL http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode=1 1180ש"ח תוספות: *מעבד E2160 ב-15ש"ח *רמקולים SBS ב-24ש"ח סה"כ 1219ש"ח + 200ש"ח CRT 17 סה"כ 1419ש"ח כ.מ אקנה בנפרד מחנות אחרת (הלוח יוחלף ללוח אחר + כ.מ ) סה"כ שווה לא?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי לכם, השו"ת להלן: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת: עד 5K ש"ח, לא מעבר לזה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ת: עריכה תמונה ועריכת וידאו, יישומי אדובי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת: שוקל לרכוש גם צג חדש, בתקציב נפרד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת: כונננים קשיחים מכאניים, כוננים אופטיים ויתכן שגם ספק הכח (650W מודולארי, אקטיבי) יועברו מהמארז הקודם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת: רצוי מאוד …
-
- 47 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרת הפורום בהמלצה על מפרט למחשב רב תכליתי בתקציב עד 4,200 ש"ח. תודה מראש, 1. מה התקציב המקסימאלי? ------------------> 4200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ---------> לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ---> עד תוספת של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ---> רב תכליתי: משרדי, תכני HD וצפייה בהם בטלוויזיה , תוכנת AUTOCAD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ----> משחקים אינם מטרה עיקרית של המחשב, אבל אם אפשרי הייתי מעוניין שתהיה אפשרות להריץ משח…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט מצטער אבל מיהרתי i5 - skypc - 971 intel whitesburg - noa - 490 ripjaws 4gb - skypc - 463 5850 xfx - rsm - 1500 pc7fw - skypc - 259 s12ep550 - rsm - 433 528as or hd103uj - rsm or skypc - 410 reeven - rsm - 138 all - 4.6 k יצא לי עם חריגה אני מתכוון להרכיב את המחשב בבית אז אפשר את הרכיבים הכי זולים מכמה חנויות ויש לי שאלה: על מה אני מתפשר שאני קונה את הלוח אם של אינטל?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5600 גג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני עדיין לא יודע כי אני צריך לקנות מסך אבל הוא…
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-