ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
מעבד 5820k עם קירור nh-d15 לאוברקלוק מכובד לוח x99-ud4 ספק 520 סיסוניק מודולארי כרטיס מסך יש לי קשיחים יש לי הבעיה היחידה היא זכרונות ddr4 ומארז full atx שיתאים לכרטיס מסך ולקירור ולכמות של קשיחים. חשבתי על haf x ובנוגע לזכרונות מה האופציה ההגיונית ביותר בארץ לקנות ddr4 2x8 אני לא מעוניין ב4x4 שיהיה אפשרות להוסיף עוד לעתיד אני צריך 2 סטיקים של 8 ופשוט אין. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד ככלי עבודה למתכנת. אני רוצה לחבר שני מסכי 23 אינץ'. אמור להריץ הרבה אפליקציות וטאבים של הדפדפן במקביל (בעיקר:MS VS, Eclipse) בנוסף אמור להריץ עוד מערכת הפעלה על Virtual Machine בשעת הצורך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לקראת רכישה של המחשב הנ"ל הוצא לי דגם זה עם הרכיבים: http://ksp.co.il/?uin=21400 . רציתי לדעת אם ההצעה היא טובה, ואם כדי לבצע שינויים ברכיבים? התקציב שלי הוא 4500. אולי מישהו יודע עם איזה כונן SSD מגיע הנייד ועד כמה יש הבדלים ברמות הכוננים של חברות שונות בנפחים אלה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מחפשת נייד קומפקטי עם מסך מט: * מטרות המחשב? עבודה (אינטרנט ואופיס), הרבה חלונות פתוחים בבת אחת ומעבר בין תוכנות בו זמנית. מעט מוזיקה, מעט סרטים * גודל המסך? עד 13 אינצ' ורצוי פחות. * רזולוציית המסך? לא יודעת, אבל חשוב מאוד שיהיה מט! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך - לפחות 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 יהיה נחמד * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? היא צריכה להיות בילט אין * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רגילה לאסוס אבל אפשר אחרים * …
-
- 23 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: המחשב מיועד לילד בן 12, לא HIGH END.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : Gaming, משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Minecraft, לא משחקים כבדים מדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Medium 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 1080P , אולי יותר. (לא 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח למפרט + הצעה לנייד איכותי שיספיק לי ל3 שנים של לימודים ,אני הולך ללמוד מערכות מידע ניהוליות ויש בזה פן של מדעי מחשב ותיכנות פרט לשימוש של לימודים המחשב גם ישמש שימוש יומיומי כמו סרטים , משחקים, אינטרנט...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ביקשתי מפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, אופיס ומשחקים (כמו WITCHER או STARCRAFT), ללא משחקי רשת. (לא מאסיביים, בכל אופן...) בתקציב של עד 5000 ש"ח. הגעתי למפרט הבא. אשמח לשמוע חוות-דעת / ביקורת / הצעות. מסך: AOC E2250SWDNK 21.5" http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10902 מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz – TRAY http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10916 לוח אם: GIGABYTE GA-H87M-HD3 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=9968 זיכרון: KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY WHITE http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10887 כרטיס מסך: GIGABYTE GTX750TI 2GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/ShowIte…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בשמחה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וירטואליזציאה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהחלטתי למתוח את התקציב מ3000 לעוד טיפה לטובת מסך fhd מצאתי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=23683 איך המחשב, והאם הוא יצליח לעמוד בעריכת גרפיקה קלה/ משחקי מחשב?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש בידי את הכונן הזה(512GB): http://www.amazon.com/gp/product/B00KFAGCUM?tag=thewire06-20&linkCode=as2 שהזמנתי מחו"ל ובקרוב את הGTX970 של MSI או ג'יגהבייט. אני רוצה לבנות מחשב חזק גם לגיימינג וגם ללימודים\עבודה שלי (אני צריך מעבד חזק). רציתי לבנות לפני כמה חודשים ושאלתי פה אבל בסוף בגלל אילוצים הייתי צריך לחכות . . מה התקציב המקסימאלי? חוץ מהרכיבים הנ"ל 7000-8000 אני עוד יכול לייבא רכיב נוסף מחו"ל אם ישתלם . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה שווה את זה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים, עוד לא החלטתי על המסך הזמני אבל עוד כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה להעלות את השאלה הזו עקב התלבטויות רבות. מצד אחד עדיף מסך מאט שלא ישקף מנורות או עצמים אחרים. מצד שני, שמעתי על הרבה סטודנטים שאכן עושים שימוש במסך המגע ( לדבריהם זה לא סתם גימיק) כמו כתיבה עליו עם עט למשל.. בינתיים המחשבים המובילים לקניה הם: [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Flex (14 inch) 5940-2741 מחשב נייד Lenovo IdeaPad Z40-70 5942-7671[/h] אשמח לשמוע את דעתכם !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה זמן נשבר לי מסך של הנייד ורציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו במסך שתואם מכל הבחינות כמעט למסך המקורי [ חוץ מרזולוצייה גבוהה יותר] הנקודה החשובה היא שיש לו IPS ורציתי לדעת אם זה ייצור בעייה כלשהי ? אציין שמדובר בנייד של טושיבה satellite c6660 1ml עם אנווידיה 300של ג'יפורס שהריץ משחקים חזקים כמו callofduty וכן התחבר למסכים חיצונים ללא שום בעיה רק שלמסך המקורי לו היה IPS המקורי http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WH4(TL)(A1)/ ה IPS http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WF4(SL)(B1)/
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם. זה מה שראיתי שנכנס בתקציב שלי אם יש לך המלצה טובה יותר אשמח לשמוע תודה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13073 תקציב 3000 (ניתן לחרוג מעט אם ההוספה כדאית) * מטרות המחשב? פיתוח בגאוה לאנדרואיד , גלישה. * גודל המסך? 15.6 מט לא טצ כמובן משקל לא משנה. * רזולוציית המסך? לא משנה. הממוצעת תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, זמן ממוצע יספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ומעלה בנןגע לssd יש לי אפשרות להביא מחו״ל ככה שאם זה לא מסובך להרכבה אז אשמח להוסיף. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אך אחריות 3 שני…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב! אז בניתי את המפרט הסופי שלי פחות או יותר, ורציתי לשאול את הדעה שלכם. זה מחשב לגיימינג ואני לא בונה על OC למרות שלקחתי K אני מתכוון לקנות חלקים מ-IVORY ו-KSP ולבנות לבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10.500 ש"ח פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים, דגש על גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי תפקידים בעיקר כמו …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי בזמן האחרון להגיע הזמן לשדרג אותו המפרט שלו כיום: ספק כוח: Corsair VS Series 350W זיכרון: Corsair DDR3-1600 2X4GB מעבד: Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כרטיס מסך יש כרגע ולא מעוניין בשידרוג שלו אז זה לא ממש מעניין המחשב משמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ו משחקים קלים (שוב הכרטיס מסך שיש כרגע מספיק לזה ולא נדרש שידרוג) בהתחשב בעובדה שהזיכרון ram יש מספיק אז חשבתי לשדרג את המעבד הבעיה היא שהלוח ם שלי לא תומך בדור הכי חדש של המעבדים אלא בדור יותר ישן ופה עולות לי שתי שאלות 1.אם יש טעם לקנות מהסידרה של ה3000 למרות שהיא לא הכי חדישה או שמע עדיף כבר להחליף לוח אם למעבד (שכמובן ידרוש יותר כסף ואני בונה פה על לח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב בינוני-פלוס, רב תכליתי עם יכולות גרפיות (עריכת סרטי GoPro, קצת משחקים), וחשוב לי שיעלה (boot) מהר. בתכלס התקציב הוא 5K, אבל אני מביא חלק מהמרכיבים מארה"ב, כך שיוצא לי לחסוך כ-1000 שקל. כלומר במושגי הארץ - 6K, כולל מסך בסביבות 1100 שקל. צריך את עצתכם לגבי המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5-4690K ? (לא סגור עליו במושגי עלות-תועלת) כרטיס גרפי - Gigabyte R9 270x 2GB זכרון - G.Skill Ares (or Ripjaws) DDR3 1600MHz 2x4GB 240-pin Samsung 840 EVO 250GB 2.5" SATA III - SSD דיסק קשיח - דיסק טוב 2TB במהירות 7200rpm (כמה MB צריך?) איזה לוח אם יכול להתאים? צריך את עצתכם אם זה מספיק טוב, ואם יש חלקים אחרים טובים יותר ממה שרשום כאן, באותה רמת מחיר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש משהו עם מעבד i3 או 5. קשיח ssd לא פחות מ- 128 גיגבייט. משקל קל כל הניתן ( משהו כמו 1.1-1.3ק"ג). לא חייב מסך hd מלא. לא רוצה מסך טאץ'. זיכרון לא פחות מ-4.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אשמח לעזרתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2015 LEAGUE OF LEGENDS וכו'. פחות COD וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 - רזולוציה טבעית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. האמת הייתי צריך לקנות כבר מחשב לפני כמה חודשים אבל זה נדחה ועכשיו אני כבר חייב לקנות לפני תחילת השנה. ניסיתי לחפש פה בפורום כל מיני המלצות וכבר התבלבלתי. בבקשה תעזרו לי המחשב צריך להרכש כבר השבוע או גג שבוע הבא. (אני לא קונה את המחשב באילת) * מטרות המחשב? עבודה, גלישה, אולי קצת משחקים יהיה נחמד אם תהיה אפשרות אבל אם חורג מהתקציב אז להתפשר.. * גודל המסך? 15" נראה לי, מכיוון שזה המחשב היחידי בבית (אין נייח בנוסף) אז שיהיה נח לעבוד איתו (עדיף שיהיה יחסית קל משקל שיהיה נח גם לסחוב אותו בתיק) * רזולוציית המסך? קבלו את ההחלטה בשבילי, אני לא מומחה לעניין. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך * האם יש צו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה דברים השתנו מהפרטים שרשמתי בדיון הזה, ולא מצאתי אופציה לשנות את שם הדיון, לכן פתחתי דיון חדש... סורי, אפשר לנעול את זה..
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חברים שלום, חבר החליט שהגיע הזמן להתפנק קצת ורוצה מפרט גיימינג ב-6K ש"ח. אשמח להצעות בסגנון מקסימום גיימינג מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Divinity Original Sin, Crysis 3, Metro Last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך יהיה 24'' 1080P עם 60Hz (נחשו מה המ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560113[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1396/1368[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-H97-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪613/601[/td] [/tr] [tr][…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-