עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by I7210I,

שלום המחשב נייד המדובר הוא K55A עדין באחריות למשך שנתיים וחצי שנותרו , יש את כל האריזה כולל ספרים. מותקן בו windows8.1 ( ככה הוא הגיע) זהו בגדול תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by anri,

לפני שלוש שנים בערך, זה היה מחשב מחשב חח (גם עלה לי המון) אז אני מאמין שמאז השתנה הרבה, אבל בכל זאת רציתי לדעת איך המחשב הזה נחשב כיום ? איך משחקים חדשים ירוצו עליו טוב ? או על הפנים כבר /= מעבד - A64 +3500 Newcastle לוח - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זיכרון - OCZ EL VX 1GB כרטיס מסך -X850XT דיסק קשיח - RAPTOR74GB + 80GB

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  3. Started by ROI5001,

מה דעתכם על המפרט הבא : לוח אם מעבד Intel Core 2 Duo Processor T6570 (2.10 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB)* מעבד DDR2, 800 MHz, מהירות זיכרון 2048+1024 =3MB נפח 2 חריצי זיכרון נגישים ניתן לשדרוג עד ‎8,192 MB‎‏ לכל היותר קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 320GB גודל דיסק 7200 RPM מהירות דיסק כוננים yes ׂ( LightScribe Drive), DVD Multi Burner חריצי הרחבה Media Card Reader Secure Digital YES Express Card מסך צג LED HD של 17.3 אינץ' עם ציפוי נגד בוהק סוג 17.3אינץ' באלכסון גודל ‎1,600 x 900 רזולוציה YES מצלמה תקשורת Marvell Ethernet (10/100/1000 NIC)‎ כרטיס רשת Yes Bluetooth Yes Wireless גרפיקה ATI Mobility Radeon™ HD 4330 כרטיס…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. Started by LittleNicky,

היי, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, רציתי לדעת בכמה שווה למכור אותו: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray Scythe MUGEN 3 REV B MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI Fractal Design Core - 3000 Mid Case Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 Crucial 128G SSD Marvell M4 Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 OC LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Janet,

ערב טוב! מעוניינת לקנות מחשב נייד טוב! בין המחירים 2500-4000 ככה. יש מחשבים טובים בכלל במחיר הזה? מחפשת מחשב חזק, מהיר, עם מספיק נפח, סוללה טובה, לשימוש יום יומי בעיקר פוטושופ בסיסי לעיצוב תמונות משפחתיות ( מה בנוסף צריך שיהיה במחשב כדי שהפוטושופ יעבוד חלק ללא תקיעות? ) צפייה בסרטים, יוטיוב, העברת תמונות וסרטונים רבים, עריכת סרטונים,ובסהכ מחשב שישרוד הרבה ויהיה כמה שיותר טוב ) בנוסף, אשמח לשמוע עוד כמה דעות בנוגע לשתי מחשבים שקיבלתי עליהם המלצה, מה מהם יותר מומלץ אם בכלל, ולמה? ■Tecra A50-E-1XZ ■Site Pro L50-G-181 לפי מה שבדקתי באינטרנט חברות אלה לא ממש מוכרות אז אני לא בטוחה . בנוסף המליצו לי במקום שני אלה לקחת Lenovo IseaP…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. ראיתי שהפורום הזה מקצועי מאוד אז החלטתי לשאול האם הקניה שלי בסדר... אני צריך את המחשב למשחקים, אינטרנט,אנימציה בפלאש(לא שזה חשוב כי פלאש יכול לעולת גם על מחשב פנטיום 2) וקצת בפוטושופ. אז ככה : מפרט 1): מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 2800+ (S-754) box 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 820 1 820 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 400 1 400 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52 x 32 x 52 (kit) 160 1 160 מארזים? Price Units Total HEC Co…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by yariv1,

שלום וערב טוב: אני צריך מחשב למשחקים + מסך+ ציוד היקפי(גם צורב cd) בתקציב של 4000 ש"ח ולא יותר אני צריך מחשב שיעבוד בצורה טובה יחסית עם משחקים כבדים (doom3 ו-HALF LIFE שיוצא בקרוב הבנתי) אני יודע שהתקציב מוגבל אבל אין מה לעשות. חוץ מזה יצא לי לשחק ב-doom 3 לפני כמה ימים במחשב עם כרטיס מסך fx5200 ברמת גרפיקה של-high והמשחק רץ לא רע בכלל עם גרפיקה ממש נחמדה , אז למה להשקיע בכרטיסי מסך במחירים הרבה יותר גבוהים? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  9. עדיף זול יותר כמובן, אני לא יודע אם כדאי כרטיס מסך מובנה או עדיף רגיל, זאת מצלמה MINIDV ויש לי כבר כרטיס FIREWIRE אז אני רק צריך הרדיסק גדול ומחשב סביר לעבוד איתו רק כונן בלי מסך ועם צורב DVD, אשמח לשמוע הצעות חשבתי על מעבדי אינטל Pentium 4 3.0Ghz, s775, 1MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 512MB Aeneon (או להגדיל לGIGA1) דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך Powercolor 9250 128MB, TV, DVI, AGP כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקול…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  10. שלום רב, אני מחפש מתנת יום הולדת לסבא וסבתא מכל הבנים שלהם (אמא ודודים)... זה מחשב בסיסי מאוד לוורד ואינטרנט, משהו שבתכלס כל מחשב ישן יכול היה לעשות, האם בכלל יש טעם להשקיע כ"כ הרבה או שמספיק לקנות משהו פשוט עם CORE 2 DUO באזור ה2000? כמובן שאני מחפש שילוב של מחשב שיעשה את העבודה לכמה שנים לפחות במחיר טוב (כמו כולנו). אני עוד מתלבט לגבי "השקעה" בI3.. ♠ * מטרות המחשב? לדוגמה: וורד ואופיס, אינטרנט, שימושים בסיסיים ביותר. * גודל המסך- 15.6 אני מאמין, מדובר במחשב ביתי שלא מיועד להילקח לנסיעות. * משקל רצוי - לא משנה, המחשב יישאר בבית רוב הזמן - הוא נייד כדי לחסוך במקום כשלא משתמשים בו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI תמיד נ…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. אלוהה! אני מתכוון לקנות נייד חדש החודש ויש לי התלבטות קשה בין DELL ל LENOVO... קודם כל קצת רקע: * מטרות המחשב - ע ב ו ד ה. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שיותר נמוך. אם אפשר להגיע לפחות מ2.5 קילו במסגרת התקציב אז מעולה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3, ESATA * בלוטות? - לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 מספיק, עובד עם כוננים חיצוניים * כונן CD/DVD? צורב? - צורב * כונן Bluray?- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אז ככה.. אני מחפש מחשב עם מסך מט (לא מבריק). פשוט כיף לעבוד מול מסך כזה. לכן סדרת VOSTRO של DELL היא אופצייה מעולה. איזה מחשבים מקבי…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרוב אינטרנט, מעט משחקים כגון cod א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ודומיו. הגדרות ממוצעות מספקות אותי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רגילות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  13. שלום, מחפש מחשב נייד למטרות גלישה, אופיס, אולי קצת צפיה בסרטי HD. לא למשחקים/עיבוד תמונה/חיזוי מזג אויר. נקודות חשובות: 1. מיועד למשתמשת מק לשעבר, היא דורשת טאץ' פד שיאפשר לה לעבוד עם שתי אצבעות, או איך שהם לא עובדים על המק. יענו להגדיל/להקטין תמונות עם הטאץ' פד וכל ה-gestures האלה. אני לא בטוח אם יש כזה דבר על מחשב שאינו של מק, ראיתי שלניידים של אייסר של משהו דומה. 2. גודל רצוי באזור ה-13". 14" זה המקסימום. 3. אורך חיי סוללה רצוי כמה שיותר, אבל לא קריטי. 4. משקל - כמה שפחות כמובן אזור 2 קילו. תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום ! חבר שלי שלח לי מפרט של מחשב ביקש לבדוק האם הוא טוב הנה המפרט : מארז : COOLERMASTER (RC-830) Stacker 830 מעבד : Intel Core 2 Duo 6800 Extreme - 2.93 GHz - 4MB - 80W - LGA775 לוח אם : ASUS Commando (P965) - ATX 4 זכרונות של : זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4וKingstonו דיסק קשיח : כונן קשיח WD5000KSוWestern Digital 2 כרטיסי מסך : NVIDIA GeForce 8800 GTX 768MB DDR3 XXX Version ספק כח : OCZ ProXStream Power Supply 1000W פתרונות קירור : 1. 3D Galaxy II WATER COOLING SYSTEM 2. THERMALTAKE HDD WATER BLOCK מסך : VIEWSONIC VX2235wm רמקולים : CREATIVE GIGAWORKS S750 עכבר : Logitech® MX Revolution מקלדת : Logitech Media Keyboard Elite

15. Started by wombat,

בקרוב אבקר בארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אני מחפש מחשב חזק יחסית - corei5/7 דור שלישי או רביעי (לא U), לפחות 8GB זכרון, מסך מט וכרטיס מסך נפרד. כרגע שמתי עין על סדרת ה latitude ב dell outlet. האחריות שהם מציעים באתר (האאוטלט של דל): 3 Year ProSupport and 3 Year NBD on-site service after remote diagnosis בהנחה והדגם (Latitude כלשהו) נמכר בארץ, יש דרך לדעת אם האחריות תקפה בארץ (חוץ מלהתקשר אל דל ישראל)? נניח שראיתי דגם עם 4GB זכרון, זו בעיה להוסיף עוד 4GB מבלי לבטל את האחריות? והחלפת כונן אופטי בדיסק קשיח או SSD? (מגיגול אני רואה שבארה"ב זה לא ישפיע על האחריות, לא מצאתי מידע לגבי הארץ) כל עוד רשום Anti Glare זה אומר שהמסך מאט? יש דרך לדעת מה הפאנל של ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Vitaly Lubin,

שלום, המחשב הנייד מתאים לתלמידת חטיבה? יש אותו ב1700. 8 גיגה זכרון זה מספק? X440FA-FQ2762T / P1440FA-asos FQ2623T

17. Started by devzero,

למה כן ? למה לא ? אם לא, מה כן ? אם כן, איזה מפרטים יש עד ל5K ? (הרצתי חיפוש, אם אפשר עוד כמה חוות דעת)

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by EPRO,

שלום לכולם אני עומד בקרוב מאוד לקנות/לבנות מחשב שעיקר שימושיו הוא עריכת וידאו ביתית בעיקר בPREMIER תוך שילוב של BORIS FX ושימוש ב3D MAX בנוסף שימוש בתוכנות גרפיות שונות כגון PHOTOSHOP ודומייה ובנוסף כמובן משחקים כמו דום 3. לפי דעתי המפרט שבחרתי הוא די בזבזני ולכן אני פונה לכול המומחים שיציעו לי מפטר שיענה על כל צרכיי דבר אחד צריך לציין אל תשאלו אותי למה אבל יש לי משהו נגד AMD (מוכן לשמוע הסבר משכנע למה כן) ובהחלט מוכן לשמוע על טכנולוגיה החדשה 775 לוח :ABIT IC7-G מעבד: P4 3.0G 800 FSB HT זיכרון: 2X256 DDR 400 PC3200 כרטיס מסך: R9800 PRO 128MB 258 BIT ד. קשיח: 2X120GB SATA 8MB BUFFER צורב: 52X52X52 צורב DVD: NEC 3500A ספק 480W עם שני מאווררים מארז שיהיה מאו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by rogichr,

מישהו כאן בפורום היה אמור לקבל Fujitsu LifeBook T5010. האם יש חדשות בנושא? ואיך Lenovo ThinkPad X200 בהשוואה לFujitsu מבחינת איכות, תמורה וכו'..( מעבר למעבד יותר חלש.).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eitany245,

שלום,אני צריך את עזרתכם,הכנתי לי מפרט ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם עליו. המפרט הוא לגיימינג כבד. [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪840 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪117 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-Z68M-D2H כמות: 1 מחיר: ₪495 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪399 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪370 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] 2Gb DDR3 - 1333 …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by GuyMiz,

אהלן. אני בהמשך השבוע הולך לקנות לפטופ חדש, ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים: 1: http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=24317 2: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12978 (יש לציין ששימושי המחשב יהיו מולטימדיה; סרטים, משחקים בינוניים..) כאשר ברור לי שהמחשב השני יותר טוב מבחינת כרטיס מסך, אבל השאלה שלי היא כזאת-האם לא עדיף לקחת את ה Z510 הזול יותר ולהשקיע את ההפרש בהוספה של 128GB SSD למחשב? ושאלה נוספת, האם כונני SSD כדאי להזמין מאתרים בחו"ל דוגמת EBAY?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by roi13489,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אם ההשקעה משתלמת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג(200 ש"ח) רק אם זה ממש מהותי מבחינת יחס מחיר/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY החדש, BATTLEFIELD 3, ובתקווה כל המשחקים שיצאו ב3-4 שנים הקרובות בהגדרות גרפיות גבוהות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? דרושים מקלדת, עכבר ומסך איכותיים, בנוסף, לא לשכוח צורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. עדכון, 13.06.2014: להלן המפרט הסופי שיוזמן (שיניתי ל 16 ג'יגה זכרון פנימי, אשמח לדעת האם בחרתי את הדגם הנכון), אודה לכל הארה/הערה: [ATTACH=CONFIG]6090[/ATTACH] ------------------------- על המחשב להיות מבוסס אינטל i7 (למרות שגם i5 מספיק, אני מעוניין ב i7), מניסיוני אין צורך ביותר מ 8 ג'יגה זכרון, הוא ישמש גם לעבודה משרדית בנוסף לפיתוח תוכנה, וגם המקור הראשי בבית לאחסון כל המדיה הדיגיטלית, בנוסף יש לכלול מסך "24, עבורו אין דרישות מיוחדות למעט חיבור HDMI וטכנולוגיית LED, ראיתי שהוזכר כאן בפורום המסך Samsung S24C750P 24'' LED, אך אני פתוח לכל המלצה אחרת. אשמח להצעה למפרט מ KSP, להלן התשובות לשאלון, בסופו גם צירפתי מפרט שאני הרכבתי, לא מתוך ידע נרחב, אלא ידע בסיסי ובעיקר קריאה…

• 45 תגובות
    • 11.6k צפיות
  24. שלום... בידי מחשב DELL INSPIRON והוא פועל רק כאשר הוא מחובר ישירות לחשמל, הסוללה לא נטענת והיא נשארת על 0%, כבר חשבתי שהסוללה הלכה ולפנות לאחריות או לקנות חדשה אבל קרה לי רק פעם אחת שהיא כן נטענה, הבעיה מוכרת וניתן לטיפול? תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  25. Started by yot,

שלום לכולם, חברה שלי מתחילה ללמוד והיא מעוניינת קנות מחשב נייד. השיקול העיקרי שלה הוא מראה המחשב(!) והיא מעוניינת שהעיצוב יהייה עגול (בשונה ממחשבי דל לדוגמא) ובצבע לבן. מסך 13-14 וכל שאר הדרישות בסיסיות לחלוטין (המחשב יריץ אופיס וסרטים). המחשב העיקרי שכרגע עומד על הפרק הוא ה-Toshiba Satellite L735-10J - שוב פעם משיקולי עיצוב (היא ראתה את המחשב בעיניים ואהבה). השאלה היא האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה שגם נראה טוב.. https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11148&perur=4 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי באזור ה-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גו…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.