ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אותו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher 3, battlefield 4, archage, shadow of mordor, metro last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- גבוהות מאוד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 30 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. חבר מבקש המלצה לנייד בתקציב של כ-1000$. ניתן לחרוג בהתאם לצורך + הוספת \ החלפת SSD. המחשב יקנה בארה"ב. הדרישות הן: * קל (המחשב ישמש אותו בנסיעות תדירות), דק, יפה. * גודל מסך 14". (פשרה בין ניידות וגודל סביר לעבודה נוחה). * מהיר. (במגבלת התקציב כמובן). * פוטושופ מידי פעם. * אמין. הוא לא ידע להתמודד עם תקלות. השאלון שבנעוץ: * מטרות המחשב? עבודה ביתית \ משרדית שוטפת (גלישה, וידאו, אופיס, מייל, וכו'). מידי פעם גם גרפיקה בפוטושופ (דו מימד בגדלי דפוס סטנדרטיים בדרך כלל). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "14. אני לא חושב שהוא מבין מספיק את הצורך במט, אך כיוון שישתמשו במחשב הרבה לעבודה עם טקסט (וורד, מייל) זה כנראה כדאי. * רזולוציית המסך? עדיף FHD …
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתחילה ללמוד רפואה ואשמח לעזרתכם בהמלצה לקניית לפטופ ללימודים. התקציב שלי הוא 2000-3000 בגדול השימוש העיקרי שלי הוא באופיס, שמירת הקלטות של הרצאות ואינטרנט. מה שכן, יש לי המון המון המון תמונות (למעלה מ500 GB). חוץ מזה אני לומדת 12 שעות ביום, אז צריכה סוללה שתהיה עמידה מספיק. לא מבינה בשום דבר מעבר, אז אשמח לעזרתכם. תודה רבה!!!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23692 Lenovo Flex 2 לפי מה שכתוב הדגם הזה מכיל מסך FHD IPS כרטיס מסך אומנם לא חזק במיוחד ,אבל של הנווידה ,ככה שתומך טכנולוגית בהרבה דברים (840 ) מעבד I7 זיכרון 8 גיגה המסך גם מגע בגדול על הניר ניראה מחשב מצוין למחיר ,אבל אין לי מושג בפועל המחשב ישמש בעיקר במלונות ואכסניות (טיול להודו ועוד ארצות ) ,אני פשוט רוצה משהו נורמלי אבל לא יקר במיוחד שאני במלון או אכסניה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבועיים אחרי שהדהימה את שוק כרטיסי המסך הנייחים, מתפנה NVIDIA לשנות סדרי עולם במחשבים הניידים עם ה-GeForce GTX 980M וה-GeForce GTX 970M – ליבות חסכוניות (ועוצמתיות) כמותן טרם פגשנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%9e%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-nvidia/
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? עבודה עם תוכנת טרקטור(דיג'יי), גיימינג פה ושם וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' רצוי מאוד לא מבריק, Anti-Glare/מאט. * רזולוציית המסך? לא סגור עם עצמי במאה אחוז, אבל נראה לי ש- FHD זה כבר סטנדרנט במחשבים איכותיים, לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שלילי, המחשב יהיה בקרבת שקע רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא אין משהו מיוחד... * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 1TB * כונן אופטי? כן * האם …
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האם מטען למחשב נייד שמתחמם יכול ליצור נזק למחשב שלי ? והאם כדי לי לרכוש חדש ? http://goo.gl/pnS606 תודה (-:
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תוכנות שרטוט, פוטושופ, אילוסטריטור, cad למיניהם, * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? ן FHD עדיף,לא חובה * משקל רצוי? סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום G750 מהיר. ssd לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell רק בגלל האחריות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא מגע! * 8G זכרון. העדפה לחריץ נוסף להרחבה *מעבד חזק דור רביעי i5/i7 * כרטיס מסך חיצוני מינימום 2G מעדיף אינווידיה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן , מבקש עזרתכם בין שני מפרטים , מדובר בילד בן 8 אוהב משחקים ממוצעים ספיידרמן וכאלה לא דורשים יותר מידי מה דעתכם. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483644 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 556/545 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 296/290 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0614-012TE130x2 - Zeppelin - 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות:…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השימוש שיהיה לי במחשב הוא בעיקר לגיימינג אין רמקולים מקלדת ועכבר כי אני לא צריך הרכבתי דרך KSP .. האם שווה לקנות משם בכלל ? נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב והשאלה שלי היא אם כדאי לעשות אוברקלוק? המחשב מיועד לגיימינג וישמש אותי בעיקר במשחקים כבדים,סרטי HD וכו...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה לכם אם תעזו לי לאתר איזה מחשב מתאים לי התקציב הוא בסביבות 3.5-4K, אבל גמיש מאוד למעלה ולמטה. * מטרות המחשב - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה עם חלונות מרובים במקביל. * גודל המסך - 15.6. לא משנה אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך - לא מאוד משנה לי. לא כ"כ מבין בזה... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - שתהיה מקלדת מלאה. * משקל רצוי - לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא מאוד משנה. כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - , HDMI, VGA * Bluetooth - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - לא מבין בזה.... * כונן אופטי - לא מבין בזה, אז מה שתגידו... * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא. * האם נדרשת אחרי…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב של 2100 ש"ח, הכי חשוב שיהיה מעבד איכותי ומהיר. נא לא לחרוג. * מטרות המחשב - עבודה משרדית (אופיס), גלישה וסרטים * גודל המסך - 15.6+-, מסך רחב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אם יש אפשרות, עדיפות תחתונה עקב התקציב הנמוך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת מוארת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI חובה * זיכרון - 4GB * כונן אופטי - כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אם אפשר מסך מגע / מסתובב זה יהיה נחמד - לא חובה * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד, סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המפרט הזה למחיר הזה? עדיף מפרט אחר עם דיסק קשיח SSD??? תודה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Intel [/TD] [TD] CM8064601560722 [/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות [/TD] [TD]₪867/ 850 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] ASRock [/TD] [TD] H81M-HDS [/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cp…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט 1 מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח למחשב + עד כ-800 למסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, עדיף כמובן לחסוך, אבל לא קריטי, ועבור המסך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? שימוש שוטף במחשב (אינטרנט,מוזיקה, סרטים), בנוסף - תכנות (מתחיל), משחקים יוצא לי לשחק בתדירות לא גבוהה וארצה שירוצו על הגדרות בינוניות לפחות, בין היתר כנראה שאתקין גם משחקים ישנים, מהשנתיים האחרונות, שהם לאו דווקא כבדים. לא ידוע באיזה רזולוציה אשחק כי כרגע אין לי מסך, אך הוא יהיה בגדול 22 אינצ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדרישות הן: - המחשב צריך לכלול מסך מגע - השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט ועיסוק בתוכנות אופיס - גודל המסך: 14 או 15.6 - משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג - זמן סוללה: צריך להיות סביר, המחשב רוב היום בבית ומחובר לחשמל - רזולוציית מסך: FULL HD - 1920x1080 - כונן אופטי: 1TB או SSD (לא חובה) - מחיר: 4000 שקלים עם אפשרות לחרוג - חברה מועדפת: לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט עריכת וידאו מטעה לדעתי. כשמדברים על עריכת וידאו חובה לומר על איזו רזולציית עריכה מדברים. אם מדובר על עריכת 4K RAW המפרט כאן אינו מספיק בכלל. ב- 4K לרוב מדברים על DUAL XEON עם 6 ליבות כ"א (כלומר, שני מעבדי XEON וסך כולל של 12-16 ליבות), תצורת כרטיסי וידאו במערך של שניים וכמובן שמוניטורים ברזולוציה 4K שמתחילים ב- 700 דולר למוניטור בודד ועולים מאוד כאשר מדובר בצורך בלתי מתפשר בשחזור צבעים מדוייק. באופן כללי, ממליץ מאוד למי שרוצה לקבל מושג להסתכל בתצורה של MAC PRO משודרג. זה נותן מושג דיי טוב איזו כוח מחשוב נדרש כדי לעמוד בעריכה מסוג זה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? שימוש בסיסי אינטרנט(צפייה בסרטים) ותוכנות אופיס * גודל המסך? לא יותר מ-14 אינץ' * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא דרוש זמן ארוך מהנורמה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חייב אבל יהיה נחמד * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB SATA יספיקו * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים מהיצרן - רצוי כמה שיותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש משרדי וסרטים ובנוסף מסך איכותי בגודל של לפחות 24 ועדיף ביחס של 16:10 אני גם אעבוד עליו מידי פעם אז עדיף שיהיה שם איזה i5 לפחות וכמו כן חשוב שיהיה SSD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף כמה שפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומידי פעם תכנות בVisual Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוצ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לקראת רכישה של המחשב הנ"ל הוצא לי דגם זה עם הרכיבים: http://ksp.co.il/?uin=21400 . רציתי לדעת אם ההצעה היא טובה, ואם כדי לבצע שינויים ברכיבים? התקציב שלי הוא 4500. אולי מישהו יודע עם איזה כונן SSD מגיע הנייד ועד כמה יש הבדלים ברמות הכוננים של חברות שונות בנפחים אלה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש.. תקציבי הוא עד 5,000 גג עד 6,000 אני אשתמש במחשב לגיימינג (יוטיוב.פייסבוק וכו') הייתי רוצה לשחק בmetro 2003 redux ו בmetro last light redux וכמובן שבbattlefield 4 בגרפיקה הכי גבוהה שרק אפשר ובאיכות הכי טובה מקלדת עכבר וכל זה כבר יש לי אז אין צורך בזה השקט חשוב מסוךם של 1-8 2
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אופציה לתקלוט, תוכנות כמו MATLAB, תכנות וכד' בפקולטה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14''-15''. בין הטווח שצוין. שאני אוכל לעבוד בחוץ (מאט) אבל במידה ומייקר ממש אז אני אתפשר . * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD, או רזולוציה של HD. לא פחות כדי שיהיה נוח לעבוד. אני רוצה מרחב עבודה נוח. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. מקלדת נוחה להקדלה ומגיבה מעולה. בנוסף…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-