ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
לדעתי פחות חשוב להשקיע במעבד, (בגלל הייעוד), אני חשבתי על לוח אם טוב, וכרטיס מסך טוב. בלי מקלדת, מסך או עכבר וכ'ו. בואו נגיד שאני מותח עד שלוש וטיפה. :-[ :-[ :-*
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צרכים: שיהיה כמה שיותר קל, ואמין, יציאת SVIDEO חובה, ניגון HD גם (HDMI זה פלוס), מסך לא מבריק גם יתרון אבל ספק אם באמת אשתמש בו הרבה בחוץ. רוב השימוש יהיה סרטים ושימוש משרדי. אלו שמשכו את תשומת ליבי הם: LG R405-A.C216E מחיר: ב-3900 ש"ח (לאחר תוספת של 200 ש"ח לשלוש שנים אחריות). יתרונות: כונן קשיח 250GB, שלוש שנים אחריות במחיר סביר, בין הקלים בין ה-14" ב-2.3KG, משטח עכבר חביב לשימוש. חסרונות: מעבד מיושן באס 533mhz, ויסטה בייסיק, מראה ככה-ככה, הכי מפריע לי הבטריה - אני לא מוצא מידע כמה זמן היא מחזיקה, כמעט אין עליו מידע כמו שצריך ברשת גם לא יודע אם הוא חם מדי או מרעיש, מסך מבריק. LG קצת חדשה בתחום הניידים. HP DV2750ej מחיר: בערך 4000 ש"ח למזומן עם שנה אחריות (שידרוג …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ להורים שלי (בני 70) - שימוש:סקייפ/גלישה באינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים(מעונין לחשוף אותם לקודי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FHD זה במק…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי השאלה היא עבור מישהו אחר מכרה מעוניינת לקנות מחשב נייד לבעלה (הפתעה) - לפי מה שהבנתי בתכנון לעשות שימוש בתוכנות בעזרתן ניתן לעשות תכנון של מוצרים . מישהו המליץ לה על המחשב T470 של לנובו, והיא שאלה אותי. במסגרת גלגול השאלה בין אחד לשני, אשמח לגלגל את השאלה אליכם ולשאול האם מחשב זה מתאים לפיתוח כאמור (אין לי מושג אילו מוצרים - לפי מה שהבנתי ברמת האלקטורניקה / חשמל) והאם הוא מחשב Value for Money או שניתן לקבל מערכות טובות יותר . לינק למחשב בZAP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=942338 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש RTX 2070SUPER ורציתי לדעת איזה דגם עדיף לקנות? ומה ההבדל בניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד חדש ללימודים והדרישות שלי הן: התקציב שלי הוא בערך: 5000 (עדיף פחות) מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית (לא חייב) מסך 13.3 (אני לא סגורה על אם אני מעדיפה מבריק או מט) משקל רצוי: עד 1.5 קילו, מאוד חשוב כי אני סטודנטית ואני כל היום סוחבת את המחשב זמן סוללה: לפחות 4 שעות עדיפות ל-3 USB כונן קשיח: שילוב כלשהו עם SSD כשלדעתי 128GB לא יספיקו לי (ללא כונן אופטי) אחריות ל-3 שנים (למרות שאם אפשר להרחיב אז זה גם בסדר) מערכת הפעלה כלולה בתקציב עדיפות לחברת ASUS שהבנתי שהם טובים דרישות מיוחדות: מקלדת מוארת, מסך מגע (אני לא ממש בטוחה לגבי זה) בעיקרון אני מתלבטת בין 2 דגמים: אסוס Asus ZenBook Touch UX302LA-C4004H:htt…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם/דעתכם על מחשב חדש לבית השימוש העיקרי הוא לסטודנט להכנת עבודות באופיס ולמידה אבל בעתיד (עוד שנתיים הלימודים נגמרים) שיהיה גם מחשב של הילדים למשחקים (מדובר בילדים קטנים ולא גיימרים ) או לשמש כמחשב מדיה לאחת הטלוויזיות לקחתי את הדגם שניתן להוסיף לו כונן נוסף כדי שאם בעתיד יהיה צורך באחסון יהיה ניתן להוסיף הרד דיסק (נניח תמונות וסרטונים של המשפחה ו/או סרטים לילדים) - כרגע 250GB נשמע לי מספיק ללימודים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]NUC6i3SYH[/td] [td]מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone NUC6i3SYH - Intel - NUC SFF Barebone …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אסוס הציגה לאחרונה נייד 15.6 אינצ' עם מפרט שלא כמו השם, רחוק מביצועים של אולטרה בוק ומציג את הטופ כמעט בתחום החומרה. מדובר ב-ASUS ZENBOOK Touch U500VZ בלי להכביר יותר מדי במילים, רק ניתן למפרט לסבר את העין - מעבד Intel Core i7-3612QM 2.1 GHz , זכרון בנפח 8 ג'יגה, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650M זוג כונני SSD מדגם ADATA XM11, לקבלת נפח כולל של 512GB מאפיינים פיזיים - מידות אורך-רוחב-גובה 254-380-20 מ"מ (כן, 20 מ"מ גובה) ומשקל של 2.2 ק"ג בלבד. סוללת 8 תאים, 70WH. והדובדן - מסך מט IPS בגודל 15 אינצ' ברזולוציה של 1920x1080. ביקורת על הנייד אפשר למצוא ברשת - http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Zenbook-UX51VZ-U500VZ-Notebook.84246.0.html כמו שזה נראה, יש לאפל מתחרה חדשה …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי....אז נתנו לי צ'ופר בבצפר שלי....אני יכול לכתוב עם מחשב נייד במקום במחברות...אז עכשיו אני צריך עזרה ממכם בקשר למחשב נייד....לא צריך להיות משהו רציני....אני מעדיף כרטיס מסך ממוצע....שלא יהיה הכל ממש גרוע...ואני צריך מעבד טוב מעל 1GHz...וזהו....בבקשה שלא יעבור את סכום 3000 השקלים...תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב החדש יורכב בתוך מארז קיים של COLORSIT לאחר שיפורקו ממנו כל חלקי המחשב הישן (מסיבות אישיות) אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה במחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP PRO ולא ויסטה אני מעונין שהמעבד יהיה מסוג Q9550 או חזק יותר אבל לא I7 הספק חייב להיות לפחות 600W TP הגודל המינימלי של הזכרון יהיה 4GB במהירות גבוהה מ-800MH האם כדאי או רצוי להוסיף למעבד קירור מיוחד ומאיזה סוג אבקש שהמפרט יתבסס על כרטיס מסך מסוג ATI4890 בלבד (נקנה בחנות FOXPC ב-1050 ש"ח שהם כמובן חלק מהתקציב הכולל של כ-5000 ש"ח) המסך הקיים הוא P2350 של סמסונג ברזולוציה של 1900-1080 תודה מראש לכולכם על התייחסות לבקשה, ממתין בקוצר רוח לתגובותיכם
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך להכניס 2 מחשבים בקופיגורציה משרדית (אין צורך ב 3D) לארון בעומק ----47 רוחב------35 גובה------50 ס"מ מן הסתם צריך לקחת בחשבון את החיווט מאחורי המחשב הדרישות במפרט הן: תקשורת LAN מהירה יציאת DVI (ואם אפשר HDMI --לא חובה) הרשת תהייה של בין 10-16 מחשבים עם אפשרות ל STREAMER דוגמת POPCORN HOUR או מחשב מרכזי עם כל האודיו וידאו בנוסף מבקש המלצה על מסך 22" לתליה על הקיר (כנו תמונה)החיווט מוכן בקיר! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חג שמח לכולם חבר'ה רציתי שוב את עצתכם בנוגע לחיפוש מפרט למחשב טוב שישרת אותי בלימודים במשךל 3 שנים ופרט לכך לסרטים אינטרטנ ומוזיקה ולכן הדרישות שלי לא בשמיים יחסית.. זכרון 4 ג'יגה עם לפחות 800 מגה הרץ אבל אפשר טיפה יותר תלוי במחיר הארד דיסק לפחות 160 ג'יגה עם מהירות של מקס' 7200 RPM מעבד טוב וחזק מסך רגיל לחלוטין 13.3 אינץ' בעדיפות הגבוהה ביותר....אבל כרטיס מסך שיהיה לפחות טוב שאוכל לראות סרטים באיכות טובה... כל היציאות האפשריות עם עדיפות ל HDMI,ESATA, FIREWIRE.. WI-FI ולוטות' חייב שיהיו ומצלמה ומשהו נגד חטטנים במכללות כמו מפענח טביעת אצבע , מצלמה גם כן תעזור ואחריות של לפחות 3 שנים ומשקל אפשרי במקס 2.5 קילו ואפשר לחרוג טיפה מהמחיר .. חוץ מזה שמעתי על משהו שנקרא משטחי ק…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא להאמין איך הזמן טס, המחשב שלי עוד מעט חוגג יומולדת חמש כרגע כסף למחשב חדש אין, אם אני קונה אחד חדש אז זה מחשב מושקע בסביבות 4.5-5K המטרה היא לנסות להזיז בעוד כמה מטרים את העגלה הזאת במחינת משחקים המערכת במדיוק היא AMD 3800X2 939 לוח DFI ULTRA-D וזכרונות 1GB של טווינמוס... (היו ימים שהבאתי את המערכת הזאת מ 2GHZ ל2.7-8GHZ ) הבעיה המרכזית היא כמובן הכרטיס מסך X800GTO2 אם אתם זוכרים שכולם בזמנו אמרו שהוא אוברקלוקר מצויין ומסוגל להגיע לX850XTPE אני זוכר שבזמנו התריאו בפניי לגבי סוגיית Shader שבעתיד יצאו משחקים שיתמכו ב Shader 3 והכרטיס שלך לא יכול להפעיל את אותם משחקים כי הוא תומך בShader 2 אלה שתמכו בדעה זו הציעו לי לקנות את הכרטיס המתחרה מ NIVIDIA אם אני לא טועה- 6600GT…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט (ההורים קונים ליומדלת 20) למשחקים נטו! מחשב חזק עם הרבה זכרון מעבד מצויין וכרטיס מסך שיחזיק לי להרבה מאוד זמן, ברצוני לעבור גם לויסטה,עם אפשר גם הארד דיסק עם הרבה מקום אבל אחד,אין צורך ב2,כמובן בלי מסך! ניתן לעלות ל4500,אבל בבקשה לא להשתדל לא לעבור :) עם אפשר גם בחנות במרכז משחקים וסרטים ,תודה רבה רבה.
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב והחלטתי לקנות DELL נייד , השימוש שלי הוא דיי כללי אינטרנט סרטים הורדות יכול להיות שאעבוד קצת עם סאונד( cubase )אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי מעמד לכמה שנים טובות, ההתלבטות שלי מתחלקת לשתיים: האם המחיר של ה-xps 15 מצדיק אותו ועדיף על ה-inspiron 15R ? והאם כדאי לי לקנות מחו"ל בגלל הפרשי המחיר...? ****לשתי הדגמים שאני מתלבט יש מעבד Intel® Core™ i5-480M (2.66GHz, 4Threads, turbo boost up to 2.93Ghz, 3M cache) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להשתדרג במחשב (אני מחליף כל 4-5 שנים), ואני מחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד, לגרפיקה קלה וגם למשחקים (למרות שאני לא גיימר כבד). מצאתי שני מחשבים ואני מתלבט הראשון של HP (עולה 5,800 ש"ח), והשני של Acer (עולה 6,800 ש"ח) (חשוב לציין שיש לי לפטופ של אייסר ב-5 השנים האחרונות ואני מרוצה מאוד!) הייתי שמח לשמוע את דעתכם, והאם השינוי הזה בכרטיס המסך שמעלה את המחיר ב-1000 ש"ח שווה את זה? תודה רבה! מחשב HP: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: ValueSpecification_dark]Win 8.1 std[/TD] [TD=class: NameSpecification_dark, align: right]מערכת הפעלה[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: TopicSpecification, width: 100%, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] […
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייח אשר ישמש מספר משתמשים שונים בבית. קיים כבר כרטיס מסך מדגם GTX 1070 אשר יצורף למחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונה וירטואלית, עריכה דו מימדית, צפיה בסרטים, עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ', 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש הצעות על מה להקפיד בקניית מחשב לצורך הלימודים וקצת עבודה בתוכנות גרפיקה ותלת מימד קל. כמובן שהתקצי הוא מזערי..... 6-7 אלף..... בדקתי וחיפשתי ולא הגעתי לכלל החלטה, מבקש עזרתכם המומחים למחשבים ואנשי תחום הארכיטקטורה. תודה מראש ...... להלן מפרט מוצע : Dell Latitude D830 Core 2 Duo 2.2GHz 2GB 120GB 15.4 Quadro LT-RD09-2097 Intel® Core 2 Duo Processor T7500 2.2GHz, 800 MHz FSB 4MB L2 Cache 2G(2X1024) 120GB 7200RPM 15.4" WSXGA+ UltraSharp® (1920 x 1200) NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory Windows Vista Business (Eng) 2.79 ק"ג 9 cell 85 WHr Li-Ion Battary LT-RD09-2097
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול סוף סוף קניתי מחשב חדש אחרי 6 שנים עם המרצדס ששפך והפך לעגלה ישנה מפרט : דיסק קשיח 80GBWD 7200 זיכרון X2 256MB DDR2 533MHZ כרטיס רשת מובנה כונן 1.44 כרטיס מסך GE-FORCE FX5500 128MB AGP לוחASUS AGP P5S800 -VM P5 משולב 775 פין מעבד INTEL P4 3.0GHZ 1MB 533MHZ S775 מקלדת מולטימדיה PS2 סאונד - כרטיס קול 128 ל-6 ערוצים מובנה עכבר GPT אופטי PS2 צורב LG 52 32 52 זוג רמקולים 500W מסך AOC 17 שטוח סה"כ 3050 ש"ח שולם בצ'קים מחולק ל5 תשלומים חברת ידע מחשבים חדרה עכשיו אני ממש לא צריך יותר מזה אני ממש לא גיימר משחק אולי משחק שניים לא יותר מחשב אינטרנטי במיוחד ?? :s05:
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מחפש לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד לגיימינג בארץ עד 9000 שקל. אם קיים דבר כזה, אשמח לדעת האם קיים לפטופ שלא צורח מחום ברמה קיצונית. שמעתי על lenovo legion, acer predator וasus rog strix תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..462.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23758&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפש מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט אופיס) ותכנות (רק שיריץ code:blocks ו VS expres 2014) המחשב ישמש גם כמחשב ביתי ראשי וגם מתכוון לקחת אותו 2-3 בשבוע כדי ללמוד כך שחשוב לי שיהיה כמה שיותר קל -מסך כמה שיותר איכות שיהיה 15.6 -אין חשיבות לזמן סוללה אם יחזיק שעתיים+ אני מרוצה -אין צורך בכונן אופטי או תחנת עגינה -חשוב לי שהמחשב יראה כמה שיותר טוב ודק גם על חשבון דברים אחרים יש דגמים נוספים שכדאי לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה למצוא לחברה שלי נייד עד 3000 שח בערך, חשוב לה שהוא יהיה של לנבו מסך 15.6 ועם וין 10 היא צריכה אותו בעיקר לאינטרנט אופיס וצפייה בסדרות. אשמח להצעות מחיר. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: מתאימה למטרות, פחות קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא בטוח שאני יודע מה זה.. * משקל רצוי? לא קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה, אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל 1 tb * כונן אופטי: עדיף שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות למחשב נייח עבור ילד בן 10 . שימושים עיקריים -פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם אפשר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5k מקסימום . מעדיף כמה שיותר לכיוון 4 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם א…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני זקוק ליעוץ בבניית מפרט למחשב לעריכת וידאו "חצי מקצועית" - אין צורך במחשב לעריכה נטו, אלא למחשב ביתי חזק מספיק כדי לקודד וידאו ולערוך בתוכנות וגאס ופרימייר. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מיועד לעריכת וקידוד וידאו. שימוש בתוכנות סוני וגאס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? ניתן לוותר כרגע על כרטיס מסך חזק שיאפשר שימוש בשני מסכים במקביל, אבל חשוב שהלוח אם יתמוך בהרחבה לכזה בעתיד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-