ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך מחשב גם לדברים פרטיים וגם לעבודה ... ביקר תכנות , מתכוון גם לעשות לו דואל בוט WINDOWS AND LINUX / בניתי איזה שהוא מפרט באחד האתרים (צירפתי בתור תמונה) רציתי שתסתכלו ותתנו דעתכם , תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי התכרע ובגלל שהבאתי כבר שנה שנייה ממוצע של 94 הוא קונה לי מחשב חובה amd 3500 לפחות
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש של לנובו מחברת KSP, והתברר שהוא בכלל לא מתאים לצרכים שלי - כמובן שלהחליף אותו אני לא יכול והאופציה היחידה שלי זה למכור (ב-KSP אין עם מי לדבר לצערי). השאלה שלי היא כזאת - איפה ובכמה כסף אפשר למכור מחשב בן יומיים שבקושי נעשה בו שימוש, ומה המחיר שכדאי לבקש עליו שיהיה פייר גם לי וגם לרוכש. זה הדגם המדובר: http://ksp.co.il/?uin=24643 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני רואה הרבה מפרטים (לדוגמה) בהם יש לוח אם עם chipset H410 / H510 שאיתו מגיע גם כרטיס מסך. האם באמת יש בו צורך? הרי בלוח עצמו יש גם כן יציאה למסך (VGA + HDMI)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי זה מה שאני ניסיתי להוציא מהמפרט : רוב החלקים מתאימים אחד לשני ובאיכות טובה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וחשוב לי שיחזיק הרבה זמן בדרישות גבוהות של משחקים. אני לא מתכנן O.C בזמן הקרוב אבל אולי בעוד כמה שנים וגם אז לא משהו רציני..... אני רוצה שיעלה בסביבות 8000 ש"ח אז זה מה שבניתי : 1x AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 1x DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1x Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline 1x Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO 2x Westren Digital SATA 120GB 8MB 7200 RPM WD1200JD 1x AVerTV DVD EZMaker GOLD - PCI 1x PIONEER DVR-110 x16 DVD-R/RW DUAL LAYER Black - OEM 1x LG CDROM X 52 Bulk 1x MGE XGBOX Sidewinder 400W ATX Chassis Black 1x Thermal…
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי כמה התלבטויות, הראושנה האם אתם ממליצים לקנות הארד דיסק של 500 גיגה רק למערכת ההפעלה ובנוסף האררד דיסק של טרה להורדות וכדומה? לוח אם , האם כדאי לרכוש לוח אם שונה בעקבות גילוי התקלה שפורסם עליה זיכרון : כמה חשוב העניין הזה של סוג הזיכרון? האם כדאי לחסוך שם כמה שקלים? כרטיס מסך, אני לא גיימר אך כן אוהב את האופצייה של משחק פה ושם לכן לקחתי כרטיס מסך בינוני, האם אתם ממליצים לי לקחת כרטיס מסך אחר במסגרת התקציב שלי? יש לי מסך samsung 2233 21.5 שוקל להחליץ לdell ips 24 למרות שכנראה זה לא יקרה בקרוב עקב מגבלות תקציביות אם יש לכם המומחים איזהשהם הערות או הארות מקצועיות אני אשמח לשמוע, כמו כן האם כדאי להחליף מארז לאחד אחר או ספק כוח לאחד אחר השימושים במחשב זה הרצת י…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יצא לי תהתסכל לא מעט על מחשבים ניידים דרך הגרופון, יש שורה שרשום מוחדש מוגדר כעודף מלאי או משהו כזה.. המחיר נמוך כצעט בחצי השאלה אם זה באמת מחשב חדש כמו שהם טוענים שאפילו לא נעשה בו שימוש ובאמת האם שווה לקנות מחשב כזה? תודה לעוזרים,
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים בגדול (גלישה, אופיס וצפייה ישירה). בעתיד יכול להיות שאשתמש בו קצת גם לתכנות. מה דעתכם על המחשב הבא?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תביאו לי מחשב שכולל מארז,מקלדת,עכבר , ומסך דק מומלץ של סמסונג שיהיה כולל אל פסק טוב של 750VA תקציב של 9000 שקל
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קורא תביעות אצבע מובנה במחשב הפעלתי אותו והכל עובד מה שאני רוצה לעשות זה כניסה למחשב רק באמצעות האצבע ללא סיסמה הוא נותן תמיד אופציה להיכנס עם סיסמה כגיבוי איך אפשר לבטל את זה מערכת הפעלה XP PRO S3 תודה אלירן
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לגיסתי סטודנטית נייד ללימודים, בית. היא מעוניינת מחשב דיי פשוט, שאפשר לעבוד איתו על אינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים וסדרות באינטרנט. גודל המסך 13-15 כמובן שעדיפות לביצועים הכי מקסימליים, כל השאר סוללה, מסך וכו' פחות משנה, פשוט שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק ומתאים למה שהיא צריכה. מצאתי לה את שלושת הדגמים האלה : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=840843,893535,893862 וכמו כן את הדגמים האלה : http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=Inspiron-N5010-Ci3-350&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=9&aff=Zap〈=he http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=HP-G62-460SJ&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=7&aff=Zap〈=he מה ההבדל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש ליומיום (אינטרנט ואופיס), בנוסף נעשה בו שימוש לתכנות מזדמן, מידול תלת מימדי(בעיקר solidworks, פרוייקטים קטנים יחסית) ולעריכת תכני HD (יחסית בסיסית מהGOPRO). המחשב לא מיועד למשחקים כלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בונה תחנת עבודה לצרכי תלת מימד , אפטר, אביד. המעבד יהיה 6600 אני לא בטוח בקשר ללוח עדיין אבל אני חייב את הלוח הטוב והיציב ביותר , רצוי של אסוס (המחיר לא קריטי) הזכרונות צריכים להיות המהירים ביותר שיש כנראה 2 ג' הכרטיס מסך או quadro 1400 או quadro 1500 2 מסכי 19 לא דקים מבקש השלמה של הפריטים החסרים וטיפים כלליים תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בארה"ב עבור שימושים מגוונים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, סביבת אינטרנט וכרטיסיות מרובות פתוחות, יישומי אופיס, צפייה בסרטים, קריאה מרובה מול המסך ויישומים מרובים פתוחים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", IPS או טוב יותר, מט (אין צורך במסך מגע), שימוש בסביבת עבודה מגוונת, עבודה מול המסך בחוץ ובמשרד עם פלורסנטים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקסט, אייקונים קטנים יותר) רזולו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בקיצור המחשב שלי כבר ישן מאוד וצריך רענון רציני. אני משתמש לרוב בגלישה, סרטים ולימודים. הוא מאוד מאוד איטי ובנוסף אני רוצה עכשיו להריץ עליו קצת משחקים לא חייב הגדרות אופטימליות וכ'ו. הסכום שאני מעוניין להשקיע בערך 1500 שקלים וניתן לחרוג מעט מהתקציב. המפרט הקיים: intel core 2 duo e6300 1.86GHZ motherboard Gigabyte 945-s3 ddr2 1024 mb Nvidia Geforce 7600 GS 256mb תודה לעוזרים. שיהיה שבוע טוב!!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בוקר טוב. לאחר שעברתי על האתר, קראתי, החכמתי, ו...הסתבכתי כמו שאני מבין AVID הנה תוכנה לא קלה, ואני הולך להתעסק איתה הרבה בתקופה הבאה בחיים שלי. אני לא יודע האם זה יהיה עם הMC5 כיוון שהיא לא משומשת ברוב התעשייה בארץ, ככה שמבחינתי זה הולך להיות עוד הMC4 או אפילו MC2.8 אז לפי מה שהבנתי יש לתוכנה הזאת רכיבים מאוד מומלצים שכדאי לעבוד איתם, וכאן אני צריך אותכם - יש לי יותר מידי פרטים בראש שקראתי כאן, ואני כבר לא יודע מה בדיוק לבחור. תקציב: 4,000 ש"ח צורך: AVID (אולי גם פוטושופ ליתר ביטחון) --ללא מסך וללא ציוד היקפי-- מעבד - אינטל לוח אם - מאוד מעדיף אינטל כרטיס מסך - מאוד מעדיף NDIVIDIA כונן קשיח - Seagate (צריך 2 כוננים, אחד למערכת הפעלה, ואחד …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, DCS WORLD. BF4, GTA V - סימולטורים כבדים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב לבן-דוד שלי המיועד למשחקים, התקציב לא גבוה אבל בהתחשב שהוא ללא כרטיס מסך וציוד הקיפי הוא לא רע 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך למרות שהתקציב דחוק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 22Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שוב שלום, רציתי בבקשה חוות דעת אחרונה לפני שאני קונה את המחשב הזה, אם יש הצעות או משהו שכדאי לשנות במפרט אני אשמח לשמוע. הסכום הוא עד 6500 ש"ח מחשב שמיועד ל OC (אין צורך בצורב או ציוד נלווה) כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX 1,325 ש"ח 1 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 419 ש"ח 1 XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 835 ש"ח 1 Thermaltake Armor Junior Black 589 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח 1 Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL5 Twin2X2048-6400 1,780 ש"ח 1 SunBeam TUNIQ TOWER 120MM 265 ש"ח סה"כ 6,388 ש"ח * אשמח לתגובות,…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי 3200 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) מחשב לעבודה (פרנסה) מצגות כבדות של מאות מגהבייטים, ותוכנות עיצוב פנים כבדות יחסית . שימוש אינטנסיבי מאוד! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום במפרת אני לא צריך מסך מיקלדת עכבר 1.44 CDROM גם לא צריך צורב גם יש לי רמקולים גם יש לי מארז יש לי .ספק אני צריך וצורב DVD אני צריך תרכיבו תטוב ביותר בתקציב הזה למטרת מישחקים . [glow=red,2,300]אני רוצה רק אינטל[/glow]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה קניתי מחשב חדש- תגידו לי איך הוא תמורת המחיר: P4 2.4 MSI 850E 256M RDRAM -800 MHZ- MSI GEFORCE 4 TI 4200 64 M AOC 17 " 7KLR FLAT 21H 80G 7200 RPM W/D DVD MSI *16 וכמובן מאז עכבר אופטי מקלדת כונן 1.4 רמקולים ומארז.. כרטיס קול לא הכי משהו אבל הוא 5.1 128 עלה לי 6000 ש"ח...מה אומרים? בדקתי באתרים אחרים והכל עולה בערך אותו הדבר עריכה של biodome: ברוך הבא לפורומים, להבא תקרא את הכללים ותדאג לכותרת עניינית בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשרי שיש כבר בחול מחשב נייד עם כרטיס מסך 670 gtx ? משום מה אני לא מוצא אחריות על המחשב נייד באתר tigerdirect אשמח אם תהנו לי למי שיודע
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפורום האהוב עלייי אני צריך שתגידו לי את דעתכם על המפרט הזה: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 זכרונות DDR 500 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך PINE XFX FX5500 128MB TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול CREATIVE Audigy 2 Value כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 2429 ATX MIDI PFC, usb ,silver מקלדות none עכברים none רמקולים CREATIVE LX220 מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 3320
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-