ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
האם אפשרי שיש כבר בחול מחשב נייד עם כרטיס מסך 670 gtx ? משום מה אני לא מוצא אחריות על המחשב נייד באתר tigerdirect אשמח אם תהנו לי למי שיודע
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בניית מחשב למשחקים. לא צריך - * צורב * הארד דיסק צריך - LCD 19 inch (זמן תגובה - 8MS ומטה) מאיץ גרפי טוב תגידו לי איך זה ואם משהו חסר, אפשר טיפה למתוח את התקציב אם אין ברירה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן :-) בכמה שבועות האחרונים אני מחפש ומתעניין בלפטופ והגעתי לפורום כאן בסופו של דבר.. החלטתי גם להתייעץ אתכם. מטרת המחשב: תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ואופיס.. לא למשחקים וכו'. גודל המסך: 14 אינץ' זה אחלה, הוא רוב היום יהיה מחובר למסך נייח (אולי אז עדיף 13.3?) רזולוציה: HD זה מספיק.. משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כי כשאני אצטרך לקחת אותו + מטען לא רוצה יותר מדי משקל מעבד: מחיפושים שעשיתי אני מאמין שמספיק לי i5 מהגרסאות החדשות שלו.. אין לי צורך בi7 שמקפיץ את המחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, יהיה מחובר למטען רוב היום. יציאות מיוחדות: חשוב לי שיהיה חיבור HDMI, לא רוצה להתעסק עם מתאמים.. bluetooth: לא חובה.. כונן קשיח: פה יש לי שאלה אליכם גם - האם כדאי לקנות 250 ג'יגה SSD ולהסתו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מחשב ב3000 שקל כולל מסך(לא דק) שישמש אותי בעיקר ללימודים (אני צריך גם להשתמש בתוכנות גרפיות כמו אוטוקאד). עדיפות מksp אודה גם אם תנחו אותי במה צריך להתמקד במחשב המתאים לצרכים שלי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי המפרט! יש משהו שהייתם משנים או משדרגים? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 438 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R כמות: 1 - מחיר: ₪ 681 מארזים: Antec P7 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 198 ספקי כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 373 מאווררים למארזים: Be Quiet! PURE WINGS 2 120mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 38 כונני SSD: Team SSD 1.0TB …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שיטוט באתר שלכם למדתי המון התייחסתי להערות ולהמלצות של המומחים פה וזרקתי את הדף של המפרט שהמליצו לי בחנות והתחלתי לבנות תוך כדי איסוף של רכיב רכיב נשאר לי : מארז - מחפש מארז מבודד / מסנני אבק / מרווח / זרימת אוויר טובה / יציאות חלק עליון קדמי והרכיב השני חשוב מאוד זה - הכרטיס מסך שהבנתי שאתם ממליצים כרטיס מהסדרה החדשה כמובן אבל לא במחיר מקסימלי אלה במחיר שפוי שיאפשר להחליף אותו כל 3 שנים בערך . המפרט שהרכבתי עד כה : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1444 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 חריגה עד 7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא אכפת לי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה מהחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם תוכנות גרפיקה כל הזמן. לאחרונה נכנסתי קצת לתחום עריכת וידאו, אני עדיין לא יודע האם הוא מתאים לי לגמרי, אבל הייתי רוצה שיהיה במחשב גם יכולת לעריכת וידאו ברמה טובה, או לפחות יכולת שידרוג לכזו רמה. כיוון שאינני מבין בזה יותר מידי, ובפרט בחלקים כמו מארז וספק כח, על כן אין לי תקציב שממנו אי אפשר לחרוג, אלא הייתי רוצה ייעוץ מה נדרש מהמחשב שלי, ואני אתאים את התקציב בדיוק למה שנדרש ממני ומכאן לשאלות: התקציב כאמור לעיל אינו מוגבל אלא רוצה לכלול בדיוק את מה שצריך המחשב מיועד לכל החבילה של אדובי cs כולל הכול. כלומר גם התוכנות של עריכת וידאו צריך מסך טוב לדרישות דלעיל, לא נדרש ציוד היקפי נוסף. שקט באיזור 5-6 לא מתוכנן o.c. איזור מגורים ירושל…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן.. אז לנובו שיחררו גרסאת ביוס חדשה היום - http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html מי לא מכיר את הבעיה הקשה של ה G550 שהמאוורר פועל\מפסיק (וחוזר חלילה). התקנתי, נראה שהבעיה נפתרה - המאוורר עובד בתצורה נמוכה יותר לאורך זמן. כמובן שהטמפרטורות גבוהות יותר, אבל העינוי של המאוורר כנראה הסתיים.. מקווה לטוב. http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המעבדים האלה- מעבד Intel® Pentium B940? איך הם לעומת T4500 הישנים? השימוש זה אינטרנט אופיס וכאלה, לא משהו רציני וכבד התקציב עד 2200 ש"ח (כשצריך להסתכל גם על שנות אחריות)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבנו ללכת על מפרט דומה לזה כאשר היא חשבה על מחשב נייח (יש מסך) לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2315 זכרונות4GB DDR3 1066/1333 MHz כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB כונן אופטיDVD-RW - SATA115 מארזCoolerMaster Elite 335185 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR אבל בסופו של יום היא מעדיפה נייד... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן האינטרנט, צפייה בסרטי DVD, כתיבת מסמכי Word וכד'. שיעבוד מהר... מעבד ליבה כפולה. לא צריך ליבה גרפית או כרטיס מסך חזק פרט למובנה שיריץ סרטי HD. עדיף 3 שנות אחריות עקב הבעייתיות של ניידים. גודל: לא 10.1" ולא 15.X"... בין 12" ל14". רוב הזמן יישמש בבית ,אבל כנראה יהיה גמיש תקציב - עד 3000 ש"ח. (בכל מקרה יש מערכת הפעלה שבאה עם המחשב אז זה מתקז…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני משתמש במחשב למשחקים, אבל לא כבדים, הכי כבד שאני מגיע זה פרו אבולושן או NBA... אני שם דגש על כרטיס מסך, מעבד וזיכרון בעיקר. בשנה האחרונה קצת "יצאתי מהעניינים" בכל הנוגע לדגמים של חומרה, ככה שאני לא יודע ממש מה טוב ומה אומר מה. הכנתי מפרט ראשוני כדי שתוכלו לתת לי בבקשה חוות דעת עליו. שאלותיי: 1. האם לוח האם הזה מספיק טוב\יותר מדי טוב לצרכים שלי? 2. אותה שאלה בנוגע למארז ולספק הכח, לא מבין בזה כלום.. 3. למה יש קטגוריה נפרדת של קירור למעבד ומארז, אלו לא מגיעים עם המארז עצמו? 4. האם יש חלקים חשובים שלא הוספתי? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1058 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמן הגיע שוב לחפש את המפרט למחשב חדש נורמלי (כבר נמאס מהגורטאה הנוכחית)... אז כאמור אני מחפש מפרט בטווח של 4500 עד 5500 ש"ח (עדיף לבזבז כמה שפחות אם אפשר למשל להכניס מה שאני מחפש ב 5000 שקל). המפרט צריך לכלול מארז וכל תוכנו, בלי מסך / מקלדת / עכבר / רמקולים. השימושים העיקריים שלי במחשב (לפי הסדר) הם גלישה באינטרנט (אינטנסיבית), תכנות ופיתוח תוכנות, הרצת מכונות וירטואליות, משחקים מדי פעם. לא פוחד מעשיית overclock במידת הצורך והייתי רוצה להשקיע קצת יותר בהשקטת המחשב (אם אפשר מארז יחסית שקט וגם מאורר שקט וטוב למעבד). הבנתי שבחודשים האחרונים יצאו הרבה דגמים חדשים גם של מעבדים וגם של כרטיסי מסך ככה שמעבר להמצלה על מפרט ספציפי אשמח אם תוסיפו כמה מילים למה בחרתם מעבד X או כ. מס…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לחדש את המערכת הזקנה שלי בשדרוג נחמד כעבור שלוש שנים, התקציב אומנם לא גדול, אבל שימו לב שלא דרוש הרבה.אני מקווה למכור את המעבד, הלוח אם, הזכרונות והספק כח שלי בעבור סכום שקרוב ל 1500 ש"ח, וככה ההוצאה לא תצא גדולה.בד"כ אני חוקר לבד, אבל אני כבר שנים מחוץ לעולם החומרה ולא ממש מעודכן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (עבור מעבד ללא קירור, לוח אם, זכרונות וספק כח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - בעיקר מנוע Frostbite 2 של Dice כלומר סדרת Battlefield (רעבים מאוד לכח עיבוד) המחשב מחובר למסך 23" של Del…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד+OC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כול המחשקים האחרונים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) כן, רוצה להגיע לאזור ה4.3+ לפחות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש נייד לשימוש כללי+פוטושופ בתקציב של 4000 ש"ח נתקלתי במחשב הזה..http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774517 למישהו יש ניסיון איתו? המחשב יהיה מחובר בבית,זמן סוללה לא חשוב,וגם לא משקל... מופיע בKSP ב4000 וקצת,3 שנות אחריות בבית הלקוח..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא ניסה מחשב נייד עם מסך LED במשחקים? האם יש הבדל בחדות התמונה ששוה ללכת על מסך כזה? או שזה יתרון רק בחיסכון בחשמל+בהירות ומה היתרון של הבהירות ומה זה נותן?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, בשעה טובה הגעתי היום לחנות TMS. על סמך המפרטים שהוצעו לי בפורום, בנו לי 2 מפרטים, אודה מאוד לעזרה באיזה כדאי לבחור (מצורף קובץ). כמו כן מצרף את השאלון (כפי שתראו חרגתי קצת מהתקציב המקורי). בנוסף אני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. יש אפשרות שאחליף את המסך בעתיד הקרוב. האם כדאי לי למתוח עוד ולהשקיע בכרטיס חזק יותר: GTX560TI 6950 או ממש ל"התפרע" : 7850. תודה רבה על עזרתכם. עוזי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות ,אם אין ברירה 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Samsung spinpoint f3 hd502hj דגם[ATTACH]6721[/ATTACH]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני רוצה לשדרג תמחשב שלי. אין תקציב מוגדר אבל אני לא רוצה לבזבז יותר כסף מאשר אני צריך. ולגבי הלוח ABIT IS7-E, האם יש לו SATA וסאונדסטורם כי זה מאוד חשוב לי. מי יותר טוב? מקסטור או ווסטרן, אני מדבר על עדיפות ראשונה שזה ביצועים עדיפות שנייה שקט. למי יש ביצועים הדוקים יותר A-DATA או סמסונג? חשוב לי שאני יגיע ל-200FSB באוברקלוק (למעבד מכפלה של 18). בכל מקרה, אני יעביר מהמחשב הראשון את המעבד אינטל פנטיום 2.4, CD52 ופלופי. זה המפרט ללא ציוד היקיפי שחשבתי עליו, האם מישהו מציע שינויים אחרונים? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler 169.97 ¤ ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard 515.00 ¤ DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ Cl…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פרו אבולושן פיפא 15, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה.. חי בישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי (אני סטודנט ולפי מה שראיתי אצלכם א…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למען האמת אני די סתום בכל מה שנוגע לניידים. קראתי ביקורות די טובות על הXPS 1530 של דל, אבל לפי מה ששמעתי הוא גם די ישן. הבנתי שDV5T של HP הוא יחסית טוב, אבל שוב - רק מביקורות באתרים אחרים, רובם מחו"ל. גם על GIGABYTE שמעתי מחמאות, בעיקר על המחירים. הייתי רוצה לדעת איפה בישראל אני יכול להשיג מחשב נייד טוב לשימושים שצויינו בכותרת. אה, ומה זה טוב? ובכן, אני מניח שמחשב שלא מתחמם יותר מדי וחיי יותר משעה בין הטענה להטענה זה טוב. אני מבין שהכל זה עניין של איזון, אז כנראה מה שאני מחפש זה מחשב מאוזן. תודה מראש, ומצטער על כל הקריפטיות!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתכוון לקנות בקרוב את ה-Dell Inspiron N3010,עם מעבד i5-460M וכרטיס מסך ATI 5470 1GB גודל המסך הוא" 13.3 . האם למישהו יש ניסיון עם המחשב הזה? במידה וכן אשמח לשמוע חוות דעת. אם למישהו יש רעיון למחשב אחר, יותר טוב, באותה קטגוריה- אשמח לשמוע עליו. תודה עודד
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים. אשמח להמלצה ללפטופ ביתי, לצרכי אופיס, אינטרנט, טלוויזיה (חיבור HDMI ל-4K) ומשחקים (ברמה של פורטנייט - לא משחקים תובעניים מידי). תקציב ~3500 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות מחשב חדש לגיימינג ושיהיה יחסית מהיר בשביל המשחקים שיצאו בשנים האחרונות ושיוצאים עכשיו. ואלו הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע לא ידוע, אבל בטוח מעל 2500, אבל מה שחשוב הוא שהמחשב יהיה טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה תלוי באיכות המהירות והגרפיקה ובמשחק בכללי, אז לא לחסוך. אבל אם זה לא מרגישים בהבדל - לא צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי כמה העלות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא יודע מה הכוונה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-