ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני מעוניין לקנות מערכת מחשב פשוטה אבל שתחזיק מעמד אני חשבתי על כך: מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪493 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 - זמין במלאי ₪261 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] THERMALTAKE V3 ( BLACK) VL80001W2Z w/o PSU - זמין במלאי ₪199 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 400W - RETAIL ₪192 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪189 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1597 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או את המחשב הזה: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 3.0GHz E5700 - BOX ₪…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח שוב לעזרתכם, אני כרגע נמצא בקנדה ואני צריך לקנות פה מחשב לשנה הקרובה, לא בטוח אם אני אשאר גם אחרי העדפה שלי זה מ newegg.ca שזה אומר שהתקציב הוא בדולר קנדי. וגם אשמח שהרכיבים יהיו נמכרים מ newegg עצמם ולא איזה חנות שמפרסמת באתר בגלל השירות לקוחות אבל זה לא מאוד קריטי. המון תודה לכל העוזרים! זה ממש מציל הפורום הזה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ואנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשבים ניידים אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב נייד עד 7 אלף. נוצר על-ידי Mokin Steam בתאריך, ביום רביעי בשעה 16:52 4 תגובות בדיון זה Mokin Steam 0 משתמש רשום 3 פורסם רביעי בשעה 16:52 (נערך) · שלום לכולם, שמי דניס, …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בן שנה וחצי. מארז Fractal Design 3000 כרטיס מסך GTX 670 OC 2GB מעבד i7 2600 OC 4.3Ghz כונן SSD 128GB כונן קשיח 2TB מאוורר Scythe Mugen 3 לוח אם MSI Z774-43 עדיין באחריות ב-TMS. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - אה כן, וזיכרון 8 ג'יגה. - - - תגובה אוחדה: - - - ספק כוח 520 או 600 לא בטוח, זה היה מזמן.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שראיתם לפני כמה זמן כתבתי הודעה אבל הוספתי עוד כסף עכשיו אני קונה את הרכיבים של המחשב בחנות KSP עכשיו אני קונה משם רק* את הרכיבים ואבא של חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים מרכיב לי אותו (אני לא סומך על החנות הם מניאקים ורמאים) אני מעוניין שיהיה במחשב: 120 ג'גה לפחות רצוי מעבד אינטל - שונא AMD צורב NEC 2510A DVD±R Double Layer ---590 כונן דיוידי מארז יפה וטוב - ספק כוח 480 לפחות אני מוסיף לו לדים ותאורה נוספת קירור למעבד ולארד-דיסק שיהיה מהיר מאוד לפחות 512 כרטיס מסך בינוני ומטה - המחשב לא לצורך משחקים כרטיס אודיו טוב - לא על המעבד ולא הכי יקר - רצוי קראיטיב בכלליות המחשב לצורך: קידוד סרטים, עריכת מוזיקה, צריבת סרטים ומוזיקה, יצירת מוזיקה, אינטרנט והורדות שירים **אין צורך בר…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי זהו מפרט לחבר ואני מבקש כאן בעיקבות בערך שנה שלא בניתי מפרטים בעבר בניתי כאן להרבה פשוט אני לא רוצה להטעות אותו או להפיל אותו בחלקים ישנים כי אני כבר לא עקבתי המון זמן אחרי החלקים שיצאו 1 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2000 אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל או כלום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים הכי גבוה שאפשר אני יודע קצת קשה להוציא את זה מהתקציב כנראה שהוא יצטרך להתפשר על משולש ליבה של AMD או משהו אחר CRYSIS COD PORTAL בקיצור ילד ש…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים, אבל יש אופציה לקנות באילת וגם אין לי בעיה לקנות מהאינטרנט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל אין לי גם בעיה לבזבז את כל התקציב אבל לא להוסיף על דברים מיותרים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד סביבות ה5,500 אם השינוי אכן יהיה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב הראשי שלי, מבחינת משחקים, צפיה בסדרות / סרטים, עבודה משרדית, וייתכן שבעתיד גם מעט עריכה גראפית, וכמובן גם ללימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset CLUB3D RADEON 9550 (128BIT) - 256MB DDR TV OUT DVI AGPx8 - RETAI SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Silver Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System יוצא בסביבות ה-5300 שקל לכל מי שחושש, שאני לא אנצל את המערכת הזו, אני הולך לקרוע אותה =)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לנייד לתכנות, מסך 14 אינצ' קל משקל. תקציב עד 3500.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים אצלי מזה 3 + - שנים. לאחר בירורים הבנתי שאם אני מעוניין להחליף מעבד למעבדי הI למיניהם אצטרך להחליף לוח אם. התקציב שלי הוא כ-1000 ש"ח היעד העיקרי שלי הוא קידודים [קידודי סרטים, וידאו, הקלטות]. הביאו לי 2 אופציות: 1. שידרוג מעבד קיים [E6750 למעבד Q8400-כולל שידרוג כמות הזיכרון ל-4 ג'יגה בסכום של 1000 ש"ח) 2.נתנו לי המלצה כזו: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 מחיר: ₪538 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כמות: 1 מחיר: ₪253 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪115 בנוסף לזה ברשותי ספק 400W של ENERMAX, אמרו לי שאני יוכל להמשיך איתו…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב למולטי טאסקינג (הורדות, פוטושופ, גלישה, תכנות, סרטים - בו-זמנית) עד 5K. אפשר יותר ואפשר פחות. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K במזומן אפשר לגלוש ויהיה נחמד אם זה יצא פחות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים -בינוניים, סרטים, הורדות (טורנטים וHTTP בו-זמנית), עריכה גרפית (דו-מימד בעיקר) לפעמים בו-זמנית (רוצה שירוץ חלק) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר ומקלדת אלחוטיים - איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל רצוי חנות באיזור אשדוד או ת"א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
gigabyte 6800GT 256 256 amd 64 3000 PDP patriot 2-2-2 ג'יגה MSI neo2 platinum maxtor 80 sata מארז שחור של סנשיין ( :'( ) אבל שעשיתי לו מודינג ocz mode stream 450 אז כמה לבקש עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראו את המפרט המופיע בתמונה המצורפת הצורב,הספק (liberty 500 ) וכרטיס המסך כבר נמצאים ברשותי (קיבלתי אותם בעסקת חליפין ) . אבקש תגובתכם רק לגבי המעבד,הזיכרון, לוח האם ,המארז והדיסקים הקשיחים. מטרת המפרט היא להריץ את כל המשחקים ברזולוציה 1280*1024 ללא פילטרים על גבי xp וב- high quality ב- DX9 . fps הסביר בעיני הוא 25, ואני לא אסבול יותר מדי גם אם הוא ירד ל-20. המעבד הזה מגיע בקלות ל-3. 2 GHz ובזכות התמיכה שלו ב- 64-bit ניתן לקבל 18 אחוז תוספת ב-Fps אם משתמשים בגרסת - 64-bit של מערכת הפעלה .(ב-crysis לדוגמא ) המשחקים של היום אוהבים mhz ואין משמעות רבה למספר הליבות (גם ב-crysis עם העדכון האחרון אין ניצול ממשי של ריבוי הליבות). המעבד הזה הוא overclocker מצוין ואפילו עם הקיר…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות למערכת הבאה. - יש לי כבר מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים + כרטיס קול, DVD - לא נראה לי שאעשה OC WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 599 AMD XP 2500, EPOX NFORCE 2 8RDA+, 512MB MUSHKIN 3200 BLUE 2,219 Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB 1,990 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 VANTEC 24'' ATA 133 ROUNDED CABLECopper Shielding 77 Vantec Floppy Cable copper 18'' 66 Antec 80MM SmartFan retail …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מחשבי גיגהבייט ובפרט על הדגם W576V-64R2. בנתיים שמעתי דברים על גיגהבייט כמו פלסטיק מתפרק וכדומה ואני רוצה לדעת האם זה נכון? אשמח לתגובה במיוחד לאנשים עם ניסיון של קניית מחשב גיגהבייט.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב. -מהי הרזולו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב נייד מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה העיקרית היא,אינטרנט : רשתות חברתיות,Youtube,רדיו ועוד'... מטרות נוספות הם צפייה בסרטים ומשחקים. מבחינת המשחקים,המחשב מיועד לילדים בני 14,אני לא יודע מה רמת ההבנה שלהם במשחקים החדשים בשוק או במחשב בכלל מבחינת כך שההגדרות יותר גבוהות במשחקים דורשות יותר מהכרטיס מסך ועוד... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי זאפ בטווח המחירים הזה,15.6 יהיה גודל טוב...אך לא חייב להציע מחשב לפי הגודל מסך... מסך מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים ר…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה!! יש לי כבר כרטיס לעריכת וידאו
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לר…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי....אז נתנו לי צ'ופר בבצפר שלי....אני יכול לכתוב עם מחשב נייד במקום במחברות...אז עכשיו אני צריך עזרה ממכם בקשר למחשב נייד....לא צריך להיות משהו רציני....אני מעדיף כרטיס מסך ממוצע....שלא יהיה הכל ממש גרוע...ואני צריך מעבד טוב מעל 1GHz...וזהו....בבקשה שלא יעבור את סכום 3000 השקלים...תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גם אני פה כמו רבים מעוניין להרכיב מחשב ב- 6K שיריץ משחקים כבדים ( CRYSIS למשל) ללא מסך וללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC (לא רואה סיבה לחנוק את המעבד) חשוב שיהיה זכרון גדול, נפח דיסק גדול (לפחות 500GB ) מקורר ושקט , ומארז טוב (יציאות USB רבות עדיפות לעליונות) . האם ניתן בתקציב הנ"ל ? (משחקים כבדים) תודה מראש לכל עזרה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב מתלבטת בין דאל לאסוס I3 לא עושה במחשב משו מיוחד רק פוטושו מידי פעם
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט עד 10K לשימושים הבאים: 1. עריכת תמונות בפוטושופ בלבד ! 2. מסך 22" דרוש ! 3. עד 10K 4. 4 GB ראם זכרון דרוש! 5. מעבד מרובע ליבה או כפול ליבה 6.ללא בעיה של שקט יכול להיות רועש 7. עדיף חנות מאזור הצפון (TMS) 8. כולל ציוד הקפי (מקלדת עכבר , לא כולל רמקולים) 9. ללא מערכת הפעלה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט (ההורים קונים ליומדלת 20) למשחקים נטו! מחשב חזק עם הרבה זכרון מעבד מצויין וכרטיס מסך שיחזיק לי להרבה מאוד זמן, ברצוני לעבור גם לויסטה,עם אפשר גם הארד דיסק עם הרבה מקום אבל אחד,אין צורך ב2,כמובן בלי מסך! ניתן לעלות ל4500,אבל בבקשה לא להשתדל לא לעבור :) עם אפשר גם בחנות במרכז משחקים וסרטים ,תודה רבה רבה.
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-