עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם, הרבה זמן שלא כתבתי פה. יש לי מערכת מחשב ישנה שהמפרט שלה הוא- מעבד- [h=3]AMD Athlon II X3 445 [/h]למעבד נפתחה הליבה הרביעית, והוא בOC די מאסיבי, בבאנצ'מרקים השונים הוא מקבל ציון גבוה ב80% מהציון המקורי. לוח אם- Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון- DDR3 8GB ספק כוח- Seasonic ss400et כרטיס מסך- 9600GT 1GB SSD- Crucial m4 128GB המסך שיש לי הוא DELL 2312- רזולוציה של 1920X1080. המחשב הזה כבר לא "סוחב" משחקים חדשים, אבל התקציב לא מאפשר לי לקנות מחשב חדש. השאלה שלי היא האם צוואר הבקבוק היחיד במחשב הוא כרטיס המסך, או שגם המעבד(עם כל הOC שלו) לא מספק את הסחורה וצריך להחליף גם אותו?(מה שאומר כבר החלפת לוח אם) אשמח לעזרתכם בעניין, אריאל

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Yaniv,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, 4300-4800 ש"ח זה סבבה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק מה שציינתי למעלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו, מעוניין שיריץ את הGTA V שיצא עוד מעט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by PAH,

היי, אני מחפש לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד בארה"ב. * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים. * גודל המסך? - 13-15. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - יש הבדל משמעותי בביצועים בין i5 לi7? עלות/תועלת? *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD + עוד 1TB פנימי רגיל או הארד דיסק חיצוני (segate backup plus 2TB). *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יכול להיות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אחריות לשלוש שנים. האם זה או…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by yotam360,

שלום לכולם, קניתי מחשב Macbook Pro לפני כחמש שנים, ולפני שבוע וקצת הוא לא עלה לי כשניסיתי להדליק אותו. הוצאתי את הסוללה והחזרתי מספר פעמים (יש לציין שבמד הסוללה שבצד המחשב הסוללה טעונה במלואה) ניסיתי להדליק את המחשב כשהוא מחובר לחשמל אך שום פעולה לא עזרה. אחרי שלא נגעתי במחשב כמה שעות ניסיתי להדליק אותו שוב אך הפעם הוא עלה. סיימתי לעבוד עליו וכיביתי אותו. למחרת בבוקר ניסיתי להדליק אותו שוב אך הוא לא נדלק. היום הוא כבר שבוע לא עובד. יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by loverness,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב שיהיה שקט למדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. …

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

אני מחפש מחשב נייד 15" שישמש תלמיד תיכון במגמת מחשבים מורחבת, ומשתמש בו בעיקר לתיכנות. המחשב לא יוצא הרבה מהבית ובעיקר יהיה מחובר לחשמל, כך ששיקול הניידות הוא משני. חיפשתי קצת וראיתי דגם של אסוס, TP500LA-DN042H, שאכן עולה 4500 ומכיל מפרט מצוין לפי מה שאני רואה.. I7, 8GB RAM ומכיל אפילו SSD קטן למ"ה. הוא מגיע עם 3 שנות אחריות VIP, שזה נשמע טוב, עד ש...נזכרים שמדובר באסוס, ולא יודע עד כמה האחריות שלהם שווה משהו בארץ עם כל הדברים הרעים ששמעתי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. בנוסף סוללה של רק 3תאים, נשמע לי ממש מעט לנייד של 15". אשמח לשמוע את דעתכם והמלצה על דגמים אחרים, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", מעדיף מבריק. * רזול…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by edbergr,

לעזרתכם אני רוצה לקנות לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת num…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלומות, מאחר ובעסק צריכים מחשב חדש, הכולל i5, 8GB ומעבד גרפי ייעודי (לטובת אוטוקאד בדו מימד, ותוכנות הנדסיות אחרות), קיבלנו בין היתר הצעות על 2 המחשבים הבאים: 1. Lenovo ThinkCentre M83 Win 7 Pro intel Q85 i5-4570 8GB DDR3 500GB 7200RPM Gigabyte Nvidia GF GT630 2GB 3YR On Site NBD 2. HP ProDesk 490 G1 intel H87 Express Win 7 Pro i5-4570 8GB DDR3 500GB 7200RPM Gigabyte Nvidia GF GT630 2GB 3YR On Site NBD הHP יקר ב120 ש"ח ביחס ללנובו. מה עדיף מבין שניהם? חשוב אחריות ושירות, וגם יציבות. בהחלט ייתכן ונוסיף כונן SSD למחשב באופן עצמאי, אבל לא בטוח. כמו כן, איפה ממוקם הלנובו M83 בהיררכיית הרמת הדגמים של לנובו? וHP? (כמו שבDell, בגזרה העיסקית, ההיררכייה היא החל מהVOSTRO מלמטה, דרך…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום בניתי מפרט על סמך ההמלצות בפורום ובאתר, ואשמח לחוות דעת וביקורות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- 300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר גיימינג, תוכנות שונות ללימודין, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). arcgis (תדיר), אוטוקאד (מזדמן), תכנות בפייתון (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity' Shadow of Mordor, סקירים עם מודים וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  10. Started by COCANCOLA,

טופס לבקשת חוות דעת על מפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:400 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:GTA V AC:U כל החדשים •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן…

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Yoni Klivansky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:LOL,RUST,COD,BF4,PD2 וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yan666,

המלצות למחשב נייד. בארה"ב- 1000$ מטרות המחשב? המחשב לא מיועד לגיימינג קלאסי- אני מריץ בעיקר סימולטורים flight simulator ודומיו. ואולי גם להריץ תוכנות מוסיקה דוגמת קיו בייס- חשוב לציין שהמחשב לא אמור להיות תחנת עבודה. * גודל המסך? 15, - עדיפות למאט- אבל אני לא מעודכן בנוגע לסוגי המסכים שיש בשוק.. או שזה עדיין מבריק ומאט? או שיש דברים חדשים שמשלבים את שתי העולמות? משקל לא פקטור. * האם נדרש זמן סוללה- סוללת תשע תאים. ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- שיהיה בעל יציאות סטנדרתיות- USB3 VGA HDMI קורא כרטיסים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות לטרה- שיהיה משולב עם SSD לא בקיא בכל העניין הזה חייב לציין. * כונן אופטי?- דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- לא *…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by דובי770,

אני רוצה לרכוש את הלפטופ הזה (תחסכו את תגובות ה"זה לא משתלם, זה לא כדאי, זה אוברפרייסד" וכו' ) 1) האם מסך ברזולוציית FHD צורך יותר סוללה מHD? 2) האם האחריות של Alienware/Dell תקפה בארץ (האחריות המורחבת)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אם זה לא הפורום המתאים אנא תראו לי את הכיוון בבקשה. קניתי מחשב נייד Asus N550JK לפי עצתכם. כעת אני שואל לגבי משטח קירור טוב (ולא יותר מדי יקר) אני לא יודע להגיד לכם את התקציב כי אני לא מבין במחירים של משטחי קירור.. הוא צריך להיות נוח וקל יחסית לנשיאה בתוך תיק. תודה רבה אביב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי ספק כוח שהכבל המחבר בין הספק למחשב נחשף וכנראה שני החוטים שבתוכו נגעו אחד בשני. אני מנסה להדליק את המחשב נייד עם ספק אחר אבל הוא לא נדלק. ייתכן שהספק הרס את המחשב נייד? אני לא מבין גדול בחשמל, אבל נגיד ושני החוטים של הכבל נוגעים אחד בשני ואז אני מחבר למחשב נייד, אז זה מקצר? מה בדיוק זה עושה?

16. שלום לכולם, המחשב הוא לצרכי לימודים. כרגע יש תקציב גדול והוא לא יוחלף בשנים הקרובות כך שחשבתי על משהו מהסדרות העסקיות שאיכות הבניה והעמידות שלהן טובות. המחשב ישמש לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בלבד. גודל עדיף סביב 14 או 13.3 ומסך מאט. כמו כן נדרש דיסק קשיח של 256GB לפחות אם הולכים על SSD. אין דרישות מיוחדות מעבר לכך, המחשב לא יהיה יותר מדי נייד ורוב הזמן יישאר בבית. יש לי מחשב של Fujitsu שנרכש בשנת 2008 ועבד עד היום (6 שנים) כמו גדול אז אני מקווה שגם היום עדיין מרכיבים מחשבים כאלה. אופציות שחשבתי עליהן הן Dell Latitude 7440 או אחת מסדרות ה-Thinkpad של לנובו אבל המבחר שם מסחרר אז אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה ההמלצות כאשר עמידות ואורך חיים הן הדרישות הכי חשובות?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  17. Started by xMenta,

לאחר "סגירת" קטגוריית חומרה בפורום *fx , תצפו להרבה משתמשים חדשים (ורובם איכותיים) שיבואו לעזור פה עם המפרטים. אני מקווה שזה יפחית את העומס. בהצלחה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ברצוני לשדרג את המחשב הקיים למטרות עריכת סאונד בתוכנות Cubase5 ו- Ableton. כרגע המפרט הוא: E8400 4GB RAM GIGABYTE DS43L (מקווה שלא טעיתי בדגם) 500GB X 2 ספק: Cooler Master 550W לפי מיטב הבנתי על מנת להחליף מעבד אצטרך גם לוח חדש, עקב כך גם זיכרונות חדשים כי אני מניח שהם לא ירוצו על הלוחות החדשים (?) בנוסף אני מעוניין ב-SSD למערכת ההפעלה. אשמח לקבל המלצה למה לשדרג. התקציב אני מניח עד 2,500 ש"ח.. תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by oz25,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שלא ולנסות לחסוך, עד 1600,1700 יהיה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים ורק מדי פעם תוכנות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות עיצוב(פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור) באופן מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך, מעדיף לשמור את הציוד מהמחשב הנוכחי(שהוא ישן מלפני 7 שנים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Patient0,

שלום רב, לפני כשבוע רכשתי נייד חדש וזמן קצר לאחר מכן הבחנתי בפיקסל תקוע בצידו השמאלי. ניסיתי לתקן זאת במספר דרכים שהוצעו ברשת מבלי לגעת באופן ישיר במסך, אך ללא הועיל. היום העזתי ללחוץ עליו מעט וגיליתי שהמסך אינו מקובע היטב בצד זה. ז"א, הוא נדחף פנימה כאשר לוחצים עליו. ואכן כאשר לוחצים עליו הפיקסל התקוע נעלם. שאלתי היא מה אתם ממליצים לי לעשות במצב כזה? האם זה דבר שניתן לטפלו באופן עצמאי, האם אני יכול לממש אחריות או אפילו להחזיר את המוצר מאחר שלא חלפו עדיין 14 יום מיום קבלתו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן! בחנות באג שליד אוניברסיטת תל אביב מציעים בימים אלה את הדגם הקודם של המחשב-טאבלט של לנובו יוגה. עקרונית המחשב הוא שילוב של טאבלט ולפטופ והוא משתמש במערכת הפעלה המגובלת של וינדוס WINDOWS RT. לכאורה החבילה הזאת במחיר המוצע (1250 ש"ח לגרסת 64GB) נשמעת בדיוק כמו מה שסטודנט עני צריך (האופיס מגיע מובנה). עכשיו לגביי, עקרונית יש לנו מחשב של אסוס מזדקן (בן 4 כמעט) שמריץ וינדוס 7. סה"כ אין לו כמעט שימוש בבית (טאבלטים וסמרטפונים- פונים למחשב רק בבעיות קשות). הדילמה האם לקנות את היוגה שישמש ללימודים אבל בת'כלס הוא עוד טאבלט (מפונפן אבל עדין טאבלט) או ללכת על מחשב רציני שישמש אותנו ל4-5 שנים הקרובות. מבחינה כספית זה אומר להוציא לפחות כפול אם לא יותר. השאלה הגדולה היא האם היוגה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Acer מציגה לפטופ גיימינג עם מסך ברזולוציית 4K, מהראשונים מסוגו במחשבים ניידים, בנוסף לטאבלט מוגדל שמכיל 5 מצבים שונים לתפעול באריזה אחת נוחה ועם שבב 14 ננומטר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-4k-%d7%95%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%93%d7%99/

23. Started by dylan,

* מטרות המחשב? עבודות תכנות,אם ימשוך גם משחקים חדשים מה טוב =] * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * רזולוציית המסך? 1080P בלבד! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפטופ ראשון שלי(כן כן..) אז אין לי ממש עומדן על טווח סוללה רצוי... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם יש USB3 מה טוב =] * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? טרה+8אסאסדי * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? נופ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נופ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? המחשב מגיע עם מע' הפעלה כבר לא? (: * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נופ * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה I5 או I7 עם לפחות 8 ג'יגה זכרון כ.מ…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Monopoly,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, GTA V וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, מסך. 4. האם יש ר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dog,

עומד להיות בחו"ל במלון שיש לו חיבור קווי בקיר לאינטרנט , אך לא אלחוטי בחדרים. רוצה לעבוד באינטרנט בחדר עם טאבלט (microsof surface pro ) . האם כל מעביר פשוט מ- usb ל- rj45 יעשה את העבודה , או שצריך משהו למשל כזה? http://www.ebay.com/itm/USB-to-RJ45-Ethernet-WiFi-Express-Mini-Adapter-Router-for-iPad-iPhone-Macbook-/121176491984?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item1c36ae87d0

• 8 תגובות
    • 9.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים