ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31574[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]20020[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]29831[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgco…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, מחפש עבור חבר מחשב נייד עם הקריטריונים הבאים: דיסק SSD מסך מגע מסך 15 תקציב: עד 4,000 אני לא מצליח להבין מדוע, אבל כמעט אין דגמים שמגיעים עם SSD, כולם מגיעים עם דיסקים רגילים או איזה סוג של SSD קאש, בחלק מהחנויות שמתמחות בניידים אני רואה שאפשר תמורת תוספת תשלום להחליף את הדיסק הקיים ב SSD, השאלה אם זה לא פוגם באחריות למחשב? זה לא יפגום ב RECOVERY של המחשב אם חלילה הוא יצטרך? ולכן אני מחפש דגם שמגיע "מהמפעל" עם SSD, אשמח להמלצה בנושא . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח בעזרת חברי הפורום להרכבת מפרט מחשב עבורי לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח לכל היותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבלי להתחייב, כמעט כל הכותרים הגדולים שייצאו. כל השאר (שגם מהם אשתדל לטעום ) ירוצו, בתקווה, על מחשב בסכום הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ', ברזולוציית 1080*1920. לא אתנגד לאפשרויות גבוהות יותר .…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, the forest, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים קלים ושיעורי בית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא פחות מ- 15.6 אינץ' - לגבי מאט או מבריק אני לא יודע את ההבדל, לרב המחשב יהיה בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - עכבר אלחוטי * משקל רצוי? - קל ככל האפשר - המחשב מיועד לילדה בת 10. * האם נדרש זמן ס…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי טסים בינואר לאחי שגר בלוס אנג'לס, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת בקניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? העבודה העיקרית תהיה למטרת התואר וזה בתכנות, כרגע יוצא לי להשתמש ב VISUAL STUDIO, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועריכה בפוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה שיהיה לי יותר משטח עבודה לעבוד איתו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? המחשב הזה יהיה איתי 24/7 לכן כמה שיותר קל ככה יותר טוב D: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של ACER עם מעבד אינטל P6200 לא הצלחתי למצוא את הדגם המדוייק של המחשב הנייד, הוא דיי ישן בן 4 שנים בערך התקנתי עליו את מערכת ההפעלה אובונטו והוא עובד דווקא יפה מאוד הייתי רוצה לשדרג אותו עם SSD כלשהו או הגדלת הזיכרון האם זה אפשרי? יש פתרונות אחרים?
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 Synergy Edition 2 GB DDR3
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבתי גם על לעשות לייב סטרימים עם המחשב, אז לקחת בחשבון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מיועד לגיימינג ואולי גם לייב סטרים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSGO, BF4, SKYRIM וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ווידאו, וסתם חיטוט באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe CC שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שיש כיום בשוק, על המקסימום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 1680x1050, אבל סביר מאוד שבעוד כמה חודשים אקנה מסך נוסף 1920x1080, וארצה להשתמש בשניהם (יהיה נחמד גם אם…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין במחשב הזה. Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=24442 עכשיו כתוב שהצורב שלו הוא slim, דק. האם אפשרי להכניס SSD במקום הHD הקיים ואת הHD הקיים להכניס במקום הצורב בעזרת תושבת? ועוד שאלה, לאחר שהרכבתי SSD איך אני מעביר את מערכת ההפעלה מהHD לSSD?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר 3 שנים בערך ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו ולנצל את הBF.. איפה אפשר וצריך לשדרג אותו כדי שיריץ משחקים כבדים חלק כמו GTA V, NBA 2K 15..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשאיר חלקים מהמחשב הנוכחי ללא פגיעה בביצועים אז מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 4, APB Relodaed, Battlefield 4 ושיוכל להריץ משחקים כבדים אחרים על הגדרות גבוהות בכבוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש כבר ט'רדים דומים בפורום ועדכניים, והסיבה שאני פותח עוד אחד היא כי יש עכשיו black friday, ויש מוצרים מוזלים ברחבי הרשת, גם בארץ - ואני אשמח לנצל אותם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לvisual studio לא עולה לי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה לשחק במשחקים שיצאו השנה על רזולוציה קרובה למק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,הרבה סרטים ומוזיקה,פוטושופ,מעט משחקים(אולי שעה בשבוע) * גודל המסך? 15-16,לא מבריק,לא סובל את זה. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות HDMI וכו' * Bluetooth? מן הסתם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750 GB במינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מקלדת גדולה ונוחה,מוארת(לא קריטי אבל בונוס) המליצו לי הרבה על הAsus N56JK-CN028H, האם יש לאן לעלות ממנו בתקציב המדובר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. אני עובר דירה בימים הקרובים, ולכבוד המאורע החלטתי לקנות מחשב חדש כמה שיותר מוקדם. על פי הערכה לא מדויקת של הרכיבים שאני רוצה שהמחשב יכיל, הגעתי לתקציב בערך של 5K עבור המחשב, 1K עבור המסך. עבור הציוד ההיקפי עוד לא בדקתי מחירים ואפשרויות, הקצבתי בערך 1K שאני מקווה שיכללו גם עכבר ומקלדת גיימינג שמעולם לא היו לי. אני עוד מתלבט כמה להוציא על ציוד היקפי, אשמח לשמוע את דעתכם על החלוקה, והאם מקלדת ועכבר גיימינג זה הוצאה שווה. הציוד ההיקפי פחות קריטי בשלב זה, כי אני מאמין שאני אוכל להשיג עכבר, מקלדת, אזניות ורמקולים זמניים, וייתכן שבחודשים הקרובים תהיה לי הזדמנות לרכוש בארה"ב רכיבים מה שיגדיל את האפשרויות שלי. אשמח לשמוע המלצות על ציוד היקפי הזמין בארה"ב. …
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייח שיהיה בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים כמו Fifa, NBA וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. (עד 500 לטובת שדרוג משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים כמו FIFA, NBA וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לא…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצרכים בסיסיים של גלישה באינטרנט ואופיס. הוצע לי המחשב הבא תמורת 1600 ש"ח מה דעתכם? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=3602
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב משחקים אשר נרכש לפני כשלוש שנים (לערך). מפרט נוכחי: 1TB HD Gigabayte PH67-UD3-B3 לוח אם GTX 570 כרטיס מסך 8GB זכרון המטרה - לשדרג ככל הניתן על מנת לתמוך במשחקים מודרניים. חשבתי להוסיף למחשב SSD של 240 ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. כמו כן, מחפש עצה למה לעדכן את כרטיס המסך - הלוח תומך ב Crossfire ולא ב SLI (למיטב הבנתי) ולכן נניח שכל האפשרויות פתוחות (כרטיס בודד של NVIDIA או שניים של ATI). כמו כן, האם שווה להשקיע בעוד זכרון (כרגע יש 2 סטיקים של 4GB מסוג DDR3-1333) או להחליף? תקציב משוער - עד כ 3000 ש"ח. תודה! ניר
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כבר הרבה (מאוד זמן) אני מחפש מחשב וחשבתי לנצל את המבצעים כדי סוף סוף לקנות אחד. דרישות: * מטרות המחשב? סטודנט למדעי המחשב (לעוד שנה לפחות) , עבודות תכנות (כנראה לכיווון של אנדרואיד ואפליקציות) ושימוש אישי (אינטרנט, קצת סרטים - משחקים יתרון) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מתלבט בין 14 ל15.6 (על פי הדרישות שלי) .. אני מניח שעדיף מאט ? * רזולוציית המסך? יותר גבוה מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? פשוט שתהיה מקלדת נוחה * משקל רצוי? מן הסתם עדיף כמה שיותר נמוך... לא חובה שיהיה משקל נוצה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פה מגיע ה-TradeOff הרציני בין ביצועים לזמן סוללה.. רציתי להתייעץ מה מספיק לפי הדרישות שלי *…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם התועלת הנוספת נמוכה ביחס למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Assassin's Creed Black Flag, Far Cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מחשב טוב שיהיה לי קל להתנייד איתו באונ' ומחוצה לה, ושישמש כמחשב ראשי עבורי. אשמח אם תמצאו עבורי את הדיל המשתלם ביותר בBF. אין לי בעיה לרכוש מחו"ל, אך אם כן צריכה להיות אחריות בינלאומית. תקציב: 5K ללא SSD (ועוד 500 לSSD). * מטרות המחשב? תכנות בסיסי (של תואר ראשון במדמח), מחשב ראשי (גלישה באינטרנט). בנוסף, יכול להיות שאכתוב איתו בLyX בהרצאות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14, מט. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת אם ניתן. * משקל רצוי? לכל היותר 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות של שימוש סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…
-
- 28 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקרון אני מחפש מחשב גיימינג שיתמוך בכל המשחקים הכבדים החדשים וגם שיחזיק מעמד עוד 4 שנים(אפילו אם יריץ על מינימום את המשחקים החדשים בעוד 4 שנים) בשאיפה שאחרי הזמן הזה של 4 שנים, אחליף למחשב חדש. הסיבה שהפער בטווח המחירים גדול, בגלל חוסר הידע שלי בכל מה שנוגע לחומרה. לכן אצטרך עזרה. אם לפי הדרישות שלי, אצטרך להוסיף כסף(כמובן רק במידה וזה משתלם הרבה יותר), אז אני אוסיף. לכן, ההשקעה המומלצת היא 3000ש"ח. והחריגה היא במידה שלדעתכם המקצועית, היא כדאית יותר, 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. עדיפות להשקעה סביב ה 3000ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח. אך רק אם ההבד…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה על הדגם הנל האם זה יתאים לי לעבודה בתחום הנדסאות הבנין לתוכנות אוטוקד ועתיר. http://www.dell.com/my/p/inspiron-15-5547-laptop/pd#reviews - קישר לדגם. תדה לכל המשיבים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-