ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
צ'בי .. צריך את עזרתך. השימוש העיקרי שלי יהיה מסחר בבורסה, סרטים. הייתי מעדיף שהמסך יסתובב 360 ויהפוך לטאבלט (מסך מגע) מסך IPS מט מקלדת מוארת גודל מסך 13-15 כונן SSD (או פלאש קטן גם מספיק טוב לעלייה מהירה של הווינדוס) פחות חובה: רמקולים איכותיים אין בעיה למתוח את התקיצה גם ל6 - 6.5 אם יש משהו שווה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר סרטים ואינטרנט, מדי פעם שימוש בתוכנות גרפיקה ו3D כולל רינדורים (סולידוורקס, רהינו, פוטושופ) בגלל זה העדיפות ל-i7 * גודל המסך? 15.6 עדיף מאט * רזולוציית המסך? פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה להשאיר את הVGA לחיבור מקרן כי אני די מיושן * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המחשב האחרון היה טושיבה והייתי מאוד מרוצה, * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע …
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הלוח בן כשבעה חודשים עם אחריות לעוד שנתיים+ מצבו מצוין כמובן. עמוד המוצר בפלונטר עמוד המוצר באתר Gigabyte
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות עיצוב ותלת מימד (revit, autocad וכו'). גודל מסך: 15 אינצ' מחשב של חברת dell בלבד. תקציב: 6,500 (גמיש) תודה רבה. :-)
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שמתי את עיניי על כמה מחשבי ASUS, DELL ורציתי לדעת האם יש "אותיות קטנות" או טיפים כלשהם שידוע לגבי הדגמים הללו, אולי משהו לא טוב במפרט שלא שמתי לב אליו. הדגמים הם: 1) מחשב נייד ASUS דגם:R409LB-WX020H http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9DR409LB-WX020H-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-Core-i5-%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14/pi1INB64CB6F 2) מחשב נייד ASUS דגם: R304LP-C1067H http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-R304LP-C1067H-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-Core-i5/pi1IN6D8DAA0 3) מחשב נייד "14 ASUS דגם:R455LD-WX031H http://www.wallashops.co.il/…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הפוליסה לגביי "Dead on arrival" , מה קורה במידה והמוצר שהזמנתי מגיע פגום , מהם הזכויות שלי ? איפה אני יכול למצוא מידע לגביי האחריות והתנאי רכישה על המוצרים שאני קונה ?, אני לא מוצא שום פרטים לגביי אחריות ותנאי ההחזרה באתר אמאזון. תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה , מצאתי את מה שאני צריך.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 2500 ש"ח, אפשר להשקיע עד 3000 ש"ח אם שווה את זה, מעניין אותי לדעת אם יש משהו שווה לקנות לאור המבצעי Black Friday. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 (לא משנה לי). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות ללפחות 3.5 שעות, כמובן שמעדיף כמה שיותר (בעבודות משרדיות). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, עם יש אפשרות ליותר אז מצויין. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד (לא בהכרח מהבלאק פריידיי) וקצת הסתבכתי בחיפושים, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, צפייה בסרטים וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', עדיפות למבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD של לפחות 128 גיגה, או כונן רגיל של 500+ * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *ח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני יכול לחסוך 500 ש"ח+- ברכישת מעבד וזיכרון ראם דרך אמאזון לעומת חנות מקומית , שווה לוותר על האחריות הניתנת ברכישה בחנות מקומית ? http://www.amazon.com/gp/product/B00J8E910Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER http://www.amazon.com/gp/product/B00KPRWAX8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאור העובדה שהאסוס EEE הוותיק שלי (1005HA, בן 5 שנים) מקרטע באופן בלתי נסבל יותר (עקב שדרוג מאולץ לWIN7ׂ, כחלק מהחייאה) אני בחיפושים קדחתניים אחר מחליף זול ויעיל. שימוש: אופיס, אינטרנט. בגדול- תוכנות לא כבדות אבל אני מעוניין בביצועים מהירים וחלקים שמתבטא במהירות תגובה (והתעוררות) ומעבר בין משימות מרובות (לדוג: מספר מסמכים פתוחים, מספר כרטיסיות בדפדפן, PDF במקביל) רצוי (מדורג מהחשוב לשולי): מקלדת נוחה, סוללה, משקל, גודל מסך. לשם השוואה, יש לי חבר עם שימושים דומים ויש לו asus x5502c שפשוט טס ומרחף בקלילות בין כל המשימות (מעבד סלרון!). חיי סוללה מרשימים וגם הוא קל משקל. אמנם המקלדת לא הרגישה לי נוחה בכלל. בשיטוטיי מצאתי את ההצעה הבאה: dell latitude e6220 ב1555 ש"ח אני יודע ש…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31574[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]20020[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]29831[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgco…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, מחפש עבור חבר מחשב נייד עם הקריטריונים הבאים: דיסק SSD מסך מגע מסך 15 תקציב: עד 4,000 אני לא מצליח להבין מדוע, אבל כמעט אין דגמים שמגיעים עם SSD, כולם מגיעים עם דיסקים רגילים או איזה סוג של SSD קאש, בחלק מהחנויות שמתמחות בניידים אני רואה שאפשר תמורת תוספת תשלום להחליף את הדיסק הקיים ב SSD, השאלה אם זה לא פוגם באחריות למחשב? זה לא יפגום ב RECOVERY של המחשב אם חלילה הוא יצטרך? ולכן אני מחפש דגם שמגיע "מהמפעל" עם SSD, אשמח להמלצה בנושא . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח בעזרת חברי הפורום להרכבת מפרט מחשב עבורי לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח לכל היותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבלי להתחייב, כמעט כל הכותרים הגדולים שייצאו. כל השאר (שגם מהם אשתדל לטעום ) ירוצו, בתקווה, על מחשב בסכום הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ', ברזולוציית 1080*1920. לא אתנגד לאפשרויות גבוהות יותר .…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, the forest, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים קלים ושיעורי בית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא פחות מ- 15.6 אינץ' - לגבי מאט או מבריק אני לא יודע את ההבדל, לרב המחשב יהיה בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - עכבר אלחוטי * משקל רצוי? - קל ככל האפשר - המחשב מיועד לילדה בת 10. * האם נדרש זמן ס…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי טסים בינואר לאחי שגר בלוס אנג'לס, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת בקניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? העבודה העיקרית תהיה למטרת התואר וזה בתכנות, כרגע יוצא לי להשתמש ב VISUAL STUDIO, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועריכה בפוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה שיהיה לי יותר משטח עבודה לעבוד איתו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? המחשב הזה יהיה איתי 24/7 לכן כמה שיותר קל ככה יותר טוב D: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של ACER עם מעבד אינטל P6200 לא הצלחתי למצוא את הדגם המדוייק של המחשב הנייד, הוא דיי ישן בן 4 שנים בערך התקנתי עליו את מערכת ההפעלה אובונטו והוא עובד דווקא יפה מאוד הייתי רוצה לשדרג אותו עם SSD כלשהו או הגדלת הזיכרון האם זה אפשרי? יש פתרונות אחרים?
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 Synergy Edition 2 GB DDR3
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבתי גם על לעשות לייב סטרימים עם המחשב, אז לקחת בחשבון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מיועד לגיימינג ואולי גם לייב סטרים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSGO, BF4, SKYRIM וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ווידאו, וסתם חיטוט באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe CC שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שיש כיום בשוק, על המקסימום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 1680x1050, אבל סביר מאוד שבעוד כמה חודשים אקנה מסך נוסף 1920x1080, וארצה להשתמש בשניהם (יהיה נחמד גם אם…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין במחשב הזה. Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=24442 עכשיו כתוב שהצורב שלו הוא slim, דק. האם אפשרי להכניס SSD במקום הHD הקיים ואת הHD הקיים להכניס במקום הצורב בעזרת תושבת? ועוד שאלה, לאחר שהרכבתי SSD איך אני מעביר את מערכת ההפעלה מהHD לSSD?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר 3 שנים בערך ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו ולנצל את הBF.. איפה אפשר וצריך לשדרג אותו כדי שיריץ משחקים כבדים חלק כמו GTA V, NBA 2K 15..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשאיר חלקים מהמחשב הנוכחי ללא פגיעה בביצועים אז מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 4, APB Relodaed, Battlefield 4 ושיוכל להריץ משחקים כבדים אחרים על הגדרות גבוהות בכבוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש כבר ט'רדים דומים בפורום ועדכניים, והסיבה שאני פותח עוד אחד היא כי יש עכשיו black friday, ויש מוצרים מוזלים ברחבי הרשת, גם בארץ - ואני אשמח לנצל אותם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לvisual studio לא עולה לי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה לשחק במשחקים שיצאו השנה על רזולוציה קרובה למק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-