ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
939 ₪ - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 329 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 359 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk SDSSDP 128GB SATA3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 419 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Antec 500W BUNDLE 99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible 89 ₪ - * מבצע * - Antec Bloody Tiger A40 מחיר סופי: למזומן 2823 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 2879 ₪ + הכרטיס מסך הזה (משומש). http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu רציתי לדעת איך המפרט הזה לצורכי גיימניג קל~כבד , עריכות קלות וכמובן גלישה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהרים חמימים! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, מוסיקה, אופיס... אם CS החדש יעבוד אז מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL OFFENSIVE, LEAUGE OF LEGENDS וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך של הנייד 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המחשב התחיל לקרטע, זה מתבטא באתרים שפתאום קופאים, המאוורר רועש ומחשב שלפעמים לא נדלק. באזור מגוריי ישנן לעתים הפסקות חשמל, אחרי הפסקת חשמל אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב לדקה ולאחר מכן כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, הוא לא מגיב או שהוא מרסט את עצמו ונדרשת חזרה על הוצאת החשמל והכנסתו כדי שהמחשב יידלק. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בעל מארז קטן. את המארז להבריג לשולחן העבודה וכן את כל הכבלים לחבר לתחתית שולחן העבודה וכל זאת במטרה שלא יהיו כבלים על הרצפה. אני צריך לחבר מודם, ראוטר, מדפסת,סורק ומסך. יש לי מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה אך ליתר ביטחון צריך שבמארז תהיה כניסה רגילה (סגולה) למקלדת וכניסת usb נוספת לעכבר. השימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, שימו…
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 ש"ח +- קיבלתי את ההצעה הזאת לא מזמן ורציתי חוות דעת עליה השימושים שלי הם בסיסיים+ הרצה של כמה משחקי רשת כגון CS GO WOW וכדומה להלן המפרט: לוח אם Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz 6MB 1600MHz זיכרון Kingston 8GB DDR III 1600MHz Dual Channel פלאש דיסק Kingston 240GB SSD SATA III דיסק קשיח W . D 2 TB 7200rpm SATA III Purple מארז ATX Case Phantom White + USB 3.0 ספק כח Hec 600W + Active PFC כ.מסך Sapphire R9 270X 4 G DDR5 OC PCI-E כ.קול On board (HAD) 7.1 Channel כ.רשת On board (10/100/1000) כונן אופטי LiteOn DVD-RW x 24 SATA Black סה"כ : 4500 ₪ אם יש לכם משהו יותר טוב שאתפ יכ…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה לא פוגע משמעותית בביצועים המטרה לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי (תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) ולעבודה גרפית בתוכנות דו מימד של אדובי CS5: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין ובמידת הצורך יהיה שימוש גם בתוכנת קורל 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. הא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיהיה שימושי עבורי ללימודי הנדסת חשמל (כולל הרצת MATLAB) חשוב לי שהמחשב יהיה דק, קל (עד 2 ק"ג), חזק, מאיץ גרפי חזק, כונן SSD, מסך HD בגודל 14" תקציב עומד על 4000-5000 ש"ח. האם מישהו מכיר מחשב כזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש מרשת KSP רציתי להתייעץ לגבי המפרט שלו : מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד Corsair Hydro H80i High Performance Liquid CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל MSI H97-GAMING 3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 1xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זכרונות Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz 1 כרטיסי מסך MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח Seasonic 750W Active PFC Modul…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אייסר לא מחכה לאף אחד - ומשיקה עם פתיחתה של תערוכת CES השנתית לפטופ גיימינג עם מצלמה הטכנולוגיה הדומה לקינקט של מיקרוסופט, זאת לצד לכרומבוק עם מסך של 15\" לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-3d-%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם בוא השנה החדשה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. מסך מחשב כבר יש (dell p2414h חביב הפורום) וכנ"ל ציוד הקפי. ליתר ביטחון, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים (הורדות, סטרימינג וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Dragon Age inquisition, Star Citizen, Far Cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב לפיתוח פרויקטים(VISUAL STUDIO,IOS), למידה של סביבות חדשות והמחשב הביתי * גודל המסך? עדיף מאט, עדיף 15.6 * רזולוציית המסך?לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יציאת כבל רשת, חיבור מסך, HDMI * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה לפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף, למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB, עדיף עם אופציה להוסיף SSD בעתיד, אם זה לא עומד כרגע בתקציב * כונן אופטי? עדיף, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בטוח שצריך, מצד שני אף פעם לא היה ברשותי נייד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אנ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5 3570k עם קירור Scythe Mugen 3 Rev B לוח אם Asrock Z77 Pro3 זכרונות Corsair Vengeance 8GBx2 1600MHZ חומה משומשת אבל עובדת מצויין, אני פשוט מחפש להשתדרג. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? תקציב 11K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר CS6 בעיקר וגם עריכת סאונד עריכה של הרצאות ומעט אפקטים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …
-
- 50 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
זו כבר פעם שניה (מתוך 2) שזה קורה. מדובר בלפטופ ישן - HP Notebook 530 שבשנים הראשונות שלו לא היה ברשותי אבל הבעיה הנ"ל לא הייתה קיימת. המחשב שכב זמן רב בתיק שלו ללא שימוש. בחודש האחרון התחלתי להשתמש בו באופן קבוע בבית. לפני כשבוע הוצאתי אותו פעם ראשונה מהבית כדי לשבת בקפה ואז זה קרה בפעם הראשונה - מסך אדום ומחורץ, עם פסים. זה הסתדר רק כשחזרתי הביתה, בהפעלה השניה של המחשב מחדש. בהפעלה הראשונה הוא עדיין היה אדום. היום שוב לקחתי אותו לקפה, ושוב אותה תופעה. עכשיו אני שוב בבית - ללא הפעלה מחדש של המחשב, המסך אדום ומחורץ. מצורף תצלום מסך. מקווה שזה יסתדר בהמשך כמו שקרה בפעם שעברה, אבל מה העניין? למה זה קורה? ואיך אפשר לסדר את זה? עדכון של אחרי שעה: לא מסתדר הפעם. גם לא…
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד של אסוס עם אחריות יצרן של 3 שנים, לפני כחודשיים וחצי נשבר אחד הצירים במחשב אך שמתי מסמר ותיקנתי את זה זמני, ככה עשיתי פעמיים ולפני כשבועיים זה נשבר באופן כה קיצוני שאי אפשר לתקן את זה שוב... עירבתי את האחריות שקיבלתי מאסוס אך הם לטענתם לא מכסים את זה, ובשיחה טלפונית נאמר לי כי אין כמעט סיכוי שיכסו את זה, ואם אני רוצה לקבל תשובה חד משמעית אני צריך לשלוח את המחשב לתיקון ובמידה ולא ארצה לשלם את הכסף על התיקון אני יחוייב ב-250 שקל על בדיקה ומשלוח. דבר ראשון שאצטרך את עזרתכם הוא האם יש לי סיכוי במלחמה איתם על התשלום או שזה קרב אבוד מראש וכנראה שלא יקבלו שזה שבר מבלאי ולא ממכה...(מה שאני כמעט בטוח) דבר שני אם אני אצטרך לשלם, האם עדיף לי שהם(המעבדה המורשה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בין המוצרים החכמים שסמסונג מכינה לנו ב-CES 2015: מחשב ה-All-in-One הראשון שכולל מסך קעור ואולטרבוק קל ודק באופן חסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-aio-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%9c-%d7%a0/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
Motherboard Gigabyte h97 GAMING 3 LGA1150 CPU intel Intel Core i5 4690K tray CPU Cooler arctic colling Arctic Freezer i30 Graphics Card Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 RAM G-Skill Aegis 1x8GB DDR3 1600Mhz RED Power Supply SeaSonic SSR-650RM 650W ATX12V Hard Drive Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לקנות נייד למשחקים, מדיה, אינטרנט וללימודים. לא חייב להריץ משחקים בהגדרות גבוהות אבל צריך להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים. תקציב עד 5000 שקל. מסך 14 אינצ' ומעלה עם איכות תמונה סבירה. מוכן להתפשר על הרזולציה. חייב שיהיה לו חיבור רשת קווי. עדיפות לאחריות בינלאומית. אין העדפה מיוחדת במאפיינים האחרים. עד אכשיו מצאתי את שני אלה: Lenovo IdeaPad Y50-70 http://ksp.co.il/?uin=24621&brand=lenovo&cpu=i5&delfina=ron שהיה מתאים לי בול אילמלא איכות המסך שלו הייתה ירודה. Asus N56JK-CN028H http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=882309 האלטרנטיבה הכי טובה שהצלחתי למצוא בטווח המחירים, עוד לא קראתי ביקורות אליו. תגובות והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הראשון לחבר שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית ומולטימדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 בלבד * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 256 gb בלבד! * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus' dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא מסך מגע, מעבד i7 עדיף מאוד, בשאיפה למחשב חזק ואיכותי כולל כרטיס מסך, לא לגיימינג. הבח…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב איכותי ללא כרטיס מסך. משחקים לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עזרתכם ועצתכם בעניין קניית מחשב נייד חדש לאשתי היקרה שתחי' הקדמה: אשתי עובדת כמורה ואחרי 5 שנים של שימוש הגיע הזמן (בהחלט) להפתיע אותה בצעצוע חדש תקציב: עד 3000K - מסקירה מהירה בהחלט נראה שזהו רף הדוק היטב להתאמת מחשב לדרישות. דרישות: עבודה יומיומית רגילה, דהיינו גלישה בדפדפנים, Office , הצגת וידיאו וכו'..(לא משהו כבד במיוחד). דרישות אישיות: כמה שיותר קל ודק (גירסאות האולטרה למיניהם בהחלט נראות קורצות) אחרי הכל היא נסחבת עם התיק מכיתה לכיתה ובחזרה הביתה, סוללה יחסית חזקה וכמובן אחריות טובה. יציאות מיוחדות: VGA או/ו hdmi לחיבור למקרן. רזולוציית מסך: נוחה ונעימה לעיניים ( אני ממש לא מבין בזה) גודל מסך: עדיפות ל14 אינצ' ( נראה לי גודל סטנדרטי ונוח …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד hp envy15 j002ea יש אפשרות להחליף סוללה לאחת חזקה יותר? או להוסיף סוללה "מאולתרת" באזור של הhard drive ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שעדכנו את המפרטים המומלצים באתר וחשבתי לקנות את המפרט הזה: [TABLE=width: 1027] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model]Gigabyte GA-H81M-HD3 or Asrock H81M[/TD] [TD=class: price]300 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model]G.Skill/Samsung/Hynix/Kingston/Crucial/Patri…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג קל משחקים כמו CSGO FARCRY BATMAN -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש שיפור משמעןתי בעוד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, ריבוי חלונות גלישה פתוחים, משחקים ללא הרבה גרפיקה (מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" רחב לדעתי fullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-