ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה לרכוש 1) לוח אם מבוסס שבב H97 - מצאתי ב 412 ש"ח 2) מעבד I5 4690 - מצאתי ב 1038 ש"ח 3) זיכרון 8 גיגה - מצאתי ב 348 ש"ח 4) דיסק קשיח SSD למערכת הפעלה בלבד 64 גיגה ב - מצאתי ב 190 ש"ח סה"כ: 1988 ש"ח * יש לי דיסק קשיח 2T ,קרור טוב למעבד ומארז השימושים לפי סדר חשיבות: א) סרטים ברזולוציות גבוהות 4K ובתלת מימד ב) משחקים ברמת פרטים בינונית, אני משחק 1-2 משחקים בשנה, זה הכל, (משחק נוכחי, דראגון אייג החדש) השאלות: 1) מה אתם אומרים על המפרט שרכבתי? 2) האם יהיה לי על המפרט הנ"ל מענה לתלת מימד ומשחקים ? 3) האם יש לי בכלל צורך בכרטיס מסך ? (יש לי כרגע ATI HD4650 שבטח יוריד את הרמה ועדיף לתרום אותו, …
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד מוצלח לעריכת קבצי תמונות גדולים, וידאו, ומדי פעם גם גיימינג. אין ממש תקציב למקינטושים (לא לאלה ששווים את זה לפחות...) אז שוטטתי ונדלקתי על לנובו Y50. ראשית אשמח, כמובן, לשמוע המלצות לגביו* שנית- אני לא יודע בדיוק מה מדיניות פרסום הלינקים כאן בפורומים, אז לא אפרסם לינק לזאפ, המחירים המינימליים בין דגמים שונים של הY50 (לא בטוח אם לקרוא לזה דגמים, תת דגמים...) נעים בין 5000 ל6000. האם מישהו יכול לעזור ולפרט לגבי ההבדלים וכמה יהיו משמעותיים? כרגע אין ממש צורך ב4K ועם ציוד הצילום הנוכחי שלי קשה לי להאמין שאשתדרג ואצטרך בעתיד הקרוב, אז אפשר להתעלם מהפרמטר הזה. בעיקרון יש תקציב של כ-6K, אבל מאוד אשמח לחסוך אם ניתן. כרגע שמתי עין על Y50-70- 5941299…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח: ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד: Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד: מאוורר Arctic Cooling Freezer 13 לוח אם Gigabyte דגם GA-Z97M-D3H צ'יפסט Z97 תושבת 1150 דיסק קשיח: Wastern digital Caviar blue 1 דיסק SSD SSD Corsair Force LS 120GB זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600MHz 3 שנות אחריות לזכרון ניתן לרכישה עם מגוון זכרונות ממיטב היצרנים המובילים: צורב DVD: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 או צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K ניתן לחרוג קלות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אופיס, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, Witcher, FM, DA וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח ללא מעמ! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים, GTA V FARCRY 4 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD שלושה מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זיכרון RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, אני צריך לציין לטובה את המפרט שניתן לי פה לפני כשנה וחצי למחשב גיימינג. אני מאוד מרוצה, ואני חושב שכבר כתבתי את זה פה קצת אחרי הקנייה, אבל אני אכתוב שוב (אולי כסוג של עדכון), שוב תודה לחברי הפורום! בלי קשר למחשב שלי, אני אשמח לקבל הכוונה למחשב משרדי/ביתי שאני קונה לקרוב משפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אלא אם תהיה ירידה משמעותית באיכות החומרה כתוצאה מכך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יודע כרגע לומר. 1,500 זה התקציב שאני רואה מולי. יכול להיות שאני לא מבין נכון את מחירי השוק ויהיה צורך לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מיילים,…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בתוכנות תלת-מימד ופוסט אפקטס כגון Maya, After effects וכו'. פוטושופ כמובן גם.. גודל ומשקל פחות קריטי - שיהיה מסך באיכות גבוהה כמובן, מעדיף מסך מאט. לא צריך מסך מגע וכל מיני פיטצ'רים. העיקר שיהיה חזק מאוד. אני גם גיימר על הדרך אם זה משנה אבל אני מאמין שזה מסתנכרן יפה עם התוכנות תלת מימד.. בכל מקרה, התקציב בסביבות ה6000? משהו כזה. אפשר לחרוג תאכלס, אבל לא להשתגע. נגיד עד 7000 אם זה באמת בצורה חריגה יותר שווה. אשמח גם המלצות מאיפה לקנות - בת"א עדיף. או לפחות באיזור המרכז. רב תודות!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לוח-אם: Gigabyte GA-EP45-DS3. זכרונות: 2x2 GB 1600Mhz DDR 2. מעבד: core 2 quad Q6600 @ 2.4Ghz. + קירור אוויר(לא של אינטל, אלא אחד טוב שקניתי בזמנו) כ. מסך: Radeon HD 6950. האם יש לרכיבים האלו שוק? אין לי בעיה גם להוסיף מארז פשוט, דיסק קשיח וספק כח, ולמכור את זה כמחשב כולל, השאלה אם מישהו יקנה את זה ממני ובכמה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבריי, אני מחפש פתרון הולם לדרישותיי, אני עורך ויוצר קליפים ואני מתחבר מאוד לממשק של אפל ול IMOVIE בפרט, בין היתר אני משתמש גם בפרמייר הידועה, התבוננתי במבחר של הלפטופים של אפל, אייר / פרו וכדומה... וקצת קשה לי להחליט... אני אודה לכם להכוונה, כדאיות מקצועית ועזרה כללית, תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15942&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה אתם אומרים שווה את הכסף??? http://vtravelor.com/landing/%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%99%D7%AA?id=jonathan
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://ark.intel.com/products/family/84979/5th-Generation-Intel-Core-i7-Processors#@Mobile ראיתי מחשב אולטרבוק חדש במחיר סביר, עם מעבד חדש https://www.pc365.co.il/product-3346-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7077_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94 המחיר זול יחסית למחשבים אחרים באותה חנות ועם מעבדי U מהדור הישן יותר (שנמצאים באולטרבוק) אבל זה אותו דגם מעבד אל הרבה יותר יקר... אמנם עם מערכת הפעלה אך היא עולה רק כ 500 שח... https://www.pc365.co.il/product-3347-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7284 אז, האם ה 5500U החדש מעבד חזק, ומתאים לאילו שימושים? (יחסית ל U מהדור הישן יותר ויחסית למעבדים אחרים כמו 4200H ,4700HQ), ומדוע יש הבדל מחיר כז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה התקציב המקסימאלי?*3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?*לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?*לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני*HD*וכדומה)? ************תכנות בעיקר (VS,*eclipse,*Android Studio) *********** מעט עיבוד תמונה ב*PhotoShop***ו**LightRoom *********** הרצה של מכונות וירטואליות בודדות *********** משמש לStorage*עבור*MediaCenter*(יש כבר*HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:*-*לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב שמיועד ליזם, כלומר בעיקר אופיס למיניהם, אינטרנט, הצגת מצגות וכד'. * גודל המסך? כנראה באיזור של 12-14 - בשביל שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? - המחשב מיועד למישהו שמסתובב איתו הרבה, אז רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא צריך ארוך באופן חריג, אבל לא מחשב שיחזיק רק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני עוד מתלבט בנוגע למחשב נייד 14' וזאת לאחר ששמעתי דברים לא מחמיאים על U430 ו-Flex 2 של לנובו והבנתי מפה שה-Dell Vostro עם בעיות Wifi ומה גם שהפסיקו לייצר את הסדרה ככה שזה מרתיע. רציתי בבקשה לשמוע חוות דעת על איכות המסך של המחשבים הניידים של dell בסדרת Inspiron ו-latitude. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של כ- 4,500 ש"ח. מה שחשוב לי שהמסך יהיה IPS (עדיף מט) והגעתי לשני דגמים שיכולים להתאים: הטושיבה Z30: http://ksp.co.il/?uin=24388 והדל 7440: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3417 מה שקצת מפריע לי בטושבה זה גודל המסך (מפחד שיהיה לי קטן מדיי) ומה שלא הבנתי בדל, שרשום שהמסך הוא מט אבל TOUCH: 14.0 FHD (1920x1080) TOUCH Wide View Anti-Glare WLED-backlit ממה שהבנתי , מסכי מגע הם מבריקים ולא מט, נכון?! האם המסך בדל אכן מט IPS? ומה כמובן עדיף מבין שניהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, מחשב מסוג לנובו B570e. מערכת הפעלה חלונות 8.1 64 ביט. נכבה מיידית ברגע שמוציאים את המטען מהחשמל. לא כיבוי מסודר. לא ניתן להדליק ללא חיבור המטען לחשמל. הסוללה טעונה במלואה. גם לאחר שמוציאים מהחשמל ומפעילים שוב. אופיר
-
- 4 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב חדש עבור משחקים, בסביבות ה 5-6 אלף. מתכנן לקנות את החלקים באילת השבוע ביום שלישי ולהרכיב בעצמי. (לא הרכבתי מחשב מאפס פעם אם יש למישהו מדריך טוב אני אשמח) זה מה שהרכבתי עד עכשיו (לא יודע אם זה יפתח את זה עם החלקים ששיניתי): http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15944&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות בעיקר (אוהב לעבוד עם הרבה תוכניות במקביל, מתכנת עם שני מסכים) …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי יגיעו לארץ מחשבי דסקטופ (לא מחשבים ניידים) עם מעבדי ברודוול ? בברכה דן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, כמה בערך יעלה תיקון של מסך למחשב HP? תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב הוא מחשב נייד. סליחה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני אשמח לעזרה בבניית מחשב חזק להפקת מוזיקה. גם אם תמליצו לי על חלקים ספציפיים זה יעזור לי. כרטיס קול חיצוני יש. התקציב עד 6000 שקל. מעדיף מעבד 64bit. זיכרון חזק. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש כללי. חומרה שתאפשר לשחק במשחקים, עד כמה שניתן לדחוף בתקציב. המחשב ישמש בגדול כ- Desktop Replacement, אבל כן עדיף משהו שניתן יהיה לנייד בצורה סבירה במידת הצורך, אם יהיה כזה בעתיד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". אין חשיבות. * רזולוציית המסך? כמה שיותר, אבל רז' נמוכה תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין כאלה * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת. עדיפות למשקל לא גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיש. אפשר לקנות חיצוני אם צריך. * כונן אופטי? לא צ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב לרופא. הוא עובד עם 3 או 4 קופות חולים. הדרישה של כל קופה היא שתהיה מערכת הפעלה נפרדת (בגלל אבטחת מידע) וקו אינטרנט נפרד. מבחינת מעבד, אני לוקח Pentium, לא צריך יותר מזה. זיכרון - 4GB. מערכת הפעלה Win7. נקודת התורפה שלי היא מערכות ההפעלה הנפרדות. חשבתי לשים 4 כוננים קשיחים, שעל כל אחד יושבת מערכת הפעלה, ובהעלאת המחשב, הרופא בוחר עם איזה קופה הוא רוצה לעבוד ואיזו מערכת הפעלה להעלות. יש למישהו הצעה יותר טובה לפתרון הבעיה? בעיה שניה - קווי האינטרנט. לא בא לי לשים עוד 3 כרטיסי רשת, ושכל מערכת הפעלה תעבוד עם כרטיס אחר. יש אולי איזה בורר שהרופא יוכל להחליף ידנית בין קו לקו? (בלי לחבר ולנתק כבלים. זה לא בא בחשבון) לוידאו יש פתרונות כאלה. השאלה היא האם לרשת יש …
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-