ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אז ככה ..ראש מדור תכנות אצלי בעבודה מעוניין לרכוש מחשב לביתו לצרכים בסיסיים. יש ברשותו כרטיס מדגם: quadro fx 1500 יש לו גם הרדיסק וצורב ככה שלא צריך. אציין שאין לו תקציב מוגדר ובהמלצתי לספק לא ג'נרי, שיהיה אמין אך לא יקר. הוא מעוניין במעבד i5, לוח אם עם ערכת שבבים Z77/H77, זיכרון 4 ג'יגה(או שתמליצו אחרת). סיפרתי לו על TMS ואמר שהוא לא שולל את האפשרות, השאלה אם הם שולחים עם שליח ומה קורה בזמן שצריך לממש אחריות? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין סכום מוגדר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סכום מוגדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין סכום מוגדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב חדש ב4K, אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בגרפיקה גבוהה, סרטים HD, עריכה גרפית, תכנות בג'אווה וC#/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בדרך כלל פוטושופ ואפטראפקטס - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים - Sleeping Dogs, gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב בסיסי וזול, עיקר השימושים יהיו ביתיים בתקציב של 1500 בערך. ראיתי במדור את המפרט הזה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137587§ion=293 שנראה לי מתאים ביותר, רק כשהבעיה שבחנות שאני מרכיב בה את המחשב [ksp] אין את הלוח אם המומלץ [ערכת שבבים b75], יש לוחות אם עם ערכות g41, h61, h77, z68, x79, z77. השאלה בעצם איך אני יודע איזו ערכת שבבים מתאימה לי? מצאתי את P8H61-M LE R2.0 של Asus, הוא נראה לי די טוב, אשמח לדעת אם הוא באמת יתאים למערכת או שאולי הוא לא טוב מבחינות כאלה ואחרות. ואם הוא לא מתאים אז אשמח להצעות ללוח שכן מתאים, הדרישות בסך הכל שיהיה לו חיבור DVI למסך. usb3 יהיה תוספת נחמדה אבל לא חובה. sata6 מיותר לגמרי, אין סיכוי שהמחשב ה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בטווח מחיר של 2200 עם טיפה חריגה כעקרון המחשב הוא רק לעבודה משרדית אך גם שיהיה חזק לטיפה של עומס ומשחקים קלים ביותר. בדקתי מחשבים ורובם הם עם מעבד i3 מצאתי את המחשב הזה עם i5 מה אתם אומרים עליו?http://ksp.co.il/?uin=16364
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תוכנות DB כבדות יחסית פלוס אפשרות לגיימינג על בינוני - גבוהה ב FPS החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 23 אינץ' עם 1980X1040 אפשרות עתידית לשדרוג למסך 27 אינץ' עם 1440x2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני אדריכל ועובד המון על המחשב, מחפש מחשב חזק וטוב שישרת אותי בשנים הקרובות, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל כמובן שעדיף לא לבזבז שלא לצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתלת מימד + עריכה גרפית ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, ריינו, סקאצאפ, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCARY 3 ושות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לזנוח את הקופסא הגדולה והשידה שתופסת מקום מיותר... אני רוצה לקנות מחשב נייד גיימינג הכי טוב שאפשר להשיג התקציב אין הגבלה אבל אם זה הכרחי לציין אז בסביבות 8 10 אלף...אני רוצה מחשב נייד מהיר חזק עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה אני באמת רוצה מחשב שיריץ לי משחקים הכי חדשים כמו assassin's creed 4 COD החדש שאמור לצאת... תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הרכבתי את המפרט הזה ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל לא אכפת לי להגיע למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים שהילד יהנה ממשחקים כמו שצריך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר בתקציב …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. למרות העובדה שמחשבים ניידים לא הכי מתאימים למשחקים אני לא נמצא בבית לכן מחשב נייח לא אוכל לקנות. לכן - אני מוכן להשקיע על המחשב הנייד. מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. ושיוכל להריץ משחקים כבדים כמו BF3 וrome total war2 שעומד לצאת. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell. אז אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שוב חברים,מחר-מחרתיים מקסימום אני הולך לבצע את השדרוג...אני מציג לפניכם את המחשב הקיים בכדי שלא יווצר מצב של צוואר בקבוק ASUS P7H55-MLX Intel Core I5 760 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ W.D 500G SATA 2 Manli 465GTX 1GB Zalman Z7 Zalman ZM500ST Sony Nec AD7240 SATA 2 ZALMAN CPU CULLER אני רוצה כמו שפתחתי בנושא הקודם כרטיס מסך חזק לגיימינג שיריץ משחקי HIGH END של התקופה הנוכחית ושל השנה הקרובה בצורה חלקה,המליצו לי על 7870XT אני בנוסף אני צריך עוד סטיק של 4G זיכרון. דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטי hd בעיקר גלישה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אני לא יודע אם אני מגדיר את עצמי גיגמינג אבל אני רוצה תוצאות גבוהות ככל האפשר בתקציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססין קריד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
אני טס הלילה לחו"ל ומתכוון להביא מעבד i3570K, כרטיס מסך 7870/7970, 8 גיגה זכרון, כרטיס קול 7.1 PCIe ובבעלותי 2 כוננים קשיחים ו SSD. מה שאני אצתרך לקנות בארץ כשאחזור עוד שבועיים זה לוח אם (Z77), מארז (שקט יחסית וכמה שיותר אטום לאבק), ספק כח וקירור למעבד. על איזה חנות באזור אשקלון/אשדוד הייתם ממליצים? ואיזה חלקים? תודה!
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב משרדי בעיקר שהשימוש בו הינו אופיס, סריקה וריבוי חלונות במקביל השתמשתי במפרטים המומלצים אצלכם, אך הייתי מעוניין לבחור רכיבים שישפרו את רמת השקט של המחשב ( דרגה 8 בערך ) מבקש המלצה על מארז + ספק שקטים וכן דיסק קשיח 1TB שקט ומהיר יחסית, התקציב לשלושתם 1,200 ש"ח +- אם יש רכיב נוסף שיעזור לשקט אשמח לשמוע האם המארז הזה נחשב שקט ? ANTEC Sonata III no PSU זה המפרט שמצאתי מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪253 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מח…
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי החלטתי להשתדרג. התלבטתי בין נייד לנייח אבל החלטתי ללכת בסוף על נייח כדי לקבל חומרה יותר טובה בעד המחיר (אם אני טועה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין ולהמליץ). אני אסביר קצת את המחשבה שלי. המחשב שיש לי כרגע הוא מחשב שיש לי בסביבות ה5 שנים ולא נגעתי בו. אני מעדיף לעשות פעם בהרבה זמן שידורג מסיבי שיחזיק להרבה זמן, בגלל זה אני מעדיף דברים שיספיקו לי לכמה שיותר זמן. אני מעדיף לקחת מעבד של haswell i7, אני יודע שההבדל בביצועים לא משמעותי, אבל שוב, בגלל שזה קנייה פעם בהרבה זמן אני מעדיף את ההכי חדיש עוד דבר, אני לא יודע אם זה משנה אבל אני מריץ על המחשב רוב הזמן ubuntu ומדי פעם משתמש בווינדוס כשיש דברים שאין בלינוקס. תשובה לשאלות: …
-
- 12 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שבוע שעבר הזמנתי מ-KSP מחשב נייד, Dell Vostro 2521, הגעתי לקחת אותו וקניתי גם Samsung 840 ssd, כבר שפתחתי את הקופסה (בחנות), שמתי לב שהיא נארזה מחדש, המטען והכבל קומקום היו פתוחים ולא באריזה, המחשב אמור להגיע עם Ubuntu ובפועל נדלק עם Windows7 (מסך הפעלה ראשונית) כששאלתי את הטכנאי למה זה הוא אמר שזה בסדר. כבר בחנות רציתי להחליף את ה-HD ב-SSD, כשפתחתי את הברגים שמתי לב שאחד מהם עקום ויותר גרוע מזה, שמתי לב שיש סימנים של ניסיון לפתיחה עם מברג בחלק האחורי של המחשב, איפה שממוקמים ה-HD, זכרון וסוללה. הייתי לחוץ בזמן אז לקחתי את המחשב לבית כדי לטפל בזה אח"כ. בבית פתחתי את החלק האחורי, בדקתי ב-Manual איך אמורים לפתוח אותו (רמז: ממש לא איפה שנמצאים סימני הפתיחה עם המברג), החל…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000(ערכתי: לא להתייחס לכותרת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשבמיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד 3, קרייסיס ,3 , פארקריי 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ועוד)? …
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש במחיר של עד 3500 ש"ח. אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. חשוב לי שיהיה i5 ומעלה, 4GB ומעלה זכרון RAM, מסך 14"-15" טאצ' עםרזולוציה כמה שיותר גבוהה (FULLHD כנראה לא ייכנס בסכום הזה), וסוללה כמה שיותר חזקה. חשבתי על המחשב ASUS S400CA-CA021H 14" שעולה סביב ה 3500 ש"ח עם מעבד i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9785&added=1 יש גם דגם של המחשב עם מעבד i5 שעולה כ 400 ש"ח פחות.. האם ההוספה של הכסף משתלמת בשביל מעבד i7 ? בכל מקרה ,אשמח לקבל המלצות לדגם שהכי משתלם מבחינת ביצועים וסוללה בתקציב הזה.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ככל הנראה הולך לקנות את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? (אין לי כסף לשדרג אותו יותר) על איזה רמת גרפיקה הוא יוכל להריץ משחקים כמו BF3 CRYSIS 3 במסך full hd ? מעבד + מאורר Intel I5 haswell 4570+ Zalman 7000 לוח אם MSI B85M-E33 דיוידי/צורב LG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח Seagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסך Sapphire HD7870XT Boost 2GB GDDR5 מארז Cooler Master: CM Force 500 + Front USB3 ספק Seasonic ECO 500W PFC 80+ PSU + 2XPCI-E 4XSata
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אשמח לחוות דעת , איזה מחשב מבניהם הכי מתאים לגיימרים ? ( ברמה של סקיירים ,דיאבלו , דיסהונורד וכאלה ..) http://www.amazon.com/Computer-Corp-...ops+for+gaming http://www.amazon.com/MSI-GT683DXR-4...ops+for+gaming http://www.amazon.com/MSI-CX61-0NF-2...ops+for+gaming http://www.amazon.com/Toshiba-Satell...ops+for+gaming * מטרות המחשב? גיימינג ולימודים * גודל המסך? לא חשוב * רזולוציית המסך?FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?ארוך ואהיה מרוצה? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה אקסטרה מעולה . * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי?רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה ב…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בשבוע הבא טס לארהב ואני מתכנן לחזור עם מחשב נייד חדש. הדרישות העיקריות הן: מעבד i7 ולפחות 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס של לפחות 1 ג'יגה. הסתכלתי על סדרת הדגמים הזאת: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15z-5523/fs וחשבתי לקנות את הדגם היקר של ה1100 דולר שזה מחיר מצויין למחשב עם מפרט שכזה! אך אמרו לי שלא מומלץ ללכת על מעבדי i7 עם הU בסוף הדגם. מזה בכלל אומר? מה משמעות הסיומות בדגם? ושאלה נוספת היא איך המחשב בתמורה למחיר? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, אני פתוח גם להצעות אחרות טובות ומקצועיות ומאוד חשוב לי שזה יהיה Dell כי אני מאוד מרוצה מהמחשבים שלהם אבל אם יש לכם הצעה אחרת אני פתוח לשמוע
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, זו הצעה שקיבלתי מטכנאי מחשבים. השימוש הוא ביתי - אינטרנט, מסמכים וכו'. האם יש צורך במעבד I3 או שאפשר להשאר עם המעבד הזה? (הבדל של 250 שקלים) האם המחיר עוד ירד בהרבה אם אקח הארדיסק של 500 GB? (אין לי צורך גם בגודל הזה..) האם זו הצעה שווה? הרכיבים טובים? צריך להחליף?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מחשב Mini ITX ויש לי כבר מפרט שלם, הדבר היחיד שאני מתלבט בו הוא המעבד. יש לי כרגע כמה אופציות עיקריות: מבחינת אינטל, אני יכול לקחת את ה i5-7500 או את הi5-7600, ומבחינת AMD את הRyzen 5 1600 שמעתי בהרבה מקומות שהרייזן יותר טוב מאינטל, אבל אני רוצה להתייעץ איתכם. אם אתם מעוניינים לדעת את המפרט המלא, אני אכתוב אותו כאן: AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX Gigabyte GA-AB350N-Gaming WIFI Corsair Obsidian 250D Mini ITX Case Corsair VS650 650W PSU 80+ Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C15 ValueSelect Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980G1 GAMING-4GD Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Kingston SSD 480GB SSDNow UV400 SATA3 SUV400S37/480G …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחרי 3 שנים שאני משחק בקונסולה סוף סוף החלטתי לקנות מחשב חדש אבל הידע שלי בנושא הרכבת מחשב חדש שאף לאפס לפני שבוע. השוויתי מלא מפרטים ובסוף הגעתי למפרט הזה אז מה אתם חושבים? I5 8600k MSI Z370 A PRO Motherboard Gtx 1070 gigabyte G1 Lenovo 2x8 dd4 ram Ssd 250 gb corsair HDD 1TB WD Win 10 home Arctic freezer i32 (קירור מעבד) Antec gx500 מארז שמגיע עם 3 מאווררים (120mm) וספק כוח 700W antec VP700W 1) איך המפרט הזה בכללי? 2) האם הוא יהיה מספיק בשביל שאני אוכל לשחק 60 fps ו 1440 p? 3) האם אני יכול להתפשר על משהו בלי לפגוע בביצועים? המפרט הזה עבר כבר את התקציב שלי(שבהתחלה עמד על 5000) ועכשיו מגיע ב…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני עובד כמתכנת וחוקר אבטחה ומחפש לקנות מחשב נייח חזק שיחזיק לי למספר שנים הקרובות וייתן ביצועים מעולים ותמורה טובה למחיר. לא מבין בחומרה כמעט בכלל, ולכן אשמח לעזרתכם במתן חוות דעת על מפרט שבניתי יחד עם המוכר ב-KSP, והצעות לשיפור אם יש: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000, גמיש מעט. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לגמרי לנצל במידה ואכן משתלם בביצועים ובשקט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 שקל, אם אכן הכרחי ויתן boost משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * תכנות - מספר סביבות Visual Studio פתוחות במקביל. * וירטואליזציה עם VMWare ודו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920×1080 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-