ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לפני כשלושה חודשים הלפטופ שלי נלקח לתיקון והוחזר לי תקול שלוש פעמים (כשכל פעם תיקנו רכיב אחר). בפעם השלישית אף החזירו לי את המחשב ללא תיקון ואמרו לי שאם אני מתעקש שיש תקלה שאגיע עצמאית למעבדה, וכך עשיתי והם הסכימו שהמחשב תקול ולקחו אותו לתיקון. (זה קיצור של הסיפור הסיפור, הוא ממש ארוך). לבסוף הם החליטו לתת לי מחשב חדש והתנצלו על הטרטור לאחר הרבה ויכוחים ובירורים כי נגמרו לי השלוש שנים ביטוח במהלך התיקונים ונאמר ל. שבשבוע הבא ישלח לי מייל שיתן לי לבחור בין מחשב חדש שהם מציעים לזיכוי כספי. אבל יותר מחודש מאז הפעם האחרונה שנתתי להם את המחשב.. הם אמרו שעמדתם הרשמית היא שאין פיצויים על עיקובים או עגמת נפש אך אני יכול לשלוח מייל עם תלונה לאיזה מייל כלשהו של אסוס. האם כדאי להס…
-
- 19 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי, אנחנו מפתחים תוכנה הרצה על כרטיסי מסך. תוכלו בבקשה לעזור לנו לבנות מפרט לתחנת עבודה חדשה? מעבד Intel® Xeon® Processor E5-1650 v3 (15M Cache, 3.50 GHz) 64 ג'יגה זיכרון 2 כרטיסי מסך NVidia K80 500 ג'יגה SSD איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ? מהחישוב שלנו התחנת עבודה אמורה לעלות 45K-50K ש"ח. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלא לנצל אם אין צורך. התקציב המקסימלי הינו תקרה של worst case. אני כבר הרבה זמן לא בתחום אז אני לא יודע האם התקציב מוגזם. אנא תתקנו אותי. זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. המסך שבו אני משתמש הינו מסך "23 1080p . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד עסקי. השאלון: מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, תכנות קל (שאינו דורש גרפיקה). לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15.6' בלבד (מבריק / מאט), רצוי מאוד דק. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - רצוי שלא יהיה קצר במיוחד. יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - רצוי שתהיה תמיכה (לא קריטי). אחריות בינ"ל - לא. רישיון למע' הפעלה - רצוי, לא חובה בתקציב. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מקלדת נוחה, אמינות (עשוי להיות מטולטל בתיק מפה-לשם). אני מבולבל עקב המגוון הגדול - אשמח לעזרתכם. תודה ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממש צריך מחשב חדש אחרי שהקודם נשאר בארץ. בגדול הצרכים שלי פשוטים: אני צריך מחשב נייד חזק ועמיד שיעבוד מהר מאוד בעיקר על הדברים הפשוטים: office, גלישה בחלונות מרובים באינטרנט. סרטים באיכות גבוהה וקריאה מרובה. מדי פעם גם תוכנות קלות ובסיסיות אבל לא מעבר. חשוב! בעתיד קרי עוד שנה המחשב עתיד לשמש ללימודים כך שרצוי שהסוללה תחזיק ככל שניתן. מאוד חשוב לי הנושא של המהירות והעמידות שכל היישומים יעלו מהר ושהמחשב יחזיק לאורך זמן. עוד משהו חשוב כמו שכתוב בכותרת אני עתיד לרכוש את המחשב באמריקה כך שאשמח להמלצות לקנייה כאן בבוסטון אם זה משנה. התקציב הוא סביבות ה- 700-800 דולר כשאני ראיתי מחשבים שלדעתי התאימו באמזון בסביבות ה560 ככה שזה גם נראה לי דיי הרבה. במידת הצורך ניתן…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים. ב2011 קניתי מחשב פצצה,אבל הזמנים עוברים והוא נהיה פחות טוב למשחקים של היום לצערי :< זה המפרט הקיים: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR=class: ecxcat_product] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR=class: ecxcat_product2] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, ali…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
בקישר הבא http://www.tms.co.il/preview/spec/zlsd4ge8 הרכבתי מפרט שמתאים לדרישות שלי למחשב שיכול להחזיק משחקים 3-4 שנים . השאלות : איזה מסך אני צריך לקנות מה דעתכם על המפרט ,היכן יכולתי לחסוך כסף , מה עליי להוסיף או להוריד מבחינת קירור (בזה אני הכי פחות מבין). תדה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לא לעבור את ה 6.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב?לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? BF4 COD וכו' משחקים כבדים בכללי -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב Samsung SyncMaster XL2370 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות.. אולטרה במשחקים.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?הסיכוי שיקרה נמוך.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן למכור את כרטיס המסך הנוכחי שלי + ספק ואת המעבד הנוכחי (מלפני שנתיים) כמה שווה כרטיס מסך galaxy mdt x4 geforce gtx 570 1gb והספק ENERMAX NAXN ENP550AWT 550W ATX12V Active PFC Power Supply? כמה שווה המעבד Intel i7 2600?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי GTX460 768MB שאני מחדש בעצמי. עבדו בSLI. (לינק לדף המוצר) הורדו מהמחשב דיי מזמן עקב מאווררים תקולים, החלטתי לעשות איתם משהו.. במידה ואני מחבר מאווררים חדשים מנקה את הPCB מנקה עם חול בהתזה (יבשה) את הצלעות. מורח MX4 על השבב ובכללי מביא את הכרטיס למצב שהוא יראה כאילו עכשיו הוציאו אותו מהניילונים כמה אני יכול לבקש עליו? רלוונטי גם לאיביי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU שוקל להחליף את המארז ל Antec P100 וגם מתלבט לגבי איזה גרסה של ה GTX 960 אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט שימוש עיקרי פיתוח אפליקציות Android עם אופציה לפיתוח ב ios ובין השאר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש Dell Inspiron 13 7000 מדגם i7. http://ksp.co.il/?uin=25988 בסניף אילת במחיר של 4788 ₪. האם שווה את ההשקעה?
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין באמת תקציב מוגדר, אבל לא רוצה לבזבז כסף סתם. 2. מה שימושי המחשב- עבודה משרדית, לימודים, אופיס וצפייה בסרטים דרך הטלוויזיה שבחדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, אולי יהיו תוכנות שאשתמש בהם במהלך התואר אבל זה לא אמור להשפיע על כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - full hd מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בגרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעשו את העבודה נאמנה- חשבתי על mk270 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ה-Blade המפורסם של חברת Razer מקבל עדכון לשנת 2015 עם מעבד משופר, כרטיס מסך חדש ועוד זיכרון RAM לחוויית גיימינג משופרת ללא תוספת מחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/razer-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%94-%d7%99%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464802 - Intel - i5-4430 Quad core CPU - LGA1150 - 3.0 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Series - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 910/892 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 269/264 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי לפטופ של סמסונג 14" סדרה 5 של סמסונג שמאוד אהבתי (כי ה-14" מאוד מתאים לי בגודל ובמשקל, והמחשב גם היה דק יחסית ומעולה) לצערי הוא התאדה ואני מחפש מחליף: 1) עד 4000 ש"ח * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה בפוטושופ * גודל המסך? 14 עדיפות למסך מאט ואין צורך במגע * רזולוציית המסך? יותר חשוב איכות המסך, FHD בתקציב יתקבל בברכה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי. עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כדאי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ברור לי שבתקציב יהיה קשה לקבל SSD, כנראה אשדרג בעתיד אז שיהיה מחשב שאפשר. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מטרות המחשב: לימודים, עבודה עם אופיס, matlab, revit, ועוד תוכנות סרטוט בהמשך התואר. גודל מסך 14-15.6 עדיפות למאט לפי דעתי, חשוב יותר שהפאנל יהיה טוב. אין צורך במסך מגע. צריך כרטיס מסך בשביל תוכנות הסרטוט אבל אין צורך ברמה מאוד גבוהה, כרטיס כמו 840m מעל ומעבר. צריך זמן סוללה ארוך עד כמה שאפשר, צריך לשרוד יום לימודים. אין צורך ביציאות מיוחדות, דיסק קשיח בסדר גודל של 500GB מספק (אשמח גם ל SSD אם קיים במסגרת המחיר). אחריות כמובן כמה שיותר. אין העדפה לחברה מסוימת, רק רוצה שירות טוב של החברה של המחשב. בינתיים מצאתי את המחשב הבא: נייד לנובו בחרתי בi7 בתור future proof תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני מספר שבועות מחשב ה-Acer Aspire 5740G הנאמן שלי שבק חיים. לאחר ביקור במעבדה המחשב חזר לחיים אך הובהר לי שהתיקון זמני, שיש סבירות גבוהה מאוד שהמחשב ימות בזמן הקרוב ושעלות תיקון מקיף (החלפת לוח אם במקרה שלי) היא פשוט לא כלכלית למחשב בן 4.5. בידיעה שימיו של המחשב ספורים החלטתי לחפש אלטרנטיבה. התקציב שלי הוא כאמור 4,500-4,800 ש"ח. אני יכול להתגמש עד ל-5,000 ש"ח אבל לא מעבר. כמובן שאם יימצא מחשב שיעמוד בדרישות בסכום נמוך יותר אשמח כפליים * מטרות המחשב? גלישה, סרטים באיכות גבוהה, Photoshop, Solid Works, MATLAB (לא מתכנן עבודות או הרצות כבדות אבל בכל זאת) ומשחקים פשוטים דוגמאת League of Legends. עם זאת הייתי מעוניין באפשרות לשחק גם במשחקים חדישים ותובעניים יות…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעת מחיר לנייד עד 2500 ש"ח לצורכי אופיס, אינטרנט. מעבד I3 לא פחות, המחשב צריך להיות יחסית מהיר. מחנויות במרכז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-