ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU שוקל להחליף את המארז ל Antec P100 וגם מתלבט לגבי איזה גרסה של ה GTX 960 אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט שימוש עיקרי פיתוח אפליקציות Android עם אופציה לפיתוח ב ios ובין השאר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש Dell Inspiron 13 7000 מדגם i7. http://ksp.co.il/?uin=25988 בסניף אילת במחיר של 4788 ₪. האם שווה את ההשקעה?
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין באמת תקציב מוגדר, אבל לא רוצה לבזבז כסף סתם. 2. מה שימושי המחשב- עבודה משרדית, לימודים, אופיס וצפייה בסרטים דרך הטלוויזיה שבחדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, אולי יהיו תוכנות שאשתמש בהם במהלך התואר אבל זה לא אמור להשפיע על כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - full hd מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בגרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעשו את העבודה נאמנה- חשבתי על mk270 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ה-Blade המפורסם של חברת Razer מקבל עדכון לשנת 2015 עם מעבד משופר, כרטיס מסך חדש ועוד זיכרון RAM לחוויית גיימינג משופרת ללא תוספת מחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/razer-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%94-%d7%99%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464802 - Intel - i5-4430 Quad core CPU - LGA1150 - 3.0 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Series - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 910/892 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 269/264 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי לפטופ של סמסונג 14" סדרה 5 של סמסונג שמאוד אהבתי (כי ה-14" מאוד מתאים לי בגודל ובמשקל, והמחשב גם היה דק יחסית ומעולה) לצערי הוא התאדה ואני מחפש מחליף: 1) עד 4000 ש"ח * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה בפוטושופ * גודל המסך? 14 עדיפות למסך מאט ואין צורך במגע * רזולוציית המסך? יותר חשוב איכות המסך, FHD בתקציב יתקבל בברכה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי. עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כדאי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ברור לי שבתקציב יהיה קשה לקבל SSD, כנראה אשדרג בעתיד אז שיהיה מחשב שאפשר. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מטרות המחשב: לימודים, עבודה עם אופיס, matlab, revit, ועוד תוכנות סרטוט בהמשך התואר. גודל מסך 14-15.6 עדיפות למאט לפי דעתי, חשוב יותר שהפאנל יהיה טוב. אין צורך במסך מגע. צריך כרטיס מסך בשביל תוכנות הסרטוט אבל אין צורך ברמה מאוד גבוהה, כרטיס כמו 840m מעל ומעבר. צריך זמן סוללה ארוך עד כמה שאפשר, צריך לשרוד יום לימודים. אין צורך ביציאות מיוחדות, דיסק קשיח בסדר גודל של 500GB מספק (אשמח גם ל SSD אם קיים במסגרת המחיר). אחריות כמובן כמה שיותר. אין העדפה לחברה מסוימת, רק רוצה שירות טוב של החברה של המחשב. בינתיים מצאתי את המחשב הבא: נייד לנובו בחרתי בi7 בתור future proof תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני מספר שבועות מחשב ה-Acer Aspire 5740G הנאמן שלי שבק חיים. לאחר ביקור במעבדה המחשב חזר לחיים אך הובהר לי שהתיקון זמני, שיש סבירות גבוהה מאוד שהמחשב ימות בזמן הקרוב ושעלות תיקון מקיף (החלפת לוח אם במקרה שלי) היא פשוט לא כלכלית למחשב בן 4.5. בידיעה שימיו של המחשב ספורים החלטתי לחפש אלטרנטיבה. התקציב שלי הוא כאמור 4,500-4,800 ש"ח. אני יכול להתגמש עד ל-5,000 ש"ח אבל לא מעבר. כמובן שאם יימצא מחשב שיעמוד בדרישות בסכום נמוך יותר אשמח כפליים * מטרות המחשב? גלישה, סרטים באיכות גבוהה, Photoshop, Solid Works, MATLAB (לא מתכנן עבודות או הרצות כבדות אבל בכל זאת) ומשחקים פשוטים דוגמאת League of Legends. עם זאת הייתי מעוניין באפשרות לשחק גם במשחקים חדישים ותובעניים יות…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעת מחיר לנייד עד 2500 ש"ח לצורכי אופיס, אינטרנט. מעבד I3 לא פחות, המחשב צריך להיות יחסית מהיר. מחנויות במרכז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אמנם ההודעה שייכת יותר לפורום אמצעי אחסון אבל בפורום הזה יותר אנשים רלוונטיים יוכלו להחשף אליה. בעקבות המלצה שראיתי פה בפורום קניתי בזמנו לאפטופ LENOVO E531, אליו גם הוספתי 16GB RAM וכונן SSD מהתקן הנ"ל בגודל 128GB שקניתי מאמאזון. לינק לדוגמה למוצר שאני רואה שמתפרסם פה הרבה בפורום כהמלצה לאנשים: http://www.amazon.com/MyDigitalSSD-256GB-Super-Boot-Drive/dp/B00NY4VIPA/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1417171467&sr=8-1-fkmr0&keywords=M2+NGFF+256GB Anyways, הייתי מרוצה עד הגג כשקיבלתי את המוצר. איזה אחלה תקן שעוזר לך לא להתפשר על כלום, גם SSD מהיר, גם הארדיסק SATA רגיל לאחסון וגם כונן דיסקים, והמחשב טס. אז הכל היה נהדר והייתי מאוד מרוצה עד לפני יומיים. ערב אחד בזמן ע…
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אספתי מטבעות והתייאשתי מלכרות. הגיע הזמן לגיימינג. אשמח לדעתכם\ייעוץ במסגרת התקציב לחלקים שישלימו את מה שיש. מעבד כנראה לא יספיק להחזיק CF של שני 280X. וגם קירור הסטוק לא בדיוק סטייט אופ דה ארט. כמו כן ארצה SSD בנפח הכי גדול במסגרת התקציב...המהירות פחות חשובה. ומארז (שום חשיבות לרעש). אין הגבלה לכל חנות בארץ שעושה משלוחים (ההרכבה אעשה בעצמי). החלקים שכבר יש: ספק כח: ZALMAN - ZM850-HP+ SILVER מעבד: PENTIUM - G3220 זכרון: HYNIX 2GB - PC3L-12800U-11-12-C1 כפול 2 כרטיסי מסך: SAPPHIRE - DUAL-X R9 280X כפול 2 לוח: GIGABYTE - GA-H87-HD3 - SOCKET 1150 תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התחדשתי במחשב נייד לנובו העלות קרוב ל 6000 שקל כולל הרחבת אחריות ל 3 שנים חודש ימים עבר ו....המחשב פתאום לא נדלק. פשוט אין שום תגובה מכפתור ההפעלה. יש לציין כי המחשב עבד במשך החודש אולי כשבועים ( שבועיים הייתי בחו"ל) , עכשו אני עצבני וכועס. התקשרתי לשרות לקוחות ועכשו צריך לחכות שיתאמו איתי ויבואו לקחת אותו למעבדה . ההחזרה עד 10 ימי עסקים כלומר שבועיים במקרה הטוב. מסתבר שהם אולי מודעים לבעיה ויעצו לי לנסות ולפרוק את המתח העודף שאולי תוקע את המחשב , טעינה יותר מ 100 אחוז,( כך הנציג בטלפון), יש דבר כזה? ( לחיצה ארוכה 10 עד 15 שניות על כפתור ההפעלה, מנוחה 5 שניות ולחיצה רגילה). לא עבד .אני חושש מהמעבדה כיוון שראיתי איך מתייחסים במעבדות גדולות אחרות למכשירי חשמל. (…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברס, אני זקוק למחשב All in one. ראיתי בחנויות מחשבים שזה בעצם מסך שהוא גם מחשב (טאץ). אני זקוק למחשב זה היות ואין לי כל-כך הרבה מקום בבית. אני מחפש מחשב All in one שיוכל להריץ GTA V החדש - ובכללי את המשחקים החדשים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב מיועד לסטודנטית בטכניון ומטרותיו הן: לימודים (משרדי), מטלאב, שפת סי ושימושים בייתים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מטעמי משקל, אבל אם יש דגם טוב עם מסך 15 הוא לא יפסל על הסף * רזולוציית המסך? קשה לי להאמין שאפשר יהיה למצוא מחשב בתקציב ולא 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם יהיה טאצ' אבל ממש לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מאד SSD אם לא אז לפחות היברידי עם רכיב SSD גדול מספיק למערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6500-7000 לעבודה יומיומית עם Adobe Premiere CS6 הציעו לי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14509 ועוד 300 שח להרחיב את האחריות ל3 שנים מה דעתכם או שיש הצעה אחרת מתאימה יותר מודה לכולם ברכות
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות אלקטרוניקה זולות בסין? KSP סיני כזה נניח יש הפרשי מחירים? ההורים שלי טסים לשם ואם זה זול משמעותית אז למה לא אם כבר הם שמה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך עושים את זה? באתר של לנבו כתוב ללחוץF11 כשהמחשב עולה ואז מופיע אופציה לשחזור , לי מופיע רק את המערכת הפעלה ובדיקת זכרון . לא קיבלתי עם המחשב דיסק DVD או כל דיסק...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום רב! אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ואני צריך מחשב ללימודים. הלימודים באוניברסיטה הפתוחה ולכן אני יצפה בהרצאות די הרבה וכן כל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה. אני לא בדיוק יודע איזה רמה של מחשב צריך ללימודים האלה, אשמח אם תעזרו בזה. התקציב הוא 3000 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח נוספים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בהרצאות, עבודות וכל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה (אולי צריך גם תיכנות? אין לי מושג) (וכן צפיה בסרטים ולעיתים רחוקות משחקים כמו פיפא). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בסביבות 14 או קצת יותר. מאט רק אם לא יקר מידי ולא בא ע…
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות עם אופציה למשחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 או 14. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 גודל מסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מוארת וכמה שיותר נוחה. * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן אם יש גם VGA אז מה טוב. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSHD בגלל הנפח הגדול אבל פתוח לאופציה לשדרוג גם לSSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות הכי אמינה? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד, כרגע חושב בכיוון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887035 HP 250 G3 J4T62EA תקציב: 2500 שקל מקסימום * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים בעיקר WEB), צפייה בסרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ עדיף מאט * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא הגבלת תקציב, נייד חזק עם מסך מצוין וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תוכנות מתמטיות, עריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, עדיפות למאט. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה לעבודה ארוכה * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, LAN * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD לצרכי סוללה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אם קי…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-