ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
בתחילת החודש כתבתי את ההודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495998.0 חיכיתי שיצא דגם Sandy Bridge, הצרכים שלי נשארו אותם צרכים מההודעה הקודמת ורציתי לדעת מה דעתכם על Dell Inspiron N5110 שכולל את המפרט הבא: CPU: Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB Memory: 4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB HD: 640GB (5400 Rpm) Display: 15.6'' High Definition (1366X768) WLED GPU: 1 GB nVidia GeForce GT 525M Wireless: 802.11b/g/n Bluetooth: Yes External Ports: 2 x USB 3.0 1 x USB 2.0 1 x USB 2.0 with E-SATA & Power Share HDMI v1.4 Port VGA Port Integrated network connector 10/100 …
-
- 12 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מסך - לא צריך מעבד - 3930K לוח אם - רוצה לוח מהסדרות הגבוהות של ASUS , הרמפייג' 4 זה הטופ ? זכרונות - CORSAIR 16GB CL9 אלה יתאימו ללוחות של אסוס ? כונן קשיח SSD- שני כוננים של M4 CRUICAL 64GB ומבקש המלצה לקירור מתאים +ספק כח+ מארז גדול ומרווח כרטיס מסך אין צורך, זה מחשב שלא ירוצו עליו משחקים, זה מחשב שיעבוד 24/7 , הרבה MULTITASK ובנוסף גם HTPC עוצמתי ז"א כמעט ורק סרטי BLURAY 30-40GB לגבי תקציב עזבו את הכסף גם ככה אני קונה מיבואן ישירות ואני גם לא רוצה לחסוך ממנו המחשב הקודם שלי החזיק אצלי 5 שנים אני צריך שגם זה יחזיק בערך אותו זמן. אגב, אני מודע לעובדה שזה OVERKILL רציני אבל לא אכפת לי ממש אני לא בן אדם שמשדרג עם הזמן את המחשב, בום אחד ושיחזיק כמה שיותר זמן קדימה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקניית מחשב לאחיין שלי התותח גיימינג. תקציב: 3.5K אפשר לחרוג עד 4K. שימושים: נטו גיימינג. חנות עדיפה: אין. העיקר חנות מומלצת ושיהיה יחס מחיר לביצועים טוב. ציוד היקפי: צריך מסך מקלדת(רגילה נוחה) ועכבר - קטן וקל שמתאים לילד. לא לוג'יטק! לא מתוכנן אוברקלוק וכו' וכו' שיחזיק מעמד כמה שיותר ואם אפשר שיהיה ניתן לשדרגו בעתיד, מה טוב ! תודה רבה חברים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,242 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משהו גדול. 10-20 ש"ח אתם יודעים מה הכוונה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis2, GTA IV, Battlefiel 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ',KDF TFT-LCD MONITOR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התבססתי על המפרט במדור מפרטים מומלצים במחיר 2300 ש"ח. המפרט נראה לי מתאים לי בול, ויש רק שני שיפורים שאני רוצה: 1. שקט. אם אפשר לשדרג למארז שקט במחיר סביר (עד 450 ש"ח) ועם פוטנציאל נמוך לכניסת אבק ופרווה. למארז צריכות להיות יציאות עיליות (עומד על הרצפה) 2. שדרוג לוח אם. ראיתי שהלוח המוצע תומך בעד 8GB זכרון. אני מהסוג שמחזיק מחשב לאורך זמן. לא עדיף כבר לקנות לוח אם שמאפשר לי יותר? מה דעתכם על דגם GA-880GM-UD2H? ראיתי באתר של ג'יגהבייט ונראה לי מתאים. האם הוא באמת מתאים לשאר המפרט, והאם נמכר בארץ, בתקציב סביר (עד 600 ש"ח נגיד?)? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4239#ov 2.א. כרגע יש לי דיסק קשיח מסוג SCSI. האם יהיה אפשרי לחבר אותו למחשב במקביל לדי…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב לנייד לפי הפרמטרים הבאים: * שימושים למחשב: 1. כמה מערכות הפעלה בו זמנית (Virtual BOX). 2. תכנות: java \ .net 3. אינטרנט, אופיס וסרטי HD 4. משחקים: לא ממש חשוב קצת FIFA ו Manager * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים הסטנדרטיים אבל חשובה מאוד הניידות של המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Display Port רצוי מאוד, אפשר גם HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 רצוי, מינימום 500. * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום * מטרות המחשב? צפייה בסרטים דרך חיבור קבל לטלוויזיה .משחקים כבדים יכולת להריץ משחקים חזקים כיוון זה תקציב מספק ליכולות כאלה * גודל המסך?רצוי 17" אך אם זה משמעות לבחירה אין לי בעיה קצת פחות * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא מבין בזה מעדיף שיהיה זמן ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?500-1T * כונן CD/DVD? שיהיה כונן DVD * כונן Bluray?לא חובה בלי אפשרות חריגה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מעבד: Intel Pentium® 4 2.4 GHz זיכרונות: 512mb DIMM1 Synchronous SDRAM לוח אם: P4VP-MX 1013.001 ASUS דיסק: 60GB ExcelStor Technology J860 כרטיס מסך: on board S3 Graphics ProSavageDDR כרטיס קול: Realtek AC'97 צורב CD: HL-DT-ST CD-RW GCE-8526B של LG ללא מסך...אני צריך את המסך עדיין. עכבר יש, מבחינת מקלדת - אני צריך לגרד מאיפהשהוא המחשב עובד, מסרב למות, יש עליו אובנטו 10.04 אם צריך עוד פרטים להערכה - תשאלו
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד סרטים מוזיקה תוכנות מסרים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים אני מניח שאתם יודעים איזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום הגדרות בכל המשחקים שקיימים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד עם ביצועים גבוהים הכולל מעבד I7 2800MHZ * מטרות המחשב- לימודים (אופיס וכאלה), עריכה גרפית של סרטים ותמונות, משחקים כבדים כמו IV ודיאבלו. * גודל המסך-15.6 * משקל רצוי- לא כבד מידי - שיהיה ניתן לקחת אותו והוא לא "יכביד" עליי * זמן סוללה ארוך- 6 וחצי + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, USB3 * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח : 750GB * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן עם WIN 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- DELL ' HP ואם יש עוד חברה שאתם מכירים …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא זוכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 טוב, אז לא מזמן התפנה לי קצת זמן, והחלתטי לפתוח למק-בוק את הצורה, כדי למכור אותו לחלקים. עקבתי אחרי הוראות מיו-טיוב. תקשיבו, לא פלא שהעובדים בפוקסקון מתאבדים. אתם יודעים מה זה לפתוח את הדבר הזה?! שלא לדבר על לסגור... בכל אופן, אחרי שהתחלתי לפתוח גיליתי שכנראה מישהו היה שם קודם- חסר סטיק של RAM, ה-HDD לא היה שם, וגם המדבקה עם המספר הסידורי של המחשב נעלמה. כנראה שלעולם לא אדע של מי זה היה. בכל מקרה, עוד סימנים של טיפול רשלני התגלו בפנים- מישהו כבר ניסה לעשות שם משהו... בגלל זה היו חסרים כמה ברגים, ועוד כמה דברים. אחרי שכבר פירקתי חצי מחשב ובאתי להתחיל להוציא את המסך, גיליתי שהיה שם חיבור מנותק- זה ה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. בעתיד, יתכן חיבור לטלוויזית LCD לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני אציין שבעבר ביקשתי הצעת מחשב, אך התמקדתי ברכישה מחנות שבזכותכם הבנתי שאינה מתאימה (שוב תודה לכל המעורבים בשכנועים ). דחיתי את רכישת המחשב מסיבות שונות, אך כרגע שוב התעורר הצורך ורציתי מפרט מעודכן והפעם כולל מסך מחנות שאתם ממליצים (רצוי כזאת שנותנת שירות באיזור קריות-חיפה). התקציב הינו בערך 3500 מינוס-פלוס עם מסך. רמקולים לא בהכרח חשובים היות ואני מתכנן לחבר את המחשב למערכת סטריאו ישנה שיש לי (עד עכשיו עבד טוב), ואני אשקול לרכוש מגבר/רמקולים רק אם לא יחרוג (יותר מדי) מהתקציב. המחשב נועד בעיקרו לראיית סרטי HD באיכות גבוהה אך גם לעבודה/לימודים (תוכנות אופיס) ומעט MATLAB. אני לא גיימר - רוב המשחקים שאני משחק, אם בכלל - בד"כ כמה דורות אחורה אבל הייתי רוצה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכעל במידת הצורך, לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד בגלישה באינטרנט, יישומי אופיס וצפייה בסרטי 1080p ובלוריי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג, אולי משחקים קלים כדוגמת סיסמס ומשחקי דפדפן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 נקנה dell 23u12 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחק רשת - בתדירות גבוהה. משחקים רגילים באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AION, כל קוטר או משחק חדש שיוצא (בשנה~שנתיים הקרובות) - צריך סמך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? בAION מקסימליות, שאר המשחקים בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? צריך מסך חדש. 4. אפשר לדלג על DVD 5. עד כ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום, צריכה המלצות לקניית מחשב לסטודנטית. בעיקר עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות. חשוב שהמחשב יהיה קל -עד 2ק"ג ועמיד. שלא יתחיל לקרטע אחרי שנה-שנתיים. חשבתי על מחשבים האלה: http://wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=837175 או http://www.speed4u.co.il/pl_product~IN-RD33-6645~65~137.htm מה דעתכם? דרישות המחשב: * גודל המסך? לפחות 13' * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 G כדאי שילוב * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, אבל טוב אם יהי…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב משפחתי. כולל כל הציוד ההיקפי - מסך, רמקולים עם סאב, מצלמת רשת ומדפסת משולבת פקס (ניתן להוריד אותה ולהשתמש בתקציב של 3.2K) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 או 3200 ללא מדפסת משולבת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משפחתי, משחקים ברמה בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לפי המסך שיוצע - אני מניח 1920X1080 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב עוצמתי שישרת אותי לפחות לחמש שנים הבאות ללא צורך בשדרוג, התקציב המקסימלי הוא 4,000 עם עכבר ומקלדת, ללא אפשרות לחריגה. (התקציב המקסימלי המקורי היה 3,500 אז אם אפשר גם בפחות מ4 אני רק אשמח) שימוש המחשב יהיה בעיקר לגלישה/הורדות הכנת עבודות ועיצוב בפוטושופ ולבסוף גם גיימינג האמת שאני סטודנט ואין לי כל אחד זמן לשחק.. אבל מידי פעם כשיצא משחק מעניין אני אשמח שאוכל להריץ אותו ללא בעיה. משחקים : בעקרון אני מחפש מחשב שיריץ לי את GTA 5 חלק ללא תקיעות על הגדרות גרפיקה הכי גבוהות או בינוניות + כל פעם שיוצא GTA אני משדרג את המחשב, ולכן זה חשוב לי מאוד שיהיה עוצמתי מספיק על מנת שיוכל להריץ אותו. עוד משחקים לדוגמה הם קרייסיס, היטמן אבסולושן ופאר קריי 3. ר…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, לא יפריע לי אם ייצא 4000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, אין לי דוגמא ספציפית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיתאים לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך רמקולים טובים 2.1, צריך אוזניות טובות, צריך מסך, ראיתי שממליצים פה על ה DELL U2312HM הוא נראה בסדר אבל…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים או באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד בן 9 - אינטרנט, אופיס, משחקי פלאש וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, אז קצת רבתי עם חבר על מפרט שאחיו הולך להזמין, מחו"ל. הרבה האשמות נזקו לאוויר אבל בואו לא ניכנס לזה. אבל אני נחוש בדעתי להשיג לו חוות דעת מקצועית, כי פשוט חבל על הכסף של אחיו. להלן המפרט: Intel 3970X בזבוז אטומי Asus P9X79 PRO GTX TITAN 6GB ממותג לא ידוע, אבל זה פחות משנה כי כולם רפרנס. 16GB DDR3 8X2GB DAFUQ!? שמונה סטיקים של 2GB?! לדעתי טמטום מוחלט. NZXT Phantom 830 gunmetal ADATA S510 120GB 1TB 7200RPM 32M, SATA 6Gbps Corsair CX750 (לדעתי עוול למערכת שכזאת.) ו"קירור נוזלי" למעבד, לא רשום דגם או מותג. נטען שהמחשב הוזמן מפה: http://ibuypower.com אז קדימה, חוו את דעתכם על המחשב הזה, הוא כבר יקבל קישור לאשכול. עריכה: הנה הדגם המדויק: http://ibuypower.com…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריכה המלצה על מחשב נייד או לחילופין מה הם הנתונים שדרושים לי למחשב נייד להרצת תוכנות של עיצוב פנים כמו 3DMAX, אוטוקד, פוטושופ, סקצאפ וכו' (גם במקביל). צריכה שהמחשב יהיה מספיק חזק ולא יתקע כל רגע. מבחינת גודל 15" חברה לא משנה תקציב באיזור ה4000-5000 שח (אם יש משהו ממש טוב בקצת יותר אשמח גם לשמוע). אשמח אם הסוללה תחזיק כמה שיותר אני לא יודעת כמה זה נחשב טוב אבל נגיד 4-6 שעות. יש לציין שאני ממש ממש לא מבינה במחשבים ולכן אני לא מפרטת מבחינת כרטיס מסך וכו' בכל מקרה אשמח לדעת בגדול מה הכי חשוב לי לבדוק כשאני קונה מחשב כזה? על איזה נתונים להסתכל? וכמובן אם יש המלצות ספציפיות.. נ.ב. לא מחשב של אפל.. תודה רבה לעונים ואחלה סופ"ש
-
- 12 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, עקב מיקרה מצער שמישהו אמר לי שהוא רוצה מחשב זול בשביל להקליד בוורד ולעשות מצגות שלחתי אותו למבצע של איבורי של מחשב ב900 שקל. מסתבר שכשהוא אמר מצגות הוא התכוון לעריכת ווידיאו עם התוכנה בכותרת, ואני חשבתי שהוא מתכוון למצגות פווארפוינט. אז זה המחשב שהוא קנה... לוח אם: atomd2700 + D2700MUD intel 2GB DDR3 כרטיס מסך מובנה: intel graphics media accelarator 3600 series יש אפשרות לשדרג אותו בשביל שיוכל להריץ את זה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז אני חושב לשדרג את המחשב בתקציב של סביבות 2000-2400 כי הוא טיפה ישן: עכשיו אני לא ממש בטוח מה שווה לי, לשדרג את המפרט הנוכחי?(שדרוג מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות, ועקב זה גם ספק כי כנראה צריך יותר וואט ושלי ישן) או כבר להשקיע עוד 500 שקל ולקנות מחשב חדש לגמרי? בעיקרון מבחינת שדרוג חשבתי על המפרט הזה במקרה ואני משדרג ולא קונה חדש: [table][tr][td] [/td][td][/td][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] סה"כ יוצא 2250. וגם כמה שאלות : 1.יש צורך להחליף ספק? 2.יש צורך לקנות מאווררים חדשים? תודה לעוזרים. [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-