עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by fredi157,

עדיפות לפחות מ-1900 מיועד למשחקים רצוי שיהיה שקט יחסית צריך:מחשב שלם כולל כרטיס מסך לא צריך:צורב/כונן,הארד דיסק,זיכרון(שאלה בהמשך),מסך,רמקולים. שאלה:האם זיכרון של DDR2 יכנס לDDR3? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חשוב שיהיו שני מפרטים: אחד אינטל ואחד AMD היות וזה בשביל חברה שלי והיא זו שתחליט בסופו של דבר. OC-אין על מה לדבר. מה שצריך להיות במפרט זה הכל חוץ ממסך,צורב,מקלדת ועכבר. שיהיה גם למשחקים ויתאים לעבודת גרפיקה(לא משהו מקצועי למרות שחברה שלי מתחילה ללמוד את זה באוניברסיטה,אחרי הכל לא עובעים שם עם יותר מידי,נראה לי פוטושופ ופריהנד). אני חשבתי על משהו כזה מה אתם אומרים? INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original *2 ASUS P4P800 (865PE) - ATX SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ASUS CD-ROM X52 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Simbadda Master I LU - Silver - …

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by dwarriork,

אוקיי.. אחרי קצת(הרבה) מחקר.. ואחרי שהרבה זמן אני כבר רוצה מפרט חדש הגעתי למסקנה מה בערך אני רוצה.. אז.. אם למישהו יש כוח לעזור לי קצת, יבורך :ם אוקיי.. אז הבסיס למפרט יהיה SLI GTX460 1G.. אז כמובן שנתחיל.. מה החברה הכי טובה בשבילם? האם שווה לחכות לגרסה החדשה של ZOTAC?(בכל מקרה אני מחכה למארז HAF X של COOLERMASTER אז יש קצת זמן..). מעבד.. אני ממש מעדיף I5 760 עם OC, השאלה היא כמה אפשר למהר אותו ואם הוא ינצל את הכוח של כרטיסי המסך.. לוח אם, באמת שאין לי שמץ, אם יש משהו שמותאם במיוחד לSLI הכי טוב, מקסימום כש/אם נשדרג נחליף לוח אם גם.. זכרונות, מעדיף לפחות 6G, משהו איכותי לא ג'אנק.. אבל נראלי שבמחשב ברמה הזו לא תביאו ג'אנק גם ככה.. דיסק קשיח, 1TB.. לא צריך יותר, אם שני 500M …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן ונמאס לי ממנו החלטתי לשדרג אותו ולקנות כמה חלקים ואת השאר להעביר מהמחשב הישן, אני יודע שזה לא מומלץ אבל אין לי כסף מיותר ואני מנסה כמה שיותר לחסוך בהוצאות. אשמח אם תרכיבו לי מפרט טוב על-פי הנתונים הבאים : שימושים עיקריים - סרטים - תוכנות כבדות (PhotoShop, AutoCAD ועוד) - משחקים - גלישה באינטרנט ועוד.. חומרה שיש לי ואני יעביר למחשב ה"חדש" - ספק חדש (לא זוכר נתונים מדוייקים אבל הוא מעולה) - כרטיס מסך GeForce 440MX (אני יודע שהוא על הפנים אבל זה מספק אותי ביינתים) - כרטיס קול Creative SoundBlaster Live 4.1 - כונן DVD של TOSHIBA - צורב LG X52 - הארד-דיסק 60GB של MAXTOR - כונן דיסקטים מה אני צריך - מעבד (מתלבט בין Intel ל- AMD) - לוח אם - מארז - זכר…

• 77 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. אני יודע שיש לי רק כ.מ אחד אבל אני משאיר אפשרות בעתיד להוסיף עוד אחד מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1400 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 קירור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT כמות: 2 - מחיר: ¤55 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤582 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤343 כרטיס מסך: BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1315 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  6. Started by Linga,

היי,אשמח אם תוכלו לעזור . זה המחשב הקיים : http://img99.imageshack.us/img99/909/imngb.jpg האם כדאי לשדרג את המחשב בעקבות שדרוג לWIN7 וקניית BF3? התקציב הוא 2000 לשדרוג..האם כדאי לשדרג?המשתמש מתגייס עוד 3 חודשים ולכן הוא רוצה להנות מהזמן שנותר לו בBF3 באיכות טובה וחלקה. האם בכל זאת כדאי לחשוב על רכישת מחשב? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +- לשדרוג.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+תכני HD+משחקים[bF3] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. המחשב מיועד לשימושים של תוכנות פשוטות( כגון אופיס 2003) וסרטים . אני מעוניין במרפט שיתן את יחס הביצועים מחיר הטוב ביותר. החנות המיעודת רצוי שתהיה מאזור חיפה (פנדה אייבורי וכדומה...).

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by RedBull,

היי, בניתי מפרט למחשב שישמש בדרך כלל למשחקים, ובעתיד אני מתכנן לעשות OC. שימו לב שבגלל העובדה הזאת, הזכרונות הם VALUE בינתיים, ולא לקחתי משהו מכובד. מעבד : Intel Core 2 Dou E6420 מחיר - 1110 ש"ח זיכרון : Kingston DDR-2 667MHz 2G מחיר - 450 ש"ח כרטיס מסך: Asus 8800GTS 640M מחיר - 2190 ש"ח מארז : Thermaltake Armor Jr. מחיר - 580 ש"ח ספק: Enermax Liberty 500W מחיר - 600 ש"ח צורב: Asus DRW x18 מחיר - 220 ש"ח קירור למעבד: Zalman 7700Cu מחיר - 235 ש"ח לוח אם: Asus P5NE32-SLI PLUS מחיר - 1100 ש"ח סה"כ יצא 6485 ש"ח זהו, רציתי לראות מה אתם חושבים על זה, אבל שוב, הקירור למעבד והזכרונות די חלשים בגלל שאין לי זמן כרגע להתעסק עם OC וברגע שאני אתחיל אני אקנה משהו יותר טוב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. - Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX - ASUS P5N-D NVIDIA nForce® 750i SLI LGA 775 - OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Gold 4GB 5-5-5-18 OCZ2G8004GK - Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS - Gigabyte nVidia Geforce 9600GT 512Mb NX96T512H-B X 2 (מחובר בתצורת SLI ) - Compucase 6920 Super Midi Tower Black&Blue No PSU - HEC Ace 580Watt Power Supply סה"כ : 5448

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  10. אני מתכנן לרכוש מחשב למסעדה שלי שישמש להשמעת מוזיקה בעיקר ובעתיד יחוברו מלצמות אבטחה ואולי גם הקרנת סרטים . התקציב הוא עד 2000 שקלים בשאיפה , אני צריך מסך כמה שיותר קטן שלא יפריע בבר וזהו , עכשיו הדילמה העיקרית היא האם צריך כרטיס קול יותר טוב מכרטיס מובנה או לא ? יש לנו מערכת בייתית במסעדה עם 2 מגברים , שומעים כרגע ממש נחמד אנחנו מנגנים מ די וי די . אז אני צריך מפרט נכון לסיפור הזה ותשובה לגבי הכרטיס קול , תודה !

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מצאתי מפרט באייבורי, ורציתי לשמוע חוות דעת... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 המחשב ישמש בעיקר לMMO אחד שאני משחק ולעיבוד גרפי בסיסי. שקלתי אגב להוסיף עוד כרטיס מסך שלא יהיה און-בורד. דעות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. שלום רב אני צריך מפרט למחשב המחשב אינו לגיימרים אך כן צריך לעבוד מולטי טסקינג בצורה טובה . מספר חלונות באינטרנט במקביל לעבודה מול תכנת כ"א באינטרנט + שליחת הודעות בקבוצות גדולות בפייסבוק +אופיס . בעתיד אולי ארצה להקליט AUDIO לטובת הפצה באניטרנט או על סידי (זה לא חייב עכשיו אבל צריכה להיות האופציה בצורה כזאת או אחרת ) אשמח לשמוע את דעתכם. רמי

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by shimshon,

שלום השתמשתי באחד המפרטים המומלצים שבאתר למחשב רב תכליתי ונאמר לי שהספק כוח לא מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך מה דעתכם? מעבדIntel i5-3450- Tray900 פתרונות קירור למארזScythe Katana 3120 לוח-אםGigabyte GA-B75M-D3H400 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3240 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3500 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךAMD (ATI) Radeon HD6870 1GB DDR5850 מארזNZXT Source 210 Elite Black/White270 ספק כחAntec Neo-Eco 520W350 סה"כ3740 ש"ח כולל מע"מ במקומו הוצע לי מפרט אחר אשמח לחוות דעת עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8667

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. Started by Avivc4,

אוקיי אפשר בבקשה הצעה למחשב נייד הכי טוב שאפשר להשיג ב4000 ש"ח. זה לא מחשב למשחקים וכאלה, אלא לעבודה כזה..מחשב כזה רגיל, משרדי. בבקשה, לא לעבור את ה 4000 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by mr_sababa,

בחודש הבא אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני. אני בן 22 , עובד רוב הזמן אבל מוצא את הזמן פה ושם לאיזה משחק טוב, כמו כן, עוד שנה אתחיל ללמוד באוניברסיטה וחשוב לי שהוא יחזיק ויהיה שימושי לפחות לשלוש-ארבע שנים הקרובות. כשהמחשב לא יהיה נייד (בעיקר לתקופת הלימודים) הוא יהיה מחובר לTV 32 אינצ', ע"י כבל HDMI . רזולציה HD READY. * מטרות המחשב? - משחקים (FPS, אבל בעיקר PES..מכור) , צפייה בסרטים HD על TV 32" , וכמובן OFFICE, WIN7 * גודל המסך?- לא מאוד קריטי, לא פחות מ 14" . * משקל רצוי? - גם לא מאוד קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משחקים, גם ככה הוא לא יהיה נייד. באוניברסיטה חשוב שהוא יעבוד 3 שעות רצ…

16. Started by *AlCHEMY*,

היי, אני שוקל לעבור ל-NAS אחד גדול של 8 כוננים, ברצוני לדעת כמה אוכל לקבל על 2 שרתי NAS שברשותי : Synology DS213J Synology DS413J שניהם כבר לא באחראיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  17. Started by amir85,

אני בדוק לחבר לגבי רכישת לפטופ עם מעבד אטום. יש איזה השוואת ביצועים של המעבדים הללו מול מעבדים למחשב השולחני הרגיל? (נגיד מול E8400) כי הבחור מתכנן לשחק במשחק שדי טוחן את המעבד ורצתי להבין איפה מעבדי האטום נכנסים ברשימות

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by hassaf,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הרצת תוכנות "כבדות" * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כל כך מבין בזה... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? סביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כ-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאות HDMI, USB 2.0, USB…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Amit_H,

בבקשה מפרטים אך ורק מ KSP, כיוון שאין לי חנות מחשבים מוכרת אחרת באיזור בו אני גר. לא משנה AMD או Intel. העדפה ל 2GB זכרון RAM, כיוון שכדיי לנצל 4GB אצטרך להתקין מ"ה של 64 ביט ואני לא מעוניין. שימושים משרדיים: אינטרנט, אופיס, משחקים בעלי גרפיקה קלה. בבקשה שהמחשב יכלול גם צורב. ויכלול חיבור לטלוויזיה מלוח האם. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר (לא משנה אם אלחוטיים או חוטיים, העיקר שיהיה שימוש נוח בהם ואם אלחוטי שיהיה נוח לטעינה ולא מסורבל). טווח מחירים עד 1,700 ש"ח. אם תהיה חריגה קטנה לא נורא, בלבד שהמחשב יהיה טוב יותר משמעותית מללא חריגה. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר, תוסיפו לתקציב עוד 200-300 ש"ח. (אפשר לשחק קצת עם המחירים, לא מוכרח שה-300 ש"ח יהיו מוקדשים למקלדת ועכבר ולא לחומרה …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Zeev86,

יש לי מחשב נייד של DELL. אחריות: Parts only warranty - שנה בלבד Base warranty - שלוש שנים. האחריות של שנה כבר מזמן הסתיימה. האחריות של שלוש שנים, Base warranty, נשאר לי מזה כשנה וחצי. המחשב הנייד שלי מאוד מתחמם לעתים קרובות, במנוחה הטמפ' של המעבד מגיעה ל70+ מעלות, ו- "במאמץ" בגלישה בדפדפן אינטרנט הטמפ' של המעבד מגיעה ל90-100 מעלות. השאלה שלי היא כזאת: האם יטפלו לי במחשב עם הבעיה הנוכחית עם ה- "Base warranty"?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. אני מעוניין בצעה למשב בעלות שבין 3000 ל 3500 ש"ח , ההצעה אינה כרוכה ב מסך , cd . אודה על התייחסותכם

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by jepe,

המחשב ישמש לגלישה באינטרנט,סרטים ומשחקים בינוניים כמו פיפא וכאלה. לא צריך צורב DVD מקלדת +עכבר ורמקולים יש לי כבר. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by Psycho360,

צריך מפרט לגיימינג וOC ב5.2K גג מסקייפיסי בלבד! לא צריך ציוד הקפי. צריך: מעבד כפול ליבה טוב לOC לוח אם גם טוב לOC דיסק קשיח של 250 זיכרון 800MHZ לOC כרטיס מסך טוב תומך DX10 אוברקלוק מהיצרן יהיה טוב צורב SATA מארז מספיק גדול עם חלון שקוף וקירור טוב ספק שיספיק קירור טוב שיספיק לOC מכובד הרכבה אם יש משו לשנות שיהיה יותר טוב, תביאו הצעות בכיף... טוב יאללה בכבוד מי שמוכן לבנות אודה לו מאוד! (אני יודע שאולי קצת כבר בניתי לעצמי אבל אני רוצה לראות הצעות ממכם)..

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by m00trix,

מדובר במחשב חדש מהניילונים שהגיע ללא מערכת הפעלה. לאחר התקנת WIN7 מתחיל התהליך המייגע של הורדה והתקנה של דרייברים מהאתר של לנובו.. אני לא מצליח להתקין דרייבר ע"מ להשתמש בכרטיס הרשת האלחוטי, וניסיתי את שתי האופציות שהיו באתר הרשמי. אם אני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר אני כן מצליח להשיג חיבור לאינטרנט. נואשתי ואפילו ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש וגם זה לא עזר. ב- Device Manager תחת Other Devices יש Network Controller (שאותו אני לא מצליח להתקין..) עם סימן שאלה. עזרה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני יודע שלא קל לשדרג חלקים בלפטופ אני מאמין שבעוד שנים בודדות יותר תכנים באינטרנט ישדרו באיכות של HD 8K אז השאלה שלי היא איזה סוג של לפטפופ כדאי לי לקנות שיתאים בעוד שנים בודדות לשידור של סרטים של HD 8K במסך מחשב חיצוני.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.