ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח (לא לקפוץ,פרטים למטה בהמשך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, batalfild4, crysis… -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך סמסונג SyncMaster T220 1680x1050 אין כוונה להחליף מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הזה שהציעו בחנות בעיר שלי טוב לא טוב, יקר מדיי ?? בעקרון זה די עבר את התקציב שלי של 4500 אבל זה נראה מפרט טוב לגיימינג שזה מה שאני מחפש..
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
עושה רושם שהמפרטים שלהם זהים לחלוטין... אז מה ההבדל? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14033 http://ksp.co.il/?uin=24825
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי יש צורך בשקט כשהמחשב לא במאמץ לא יהיה אוברקלוק עכשיו אני הולך לקרוא את הדיון FAQ כי לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 אחוז, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית בעיקר: תמונות ווידאו, לא עושה תלת מימד. בעל המחשב אוהב Quadro של NVIDIA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעל המחשב הולך להתפרנס ממנו - כלי עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל משיקה גירסה מעודכנת לכרומבוק ה-Pixel היוקרתי שלה. האם הפעם הצרכנים ישתכנעו להעדיף אותו על פני האולטרבוקים מבוססי החלונות? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%91/
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות להורים שלי מחשב משרדי. בגדול אני די סגור על המפרט, שכולל בגדול HD של טרה, 8ג'יגבייט ראם, 120 ג'יגה ssd ואני מאוד מתלבט לגבי המעבד. מצד אחד אני מעוניין לחסוך, ובכל מקום שקראתי ממליצים על לא יותר מi3 למחשב משרדי (אינטרנט, מוזיקה אופיס, סרטים) מצד שני, כשביררתי עם אנשים שאני מכיר, כולם המליצו לי ללכת על i5 שיחזיק לאורך זמן. אני מאוד מקווה שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות אצל ההורים שלי, ואני מאוד מתלבט אם מעבד חזק יותר יבוא לידי ביטוי וימשוך את המחשב לזמן יותר ארוך. אשמח לשמוע מה דעתכם, תודה...
-
- 22 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום מעונין לקנות מחשב נייד לאחותי. ללימודים.חשוב מעבד i5. * מטרות המחשב?, צפיה בסרטים, לימודים.גלישה * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?2.3 חשוב לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (5 שעות אפשר גם יותר * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? GB 500-1000 * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell/ lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שחור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מספר עצום של תוכנות עריכה וסאונד, החל מcubase ועד after effects ו flash א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מדובר במחשב שנבנה לצורכי עבודה של מעצבי משחקי מחשב, אז השימוש יהיה כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חשוב שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים כמו the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח מאד מאד לעזרה. אני עומדת לקבל מחשב נייד. השימושים העיקריים יהיו אופיס ותוכנות סטטיסטיות כמו SPSS וSAS. הדרישה היא למחשב חזק, כמה שיותר אמין ועמיד וכמה שיותר קל. אין חשיבות לתקציב עד 7000 שח. אני מתלבטת בין לנובו יוגה 3 עם המפרט הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid...; היתרון שלו הוא משקל מאד מאד קל (1.2) זה מהותי עבורי ומסך מגע (שזה נראה די נוח...). לבין X250 עם המפרט הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid... כאן התרשמתי שהמעבד יותר טוב ובכלל מקריאה בפורום עולה שמדובר בסדרה מאד מאד מוצלחת ואמינה. מצד שני, המחשב מעט יותר כבד, המסך מעט יותר קטן ואין מסך מגע. אני מעדיפה איכות ואמינות על פני שלושת אלו, אבל האם בין המחשבים…
-
- 12 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מחשב חדש של טושיבה.. פירוט מלא על הנייד לא מצאתי חוות דעת בגוגל... וגם רציתי לדעת אם מישהו כבר הספיק לקנות ולהתנסות...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי הוא 2900 התעניינתי בין שני המחשבים הנ"ל לצורך עבודה משרדית. 1. 2. אשמח להצעות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מחשב טוב שיהיה לי קל להתנייד איתו באונ' ומחוצה לה, ושישמש כמחשב ראשי עבורי. אשמח אם תמצאו עבורי את הדיל המשתלם ביותר בBF. אין לי בעיה לרכוש מחו"ל, אך אם כן צריכה להיות אחריות בינלאומית. תקציב: 5K ללא SSD (ועוד 500 לSSD). * מטרות המחשב? תכנות בסיסי (של תואר ראשון במדמח), מחשב ראשי (גלישה באינטרנט). בנוסף, יכול להיות שאכתוב איתו בLyX בהרצאות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14, מט. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת אם ניתן. * משקל רצוי? לכל היותר 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות של שימוש סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…
-
- 28 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ספציפיים, תכנות-תדיר, גלישה עם המון טאבים - כבד, סרטים, הרצת VM-מזדמן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS:GO בלבד, צריך לרוץ בהגדרות מינימאליות על 120 FPS קבוע בלי בעיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצייץ FHD אני מניח, מסך 24" שירכש…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהנחה שיש כמה מחשבים נוספים שיכולים להינות מכל חומרה שתוחלף במפרט הבא, מה הייתם משדרגים ? מעבד : i7 2600k@ stock לוח : Asrock extreme 3 gen 3 z68 זיכרון :XMS3 (1x8GB) DDR3 1333MHz C9 Corsair כרטיס מסך : windforce GTX 970 gigabyte SSD :2 *128GB samsung evo ספק : seasonic 620 מארז : nzxt hades קירור מעבד : ac frezer 11 מסכים : 2*dell 2312hm בעיקר משחק BF4 , קצת עריכת וידאו באפטר, ECLIPSE ,לא יותר מVM אחת לא תובענית עכשיו אני יודע שמדובר במפרט סביר פלוס להיום פשוט יש לי כמה מחשבים שישמחו לשידרוג ממה שיצא ממפרט הזה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השקתו של ה-MacBook המחודש והמתקדם גוררת שלל תגובות מזלזלות, הומוריסטיות ולוחמניות מצד המתחרות המרכזיות של אפל בשוק האולטרבוקים. מלחמת ה-Mac וה-PC מתחדשת? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-pc-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%95/
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קונה מחשב לסטודנטית (למשפטים - למי שתוהה אם יש צורך במשהו לתכנות), בעיקר לגלישה וערימות של קבצי pdf/word פתוחים במקביל. מצאתי אתר של חברה שמוכרת בעיקר עודפי מלאי (מחשבים שיצאו עם פגם קוסמטי כזה או אחר מהמפעל) ומתיימרת לתת מחירים טובים. אשמח לקבל דעה על המחשב הזה: האם המחיר אטרקטיבי מספיק כדי לקחת אותו כעודף מלאי. אני לא מכיר את סדרות המעבדים של AMD - למה ה-A6 6310 מקביל? האם הוא מספיק למשהו או שהופך את המחשב לגרוטאה? האם באופן כללי נראה לכם מספיק לצורך. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו. תודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אפשר בבקשה לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה (הצעות לייעול יתקבלו בברכה): המחשב מיועד לגיימינג ואני קונה אותה באילת(ksp/ivory) ומרכיב בבית בשביל לחסוך כסף... i7 4790 Arctic Freezer i11 Gigabyte GTX970 ( הרגיל) Gigabyte GA-H97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhzg Corsair Carbide 300R Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB ספק כח מודולארי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series אז ככה: אני לא כלכך מבין בספקים, ובכוננים קשיחים. אפשר אולי לקחת ספק אחר שיצא זול יותר ? הכונן קשיח הזה סבבה ? יש איזה משהו שאולי לא עשיתי טוב? (הבנתי שגם אני לא צריך לקנות משחה טרמית כי הקירור מגיע עם זה?) (יש לי SSD במחשב הישן שאני מעביר אותו...) עריכה: חשבתי אולי לשנמך לספק הזה http:…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Intel Core i5-2500K Corsair 16GB-DDR3 1333MHZ ASUS GTX 650-1GB HDD 500GB DVDRW GA-Z68AP-D3 ANTEC 650W Gigabyte 3D Aurora 570 FULL TOWER --עריכה-- אני עכשיו רואה שהתבלבתי במקום , אפשר בבקשה להעביר פרום המתאים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש (עובר מקונסולה ישנה) אני מבקש הצעה ללוח אם מעבד וזכרונות. כרטיס מסך אקנה נבידיה חדש (גם חלק מהתקציב) חשוב לי גם מארז טוב וספק איכותי תודה, ניקו.
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mortal Kombat X; GTA V; Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
i7 4790K cooler master seidon 120v plus asus maximus vii ranger Gskill ripjaws 2x8 1600 sapphire R9 280x 3g samsung 840 evo 120gb WD cavier black 1tb fsp aorum 750w gold +90 silverstone raven 3 המחשב חדש, נקנה לפני כחודש ב8000+- יצא מצב צריך כסף מזומן, כמה אני יכול לקבל על המערכת?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני לא גיימרית אבל כן צריכה לבצע פעולות מתמטיות כבדות (חישוב מטריצות), מה שמשפר עבורי את הביצועים זה המון זיכרון cache ו ram. שאלה נוספת, האם תוספת של כרטיס מסך טוב יכולה גם לעזור בשיפור ביצועים? כמו כן, אשמח להמלצה ספציפית של ספק ומארז. רוב האנשים לא אוהבים להשקיע אבל בעיניי ההבדל הוא יחסית זניח להשקעה הכוללת והתמורה מאוד חשובה (שקט + אין נפילות מתח שפוגעות ברכיבי המחשב). בהנחה וצריך להשקיע בכרטיס מסך זה המפרט שבניתי: 1910 ₪ - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz S2011-3 1499 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-X99-GAMING5 S2011-3 2130 ₪ - 32GB (8Gx4) Corsair Vengeance PRO DDR3 2400Mhz 1070 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX960 2GB DDR5 OC 299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - SSD Crucia…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי את הציוד הנ"ל מיד שנייה כמה לדעתכם הוא שווה? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]למכירה ASUS Z87 DELUXE http://www.asus.com/Motherboards/Z87DELUXE/ ASUS GTX670 2GB OC http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX670DC22GD5/ I5 4690K http://ark.intel.com/products/80811/Intel-Core-i5-4690K-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz הכל מורכב כבר ברמת העיקרון בתוך thermaltake לבן מטורף חסר ספר כוח ודיסק והוא עף 2,500 ש"ח[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Core i7 4770K Corsair H105 ASUS Maximus VI Hero ASUS 780Ti G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition LV Corsair Force SSD 60GB Samsung EVO 120GB Western Digital Caviar Black 500GB SeaSonic G-Series 650W Gold Modular Corsair Obsidian 750D Corsair Link Cooling Kit NZXT USB Expansion IU01
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-