עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כתבה מ Ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3632367,00.html

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. אהלן , מה קורה? אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקולנוע ביתי ולעריכת וידיאו ותמונה וגם משחקים לא יזיקו.. חשוב לי שהוא יהיה חזק במיוחד עקב העובדה שהוא לא ניתן לשדרוג... ניסיתי להתחיל לברר בעצמי אבל אני לא מבין את כל הקטע של הזיכרון בכרטיסי המסך בניידים, יש זיכרון של הכרטיס, ויש זיכרון מקסימלי, מה נסגר עם כל הדברים האלו?! אשמח מאוד לעזרה בנוגע לכ. מסך ולהמלצה על מפרט מחשב... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by YOU123,

אני צרייך מחשב למחשקים בעיקר ללא ציוד הקפי המחשב הוא רק למחשקים!!!!!!!!!! תודה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. היי זה מפרט מבוקש למחשב של אחותי. השימוש העיקרי שלו זה הורדת סרטים ושימוש כמחשב סלון (HTPC אני מניח) לא יהיה בו שימוש למשחקים, PS3 משמש לזה. נתונים למחשב מבוקשים מחשב טוב ושקט סהכ השקעה עד 3000 שח . 1) סוג הטלויזיה שלנו היא led47" המשמש כמסך המחשב (לצפייה בסרטים) 2)שיהיה המון זיכרון בארדיסק - (1 הדברים החשובים להם) 3)כרטיס מסך חזק עם יציאות hdmi (לא למשחקים) 4) הרבה יציאות USB במארז 5)זיכרון 8 ג׳יגה (לא בטוח עד כמה הדרישה הזו שלהם היא על בסיס ידע) 6)מארז עם דלת אחת שקופה שנראה את כמות האבק 7) השימושים שלנו במחשב הוא המון הורדות סרטים וצפיה בהם באיכות hdmi. תודה לעוזרים מכיוון שאני לא ממש יודע איך להרכיב מפרט לHTPC, אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. Started by deXter2004,

למשחקים המסך צריך להיות lcd לא צריך כונן דיסקטים לא צריך צורב כונן DVD צריך עכבר/מקלדת ללא הרכבה וללא משלוח מעבד - עדיפות לa64 בסוקט 939... החנות צריכה להיות לוגיק ו/או זיגזג... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  6. תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by YairZ,

מסתבכים בקניית מחשב נייד? לא יודעים איזה דגם מתאים לכם וכיצד לבחור? המדריך הזה יעשה לכם סדר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by david_fr,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 7000 שקל בערך יש לי שתי מפרטים. אחד מבוסס על AMD והשני אינטל רציתי לדעת מה עדיף מי בינהם ואם לדעתכם יש מקום לשיפור בחלקים אחרים במפרט ושתעזרו לי בהוספה של ספק כוח ומארז למפרטים הללו. בקשר לכרטיס מסך אני חושב שהוא מתאים לצרכים שלי אז אין מה לשנות בו כי אני לא גיימר רציני. להלן המפרטים מפרט מחשב מובסס AMD מעבד - Athlon 64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE - AMD לוח אם - A8N32-SLI Deluxe s939, NF4, 2xPCI-E, GBL - ASUS זיכרונות Kingston - DDR ‏-512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2) ‎ שתי יחידות כרטיסי מסך - 6600GT 256MB DVI, TV, PCI-E - GIGABYTE דיסק קשיח - 200GB SATA II 7200RPM 8MB - WESTERN DIGITAL צורב …

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by smarmy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המחשב מיועד בעיקר למשחקים והקלטת תכני טלויזיה E6600 GIGABYTE GA-965P-S3 / ABIT9 / ABIT9PRO G.SKILL DDR2 667MHZ 2*1 5-5-5-15 WD 250GB BFG 8800 GTS 640MB OC Arctic cooling Silentium t2 pro 500w SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler LGA775 PVR 150 G-5 Media Elite מערכת הפעלה : Vista HOME Premuim 32 bit לא צריך מסך וצורב. אני חושב שאני די סגור מלבד ההתלבטויות : לגבי 3 לוחות האם, מה עדיף ? ולמה... האם הזכרון מספיק טוב? החברה ובכלל. האם המארז טוב? והאם הספק יחזיק את המערכת כמו שצריך? תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  11. שלום לכולם, מטרתו העיקרית של המחשב תהיה עריכת צילומים באמצעות שילוב בין פוטושופ וברידג' cs5. הגדרתי לנושא כ4000 ש"ח, אין לי צורך בנלווים למחשב (מסך ועוד). חשובה לי כמות זכרון גבוהה וכ.מסך חזק. תודה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  12. המחשב מיועד לצרכים משרדיים (אופיס.אינטרנט) ולצפייה בסרטים. המחש אינו מיועד למשחקים (לעת עתה - אבל אשמח אם בלוח תהיה תמיכה לכרטיסים גרפיים). התחלתי להרכיב מפרט ואשמח לתיקונים ותוספות: לוח אם GIGABYTE P35-DS3L - המחיר 590 ש"ח מעבד Core 2 Duo E6550 - המחיר 920 ש"ח זכרון DDR II 800Mhz 1GB של קינגסטון - המחיר 175 ש"ח. דיסק קשיח wd1600AAJB - המחיר 280 ש"ח צורב LG-GSA-H55N המחיר 180 ש"ח עכבר ומקלדת פשוטים של לוגיטק - 100 ש"ח בקשר למארז וספק כח אשמח לקבל הצעות. אשמח אם תהיה יציאת DVI (האם זה קשור ללוח אם או אולי לכרטיס משך שעליי לקנות ?) [br]פורסם בתאריך: 27.12.2007 בשעה 11:09:24 נ.ב.שכחתי כמובן מסך - אני אשמח לקבל הצעות למסך LCD מוצלח במחיר של עד 1600 שקל (ללא קשר למחשב)

13. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימלי? 4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בלי לרדת באיכות המוצרים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קטנה משום שאני מתכוון לרכוש גם מסך שיתאים לכ.מ. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אקנה מסך full hd * באיזה סוג משחקים תשחקו?כל המשחקים הכבדים כגון GTA IV , DIABLO 3, FALLOUT VEGAS,COD וכו' * באילו הגדרות תשחקו (נמו…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by Ram-,

שלום לכם וערב טוב ! אני קונה מחשב חדש בתקציב של 1000$ . אני סגור על כמה דברים , צריך עזרה אם השאר . אני סגור על : (s754) A64 3000+ xfx6600GT 128mb WD120Gb sata אשמח לעזרה 8)

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by assafg,

זה המפרט שלי כרגע: מעבד intel E6850 לוח אם - Gygabyte bulk GA-P35-DS3L כרטיס מסך 8800 GT 512MB זכרון (Kingstone 2X1G DDR2 800Mhz (latency 5-5-5 דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 אני שוקל או לשדרג ל כרטיס מסך 8800GTS 512MB בתוספת של כ-700 שקל, או לקנות זכרון עם latency 4-4-4 בתוספת של כ-600 שקל או אולי 4G... מה אתם אומרים? איך כדאי לשפר?

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  16. התייעצות אחרונה בנושא המפרט בעיקר לגבי הלוח אם שאני לא ממש סגור עליו וגם לגבי הספק! מידע קצר על הדרישות מהמפרט: 1.השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית-פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית 2D בעיקר, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. 2. בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. בנוסף לכך, העורכת הגרפית עוד בחיתוליה +- כך שאין לה צורך של ממש כרגע בכרטיס איכותי. 3.השקט של המפרט מאוד חשוב. אני מודע לכך שמפרט בעלי רכיבי OC הוא לא האידיאלי שבשקטים אבל עד כמה שאפשר.... 8+ 4.האם מתוכנן אוברקלוק? בינוני. אני עדיין לא מתמצא בOC כי אף פעם לא עשיתי אבל לפני שאני אעשה אני אדאג ללמוד זאת…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v,cod,battlefield 4,fifa 15 כעיקרון כל המשחקים החדשים בעלי גראפיקה דיי כבדה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חבר ששוהה כרגע בחו"ל שאל אותי על כדאיות הרכישה. שימושיו יהיו משרדיים, צפיה בסרטים ואולי משחקים קלים מאוד (gta 2, למשל). לינק למפרט: http://tinyurl.com/7hkt4j ערב טוב.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by nirmiranda,

טוב אז בהמלצותיו של Syszone קניתי את המפרט הבא מKSP היום: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30870[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21051[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Arctic Freezer 13 CPU Cooler‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30893[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: c…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yuvalhuck,

איזה נייד עדיף: 7200RPM 2.4GHz Intel Core i5-2430M וכרטיס מסך מובנה של אינטל או: 5400RPM 2.1GHz Intel Core i3-2310M וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 520M 1GB או AMD Radeon HD 6470 1GB או שאולי בכלל כרטיס חיצוני? שוב- השימוש הכבד ביותר הוא Photoshop. ההפרש ביניהם הוא 250 ש"ח כשהשני הוא הזול יותר. תודה!

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  21. להלן המפרט לעניות דעתי שווה מאוד אבל ... כרטיס המסך לא מדהים ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903009-29/46261734 דעתכם תקבע לי המשך....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by atias aviv!,

שלום, אני רוצה בבקשה המלצות לגבי מחשב בסביבות ה7000-6000 שקל(כולל מסך שטוח LCD או משהוא) שהיה מהיר וגרפיקה טובה כאילו כרטיס מסך טוב ומסך, אני צריך אותו למשחקים באיקר.... בקיצור שהיה מהיר יעמוד במשחקים כבדים, גרפיקה טובה, צורב DVD והרבה זיכרון :) תודה,

• 47 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שיכלול מארז של thermaltake (800 ש"ח בערך)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by LaraCroft,

שלום אני צריכה היום להרכיב מחשב לידידה שלי ולאחיה השימוש העיקרי הוא אינטרנט אבל עד עכשיו היה להם מחשב פנטיום 2 ככה שאני מאמינה שהם יתחילו גם לשחק קצת פה ושם במשחקים. אם תוכלו לעזור לי צריכה המלצה למפרט גם אינטל וגם AMD. תודה ניראה לי שכדאי אפילו לוח עם כרטיס מסך מובנה בתור התחלה :\ חשבתי על זה או ואולי עוד איזה כרטיס מסך ב 500 שח או ספק אחר טוב:\

• 6 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים