ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
זה מחשב HP, יש עצות לפתרון? זה צמה לא מחוברת טוב או מסך תקול? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד דגםHP Pavilion dv6-3070ej ואני מתקין את הדרייברים לבלוטוס והוא רושם לי להפעיל קודם את הבלוטוס חיפשתי בכל המחשב גם במקשים גם מסביב למחשב איזה לחצן של הבלוטוס ואין לא מוצא .גם בפקודות של ה FN תודה לעוזרים נ.ב ליד השעון יש לי את הסמל אני נכנסתי להגדרות סימנתי את כל מה שצריך ב וי ואין הוא לא מוצא התקנים ומחשבים אחרים לא מוצאים אותו
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן כבר זמן רב לקנות מחשב והגיע הזמן (לא תאמינו אבל אני עדיין עם מסך CRT ). אז עשיתי קצת בדיקות וכו' אבל אני צריך גם מישהו שיעשה לי קצת סדר וייתן כיוון כללי. אז הנה: - תקציב 6,000ש"ח, ניתן לנצל את כל התקציב אם זה דרוש. - שימושים: עבודה משרדית בעיקר , אך חשוב שיוכל להריץ מספר רב של יישומים במקביל בצורה חלקה, וגם מדי פעם קידוד וידאו. - ההיבט כמעט הכי חשוב - שקט, שקט, שקט! הוא יהיה בסביבה לימודית לכן מאוד חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר, לכן בגדול בניתי על מארז איכותי של אנטק ושאר חלקים שקטים (מאווררים, הארדיסקים) ותכלס זה חלק מהסיבה שהתקציב גדול יחסית לצרכים. - ציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר (רמקולים אין צורך) - רצוי שיהיה כונן פלופי - אין לי צורך בהאדיסק…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לציין שיש לי ספק CORSAIR 520W אני לא מתכנן לעשות OC וחשוב לי שיהיה לי USB3 מפרט של אינטל: CORE I5 2500 BOX INTEL BEARUP BLKDH67BLB3 1X4GB MUSHKIN ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU) מפרט של AMD:Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ASUS M4A87TD/USB3 AM3, 870, DDR3 1600, PCI-E 1x4GB Mushkin ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה זמן המחשב האישי שלי שבק חיים ( אחרי איזה 10 שנות עבודה ) והחלטתי לעשות רכש מסוג שונה, לרכוש מחשב נייד לצערי אני לא ממש מבין במחשבים ניידים ( כמו לדוגמה אני לא יודע אם אפשר להרכיב לזה מפרט ) ובכללי אין לי את הידע בבחירת מחשב לפי הצורך שלי בעקרון הצורך שלי הוא: - כונן זיכרון גדול לספרית המוזיקה - יכולת להריץ משחקים כמו WOW, מנג'ר ובעתיד דיאבולו 3 - שיהיה חלק מבחינת עבודה, לא רוצה שיתקע לי המון זמן בהפעלת קובץ או תוכנה - שיריץ סרטים בצורה מצוינת - שקט זה בעקרון הדברים שבהם אני מתעניין בכללי אני מקווה שהמחשב יספיק לי למספר סביר של שנים ( לצבא וללימודים שאחריו ) התקציב שלי הוא סביבות ה4000 ושיהיה מדגמים של חברת LG תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?Call Of Duty 6 mw2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע זה המפרט שסגרתי עם אייבורי, עדיין אני יכול לשנות (שילמתי מקדמה) יום שיש זה כבר מגיעה אז מחר אני צריך להחזיר תשובה אם ארצה לשנות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793 + שדרוג לדיסק Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer -ו20 ש"ח שמתי לב לכרטיס מסך שהוא חלש, בהוספה של עד 100 שקל יש כרטיס יותר טוב של זה של 1024? יש לי מהמחשב הישן את הכרטיס קול הזה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=502 האם שווה להרכיב אותו? מ ה3 מה יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...&db46632=46974 המחשב דיי זמני, וקונים ממני אותו במחיר ששילמתי, לכן אני לא משקיעה הרבה בו, אבל מן הסתם מחפש להוציא את הטוב ביותר במחיר הזה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להודות שמחשב שלי לא צעיר כמו פעם,הזמן עושה את שלו... קיצרררר :0 עד 2000 אני רוצה לשדרג תמחשב שלי בכוון של משחקים זה המחשב שלי: E4500 בלי אובר קלוקינג 2GB RAM 1950X PRO 512MB (שאני מעדיף להחליף בגלל שהוא מתחמם,החלפתי לו קירור אבל המאוורר לא מסתובב עוד והחלקים של הקירור פסיבי נופלים והוא נכבה במשחקים). GA-P31-DS3L
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כמו שבכותרת אני מחפש נייד קטן - תקציב עד 8000 שקלים לא להמליץ על מסך יותר גדול כי יש לי גם Dell Latitude E6500 T9600 Quadro NVS 160M עם מסך 15.4 ( אגב אחלה נייד ) ו HP עם מסך 15.6 עם מעבד איי5 שנתתי למישהו בחצי מחיר ( כי לא סובל עם מסך 15.6 ) ומסך 13.3 זה קטן בשבילי , אז בבקשה רק מסך 14 ואיך ה VAIO והאם המקלדת נוחה , כי יש לה מקשים שונים כאלה לא כמו במקלדת רגילה עריכה וגם לא מאק כי יש כמה תוכנות שאני עובד עליהן שלא עובדות על מאק
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט הקיים: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter Card FREE DOS[…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪494 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪647 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2134 צורב Pioneer DVR-21…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט. התקציב הינו למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי וללא מסך. לא ניתן לחרוג מימנו, אך לא חייב לנצל את כולו. המחשב ישמש בעיקר למשחקי אסטרגיה, כגון: Starcraft 2, סדרת C&C ו Red Alert וכד'. לא צריך מערכת הפעלה, לא מתכנן דברים מיוחדים כמו OC. הרכבתי את המפרט הבא: TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e, יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1396 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1₪109 http://www…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! כ6000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לכיף ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים-משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלושתם עם מעבד core i3 ..וכולם 15.6 גודל מסך אשמח לקבל המלצותכם. הראשון- dell inspiron n5010 intel i3-370m 2gb 320gb 15.6" מסך השני toshiba satellite c660-108 intel core i3-370m 3 gb 320gb השלישי samsung r540-ja05il' core i3 330m 3gb 320gb
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא חובה לנצל את מלוא התקציב. המחשב צריך להיות מבוסס אינטל, ותתותקן עליו ווינדוז 7 32 ביט. שימושים- משחקים ( מסך קיים של 22 אינץ עם FULL HD ), סרטים, אינטרנט, ועבודה קונבנציאלית עם תוכנות רגילות. מה לא צריך- כונן דיסקטים, וגם לא דיסק קשיח ( במחשב יהיו שני דיסקים של 1 טרה WD בלאק קאוויאר המחיר של שניהם הוא בערך 840 ש"ח והוא הופחת מהתקציב הבסיסי שעומד על 6000 ש"ח ) שקט- שהמחשב לא יהיה רועש, רעש חלש מקובל. אוברקלוק- צפוי אוברקלוק בינוני והמחשב אמור להיות במצב כזה באופן קבוע, לכן יש להתחשב בכך, בהיבט איכות הרכיבים. עדיף שללוח האם יהיו פיצ'רים לאוברקלוק אוטומטי ללא בזבוז זמן רב על הגעה לאוברקלוק אופטימלי. מערכת הפעלה- ווינדוז 7 32 ביט, אין צורך להוסיף למפרט. בקשות מיוחדות- מארז…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט.אופיס(בעיקר אוטלוק ואקסל) ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פיפא NBA PES. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הרצה בצורה טובה מאוד את המשחקים הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני מתכוון עבודה שוטפת זה אינטרנט הורדות סרטים והכי חשוב זה כשמספר תוכנות רצות בו זמנית כמה שפחות להרגיש איטיות אני משחק משחק FPS אחד ברשת ככה שמשחקים ממש לא חשובים לי 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם אפשר לחסוך אז מצויין) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , עריכה מידי פעם , ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אין תוכנות ספציפיות פשוט המהירות זו שריטה אצלי וקשה לי עם מחשב איטי ...התדירות - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? להשתמש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?גיימינג בעיקר א) יש לציין את אופן השימוש. מופעל תמיד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא צריך מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5 עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?כבד אם הקירור יספיק לכך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ובדיקה. 9. האם יש העדפ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי ב-ebay מחשב נייד lenovo r400 מחודש ע"י לנובו. המחשב הגיע באריזה חתומה במצב חדש לחלוטין. בלי שום שריטה. ריח של חדש. לצערי למחשב יש אותה בעיה כמו למחשב של לבחור הזה: זה כל כך מעצבן! :'( פעם שנייה אני נופל על מחשב נייד לימון. בעיקרון המחשב באחריות בינלאומית וקוד דגם תופס בארץ. ביום ראשון אנסה לפתוח קריאת שירות. אם לא אצליח אצטרך לעשות תיקון קומבינה כלשהו. חוץ מזה אני מאד מרוצה. מחשב נייד בליגה אחרת לגמרי. שקט לחלוטין, לא מתחמם אפילו טיפה, מקלדת פצצה, אין טיפה פלסטיק מבריק. קשיח ואיכותי. אה וצריך להעיף את הויסטה. לא החלטתי אם לעשות downgrade ל-XP (קיבלתי דיסק) או לעבור לחלונות 7. יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אז אני מחפש מפרט למשחקים בלבד עד 4000 ש"ח. -אך ורק מפרט ללא ציוד היקפי - עדיפות לI5/I7 - אם אפשר בחנות שעושים בה OC. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שאני הולך לקנות הולך לשמש אותי לורטואליזציה של רשת, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקים. מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8mb l3 chace s1156 קירור: artic cooling alpine 11 pro rev. 2 לוח אם: asus p7h55-m/usb3 זכרונות: kingston 2gbx4 ddr3 (8gb) כרטיס מסך: asus gt430 1gb ddr3 ספק כוח: thermaltake tr2 rx 550w כונן קשיח: western digital 1TB 64mb 7200rpm sata 3 wd1002faex צורב: lg gh22ns
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 2500 ש"ח. אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים. 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסך ( אין לי עוד מסך זה אני אחפש תוך כדי..) לא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA , שעוד יומיים וחצי ... שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה. תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, מעט תיכנות בסיסי ומשחקי קומפי לילדים. מערכת הפעלה Windows7 32 ביט- אני מודע לכך שלא אוכל לנצל כרגע את כל הארבע גיגה זיכרון. יש לי מסכי 19" של סמסונג SyncMaster 930B כניסת DVI\VGA ו-SyncMaster 913N כניסות VGA לדעתי אוכל להסתפק בכרטיס המסך של לוח האם - בכל מקרה אם יהיה צורך תמיד אוכל להוסיף בהמשך (במגבלות ספק הכוח). בסה"כ לא מחפש אופציות שידרוג. תקציב: עד 2300 ש"ח. המחירים מחנות KSP אני לא סגור על ספק כוח ומאוורר למעבד. אני מודע לחשיבות של שניהם ואשמח להמלצות על דגמים טובים במחירים סבירים - אולי מחנויות אחרות. CPU: Intel Core i5 650, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray - 815 NIS Motherboard: Gigabyte H55M-D2H s1156 Core i3/i5/…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 שקל אפשר לחרוג ב100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?cod medal of honor assassins creed * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הציעו לי מעבד של אינטל e6600 ו2 ג'יגה זכרון. לגבי כרטיס מסך אפשר שיהיה מובנה על הלוח אבל בהמשך אני יקנה בנפרד אז ככה שתהיה אופצייה לשדרוגים על הלוח. לא צריך צורבים וכל מיני ציוד הקפי, רק מארז נטו עם כל המאווררים וגופי הקירור שצריך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אבל בהמשך אני מתכנן להוסיף כרטיס מסך ואז הוא ישמש גם למשחקים (לא הכי כבדים כמובן אבל שיעבדו). תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-