ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 5000 +- 200 ש"ח. אני ירכוש תמחשב ב-ksp אילת ככה שאפשר לקחת בחשבון שהמחיר יהיה 5000 ש"ח לאחר ניכוי מע"מ. מקווה לקבל המלצות למוצרים מוכחים ולא כאלה שאומרים עליהם שהם טובים. תודה מראש לכולם!! מטרות המחשב? : עבודות תכנות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15"-17" * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500g (אני גם ככה עובד עם חיצוני לרוב הדברים) * כונן אופטי? blue ray * הא…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נראה שהמחשב שלי שובק חיים, גם לוח האם וגם הספק עושים לי בעיות וכבר לפני זמן מה החלטתי להחליפו. בכל מקרה, החלטתי ללכת על המפרט הרב תכליתי פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137642§ion=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 עם שני שינויים: 1. אני לא הולך לקחת כונן קשיח שני, יש לי 3 כוננים מהמחשב הקודם שהייתי רוצה להוסיף לכונן החדש במחשב הזה. כך שרציתי לדעת האם המארז הזה יוכל להחזיק 4 כוננים. 2. בזמן שהמחשב הישן עצמו נקנה לפני 3 שנים, את כרטיס המסך קניתי שנה שעברה, כך שאני לא ארצה להחליף גם אותו בינתיים Geforce GTX460. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות, תוכנות גרפיות כבדות ולפעמים לגיימינג. אני גר בפתח תקווה א…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש את אישורכם/ברכתכם למחשב סרבר בסביבות ה-1800 דולר. המחשב מיועד ללימוד עצמי של ווינדוס סרבר 2003 ויחליף את המחשב העלוב הנוכחי שלי שיהפוך ל-Linux Box ניסיוני (לא נגעתי במערכות מבוססות יוניקס כבר איזה 6 שנים). שימושים עיקריים מעבר לזה יהיו: שרת קבצים, באופן שבועי המרה אל דיו איקס, ואולי שעה של משחקי מחשב בשבוע. ללא צורב (יש לי כבר DVD+RW של PLEXTOR) ללא מסך (יש לי כבר 19 אינץ' CRT של MITSUBISHI) ללא הרד דיסקים (יש לי כבר 5 רובם 200+ גיגה) ללא מדפסת/סורק (אני סורק+מדפיס בעבודה ללא הגבלה על מדפסת לייזר צבעונית) :-) אני גר בארה"ב אז המחירים בדולרים לפי שער PRICEWATCH. אבקש דעות/אזהרות/המלצות קונטרא על הבחירות שלי: $274 Pentium 4 3.0GHZ 800FSB Socket 478 512K CPU Retail with…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום ! אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כמחשב שני ) וצריך עזרה בבניית מפרט לשימושים כמו גלישה באינטרנט , הורדות באימיול וצפייה בסרטים (פה ושם איזה קידוד סרט ושירים) .לא נראה לי שצריך כרטיס מסך איכותי כי אני בכלל לא משחק . אני מעדיף מעבד של AMD וניס כי קראתי עליו ביקורות טובות באתרים בחו"ל או אפילו איזה סמפרון חזק או סלרון. רק בבקשה לא כפולי ליבה למינהם (אני לא מבין דבר וחצי דבר באוברקלוק וגם לא רוצה להשקיע יותר מדי במארז+ספק עוצמתי וקירור בשביל זה) אני צריך משהו פשוט שיספק את הצרכים שציינתי . גם יספיק לי לעבוד על XP (אפילו שהתרגלתי כבר ל-2000 על המחשב הישן שלי) כך שאין צורך לתאימות ל VISTA . ראיתי במפרטים המומלצים , מפרט ב-3000 לא כולל מסך , אבל המעבד ליב…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בעבודה הרגילו אותי לנייד ועכשיו לקחו אותו ולכן אני מחפש לקנות. אני רוצה שיהיה דואל קור ולפחות 1 ג'יגה זיכרון, וגם שיתמוך בלינוקס (ולכן רצוי גם בלי מערכת הפעלה) הבעיה באתר זאפ שאין שם כמעט קטגוריות בניידים כמו במחשב רגיל כמו מעבד וזיכרון. נתקלתי שם בנייד הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=469961 הבעיה שבעבודה קיבלתי את הנייד: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469826 הבעיה שלו הוא שהוא היה קצת כבד (לפי האתר 2.7), למרות שהתרגלתי אליו יחסית, הנייד שמצאתי כרגע בזאפ שוקל 2.9 על מה אתם ממליצים? תודה נדב
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, מעט תיכנות בסיסי ומשחקי קומפי לילדים. מערכת הפעלה Windows7 32 ביט- אני מודע לכך שלא אוכל לנצל כרגע את כל הארבע גיגה זיכרון. יש לי מסכי 19" של סמסונג SyncMaster 930B כניסת DVI\VGA ו-SyncMaster 913N כניסות VGA לדעתי אוכל להסתפק בכרטיס המסך של לוח האם - בכל מקרה אם יהיה צורך תמיד אוכל להוסיף בהמשך (במגבלות ספק הכוח). בסה"כ לא מחפש אופציות שידרוג. תקציב: עד 2300 ש"ח. המחירים מחנות KSP אני לא סגור על ספק כוח ומאוורר למעבד. אני מודע לחשיבות של שניהם ואשמח להמלצות על דגמים טובים במחירים סבירים - אולי מחנויות אחרות. CPU: Intel Core i5 650, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray - 815 NIS Motherboard: Gigabyte H55M-D2H s1156 Core i3/i5/…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 1500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח מטרות השדרוג גיימינג כבד - NFS: Most Wanted (2012) , Sleeping Dogs, GTA 5, COD:BO2, MOH: Warfighter וכד'.. מערכת הפעלה מה שאני משתמש זה: Windows 7 Ultimate 64BIT מפרט נוכחי מעבד: AMD Phenom 2 X3 720 BE לוח-אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 זכרונות: OCZ Platinum 4x2GB 1066MHZ דיסקים קשיחים: WD 320GB 7200RPM Sata2, SAMSUNG 160GB 5200RPM Sata2 כ.מסך: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז: NZXT Tempest - Air Flow King ספק: OCZ StralthXStream 500W PSU שימושים מיוחדים אני עלול לבצע OC, בתכלס אין לי אינטרס לזה אם המחשב יהיה מספיק חזק למשחקים האלה (החלקים שעלולים הם, מעבד, זכרונות וכ.מסך). האם תרצה לבצע מערך מר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים בסגנון Flight Simulator, צפיה בסרטים אונליין, אינטרנט וחיבור לטלויזיה * גודל המסך? 15.6 אם יש אפשרות אז 17 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק. * רזולוציית המסך? אין לי מושג מה צריך להיות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad לא חובה * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ת…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם לפני חודש קניתי מחשב מארצות הברית ואני מעוניין לצרוב עליו אותיות בעברית. מישהו מכם מכיר היכן אפשר לעשות את זה באיזור המרכז. אני מראש העין אם זה עוזר אודה אם אוכל לקבל גם הערכת מחיר לכל העסק תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי נושא לפני כמה דקות אבל שם בניתי לעצמי מפרט אני רוצה מפרט מומלץ למשחקים: 1. 5000 מוכן להתפשר 2. משחקים וקצת עבודה גרפית א)photoshop, GTA IV, Dirt 2, ועוד משחקים כבדים ואפילו יותר ב)לא הבנתי מה זה אבל אני ישחק הרבה ג) הרזולוציה היא 1280X1024 3. אין צורך בציוד הקפי 4. יש לי כבר צורב IDE 5.יש לי צורב LG חשוב שלא תתנו לי איזה לוח אם שלא תומך IDE 6. שקט חשוב - 8\10 7. אני לא חושב שאני יעשה אוברקלוק אולי אוברקלוק קטן.. 8.לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. יש לי חבר שהוא טכנאי הוא קונה מה שאני אומר לו, 10. לא ממש, אין בקשה או חיבור מיוחד
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב , זה המפרט שהכנתי לבן דוד שלי שגר בחול , זה המחשב שיהיה לי כנראה רק עם ה R600 . ( אני חדש פה אגב, בפורום .. ) עכשיו רציתי עצות שלכם , אם יש מה לשפר ואיפה , לדעת אם המארז הזה מספיק טוב ואם יש משהו אחר יותר טוב ויפה יותר ( אני אוהב דברים מיוחדים) , אם כל החלקים מתאימים אחד לשני ונותנים ביחד את מלוא הביצועים + חסר לי ספק כוח אז תנו המלצה תודה. בנוסף יש הנחה של 10-20 אחוז במקום הקניהה כלומר זה יוצא בסביבות ה9000 שקל שם. כרטיס מסך : BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC PCI-E Video Card BFGR88768GTXOCE, 768MB GDDR3, SLI Ready, Essential Vista 590$ לוח אם : ASUS Striker Extreme LGA775 Motherboard, nForce 680i SLI Chipset, Supports Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo / Quad-Core 4…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט הסופי שאני רוצה לקנות... למישהו יש הצעות לשיפור? Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1490 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 *2 530 WD 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 Philips DVD±RW x16 LightScribe 300 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH 2330 Supertalent X-Blade Gaming Case 500W Silver 450 חשוב לציין שאין שום כוונה לOC במפרט...
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כעקרון אני מבקש לדעת אם המפרט שבניתי הוא טוב. הרזולוציה של המסך שלי היא 1600X900 ואני רוצה לדעת אם יחס הרזולוציה של המסך שלי טובה ליחס הכרטיס מסך שמוצג במפרט. אשמח לדעת כמה FPS המפרט הנ"ל יציג (אם הוא משתלם בכלל )במשחקים כמו BF3 וBFBC2 אשמח לדעת עוד האם המארז הוא מארז טוב שמציג זרימת אוויר טובה והאם הוא טוב לגיימינג .ואחרי כול החפירה אני מציג את המפרט שלי : המפרט - מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪924 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪359 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני כמעט 10 שנים עם אותו מחשב (lenovo y50-70 touch ) ואני רוצה להשתדרג מה שחשוב לי במחשב הוא 1.אחריות בבית הלקוח 2.מפרט עדכני 3.הארדיסק גדול 4.כניסת כבל רשת (שיתמוך בסיב) 5.מפרט עדכני שיריץ כל משחק שקיים ומה שיצא בעתיד ואם אפשרי אך לא חובה שיהיה מסך מגע מתכוון לקנות באילת
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים!! אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא מבין בזה כלום אז אשמח לעזרתכם! יש לי סביב ה3,000 להשקיע. אני סטודנט ולא עושה עם המחשב משהו מיוחד חוץ מכתיבה ואינטרנט וקצת לראות סרטים. הכי חשבו לי שיהיה עמיד, חזק ויעבוד לאורך זמן. בטרייה טובה ומסך דיי גדול (14-15). מה הייתם ממליצים? תודה!!! יובל
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי זכרון לנייד 2GB. ומצאתי בנועה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4730 השאלה אם הוא מתאים לנייד? עוד מהתרד Fujitsu Lifebook AH530-4 - סקירה קצרה בעמוד 2 זכור לי שהזכרון שמגיע איתו הוא 1333 DDR 3 אבל הוא עובד רק על 1066. הנה תמונה של הזכרון מהתרד הקודם. (התמונה לא שלי אבל אני די בטוח שזה אותו זכרון לסדרה הזאת). זה קישור יצרן http://www.gskill.com/products.php?index=143 כמה תכונות: CAS_Latency 7-7-7-20 Speed DDR3-1066 (PC3-8500) est_Voltage 1.5 V PCB 6 Layers Registered/Unbuffered Unbuffered Error_Checking Non-ECC Type 204-pin SO-DIMM Warranty Lifetime מה אתם אומרים יהיה FIX [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אשמח למפרט של מחשב למשחקים קלים כמו פורטנייט וכאלה עד 3000
-
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אוקיי אז בניתי שני מחשבים בשני אתרים שונים עכשיו אני צריך עזרה מה יהיה יותר טוב בשבילי למשחקים אז הנה: סוג מכירה שם מוצר כמות מחיר ליחידה סה"כ רגילה OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 1 ¤1,360.00 ¤1,360.00 רגילה LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT 1 ¤3,300.00 ¤3,300.00 רגילה DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 ¤860.00 ¤860.00 רגילה ANTEC P160 1 ¤820.00 ¤820.00 רגילה AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 1 ¤2,180.00 ¤2,180.00 רגילה OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 1 ¤570.00 ¤570.00 רגילה NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 1 ¤300.00 ¤300.00 רגילה כונן דיסקטים 1.44 1 ¤50.00 ¤50.00 רגילה WD 160GB 7200RPM 8MB SATA…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות השבוע מחשב ללימודים ואשמח לעזרתכם. אקנה אותו באילת לכן התקציב לאילת הוא 3300+- * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). סטודנט * גודל המסך 13 - 15. לא חשוב מבריק או מאט. אין צורך במסך מגע (אך גם לא פוסל) * רזולוציית המסך עדיפות ל IPS FHD 1920x1080 אך לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט לא קריטי * משקל רצוי עדיף כמה שיותר קל אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לזמן סוללה ארוך (סביבות ה5 שעות WIFI) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות לא קריטי * Bluetooth לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ממש מעדיף SSD או לפחות אופציית שידרוג לSSD (בלי לפגוע באחריות!). או לפחות SSHD * כונן אופטי? לא * …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות עם EPP מעבד 4930K ולוח אם 2011 האם שווה לקנות עכשיו או להמתין ל2011-3? האם יהיה הבדל ביצועים רציני? כמו כן, במידה וכן: איזה לוח אם מומלץ באיזור ה250-300דולר? לוח X79 אין דרישות מיוחדות. כרגע אני עם 4670K במפרט שבצד אך יש לי אפשרות לקנות את המעבד הנ"ל בEPP מאינטל. הלוח אם היחיד שיש להם שם זה ASUS X79 DELUXE והוא יקר (311 דולר), עדיף לי לקנות ROG מאמאזון או משהו כזה לא? האם לחכות ל2011-3 או לקנות עכשיו? לא נראה לי שDDR4 יהיה זול.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי ASUS ZenBook ux31e, המסך שלו שבור ולא עובד (מנפילה שבה אולי ניזוקו עוד חלקים וזה מקור הבעיה שלי ), אני מחבר אותו עם מיקרו HDMI - HDMI למסך חיצוני (Sony Bravia). העסק עובד סבבה בלי דרייברים של הכרטיס מסך (integrated Intel HD Graphics 3000 GPU) או בסייפ מוד אך ברגע שמותקנים דרייברים הוא פשוט לא מזהה את המסך החיצוני לא משנה מה אני עושה (fn+f8, Win+P, ניסיון על בליינד "להעביר" למסך החיצוני) לכן אני מסיק שהוא לא מזהה אותו (גם לא משמיע רעש כשמחברים אותו). כשמותקנים דרייברים אז מסך הטעינה של וינדוס מופיע על המסך החיצוני אך ברגע שהוא נכנס לוינדוז אין שום אות לזיהוי. אבל בלי דרייברים אין שום בעיה! איך אני גורם לו לעבוד עם דרייברים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חג פסח שמח ותודה על העזרה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עוד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודת אופיס, סרטים ומוזיקה ואחסון קבצים (מחשב דלוק 24/7) - המחשב לא יכבה בכלל. בגלל החום בארץ כנראה צריך מערכת קירור טובה וכמה שיותר שקטה. וספק כח איכותי שלא יתחמם ויתקלקל בקלות. חשוב גם כן העברת נתונים בקצב מהיר USB 3.2 או יותר מהיר. המחשב יתממשק גם לדיסקים חיצוניים/ניידים ושישמש כגיבויי וגם כן לשליפה/אחסון נתונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משרדי (אדריכלים), שיריץ בעיקר Autocad, Sketchup. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אם מאד כדאי ניתן לחרוג מעט, עדיף שלא (מחיר כולל מסך). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט וגרפיקה קלה - Autocad, Sketchup ללא רינדורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - סטנדרטי למשרד בגודל 24 בערך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 שלא יהיה…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב? התקציב 2000 שקל, עדיין לא ברור אם מזומן או לא. 2. מטרות מחשב- המחשב נועד למטרת לימודים לתלמיד בכיתה י', וגם למשחקים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד היקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, כונן דיסקים, dvd, צורב, מסך, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? amd 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?-לא. 7. האם אתם צריכים הרכבת מחשב במעבדה?-כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?- כן: שבמפרט כרטיס המסך יהיה אונבורד, ושתהיה אפשרות טובה לשידרוג המחשב להפעלת משחקים כבדים והוספת כרטיס מסך טוב בעתיד. החלקים הדרושים בעצם הם: מעבד,לוח אם (עם כרטיס מסך וקול אונבורד), זכרון, מארז+ספק, ולגביי כונן קשיח יכול להיות שאוכל להשיג…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-