עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 עם חריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אני אמור להתחבר אליו עם Anydesk ולהשתמש ב Vmware בלבד. כל השימוש אמור להיות פעם ביום להתחבר ל VMware ומשם להכנס לאיביי לכמה דקות ולצאת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware Workstation לצורך עסקי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שום דבר. 4. האם…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by elis02,

שלום, מחפש מחשב נייח שיידע לעבוד עם התוכנות RSOFT MATLAB LABVIEW גם עבודה בו זמנית. הרצת סימולציות עם שימוש של מספר ליבות. שימוש בשני מסכים. חשוב לי שהכל ירוץ חלק וגם שבאמצע המחשב עדיין ייפעל רגיל שאוכל להשתמש בדפדפן/ יישומי אופיס בקלות. שלא יהיה רועש גם. אשמח להמלצות למפרטים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by TecNodRom,

אשמח לקבל את חוות דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6273&CatCode=315 אני צריך מחשב שיחזיק מעמד במעמסה של תוכנות כבדות משחקים וסרטי HD האם המחשב הנ"ל יעמוד במעמסה זו ולא יתקע כל רגע? האם חברת DELL אמינה? כי לעומתה חברת HP חברת זבל. בשנתיים הלך לי 4 פעמים לוח אם.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי אני בהתלבטות קשה בין השניים, הסמסונג סדרה 9 הוא דגם של שנה שעברה מגיע עם 512 SSD מסך FHD אנטי גלייר והמעבד הקודם (לא הסוול) עד 7.5 שעות עבודה ללא טעינה! עכשיו המחיר שלו ירד ל6700 (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=845389) הלונובו יוגה 2 לאומת זאת הוא דגם חדש מגיע עם מסך 13 ברזולציה 3200x1800 שלדעתי סתם מוגזמת ולא נוחה לשימוש, מסך טאץ' שאני לא באמת צריך ובגלל שהוא טאץ הוא גם מבריק דבר שהוא חסרון מבחינתי וזמן סוללה שלו עד 6.5 שעות עבודה, וסינגל באנד וייפי שזה עוד דבר שאומרים שהוא חיסרון, יתרון יחד זה המעבד החדש וזכרון ראם של 8 לאומת 4 בסמסונג במחיר טיפה יותר זול של 6000 שקלים (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=863219) …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by יפעת דהאן,

היי חברים מה נשמע לאחרונה המחשב שלי מת, מעוניין לשדרג בתקציב של עד 4500 שקל עכשיו קיבלתי הצעה מהאתר הזה (התמונה שהוספתי) וקיבלתי הצעה אחרת:https://www.famicon.co.il/items/2505460-מחשב-גיימינג-GPC-V004 עכשיו רציתי לשאול לפי דעתכם מה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

7. Started by tropit2009,

אני קונה מחשב לאולפן בייתי אני חושב על משהו בכיוון 3000 שקל, שיהיה חזק לעבודה עם תוכנות מוסיקה והקלטות ושקט. לא כולל כרטיס קול ולא כולל מסך. צריך שיהיה בו FIRE WIRE (לכרטיס קול), ואפשרות לפצל מסך במשכים לשני מסכים. תודה =]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הכותרת כבר אומרת הכל. בלי OC. בלי ציוד היקפי. בלי מארז, כונן קשיח. בלי כלום. רק מעבד, לוח-אם, זיכרון וספק כח. ואם אתם חושבים שצריך אז גם קירור טוב! הכנתי סתם מפרט פחות או יותר.. לדוגמא. מה אתם אומרים עליו? תודה מראש. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 1390 1390 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ABIT כמות מחיר סה"כ LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E 1 320 320 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x1GB OCZ SLI-Ready Edition 1 595 595 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1810 1810 ספקי כוח‏ Enermax כמות מחיר סה"כ Noisetaker II EG701…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by IDOnoach,

שלום, בהמשך לשרשור הזה, אין מנוס אלא להחליף את המחשב... המטרה- קצת משחקים, הרבה עבודה עם קבצים כבדים (תמונות, DWG, ) לא בעריכה אלא בצפייה. אני צריך בגדול שני מחשבים- לשדרג מחשבים קיימים. יש לי באחד 1050TI ובשני 970 ואותם אני מתכוון להשאיר תכננתי להעביר גם את הSSD שיש לי שעליהם יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות. הם בגודל 250GB בכל מחשב, ולצרף 1TB מהיר חשוב מערכת שקטה ומאווררת. אין מגבלת מקום. ואין צורך בלדים צבעוניים למיניהם המערכת הנוכחית שלי כולל I5 2500 ששירת אותי כמעט עשור ואני צריך מערכת שתחזיק תקופה יפה גם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח למחשב. כולל חריגה קלה אם זה נדרש 2. …

10. הי חברים בניתי מפרט לאחיין שלי ומבקש את חוות דעתכם, התקציב הוא 3500 שח פלוס מינוס בלי מסך וציוד היקפי. Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 676 ₪ 676 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX White CMK16GX4M2D3000C16W CMK16GX4M2D3000C16W ₪ 342 ₪ 342 Kingston SSD 480GB A400 7mm 2.5" SATA III SA400S37-480G …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Lital Laufgas,

מחר מגיעה לאילת בין היתר לקנות מחשב נייד ללימודים, מה יותר כדאי מבין האופציות הבאות: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=25791 https://ksp.co.il/?uin=45304&select=.268..271..132..214..2183..2640..2639..580..347. ישמש ללימודים לעבודות, צפייה און ליין- חשוב שיהיה מהיר ובעל סוללה חזקה. מה עדיף מבין שתי האופציות? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי משחקים כבדים, ווידיאו באיכות גבוהה ועוד שטויות כאלה. הבעיה שאין לי מושג הרבה ברכיבי מחשב ואני לא מעוניין להיות פראייר. חבר המליץ לי על הפורום הזה והצהיר שפה ידאגו שאף אחד לא ידפוק אותי : דברים שיש לשים דגש- מעבד חזק שיוכל להריץ מספר תוכנות בו זמנית (יש לי תחביב לעשות כמה דברים בו זמנית ). מדובר בעיקר על תוכנות שיתוף קבצים שדורשות הרבה משאבי מערכת אבל גם על visual studio וכדומה. וכמובן דיסק קשיח גדול ולוח אם שתומך ב usb3 יש לי העדפה קטנה לטובת רכיבים של אינטל בגלל שהם נחשבים לקצת יותר יוקרתיים ומותג מוכר, אבל אם זה סתם יעלה לי יותר כסף בלי לתת תמורה אמיתית לכסף אז לא תודה בנוגע למסך- כרגע יש לי מסך 19" של LG אבל בעתיד א…

13. Started by spidiguy,

שניהם חזקים, ניתן לומר שה551JK חזק יותר בכמה דברים אבל ההבדל במחירים הוא 1200-1300 ש"ח השאלה האם כדאי להשקיע את ההפרש ולרכוש את ה551JK? תאכלס מה שאני שואל זה מה אתם הייתם עושים? שניהם מתאימים לרצונות שלי. רק רציתי לוודא האם יש לN56JK כונן אופטי בשביל להחליף אותו לSSD? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הנה המחשב הראשון : http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=473132 השני: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418776 תודה????

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. תקציב למחשב 7000 ₪. תקציב למסך LCD 37 " 3000 ₪. אני צריך עזרה לפני קניית מחשב חדש לשימוש ביתי רב תכליתי מורכב. למחשב יחוברו שני מסכי LCD באופן קבוע , אחד " ברזולוציה 768 X 1366 ללא חיבור HD עם חיבור PC 15 פין, ישמש כמסך טלוויזיה לצפייה בסרטים שיורצו מהמחשב.(ממוקם בביסמנט), ומסך שני LCD 37" FULL HD (לפני קניה תקציב נפרד מהמחשב), ישמש כמסך עבודה למחשב. על המחשב יעבדו באופן קבוע שני מכונות ורטואליות של WIN XP , למכונות ייגשו על ידי שליטה מרחוק מתחנות פנטיום 4 - 2.4 MHZ על התחנות מותקן WIN XP . על המחשב אני רוצה בנוסף לבצע עריכת וידאו ב SD ו HD אני עובד עם תוכנות עריכה Adobe Premiere , ,Ulead pinnacle , העריכה היא לצרכים אישיים בתיים, משחקים באיכות מכסימלית, OFFICE בעיקר ממס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום ובוקר טוב אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בחו"ל אני טס לחו"ל בעוד כחודש ל סקוטלנד ואני מעוניין לרכוש את המחשב שם מטרת המחשב : משחקים בעיקר (עולמות וירטואלים - SECOND LIFE ) גם סרטים וגם לעריכה חשוב שיהיה לו את כרטיס מסך בתצורת SLI ;D גודל מסך :15.6 ומעלה משקל : עד 8 קילו סוללה : יש צורך לסוללה חזקה מעל שעתיים (למרות שמחשביים נידיים למשחקים לא מצטיינים בזמן סוללה גבוה ) יציאות מיוחדות : (יהיה נחמד אם יהיה לו HDMI או DVI ) בלוטות : כן צריך או אפשרות שיהיה לו כרטיס אלחוטי שאוכל להתחבר בצורה אלחוטית גודל מינימלי של דיסק קשיח : 250 גיגה צורב DVD : כן צריך אחריות בנלאומית : כן נדרשת העדפה : פה הדעות חלוקות עקב שזה נובע מנושא השירות ומפה השאלה ממשיכ…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by dorbe,

הציעו לי את ה Inspiron N5010-7300 DELL בתצורה הבאה במחיר של 3400 שקל כולל אחריות VIP ל 3 שנים מעבד Intel i3-370M(2.4GHz) Mobile CPU מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED מצלמה Integrated 1.3 Mega Pixel Camera צבע Mars Black זיכרון 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח איחסון 500GB Serial ATA (5400RPM) כונן 8X DVD+/-RW Drive including software ספק כח Inspiron 90W AC Adapter סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION No Carrycase Required כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 תקשורת אלחוטית Europe Dell Bluetooth 365 Card Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Mini Card ROW מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboardמקלדת מלאה כניסות ויציאות USB2.0 X 3 VGA HDMI X 1 קורא …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by avielq5w,

שלום חבר'ה , המחשב המשפחתי הזדקן והגיע הזמן למשהו חדש , כתבתי מה אני מחפש לפי מה שכתוב בחוקי הפורום. תקציב - 1500, לנצל כמה שאפשר אפשר לחרוג ב100-150 , לא יותר המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך האינטרנט, משחקים פשוטים פה ושם , ואופיס לפעמים יש כבר מסך ברזולוציה של 1440x900 , אינצ' 19 אין צורך בציוד הקפי מידת הרעש של המחשב לא משנה לא מיועד לעבור OC בעתיד לא מעוניין באופיס או מערכת הפעלה (אלא אם כן זה בחינם) עדיפות לחנות קרובה למודיעין-ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?סוף שבוע הזה או שבוע הבא תודה רבה וחג שמח וכשר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה15K מעדיף רכישה באילת כדי להוזיל עלויות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול בתוכנות 3D (מאיה, זי בראש, בלנדר) + פיתוח משחקים (UNREAL 5, UNITYׂ) + גיימינג ( 5 Battlefield2042 , Forza) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k עם Hz144 או יותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט אבל לא חייב סופר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז שחור מעוצב בקטנה בלי אורות וקשקושים …

20. Started by אוריפ,

היי! קודם כל רציתי להגיד תודה על העזרה שלכם בהמלצת המפרט למחשב החד של אחי. המפרט שבסוף נקנה הוא: 1. מעבד - AMD Athlon XP 2600+ Barton. 2. לוח אם - ABIT NF-7SL. 3. זכרון - סטיק אחד של סמסונג 512MB במהירות של 400 מגה הרץ, הפשוט. 4. דיסק קשיח - 80GB SATA של WD. 5. כרטיס מסך - R9800 פרו של MSI (זה עם הR360). 6. כונן 1.44 בצבע שחור (אין לי מושג של מי, אבל אני באמת לא חושב שזה מאוד משנה). 7. DVD - של TOSHIBS בצבע שחור. 8. צורב - X52X32X52 של LITE-ON בצבע שחור. 9. ספק - 350W של אנרמקס. 10. מארז - השחור עם הכסף של צ'נברו (הGAMING BOMB). 11. מקלדת + עכבר מולטימדיה של מייקרוסופט. 12. מאוררים - למעבד טיטן שנתנו לי בחינם (סיפור לפעם אחרת) ו120 מ"מ ג'נרי מאחורה. 13. מסך - 722 (או איך …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by boss,

מסך דק 17 או 18 משולב רמקולים אפשר בלי רמקולים. תלוי איזה מסך שווה? מעבד amd 64 fx 53 או amd 64 3800 תלוי סה"כ צורב dvd מהיר 12X כונן DVD דיסקט 1.44 דיסק קשיח sata GB80 או scsi מארז רק תותח מאוררים רק חזקים גם מעבד מקלדת ועכבר אלחוטיים לוח אם רק מעולה מתאים OC כרטיס מסך X800 מתאים OC זכרון GB 1 רק מעולה מתאים OC משולב סורק מדפסת ופקס אני שיחק כל משחקים חזקים...גם גרפיקה... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Osnat Frank,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, גמיש, ניתן גם לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב צריך לשמש במחשב ביתי קלאסי + להכיל מאגרי מידע ומנועי חיפוש כמו "אוצר החכמה" ו "פרוייקט השו"ת" (מאגרי מידע תורניים) לא יהיה שימוש רב במשחקים, שימוש בסיסי מאד באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…

23. שלום חבר'ה, המחשב המפלצתי שבניתי במו ידי לפני שנים הפך לכלבלב וסוף סוף צברתי תקציב לקנות מחשב חדש בין השכר דירה\רכב\דלק\לימודים וכו'... אני כבר לא מתמצא כמו פעם אבל התחלתי קצת לשוטת בפורום שוב ולבדוק מה מומלץ יותר ומה פחות, הרכבתי מפרט חלקי שאני צריך, חלק מהחלקים אני אקח מהמחשב הישן (ארד-דיסקים וציוד היקפי) אבל הנה השאלון כדי לסגור את כל הפינות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד עבוד סטודנטית- לשימושים בסיסיים אינטרנט, מסמכים, מוזיקה וסרטים. המחשב צריך להיות עם מסך 15.6. רוצים מחשב חזק שיחזיק לאורך זמן. חשבנו על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877455 אשמח לדעתם ולהמלצות נוספות. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים