עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לעזרה בקניית נייד לעבודה משרדית, כלומר כמה שיותר מולטיטאסקינג על המערכת, בין אם עשרות חלונות וורד וחלונות של דפדפן פתוחים בו זמנית. יש תקציב גדול למחשב כזה אז תתפרעו. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - המון Multitasking על המערכת (חלונות פתוחים בו זמנית) * גודל המסך? 15 אינצ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad, ראיתי אפילו שיש מקלדות מוארת שזה יהיה נחמד * משקל רצוי? לא קריטי, בהתחשב בעובדה שהוא יהיה נייד לפעמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל הגדלים הסטנדרטיים מתחילים מ500GB שזה מספק אותי * כונן אופטי? …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W מומלץ מאוד כרטיס שנמצא בKSP או באייבורי כי הם נמצאות ליד הבית שלי (אשקלון) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Cowerd,

אוקיי אז בניתי שני מחשבים בשני אתרים שונים עכשיו אני צריך עזרה מה יהיה יותר טוב בשבילי למשחקים אז הנה: סוג מכירה שם מוצר כמות מחיר ליחידה סה"כ רגילה OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 1 ¤1,360.00 ¤1,360.00 רגילה LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT 1 ¤3,300.00 ¤3,300.00 רגילה DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 ¤860.00 ¤860.00 רגילה ANTEC P160 1 ¤820.00 ¤820.00 רגילה AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 1 ¤2,180.00 ¤2,180.00 רגילה OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 1 ¤570.00 ¤570.00 רגילה NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 1 ¤300.00 ¤300.00 רגילה כונן דיסקטים 1.44 1 ¤50.00 ¤50.00 רגילה WD 160GB 7200RPM 8MB SATA…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב ואף קיבלתי כאן המלצות למפרט מומלץ. נתקלתי בפרסום (בקובץ המצורף) שנראה טוב וזול מכדי להיות אמיתי. זה כולל מחשב+מסך 19''+מ"ה ויסטה ב2500 ש"ח. דיברתי איתם בטלפון בנסיון לברר פרטים על הרכיבים. הבחור לא כל כך שש לעזור והפרטים שקיבלתי הם: המעבר core due 4600 של אינטל לוח אם של אינטל p33 מארז 500W מסך של fugicom. מה דעתכם? שווה לקנות את זה? זה נראה ממש זול ביחס לרכיבים. המחשב לצרכים משרדיים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שבוע טוב לכולם, מעוניין למכור את המחשב הבא, כמה הוא שווה ? (המפרט באמצעות pc wizard) Mainboard : Asus P5QPL-AM Chipset : Intel G41 Processor : Intel Pentium E5400 @ 2700MHz Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Intel® G41 Express Chipset Hard Disk : Hitachi HDS721032CLA362 (320GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device Monitor Type : ProView Technology - 20 inches Network Card : Attansic (Now owned by Atheros) AR8121/AR8113/AR8114 PCIe Ethernet Controller

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מטרות המחשב? משחקים כבדים בינוניים * גודל המסך? לא פחות מ14 * משקל רצוי? ממש לא חשוב אני בחור גדול עם גב חזק... (= * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עד 7 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה הולך להיות הרבה מחובר למסכים ומקרנים * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? אפשר אך לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשר אך לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL או ASUS....הדגמים שציינתי ================== היי אני דיי ננעלתי על 2 המחשבים הנ"ל...דיי מתלבט הדל נראה לי יות…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני מתחיל באוקטובר ללמוד הנדסת חשמל, ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לאורך התואר. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לדרישות שלי. הדרישות שלי מהמחשב- * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים והרצת התוכנות שתלמידים בהנדסה משתמשים בהם. * גודל המסך?בין 13 ל- 15 אינצ'. אם ניתן, אשמח לקבל המלצה לדגם שהמסך שלו הוא 13 אינצ' ולדגם שהמסך שלו 15 אינצ'. * משקל רצוי? עד שלושה ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה שאני מחפש זה מינימום 4 שעות כשעדיפות שלי זה 6 שעות. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 gb. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. כן חשוב לי שיהיה למחשב אחריות של שלוש שנים. * האם יש לכם ה…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הי חברים בניתי מפרט לאחיין שלי ומבקש את חוות דעתכם, התקציב הוא 3500 שח פלוס מינוס בלי מסך וציוד היקפי. Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 676 ₪ 676 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX White CMK16GX4M2D3000C16W CMK16GX4M2D3000C16W ₪ 342 ₪ 342 Kingston SSD 480GB A400 7mm 2.5" SATA III SA400S37-480G …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Nachum987,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב, שעיקר שימושו יהיה למשחקים, צפייה בסרטים ועבודות משרדיות שוטפות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות סרטים ב-HD וצפייה בסרטים באמצעות מסך טלוויזיה שיהיה מחובר למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ביישומי אופיס, שימוש שוטף בBS.Player ודומיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed IV Black F…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. המחשב הנייד מיועד לעבודה משרדית, כעיקרון לקורס DevOps וכחלק מזה להרים VM של אובונטו כנראה רק עבודה ב-Terminal לא משהו כבד. אני מעוניין במחשב 13.3" קל משקל עד 1KG. מתלבט בין 2 הדגמים הבאים: Lenovo Yoga Slim 7 Carbon 13IAP7 Zenbook S 13 OLED UX5304VA מה כדאי לי?

11. תקציב למחשב 7000 ₪. תקציב למסך LCD 37 " 3000 ₪. אני צריך עזרה לפני קניית מחשב חדש לשימוש ביתי רב תכליתי מורכב. למחשב יחוברו שני מסכי LCD באופן קבוע , אחד " ברזולוציה 768 X 1366 ללא חיבור HD עם חיבור PC 15 פין, ישמש כמסך טלוויזיה לצפייה בסרטים שיורצו מהמחשב.(ממוקם בביסמנט), ומסך שני LCD 37" FULL HD (לפני קניה תקציב נפרד מהמחשב), ישמש כמסך עבודה למחשב. על המחשב יעבדו באופן קבוע שני מכונות ורטואליות של WIN XP , למכונות ייגשו על ידי שליטה מרחוק מתחנות פנטיום 4 - 2.4 MHZ על התחנות מותקן WIN XP . על המחשב אני רוצה בנוסף לבצע עריכת וידאו ב SD ו HD אני עובד עם תוכנות עריכה Adobe Premiere , ,Ulead pinnacle , העריכה היא לצרכים אישיים בתיים, משחקים באיכות מכסימלית, OFFICE בעיקר ממס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by arieltobiana,

את המחשב הזה: הוא חדש לגמרי אני משתמש בו רק שבוע 3 שנים אחריות אני מוכר אותו כי אני רוצה לקנות מחשב נייד יותר קטן שם המוצר: מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i7-2630QM nVidia GT525M אחריות: 3 שנים מעבד: Intel Core i7-2630QM 2.0G זיכרון: 4GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 640GB SATA 5400RPM

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אז אני מחפש לקנות לפטופ מאילת, ואשמח לייעוץ בנושא. התקציב שלי הוא 6500~, אם זה אפשרי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג - שיריץ GTA V על medium לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות, לא כל כך משנה לי איזה (לא מבין בזה מספיק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף שיהיה numpad * …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by TalSedaka,

התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל אבל מחפש המלצה מאיפה בישראל לקנות? רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, סרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB, אם אפשר גם SSD. * כונן אופטי? מה זה? CDROM? א…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Nadab,

שלום אני צריך הצעות למפרט מחשב לגיימינג וליצירת מוסיקה בקיובייס + VST יש לי מפרט שחבר בנה לי אשמח לחוות דעת במיוחד על הלוח והכרטיס מסך לגבי כרטיס מסך שיהייה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים ב-1440P לא נורא אם אם זה לא יריץ הכל ב-ultra. אני לא צריך הארדיסקים ואני אשמח אם המפרט יבנה ב-KSP. זה המפרט שחבר בנה: [h=1]Intel Core i7 4770K Haswell[/h][h=1]Corsair Hydro H60 High Performance[/h][h=1]MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87[/h][h=1]Corsair Dominator Platinum 2x4GB DDR3[/h][h=1]MSI GTX770 Gaming 4GB GDDR5 DX11[/h][h=1]Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata[/h] [h=1]Corsair Carbide 300R[/h] [h=1]Corsair Air Series AF120 Quiet Edition X2[/h][h=1]Antec High Current Gamer 75…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם הלפטופ שלי מקרטע, ואשמח לעזרה בקניית אחד חדש. אני צריך לפטופ שישמש לניתוח של כמויות גדולות של נתונים. שימוש כבד בתוכנת MATLAB, עיבוד אותות קול, והרצה של אלגוריתמים סטטיסטיים על מאגרי מידע גדולים (באיזור ה- 5-15GB של נתונים). אין לי שימוש ישיר בתוכנות גרפיות, אבל הבנתי שכרטיס גרפי טוב יכול להאיץ מאוד חישובים. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יכול להגיע עד 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by elis02,

שלום, מחפש מחשב נייח שיידע לעבוד עם התוכנות RSOFT MATLAB LABVIEW גם עבודה בו זמנית. הרצת סימולציות עם שימוש של מספר ליבות. שימוש בשני מסכים. חשוב לי שהכל ירוץ חלק וגם שבאמצע המחשב עדיין ייפעל רגיל שאוכל להשתמש בדפדפן/ יישומי אופיס בקלות. שלא יהיה רועש גם. אשמח להמלצות למפרטים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מה דעתכם על המפרט הזה?? האם יש בלוח כ.קול מובנה? או שכדאי לקנות כרטיס קול כמו שחשבתי AUDIGY2 ? התקציב הוא כ4900 שקל... הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, לאחרונה נראה שהמחשב שלי שובק חיים, גם לוח האם וגם הספק עושים לי בעיות וכבר לפני זמן מה החלטתי להחליפו. בכל מקרה, החלטתי ללכת על המפרט הרב תכליתי פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137642&section=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 עם שני שינויים: 1. אני לא הולך לקחת כונן קשיח שני, יש לי 3 כוננים מהמחשב הקודם שהייתי רוצה להוסיף לכונן החדש במחשב הזה. כך שרציתי לדעת האם המארז הזה יוכל להחזיק 4 כוננים. 2. בזמן שהמחשב הישן עצמו נקנה לפני 3 שנים, את כרטיס המסך קניתי שנה שעברה, כך שאני לא ארצה להחליף גם אותו בינתיים Geforce GTX460. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות, תוכנות גרפיות כבדות ולפעמים לגיימינג. אני גר בפתח תקווה א…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מחנות באזור המרכז עדיפות ל- skypc (קניתי מהם בעבר) - המחשב ישמש למשחקים כבדים והרצת תוכנות עבודה כגון visual studio וכו. אני מעוניין בדרישות הבאות אם אפשר כרטיס מסך חזק כמה שאפשר, מעבד אינטל i5 אם אפשר אז i7, זכרון 4 גיגה DDR3, הארד דיסק 1 טרה של WD, מסך 22 רחב לפחות אם אפשר יותר גדול אז יותר טוב. אין לי צורך כרגע במקלדת ועכבר כי יש לי. רצוי מצלמת רשת טובה עם מיקרופון מובנה (לשיחות בסקייפ). וכמובן רמקולים שיהיו גם טובים. מחשב שיהיה שקט, יראה טוב, יעבוד חזק! חריגה בתקציב היא עד 500 ש"ח שזה אומר תקציב המחשב הוא 4500

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם. ברשותי נייד שכמעט ואיני עושה בו שימוש ומעוניין למכרו. הנקודה היא שרכשתיו בחו"ל ומעוניין לדעת כמה הוא שווה בארץ. לתשומת לב, מטרת הפוסט אינה פרסומת למכירה או התייעצות "כמה המחשב שווה בעיניך" \ "בכמה היית מוכן לקנות". השאלה היא רק מה שוויו הנוכחי לו הייתי רוצה למכרו בארץ. דגם המחשב ומפרט: Acer Aspire V Nitro VN7-571G-50VG מעבד Core i5-5200U זיכרון 8GB RAM DDR3 אחסון 128GB SSD בנוסף אחסון 1TB HDD כ. גרפי Nvidia Geforce 950M 4GB מסך "15 FHD TN מט. מקלדת מוארת, מדבקות עברית. נקנה ב 8.7.2016 תמורת $639.99. מצבו מצוין. מה שוויו הנוכחי לו הייתי רוצה למכרו בארץ? …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by maya fisher,

אני אשמח לעזתרכם לרכישת מחשב ניד ללימודי תקשורות חזותית . מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג חריגה של500 שח 2. מה שימושי המחשב : עריכת ווידאו עריכת תמונות שימוש בתוכנות אדובי למנהם ואנמציה כמו מאיה ו זיבראש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב במקור לא מיועד לגיימניג אבל אם יוכל להריץ משחקים זה יכל להיות נחמד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעדיפה שהגודל יהיה 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא ממש יודעת…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. עקרונית המפרט שאני מתכוון להזמין הוא: לוח GIGABTE GA-K8NXP-9 מעבד Athlon 64 (תלוי בתקציב סופי 3000 או 3200) 2X512 DDR מארז CoolerMaster Centurion 5 + ספק כוח 350W של CoolerMaster הארדיסק 160G SATA (+ הארדיסק קיים 60G PATA) DVD LiteOn כרטיס מסך PCI-E עד 1000ש"ח אולי צורב DVD (תלוי בתקציב סופי) המחשב ישמש לשימושים רגילים (סרטים מוזיקה אינטרנט) + גרפיקה 2D כבדה יחסית, בניית אתרים וקצת תכנות, מתישהו גם להתקנה מקבילה של לינוקס. לא לOC ולשאלות: איזה צורב DVD? עדיין NEC, PIONEER מומלצים? איזו חברה לזכרונות? והכי חשוב, כרטיס מסך - מצד אחד אני לא משחק משחקים על המחשב אז אני לא צריך מפלצת, מצד שני אני לא רוצה שהכרטיס יהיה צוואר בקבוק בכזו מערכת מעוד צד אני מחבב הרבה יותר את הTVOU…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יצרתי מפרט(ללא סיבה אמיתית מKSP) כלשהו שמראה את הכייון שהולך אליו אשמח להערות והצעות דומות בערך באותו תקציב דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 9400F 2.9Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF H310M-PLUS GAMING LGA1151v2, Intel H310, DDR4, PCI-E, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY Black 16GB DDR4 3200MHz CL18 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GT730 2GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Western Digital Blue 3D NAND WDS500G2B0B 500GB M.2 2280 SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Corsair 650W 80+ White VS650 1 מאר…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by tsukivi,

שלום חברים, יש לי מחשב בן 7 בערך, שעובד לא רע בכלל אבל מתחיל להתיישן. אני מתלבט מאוד האם להשקיע ברכישת מחשב חדש (עלות מוערכת של 5-6 א'), או לשדרג את הקיים בתקווה שהעלות תהיה נמוכה באופן משמעותי. הספציפיקציות הקיימות: לוח אם של gigabyte מדגם EP43-UD3L מעבד אינטל quad q8200 8 ג' זכרון כרטיס מסך geforce 650GTX חשוב לי בעיקר לעדכן את המעבד וכרטיס המסך לשימושים של רינדור בסיסי בתלת מימד וקצת גיימינג. אודה לידע והניסיון שלכם.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים