עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dima323,

ברצוני להרכיב מחשב לסלון מחלקי מחשב מאוד ישנים מהמחשב הישן שלי הדרישות שלי מהמחשב זה לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בלבד אני לא רוצה להקליט שידורים רק לראות סרטים באיכות כמה שיותר טובה בלי קפיצות והפרעות היתי רוצה לדעת מה הציוד המינימלי שיכול לספק לי את הצרכים ציוד הכוונה היא למעבד, זיכרון וכרטיס מסך הציוד שחשבתי עלו זה: מעבד P2 400Mhz זיכרון 128mb sdram כרטיס מסך GF2 32mb AGP + TVout הציוד הנ"ל יעמוד בדרישות שלי?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Rbix,

אשמח לחוות דעת על m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3495&siteurl=http%3a%2f%2fksp.co.il%2f%3fstore%3deilat%26uin%3d23177%26utm_source%3dzap%26utm_medium%3dcpc%26utm_campaign%3dzap&modelid=877534&prodId=1504202157&platform=2 זמן סוללה, איכות מסך וביצועים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב שישמש למסחר בבורסה, שימושי אופיס בסיסיים ואינטרנט (לא ישמש למשחקים). תוכנות מסחר אינן צורכות משאבים רבים אולם המרכיב החשוב במערכת היא היכולת לעבוד עם עד ארבעה מסכים במקביל - כמובן תמונה שונה בכל אחד. בשלב הראשוני אני מתכוון לעבוד עם שני מסכים ורוצה שתהיה לי את האפשרות להוסיף שני מסכים בשלב מאוחר יותר (לא ידוע מתי) - 2 חריצי PCI-E. -המערכת תעבוד על מערכת הפעלה XP (יש לי) -עדיפות למערכת שניתן יהיה לשדרג בעתיד -צורב DVD אני מעביר מהמחשב הישן -כמובן שחשוב שהרכיבים יהיו אמינים - מדובר במחשב שנועד לעשיית כסף! שתי נקודות נוספות שאשמח אם תתייחסו אליהן: 1. לפחות בהתחלה, אני מתכוון לעבוד עם מסך CRT 17 ומסך LCD 19 ברזולוציות שונות במקביל - האם המערכת תע…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Bar Hermel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Virtual Studio 2017 , Mysql , V-rep וכל מיני קומפיילרים אחרים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: PUBG, FORTNITE, FAR CRY, TOMB RAIDER וכל המשחקים החדשים אני לא כל כך מכיר כי המחשב שלי ממזמן לא מריץ כלום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by DaNTaF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 6000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ערכיה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop cc 2014 , Photoshop Lightroom , Premiere Pro CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2 תחרותי , BF4 , GTA V וכל מה שעתיד לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הסתכלתי בחוברת הוראות וראיתי שיש אפשרות שנקראת TMP שהם כותבים שזה משהו שמגביר את האבטחה של המחשב וצריך להגדיר את זה ב BIOS. אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה זה ואם כדאי להפעיל את האופציה הזאת. דבר שני, כתוב שבנייד שלי יש אפשרות ל 3G. מה זה בדיוק אומר גם לא הבנתי ב 100% אבל מה שהבנתי מהכתוב, ותקנו אותי אם אני טועה, זה שאפשר להכניס את הכרטיס סים שלי לנייד וככה שאם יש בסים שלי אינרנט בדור השלישי אני יקלוט אינטרנט בנייד. זה נכון? אם כשאני מגיע לארץ (אני עכשיו בחו"ל) אני יקנה מאורנג' סים לאייפון וחבילת גלישה אני יוכל לקלוט אינטרנט מהנייד? אני יודע שאני לא יודע בדיוק על מה מדובר אז אשמח לקבל הסברים תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ddr5,

שלום, ברצוני להרכיב מחשב חדש ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי. דרישות: מלבד שימוש ביתי משרדי רגיל, גם שימוש לא לפרנסתי אלא כצלם חובב בתוכנות פוטושופ ופרמייר. לא למשחקים לא OC. מערכת הפעלה (לא לתקציב) Windows 7 64bit תקציב עד כ 3,000 ₪ בלי ציוד היקפי, עם אפשרות לחסוך. לא לכלול דיסק קשיח וצורב. הקנייה תיעשה ב KSP ברגע שהמפרט יאושר. חיבורים נדרשים: FM/USB2/USB3/ESATA/HDMI/IEEE1394a ניסיתי להכין רשימה הר"מ אבל שאלות: א. האם מהדרישות שלי רצוי כרטיס מסך אפילו זול או אפשר להסתפק בכרטיס מובנה? ב. האם תוכנות גרפיקה עובדות בתאום טוב יותר עם כרטיס מסך מבוסס nVidia או מבוסס AMD? תודה. מעבד אינטל Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 – Tray 860 ₪ http://k…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום וצהריים טובים לכם רכשתי ביום חמישי מחשב נייד HP מדגם 9750, אני מאוד מרוצה ממנו. הפעלתי עליו איזה משחק ממש לא כבד, ושמתי לב שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 8400M GS 256MB. הבעיה היא, שהלכתי לאתר הרישמי של ג'יפורס, הורדתי את העידכון האחרון לכרטיס מסך, אבל זה מראה לי בעיה כשזה מתקין את הדרייבר. אז חשבתי, אולי אני צריך דרייבר מיוחד למחשב נייד, ממש אין לי מושג, ולכן באתי לשאול כאן את שאלתי; אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק לדרייבר האחרון לכרטיס מסך הזה שיתאים למחשב נייד ולומר לי אם אני צריך גם לפני שאני מתקין את הדרייבר, למחוק את הדרייברים הקודמים? תודה רבה אני מאוד חדש בנושא הזה X:

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מטרות המחשב: לימודים וגיימינג ברמה קלה (שיוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה להוסיף כונן ssd במידת הצורך * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא קריטי כרגע זה המחשב שנראה לי Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6616 http://ksp.co.il/?uin=23773 או זה [h=1]LEnovo IdeaPad Z40-70 5942-7671 L[/…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. תקציב מקס' - 5000 לא חובה לנצל הכל אבל לא לעבור. שימוש - תכנות בVS ואקליפס, משחקים לא כבדים ( CS:GO וכד' ) וצפייה בסרטים FHD בלוריי מלא ( 10-15G לסרט ) לא כבד מדי אבל אשמח לכ. מסך טוב כדי שלא אתקע בעתיד אם אצטרך קצת יותר. רעש - שלא יהיה טרקטור אבל לא משהו מיוחד. ללא תוכנות גר בראשל"צ ורצוי שיהיה משהו פה הקנייה מתוכננת בקרוב. לא עומד לשדרג בעתיד. בעניין רכיבים ספציפיים: מסך - מעוניין ב23-24 ( עדיפות 24 ) של IPS/PLS אבל לא עם זמן תגובה בשמים. בנוסף יש לי טלויזיה שדורשת HDMI, אז שימו לב לחיבורים בכרטיס המסך. דיסק קשיח - 4 או 3 טרה. יעבוד 24/7 ויהיה בשימוש במשך כל הזמן ( שיתוף קבצים וכד' ). ללכת על דיסקים שמתאימים לNAS או RED PRO. בנוסף לדיסק - SSD של 250G. ממש לא קטנוני ע…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום. אני צריך מחשב נייד, רצוי של IBM או LENOVO. מצא חן בעיני הX61T של לנובו. התקציב הוא 1000 שח, אם זה שווה את זה, אפשר לחרוג קצת. אני סטודנט, אז המחשב צריך להיות נייד, 1.5 קילו. לא משחק משחקים. קצת matlab (למי שלא יודע, זו תוכנת חישוב, בעיקר משתמשת במעבד). וקצת עיבוד 3D, מה שאומר שצריך כרטיס מסך בנוני. tablet, תפס לי את העיין. =) אם יכנס בתקציב, אני ישמח. ושמעתי שהוא עדין, זה נכון? תציאו משו, תודה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. האם יש כבר Barebones שתומכים ב Pentium D ? אני צריך מחשב בסביבות התקציב הזה אפשר קצת לחרוג, הוא ישמש פה ושם לעריכות וידאו וגם לעריכות סאונד.. זאת אומרת שצריך מחשב חזק.. אני החלטתי לקחת מחשב כזה כי חשוב לי המקום בחדר שלי, שגם לזה בקושי יש לי.. האם זה משפיע על הביצועים לעומת מארז רגיל שמאוורר יותר טוב? אה ואיך שכחתי אני צריך מסך, חשבתי ללכת על ה 17'' Samsung Syncmaster 740B 8ms DVI LCD Monitor איך הוא?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by joni777,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכת מוזיקה ושימוש בו במסיבות בתור דיגיי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי רגיל כזה לא ענק אבל לא קטן * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא כבד מידי 3KG ככה לא יודע מידות באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נדרש לפחות איזה 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא משנה * …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לשפר טיפה את המחשב הביתי שיש לי כרגע, מחשב מאוד ישן יחסית, אך מחזיק מעמד יפה עד היום. המחשב הזה נרכש אי שם בשנת 2008. עיקר השימוש שלי הוא לשימוש אופיס, אינטרנט ואני מתחיל לאט לאט ללמוד את נושא ההאקינג ואבטחת מידע, הולך להריץ עליו VIRTUAL BOX עם כל מיני מערכות הפעלה שונות של LINUX. אני מאמין שאני צריך לקנות זכרון חדש, ואולי כונן SSD ( לא יודע אם זה מתאים לי בכלל ללוח אם שיש לי כרגע ), אולי אפילו להחליף מעבד שיתאים ללוח אם הקיים שיש לי כרגע. את כונן הSSD אני לא מחפש בנפח גבוה, יפסיק לי גם 64GB על מנת להריץ עליו את הWINDOWS. מצרף לכם תמונה של נתוני המחשב שיש לי כרגע ואשמח אם אנשים יצרפו לכאן לינקים לזכרונות שמתאימים ללוח אם …

15. Started by the_lighting,

כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1551 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1029 לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 796 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4302 מה אומרים על זה? מה המכפלה של המעבד הנ"ל?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by amisha,

אתחיל בזה שמממממששששששששש נמאס לי , למה אין חברה שתהנדס לך את המחשב שאתה רוצה ?!!? למה ? הדרישות הן אלו , אבל לא מצאתי משהו שמתאים מסך : 13.3 , מט ! חיבורים : HDMI ,USB,VGA . אלחוט - WIFI BT (כמה שיותר תקנים יותר טוב ) דיסק - לא עקרוני . זמן סוללה - מעל 5 שעות . משקל - עד 2 ק"ג . המועמד הקודם היה ה UL30VT-2G , אבל אני דיי סולד ממנו בעקבות המסך המבריק שלו , ומסע ההפחות שיש נגד המסכים המבריקים . ראיתי את הדל 3300 , אבל אין לו HDMI מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 16K, פלוס מינוס, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי תלת-מימד (סימולטורים, מירוצים, הרפתקאות), עריכת תמונה ווידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרשים מקלדת, עכבר ומסך 31" ומעלה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי כלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7…

18. ^ שלום, כמו שאמרתי, המחשב מיועד רק לתוכנות (שיעבדו במקביל כמעט תמיד) רצוי שיפעיל את כולן יחד בלי בעיות ושהיה שקט מאד. בתקציב של כ-2000 שקלים. ללא ציוד היקיפי, ללא מסך וללא צרכים במשחקים ותוכנות גרפיקה. החשיבות והדגש הם על זה שהעבודה לא תזיז למחשב בכלל. שהוא יהיה חזק ויציב כמו סלע, עד כמה שאפשר במסגרת התקציב. רשימת התוכנות שיופעלו: 1) microsoft visual studio microsoft sql server (2 filezilla client (3 microsoft outlook (4 google chrome, microsoft IE (5 6)פחות חשיבות לפוטושופ, אבל היא גם תרוץ לפעמים תודה לעוזרים! ושנה טובה. swg.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי, קיבלתי את המחשב לפני כשבוע וחיבור הBT המובנה עושה לי קצת בעיות. רציתי לדעת מה עלי לעשות כדי להפעיל את האחריות שקניתי NBD בארץ? שלחתי את טופס העברת האחריות, מה המספר של התמיכה של דל בארץ? צריך לספק רק את ה SERVICE TAG? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג עד 4500. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום. המחשב שלי בן 7 וחצי סיים את הקריירה בכבוד. אין יותר כוח לתקן או רצון כזה, אז הגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל =] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים וגם קצת כבדים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft, משחקים קלים וגם קצת כבדים the witcher 2, לא משהו שלא רץ על המחשב הקודם.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by neta_co,

היי יש נייד יחסית חדש לפביליון שרק בעוד כחודש אמור לצאת עם משווק מורשה דרך hpישראל.. היתרון שלו על פני קודמיו הוא בעיקר היחס בין המשקל/מסך השם שלו בסדרתו החדשה הוא HP Pavilion dm4-1350 יש כמה חנויות כמו קומבינטור ודי.סי.טק שמוכרות אותו בארץ אבל במחיר יקר ובסדרה נמוכה יותר (dm4-1060us)... [glow=red,2,300]השאלה מה כדאי לעשות[/glow]? לרכוש נייד מהאתר של היצרן בחו"ל ולייבא אותו איכשהו לארץ? או שלדעתכם כדאי לרכוש אותו בסדרה נמוכה יותר מכפי שרשום באתר של היצרן בארץ ופשוט להרחיב את המפרט הקיים ( למשל שינוי כרטיס מסך, הגדלת זיכרון, וכו') או שפשוט לחכות שיהיה אותו באתר של היצרן בארץ ולהתפלל שזה יהיה במחיר הכי נמוך? להלן המפרט באתר בחו"ל ( שם כמובן אפשר בלחיצת עכבר לשנות את המפרט כ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. * מטרות המחשב? תיכנות אנדרואיד וקצת league of legends בשעות הפנאי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ ומעדיף מסך מט * רזולוציית המסך? לפחות 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים-שלוש מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך יציאת HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה SSD, מעדיף 256 גיגה אבל גם 128 יכול להיות בסדר * כונן אופטי? מיותר, לא רוצה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם כמה אפשר לקבל על הרכיבים הנ"ל (אם אפשר), בנפרד או ביחד? לא עברו אוברקלוקינג לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R מעבד Intel i7-930 זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) (אגב - רוצה לשדרג ל Gigabyte GA-Z170X-Gaming-3 i5-6600 HyperX HX421C14FBK2-16 (2X8GB DDR4 2133Mhz אשמח לחוות דעתכם על הדרך)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1396 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤572 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1579 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤205 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-NPS ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W ¤550 http://skyp…

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.