ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אנחנו מתכוונים לקנות מחשב חדש לבית. היעד הוא בעיקר משחקים. אני ואחי גיימרים כבדים. התקציב הוא *עד* 9000 ש"ח. אם יש חריגות, רצוי שיהיו רק כלפי מטה. זו מתנת בר מצווה שהיתה לאחי בשנה שעברה ועוד לא קנו לו, וגם ככה התקציב גבוה, ולא נראה לי שההורים ישמחו אם נדחוף את הסכום יותר מזה. צריך לכלול: * מסך (מוכנים ומעדיפים להתפשר על איכות בקטע הזה, ממש אין צורך במשהו של מעל 1200 ש"ח) * מקלדת * עכבר (logitech G5) * העדפה למעבדי AMD * לפחות ג'יגה אחד של RAM * דיסק קשיח של 250+ ג'יגה * צורב DVD אין צורך: * מארז יקר במיוחד * רמקולים * כל שאר ההיקפיים אני מודה מראש לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור לנו בנושא. מאוד מעריך את עזרתכם
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
nvidia geforce 8400m g 256 mb האם זה כמו כרטיס מסך במחשב נייח או שיש איזשהו הבדל(מבחינת משחקים וכדו') ואם יש הבדל כמו מזה שווה (בנייח)?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרכיב שרת הורדות וסטרימינג לבית מחלקים שיש לי ולבנות על זה. חשוב לי שיהיה שקט, חסכוני בחשמל, וקניה חכמה (רכיבים משתלמים) יש לי את הרכיבים הבאים, בסוף יש את המפרט יחד איתם אבל המחיר כאילו ב0 ש"ח. 1. מעבד - Intel i5-4570s 2. ספק - Corsair 750w 3. קירור - Scynte Ninja Plus [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Corsair CP-9020015-EU CX750 ספק כח Corsair דגם CP-9020015-EU הספק 750W כולל Active P…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ANTEC ATLAS 550W EPS 1100 (noa) ASUS P5B Deluxe WiFi-AP 1540 (noa) Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 2050 (logic) Zalman CNPS9500 LED 92mm Fan Cooler for PIV/AMD 319 (pclogic) CD-ROM Asus x 52 88 (logic) EVGA e-Geforce 7950GX2 01G-P2-N592-AX 1024MB DVI Video Card 3770 (logic) Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card 740 (logic) Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ S-ATA II HDD 560 (pclogic) זה בגדול המפרט חסר לי זכרונות כדי שאני אוכל לעשות OC למעבד כדי שיגיע ל- 3GHZ... מה אתם ממליצים בנוסף אם משהו לא נראה לכם מהמפרט אנא הפנו אותי לחלופה אחרת...
-
- 38 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי פירסום באתר של KSP שמאד שימח אותי בכך שאני נוסע לחופשה בזמן הכי אידאלי השנה, KSP עושים הורדות מחירים גדולים להרבה מהלפטופים שלהם לסוף השנה, ואם מוסיפים להנחות הקיימות את הנחות המעמ אז יוצא ממש משתלם..ככה נראה לי לפחות, אולי הם סתם מחרטטים והמחיר ההתחלתי מאד גבוהה. אני לא באמת מבין לכן באתי להתייעץ אתכם. אני רוצה לקנות מחשב עד מקסימום 3500 שקלים http://ksp.co.il/?select=.271. אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שיהיה לכל הפחות 15.6 אינטש אחרי שראיתי את המחירים בסניף אילת עם המבצעים אין גם סיבה שאתפשר על מעבד לכן חשוב לי שיהיה I7 עם תדר שעון גבוהה ועם כרטיס מסך ברמה גבוהה. אז מה אתם אומרים, מה הייתם קונים באילת בתקציב הזה? נ.ב. אם יש עוד דברים שאתם ממליצים לקנות שם באילת …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אך המפרט שבניתי מ skypc? ``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 1,303 1,303 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box IE6600 979 979 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P 39212 365 365 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 2500KS 695 695 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 F2-6400CL5D-2GBNQ 2,036 2,036 1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E LV381 200 200 1 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD 30912 846 846 1 מארז ללא ספק Thermaltake Eureka Aluminum VC8000BWA 841 841 1 ספק כח ThermalTake ToughPower 750W W0116R 272 272 1 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX TT-CL-P0310D 149 149 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 7,685 ¤ סכום כולל מע…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי בלו ריי, תכנות (MATLAB ו python), קצת VM, גלישה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Watch Dogs, Battlefield וכל משחק חדש מעניין שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אשמח להתייעץ איתכם. אני מתחילה ללמוד תקשורת חזותית שכוללת בתוכה לימוד תוכנות עיצוב של אדובי כמו פוטושופ וכו' ותוכנות שונות של איור ואנימציה. אשמח לעצות איזה מחשב כדאי לרכוש, הבנתי שהמרצים אצלנו ממליצים יותר על macbook ואם לומר את האמת אני לא אוהבת את אפל גם בגלל המחיר וגם בגלל ההגבלות המפגרות שלהם. בכל מקרה אני מחפשת מחשבת עם מעבד Intel core i7, 16GB , מהירות כונן קשיח SSD, וכרטיס מסך של NVIDIA מעניין אותי לדעת אם לדעתכם יש עוד משהו שחשוב שאבדוק על מחשב מלבד אלו. אם מישהו מכיר את המחשב הזה אשמח לדעת מה דעתכם עליו https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1004150 ומה דעתכם על חברת לנובו? או כל מחשב נייד אחר שאתם…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שיתאים למסחר במניות (שיריץ את תוכנת המסחר חלק בעקרון ויוכל לתמוך בחיבור של כמה מסכים מקביל, 4 מסכים בערך) אני לא מבין כל כך במחשבים למעט ידע בסיסי (אני למשל לא יודע איזה כרטיס מסך הוא טוב ובכללי מה השימוש שלו אז אשמח להסבר קצר) 1.תקציב: 4,500 2. לחסוך או לנצל את כל התקציב?: לחסוך (לא חייב הרבה). 3. שימושי מחשב עיקריים: מסחר בבורסה האמריקאית תוך שימוש בתוכנת קולמקס פרו (COLMEX PRO) ושימוש ב4 מסכים במקביל, מעט גיימינג (פורטנייט לדוגמא אני נותן כי על המחשב הקודם התקשה מאוד להריץ המשחק לאחי הקטן), תוכנות עריכת וידאו ותמונות ברמה בסיסית. 4.במידה והמחשב מיועד לתוכנות ספציפיות יש לרשום אותן ואת אופן השימוש בהם (מעט\ הרבה\ …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? WORD' OFFICE'' YOUTUBE' אינטרנט, לעבודות סטודנטיאליות בעיקר. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, אך אם המערכת הינה בלי מערכת הפעלה, לגרוע עלות זאת מהמחיר הסופי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף מאחת החנויות המוכרות, אך אם הדיל ממש משתלם ניתן גם מחנויות אינטרנט אמינות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 15.6.... שיהיה ללא השתקפות....אחריות של 3 שנים, עדיפה... כונן CD חובה. דרך אגב שמתי עין על מחשב בסגנון הזה....מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK300E5CA09IL
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים אני צלם,מתעסק בצילום סטילס ווידאו DSLR מחפש מחשב לעריכת וידאו ועריכת תמונות-לא HIGH END משהו שאפשר לעבוד עליו בכיף כנראה על תוכנת פרימייר,AVID,PHOTOSHOP התקציב הוא עד 3500 מקס-בלי מסך רעש-לא מפריע אוברקלוק-לא מתוכנן אם אפשר לא להגיע לסכום הסופי בכלל מעולה בלי מערכת הפעלה אין צורך בשום ציוד הקפי תודה רבה לעוזרים מעריך את זה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשפר טיפה את המחשב הביתי שיש לי כרגע, מחשב מאוד ישן יחסית, אך מחזיק מעמד יפה עד היום. המחשב הזה נרכש אי שם בשנת 2008. עיקר השימוש שלי הוא לשימוש אופיס, אינטרנט ואני מתחיל לאט לאט ללמוד את נושא ההאקינג ואבטחת מידע, הולך להריץ עליו VIRTUAL BOX עם כל מיני מערכות הפעלה שונות של LINUX. אני מאמין שאני צריך לקנות זכרון חדש, ואולי כונן SSD ( לא יודע אם זה מתאים לי בכלל ללוח אם שיש לי כרגע ), אולי אפילו להחליף מעבד שיתאים ללוח אם הקיים שיש לי כרגע. את כונן הSSD אני לא מחפש בנפח גבוה, יפסיק לי גם 64GB על מנת להריץ עליו את הWINDOWS. מצרף לכם תמונה של נתוני המחשב שיש לי כרגע ואשמח אם אנשים יצרפו לכאן לינקים לזכרונות שמתאימים ללוח אם …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בסכום כולל של 6,500 ש"ח ללא מערכת הפעלה, בחריגה של עד 500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF\COD\AC\FC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות קטנה. לתקציב שלי, שזה 4000 שקל, המחשב נייד הכי טוב שאוכל להשיג הוא MSI ex600 מאייבורי(כולל מערכת הפעלה xp pro וזכרונות של Geil), ואת הדגם הזה לא מצאתי בשום חנות נורמלית אחרת. מה שמפריע לי פה הוא שאנשים שמבינים בחומרה בפורום הזה ובפורומים אחרים אומרים לא להתקרב לאייבורי, כי הם מוכרים חלקים סוג ב' וכל חודש צריך לשלוח את המחשב לתיקון. אז השאלה שלי היא האם במחשבים ניידים אייבורי בסדר ולא עושה בעיות?, ואם מישהו קנה משם אשמח לשמוע חוות דעת. דבר נוסף,איזה מערכת הפעלה הכי תתאים למחשב הזה? ואם כבר Vista, אז מה כדאי 32 או 64 ביט? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכם רכשתי ביום חמישי מחשב נייד HP מדגם 9750, אני מאוד מרוצה ממנו. הפעלתי עליו איזה משחק ממש לא כבד, ושמתי לב שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 8400M GS 256MB. הבעיה היא, שהלכתי לאתר הרישמי של ג'יפורס, הורדתי את העידכון האחרון לכרטיס מסך, אבל זה מראה לי בעיה כשזה מתקין את הדרייבר. אז חשבתי, אולי אני צריך דרייבר מיוחד למחשב נייד, ממש אין לי מושג, ולכן באתי לשאול כאן את שאלתי; אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק לדרייבר האחרון לכרטיס מסך הזה שיתאים למחשב נייד ולומר לי אם אני צריך גם לפני שאני מתקין את הדרייבר, למחוק את הדרייברים הקודמים? תודה רבה אני מאוד חדש בנושא הזה X:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב כפי שיצויון למעלה המחשב למשחקים כבדים אך מה שחשוב זה מסך טוב (lcd*) ושיהיה כל הציוד מקלדת עכבר כו' הדבר הנוסף הוא שאני רוצה מארז וספק איכותיים מאוד כי הם תמיד ישארו עם אני ישדרג כמו כן מאוורר למאוורר למעבד אני יודע שתקציב זה קצת בעייתי אך תודה לעוזרים צריך גם כרטיס מסך טוב שיהיה תואם למסך!!!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האמת שכבר בקשתי פה מפרט וזה מאוד עזר לי לכוון את עצמי ועזרה מאוד גדולה מאתר קיבלתי מהמדריך של DR.NOOB ודרישותי מהמחשב הם משחקים כבדים, LCD אוברקלוק אופציונלי ו VISTA אופטימלי אני לא קונה מחשב לעיתים דחופות אז אני רוצה שהוא יחזיק זמן רב לכן אפשרתי לו מערך SLI ובעתיד אקנה את הכרטיס הנוסף אני מאוד מעריך את האנשים בפורום הזה ולכן לפני שאני קונה אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה המפרט בקובץ המצורף אם אפשר גם לקבל חוות דעת על המסך וגם על ה כרטיס מסך כי אני מתלבט בין EVGA ל וASUS GIGABYTE [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט שלי הנוכחי בינתיים: gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4gb ddr3 מה כדאי לי לשפר במחשב שלי? מה אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש רק בתוכנות קטנות כמו SKYPE וDEAMON TOOLS וכאלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 אני רוצה לשחק לפחות על HIGH חלק.. .. RAGE.. SKYRIM.. THE WITCHER 2 ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים, מתבלט האם ללכת על I-3 ואז ללכת על כרטיס דוגמת 660GTX ואז אני פחות או יותר לא חורג מהמחיר או על I- 5 ועם איזה כרטיס.... תודה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כמה שווה המערכת הזאת: מעבד: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz קירור למעבד: לא זוכר אבל משהו פשוט, דומה לסטוק. לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כרטיס מסך: Palit Sonic Platenum GTX460 זיכרון : 2X2GB 1333 transcend דיסק קשיח: SSD 120GB intel 320 צורב: LG X2 ספק: Seasonic S12II Bronze 620W מארז: xigmatek asgard pro כ.רשת אלחוטי: Edimax 7711W 150mps ספרי הוראות נשמרו לכל (!) החלקים . תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודשים הקרובים אני מעוניין לרכוש מחשב ואני כבר רוצה לסגור על מפרט, הנה מה שאני בניתי - Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Asus P8H67-M LX H67 CHIPSET Socket 1155 מוצר חדש !, יחידות 1 ₪511 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2380 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 h…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי קצת יעוץ שהעיקר בו הוא כרטיסי מסך, אבל קשור גם למפרטים, אז החלטתי שפה כנראה יהיה המקום המתאים. אנחנו מדברים על שני מחשבים בבית שלי. אחד שלי, אחד של אחי הקטן. שלי: P4 2.6 HT + FX5600 של אחי: P4 1.7 + ASUS GeForce 2 Deluxe המחשב של אחי, כמו שאתם רואים, מיושן יחסית. משלי אני מאוד מרוצה, העניין הוא הכרטיס שלא בדיוק מאפשר הכל. המחשב שלי כחבילה מספק את הצרכים שלי. אני לא רואה סיבה לשנות בו משהו מלבד הכרטיס. הכרטיס סבבה באופן כללי. לא קרה לי שלא הצלחתי להריץ משהו עליו, חוץ מ BF2 שקיבלתי לפני כמה זמן. מה שכן, במשחקים כבדים לא תמיד רואים הכי טוב. המחשב של אח שלי דיי חלש. הכרטיס, שדרך אגב היה קנייה מעולה בזמנו (עד לפני שנה הוא הריץ כל משחק ונתן ביצועים יותר טובים מג'יפה 3 ו 4…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Summary Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X6 1090T 45 °C Thuban 45nm Technology RAM 6.00GB Dual-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770-UD3 (Socket M2) 40 °C Graphics Generic PnP Monitor (1920x1080@60Hz) DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon HD 7800 Series (MSI) 35 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI ATA Device (SATA) 26 °C 111GB INTEL SSDSA2BW120G3H ATA Device (SSD) יש לי עוד 2 ג'יגה זכרון שאני אמור להוסיף, אבל בגדול כבר יש 5 שנים למחשב (עם כמה שדרוגים BANG FOR THE $). מפה כבר לא יהיה אפשר לשדרג אותו. אני מאמין שתוך שנתיים הוא יגיע לסוף דרכו.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-