עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך מפרט ב3500 (אפשר לחרוג קצת) לגיימינג ואינטרנט ללא מסך וציוד היקפי אני גר בירושלים אז עדיף חנות באזור, אבל לא הכרחי. תודה

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המליצו לי על DELL 23" U2311H, מה דעתכם ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ניתן לחרוג טיפה 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, סרטים , שירים, גלישה באינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שירים,סרטים, גלישה באינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה…

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  4. שלום, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב עבודה חדש (לבית) בשבילי. אני זקוק למחשב שיוכל להריץ סימולציות וחישובים מתמטיים כבדים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחקר (פיזיקה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Mathematica , Matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ספורט (NBA , …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם,אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מפרט סופי למשחקים כבדים שבניתי.אחרי שינוים ולבטים רבים זה המפרט שאני הולך עליו,אשמם לקבל הערות,הארות וכו'. תודה מראש לעוזרים וחג שמח! המפרט מSKYPC 992 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 637 לוח אם ASUS P5KC 365 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 412 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ 1564 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe 450 מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 484 ספק כח ThermalTake ToughPower 600W 1384 מסך מחשב Asus 22" VW222U 2ms סה"כ 6289 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by termister2000,

שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב הזה http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=102603&af=10 איך הוא? שווה את הכסף? החברה אמינה ?? ACER? כדאי? תודה אנשים!!!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אני צריך מפרט למחשב מיועד בעיקר למשחקים ללא מסך וציוד היקפי אין לי בעיה לחריגה מהתקציב אם זה משהו משתלם אבל לא בהגזמה תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת איך המפרט הזה ?! לצורכי אינטרנט שירים וסרטים! http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK34345551299

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכעל במידת הצורך, לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד בגלישה באינטרנט, יישומי אופיס וצפייה בסרטי 1080p ובלוריי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג, אולי משחקים קלים כדוגמת סיסמס ומשחקי דפדפן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 נקנה dell 23u12 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. משחקים חדשים וכבדים, צפייה בסרטים (בעיקר HD) . חשוב לציין שיש לי כבר כונן קשיח אז לא צריך במפרט. בעיקרון יש לי 4000 שקל להוציא, אבל אפשר לחרוג עד 4500 אם ה500 שקל יהיו מועילים. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  11. ושהמסך יהיה LG 17 FLATRON F700B כי עליו אני לא מוכן להתפשר בבקשה

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  12. בס"ד ככל הידוע לי לא כל הרכיבים משווקים בכל החנויות ולכן הדגשתי,תקנו אותי אם אני טועה.. ללא ציוד היקפי, רצוי מאוד שלא יעבור את ה2,300 ש"ח ושיחזיק עמד לזמן ארוך ככל האפשר.. הרבה דרישות, סוג של אתגר ( : תודה מראש,ערב טוב... אגב,יש חנות או מס' חנויות שעדיפות מבחינה משמעותית?

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  13. פוסט שלישי ביומיים האחרונים וכנראה אחרון 1. מה התקציב? 6,000 ש"ח.מזומן. 2. מטרות המחשב? סרטים , אינטרנט , תוכנות , בעיקר משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיסקטים ולא צריך צורב DVD ואין צורך בכרטיס קול איכותי מספיק לי מה שיש על הלוח אם וגם לא CORE I7. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן רק אינטל ולא AMD .שיהיה יציב ומהיר , מסך T220p. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית - לא. 8. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב , יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט. 9. האם מתוכנן OC? א…

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  14. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד INTEL I5 2.66 GHZ עם כרטיס מסך נחמד לא חייב להיות משהו "מפחיד" + מסך 22" מקלדת + עכבר בתקציב של 4,500 ש"ח +/- . אודה לעזרה בהרכבת המחשב . תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by guy2607,

שלום לכולם אני מחפש מחשב ייעודי לסימולטור טיסה הישן של מייקרוסופט Flight Simulator X (FSX)ׁ, הוותיק והחביב. בשל היותו ישן, הסימולטור מתבסס בעיקר על עוצמת המעבד ולא על ה GPU כנהוג היום. להלן הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סימולטור טיסה, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).FSX,Android studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20X2 …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום חברים אני מחפש מחשב בתקציב של מחשב בין 6000 ל 7000 שקלים חדשים. אני צריך את המחשב שלי למשחקים חדשים ותוכנות כמו 3DMAX ופוטושופ. אני רוצה שהמשחיקם הכי חדשים יעבדו בהגדרות כמה שיותר גבוהות. משחקים כמו HALF-LIFE או DOOM 3 או כל מה שעומד לצאת. במפרט לא צריך מקלדת רמקלוים ועכבר ולא מדפסת או כל ציוד הקיפי אחר חוץ ממקלדת. ואם יש איזה כטיס מסך חדש עוד מעט יצא (כמה חודשים) אני מוכן לחכות. ------------------------------------------------------------------------------------- תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המחשב הזה, לפי הפרטים הטכניים שלו נראה טוב + המחיר נמוך יחסית וזה קצת מוזר.. מה אני מפספס פה? http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7746856 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1066 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL מחיר: ¤1784 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤974 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤921 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm מחיר: ¤254 מחיר סופי לאח…

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  19. אוקיי, אז ככה: השימושים העיקריים של המחשב יהיו משחקים, אבל לא משחקים כבדים במיוחד. המפרט צריך לכלול מסך , מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC בכלל (זה מחשב לחבר לא בשבילי..).

• 12 תגובות
    • 675 צפיות
  20. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מבוסס על 88GTX וE6600 ו2GB זיכרון (כרגע). אני לא צריך ציוד הקפי ולא צריך מסך. אוברקלוק לכרטיס מסך ולמעבד מתוכנן, אבל לא משהו קיצוני מדי, קחו את זה בחשבון. התקציב המקסימלי הוא 8500, אבל עדיף להשאר בגבולות ה8000. אשמח גם לדעת מאיזו חנות אתם מרכיבים את המפרט. תודה רבה על העזרה. עריכה: אני גם לא צריך ספק (Tagan EasyCon 480W) והארד דיסק.

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  21. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? תכני HD 4K (צפיה בסרטים) ושימוש ביתי , משרדי. 3.האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4.האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,אין צורך במארז וצורב די וי די או בלו רי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם 1 עד 8 ? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? והרכבת מחשב בחנות ? לא ולא אני ארכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן tms אם לא מסתדר בtms אז חנויות באזור הרצליה חיפה והקריות 9. מתי מתוכננת קנית המחשב ? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מבקש שהספק יהיה בצבע שחור…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ItoDz,

אלהן ח'ברה, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב + מסך + ציוד הקפי (עכבר מקדלת אלחוטים(לא קומבו), ורמקולים איכותים) בתקציב של 5000 ואפשרות לחריגה סבירה. שימושי המחשב: אינטרנט, אופיס וכ'ו, עבודה ועריכה עם מוזיקה ועריכת וידיאו (לא ברמה מקצועית), משחקים (שיעבדו ברמה סבירה מינוס..). המערכת חייבת להיות מבוססת Intel, הרדיסק 250 גיגה, 2 גיגה מינימום, צורב דואל לייטסקרייב. אשמח לשמוע כמה שיותר אפשרויות במידת האפשר תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד איכותי שיוכל להחזיק את התוכנות הבאות כמו שצריך: Microsoft Visual Studio 2005 ואולי גם 2008 אם יהיה לי תקציב, SolidWorks (אין תקציב, גירסת סטודנטים ) כולל תוכנת אלמנטים סופיים כמו קוסמוס, Matlab Steinberg Nuendo + כמה תוספים שלה, ועבודה סבירה בפוטושופ ואילוסטרייטור במקביל, עד עכשיו הדגם שחשקה נפשי בו היה Hp DV5 1190ej עד שקיבלתי בשורה שהבטריה שלו לא תחזיק יותר משעה במצב עבודה, אין לי בעיה לראות דגמים מכל חברה, אבל להשתדל לא לחרוג אם אפשר מתחום ה7500 שקלים עד 8000 שקלים. אני צריך בטריה של שעתיים וחצי לפחות, כשכמובן שהמשקל לא יהיה בשמיים, 2.5 נראה לי לגיטימי, בהנחה ואני אקח איתי בתיק כמובן מטען וספר או משהו ככה שבכל מקרה זה יגיע לאיזה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by malikl,

שלום לכולם! אתמול יצאתי לטיול ונפל לי המחשב הנייד שלי (hp mini 210-1010), המסך קיבל מכה דיי רצינית. הוא קיבל מכה נקודתית בערך במרכז המסך בחלק העליון. לא רואים חצי מהמסך. כמו כן המחשב חדש (בן 3 חודשים), מה ניתן לעשות, אם בכלל?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Dready,

AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case CD-ROM Asus x 52 Computer Assembly total:3,760.98 לא לעבור יותר מדי, ואם אפשר לקצץ תמיד טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.