ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase, ABLETON בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 גודל המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מפרט קיים שאשמח לחוות דעת עליו, רציתי להוסיף לו כרטיס מסך GTX 980Ti אם יש למישהו הצעות לשיפורים (או מפרט חדש) כל הצעה נוספת יהיה מעולה תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין - …
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה ההפרשים במחירים בקניה מארה"ב הם משמעותיים מאוד מצאתי את המחשב הזה http://www.logicbuy.com/deals/lenovo-t450s-laptop/60856.aspx בהזמנה ישירה מהאתר של לנובו ארה"ב הם לא שולחים לישראל ואני מתכנן לשלוח עם BUY2USA בעלות משוערת של 240$ כולל מע"מ לאחר תוספות (זיכרון, SSD ושטויות קטנות) הגעתי למחיר של 954$ עם שנה אחת של אחריות (סה"כ 1190$=4760 ₪ לעומת 7K-8K בארץ) מבדיקה באתר של לנובו המחשב מכוסה מבחינת אחריות בינלאומית בארץ. שווה להרחיב את תקופת האחריות ו/או את סוג האחריות? אחריות ל-4 שנים (4Y onsite NBD) עולה באתר של לנובו 228 $ !!! מה המשמעויות של סוג האחריות בארץ ? יש אפשרות להרחיב את האחריות בארץ לאחר הקניה ? אגב - צריבת עברית על המקלדת פו…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, לפי כמה התלבטויות חשבתי ללכת על הXPS 13 החדש, המחשב יהיה מיועד בעיקר להרצת מחשבים ושרתים וירטואלים וטיפה גיימינג. חשבתי ללכת על גרסת ה 5200U FHD i5 עם 256 SSD ו8GB RAM, מה אתם אומרים, יתאים לצרכים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית לא ממתינה לאינטל עצמה ומציגה כבר עכשיו מחשב זערורי שלם שמבוסס על שבב אטום חדש מדור ה-14 ננומטר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a2%d7%9c-%d7%92%d7%91%d7%99-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת פוטושופ וסרטים, מתחיל ללמוד WEBMASTER * גודל המסך: 15.6 בגלל הנאמפד אבל אם חייב אז 14''. * מעבד: נראה לי שעדיף i5 דור חמישי. תקנו אותי אם אני טועה *כרטיס מסך: NVIDIA *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח ומחובר למסך ומקלדת רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * כונן אופטי: לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לנובו y-70 סיימתי להגדיר את ההגדרות הראשוניות וכל הלילה הוא נמצא באותו מצב של טעינה ולא סיים האם זה נורמלי? ברצוני לציין שעל המחשב יש הארד דיסק של 1tb 5400rpm+8gb ssd והאם היה צריך להטעין אותו לפני ההגדרות ואם כן כמה זמן טעינה ראשונית? האם צריך ללחוץ לחיצה קצרה או ממושכת על כפתור ההדלקה על מנת להדליק אותו? בפעם הראשונה לחצתי לחיצה ממושכת האם זה נורא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
OK, אז ככה אני מתחיל את המחשב מכלום צריך מחשב למשחקים, והתקציב שלי עומד על 5000 בלי ממש אפשרות לחריגה. די חשוב שזה היה מחשב מבוסס אינטל ,טוב אני חושב שזהו, קצר ולעניין תודה מראׁש (:
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
[TABLE=width: 80%, align: left] [TR] [TD=align: center]מעבד:[/TD] [TD=align: center]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1074[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד:[/TD] [TD=align: center]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪135[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם:[/TD] [TD=align: center]Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 מחיר: ₪479[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]מארז:[/TD] [TD=align: center]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 מחיר: ₪523[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]זיכרון:[/TD] [TD=align: center]Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , Batman Arkham knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Benq GL2450 24 inch, רזולוציה ( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-600BT כמות: 1 - מחיר: ₪473 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪145 כרטיס מסך: מבצע פסח - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte R9 290X 4GB DDR5 כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪106 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפור…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודש הנייד שלי (Dell Inspiron 3421) נפל לרצפה, על הפינה שבין המסך למחשב עצמו... כתוצאה מכך המסך הפסיק לעבוד, אך המחשב עצמו עבד (חובר למסך חיצוני ונבדק)... שלחתי אותו למעבדת Dell, והם טענו שה-connectors שמחברים בין המסך ללוח אם תקולים, ושצריך להחליף אותם... בלי להיכנס יותר מידי לפרטים, המחשב ישב במעבדה שלהם במשך שבועיים מבלי שהם עשו יותר מידי ובגלל הצעות מחיר מבולבלות עבור התיקון, החלטנו להוציא את המחשב ולהכניס אותו למעבדה (פרטית) אחרת... במעבדה השניה טענו כי המחשב כלל לא עובד (המחשב עצמו, לא רק המסך), וכי נוצר קצר בלוח אם, והבעיה כלל לא קשורה ל-connectors. אתמול קיבלתי את המחשב חזרה, וכשהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר רועש מאוד ומוציא אויר בעוצמה גבוה בהר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך- 15-16 * לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך- נורמלית ונוחה וסבירה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * לא משנה משקל. * זמן סוללה סביר. רוב הזמן המחשב ביתי. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * כדאי שיהיה Bluetooth. לא קריטי. * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * רישיון למערכת הפעלה- עדיף, אבל אפשר גם בלי. * אין העדפה לחברה כלשהי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- HDD, טרה 1. * כונן אופטי- קורא דיסקים. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל, רק אם זה ממש הכרחי .2 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) המחשב ישמש כתחנת עבודה עם התוכנות הבאות: Pro e 5 , Cero 2 , solidworks אופן שימוש כבד, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא רללונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4 . האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לגלישה וכתיבת מסמכים, ומדי פעם יחובר למסך הטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים. התקציב די נמוך באיזור ה1500 ש"ח. מצאתי את המחשב הבא https://www.pc365.co.il/product-4835-HP_255_G3_K3X22EA_3Y_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 שעל פניו נראה מתאים. האם יש אופציות עדיפות בתקציב הזה?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום , רציתי בבקשה המלצה למפרט מומלץ למחשב נייח שנועד לפיתוח תוכנה , ובין היתר , צריך להריץ אמולטורים וכלי פיתוח. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מחשב לאחי עד הסכום הזה. התקציב שלנו לא גדול. יש לנו מסך כבר. מחפשים מחשב שיתן את המקסימום בביצועים, אני יודע שאי אפשר להביא מפלצת במחיר כזה אבל שיהיה הכי טוב שאפשר. יד2 יהיה אידיאלי? כי לא מצאתי משהו טוב. מה אתם מציעים לעשות? יש העדפה שיריץ משחקים... גם אם זה על הגדרות נמוכות זה בסדר. פשוט את הכי טוב בתקציב.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ֿשלום חברים, אני נמצא כרגע בארה״ב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהתחדש בלפטופ. המחיר הוא בדולרים, ואני לא מאוד נייד אז קיימת עדיפות לחנויות באזור מנהטן / הזמנה מאמזון וכיו״ב (מצד שני, בשביל מציאות אולי שווה להתנייד). כמו כן, אם אפשר לחסוך בתקציב - עדיף מאוד! השימוש בלפטופ הוא בעיקר בנסיעות לחו״ל וכאלה, אני אמנם רוצה חוויית שימוש טובה ונעימה (סרטים שלא נתקעים וגלישה חלקה יחסית) אבל מעבר לכך אין לי דרישות כבדות. תודה! * מטרות המחשב? בעיקר צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, מדובר במחשב לטיסות לחו״ל וכדומה. * גודל המסך? לפחות 13״ (כולל). * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קטן, כמובן. הלפטופ ישמש בעיקר כמחשב נייד, ולא הייתי רוצה לסחוב ע…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, איך המעבדים האלו? כדאים?ישנים?חלשים?טובים? תודה Lenovo M30 70/i5-4200U/ Lenovo ThinkPad Edge E550 i5 4210m LENOVO E450 i5 5200 Lenovo E450/i7-5500U i7-5500U Processor (2.40GHz DELL INSPIRON 14 3000 3443 14.0'/I5-5200U
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו המפרט שהוצע לי בחנות מומלצת באתר: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קרור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 זיכרונות: Hynix DDR3 8GB 1600 X 2 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 מארז: Nanoxia Deep Silence 4 White ספק כח: FSP Hyper 600W Active PFC 85+ כרטיס מסך: MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 כונן קשיח : Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ההתלבטויות שלי: ■ המארז היפה והקומפקטי (בכ"ז גיימינג...) מגביל אותי בבחירת לוח האם, הייתי מעדיף ASUS Z97-P ■ כרטיס המסך R9 280X נראה לי פשרה טובה בין ה-gtx970 ל-gtx660 המומלצים כאן, ויאפשר רזולוציה גבוהה. הרגיעו אותי בחנות שסידרת msi היא שקטה (להלן ביקורת), מצד שני הבח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום לכן אני לא מודע לכל החוקים של כתיבת דיון וכו' אשמח אם תעזרו לי בהמלצה לגבי מארז קומפקטי למחשב המחשב שלי נקנה לפני 3 שנים המפרט שלו כולל: I7-2600K GTX 560 TI 8GB RAM לוח אם: Z68 ASUS (אני לא בטוח לגבי זה) מארז THERMALTAKE מארז גיימינג סטנדרטי ** בנוגע לשאר הרכיבים התפשרתי עליהם כאשר קניתי את המחשב על מנת לקדם רכיבים אחרים אני בטוח שאני יחליף אותם אני מעוניין לבצע שדרוג של המחשב שיכלול את הדברים הבאים: מארז קטן אני מתכוון להציב את המחשב בארונית לטלוויזיה האורך המומלץ הוא עד 24 ס"מ אך אם אין שום מארז שיתאים ניתן לעבור גם את ה30 ס"מ כרטיס מסך חדיש יחסית שיוכל להריץ בצורה סבירה משחקים וגרפיקה (עד 1000 ש"ח) בנוגע למעבד אני מרוצה מאוד מהביצ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הנני מרכיב מחשב לעבודה גרפית דו מימדית (בינתים ללא כרטיס מסך- יתכן הוספה בעתיד הרחוק של GTX970 או דומיו בשביל פלאגינים). המארז צריך להיות יחסית שקט יחסית מבינת פעילות מאווררים על HIGH. רק לשם ההשוואה, עד עכשיו היו לי את: - GIGABYTE POSIDON שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו ומדרגת השקט שלו עם 2 מאווררים. - האנטק SONATA 2 ו 3 היו סבירים- רמת הרכבה טובה אבל רמת המאווררים היתה מאכזבת ובעיקר השליטה על המאווררים האחורים ובסוף הם ממש מרעישים בניגוד ל GB. בכולם היו פילטרים של אבק סבירים והספקים של אנטק היו טובים וסיפקו תמורה במשך 5 שנים ואף יותר. אני אוהב עיצוב נקי וחלק ופחות מפלצות מהבהבות עם מאווררים 200ממ- למרות שאם יש באנדל טוב אני מוכן לשקול), אני מחפש משהו דומה עם ספק מעל ל500W בע…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי עכשיו את ה-Lenovo yoga 3 14 ואני רוצה לקנות תחנת עגינה בשבילו, לא צריך המון חיבורים אבל כן חשוב לי DVI, ETHERNET, ו-USB3. יש המלצות? כמה שיותר זול מן הסתם עדיף. תודה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-