ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מחשב לאחותי, ושבאמת יהיה מחשב אמין, דיסק קשיח לדוגמה 500GB יספיק לדעתי, שיהיה מעבד טוב וזיכרון מספיק פשוט שהמחשב ירוץ לה ולא יהיה דפוק, היא משתמשת באינטרנט, בתוכנות קלות, שומעת מוזיקה ורואה סרטים. אין צורך פה לדעתי בכרטיס מסך (זאת אומרת מובנה יספיק לא?) ולא צריך כונן אופטי או כל ציוד היקפי אחר.. עד 2000 שקל. זהו עריכה: לפי החוקים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לשפר איפה שצריך כדי להשתמש במלוא התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה, בסיסי מאוד. א) תנו דוגמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לבד, לא הלך לי, אני לא מבין בזה. אמממ דברים עליהם אני שם דגש: 1. דיסק קשיח - 120GB. 2. כרטיס מסך - כרטיס מסך די טוב, עובד טוב עם משחקים סטייל doom 3 ו-Half life 2. לא ב29,000 ש"ח. 3. מסך - מסך "17, LCD. אמממ מסך טוב+, אני משחק במחשב. 4. זיכרונ\ות פנימיים - אם באמת משפיע בצורה ניכרת, 2 זכרונות פנימיים של 256MB. 5. לא אכפת לי בכלל ממארז, רק שיהיה שחור 6. עכבר - Microsoft Wheel Mouse Optical 7. מקלדת - Microsoft Multimedia Keyboard 8. אמממ אנ'רוצה צורב רגיל 52x24x52, לא צורב מהיר בטירוף, אמממ אם אפשר במסגרת התקציב שיהיה גם עם די.וי.די וצורב די.וי.די (???) אוקי, אין לי מושג לגבי לוח אם ומעבד, וכל השאר, רק לגבי המעבד, תתאימו לתקציב, שלא יהיה צולע. אממ…
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מפרט כמו שאמרתי עד 5000 ( רצוי הרבה פחות) שכלל הכל תודה לכל העוזרים המפרט למשחקים ( לא צריך כרטיס מסך מטורף) סרטים, גלישה, מוזיקה ( מה שעושה אפילו P-3 ) חשבתי אולי ללכת לכיוון המעבד החדש 805D הכפול ליבה הזול מה דעתכם? ( אולי יהיה גם OC לא משהו רציני)
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום HWZONE, בעוד כחודש אני רוצה לקנות מחשב נייד בפעם הראשונה בחיי, אני מבין רק בנייחים (וגם בזה לא התעסקתי כבר כשנה) ואני מחפש משהו זול (4,000 ש"ח זה זול יחסית למחשבים ניידים איך שאני מבין) וחזק, בכל שנה תמיד יש איזה מציאה, איזה מוצר שמתבלט בערך תמורת מחיר. אני רוצה אותו! חח אני צריך גם אחריות 3 שנים -חובה!- ומעדיף שיהיה כרטיס מסך נפרד מהלוח אם (ביצועים במשחקים), חיי סוללה פחות חשוב לי אבל מן הסתם גם רלוונטי שלא תיגמר הסוללה בשעה... באופן כללי שום דבר שאני רושם לא חקוק בסלע, גם לא המחיר, אם יש איזו שהיא המלצה בכל תחום ממה שאני כותב פה תציעו אני אשמח להשכיל. מטרות המחשב? משחקים (מומלץ שיוכל להריץ משחקים חדשים הכי טוב שאפשר), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ב…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לעקוב אחרי השאלון, מקווה שזה עוזר: 1. דרוש מפרט מחשב לעבודה, התקציב המקסימלי 7000 ש"ח. ניתן לחרוג, מעדיף לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) תוכנות: הרבה פלאש, פוטושופ. תלת מימד +וידאו בתדירות פחות יומיומית, אבל חשוב בהחלט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: צורבים, כונני דיסקים, פלופי... 5. יש לי כרטיס גרפי שאולי אפשר עוד להשתמש בו, תגידו אתם: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 6. יש לי כאן קירור מים ל-AMD וגם טייפון. אם יהיה אפשר להשתמש בהם למחשב החדש זה יהיה נהדר. 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אני יכול להרכיב לבד ולהתקין לבד. 9. אזור מגורים: אשדוד-אשקלון 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: שיתמודד היטב עם גרפיקה כבדה, ריבוי קבצים, ריבוי תוכנות…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט שלפי דעתי הוא טוב לתקציב של 4000 ש"ח שיתאים לצרכים שלי: ¤1,181 ¤1,181 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤574 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤363 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤282 זיכרון Corsair DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHz CL5 ¤884 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤166 צורב SAMSUNG SH-S183A X18 DVD ¤233 מארז ללא ספק HEC 6A21B ¤212 ספק כח JSP-TECH PS-1000 450W ¤50 מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE ¤79 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤ 4,024 סכום כולל מע``מ המחשב הורכב באתר www.skypc.co.il אך יש לי מספר שאלות וספקות בקשר לר…
-
- 13 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 לוחות אם Gigabyte GA-N650SLI-DS4 GN650DS4 ¤ 674 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 די סגור עליו דעות יתקבלו בברכה. קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 ספקי כוח Enermax Liberty 500W 32A @ 12V ¤ 578 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 49 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 8MB Sata WD3200AAJS ¤ 441 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1789 די סגור עליו דעות יתקבלו בברכה. כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 36 צורבים L…
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. כאמור אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואשמח לעצת מקצוענים: 1. מה התקציב המקסימאלי? .........ראה כותרת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?.....לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?....לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תכנות,אופיס,אינטרנט ובעתיד תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע visual studio 2010 באופן כבד. בעתיד גם צפייה בתכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:............לא רלונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.....לא רלונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אינץ. בעת…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת (ניתן לחרוג קלות) ואם אפשר מקלדת ועכבר אלחוטיים, מה טוב, אני מהצפון כך שחנויות עדיף שיהיו מחיפה וצפונה, תודה רבה אין לי כוונה לעשות OC ואין שום העדפה לחברות - כמו כן היופי של המארז וכו' הוא ממש לא חשוב. דרור
-
- 13 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעקרון עדיף שלא, תלוי בעלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט וצפייה בוידאו 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חשבתי ללכת על דבר כזה GeForce 7900 GTX / GEFORCE 7950 GTX 2 GB RAM INTEL D2 300GB זה פחות או יותר מה שחשבתי =\ הייתי רוצה המלצות ובנית מפרט קצת יותר יענו עם דגמים והכל מלא ,תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הי מחפש מחשב קבוע - לא נייד, סופר מיני קטן, הכי קטן שאפשר תודה עדי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP דגם:HP PAVILION DV4-1190EJ עכשיו היה לי מותקן עליו ויסטה ובא ביחד איתו שלט כזה קטנצ'יק של MEDIA CENTER שיש לו אפילו SLOT בצד שמאל של הלפטופ עכשיו כשויסטה מותקן אז כל הדרייברים מותקנים אוטומטית לא אמור להיות בעיות לקולטן של הINFRA RED עכשיו השלט לא עבד אמרתי לעצמי שויסטה זה חרא(וזה באמת וזה לא סוד) אז התקנתי וינדוס 7 הכל עובד כל הדרייברים מצאתי גם לINFRARED ועדיין השלט לא קולט את המחשב (או להפך) בקיצור אני לא מצליח להשתמש בשלט של המדיה סנטר וכן למתחכמים יש סוללה והיא בתוך השלט אז אולי למישהו יש אותה הבעיה והוא הצליח לפתור אותה או שיש למישהו עצות?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי המחשב הנוכחי שלי כבר בן 3 שנים והגיע זמנו... אני צריך מפרט למחשב עבודה, כרטיס גרפי לא חשוב שיהיה משהו מפוצץ עם אפשרות לחבר שני מסכים DUAL MONITOR ושלא יגזול זיכרון ראם מהמחשב מעבד QUAD CORE או משהו מהיר (אם התקציב לא מאפשר את הקוואד) 2-3 ג'יגה זיכרון הארדיסק לא חייב להיות ענק, רוב החומר על השרת לוח אם טוב ומהיר אין צורך במסך מקלדת ועכבר ושאר הציוד ההקפי. שאלה נוספת היא האם כדאי לבדוק מחשבי מותג? אשמח לקבל המלצות תקציב בסביבות 5000
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪612 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ₪344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ₪432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ₪1390 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ₪131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ₪432 כמות:1 http://s…
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט כולל מסך בעיקר למשחקים, סרטים ומוסיקה. יש לי כבר כרטיס קול ממש טוב. חשוב שהמסך יהיה ברמה גבוהה ונעים בעינניים. 1. תקציב 5000 ש"ח כולל מסך. 2. מטרות המחשב: בעיקר משחקים כבדים, עבודות משרדיות,הורדות, חשוב לי שהוא יהיה מהיר. 3. ציוד הקפי: מסך: חשוב שהוא יהיה נעים לעיניים לעבודה ממושכת עם טקסטים וטוב גם למשחקים. חשוב מאוד גם הזוויות צפייה. צריך גם צורב. 4. לא צריך כרטיס קול איכותי ורמקולים 5. חשוב לי שהחברה תהיה אמינה עם הרבה המלצות ושירות טוב. 6. בנושא הקירור אני לא כלכך מבין אבל אם צריך לקנות קירור טוב כדי לשפר ביצועים אז כדאי. חשוב לי העיצוב אבל עדיף להשקיע את רוב הכסף בחומרה. 7. לא 8. אני מעדיף לבחור מארז מגניב מכמה אופציות טובות(עדיף שיהיה לו …
-
- 13 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עד הסוף לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משרדי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP EXCEL תדיר :3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים לא,צורב כן 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט ממש לפני הזמנה אני צריך אישור סופי כדי לראות שלא פספסתי משהו צרכים : קידוד , משחקים וכד' ללא צורך ב-OC. כל מה שאני צריך כלול במפרט. אני מעדיף שהמערכת תהיה שקטה וקרה אבל לא קריטי. אה ויש לי fetish ל-quad core P: תודה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כר…
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני סטודנט שנה א' בהנדסת מערכות מידע בבן גוריון. אני מנסה לבנות מחשב משרדי פשוט, כ.מסך וקול מובנים. אני נוטה לכיוון AMD, רק משום שזה זול יותר ומספיק טוב לשימושים שלי. אם תגידו לי אחרת, אני כמובן אלך על C2D. מה שחשוב לי שיהיה מסך טוב כי אני אשב מולו הרבההה שעות (אני נוטה לכיוון הViewsonic VP930, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי - ת'פאדל) אני צריך שיכלול גם מקלדת, עכבר, רמקולים ואני צריך גם ראוטר בתוך התקציב הזה. רצוי שיהיה יפה, ושקט. אפשרי? מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי ? התקציב הוא 2500 ש''ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב - המחשב הוא למשחקים ואני אשתמש במסך 24" של Dell 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? אני מתכון להשתמש בכרטיס מסך שיש לי - Radeon 6950 2GB -על מנת לחסוך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה \ OFFICE רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים - אזור המרכז ( ת"א \ ראשון לציון ) 9. מתי מתו…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קבלו מפרט של המחשב הנייד שהזמנתי Area-51® m15x Display: 15.4" WideXGA+ 1440 x 900 LCD (720p) with Clearview Technology System Lighting: Alienware® AlienFX® System Lighting - Aqua Video/Graphics Card: 512MB NVIDIA® GeForce® 8800M GTX Processor: Intel® Core 2 Duo T7700 2.4GHz (4MB Cache 800MHz FSB) Memory: 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz 2 x 2048MB Turbo Cache Memory: Intel® Turbo Memory (1GB) Accelerate Data Transfer Speed Operating System (Office software not included): Windows Vista® Home Premium Notebook Tuners and Remotes: Without Media Center Remote Control or TV Tuner System Drive: 200GB 7200RPM (16MB Cache) Optical Drives : 8x Du…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ Matrox RT.X100 Xtreme 6,189 ש"ח Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box 1,690 ש"ח Abit AS8 Intel 865PE LGA 775 699 ש"ח A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 1,460 ש"ח Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 1,290 ש"ח ABIT ATi Radeon X600XT 128MB PCI-E 995 ש"ח Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow 550 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 183 ש"ח סה"כ 13,056 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז שלום לכם. אני צריך מפרט ב2700 ש"ח ללא מסך אך עם כל שאר הציוד ההיקפי, המחשב לא מיועד למשחקים, אבל רצוי שיהיה בעל אפשרות לשדרוג עתידי. חייב להיות בו צורב די-וי-די, רצוי ג'יגה זיכרון לטובת תוכנות גרפיות, עם הרד דיסק לא פחות מ120 ג'יגה תודה רבה למי שיעזור לי כאן.
-
- 13 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מחשב HTPC, פעם היה לי תכנון, אבל זה לא יצא לפועל, עכשיו TMS קיבלו לוחות אם שבניתי עליהם. אז כמיטב המסורת... השאלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אבל אם זה לא הכרחי, אז אפשר לחסוך). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (FHD 3D בעיקר) ומעט מאוד גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן נכון לעכשיו משהו רציני, א…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכל מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. הפעלה של תוכנות עריכה גרפית כגון PS במקביל לתוכנות אחרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS בעיקר- משתמש כבד. גם תוכנות יותר פשוטות לעריכת וידאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-