עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by UHU,

שלום מה דעתכם אל המפרט עד עכשיו (למשחקים כמו assassin creed) אני צריך שתוסיפו לי לזה מארז (שלא נראה כמו חייזר) וספק כוח(550 וואט +) ב 800-900 שקל (עדיפות לשקט) תודה לכל העוזרים מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm מסך Samsung 22" T220 2ms LCD מקלדת Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר אופטי Logitech MX518 Optical Gaming Mouse [br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 15:41:33 משהו יכול להגיב?אני רוצה ליקנו…

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by Evilized,

המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס פה ושם(המחשב להורים) ללא ציוד הקפי ומחברה באיזור חיפה והקריות: SKYPC נועה מחשבים TMS... אפשר חריגה של 50 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. הי אני סוף סוף קונה מחשב בהקצבה של 10 אלף משהו כזה.. בניתי לי מחשב אבל אני רוצה עדיין הצעות לשיפור המחשב או להזיל אותו ושעדיין ישאר מסביבה של ה10 אלף וגם מה דעתכם ברור! CPU : AMD Athlon XP 2700+ (333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 2063.69 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7M266-D Dual AMD 760MPX Motherboard ( AGP Pro, USB 2.0 ) [ ¤ 1363.2 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 949.15 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-800 Extreme ( Heatsink + 80mm fan ) [ ¤ 307.13 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 697.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2485.71 ] 1 Floppy : Teac Black …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by talvi8942,

היי, אני מתכנן לשדרג את המחשב ויש לי כמה רכיבים שאני שומר מהמחשב הישן רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ושימוש במכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. acu , dying light ואת כל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאיל…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. Started by ecila,

שלום מחפש מפרט לקניית מחשב + מסך 19" לצרכי עבודה גרפית דו מימדית מעבד AMD DUAL CORE עבודה בתוכנות כבדות indesign illustrator photoshop כרטיס מסך איכותי אך לא לצרכי עבודה בתלת מימד ולא לצרכי משחק חייב להיות חזק מהיר ואמין ובעל נפח של לפחות 160g +מקלדת ועכבר לא חובה אופטי ללא כונן דיסקטים כולל הרכבת המחשב וכולל ups לייצוב המתח תקציב: כ:7000 ש"ח במזומן תודה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  6. הי, אני כבר הרבה זמן לא בעסקי המחשבים (מאז שקניתי את המחשב האחרון לפני 4 שנים) ולכן אני זקוק לעזרת מומחי הפורום בהרכבת מחשב. בכלליות יש לי מקלדת,עכבר,רמקולים. את כל שאר הרכיבים אני צריך לקנות (כולל מסך). השימושים של המחשב: בעצם כמעט כל מה שמשתמש ממוצע יכול לרצות,תוכנות (כולל ויסטה),לימודים (מתחיל באוקטובר לימודים אקדמיים וזו בעצם הסיבה שאני קונה מחשב),משחקים (לא גיימר כבד אבל אני בהחלט רוצה שכל המשחקים החדשים כיום יעבדו לי חלק ובאיכות גבוהה),אינטרנט וכו'... *אני מעוניין גם בצורב (לא משהו מתוחכם צורב נחמד שלא יעשה בעיות-ושיצרוב גם DVD) בנוסף אשמח לכונן של הדיסקים המרובעים הישנים (לא יודע את השם המקצועי-סלחו לי :-)) התקציב הוא עד 5000 (כמובן שעדיף פחות) כולל מסך ורצוי שהמח…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by agoraphobic,

שלום לכולם! הרגע נרשמתי לפורום והייתי רוצה לנצל הזדמנות זו כדי לברך את כולם! שמי אלון דרך אגב בימים האחרונים התחלתי להתעדכן בכל מה שנוגע למפרטים של מחשבים אחרי תקופה ארוכה, לאות הרכישה המתקרבת של מחשב חדש למשחקים. רוב הדברים ברורים אבל רציתי לשמוע את דעות המומחים לגבי כל מיני שאלות קטנות. התקציב שלי הוא באיזור ה 3 וחצי אלף אבל ניתן לחרוג ממנו קלות. המפרט שבינתיים הרכבתי הוא : מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Box - 850nis לוח אם: MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI - 455nis זכרון: 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel 1600 - 595nis כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 - 790nis כונן קשיח: 500GB IntelliP…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  8. כותרת ותודה מראש :

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by stormrider,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, בנוסף תכני HD אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA V, COD, AC, far cry, Arkham Knight (בעקרון גם משחקים שעתידיים לצאת בשנים הקרובות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, אני אצטרך גם מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by yossib3,

קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 INTEL מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך Nvidia GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לטענתו מיותר לשים מעבד I7 על הכרטיס המסך הוא חייב אותי ב-1000 ש"ח ולפי מה שהוא אמר הקונפיגורציה הזאת נחשבת ברמה גבוהה מאוד אז בבקשה צריך את דעתכם! הפורמט הזה נחשב טוב? המחיר סביר? כרטיס המסך שוו…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. התקציב הוא באיזור ה550 דולר הנה המפרט שבניתי לבד AeroCool UV LED Case fan 80MM, Model "AeroFans-UV-GO-SV" OCZ "Gladiator 3" CPU Cooler With LED for Socket A/ 370, Model AMD Athlon XP 2500+ "Barton", 55W 333 FSB, 512K Cache Processor ABIT "NF7-M" nForce2 IGP Motherboard for AMD Socket A CPU Rosewill 184-Pin 256MB DDR PC-2100, Model RW266/256 Lite-On Black 16X DVD-ROM, Model SOHD-167T AeroCool UV LED Case fan 80MM, Model "AeroFans-UV-GO-SV" Rosewill Value Series 300W Dual Fan Power Supply for Intel and AMD systems ROSEWILL RKM800BLK Black Desktop Wireless Keyboard and Mouse -RETAIL SAMSUNG 120GB 7200RPM IDE Hard Drive, Model SP1203N Thermaltake 60mm High Per…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. צריך לידידה מפרט למחשב עד 5000 ש"ח (גיימר).. לא כולל מסך. אבל כולל מקלדת, עכבר ורמקולים (גיימינג כמובן) לא מתוכנן OC אין צורך בקירור מיוחד

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  13. במהלך החודש הקרוב אני מתכוננן לקנות מחשב חדש והכנתי 2 מפרטים ב-12.5K פחות או יותר המפרטים הם ל-v.high end שיצטרכו להחזיק להרבה (מאד) זמן, יהיו שידרוגים עתידיים (בגבול האפשר כמובן) למפרטים. אני מעוניין בעתיד במערך SLI ומתלבט בין לוחות .(אך ככל הנראה שידרוג לוח אם באותו זמן ללוח מתקדם יותר.) המפרט הראשון: מפרט שני: מעבד: QX6700 + קירור Big Typhon מעבד: E6600 + קירור Big Typhon לוח אם: P5B-dlx לוח אם: P5B-dlx כ.מסך : LEADTEK 8800GTS 640MB כ.מסך: LEADTEK 8800GTX זיכרון: G.SKILL F2-6400 2GB(1024*2) זיכרון: G.SKILL F2-6400 2GB(1024*2) דיסק קשי…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. שלום רב לכם חברים המליצו לי עליכם אז באתי לשאול שאלה קטנה אם אפשר כמובן אנחנו יוצרים מוזיקה אלקטרונית ויש לנו אולפן ביתי מקצועי ביותר... 1. בין 15-20K א) אין צורך לחסוך בכלום! מעוניינים בטופ שבטופ 2. אולפן יצירה אלקטרונית, עריכת סאונד ומאסטרינג א) CuBase + diffrent Plugins, synths, audio card - alva nanoface. (יש צורך בכרטיס מסך חזק) 3. מקלדת + עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. השקט חשוב ביותר! אנחנו צריכים שקט מוחלט מהמחשב 6. אין צורך בOC 7. אין צורך בתוכנות נוספות 8. אין העדפה לחנות מסויימת, אבל באזור הדרום 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10. תמיכה מוחלטת בכול חיבור אפשרי שמתאים לעבודה באולפן 11. מחשב רציני ביותר חבר'ה אשמח …

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  15. Started by jimbo,

שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב שבעזרתו אוכל לעשות OC רצחני ביותר.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם! אני קונ מחשב נייד שישמש אותי למספר שימושים, שהמאפיינים שלהם הם עבודה מרובת-משימות, אני עובד תמיד עם הרבה יישומים פתוחים, לפעמים יישומים שדורשים יכולות עיבוד ו\או גרפיות, כגון פוטושופ ודומות לו... גולש באינטרנט הרבה, רואה סרטים וסדרות, שומע מוזיקה וכו'. בקיצור המחשב הוא לא למשחקים כמעט, רק שיהיה מחשב חזק שיעמוד בקצב שלי, לא יאט או יתקע לי באמצע עבודה, ויהיה בעל יכולות עיבוד טובות. לכן צמצמתי את הבחירה ל-3 אופציות: (בכולם מדובר על מחשב עם מעבד core i5 כלשהו, 4 ג'יגה זכרון פנימי DDR3, ע 1. HP Pavilion dv6-2130ej: מחשב שמהללים אותו לפי מה שהבנתי. יש בו כל מה שאני צריך, כולל תקן 802.11n (שלפי הבנתי הוא הטוב ביותר) לאינטרנט, כולל 500 ג'יגה דיסק קשיח במהירות נורמלית …

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by The-Magician,

אהלן... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך משחקים [אני מתכוון במשחקים להוציא את המינימום של הכרטיס מסך מהמחיר] סרטים ואינטרנט עד 4000 ש"ח לא גמיש בכלל אם זה 4010 אל תהיו קטנוניים * העדפה לחברה מוכרת * זיכרון מינמנלי של 2 גיגה רם

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום רב, כעקרון יש לי לפטופ שמשמש אותי לגלישה ובעצם להכל אך הוא כבר לא סוחב לי WOW שזה הדבר היחידי שאני עושה על המחשב חוץ מלגלוש ולכתוב עבודות 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה2000 ~ מקווה שיספיק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמת WOW עבודות באופיס גלישה - לא משהו בשמיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  19. אבא שלי (בן 59) רוצה להחליף את הנייד שלו (לנובו בן 6 כלשהו), במחשב חדש שמתאים לצרכיו. המחשב יקנה במהלך טיול בדרום אמריקה, כנראה בפארגוואי, ארגנטינה וברזיל, או בדיוטי פרי. 1. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר עבודה משרדית , צפייה בתמונות, אולי עריכה קלה של סרטוני וידאו. גלישה. קניות באיביי. סקייפ. סטאטוסים מביכים בפייסבוק. * גודל המסך? 17" ומעלה. (ראייה קצת בעייתית). רזולוציה גבוהה היא יתרון (אפשר תמיד להגדיל פונטים). * משקל רצוי? אין הגבלה מיוחדת, עדיף לא יותר מדי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב מש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Zakash,

אהלן חברים.. משהו נדפק אצלי במחשב ככל הנראה לום האם והכרטיס מסך לאחר ששניהם שירתו אותי מעל ל3 שנים ועכשיו צריך להחליף אותם. מכיוון שנכון לרגע זה אין לי מושג מה קורה בעולם החומרה אני פונה אליכם. המפרט שלי לרגע זה: Cpu: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz VGA: GIGABYTE Radeon HD4870 512MB HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W השאלה היא מה האלטרנטיבה הכי זולה לכרטיס מסך שלא יפול בביצועים מהנוכחי ועם אפשרות לחיבור CROSSFIRE במידה ואני יציל את ה4870. ואיזה לוח אם יתאים לי למפרט הזה? התקציב כמה שיותר נמוך, אין הגבלה כי אני לא יודע כמה העניין אמור לעלות אבל ע"פ הדרישות …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omer_sutovsky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, bf hardline, farcry 4, shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  22. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שאלת זריזה מה לדעתכם ישתלם יותר ויתן תמורה טובה יותר בתחום הגיימינג? מחשב נייח בסכום של 2.5K או מחשב נייד בסכום של 4.5K? אני צריך מחשב נייד ללימודים, אם העדיפות למחשב נייד, הייתי מוכר את המחשב נייד שיש לי כרגע ( i7-3720qm intel, 2.6Ghz, זכרון ראם של: 8.00GB. וכרטיס מסך: nvidia nvs 5200m) ב2000 שקל ומוסיף את 2500 שחסכתי וקונה מחשב נייד יותר טוב. הרי אני לא צריך שני מחשבים ניידים. אך אם עדיף נייח, יש לי רק את ה2500 שחסכתי, אני לא יכול למכור את הנייד כי הוא משמש אותי ללימודים. אוכל לפזול לכיוון ה3K או 5K בנייד. אולי קנייה מחו"ל תפתח דלתות? תודה לעוזרים[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם : אחרי התלבטויות קשות ושיטוט לילי ארוך בפורום הגעתי למסקנה שזה המפרט המומלץ : CPU - AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX = 878 MB - ASUS A7N8X DELUXE NFORCE 2 = 899 RAM - MUSHKIN 256MB PC2700 BASIC GREEN X 2 = 498 HD - WD 80GB 7200 RPM 8 MB SPECIAL EDITION = 653 VGA - ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128 MB DDR = 1168 CD/DVD - LITON 16/48 RETAIL = 276 CD RW - LITEON 48X12X48 RETAIL = 331 FLOPPY - MITSUMI 1.44 = 54 CASE - COMPUCASE MIDI TOWER CI-6A19 BLACK 300W??+USB = 338 KEYBOARD = GENIUS KB-06X PSE ENG/HEB = 30 MOUSE - GENIUS NETSCROLL OPTICAL USB = 100 SPEAKERS - SW-2.1 SLIM 200W + SUB = …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by snir2007,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS עם ווינדוס ויסטה. משהו קרה למחשב, לא מתחבר לו האנטרנט, דיברתי עם חברת בזק הם ניסו לסדר לי אמרו לי שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא תכתובת של האתרים ולא מקבל אייפי. ניסינו לשחזר הגדרות לא הצלחנו הם אמרו לי שיש רק אפשרות לפרמט תמחשב. כאשר קניתי את המחשב דרך "וואלה שופס" רכשתי גם את הווינדוס, אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המחשב. הבנתי שיש איזה שהיא דרך לפרמט תמחשב בלי דיסק. דרך אגב, ניסיתי לעשות שחזור מערכת של הווינדוס אבל זה נותן לי רק יומים אחורה באותו יום שנהרס המחשב. וזה עדיין לא טוב אשמח אם תעזרו לי לפרמט את המחשב. מקווה להנות ולתרום לפורום הזה מה שאני יכול, במידה וטעיתי וזה לא המקום המתאים, מנהלים אני מצטער מראש ואשמח עם תעביר לי תהודעה לפורום המ…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. Started by guuner,

היי. מדובר על הנייד הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13947 היה בשימוש של חצי שנה. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.