עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח יהב
    Started by אורח יהב,

היי אשמח לעזרה בבניית מפרט להלן הפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך במידה והביצועים לא יפגעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו פרימר וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח להמלצה של מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by sasonhaim,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב נייד שלי לssd יש לי שאלה.ברגע שאני מחליף את הכונן הנוכחי 1t7200rpm ל250 ssd האם אני יכול להעביר את הווינדוס המקורי מאחד לשני ואיך אני מתקין את הווינדוס אחרי ההחלפה עם הקוד המקורי של הווינדוס של המחשב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ronmar,

שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? תכנות, אינטרנט עבודה משרדית * גודל המסך? עדיפות למאט (אם אני לא טועה יותר טוב מבחנית תאורה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD, לפחות 128GB, עדיף יותר אם נכנס במחיר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מביא את המחשב מארה"ב אז אני מניח שאני אוכל להביא מחשב יותר ט…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by zglazer,

שלום לכולם !!!! מעוניין במפרט מחשב עד 2000 ש"ח אין צורך בציוד היקפי: מסך,מקלדת,עכבר המחשב לצרכים בסיסיים אינטרנט, אופיסת צפייה בסרטים, מוסיקה , תוכנות קלות ,משחקים קלים מעוניין בהצעות מפרט של אינטל ו AMD תודה על עזרתכם האדיבה והמהירה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Yonatan Philip,

שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 שח' 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כדוגמת Baldur's Gate 3, Elden Ring, Cyberpunk 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני מחפש לשדרג רק את הלוח אם, מעבד וזכרון (כנראה גם צריך לחדש קירור למעבד במידה והנוכחי לא תואם) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (אורות, חלונות וכו׳) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…

6. Started by yonigrin,

Intel Core i7 930 2.8Ghz 8MB Cache BOX - עם קופסה וקרור מקורי NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler GIGABYTE GA-EX58A-UD3R INTEL עם קופסה מקורית וכל מה שמגיע איתה (גשר SLI) 2 HD של SAMSUNG F3 500GB 7200RPM. SSD - CRUCIAL M4 256GB. Sapphire Pure 625W Modular EPS Psu עם כל הכבלים +קייס לאחסון כבלים שהגיע עם הספק מארז Fractal Design Arc Midi R2 Black בן 3 חודשים + 2 מאווררים שהוספתי לו (המאווררים SSR2-140 - 140mm R2 Silent Case Fan - Fractal Design) Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) בני קצת פחות משנה. כרטיסי מסך : Gigabyte GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 192 bit WindForce2 Overclocked בן שנה וחצי עם קופסה מקורית. EVGA GTX 6…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Carlito,

אז ככה אני מעוניין במחשב חדש אבל אני עוד בתכנונים שלב הקניה בעזרת השם יהיה בעוד חודשיים שלוש והבעיה שכל כמה שבועות השוק משתנה... שימו לב למפרט ותמליצו בבקשה מארז - Sunbeam Transformer Black לצערי לא מוכרים כאלו בארץ עם ספק(בחניות מחו"ל כבר מוכרים) לוח אם - Gigabyte GA-8I955X Royal מעבד(לא סגור.. אולי פנטיום די) - Intel P4 LGA775 630 דיסק קשיח - WD 160 sata2 wd1600js ספק כח - HEC win550 550w atx2 קירור למעבד - Thermaltake Big Typhoon אם הכרטיס מסך יש בעיה - כולם יקרים מידי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא על הכרטיס יותר מ1000 שקל יש המלצות? אני אישית חושב על POINT OF VIEW 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail שדרך אגב עבר לא מזמן ביקורת יפה באתר.. או על Club3D 6600G…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ofirwe,

כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין) השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה.. 1. זמן סוללה - ארוך\קצר 2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים 3. פד לעכבר - תחושה כללית 4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי 5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה 6. באתר של notebookclub רש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by zeaev15,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימנג כבד ובניתי מפרט ורציתי לדעת אם הוא טוב. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪937/918[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]H110M-DGS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-DGS - ASRock - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133Mhz - PCIe x16 - PCIe x1 - 4x SATA 6.0…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. * מטרות המחשב? שימוש משרדי + סרטים + solidworks * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות ל 1TB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב ביותר שהמקלדת תהיה מלאה ומעבד Ivy Bridge. מחיפוש שלי מצאתי את ה- Dell Inspiron 5520 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Inspiron%205520/inspiron-5520-a3612qm.htm אבל לא בטוח אם המקלדת מלאה או לא…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. לקראת יום ההולדת הקרב, חשבתי לקנות לבתי נטבוק זול וטוב שישמש אותה במקום המחשב הנייח העתיק והרועש שלה (P4). השימוש הוא בעיקר לתוכנות אופיס לביה"ס, גלישה, סרטים (לא HD) ופלאש (youtube או משחקוני רשת). ראיתי את ה-EE PC 10005HA בקצת יותר מ-1200 ש"ח כולל משלוח + WIN7 כאן: http://www.21.tv/p-99347/d79ed797d7a9d791+d7a0d799d799d793+Asus/cf-6/?a=a ערוץ הקניות זה המקום האחרון שהייתי קונה בו, אבל במקרה הזה אולי כדאי לחרוג? יש חלופות עדיפות משמעותית (למשל ATOM כפול ליבה) במחיר קרוב? אולי זה? http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6541 או זה? http://www.21.tv/p-98852/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Asus_1015P ב-1300 מקבלים מעבד N450, מאיץ גרפי…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by b00h,

שלום לכולם... חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש, התקציב שלו הוא 4,500 ש"ח. הוא מעוניין במחשב כולל מסך (לא סוגר כרגע על מקלדת ועכבר, מאמין שלא, אבל נצא מנקודת הנחה שלא צריך), והכוונה שלו שהוא יוכל לשחק במשחקים כבדים (לדוגמא - Resident Evil 5, GTA IV, וכו'...). מחשב שכולל מסך למטרות כאלה, התקציב יספיק בשבילו? בנוסף, כדאי לו לקחת מסך רחב למשחקים, או שעדיף מסך רגיל (4:3)? אשמח אם תוכלו להציע מפרטים, תודה מראש. נ.ב אם אפשר המלצה על חנות באיזור ראשון לציון כדי לקנות ממנה (מעדיף לא מ-Ivory או KSP).

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by assaff,

המחשב מתחמם מאוד ועובד לאט ממש. הורדתי תוכנה לבדיקה והיא רושמת בכל הקטגוריות חום גבוה . כנראה שהמאורר הפסיק לפעול . כמה אמור לעלות תיקון כזה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by aradgonen,

היי אני מחפש לקנות מחשב נייח לגיימינג כולל מקלדת ועכבר עד 4.5K וברור כמה שפחות יותר טוב... חשבתי על זה: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime H270M-PLUS LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 3000MHz CL15 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ OC 4GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow UV400 SUV…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by LiranUdi,

1. 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שהכי טוב לפי דעתכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לרוב משחקים וגם קצת בphotoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל הוא 19" TFT והוא כרגע על מ1024 על 768 והמקסימום הוא 1440 על 900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Battlefield Bad Company 2 GTA iv CSS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, לאחר בירורים רבים ומחקר לא קטן החלטתי שאני הולך להזמין אחד מהניידים האלו: dell inspiron 1520 או hp pavilion 6690ej. אני רציתי לראות את דעתכם על שני הניידים ולראות את ההשוואה שאתם תעשו בכדי שאוכל לעשות בחירה טובה יותר. מהחנות שממנה אני מתכוון להזמין הצלחתי להשיג מחיר די נמוך וזהה בשביל שני הניידים, אז אל תתייחסו למחיר. אני אישית מעדיף את ה-pavilion, מבחינה כללית וכוללת. הדבר היחידי שבגללו אני שוקל את ה-inspiron הוא כרטיס המסך הטוב יותר (8600gt). אני סטודנט בטכניון, ובחרתי באלו כי אני מעוניין במשהו מעבר לצרכים הטכניים היבשים שלי מהנייד. גם גיימינג. משהו שיחליף את המחשב הביתי שלי במשך השבוע. בכל מקרה, שאלתי היא זאת: אני מעדיף מאוד את ה-pavilion. וזה בעצם הנייד שא…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by sroor,

אני מדבר רק על המחשב, בלי מסך, מקלדת וכדומה (חוץ מרמקולים שגם נדרש). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD , אינטרנט וכדומה. 3. ציוד הקפי - רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה \= 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Prodigy,

pentium 4 2.53Mhz 1 gb rdram samsung 1066 mHZ GE-FORCE 4 ASUS TI 4600 עזרה במסך !! תנו לי המלצות זה הבסיס !! אבל אני קונה עכבר וכל מה שמסביב....... תנו לי המלצות למסך ואם אתה רוצים גם לשיפור במפרט הזה אוליי גם תתנו המלצות לכל מה שמסביב תודה רבה !!!!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2800+(512k 333) 1 720 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ NF7 (nForce2)lan,usb2 1 380 380 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 470 470 כרטיסי מסך? ABIT כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT DVI 256MB 1 980 980 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 430 430 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 160 160 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI PFC, usb 1 170 170 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT 1 …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם. רוצה לקנות מחשב למשחקים ולעבודה משרדית. יש לי כבר כרטיס מסך 1060 3GB + דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3,000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי קצת לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית (אינטרנט עם כמה מסכים במקביל, לא משהו רציני). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק PUBG, CSGO, WOT. -מהי הרזול…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by bimbim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אפילו קרוב לטווח של 3000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים- בינוני, עבודה משרדית רבה, תכנות - פרנסה, קידוד וידאו - בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse\Netbeans\Visual Studio (כבד מאוד, רצוי שהסימולטורים לניידים בעיקר יעבדו כמה שיותר מהר), Virtual Box- מזדמן\נמוך מאוד, virtualDub(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty למיניהן, Battelfiled…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אהלן אנשים אני זקוק לעצתכם בנוגע לקניית 2 מחשבים חדשים. דגשים חשובים - המשותף לשניהם הוא היכולת להריץ פלאש (תוכנת אנימציה דו מימדית וקטורית) במהירות. - על מחשב אחד צריך גם להריץ תוכנת עריכה (פרמייר) ופוטושופ ברמה גבוהה (ואולי גם אפטר אפקטס בעתיד) ועל המחשב השני לא חובה להריץ את התוכנות האלו אבל יהיה נחמד להריץ עליו משחקים חדשים באיכות גבוהה (לא חייב מקסימלית) - לפחות אחד המחשבים צריך להיות שקט במיוחד (בעדיפות לשניהם) כי מדי פעם אנחנו צריכים להקליט אליו סאונד. - אנחנו לא מתעסקים בכלל בתלת מימד ,מה שאמור לדעתי לקצץ בעלות כרטיס המסך, אלא רק באנימצית פלאש וקטורית (להתרשמות - http://www.youtube.com/user/NirveGali?feature=mhee ) -אנחנו לא זקוקים לציוד היקפי - מקווה שאני ריאלי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Oaf,

חשוב שיהיה אמין, חזק, מהיר ושקט ככל האפשר. למטרת שימוש כללי, צפייה בסרטים ועריכה גרפית ברמה בינונית (פוטושופ). עדיפות נמוכה לכונן קשיח בנפח 1TB (אם זה משפיע מאוד על המחיר, אז בנפח קטן יותר). תודה רבה לעוזר/ים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום ! קודם כל, אגיד תודה רבה לחברי הפורום, אני מתייעץ פה אחת לכמה חודשים ותמיד מקבל מענה שעוזר לכוון אותי. אני מחפש לפטופ חזק, ובגדול יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות. שימושיו יהיו בעיקר עיצוב גרפי (לא נכנס לתחום ה3D), וכמובן אינטרנט, מעט תכנות, סרטים וכל מה שיוצא מכך. מה שאני בטוח רוצה זה I7, מעל 8 ג'יגה ראם, SSD - (כנראה עדיף לקנות בנפרד ולהתקין במקום הצורב). גודל המסך - 14/15.6 לא פחות ולא יותר מזה.לא חובה מערכת הפעלה - אני אתקין win10. תקציב: 4200+- כולל SSD מובנה או נפרד. אשמח לקבל המלצה למחשב שיענה על הדרישות, ובפרט מה שנשאר פתוח זה: 1. יש לי העדפה די גדולה ל-DELL, האם היא לא מוצדקת? מה רמתם של לנובו/אסוס/טושיבה? 2. כרטיס מסך - האם נדרש אחד כזה בהנחה שהמחשב לא …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by RS4,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב התקציב שלי הוא עד 6 וחצי אלף ש"ח אבל שיכלול גם מסך LCD מטרות המחשב הם משחקים (צריך כרטיס מסך טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים גם בעתיד), סרטים, אינטרנט ושיוכל להריץ תווינודס החדש VISTA אז בבקשה מי שמבין בחומרה שימליץ לי על מחשב... תודה מראש

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים