ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ערב טוב ... הדרישות מהחשב הם שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים חדשים אינטל CUR 2 קשיח 250 גיגה דגש על ארדיסק "שקט" 2 גיגה ראם בדו'אל צא'נל כרטיס מסך שוב לא חלש ספק דגש על "שקט" לוח אם עם קירור כמה שיותר פסיבי אין צורך שיהיה עם כרטיס קול או מסך מובנים המחשב הולך לקבל כרטיס של קראטיב audigy zs 2 מארז יפה ואנגנטי ;D צורב DVD או שעדיף להעביר את הבנקיו החדש dw1620 אממ אני חושב שהוא הצעות ותוספות תתקבלנה בברכה תודה לכולם !
-
- 13 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צרוך לחרוג. התקציב מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בMATLAB, שימוש בVM, ויז'ואל סטודיו ושימושים כלליים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך+מקלדת+עכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט מאוד חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 SLI INFINITY 895 ¤ 1 OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL 600 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 600 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 Antec TruePower 2 550W SLI READY 640 ¤ 1 סה"כ 7595 אחרי הנחה 7367 איך? ותגידו איך הכרטיס מסך הוא טוב?הוא כמו של לידטק?אותה רמה? כי המחיר שווה
-
- 13 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שבוע טוב לכל משתמשי HWZone אני רוצה להתחדש במחשב נייד ולכן אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי הוא 3K-4K שקלים. אני מצרף גם טופס בהתאם לחוקי הפורום: * מטרות המחשב: תכנות, עיצוב בפוטושופ פעם בכמה זמן, עבודה עם אופיס, גלישה רגילה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים (די שימושים סטנדרטיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינטש. לא משנה לי המסך. * רזולוציית המסך? 1366x768 יתאים לי מאוד. אך למעשה לא כ"כ משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, של מספר שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש במ…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן .. אני צריך מפרט שכולל את הסוקט 939 הארד דיסק SATA (נפח >80) כרטיס מסך טוב שלא עובר את ה 1000 שקל זיכרונות 400 mhz (ג'יגה ואם לא אז 512 לפחות) יש לי ספק חזק שקניתי לא מזמן אז ספק גנרי הכי מסכן יהיה טוב ומסך 17" לא יותר גדול מזה ולא עובר את ה 700 - 800 שקל תודה רבה רבה לעוזרים ! (ד"א גם אם זה גולש קצת זה לא קריטי) אם המפרט גולש הרבה מעל אפשר לצמצם דברים שיהיה אפשר להוסיף אותם בעתיד הלא רחוק .. כמו זיכרונות וכו'
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?-->3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנס ות ולחסוך? --> לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --> 100עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? --> משחקים תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משחקים --> מזדמן סרטים ותכני HD --> כבד משחקים שישוחקו על המחשב. --> bf3 mw3 mass efect3 הרזולוציה הטבעית --> 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? --> גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? --> לא אין צורך בציוד הקיפי 4. האם …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים עם דל n3010 (ששודרג במהלך הדרך) הגיע הזמן להתקדם קצת. מה שמפריע לי היום זה זמן סוללה די קצר (שעה וחצי-שעתיים גג) ומשקל כבד ביחס לכל האולטראבוקים המודרניים. התקציב כתוב בכותרת, אפשר חריגה קטנה, אבל רצוי שלא. הקנייה הולכת להתבצע באילת, אז עדיף KSP (או חנות אחרת באילת), אבל שהשירות והאחריות יהיו במרכז. לא מזמן ראיתי פה בפורום toshiba Z30-A-1E8 שהיה נראה לי די מתאים לדרישות, אבל אני לא בטוח אם מאז דברים לא התחדשו, ערכות שבבים וכו'. מה גם שאני לא בטוח שהוא נמכר בחנות כלשהי באילת. זה הטושיבה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=Z30-A-1E8&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=72&aff=Zap〈=he#.VYCHOvmqrp4 תודה רבה! הדרישות: * מטרות המחשב? לדו…
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום, חבר הפנה אותי לפה מכיוון שאני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב. העדפה אישית שלי היא שהקנייה תתבצע בKSP מטעמי נוחות , אני מעוניין לבצע במחשב OC קל בעזרת חבר. אז בינתיים מה שחבר שלי הציע זה משהו כזה: חבר שלי המליץ לי על מארז Compucase CI-6A21 אך אני העדפתי מארז פשוט יותר כמו זה שנמצא במפרט, מה דעתכם? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מומחים יקירם שלום רב ;) מתלבט לגבי רכישת מחשב נייד פרימיום עם חומרה חזקה לטובת לימודים בידור ומעט גיימינג בדגש על שמירה על ניידות לכן הכיוון הוא אולטרה בוקים באיכות גבוהה בשמירה על איכות מוצר לאורך זמן טווח התקציב נע בין 10-15K , להלן הדגמים: 1. ThinkPad X1 Yoga דגם מעבד: Intel® Core™ i7-8650U Processor (8M Cache, up to 4.20 GHz), נפח זכרון פנימי: 16GB , נפח אחסון: 1TB ,סוג דיסק: PCIe NVMe M.2 SSD , גודל מסך: "14.0 , רזולוציה: 2560x1440 , דגם כרטיס מסך: Intel UHD Graphics 620, מערכת הפעלה: Windows 10 Pro , תקופת האחריות: שלוש שנים , סוג האחריות: אחריות לשלוש שנים במעבדות IBM + שירות באתר הלקוח בישראל בלבד , נותן השירות: IBM משקל: 1.4 מחיר…
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הציוד מיודע למשחקים בעיקר יש לי מסך 20WFP של דל ספק seasonic 430 sII הכי חשוב שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680 ואין צורך שיהיה מסוגל לסחוב אם פילטרים... אינטל או אמד לא משנה העיקר שיעבוד ויסחוב משחקים אם אפשר שיהיה בלוח USB3 אז מה טוב... מערכת הפעלה ווינדוס7 32 ביט אין דברים מיוחדים... העיקר שיהיה אפשר לשחק משחקים וזהו....
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כמו שהכותרת מספרת אני מחפש מחשב נייד למטרות הנ"ל בתקציב שנע בין 2500 - 3000. התקציב לא מטורף מידי אני יודע,אבל השימושים שלו בסיים למדי, תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי כאן, אז תהיו עדינים אני מחפש מפרט למחשב לגיימינג בעיקר (וגם לשימושים היומיומיים הרגילים). זה מחשב שאני אמור להשתמש בו בעיקר בסופ"שים חופשיים מעבודה, אז מידת הטחינה שלו לא אמורה להיות גדולה בסה"כ. עם זאת, חשובים לי שני דברים: (1) רמת שרידות גבוהה באופן יחסי, ככה שלפחות רכיבים מסוימים מהמפרט יוכלו לשמש אותי לאורך זמן, ואת השאר אוכל להחליף תחת אותו מארז; (2) מחשב שיהיה שקט לטווח הארוך, יש לי טראומה רצינית מהמחשב הנייח האחרון שלי, שהפך לטורבינה בשנתיים האחרונות לחייו. מוכן לשלם אקסטרה בשביל זה. אחרי הסיכומון, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד לגג של 4500 המטרה היא לנצל את כל התקציב. …
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן ! אני צריך מפרט למחשב חדש עד 6000 שקל (לא יותר) לא כולל מסך, מארז, וציוד נלווה (מקלדת, עכבר, רמקולים). המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אבל אני נותן יותר עדיפות לחלקים האחרים מאשר לכרטיס מסך (בגלל שבקרוב יצאו הכרטיסים החדשים וחבל לזרוק סכום גדול של כסף). אני לא מבצע OC משוגעים אבל בהחלט יש אפשרות שאני ישתמש בזה בעתיד. תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחותי בת ה 9 יש לה חדר מאד קטן. אז דרוש מחשב מזערי. אין צורך בהרבה עוצמה שיריץ WIN7 משרדי מוזיקה סרטים וסימס 3. ראיתי כזה צעצוע של DELL http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-hybrid.htm אבל את האמת זה די יקר. יש רעיונות? סליחה. זה היה לא לגמרי מובן. אני צריך מחשב קטן ממדים! לא MID TOWER! לדוגמה המידות של הDELL הזה: אורך 196.5 ממ גובה 71.5 ממ עומק 211.5 ממ משקל 2.18 קג שזה בערך 20X7X20 ס"מ!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים במסגרת העבודה אני צריך לבחור מחשב נייד מתוך הרשימה הבאה. השימושים יהיו בעיקר עבודה משרדית. אני לא מצפה שהוא יסחוב משימות כבדות שדורשות עבודה על GPU חזק, אבל עדיין רוצה לבחור את האופציה הנוחה ביותר. חשוב לי לציין שמעולם לא השתמשתי במאק, והבחירה היא בין הניידים ברשימה בלי הדסקטופים. אשמח להמלצות בחירה ואם אפשר גם הסבר למה זו בחירה טובה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, מתכנן לקנות בקרוב מחשב למטרות גיימינג (GW2,BF3,LOL וכו'), תכנות והרצת מכונות וירטואליות מידי פעם. כבר הרכבתי מפרט ורציתי לשמוע את דעתכם. הדגשים שלי בהרכבת מפרט - Best Value - לקחת רכיבים שהמחיר לעומת תועלת שלהם הוא גבוה ככל האפשר. Best Quality - אני אמנם מרכיב מפרט ל3 שנים הקרובות גג, אבל הייתי רוצה משהו איכותי שמדווחים עליו כאמין ושלא אצטרך להחליף כל שבוע. מעבר לזה, אני מעדיף שהחיבורים הקדמיים יהיו מלמעלה (כי זה יותר נוח) והכנסתי למחשב 16GB של RAM כי הייתי רוצה להריץ מכונה וירטואלית בלי שאני אצטרך לוותר על דברים שרצים ברקע (לצורך העניין VS). ברור לי שזה יהיה קצת קשה למחשב, אבל אני לא מצפה שהמחשב יטוס, אלא רק יתמודד. מצורף המפרט : מעבד: Intel …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם.. אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות.. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט..אופיס צפייה בסרטים...ושלא יקרטע בשימוש מקביל של תוכניות..וסוללה שתיהי יחסית חזקה כמה שאפשר (יחסית למחיר) חשבתי על המחשב הנ"ל של טושיבה מדגם Satellite C660-1CC מה אתם אומרים עליו והאם יש עוד הצעות... תודה על עזרתכם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K כולל מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. ניתן להציע רכיבים נוספים בנפרד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מקצועי ומשמש לגרפיקה קלה עד בינונית. שיא כוח המחשוב מיועד לתלת מימד במאיה לצורך הדמיות ארכיטקטוניות שיכולות להגיע לספירת פולי לא נמוכה אך האנימציה בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב אינו מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מסך יש 22" 1920X1200 צריך מקלדת ועכבר. תקציב מפרט: 3000. שימושים: משחקים, סרטים ומוסיקה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, באוקטובר אתחיל ללמוד שוב (אם לא יקרה משהו לא צפוי). לקראת המאורע, אך גם בנוסף לזה - אני מעוניין שסוף סוף יהיה לי מחשב נייד. בכלליות אני מאוד אוהב לשבת על הנייח שלי. אני אוהב מסך גדול, אני אוהב מקלדת נורמלית, אני אוהב עכבר ואני אוהב חומרה חזקה (משחקים פה ושם). השורה התחתונה היא שהמחשב ה"כבד" שלי יהיה הנייח. לכן אני מעוניין בעצם במחשב נייד קטן וזול. אני לא צריך חומרה חזקה, אני לא צריך מסך גדול כי עבודה רצינית לא תתבצע עליו. אני כן רוצה שזה יהיה מחשב "אמיתי" שאפשר להתקין עליו הכל ולעבוד עליו בצורה רצינית במקרה הצורך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל, אך בלי לשלם על זה הרבה כי חבל לי על הכסף. חשבתי על המחשב הזה (Asus K200MA). דרך BUY2USA הוא יוצא 1650 שקלים. מה דעתכם? האם זה לא…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים בקרוב אני מתחיל את חיי הסטודנטיאלים ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. הדרישות שלי מהמחשב הם כמובן מעבד כמה שיותר חזק (i7 או i5) וחיי סוללה סבירים.. בנוסף חשוב לי גם כרטיס מסך אבל אני לא מאמין שאני צריך להתפרע שיריץ לי פיפא 15 ואני מבחנתי מסודר (: מרבית העבודה במחשב זה תהיה משרדית רק מדי פעם אני מניח שיצא לי לראות בו סרטונים או לשחק בפיפא... תודה רבה(: * מטרות המחשב- עבודה משרדית , משחקים לא כבדים במיוחד (fifa15) * מסך- עד 15,6" - מסך מגע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad רצוי אבל לא חובה * משקל רצוי - עד 2,5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי כמה שיותר ארוך כי אני בכל זאת הולך להיות סטודנט ו90% מהעבודה על גבי המחשב תהיה משרדית! * האם יש צורך בי…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז קצת רקע, תיכננתי לקנות מעבד IVY BRIDGE כשהם אמורים לצאת אבל הגעתי הבנתי שהמעבדים שיוצאים לא נותנים תמורה משמעותית מבחינת ביצועים לעומת SANDY BRIDGE, ובנוסף הם לא שייכים לHIGHEND . אני מתכנן לרכוש (intel core-i7 3930k(3.2 והבנתי שאפשר לעשות לו המהרה ל3.8. מה התקציב המקסימאלי? 9,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש חדש בשטח ומעוניין לקבל את חוות דעתכם עבור המפרט הנ"ל: מעבדי אינטל? Price P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1280 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P-4P800 sb,SATA,lan 640 זכרונות? DDR 400 256MB Kingston 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE RADEON 9200 TV,DVI 128MB 410 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 SONY 1.44 …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעצבת פנים, מחפשת נואשות מחשב נייד טוב שיוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל. אני עובדת כרגע על autocad,scetchup, photoshop. בעיתיד עולי יתווספ תוכנות נוספות כמו turbocad, 3d max. התקציב הוא עד 7000 ש"ח, עם אפשרות חריגה עם יש בכך צורך. הייתי בכמה חנויות, אבל קיבלתי אינפורמציה סותרת לגבי המפרט (אחד אמר שאני צריכה מעבד i7, ואחר אמר ש-i5 יספיק לי). ראיתי את המחשב Sony VAIO VPCEB27FX http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4917 למרות שאני מודה שאהבתי בעיקר בגלל העיצוב וממש לא בטוחה שהוא מתאים לי מבחינת נתונים. בנוסף שמעתי שהסדרה pavilion dv6 של hp טובה, אבל גם הבני שיש בעיה עם השירות שלהם. כמו כן שמעתי שהמחשבים של dell טובים אבל פחות אהבתי את העיצוב. וגם חשבתי על …
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי קצת,כי הידע שלי בלקנות מחשב לא בשמיים. אני צריך מפרט למחשב ב3000 שקל,ללא ציוד הקפי (עכבר,מקלדת וכדומה) וללא מסך. המחשב מיועד למשחקים (אני לא גיימר,כך שאני לא צריך כרטיס מסך מוגזם) ולשימוש ביתי כגון אינטרנט,מוסיקה וסרטים. תודה ענקית מראש.
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-