עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מעונין במחשב חדש וחשבתי על האופציה של אולטרא בוק אך ברצוני עדיין לשחק מדי פעם משחקים קלים כגון דיאבלו וסטארקרפט ובנוסף שיריץ משחקים עתידים, (איני מצפה כמובן על הגדרות הגבוהות ביותר , אך אשמח לסברות פלוס ) לצערי עקב מחירו הגבוה ובעיות מסוימות בדל XPS 14 החדש שנראה מדהים, אשמח להמלצות נוספות בסביבות ה6000 שקלים, עם עדיפות לארץ ואחריות של 3 שנים תודה

2. Started by avner_s21,

שלום, נשבר לי המסך של המחשב הנ"ל , לאחר שפירקתי אותו ראיתי את הדגם המדויק . לאחר חיפוש בebay ראיתי שיש al c1 או a1 האם יש הבדל בניהם והאם הם מתאימים.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. דרוש מחשב בתקציב 2000-2500 זה גם טווח החריגה ... דברים שחשובים - חשוב שיהיה זכרון ג'יגה .... ואני אישית חובב AMD אין צורך במשחקים המקסימום בגרפיקה יהיה סרטים אז לדעתי אפשר לוותר על כ. מסך לטובת השקעה פיננסית ברכיבים אחרים. נשקלת האופציה גם להוסיף עוד 400-600 שקל לכרטיס VIVO או frame grabber לטובת עריכת וידאו, הייתי שמח לשמוע הצעות לכיוון הזה ... (למרות שזה בטח כבר עניין אחר לגמרי...) תודה !!

• 12 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by שימי71,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג סוני-ואיו,שהגיע עם מערכת הפעלה ויסטה הום פרמיום באנגלית. המחשב פעל כהלכה,התחבר לאינטרנט אלחוטי ללא כל בעיה.הבעיות התעוררו כאשר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה בעברית,התקנתי ויסטה ביזנס בעברית,הכל בסדר מלבד זה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט,משום מה המערכת לא מזהה את מתאם הרשת האלחוטי,שהיה ופעל לפני שינוי מערכת ההפעלה.לצערי הרב לא גיביתי את המחשב וגם לא יצרתי דיסק שיחזור למחשב וזה מתוך חוסר ידיעה. מישהו יכול לעזור באיתור הנעלם,מתאם רשת אלחוטי,או אולי דרך לשחזר את הדרייברים של המחשב,המקוריים. במנהל ההתקנים,אני מזהה כי ההתקנים הבאים לא הותקנו,המערכת לא מוצאת את מנהל ההתקן המתאים ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב דגם sony-vaio vgn-fw21l נקנה בלונדון.מהאתר של…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by tophet,

היי! בסוף הלכתי על הקטנצ'יק מבית סמסונג, בתצורת הI5 שלו, ולאור המלצותיכם ולאור מיעוט המידע שקיים עליו ברשת, חשבתי לכתוב לכם קצת עליו. לתשומת לבכם - אינני מבינה גדולה במחשבים והמחשב האחרון שלי היה פנטיום 4 נייח שקרטע ב-4 השנים האחרונות. מבחינתי כל דבר יראה כרגע כמו חללית מופלאה. רשמים: מראה ואיכות בניה - המחשב מהמם. מבפנים ומבחוץ. אפילו הבחורים מאולם התצוגה של חיון (שסופסוף הסכימו להוציא לי אחד מהקופסא כדי שארגיש אותו) התלהבו מהמראה שלו מאוד. בנוגע לבניה, מרגיש חזק ויציב, עיצוב חצי גלוסי נותן הרגשה של מחשב רציני (מרגיש הרבה יותר טוב מHP 15.6 שיש בבית) אך ראיתי כבר רציניים ממנו. המקלדת פשוט אדירה ומאוד אינטואיטיבית. מרגעי ההקלדה הראשונים הכל זרם כאילו לא החלפתי עכשיו מקלדת …

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  6. הציעו לי מפרט אבל הכרטיס מסך יותר מידי טוב אפשר הצעה? אני לא משחק במחשב אבל כן צופה בסרטים מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד מארז: FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש על העזרה נ'ב אני רוצה לקנות את זה בKSP ואם אין שם אפשר מפרט דומה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. היי, אני מחפש מחשב שיהיה מתאים בעיקר לגלישה באינטרנט, OFFICE, וגרפיקה - בעיקר פוטושופ ואליסטרייטור, אבל כדאי שיתאים גם לגרפיקה תלת-מימדית (וגם, אם אפשר, שיהיה מתאים גם למשחקים) ב4000 ש"ח - ללא מסך. הזמנתי מסך LCD 19 אינצ' LG L1932TQ (עלה בערך 2000 ש"ח), אני לא בטוח לגביו, אז אם אתם מציעים משהו אחר, בבקשה תגידו (אני אשאל גם בפורום LCD), דבר נוסף - יהיה באותו מחשב גם חלונות וגם לינוקס, אם זה משנה. אבא שלי הכין שני מפרטים, בבקשה תגידו מה כדאי, ואיפה לשפר (אל תשימו לב לעכבר, מקלדת, מארז ורמקולים) או שתציעו מפרט אחר. תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני מחפש המלצה למחשב נייד קטן. ישמש ליישומי אופיס אינטרנט בעקר. חשוב מאוד שיהייה קל משקל ויכולת ניידות גבוהה, מסך כמה שיותר קטן8-11 אינץ'. אין הגבלת תקציב לא חובה מהארץ. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  9. הרכבתי מחשב מ skypc ויש בעיה קטנה שאני מאיזור ירושלים ואם יקרה משהו לאיזה חלק תהייה לי בעיה להגיע לראשון (skypc ממוקמת בראשון) אז רציתי לדעת אם תוכלו בבקשה להחליף לי את ה המפרט שבניתי למפרט זהה באתר ksp.co.il כן, אני צריך 4 GB זכרון, ו500 גיגה שיהייה בכונן קשיח. המחשב עצמו מיועד לפוטושופ, אבל לא רק.. אלא גם לתוכנות כלליות.. ולא למשחקים בכלל. בתודה מראש ..

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג. עכשיו אני מבקש שתעזרו לי להבין בחלקים שאני קונה ומרכיב, כי יש דברים שאני לא כל כך מבין. ראיתי פה באתר, את המפרט הזה. מה אתם אומרים עליו, הוא משתלם? התקציב שלי הוא 5.5K. ויש לי כמה שאלות: במפרט יש מעבד i5 3570K אם המטרה שלי היא רק גיימינג ולא גראפיקה וכו' לתקציב שלי המעבד הזה עדיף על ה- i7 3770K? ובכלל לתקציב שלי המעבד הזה הכי טוב? במפרט הזה הביאו מעבד- Tray בלי קירור, וקירור בנוסף. אם אני אקנה מעבד Box אז אני לא אצטרך את הקירור הנוסף הזה? איך אני אמור לבחור את ה- לוח אם, פתרונות קירור, כונן קשיח, זכרונות, מארז וספק כח, כל שאר הדברים חוץ מכרטיס המסך והמעבד?? אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להדריך אותי בהבנה של הדברים! תודה רבה רבה רבה…

11. Started by omer.b,

אני מעונין בקניית מחשב. אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל: AMD 64 Venice 3000 Gigabyte K8NF-9 512MB A-DATA(בעתיד אני אשדרג לעוד סטיק כנראה) Power Color X800XL ENERMAX 420W/HEC 470W RAIDMAX 868/Chenbro WD 80GB S-SATA כונן DVD FLOPPY הכל ב-5300 ש"ח כולל הרכבה.... מפרט טוב? יש מה לשפר??? בנוסף, אם אני קונה היום סטיק 512MB של יצרן מסוים וכעבור שנה אני אקנה של יצרן אחר הם יעבדו ביחד בסדר? לא יהיו בעיות אי-תאימות?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by SyRenity,

היי. מחפש נייד לצרכים עסקיים (אופיס, מצגות), ולהרצת סביבות פיתוח מודרניות. הנייד צריך לכלול: * מסך גדול - 13 או 14 אינצ', עם תצוגה איכותית בעלת זווית צפייה רחבה, וציפוי נגד השתקפות * זמן עבודה ארוך * מקלדת נוחה * כמות זכרון נדיבה - 3 או 4 GB * דיסק מהיר - עדיף 7200 RPM * יכולת לנגן סרטי HD (יתרון איך לא חובה) התקציב עומד בתווך של 4500-5500 ש"ח, אני יכול גם לקנות מארה"ב דרך חברים. תודה מראש על המלצות.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  13. שלום, מחפש מחשב נייד לאשתי. שימוש בסיסי - גלישה ותוכנות משרדיות כמו אופיס. תקציב גבוה יחסית לדרישות (נראה לי) כי זו מתנה (לא ממני...:) ) - אין חובה כמובן להגיע לסכום אבל אפשרי לגמרי. חובה שהזכרון יהיה SSD. אני מניח ש256 זה בסדר. עדיף מסך 14" כי עיקר השימוש הוא בבית כמחשב סטטי אבל מה שמסתדר עם המשקל. אין דרישות מחמירות מעבר, אז כמה שאפשר לשפר תכונות "מעטפת" יותר טוב - משקל כמה שיותר נמוך (לא מעבר ל1.3 +/-), זמן סוללה וכד' מסך מגע ומחשבי 360 כאלו, נחמד אבל לא חובה, ומתועדף אחרי משקל, גודל ומפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שיהיה שקט ככל הניתן (מן הסתם).... מערכת הפעלה : ויסטה אולטימייט. מסך LCD 19" 1,267 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מעבדים IE6600 944 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R מור לוי 39218 358 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 לייף 2500AAKS 628 מארז ללא ספק NZXT LEXA מארזים nzlexa 149 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) שרותי מעבדה 10 718 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 זיכרונות למחשב OCZ2P800R22GK 3,058 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E כרטיסי מסך LV382 169 צורב Sony Nec - Optiarc AD7170A X18 DVD כוננים אופטים OAD717OS 619 ספק כח SilverStone 520W LASCALA SST-ST52F-GM 179 קרור למעבד Zalman CNPS7500-Al…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מפרט למחשב ב-5000 ש"ח: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4Mb BOX לוח אםASUS P5QL-E Intel® P43 Chipset LGA 775 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ANTEC Sonata III Quiet Super Mini Tower 500Watt מסך מחשב Samsung 22" 2243BW 5ms LCD יש צורך בcooling freezer 7 pro? אני מצטער שאני מרבה לחפור, אבל זה מפרט לאחר השלמות של חלקים שחברים טובים חיברו לי מכל מני מפרטים שהם עצמם נתנו לי, אז חיברתי בין המפרטים שלהם למפרט שלפניכם.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by parker,

המפרט מיועד עבור ילדה קטנה. בדקתי את המפרט במדור המפרטים הממולצים ושמתי לב שהמחירים לא בדיוק מעודכנים, הייתי רוצה לראות אם אפשר להכניס כרטיס מסך לא משולב למפרט.

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  17. המפרט מיועד בעיקר ובעיקר למשחקים, חייב להכיל את המסך samsung 931c ואת כרטיס המסך 8800gts640 תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 23.06.2007 בשעה 22:00:13 ועוד משהו,לא מתוכננן OC וחייב להכיל את המעבד 6600 של אינטל(כפול ליבה)

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. אני רוצה לחבר אליו כרטיס טלויזיה, מודם פקס וכרטיס רשת (בנוסף לכרטיס רשת המובנה) שכבר יש לי. אני מעדיף לוח אם עם יותר מ2 סלוטים לזכרון פנימי. אין צורך במארז אלא רק בספק, אין צורך בשום ציוד היקפי (האדיסקים / סידירומים). משהו כזה.. מעבד: AMD Phenom II X4 920 2.8GHz 6MB L3 AM2+ QUAD CORE כרטיס מסך: PALIT HD4850 1gb SONIC זכרון פנימי: Kingston KHX8500D2K2/4G X 2 בעיקר למשחקים, עריכת וידאו ורינדור תלת מימד, כדאי שיהיה ניתן לשדרג בעתיד מוכן לחרוג מהתקציב בקצת או יותר..

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  19. חברים אני צריך בבקשה מפרט לעבודה משרדית שיכלול מעבד כפול ליבה 2 ג'יגה זכרון ומסך 19 LCD ,ושהמפרט יהיה בבקשה מ-KSP תודה. יש חיה כזאת???

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Inzagi,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1240 לוח אם: INTEL DRAGONTAIL PEAK : DP35DPM ¤445 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤346 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 - TWIN2X2048-6400 ¤265 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤36 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤651 קרור למארז: ARCTIC COOLING 120mm AF12025 ¤40 מחיר סופי: ¤3195 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il +כרטיס מסך LEADTEK WINFAST PX8800GTS 512MB DDR3 1. בעיות תאימות כלשהן? (אפשר לחבר את הלוח אם לכונן דיסקטים?) 2. בעיות הרכבה כלשהן? (הכל יכנס ויקורר כמו …

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by baruch28,

השימושים ביתיים + קצת פוטו שופ וקיובס המחשב הנוכחי הוא חלש כך שהמחשבים הבאים שתיהם אמורים להתאים http://www.ivory.co.il/Dell_Inspiron_5520_i3-2370M_white.html http://www.ivory.co.il/HP_G6-1254EJ_A5G76EA_2.2GHz.html המחשב מיועד לבת כך שלא צריך להיבהל מהצבעים לי נראה שעדיף ה- HP שהמעבד חלש טיפה אבל יש לו 6 ג'יגה ודיסק קשיח של 750 מה דעתכם? ואיך הכרטיס מסך של ה - HP? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לצורך תוכנת שירטוט אוטוקד 2000. יש הצעות? מחשב בתקציב של 1500 שקל אפילו קצת פחות! תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  23. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 ראיתי שממליצים בפורום עם מחשבים שעולים כ 1,700 - 1,900 ש"ח לאותה מטרה, אבל לא הבנתי מה רע במחשב הנ"ל שעולה חצי...

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by דודי76,

שלום לכולם! רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הנייד הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7120&perur=2&t=1&c=339 על פנייו הנתונים שלו ממש מרשימים אין לי ניסיון עם החברה טושיבה אשמח לקבל תגובות וחוות דעת רצוי מקצועיות... בברכה דודי

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by signed.incognito,

שלום, חברתי נמצאת בחול, לתקופה דיי ארוכה והיא הגיע למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד, לאחר שהיא עשתה סיבוב בחנות מחשבים מקומית, היא התאהבה ב ASUS EEE היא טוענת שהוא מאוד קטן וזה בדיוק מה שהיא צריכה. השאלה העיקרית שלי היא האם זה מחשב שמסוגל להריץ XP ואם כן איך מתבצע כול התהליך של ההתקנה בהנחה שהמחשב מגיע עם לינוקס ואין לו כונן DVD. היא בעיקרון צריכה את המחשב לגלישה, תוכנות מסינגיר למינהן וישומי OFFICE האם המחשב הזה מספק את הסחורה. והאם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו? *אני מודע לעובדה שהמסך ממש קטן, ולעבודה ממושכת היא פשוט תחבר אותו למסך חיצוני. נ.ב אם יש למישהו חנות מומלצת בצפון שאפשר לקנות בה אני השמח ללינק\שם חנות. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.