ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אלה תוכנות הפיתוח העיקריות שאני מתכוון להשתמש בהן. המחשב הישן שלי סוחב אותם בצורה סבירה, אבל אני רוצה יותר מהירות. בגדול GPU נחמד ואפשרות לפיתוח משחקים בגרפיקה כבדה גם אפשרות, למרות שהמיקוד שלי הוא בעיקר למובייל. אני עוד לא מביא מחיר, כי אני רוצה לפניי לדעת מה הם הדברים שיפיעו על בעיקר עבודה שותפת עם תוכנות פיתוח. ביצועים למשחקים ולGPU הם נחמדים, אבל הדבר הכי חשוב לי במחשב זה שהצד של הפיתוח יעבוד הכי חלק. זה אומר שפיתחת תוכנות הפיתוח, קומפלציה, לא להיתקע על הרד דיסק שמתעורר מתרדמת ודברים כאלה יותר חשובים. הווינדוס נתקע ונהיה איטי על הרבה דברים לא ברורים... למשל אתה פותח את אנדרויד סטודיו ופתאום הוא נתקע כי הוא מחליט לעשות משהו בHDD שישן בזמן …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשרדי. גיימינג קל בעתיד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, קשיח בנוסף ל SSD וצי…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עבור נער העוסק בפיתוח תוכנה ועריכת תלת מימד נדרש מחשב ומסך. תקציב 10K גמיש. המפרט עליו הוא חשב: מעבד: I7-7700K או I7-8700K זכרון: 16GB RAM אחסון: NVMe 256GB M.2 SSD אחסון: דיסק קשיח 2TB כרטיס גרפי: 1070TI מסך: 1440p עם קצב רענון 100Hz אודה על קבלת מפרט מפורט, הצעות, הערות וכו', תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע פחות או יותר איזה מפרט אני רוצה: נייד, מסך 15 מעבד I5 זכרון 8G כונן SSD+HDD משהו כזה: https://www.pc365.co.il/product-14343-Dell_Vostro_5568_V5568_5103_במלאי רק עם תוספת HDD של 1T. כל זאת יוצא 3400 ש"ח, ואני מוכן גם להוסיף עוד כמה מאות שקלים. הבעיה, שחשוב לי שהמקלדת והמשטח מגע יהיו נוחים, ושה"סך הכל" של המפרט יתבטא במחשב בצורה נעימה. באופן כללי אני מעדיף סדרות עסקיות. יש לי ThinkPad ישן מהעבודה, ואני מאושר ממנו. הייתי שמח לקנות משהו דומה הביתה. קראתי ביקורת על הווסטרו הזה https://www.notebookcheck.net/Dell-Vostro-15-5568-Core-i5-7200U-Full-HD-2017-Notebook-Review.195582.0.html …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מצאתי מחשב נייד שמתאים לי בול התקציב אבל אני מפחדת לקנות את המחשב הזה כי ראיתי באינטרנט שהחברה (acer) לא משהו ושצריך להתרחק ממנה מצאתי את acer aspire r15 generation 7 יש בו בדיוק את מה שרציתי בתוך מחשב אבל אני לא בטוחה שכדאי לי לקנות את המחשב הזה מישהו יודע אם המחשב הזה ספציפי טוב לבית ספר,מוזיקה,אינטרנט, סרטים,סדרות ? ואם כדאי,לי לקנות את המחשב הזה? תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - מחירי אילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רוצה יחס עלות/תועלת גבוה, לא רוצה רכיב שמשפר 5% ביצועים בעוד 20% כסף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח כל עוד יחס עלות/תועלת טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים,משחקים,מוזיקה,לימודים, שימושי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג ברמה טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pro Evolution Soccer, Civilization VI, RPG games, 1st Person Shooters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין ספציפי, מסכים שונים שיהיו במלונות/דירות (H…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים. קראתי את המדריך לבחירת נייד משנת 2014 שפרסמתם(אם קיים מדריך מעודכן אשמח לקבל קישור), ואלה המסקנות שהסקתי: מעבד: מסדרת U דיסק קשיח: כונן SSD. האם עדיף כונן רגיל? סוללה: 3 תאים עם קיבולת כוללת (WHR) נמוכה (בשביל להשיג זמן סוללה ארוך ומשקל קל). מסך: בגודל "13.3 או "14 אינץ עם רזלוציה טובה. איני יודע איזה גימור לבחור (מט או מבריק?). אני רוצה חיבור USB 3, HDMI,קורא כרטיסי זיכרון וסוללה נשלפת. האם כדאי לקנות מתאם לכרטיסים או לHDMI במקום חיבורים? לדעתי המפרט הבא מתאים לצרכיי (אם לדעתכם כדי להשים דגש על דברים אחרים תגידו). כמו כן מהיכן לקנות אם אני גר בחדרה?. תודה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL, CS:GO וכו', אבל פתוח להתנסות במשחקים חדשים ואף כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתוכונת רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע sketchup+v-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום למומחים! אני רוצה מחשב שיתן לי לערוך תמונות ע"ג מסך 4K וגם משחקים פה ושם (לא חייב את כל ההגדרות שגבוהות אבל לא יודע עם ב-4K הגדרות נמוכות יותר יראו ממש גרוע). זה המפרט שבניתי, אבל במקור תכננתי להשאר באיזור ה-10K (לא קשיח) אבל חרגתי בצורה דיי משמעותית: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=6072 אני מניח שניתן לרדת קצת ברמת המעבר ולקחת הרד דיסק קטן יותר שזה יחסוך לא באיזור ה-1000 ש"ח. אם יש עוד רעיונות - אשמח לשמוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K-13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להשאר באיזור ה-10K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 13K, לא רצוי לחרוג יותר מידי אבל 1…
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה חברים רציתי לרכוש כרטיס מסך ואז מעבד לוח אם וזיכרון אבל בגלל המחירים כרגע אמתין עוד כמה חודשים שיתאזן המחיר בשוק בכך אופן אמרתי לעצמי אולי בינתיים אשקיע קצת בכל עיניין הקירור כי המחירים די מאוזנים בשוק הקירור רציתי מארז ומאווררים שקטים קירור מעבד ואולי גם ספק אם צריך יש לי SEASONIC S12II 520W חצי מודולארי ועוד אחד לא מודולארי שחזר מRMA לפני שלוש שנים בגלל רעש במאוורר ומאז הוא שוכב כך שהייתי מעדיף לא להחליף ספק אם לא ממש חייב המחשב שאקנה יהיה על בסיס דור 8 של אינטל השאיפה ל 8600K אבל לא סגוריעול להיות 8400 16GB זיכרון שני כונני SSD וגם HD רגיל הכרטיס מסך אמור להיות 1070 בתיקווה שיצאו דור ה 20XX של NVIDIA אז ירדו המחירים אבל יכול …
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי כולם אשמח לעזרתם במציאת מחשב נייד לגרפיקה (PHOTOSHOP ואילסטרטור ) ועבור שימוש בסיסי בתכנות (PYTHON ושאר מיני הירקות) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט גרפיקה תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שנים בלי שום מחשב גיימינג החלטתי לנסות להרכיב אחד, הרעיון הוא שהוא יריץ משחקים בצורה הרבה יותר טובה מהלפטופ שלי אבל את רוב העבודה השוטפת אני מתכוון להמשיך לעשות מהלפטופ שחוץ ממשחקים עדיין סוחב הכל מעולה למרות הגיל שלו. בגלל התקציב הנמוך ביותר הכוונה היא בעיקר לקנות "שלד" שישודרג בהמשך, כרגע יש לי כונן קשיח של 2 טרה וכרטיס מסך אמנם דיי ישן אבל הרבה יותר טוב ממה שיש לי בלפטופ אז השיפור כבר יהיה מורגש. צריך בעיקר מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זכרון ו- SSD בשביל מערכת ההפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? היה עדיף לנסות לחסוך אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודד…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב NUC בעיקר בגלל הגודל שלו, שהולך לשמש אותי בתור מחשב משני - שרת לכל מיני פרוייקטים שונים ומשונים, ומדי פעם להריץ ML (לא דברים כבדים - מודע לכך שאין כרטיס מסך). אני טס לארה"ב, ולכן מביא קישורים מאמזון: Intel NUC mini PC kit NUC7i5BNH (Intel Core i5, Tall version) $339.99 https://www.amazon.com/Intel-mini-NUC7i5BNH-Core-version/dp/B01N2UMKZ5/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1522915416&sr=8-2&keywords=nuc7 Crucial 8GB Single DDR4 2400 MT/S (PC4-19200) SR x8 Unbuffered SODIMM 260-Pin Memory - CT8G4SFS824A $86.49 https://www.amazon.com/Crucial-Si…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, אם אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג באילת, מה הן האפשרויות שלי? האם לרכוש הכל בחלקים בודדים בקי אס פי / אייבורי? האם יש מפרטים שלמים שניתן לרכוש לשם? האם יש חנויות אחרות באילת שמתמחות בנושא? מה אתם הייתם עושים? (תדמיינו את הקול של חיים הכט)
-
- 13 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה בעיקר למשחקים ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם טוב.. השאלה שלי אם המפרט טוב? והכי חשוב אני מתלבט בכרטיס מסך אני רוצה רק NVIDIA ולא שווה להשקיע סכום בשביל ה260 האם יש הבדל בין 9800 GTX+ ל9800 GT הרגיל ששוה את ההפרש של 300 שקל והאם אני עושה בשכל שאני קונה את הכרטיס הזה? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX+ PCIe 512MB ¤1062 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤609 כמות:1 ספק כח Enermax Pro…
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
חברה, מענות, טענות ושבחים לגבי המפרט הבא לקנייה לפני יום כיפור: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1469 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 8GB (2048MBx4) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤900 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI url]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי BFG Nvidia GTX260 896MB Maxcore DDR3 HDMI OC Retail ¤1648 כמות:1 http://tms.co.il/product/5880 כונן Blu-Ray …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשום לכולם, אחי מתעניין בקניית מחשב נייד, שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית, אבל בין היתר גם סרטי HD וקצת משחקים בסגנון NFS וGRID. רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יספיק להריץ משחקים וHD ב720P... ואם אפשר השוואה שלו ל8400 של אנוידיה (בגירסה הניידת) וה2400XT (בגירסה הניידת). המעבד יהיה כמובן C2D של אינטל, אם זה חשוב.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גר קרוב לירושלים ורציתי לדעת איפה אתם ממליצים לי לקנות..הבנתי ש ksp לא טוב בגלל חלקים משומשים ושירות גרוע אז איפה אתם מליצים מקום טוב עם אחריות ומחירים ושירות איכותי?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב זה בשביל ידידה שלי... התקציב: 2500 ¤. תשלום במזומן. חריגה מהתקציב: ניתן לחרוג ב-100 ¤ אבל רק אם זה ממש ממש שווה את החריגה! אבל עדיף שלא לחרוג. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת משחקים לא ממש כבדים...(בערך ברמה של פיפא 09 מבחינת דרישות מערכת), אינטרנט, מוזיקה וסרטים/סדרות. ציוד היקפי: לא צריך! האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, לא ממש... האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ברור שרצוי שהמחשב יהיה קריר עד כמה שאפשר...ולגבי העיצוב שלא יהיה מחשב מכוער חח... האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה. לא צריך מערכת הפעלה והתקנה. האם יש צרכים מיוחדי…
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שבת שלום לכם אני די סגור על המפרט הזה, רק רציתי דעה אחרונה לפני שאני מזמין. לא יהיה OC, ואם כן אז ממש קטן. לא מתוכנן שדרוג עתידי. ישמש אותי בעיקר לאינטרנט,מוזיקה ומשחקים ( לא גיימר מטורף, אבל עדיין רוצה שמשחקים ירוצו טוב). המפרט: 1 PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 133.98 ש"ח 1 WD 640GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 412.00 ש"ח 1 GAINWARD 4850 512MB GDDR3 - RETAIL 849.00 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EP43-DS3 (P43) - ATX 576.81 ש"ח 1 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 465.00 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX - קירור מצויין למעבד Low noise Freezer 7 pro 893.67 ש"ח 1 COOLERMASTER (C…
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים כבדים על רזולוצייה 1920x 1200 (הגדרות גבוהות) הצעות לשיפור והסבר יתקבלו בברכה Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty - 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel ¤580 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤1480 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1352 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid To…
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי כבר הפך לדינוזאור ואני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי) אך אני לא רוצה להוציא כסף מיותר על דברים שאני לא באמת צריך. ניסיתי להרכיב מחשב בעצמי אבל העיניינים הסתבכו מאוד מאז שקניתי את ה-Pentium MMX 200Mhz שלי... לכן אני פונה לעזרתכם, אלו שנשארו עם האצבע על הדופק ולא נשארו כמוני בימים שהיה מארז אחד, ספק כוח אחד וקירור בכלל לא היה בלקסיקון. להלן השימושים שאני עתיד לעשות במחשב: * אופיס, אינטרנט (אלחוטי), מוסיקה, סרטים, משחקים קלים עד בינוניים מינוס. בעיקר סרטים, מוסיקה ואופיס. * ציוד היקפי - יש לי כבר ציוד מצויין. חשוב לי רק יציאה קואקסלית בקרטיס קול בשביל להיתחבר לרסיבר. * עיצוב, קירור ושקט - העיצוב לא חשוב עבורי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר משחקים בנוסף לשימוש רגיל (אינטרנט, שמיעת מוסיקה) ותיכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יהיה רועש במיוחד 7. האם …
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-