ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 נראה לכם שאפשר לסמוך על חנות כזאת?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב בסיסי ביותר שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט והרצה של XBMC (תוכנת media center) עד עכשיו שימשו אותי זוג מחשבים ישנים נושנים (שניהם היו Athlon XP) אבל נמאס לי להחליף להם ספקים / לוחות אם... יש לי בנוסף צורב די חדש + שני דיסקים קשיחים (120G + 160G) שכנראה אעביר בנוסף. חשבתי על המפרט הזה: מעבדי AMD Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 265 לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 250 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value 2 140 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 265 מארזים JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W 1 200 מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 300…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש מחשב לסטודנטית שמה שהכי חשוב לה זה שהמחשב ייראה טוב, צבעוני ולא מגושם. כמו כן צריך להיות קל ככל האפשר למטרת ניידות. מקווה לנצל את BF הבא עלינו לטובה. *תקציב? 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11.1 - 13.3 לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, ETHERNET * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD. הנפח לא משמעותי. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאור העובדה שהאסוס EEE הוותיק שלי (1005HA, בן 5 שנים) מקרטע באופן בלתי נסבל יותר (עקב שדרוג מאולץ לWIN7ׂ, כחלק מהחייאה) אני בחיפושים קדחתניים אחר מחליף זול ויעיל. שימוש: אופיס, אינטרנט. בגדול- תוכנות לא כבדות אבל אני מעוניין בביצועים מהירים וחלקים שמתבטא במהירות תגובה (והתעוררות) ומעבר בין משימות מרובות (לדוג: מספר מסמכים פתוחים, מספר כרטיסיות בדפדפן, PDF במקביל) רצוי (מדורג מהחשוב לשולי): מקלדת נוחה, סוללה, משקל, גודל מסך. לשם השוואה, יש לי חבר עם שימושים דומים ויש לו asus x5502c שפשוט טס ומרחף בקלילות בין כל המשימות (מעבד סלרון!). חיי סוללה מרשימים וגם הוא קל משקל. אמנם המקלדת לא הרגישה לי נוחה בכלל. בשיטוטיי מצאתי את ההצעה הבאה: dell latitude e6220 ב1555 ש"ח אני יודע ש…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקי זה המפרט האחרון שבניתי לאחר כל השדרוגים שנתתם כאן אני מקווה שיצא בסדר ובקשר לתקציב התקציב לא כל כך מעניין אותי אני יכול להגיע עד 10000 ש"ח כי בן דוד שלי מביא לי את המפרט בחצי מחיר מהמקום שהוא עובד בו..(Microsoft israel( וזהו .. המחשב הוא בעיקר למשחקים כבדים שיצאו בשנת 2007 וגם למשחקים החדשים שיצאו כמו Crysis bioshock farcry 2 וכל זה אז תגידו לי אם המחשב מתאים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM ¤1497 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-5600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤436 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?…
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=320&t=1 זה נודע לי כי אני עובד במקום מתחרה. המחירים הכי זולים שיש, ללא ספק. אין פה שום מטרת פרסום. חשבתי שזה יעניין אנשים שמעוניינים בנייד חדש. גם אני לא ממש יודע מה תוקף המבצע, אם תוכלו לעדכן זה יהיה מעולה לטובת המשתמשים.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי מפרט למחשב למחשב שמיועד לעבודה משרדית בלבד! ואולי קצת גלישה ברשת (לא גרפיקה, משחקים,הורדות) אני צריך חוות דעת של אנשים רציניים- לוח = intel pentium d 915 dual core 2.8G 4Mb מעבד = intel coconut creek uatx lan100 ddr2 533 זכרון = 1G ddr2 667 דיסק קשיח = w.d 80G sata2 צורב = dvd-rw מארז = מפואר ++ (רק המארז עולה 400 שקל..) סה"כ= 2000 ש"ח אז ככה- אם נראה לכם שכדאי להוסיף\ לשפר משהו (אבל לא לחרוג מהקציב יותר מידי) אני אשמח לשמוע.. נ.ב - אילו חברות כדאי לקחת את הזיכרון והצורב DVD ?? תודה !!
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד אמין , להלן הדרישות שלי: - סכום עד 4 אלף. - לא חובה שיהיה קל במיוחד. - יכולת הרצת סרטים טובה מאוד (כרטיס מסך חזק יחסית) - שיהיה מהיר מבחינת חישוב וזיכרון (להורדות..) - מקלדת נוחה. - מסך 15 אינץ' - יציאות USB, HDMI וכו'... אני חושב על DELL או HP, אשמח אם תמליצו לי עד דגמים ספציפים. תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב גיימינג חזק שיריץ משחקים כמו: CoD Portal Half Life GTA IV Mass Effect Halo 2 Skyrim ועוד..... ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים, ואולי קצת פוטושופ CS5. רצוי שקט (אך זה לא קריטי) מסך טוב יש לחרוג קלות מהתקציב שהוא 3500 ש"ח אני לא ממש מבין במחשבים ואני חדש ב-HW אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-939) PC3200 512MB A-DATA X 2 western digital 160GB SATA floppy NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 MS Internet + MS Mouse Optical COMPUCASE CI-6A19 WHITE GIGABYTE NX66T128D Geforce PCX6600GT 128MB DVI PCIEx16 Box GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 LG 1730s המסך הנוכחי בא בלי DVI... עד כמה זה משפיע? ואם אני מביא אותו במחיר טוב כדי לי ללכת עלליו למרות ההמרה בין האנלוגי לDVI?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
11K שיהיה עם מסך חשוב לי מאוד הזיכרונות שיהו טובים וכמובן הכרטיס מסך =] אבל יותר חשוב לי שמאיפה שאתם מצאים את ההצעה תביאו גם את כתובת האתר שאפשר לקנות ממנו את זה וגם להמליץ לי על חנויות טובים שכדאי לי היום לקנות מחשב במחיר כזה
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לא על חשבון ביצועים משמעותיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM BF3 WOW וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL FHD 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! הייתי רוצה להפוך את המחשב הישן שלי למחשב שיוכל להריץ משחקים. כרגע המפרט שלי הוא: לוח אם: M810D מעבד: AMD DURON 1300 MHZ כ. מסך: מובנה בלוח האם זכרון: 2 כרטיסי DDR 256MB דיסק קשיח: 80GB 7200 ATA 133 8M מארז: ATX P4 + 2 FANS את שאר הרכיבים לא כתבתי כי נראה לי שזה פחות רלוונטי...אבל אם צריך עוד מידע תשאלו. יש גם ספק כח. חשבתי להחליף את המעבד, לוח האם, הזכרון, וכמובן לקנות כרטיס מסך. האם כדאי להחליף רק את הרכיבים האלה? האם אפשר להחליף למערכת מבוססת INTEL והאם זה כדאי? התקציב הוא סביבות ה2500 ש"ח תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב בגודל 11.6 אינצ' במשקל של פחות מקילו וחצי של חברת לנובו. סדרה שיצאה לשוק לפני שחודשיים. מה שיפה במחשב הזה שיש לו מעבד מקביל ל-SU3500 לפי הדירוג של Notebookcheck וכרטיס מסך מובנה של AMD מסוג HD3200, בנוסף יש לו 2 גי'גה זכרון (מול 1 כסטנדרט בנטבוק) ומסך לא מבריק וכל זה במחיר של 2500 שח בלבד. משהו אמר שה-1201 של אסוס משתלם? ביקורת: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookcheck.it%2FRecensione-del-subnotebook-Lenovo-Thinkpad-X100e.26553.0.html&sl=auto&tl=en מחיר לדוגמה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=35082DG&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי הציעו היום לדוד שלי את המפרט הבאה: CPU : P-4 640 3.20Ghz 800Mhz FSB 2Mb Cache Case : Black Tower Video : Intel Accelerator 950 Shared Memory Up To 128Mb DVMT Chipset : Intel i945G Memory : DDR2 512Mb 533Mhz FSB (2* 256Mb) Optical Drive : DVD Writer (Writing Software Included) HDD : 160Gb 7200rpm LAN 10/100/1000 Mbps 4* PCI Slots 1* PCI-E*16 Slot Built In 16Bit Sound IBM Black Multimedia Keyboard & Mouse (Optical WheelMouse) Operating System : Windows XP Home EN ------------- זה הדגם ThinkCentre A52 ibm במחיר של 3500 ש"ח... אני כימעט בטוח שניתן להרכיב מפרט יותר טוב, ואולי גם במחיר נמוך יותר... צריך הכל חוץ ממסך... המחשב צריך להיות ממש פשוט, אינטרנט\אי-מיילים\wo…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני תלמיד בתיכון ואני רוצה לקנות לעצמי מחשב נייד כי זה הרבה יותר נוח לי במקום לכתוב במחברות וכול' ומכאן חשוב לי שזו תיהיה מקלדת נוחה והכל כי עם ניידים נושא המקלדות מהווה חלק גדול, לכן יש צורך שזה יהיה נוח. אוקי אז אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו בתקציב שלי לגבי התקציב, זה 2500, אפשר לחרוג מעט! * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס, עריכה גרפית (זו תיהיה אופציה לשימוש בפוטושופ,אך אין צורך במשהו מיוחד בשביל זה, כי בעיקר, הנייד יהיה ללימודים) * גודל המסך? 15 ומשהו אינץ אני יודע שזה הסטנדרט, אז סביב זה, רק שלא יצא גדול מידי כל המחשב.. * משקל רצוי? משקל שאפשר לסחוב אותו בלי למתוח שרירים אחרי הבית ספר כל פעם, עד 2 ק"ג אם אפשרי פחות אז פחות!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מה…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא כאן בפורום ומנסה להיעזר בו לקניית מחשב. אני לא מצליח להחליט על סוג המעבד\ כרטיס מסך ואפילו בסוג הספק והזכרון אני לא החלטי. בקיצור, האם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב המיועד לגיימר כבד לפי עלות\תועלת ולא לפי תקציב ידוע מראש ? הסדר גודל הוא 1000$-1400$ ללא מסך אך יש לי אופציה לחרוג בתקציב . הנטייה שלי היא למעבד אינטל 6400 ולוח עם ערכת שבבים של NFORCE. אך אני זקוק לכם ולידע שלכם. תודה מראש מנו
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לשימוש "נומרטיבי" הכולל אופיס, אינטרנט, גרפיקה קלה בפוטושופ וכו', יחד עם אפשרות לשדרוג עתידי וגם יכולת להתקנת ויסטה - הוצע לי מחשב ב- 3300 ש"ח לערך הבנוי כדלהלן: מעבד E6300 CORE 2DUO אינטל 1066MHZ PSB לוח אם ASUS יעודי ל-775 PSB זכרון DDR2 1024MB 667MHZ דיסק קשיח היטאצ'י 160GB SATA2 7200RPM כרטיס מסך ATI X1050 256MB (האם ניתן להסתפק אולי בכרטיס מסך GEFORCE FX 7100 TC 128- 512MB?)?? כרטיס קול 6 ערוצים AC97 כרטיס רשת 10/100 צורב DVD NEC *16 +-RW דו שכבתי מארז עם ספק איכותי 400W עם 6 יציאות ל-USB האם לדעתכם עיסקבה כדאית, או שניתן למצוא מפרט שכזה זול יותר? ולחילופין הערותיכם יתקבלו בברכה ! תודה לכל העונים והיועצים :-*
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) ואיזה קירור עלי להוסיף?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים( שיעבוד קריסיס על HIGH ובלי תקיעות),צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? …
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
השימוש בעיקר למוסיקה כחיבור לDAC לצפייה בסרטים ולהורדות מוסיקה וסרטים וכמובן אינטרנט.לא למשחקים ולא לגרפיקה. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AM3) AMD 785G RGB+DVI+HDMI HD AUDIO + GBL + E-SATA AMD ADX435WFGIBOX ATHLON II X3 435 2.9GHZ 2MB BOX W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER LG GH22NS50 DVDRW X22 DUAL LAYER SATA WHITE Corsair XMS3 DHX 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600 כל זה ב1550שח מארז רגיל שהיה לי עם מאווררים של עכביש או עקרב משהו כזה. אנטק באסיק 550 WATT שהיה לי. האם המפרט שווה המחיר?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד קל עד 1.5 קילו - עם מסך 11.6 ומעלה - סוללה - 3 סרטים של שעה וחצי בלי לטעון את הנייד - שיהיה אפשר להחליף סוללה בקלות - מסך עם בהירות גבוה יש חיה כזו..
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים מאתמול ברשת האלחוטית במחשב הנייד. הניתוים אתמול אחר הצהריים היו רצופים כל כמה דקות , עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה הסתדר. היום הערתי את המחשב מהשינה והיה כעבור שעתיים ניתוק. בזק אמרו שבקו שלי לא היה שום ניתוק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-