ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
- 

כותרת: "מחשב נייח למשחקים ותכני HD עד5 k ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר" אני מעוניין לקבל המלצה ממביני ענין למפרט מחשב נייח איכותי מהיר ושקט כמה שאפשר עם קירור טוב למשחקים כבדים, תכני HD כבדים, ריבוי יישומים ועוד עד5 k ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר 1. התקציב: 5000 ש"ח ניתן לחרוג קצת מהתקציב. 2. השימושים הצפויים של המחשב: המחשב יהיה בשימוש אינטנסיבי למשך שעות מרובות, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות גבוהות, סרטי HD כבדים ,הורדות מרובות, דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים, תוכנות פתוחות ברקע וקצת עריכת\המרת סרטים. הציוד ההיקפי שברשותי: מסך (שנקנה לאחרונה): Samsung syncmaster bx2450 24" full HD 1,920 x 1,080. חיבורים HDMIX2, D-sub, audio out הארד דיסק (נקנה מלפני שנה וחצי בערך): WD cavier b…
- 

- 14 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

האם מפרט זה מתאים לגרפיקה ועיבוד תמונות גדולות וכבדות? 1. הצעת מחיר למחשבINTEL CORE 2 DUO E6550 1333 MHZ מארז: עם יציאות USB מקדימה 500 WATT ATX INTEL CERT. מאוורר נוסף 12 cm rear blower מעבד: INTEL core 2 duo e6550 2.33 775 4MB לוח: INTEL DRAGONTAIL PEAKP35 EXPRESS CHIPSET יציאות: PARALLEL,8 X USB 10 (2 IN FRONT) 2X 1394A זיכרון: 1GB DDR 2 800 MHZ (X2?)kingston דיסק: W D 320 GB SATAII 7200 RPM 16 mb צורב LG DVD-RW DUAL LAYER כרטיס רשת: 10/100מובנה כרטיס מסך GEFORCE 8400 256 MB DVI-TV PCI-X כרטיס קול: 8 CHANNEL (7.1) S/PDIF מקלדת + עכבר MICROSOFT 1000 WIRELESS OPTI MULTIMEDIA קורא זיכרון חיצוני 3.5 front panel memory WINDOWS XP PRO כולל התקנה מסך עדיין לא גיבשת…
- 

- 14 תגובות
 - 716 צפיות

- 

- 

השימוש העיקרי הוא משרדי וגלישה. צריך שיהיה צורב. כמו כן זקוקה להמלצה על מסך דק. לא מבינה שום דבר בנתוני מסך- מה זה למשל זמן תגובה? תודה מראש
- 

- 14 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מקסימום סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן: מסך (עדיף 23" איכותי. מקלדת, עכבר פשוטים חוטיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אתקין …
- 

- 14 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

ועל המחיר יש הנחה של 3% שזה אומר שהמחיר הוא 4300
- 

- 14 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

קניתי מחשב לפני יומיים או אמור להגיע אליי עוד שבוע הייתי רוצה לדעת את דעתכם אל המחיר ו המפרט הורכב ונקנה מ TMS דרך אגב איך המסך הזה ? מישהו מכיר אותו ? אם כן דעה בבקשה ( כמו כן המחשב רק למשחקים וצפייה בטלוויזיה זה למה אני רוצה לדעת אם המסך טוב ) מעבדים: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 Ghz ( overclocked to 3.10 Ghz ) 8MB Conore Stepping go OEM לוח אם: Gigabyte GA -P35-DS3L Conore Support GP35DS3L מארז: NZXT Apollo Black קירור למעבד: Thermaltake V1 CL-PO401 ספקי כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V קירור למארז: glaciatlech 120mm case fan entering bearing 18dba 36 CFM זיכרון: Transcend 2GB 2x1GB DDR-667-CL5 קשיחים למחשבים שולחניים: WD 320GB 16MB WD3200AAKS כרטיס מסך:…
- 

- 14 תגובות
 - 819 צפיות

- 

- 

חבר שלי צריך מחשב לעריכה גרפית דו מימדית בפוטושופ ובכל התוכנות הבסיסיות. חריגה: 200 ש"ח. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בניתי מפרט (האם הוא טוב או לא?): מעבד AMD Phenom II X6 1055T Tray ₪1121 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM31055TT לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪235 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 1024MB DDR2 PCIe ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220B צורב …
- 

- 14 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, עוד כמה חודשים יש לי בר מצווה ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. הדברים שחשובים לי הם: I5 או I7 6 או 8 GB זיכרון 1TB 15.6 אינץ' ומעלה כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו COD FIFA PES NFS GTA IV וסרטים. סוללה בינונית. התקציב הוא עד 5000 בערך. לבינתיים ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12481 ואת זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11863 תודה רבה לעוזרים,ניר
- 

- 14 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

זה הדרישות של המחשב עם יש לכם רעיון למפרט חזק יותר אשמח לשמוע! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של BF, COD , CRSIS - משחק גם במשחק Counter Strike 1.6 שלא צורך איכויות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC -לאילו ה…
- 

- 13 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

מחפש נייד, התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? מחשב עבור עבודת אופיס אינטרנט, מצגות ומעט עריכת סרטים. ישמש לעבודה גם לאור שמש. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14 או 15.6 . לא משנה מבריק או מאט רק שיהיה איכותי ובעל בהירות גבוהה. * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, מסך מגע -יתרון משמעותי. * משקל רצוי? לא יותר מ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 4 שעות עבודה על סוללה * …
- 

- 13 תגובות
 - 3.1k צפיות

- 

- 

שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לחדר שישמש אותי לשימושים הבאים: * שימושים ביתיים סטנדרטיים (אינטרנט, חיבור כרטיס מסך לטלוויזיה וצפייה בסרטים וכו') * משחקים דוגמת civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות) את המחשב רציתי לקנות לפני מספר חודשים אך למען האמת העדפתי לחכות על מנת לרכוש כרטיס DirectX10. חשוב לי מאוד כרטיס Directx10 כיוון שאני לא משדרג בתכיפות וכיוון שמחשב אצלי מחזיק מספר רב של שנים. (שכן המשחקים שאני משחק לא דורשים ביצועים שמימיים) ההתלבטות הגדולה ביותר שלי היא: א. בנוגע לכרטיס מסך, האם יש לי צורךב8600GTS או ש8600GT תהיה בחירה טובה יותר. ב. האם כדאי לי לבחור בE4300 במקום מעבד מסדרת ה6000. נקודה נוספת: אוברקלוקינג לא בא בחשבון הערה: התקציב שלי באמת …
- 

- 13 תגובות
 - 909 צפיות

- 

- 

המחשב הינו מתצוגה. ללא מערכת הפעלה(שזה לא קריטי) וללא כרטיס רשת אלחוטי(אפשר להוסיף אם רוצים) אחריות לשנה(הגדלה ל 3 שנים בתוספת 750 ש"ח). אני יכול לקנות אותו ב4300 ש"ח,שווה? סוג: Intel® centrino Pentium-M מהירות המעבד: 1.86 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 750 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 17 אינץ WXGA GLARE 1440 x 900 כרטיס מסך: 6800 geforce go זכרון נפח: 512 MB מהירות: 533 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול נתוני שמע רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100/1000: כלול מודם תקש…
- 

- 13 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, אני מנסה להרכיב מחשב שיתאים לשימוש משרדי+גלישה,אבל בעיקר עבור צפייה בקבצי HD למינהם(סרטים,סדרות וכדומה) המחשב יחובר למסך LCD 32,המשמש כמסך שני. אני כמעט ולא משחק,אבל לא שולל אפשרות. : הינה המפרט שהמליצו לי עליו: מעבד Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB, Life Time Warranty לוח אם GIGABYTE - 3 Years Warranty P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זיכרון DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition וכנן קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E מארז Raidmax SIRIUS ATX Mid Tower Black (No PSU) מקלדת+עכבר Logitech Cordless…
- 

- 13 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

השאלה שלי היא האם מערכת ההפעלה של מחשב נייד היא זהה לזו שבשולחני? כלומר היות ומחשב נייד מגיעי כבר עם מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט אותה ולהתקין מערכת חדשה מדיסק שיש לי?
- 

- 13 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום, הרבה זמן לא התעניינתי במחשבים אז פשוט תמליצו לי, אני לא מעודכן בחלקים החדשים של השנה האחרונה. המחשב בשביל שכן שלי, הוא רוצה שהמחשב יריץ משחקים רציניים ולמשך הרבה זמן. מדובר במחשב נטו, בלי ציוד הקפי. תקציב-6 אלף. תודה מראש.
- 

- 13 תגובות
 - 735 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות, אך לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי פשוט - אינטרנט בעיקר. כן מעוניין באופציה להרצת סרטים (שיוקרנו למסך הטלויזיה דרך כבל HDMI) ומשחקים קלים כמו Roller Coaster ו Sims א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
- 

- 13 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

פורמט מומלץ להודעה 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: ,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים- אפשרות לראות HD,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה., ללא ציוד היקפי או מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?, מחשב אינטל, הצעות מKSP אלא אם כן חנות אחרת זולה משמעותית. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?, כן מחשב שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?, כן הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט?…
- 

- 13 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום, שמעתי נזיפות על המחשב שאני הייתי מעוניין לקנות, כגון שזה מחיר יקר מדיי, ואינך צריך את הדבר הזה. :-[ בכל מקרה, הורדתי קצת מערך המפרט, והורדתי את מחיר המפרט ב5000 ש"ח!!! אז הינה המפרט החדש: לוח אם : Asus Striker Extreme מעבד: מעבד דגם Core2Duo QUAD 2.4 Q6600 8M 1066 זיכרון: Super Talent DDR2 2GB 800MHz PC6400 CL5 DUAL PACK 2x1Gb כרטיס גרפי: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe כונן קשיח: SeaGate ST3250620AS 250GB 7200.10 מארז: Sagitta Raidmax Black מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit Hebrew …
- 

- 13 תגובות
 - 948 צפיות

- 

- 

אני צריך מפרט למשחקים ב-6000 ש"ח, כולל מסך מקלדת ועכבר. תודה!
- 

- 13 תגובות
 - 723 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני צריך 2 מפרטים , אחד עם מסך LCD 17" ואחד בלי מסך , שניהם ב 6000 ש"ח אני מחפש מחשב שיהיה תותח על (משחקים וכל השאר) המטרה שהוא יחזיק מעמד לשנתיים 3 הקרובות.. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט , שלכרטיס מסך תהיה יציאה לטלוויזיה . יהיה נחמד אם לכרטיס קול בלוח האם (שאגב , חשוב לי שהוא יהיה איכותי) תהיה יציאה אופטית בין השאר , חשוב שללוח אם תהיה אופציה של להפעיל את המחשב אוטומטית בשעה מסוימת (בכלל באופן כללי העדיפות שלי ללוח אם היא ASUS אלא אם כן תגידו אחרת) דיסק קשיח שיהיה גדול (בסביבות 300 מגה) , יש לי כבר צורב DVD אז אין צורך. אמממ הרבה זיכרון פנימי (כיום יש לי 1.5 ג'יגה) עד היום היו לי רק מעבדים של AMD אז עדיף שימשיך ככה אלא אם כן תגידו אחרת עדיף גם מארז שקט…
- 

- 13 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

לוח אם intel SHREWSBURY DG965SSCK לוח אם התומך גם במעבדים החדשים CONORE) Core 2 DOU From Factor Micro Atx LGA 775 pin, 800/553/1066 Mhz Bus Intel G965 Chipset, supports dual core, intel EM64T, Bit Dual/Single channel memory DDR2 553/667/800Mhz - 4 sockets/8GB max intel Graphics Media Accelerator (intel GMA 3000) onboard 2x PCI, 1xPCI Express x1, 1xPCI Express x16 10x USB ports (4B+4F), 1 EIDE ATA33/66/100,4 SATA 300-no raid 2IEEE - 1394a interfaces (1B+1F) STAC9227 Audio Fiexible 5+1 Auto sense channel, intel PRO 1000 LAN 1X RJ45, 1X PS/2,Parallel&serial ports ____________________________________________ מעבד intel Core 2 Dou E6300 1.86GHz/2MB(Conro…
- 

- 13 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

10" יספיקו זמן סוללה מקסימלי מקלדת נוחה, טאץ' פד נוח. בלוטוט עבודה יום-יומית רגילה, אופיס, אינטרנט, IM, יוטיוב וכו' (חשוב שיוטיוב יפעל חלק על פול סקין). עבודה חלקה עם וינדוס 7 (ישודרג ל-2 גיגה כמובן). אגב, סורי שאני פותח דיון חדש על שאלה כ"כ פשוטה, אני לא רואה את הסטיקי שהיה בנושא הנטבוקים...
- 

- 13 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד +300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 * 1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוח…
- 

- 13 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

תודה לכולם. כבר חודש ויותר שאני נכנס פה לפורום ומחפש את המפרט הבא שלי. והיום זה נגמר קניתי מחשב חדש אחרי שהייעצתי פה עם מספר אנשים. אז שוב פעם תודה ונתראה בשידרוגים הבאים. או בפורום המודינג לשם אני עובר זמן הקרוב....
- 

- 13 תגובות
 - 835 צפיות

- 

- 

אני רוצה מחשב למשחקים ויש לי מפרט ואני רוצה לדעת אם הוא כדאי לי או לא.............. כבר יש חריגה אז אני מנסה לרדת טיפה יותר אני בעיקר לא יודע איזה ספק אני צריך אז אם יש ספק זול יותר שעדיין יריץ את החבילה אני אשמח להצעות..... אה ואני מעדיף רק אינטל אז כל מפרט אחר אני אשמח אם תשימו דגש על מערכות מבוססות אינטל תודה! הנה הוא.... מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪965 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ₪403 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪218 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪259 כמות…
- 

- 13 תגובות
 - 1.6k צפיות

-