ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
יעוד - המחשב לגלישה וסרטים למחשב, ייתחבר אליו גם ממיר של YES והמחשב יישמש כטלוויזיה. המחשב לא למשחקים אבל ארצה שייפעלו עליו כמה משחקים כמו MAFIA 2 וSTARCRAFT2.. תקציב - במקסימום 3,200.. אין OC, ללא מסך וציוד היקפי, לא חשובה האסתטיות וללא מערכת הפעלה. דרושה הרכבה בחנות.. אכפת לי מהשקט של המחשב כי הוא יהיה בחדר שינה.. חשבתי על משהו בסיגנון הזה: בחרתי במעבד והזיכרון הגדול יחסית לתקציב הזעום כי אני רוצה שהמחשב יספיק לי לטווח ארוך מאוד, וזה בעצם בראש סדר העדיפויות יותר מהכל! (אני לא מתכוון לקנות עוד מחשב ב4 שנים הקרובות..) כמו שאתם רואים חסר מארז כרטיס מסך וספק כי אני פשוט לא יודע מה כדאי בזול, אם אוכל להריץ את המשחקים הנ"ל גם ללא כרטיס מסך (הONBOARD יספיק) אז א…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש מפרט למחשב לאחי שמשחק. לא מחפש את ההגדרות והרזולציה הכי טובה. מסך 23 אינץ' לא איכותי-קיים ואין צורך לקנות מסך. אין מצב שעושים אוברקלוקינג, בשום מצב, ולכן העדפתי את אינטל על פני האלטרנטיבה של AMD שהיא phenom 2x4 955 שיוצא בסה"כ עם לוח אם 150 שקל יותר זול מהקומבו של אינטל (וה-CPU MARK גבוה 4605 מול 3932 בנוסף לזה שאינטל יותר טוב כללית) במידת הניתן, להוזיל את המחשב, התקציב הוא 3500 אבל בלי פשרות הגעתי למחיר הזה שקרוב ל 4000 ב-KSP. בחירת הזיכרון היא טובה? או שצריך 1600MHZ? הכרטיס מסך חזק מדי ? (איך 5670 לעומתו, הוא 170 שקל יותר זול) עדיפות להיטסינק אחר? איך המארז? שווה להשקיע ל nine hundred או סונטה? איך הספק? 520 וואט יספיק? (ללא OC אני מזכיר) שוקל לחיוב …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים שלום רב! אני אומנם חדש ממש בפורום אך אני צריך עזרה..... ביום שישי קניתי מחשב של fujitsu lifebook ah530 מחברת ksp עכשיו הפעלתי אותו הכל היה טוב ויפה פתאום שמתי לב שמיום שישי מד הסוללה שלי יורד באחוז בכל יום, כלומר אם ביום שבת הוא כתב לי סוללה טעונה 100% היום הוא כותב לי 97%זמינה (מחוברת, לא נטענת) מה אתם מציעים לי לעשות להחליף סוללה בksp? לפנות לfujitsu? כל דבר אחר
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמה שיותר זול שיעמוד בדרישות יותר טוב -שימושי המחשב- משחקים, גרפיקה, עריכה משחקים- call of duty 6 , battle field bad company 2, crysis2, just cause 2 על בסיס יומי תוכנות- פוטושופ(תדיר), 3ds max(מזדמן), zbrush(מזדמן), avid(מזדמן) -אני בעיקרון רוצה שהמשחקים יוכלו לרוץ חלק על רזולוציה גבוהה אבל אם רק חלקם יוכלו לרוץ חלק על רזולוציה גבוהה וכל השאר כמעט על גבוהה אני אסתפק בזה.(כמה שיותר גבוהה וחלק יותר טוב). -המסך לא כלול במפרט המסך ככל הנראה יהיה מסך טלוויזיה 32 אינץ' hd ready רזולוציה 1366X768 לא בטוח לגבי איזו רזולוציה כי אני לא בטוח ב100 אחוז באיזה טלוויזהי אבל הגודל יהיה או 32 או 26. רוב הסיכויים טלוויזיה 32. אין צורך בציוד היקפי. החשיבות השקט של המפרט 6. לא מתוכנן אוברק…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים,תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). solid-works, mat-lab, office באופן מזדמן פעם בחודש ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? שיהיה מסוגל להרצית Fallout New-Vegas בלי למצמץ וגם משחקים כמו Call of Duty B…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף?ומה כדי לשפר/לשנות? מפרט 1--- מעבדי אינטל Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Tray 930 1 930 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 575 1 575 זכרונות DDR III 1333Mhz Price Units Total 2GB Kingston 260 2 520 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 855 1 855 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 255 1 255 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 130 1 130 מאווררים וגופי קירור Thermaltake Price Units Total Silent 1156 CLP0552 140 1 140 מארזים Enermax P…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים אני עומד לרכוש מחשב נייד של החברה Fujitsu ומכיוון שאין לי שום ניסיון היתי שמח לקבל כמה מילים בגדול על החברה. נ.ב זה הדגם: Fujitsu Amilo LI3910 http://ts.fujitsu.com/home/products/notebooks/amilo_li_3910.html ב3250 שקל תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 5300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אם אפשר, לא לעבור את המחיר הנ"ל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 50~70 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? - משחקים (כבדים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1440X990 * באיזה סוג משחקים תשחקו? - farcry2\crysis1-2\החדש של באטלפילד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי מפרט מסוים (למטה). (התקציב הוא 1300 ללא הרכבה) מה דעתכם? א.אפשר להוציא משהו יותר טוב מתקציב 1300 (לא כולל הרכבה)? ב. לא כדאי לקנות מחשב מורכב בתקציה הזה? ג. המחשב הקודם היה עם fx5200, פנטיום 4 ו1GB. כמה אני ארגיש בהבדל? הנה המפרט: מעבד Intel Celeron Dual-Core E3200 Tray ₪236 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE3200ay לוח אם Asus P5KPL-AM ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪198 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי Axle nVIDIA GeForce 9300GS…
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
רוב הזמן המחשב יהיה בבית ולכן אין חשיבות למשקל או זמן סוללה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית בלבד. * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: לא משנה - רוב הזמן המחשב מחובר לחשמל. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * בלוטות: עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250. * צורב DVD: עדיף. * אחריות בינלאומית: עדיף מאוד ובכלל עדיף שהאחריות תהיה לכמה שיותר זמן. * העדפה לחברה כלשהי: יש לי נסיון טוב עם Acer ו-Lenovo אבל לא קריטי תודה על העזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עבודה משרדית. אופיס, אקרובט רידר, אינטרנט וכד'. סרטים - אפשר לוותר על זה, זה ממש לא חשוב. הדרישות הן : "11.6 זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. WIFI כניסת LAN רגילה חיבור - VGA חיצוני. תודה. אילו דגמים מומלצים בטווח המחירים הזה? WIN XP / 7 ממש לא משנה... העיקר שאחת משתיהן יעבדו חלק.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הקדמה קלה, המערכת הנוכחית שלי תחגוג 4 שנים בקרוב (עדכנתי את המפרט באתר לפני מספר דקות) , וחשבתי להתחדש במפרט "עדכני". המחשב כרגע לרוב עובד בצורה סבירה ולכן לא דחוף לי להזמין מיידית, אם יש משהו מיוחד שכדאי לחכות לו חודש - חודשיים "so be it" לדוגמא - יציאת ג'יפורס סדרה 300. בפעם הקודמת עשיתי מס' טעויות שברצוני לתקן הפעם: - קניתי טכנולוגיה בסיום דרכה - ראה ערך DDR1. - השתמשתי ברכיבים "אקזוטיים" מיצרנים לא גדולים, למשל לוח של DFI שעשה צרות צרורות וכשסוף סוף הוא התפגר סופית בתקופת האחריות היה מאוד קשה למצוא חלופה ורק במזל גדול לא קיבלתי במקומו זיכוי מצחיק על סכום של פחות מחמישית ממה שהוא עלה. - הלכתי על ציוד "ידידותי במיוחד" לאוברקלוק, והמחירים - בהתאם, כאשר בפועל לא …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לפני מספר ימים חבר טוב שלי ביקש שאבנה לו מיפרט למחשב שהוא מעוניין לרכוש אבל אין לי יותר מידי זמן אני מתחיל פרוייקט מודינג וגם אני בונה מיפרט לעצמי וגם נא לא לישכוח שאני לומד באוניברסיטה אז אין לי זמן ולכן אני מבקש את העזרה שלכם בתודה מראש רום דבר אחרון הוא רוצה I5 או I7 הוא אמור לבחור בין השניים מחר!!! 1. מה התקציב המקסימלי?5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?הכול אינטרנט,אופיס,משחקים ברמה בינונית,ועריכת אודיו. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אאאא אני לא יודע באיזה תוכנות ספציפיות הוא משתמש ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לשם פרנסה …
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני חושב שהגעתי למפרט הרצוי לי - יש לי עוד כמה התלבטויות שפירטתי: המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט מהיר, וצפייה בסרטים (חיבור לטלויזיה - בשלב זה לא HD) לא למשחקים ולא OC אין צורך בציוד הקפי יעבוד על אובונטו ועל חלונות 7 (כדאי 64/32? - יש לי retail שכולל את שני הדיסקים) אין צורך במארז/ספק שקטים במיוחד - המחשב בחדר נפרד חסכון במחיר חשוב יחסית בנוסף לדיסק הקשיח הראשי שאקנה אוסיף גם הדיסק הקיים של 120GB Maxtor לגיבוי וכו' ספק seasonic 350 או fsp 400 (האם צריך יותר?) מעבד AMD Athlon II X4 620 Box (או שעדיף לחסוך ולקחת Athlon 250 ואולי להכפיל זכרון, מה יהיה ההבדל בביצועים?) לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H - הבנתי שהוא מצויין ל HT ומאפשר שדרוג עתידי) כונן קשיח Seagate ST3500…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, במדריכים יש מפרט לגימינג שהוא 3.9 אלף, עכשיו אני צריך מחשב נטו למשחקים ב3 אלף, לא כולל מסך, יש לי מסך 17 אינץ שאני אשפר אחרי זה, לא כרגע בגלל בעייה בכסף, ככה שרק מחשב בנתיים, גם לא צריך רמקולים כי יש לי כבר טובים. נטו המחשב עצמו, הכי טוב שאפשר להשיג בסכום שלי, בבקשה רק אנשים שבאמת מביאים במפרטים ויודעים לחבר אותם יחד שיווצר משהו טוב. תודה לעוזרים 1)3000 שקל 2)גימינג- כרגע רזולוציה 17* אבל אני בעיקרון מתכוון לשדרג ל21 או משהו..... משחקים? החדשים... אני מקווה לשחק בהגדרות כמה שיותר שהמחשב יתן לי מן הסתם, למה להתפשר אם אפשר יותר 3)לא. נטו הקופסה. 4)חוץ ממה שאמרתי אני צריך מחשב חדש! 5)לא משנה הרעש, העיקר שיהיה טוב! 6)לא מבין מה זה אוברלוק. 7)ללא מערכת הפעלה. 8)כל חנות …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? המחיר נע בסביבות ה 3500. חריגה קטנה אפשרית. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא קריטי, כל עוד המחיר לא עובר בהרבה את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 100-200 אפשרית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? המחשב יהיה רב שימושי, עם דגש על משחקים (לא כבדים במיוחד) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות ספציפיות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. כנראה שלא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין משהו מסויים. אולי MMORPG בעיקר. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. הא…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי מס' דגמים המבוססים על i3, i5, i7 עבור מחשבים ניידים. רציתי לשאול - מה ההבדל בין הסדרות הנ"ל? איזו מהן עדיפה? יש איפשהו טבלה שמפרטת את ההבדלים בין המעבדים השונים בכל סדרה וסדרה? מה עדיף למחשב נייד? תודה. (השאלה מתייחסת אך ורק עבור מחשבים ניידים)
-
- 14 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 מקסימום שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV,COD6 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניית המחשב הנ''ל ואני קצת חושש. אני מעוניין במחשב שיתאפשר לי לעשות בו הכל (משחקים,אינטרנט ,יצירת מוזיקה), העניין שמדאיג אותי הוא החום והבלאי של המחשב שנובע מכך. אין לי מושג במחשבים ניידים ורציתי לדעת אם החום שנובע מהכרטיס מסך (שנחשב חזק במחשב הנ''ל) זה באמת דבר שיהיה מורגש ויפריע לי להשתמש בו באופן שוטף (גם כשאני לא משחק)? מחשבים ניידים עם כרטיסי מסך נפרדים נוטים להתקלקל יותר מהר מאחרים? איך אוכל לקנות מבלי להצטער? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!10,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא צריך לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כולל מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים הכי כבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני,PHOTOSHOP 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין במפרט מחשב , בתקציב עד 5000 שקל (ניתן לחרוג רק אם יש לזה סיבה טובה כמו שיפור הכרחי בביצועים ) , המחשב מיועד בעיקר למשחקים יש לי מסך 22 אינץ' ונידמה לי שהרזולוציה המקסימלית היא 2048X1546 , המפרט מיועד לכל סוגי המשחקים רצוי להגדרות גבוהות . אני לא יודע לעשות אוברקלוק ולכן אני אוותר על האופציה לבנתיים . אני מעוניין לרכוש רכיבים בעיקר מקייאספי , פאנדה ונועה מחשבים מכיוון שאני גר בחיפה . תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במחשב שהיעוד שלו הוא בעיקר משחקים, שמחירו לו עולה על 3000 [מאמץ שלא יעלה על 3100 ש"ח]. בינתיים מחקירה וחיפוש אעדיף שהמרכיבים הבאים יכללו במפרט: AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 עכשיו, אני צריך שמישהו יעזור לי למצוא לוח אם מתאים (אם ניתן שיכלול סלוטים ל-DDR3, וכן 4G זיכרון DDR3), אם זה יותר מדי יקר אז להחליף ללוח אם אחר עם סלוטים ל-DDR2 ובשבילו אני צריך רק 2G זיכרון. כמו כן אני לא צריך מארז מטורף, אלא איכותי וזול ואם אפשר אז ספק כוח איכותי בנפרד ולא אחד מעפן שמגיע יחד עם המארז. בנוסף אני צריך HDD בנפח 500GB וCDROM/צורב. תודה ענקית לתומכים ולעוזרים. טיפים והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב אז אני יתחיל את הטרד האחרון שלי לפני הקנייה שלי שאם לא תקרה החודש, אז תקרה בקרוב מאוד עקב צורך בנייד חדש שעד עכשיו היה בו פחות צורך, אבל קשה לחיות ללא. ברקע- IBM ThinkPad X40, היה ברשותי מעל 5 שנים, כרגע רק הדיסק קשיח הלך, הבעיה שסוללה ודיסק קשיח יעלו לי מעל 1000 שקל, ולא יתנו לי אחריות על המוצר או על שאר הרכיבים שאני לא יודע כמה זמן יחזיקו מלבד העבודה שהמחשב יחסית חלש. הצורך- מחשב נייד עסקי, לא בגלל שאני איש עסקים אלא בגלל שבהיותי בא מתחום מכירות המחשבים הכרתי לעומק את הצורך באחריות ארוכה ובחשיבותה של איכות הבנייה הגבוהה שמגיעה בזאנר הזה של המחשבים, אני לא רוצה מחשב לטווח קצר אלא אחד לטווח ארוך כמו שנתן לי הקודם. דברים חשובים נוספים שכדאי לציין- 1. מסך מאט בלבד!! אין…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מסך 22, יש לי דיסק קשיח 320, ועוד טרה חיצוני. יש לי רמקולים מקלדת ועכבר. אני רוצה מחשב שיריץ לי מהר תוכנות, משחקים ודפדפני אינטרנט. תקציב עד 4 K. אני כבר 4 שנים עם 512 ראם ו P.4 לא יכול יותר. אשמח לתגובות תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדיות : אינטרנט, אופיס ותוכנות קלות שיהיו עליו שקשורות לעסק. לימודים. משחק אחד בלבד שהוא לא כבד בכלל : פוטבול מנג׳ר. חוץ מזה לא יהיה עליו שוק משחק או סרט. * גודל המסך? 13.3 (אפשרי 14.1 מעדיף שלא. * משקל רצוי? עד 2 ק״ג אבל הכרחי שיחרוג טיפה אז בסדר. אני אסתובב עם המחשב המון, במסגרת עסקית ולימודית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בסביות ה4 שעות. מה ההבדל בין 4 ל6 תאים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה סטנדרטי, יהיה נחנד HDMI אבל ממש לא הכרחי. אין צורך בקורא כרטיסים. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, לא מאמין שאצטרך יותר. * צורב DVD? חובה שיהיה! אם זה צורב חיצוני שיכנס בגודל התקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-