עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אח שלי רוצה לקנות את החבילה הזאת ראו פירוט מתחת ותמונה, המחיר של המפרט הוא : 2699 ש"ח אח שלי צריך את המחשב לעבדות בתלת מימיד וגם בשביל תכנות ובניית אתרים הוא מוכן להוציע עד 3500 ש"ח עבור מחשב (ללא מסך) האם יש מפרט יותר טוב שאתם יכולים להמליץ עליו בבקשה ? חשוב שיהיה למחשב קירור טוב, כרטיס מסך טוב ומעבד Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB כמובן שגם 2 GB RAM אם אתם רואים משהו במפרט הזה שלא נראה לכם נכון או מיותר או כול דבר אחר בבקשה תגידו לי, ואם אתם יכולים להריכיב לי מפרט יותר טוב? אני ממש אודה לכם! המפרט *מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית (אני לא יודע מה השם של המארז, אבל בתמונוה הוא לא נראה ממש טוב. *לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35…

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

שלום אני צריך את המפרט הכי חזק שניתן להשיג עד 3200 ש"ח לא כולל מסך לא כולל ציוד היקפי המחשב בלבד.. הדברים שהוא צריך להפעיל זה משחקים והוא יהיה דלוק 24 שעות ביממה שקט במיוחד. תודה ענקית מראש. ללא הארד דיסק ובלי צורב DVD ואינטל בלבד. זה מה שיצא לי מSKYPC 657 657 מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box 581 581 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 474 474 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 830 830 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe 414 414 ספק כח Enermax Liberty 400W 223 223 מארז ללא ספק HEC 6A21 ¤ 3,178 6 פריטים

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  3. שלום לכולם. חבר שלי קונה מחשב בפעם הראשונה (זה לא טעות..) התקציב שעומד לרשותו הוא 5,000 ש"ח עד 5,700 עם גמישות מסויימת. כיוון שזה המחשב הראשון, המחיר צריך לכלול: מסך צורב ומדפסת. עכבר. מקלדת כרטיס רשת מודם וכו' השימושים רגילים: קצת משחקי מחשב, אינטרנט אופיס וכו'. התחייבתי לעזור לו, בכל זאת פעם ראשונה, לא ? תודה לכולכם, ניצן

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Red-AnGel,

טוב אז ככה נשרף לו המחשב והוא רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים: ( הוא לא הולך לעשות OC מה שצריך זה הארדיסק לוח אם מעבד זיכרון עכשיו המפרט שהרכבתי לו זה AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם , אני מתלבט בין : Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX לבין EPOX EP-9NDA3J Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX מה אתם אומרים? זיכרונות הוא יקנה גיגה מ KSP של ADATA הארדיסק: WD 200GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA אין סמסונג בזיגזג את זה או מקסטור? תודה נ.ב הלוחות האלו בחרתי כי יש לי 9800PRO והוא לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  5. שלום, אני מעונין במפרט למחשב העונה לדרישות הבאות: 1. תקציב: 7,000 ¤ (לא מזומן) 2. מטרות עיקריות: משחקי מחשב כבדים (בהגדרות הכי גבוהות), סרטים והורדות 3. אין צורך בציוד הקפי, יש לי מסך "24 ברזולוציה 1920x1080 (LG w2442pa) 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. קירור: חשוב שיהיה שקט אבל לא בכל מחיר 6. עיצוב: לחלוטין לא משנה 7. הרכבה: צריך שהמחשב יגיע מורכב 8. אין כוונה לבצע OC, לא כעת ולא בעתיד. 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש לי Win XP 32bit. 10. רצוי מחנות הנמצאת באזור המרכז (אור יהודה, פ"ת, ר"ג, ת"א, ראשל"צ וכו') רצוי מאוד שהמחשב יוכל לשמש אותי לפחות 3 שנים לפני צורך בשדרוג. משחקים לדוגמא: Drakensang, Fable 2, WoW, NFS undercover, Bioshock צריך שיריץ משחקים שייצאו לפחות בשנה הקרובה …

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by Canter-Points,

אני לא מצליח להחליט על מפרט למחשב לסלון שיהיה BareBone. דרישות מהמחשב: שיהיה במארז BareBone ולא איזה ATX. הקלטה מממיר של יס. שיהיה עם כרטיס קול חזק בשביל מערכת קולנוע ביתית. DVD שרצוי גם צורב DVD ואם לא אז רק DVD. 802.11 g יציאת DVI (אלא אם יש איזה הצעות לחיבור טוב יותר לפלזמה) וכרטיס מסך שיחזיק משחקים(לפחות Radeon 9200) ורק כרטיסי ATI. שלט רחוק (IR) וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים. במחיר סביר!(לא חובה אם יקר מידי) FireWire USB2 *3 רוצה מערכת מבוססת INTEL וכניראה עם WINDOWS XP MEDIA EDITION אני לא יודע על איזה מארז כי יש המווון מארזים. לא חייב ליהיות הכל מאותה החנות. אני צריך מערכת במחיר של כ 5000 שקל כולל רמקולים! תודה לכל מי שעוזר. כל טיפ והצעה תתקבל בברכה .

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by manga05,

אהלן חברה, אני מחפש מפרט למחשב לאחי שמשחק. לא מחפש את ההגדרות והרזולציה הכי טובה. מסך 23 אינץ' לא איכותי-קיים ואין צורך לקנות מסך. אין מצב שעושים אוברקלוקינג, בשום מצב, ולכן העדפתי את אינטל על פני האלטרנטיבה של AMD שהיא phenom 2x4 955 שיוצא בסה"כ עם לוח אם 150 שקל יותר זול מהקומבו של אינטל (וה-CPU MARK גבוה 4605 מול 3932 בנוסף לזה שאינטל יותר טוב כללית) במידת הניתן, להוזיל את המחשב, התקציב הוא 3500 אבל בלי פשרות הגעתי למחיר הזה שקרוב ל 4000 ב-KSP. בחירת הזיכרון היא טובה? או שצריך 1600MHZ? הכרטיס מסך חזק מדי ? (איך 5670 לעומתו, הוא 170 שקל יותר זול) עדיפות להיטסינק אחר? איך המארז? שווה להשקיע ל nine hundred או סונטה? איך הספק? 520 וואט יספיק? (ללא OC אני מזכיר) שוקל לחיוב …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני מחפש להרכיב מחשב לשלושה דברים: 1. להריץ משחקים בהגדרות אולטרה 2. לראות סרטים וממש להיכנס אל הסרט 3. שזה יחזיק לפחות כמה שנים טובות, גם מבחינת חומרים חזקים (כרטיס מסך, מעבד, קירור וכו'), וגם מבחינת הגדרות של משחקים לשנים הבאות (שאני לא אצטרך להחליף חומרה בעוד שנתיים-שלוש 4. שהמחשב 'יעוף', ללא תקלות ובעיות אני רוצה שזה יעבוד על המסך של אסוס 34 אינצ' rog swift pg348q או על המסך aser Predator XB321HK תקציב מקסימלי: 20000₪ אפשרי לחרוג עד עוד 1000₪ רזולוציה: (4k (16/9 או (uwqhd (21/9 ללא ציוד היקפי, התקציב הוא רק למחשב עצמו אוברקלוק: מתוכנן, לפי הצורך אין העדפה על חנות מסוימת, במקרה הצורך יש אפשרות לקנות את החלקים בחו"ל …

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום, ידידה שלי צריכה מחשב חזק לעריכת מוזיקה בתוכנות כמו Q-Base וכו' התקציב הוא 5000 שקל. אני בכל מקרה חשבתי על I7 ( במקום הכרטיס מסך שבדרך כלל תופס הרבה תקציב ) אז ככה שבמקרה הזה מספיק משהו בסיסי כי המחשב לא יהיה מיועד למשחקים . אשמח לשמוע הצעות, תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by מיטל2,

שלום, אני מעצבת גרפית, עובדת המון על המחשב, בעיקר על התוכנות Photoshop, Illustrator, Indesign CC. כרגע עובדת על מחשב נייד חזק. אבל הוא לא סוחב כשצריך להפעיל 2 או 3 תוכנות ביחד, או לעשות פעולה מורכבת מדי. קניתי כבר מסך DELL U2412M שאותו אני מחברת למחשב נייד, ואני עכשיו רוצה להשקיע במחשב. איך המפרט הזה? זה כמעט המקסימום במסגרת התקציב שלי. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1108[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לי נייד חדש דנדש של אייסר יש לי תופעה מוזרה - בעת כתיבת טקסט פתעום הסמן קופץ לי לאזור אחר בטקסט שכבר נכתב...ואז ממשיך להכתב במקוטע באזור אחר או כשאני כותב במהירות הקלדה מהירה הסמן פתעום נעלם?או שוב קופץ למקום אחר... רק כשאני כותב בקצב איטי מאוד זה נכתב ברציפות...וגם אז זה לפעמים מדלג לאזור אחר בטקסט מה בידיוק הבעיה? ??? יש משהו בהגדרות שצריך לשחק איתו ? אולי ? איזה משהו שצריך לכוונן ?

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. היי אני רוצה לקנות מחשב קומפלט עם מסך (רצוי samsung או teach או lg) וכל הפיצ'יפקעס בלי להרכיב וכו'. חשוב שיריץ טוב, פוטושופ/אילוסטרייטור/פלאש כי אני מתחילה ללמוד בניית אתרים ותקשורת חזותית. התקציב שלי קצת נמוך כיוון שאני צריכה לקנות גם לוח גרפי וסורק פילים אבל אם זה קריטי בגלל המחיר אני יכולה לקנות מאוחר יותר. גג גג גג 1800 ש"ח. יהיה ניתן אולי אולי לשדרג אחריזה אבל בנתיים חשוב לי שיחזיק לפחות החצי שנה/שנה של הלימודים האלו. יש לי כבר כרטיס מסך ATI במחשב הזה אני יכולה להעביר אותו לחדש אם הוא טוב כמובן, מדגם : ATI radeon 9600 / X1050 series לא משנה לי אם יהיה מסך LCD חשוב שלא יהיה מסך רחב!!! אני לא יודעת אם מותר לי להגיד אתזה.. אבל אחי המליץ לי לקנות מחשב מאייבורי כיוון שרו…

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  13. שלום כולם אני גמרתי את מחשבי ואחי רוצה לשדרג את מחשבו הנה המפרט מה אתם חושבים שניתן לשפר בו על מנת שיוכל להריץ את הלף לייף 2 ומשחקים חדשים ומשחקים שיצו עוד שנה ככה , אני לא מצפה שהמחשב יריץ הכול על high אבל שיוכל להריץ על רמה סבירה שהיה ניתן עדין להנות מהגראפקיה ומהמשחק , הנה המפרט מעבד : intel p4 1.8 ראם : 256 גרני במהירות 2100 pc לוח : משהו לא מוכר של via כרטיס מסך : asus geforce 2 64 mb mx400 הרד דיסק : wd 40 giga ide סידירום לא מוכר צורב של hp שהוא גם כונן dvd מה אתם חושבים ניתן לעשות על מנת לשדרג את המחשב הזה כדי שיכל להריץ משחקים חדשים? התקציב הוא 1500 שקל תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  14. קודם כל סליחה על הכותרת באמת שלא ידעתי איך לתאר את זה וגם לא ידעתי לאן לשייך את הנושא כי הוא לא שייך לחלק ספציפי פשוט תקראו ותבינו היה לי מחשב שאם אני לא טועה תכף תראו בחתימה. כרטיס המסך נשרף, שמתי 8400GS וגם הוא נשרף.. המחשב היה גמור.. כל פעם תקלה אחרת, הרבה בעיות של חום, קריסות, מתח וכו'. אמא שלי הביאה מחשב חדש מהמשרד בעבודה כי הוא חזר מתיקון (פירמוט) והוא לא בשימוש. אז ככה: המחשב רץ על XP ואני עמדיף להתקין ווינדוס 7 מעבד i3 550 שרץ על 3.2GHZ 1.8GB ראם, DDR3 לוח חדש יחסית וכרטיס מסך מובנה בלוח.. הארד דיסק חצי טרה Western digital caviar blue או משהו כזה (עד כמה שאני יודע זה אמור להיות הארד דיסק טוב הקוויאר) עכשיו יש לי כמה התייעצויות: אני רוצה להוסיף לו כרטיס מ…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. טי.אם.אס שירותי מחשוב - רח' דבורה 9, קרית מוצקין טל רב קווי 04-8707585, טל ארצי 1700-508-506, פקס 04-8707045 שעות פעילות : ימים א-ה 09:30-19:30, ימי ו' וערבי חג 09:30-14:00 סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤902 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן ANTEC P182 3x120MM Black ¤726 1 יצרן Corsair 550VX 41A @ 12V ¤457 1 יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤433 1 יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤379 1 יצרן Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! ¤995 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤135 1 יצרן Assembly and Tests, New Computer above 3000nis ¤5 1 יצרן …

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  16. שלום לכולם. לאחר המפרטים המצוינים שקיבלתי השבוע ממכם, אני צריך עזרה בנוגע לעוד מפרט, הפעם לידידה. המחשב יהיה לשימוש כללי (גלישה,OFFICE,שיתוף קבצים,סרטים,מוסיקה...), ובנוסף גם תכנות, VS בעיקר. אין צורך בציוד היקפי, ולא יתבצע OC. המעבד צריך להיות של אינטל, ואני כמובן מצפה ל4GB זיכרון. יהיה נחמד למארז אסטטי אבל גם איכותי. התקרה היא 2500 שקל, ואשמח למפרט מחנות טובה באזור המרכז (TMS/IQPC)

• 14 תגובות
    • 981 צפיות
  17. אני עוד כמה ימים הולך עם חבר שלי לקנות לו מחשב ואני צריך עזרה בבחירת החלקים. לא צריך מסך, לא צריך רמקולים, ולא כרטיס קול חייתי (מספיק זה שעל הלוח). תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר להרצת וירטואליזציה ולעבודה שוטפת (יקצת משחקים וכמובן תכני HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר להרצת מכונות וירטואליות (מחייב מינימום 16 גיגה זיכרון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ'ץ - DELL U2…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. פתחתי פה כבר דיון, אבל דיי שיניתי כיוון אז אני צריך את העצות שלכם שוב הנה בינתיים מה שחשבתי עליו: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים NZXT TEMPEST (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan מחיר החבילה 4375 המחשב יחובר למסך 22' ברז של ע…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג ב - 1000 ש"ח. מטרות המחשב: אני סטודנטית למדעי המחשב. ומשתמשת במחשב בעיקר להכנת שיעורי בית. גלישה באינטרנט לצורך הכנת עבודות במסגרת הלימודים. תכנות ב - visual studio. ומעט סרטים. אני רוצה מחשב שיעבוד מהר, חזק ולא יתחמם יותר מדי. גודל מסך: 15.6 משקל: עדיף כמה שיותר קל זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך. אין צורך ב-SSD.(הבנתי שזה לא יעיל לשימושים שלי ולא שווה בשלב זה להשקיע בכך- אשמח לקבל דעות בנושא) זיכרון: 500G , 4G מעבד: i5 יש צורך ב - כונן DVD מסך מט. עדיף שבתקציב יכנס רשיון למערכת הפעלה אך לא הכרחי. לגבי דברים נוספים שצריך במחשב - אני לא ממש מבינה בזה אני מעדיפה מחשב של חברת…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by ano,

היי 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000, הולך לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מוזיקה, אינטרנט משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך (22), מקלדת (הזולה של LOGITECH ), עכבר ( MX518 או משהו כזה ), אוזניות (כאלו שמכסים את כל האוזן ) ו 1T זיכרון 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המ.... לא ממש 6. האם נושא הקי…

• 14 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by BuLa,

Part type Part name / Price CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU - [1,260 NIS]1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) - [658 NIS]1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [941 NIS]1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [729 NI…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום רב לפני מספר ימים חבר טוב שלי ביקש שאבנה לו מיפרט למחשב שהוא מעוניין לרכוש אבל אין לי יותר מידי זמן אני מתחיל פרוייקט מודינג וגם אני בונה מיפרט לעצמי וגם נא לא לישכוח שאני לומד באוניברסיטה אז אין לי זמן ולכן אני מבקש את העזרה שלכם בתודה מראש רום דבר אחרון הוא רוצה I5 או I7 הוא אמור לבחור בין השניים מחר!!! 1. מה התקציב המקסימלי?5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?הכול אינטרנט,אופיס,משחקים ברמה בינונית,ועריכת אודיו. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אאאא אני לא יודע באיזה תוכנות ספציפיות הוא משתמש ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לשם פרנסה …

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by ag43,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ. בלי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנ"ל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. חבר'ה לאחר התרשמות מהרמה הגבוהה בפורום קבלו שאלה: אני צריך חוות דעת על מפרט למחשב ללא מסך בתקציב קטן של 1300- 2000 ש"ח להורות של מדיה ושימוש משרדי. אני גם רוצה לחבר את המחשב לTV בכדי לראות סרטים דרכו. כמובן שאם התקציב מאפשר שדרוג עתידי מה טוב. אני רוצה את המקסימום בתנאים ה"בעייתיים" הנ"ל: הצעה שקיבלתי: מארז סטנדרטי לוח אם לפנטיום 4 MSI P8M2 מעבד אינטל פנטים D כפול ליבה3.0GHz-800Mhz (לא CORE DUE) זיכרון CEON 512 MBDDR2 533MHZ כרטיס מסך Geforce 6200 128MB דיסק קשיח SATA 80GB 7200RPM צורב DVD של LG 52*32*52 כרטיס רשת10/100 כרטיס קול 6 ערוצים (5.1) רמקולים מקלדת ועכבר (משער שמהסוג הכי זול- אבל לא קריטי יש לי ציוד היקפי די טוב מהמחשב הקודם) מחיר: 1900ש"ח מה דעת…

• 14 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.