עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, לא הייתי כאן מזמן, אשמח לדעות ורעיונות- המחשב אמור להתחבר לטלויזיה שלי בבית (37" 720p) ולהחליף את הBoxee Box. אין לי צורך בכונן קשיח עד שירגעו המחירים. הדגש שאני רוצה לתת הוא פחות על תקציב (אני מבין שהמחשב יעלה בין 1300-1800 ש"ח וזה סבבה) ויותר על צריכת חשמל סבירה. השימושים הם בעיקר תכני HD מקומיים, סטרימינג מNetflix & Hulu בHD (זו הנקודה בה רוב המחשבים הזולים נופלים בה) ולצערי בגלל Netflix זה ישב על Windows, לפחות בשלב הראשון. לא מתוכנן OC, בגלל שהמחשב בסלון הוא צריך להיות שקט יחסית (רעש של ממיר יס מקס נחשב שקט יחסית), אשמח אם המחשב יגיע עם קישוריות חדשה יחסית כי אני לא מתכוון להחליף ולשחק איתו יותר מידי (HDMI 1.4a, USB3 etc) ואשמח מאוד אם המעבד וכרטיס המסך יתמ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Mr.positive,

שלום, יש לי מחשב מאוד ישן עם המפרט הבא : מעבד - E6300 לוח אם - GIGABYTE 965P-DS4 זיכרון - 4GB ספק - (Seasonic 430W (S12II-430Bronze כ.מסך - Radeon x1900xt אני מבין שהמחשב מאוד ישן ובכל מקרה אני קונה גם נייד חדש עם כ.מסך R9 M275 או 840M-860M, אבל יש עכשיו בפורום יד שניה מעבד Q9400 ב150 ש''ח ולכן השמח לחוו''ד על השילוב שלו בייחד עם כ.מסך GTX750TI. האם יהיו בעיות עם הספק או צוואר בקבוק עם כל המערכת ? במידה ולא, האם הוא יריץ משחקים בצורה טובה יותר מנייד עם הכרטיסים המוזכרים? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by LazyNinja,

אהלן, פרסמתי פה כבר הודעה שבה המליצו לי על N55-i7, אבל בגלל שאני ממש בימים הקרובים הולך לקנות רציתי לפרט יותר את הדרישות שלי ולקבל המלצה סופית (עבורי). קודם כל - אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג אם צריך. אני צריך משהו שיעמוד בדרישות שלי ולא יותר. חשוב לי שהוא יעמוד בכל הדרישות ב-100%, אבל אין צורך לנצל את כל התקציב אם זה לא חובה. אני מחפש נייד בגודל סטנדרטי (15.6"). רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל ככה שזמן סוללה לא משנה במיוחד. משקל עדיף כמה שפחות, אבל כנ"ל זה לא קריטי במיוחד. רצוי שירעיש כמה שפחות, כמה שאפשר למחשב נייד ... בנוסף - המחשב יהיה לרוב מחובר למסך חיצוני, FHD "27. השימוש שלי במחשב יהיה לאינטרנט, פיתוח/תכנות וקצת לגיימינג. לגבי גיימינג - המקסימום שא…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by cold fire,

יש לי נייד של dell e1505 ואני פשוט לא מבין למה המעבד בתדר כזה הוא אמור להיות על 1.66 או שרק בעבודה מרובה הוא מתחיל לעבוד ב1.66?! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by flowmeter,

שלום. לאחר שהQ6600 שלי די התעייף מחהריץ משחקים חדשים ואיתו הלוח והכ. מסך. אני מעוניין במחשב חדש. אני רוצה המלצה למחשב שיריץ לי טוב מאוד את כל המשחקים הכי כבדים שיש! יש לי מסך U2410 למדתי מהקנייה הקודמת שחשוב שיהיה מארז טוב, ספק טוב, ולוח מעולה, כך שתהיה לי גם אפשרות שדרוג ולא כמו הנוכחי P35DS3L של GIGABYTE. תודה ניתן להוסיף המלצה על סט מקלדת ועכבר איכותי. וזהו.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by doker,

יש לי לנובו e330. בערך שנתיים בזמן האחרון הסוללה לא מחזיקה מעמד יותר משעה וחצי. רציתי לקנות סוללה חדשה. יש מקומות מומלצים להזמין סוללה כזאת במחיר נורמלי? ראיתי ב amazon סוללות במחיר סביר. בנוסף לכך הסוללה שעכשיו במחשב היא 6 cell השאלה היא האם אני קונה 9 cell המחשב יחזיק יותר זמן? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. שלום לכולם =] בניתי 2 מפרטים ב5000 שקל סה"כ,בלי ציוד היקפי בכלל. מחשב אחד למשחקים ושני לעבודות משרדיות ואינטרנט. איך המפרטים האלה; יש משו לשפר?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by Pika007,

שכן שלי החליט שהוא קונה מחשב חדש, התקציב רשום למעלה, והשימושים- משחקים בעיקר, קצת עריכת וידאו, קצת קידוד מוזיקה, ובקיצור- קצת מהכל, אבל בעיקר משחקים. בשיטוטיי בחנויות שמתי לב לזה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2585 זו פעם ראשונה שאני רואה מפרט של חנות שגם נראה משתלם, וזה באמת חדש לי (חוץ מהצורב הזה שהייתי מחליף לאסוס או LG....) בבקשה תנו את דעתכם, ומפרט מפנדה/נעה/TMS (אנחנו מהצפון, 20 דקות נסיעה מכל אחת מהחנויות הנ"ל בערך, ככה שזה מאוד נוח) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב הנ"ל: חפרתי לא מעט באינטרנט על מחשבים ניידים ולפי מה שמצאתי זה מחשב שיש בו חומרה חזקה ומחיר סביר כ 4200 ש"ח. אבל הבנתי שהסדרה הזאתי של דל היא לא ממולצת, איכות בניה ירודה וכו', חשבתי ללכת על VOSTRO או על XPS אבל שם המחיר עולה בהרבה בשביל לקבל חומרה דומה. מישהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כן ללכת על המחשב הזה או שלא, אשמח לשמוע אם מישהו כן רכש מחשב כזה ויכול לספר מנסיון אישי איך המחשב הזה. אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב אחר בעל חומרה דומה ומחיר דומה. מה שכן חשוב לי זה מסך 15.6" כי המחשב לא הולך להתנייד יותר מידי, אולי רק מספר פעמים בשנה למילואים וזהו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינונים)צפיה בסרטים. * גודל המסך: 13.3 או 14.1 * משקל רצוי: כמה שיותר קל לא יותר מ:1.5-2.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI + HDMI לא עקרוני יותר מידי אבל יש חשיבות שיהיה לפחות DVI * בלוטות: לא עקרוני אבל לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 200+ * צורב DVD: לא יזיק שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, אני כנראה מתחיל עבודה בחול עוד חצי שנה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: DELL או LENOVO או חברות בסגנון. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by asi_s1,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 לוח אם ASUS P5Ql-e כרטיס מסך : מה יותר טוב ? Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1gb DDR5 PCIe או Asus ATI HD4870 1024MB DDR5 PCIe דיסק קשיח : seagate 500GB 32MB sata2 7200rpm צורב SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון : KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR3 1333MHZ CL9 מארז COOLER MASTER Centurion 590 ספק כוח : ocz 500 wat מחיר 6000 שח ללא מסך מסך samsung lcd 22 t22OP שימושים : משחקים כבדים ,עבודות משרד ,אינטרנט תתיחסו בבקשה לכרטיס מסך מה עדיף תודה לכולם !!!

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Dj_Gal,

זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt לאן אתם חושבים שאני יוכל להגיע עם המפרט הזה ...ואיך הזכרונות לOC ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by שמואל דקל,

שלום. יש לי מחשב נייד dell xps 12 9q33 intel u4500 ויש לו 2 חיבורי USB 3 ואחד פועל כראוי והשני לא עובר לי את ה40 מגה ממש כאילו הוא USB 2. כל הדרייברים מעודכנים לגמרי חשבתי לפני שאפנה לתמיכה טכנית לפנות למומחי האתר אולי יגיע לי מכאן הפתרון

15. Started by Spybot,

abit is7-v2(intel848) intel pentium 4 3.0 Ghz DDR 400 512 MB A-DATA HITACHI 80GB 7200 RPM SATA :(ASUS 9520 FX5200 128 MB מאורר THERMALTAKE TR2 M10SE INTEL אם אפשר, הייתי רוצה לדעת כמה שווה כל אחד מהחלקים.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. אני מזמין אתכם ללמוד מניסיוני על השירות למחשבי Dell. http://bit.ly/bDdzsX בברכה, RS-IT

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hope,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש ללא צורב נילווה! כרגע מותקנת במחשב vista אבל אני מעוניינת להתקין את הדיסק של הxp pro שקיבלתי בתוך הערכה. ניסיתי להעתיק את הדיסק לתיקייה משותפת במחשב הראשי שלי ואז להפעיל דרך הasus את ההתקנה, אבל לא הצלחתי. ההודעה שהתקבלה היא שלא ניתן להעתיק את winpe.iso because of i/o device error אשמח לעצות איך להתקין את הxp .

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 *1680 DELL 22WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרטיות (כרטיס מסך מובנה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי את החלקים הבאים: מעבד 930 i7 זכרונות Kingston HyperX 6GB Kit (3x2GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3T1K3/6GX) דיסק קשיח Western Digital 1.5 TB Caviar Green SATA Intellipower 64 MB Cache Bulk/OEM Desktop Hard Drive WD15EARS יש לי מסך T240 של סמסונג. אני צריך לוח אם + כרטיס מסך + ספק + מארז + צורב. אני מקציב לשם כך עד 3000 ש"ח. אני מתכוון לתכנת (עם אינטל קומפיילר ובגלל זה נמנעתי מ AMD), פוטושופ ופרמייר, ולשחק במשחקים כבדים (קרייסיס, מטרו 2033..) חשוב לי השקט שלו מאד. אין לי בעיה עקרונית עם אף חנות.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. צהריים טובים, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, הורדות, אך גם לצפייה בסרטים ובנוסף - למשחקים כדוגמת האלף לייף 2, באטלפילד 2, גיטר הירו, הנסיך הפרסי, למרות שאני לא משחק הרבה במחשב ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס מסך משוכלל. הייתי רוצה שהוא יחזיק לי לפחות לשנה וחצי, ואני לא מאלה שקונים את המשחקים הכי חדשים והכי עמוסים מבחינה גרפית... אני לא מבין במחשבים הרבה, ולכן לא מתכוון לעשות OC... אני מעוניין גם במסך דק ורחב. המסך Viewsonic VX2235WM נשמע טוב, למרות שאני לא בטוח שאני צריך 22", אלא יכול להסתפק גם ב-19". ומבחינת אביזרים - הייתי שמח להמלצה על רמקולים איכותיים (שומע מוזיקה במחשב 99% מהמזמן שאני עליו), וצורב DVD. עכבר ומקלדת - מסודר. התקציב שלי הו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבד), עבודה משרדית, תכני HD (סרטים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- אני מעוניין בכרטיס מסך ספציפי Nvidia GTX680. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- כנראה שאני אקנה מסך חדש בגודל 24''.. אז אין לי ממש מושג.. אשמח גם להמלצה למסך אם כבר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 46 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. Started by no_flex_zone,

זה המפרט שקיבלתי http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22917 האם הוא טוב למשחקים חזקים כדוגמת gta ותכנות?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. לגברת עם ילד בן 12, עיקר השימושים: אופיס בסיסי, אינטרנט, קצת משחקי רשת לא חזקים, קצת משחק מקומי ברמה בסיסית, צפיה בסרטים. כמובן שאין OC או תעלולים דומים וזו לא אמורה להיות מכונת ביצועים. שמירה על המחיר הנמוך חשוב ביותר . שיקול חשוב: מקום רכישה אחד מרוכז בלא להתרוצץ בחנויות שונות, חובת חנות פיזית גם אם יש מכירה מקוונת, בטחון סביר באחריות לאחר מכירה. למיטב ידיעתי החנות RSM www.rsm.co.il בכפר סבא גם בעלת שם של אמינות וגם אין תלונות על בעיות שירות . הקירבה למקום המגורים חשובה למקרה של צורך בשירות בעתיד. מערכת הפעלה צפויה: XP (העברה של הקיים במחשב מיושן מאד). אבקש דעתכם על המפרט עצמו, הכל מהאתר של RSM, ובמיוחד התאמת ספק הכוח לאפשרות הוספת כרטיס מסך בינוני בעתיד. לוח Asus…

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  24. יש לי את המשחק WOW קיבלתי אותו מארה"ב (אחלההההההההה!!! משחק) אבל על הלפטופ הוא לפעמים קצת צולע HP COPMPAC NC8000 אני עכשיו במגמה לקנות מחשב .... ההה דילמה.. האם לקנות לפטופ חדש אחר יותר חזק (עדיפות כי אני חושב לעבור לחו"ל לתקופה) אבל לא יודע איזה לפטופ יתאים עם יש לכם המלצה בלי לקרוע לי את הכיס. או אולי כבר כדי לבנות מחשב נייח יותר חזק ויותר זול....מה כדאי לי ? איזה מיפרט הייתם ממליצים לי לקנות/ לבנות? תודה על העזרה ....נ.ב אחלה אחלה אתר אחלה של פורום....בטח אחלה של חברה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. זקוק להמלצה: יש כבר מעבד Q6600, ועכשיו צריך את כל השאר. לא רוצה לחרוג הרבה מעבר ל-2100 שקל (למעשה זה בערך כמו לקנות מחשב עם מעבד ב-3.5K). צריך שהוא יריץ משחקים, גם כבדים (אם אפשר בכלל במחיר הזה) לאו דווקא בהגדרות המקסימליות. אם זה בלתי אפשרי, מה המחיר המינימלי שאפשר? המון תודה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.