עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר שלי לחוץ לקנות מחשב חדש והוא רוצה מפרט ב3000, 3500 גג. אפשר INTEL או AMD, לא עקרוני. 512MB RAM חובה, HD 60-80GB, כ. מסך טוב שיריץ משחקים, רמקולים (2.1) איכותיים, צורב בינוני וזהו. תודה לכל מי שיעזור לי לבנות לו מפרט.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kobi3797,

מעבד: amd 4600 +D. core לוח: gigabyte GA-M55 S3 זיכרון פנימי: KINGSTON DDR2 2GB 667mh דיסק קשיח: W.D 160 sata2 צורב: nec AD7170A DVD-R/RW X18 מסך: "Neovo 4msec 19 כרטיס מסך: GEFORCE 7300GS 128-512MB רמוקלים: X210 LOGITECH 2.1 מקלדת ועכבר אופטיים של לוגי'טק. מארז ג'נרי[תוכלו להמליץ לי על אחד זול וטוב?] כל המפרט 4000ש"ח. איך הוא? והמחיר? תודה רבה מראש!!

• 14 תגובות
    • 816 צפיות
  3. שלום רכשתי השבוע מחשב נייד דגם DELL VOSTRO 1510 מעבד 2000MHz dual core זיכרון 2GB כרטיס מסך מובנה mobile intel 965 (לפי המנהל התקנים) עכשיו הכל עובד מהר ויציב. המחשב עובד על ויסטה. הטעינה של תמונה בפוטושופ איטית מאוד! לוקח לו בערך דקה לטעון קובץ תמונה בגודל 800X600 הבעיה מתרחשת כאשר אני מתחבר לרשת מחשבים, עם זה בצורה אלחוטית וגם אם זה חוטי.. כאשר אני מחבר את המחשב למודם אינטרנט רגיל אין שום האטה בפוטושופ והכל עולה מהר. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.. ברגע שאני מתנתק מהרשת תמונות בפוטושופ שוב עולות מהר.. ניסתי להגדיר כל מיני דברים.. רשת ציבורית, רשת פרטית.. ואין הבדל.. למישהו יש פיתרון?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי בקשה למפרט שלדעתי יעניין אתכם: קיבלתי כבר כמה תגובות אבל אני חושב שאפשר עוד לשפר - במיוחד בנושא הדיסקים והמארז. יש לי גם כמה הערות לגבי הזכרונות (מודגש). התקציב גמיש - בין 5000 ל-7000 - דבר ראשון, חשוב שיהיה שקט, שקט, שקט. אפשר אפילו קירור פסיבי, רק לא קירור מים. - כרטיס מסך - שיחזיק משחקים חדשים ברמה גבוהה לפחות שנה שנתיים. אני מניח ש-8800 כלשהו יספיק.. - זיכרון - לפחות 2 ג'יגה. האם שווה להשקיע ב-CL נמוך או ביותר Banks? או אולי ב-ECC או Registered? - דיסקים קשיחים - למה דיסקים ולא דיסק? כי עברתי מספיק קריסות כדי להעדיף 2 דיסקים במקום אחד. מ-2 סיבות: א. שאוכל לעשות גיבוי על דיסק פיזי שונה. ב. אני רוצה להפעיל אותם ב-intel matrix raid כדי ליהנות מ-raid 0 ו-r…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחפש מפרט של מחשב במחיר של 3000-3500 דחוף!!!!!!!!! בלי מסך בלי צורב או כוננן דיסקים בלי השקעה גדולה בכרטיס קול עכבר או מקלדת השקעה רק ברכיבם העיקריים מעבד לוח אם זיכרון וכרטיס מסך טוב עד טוב מאוד ודיסק קשיח של 120mb תודההההההההההההה!!!!!!

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  6. שלום חברים אשמח לחו"ד שניה לפני רכישה של מחשב בנוסף אם מישהו חושב שהוא יוכל להתאים לי משהו יותר טוב - אשמח שימושים: משחקים, סרטים.. תקציב - עד - 5500 ש"ח.. שקט - לא חשוב OC - לא מתוכנן ניראות - לא חשובה יש לי מסך 19'' רחב של SAMSUNG - אני אשמח אם תוכלו להתאים לי כ. מסך שיהיה מותאם לו באופן מוחלט. מפרט מעבד 1004 ש"ח intel core 2 duo s775 2.66GHZ e6750 1333MHZ/fsb 4mb-box לוח-אם 614 ש"ח gigabyte ga-p35-ds3 כ. מסך 1422 ש"ח gigabyte geforce 8800gt 512mb 256bit דיסק קשיח 369 ש"ח seagate barracuda 250gb 16mb 7200 RPM sata2 - ncq- st 3250620as צורב 184 ש"ח asus dvdrw 1814blt x18 זכרון 454 ש"ח kingston 1024mb ddr2 800mhz cl 5 X 2 מארז + ספק 756 ש"ח ant…

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  7. מחשב מולטמדיה ללא צורך בכרטיס PVR. אמור לשמש כמחשב סלוני עם הפלזמה. חשוב שהמחשב יהיה כל מאד שקט וכשהיה פתוח לא ישמעו אותו כלל.. אחרת לא שווה כל המחיר הזה.. המפרט: (אל תתייחסו למארז/ספק/מאווררי מארז כי עדיין לא החלטתי בדיוק) אני לא בטוח שהבחירה בכרטיס מסך נכונה.. המחשב לא ישמש למשחקים.. אלא בעיקר להצגת סרטי HD ברזולוציית 1080i. אולי אפשר לקחת כרטיס מסך שקט באותה מידה וזול יותר..? לוח אם - הלכתי על פי ההמלצות שלכם.. האם זאתי הבחירה הנוכנה ביותר? גם הבנתי שהארדיסקים של סמסונג שקטים מאד.. האם יש הבדל ניכר בן הרעש של הארדיסקים של מקסטור לבין אלה של סמסונג (לסמסונג אין הארדיסקים עם 16MB BUFFER) חוץ מזה.. עצות לייעול המפרט.. להוזלתו (יכול להיות שאני אוריד את המעבד ל2.6…

• 14 תגובות
    • 765 צפיות
  8. תקציב : 3500 חריגה : גג 150 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ¤933 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤583 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤547 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤345 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤3647 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il זה המפרט מה אתם אומרים זאת התמורה הכי טובה למחיר או שאפשר לקבל משו יותר טוב במחיר כזה ד"א אלה החלקים שאני צריך לא יותר מזה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LinKinG,

CPU Intel Pentium4 3.0E GHz Prescott Socket 775 Mainboard for Intel Asus P5GD1 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 2 Units DVD-RW NEC DVD RW 3500A Video Card - Radeon Asus Extreme AX600XT/HTVD 128 MB Case CoolerMaster Centurion 5 MS MultiMedia Keyboard + Ms optical Mouse Sum 6212 מה אתם אומרים על המפרט?

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  10. שלום כולם, כרגע יש לי מחשב די ישן DUAL CORE והיום כבר הגעתי למצב שסרט 1080P X264 נתקע קצת. מה שאני מחפש זה מפרט יחסית חזק שיהיה רלוונטי גם עוד ב3-4 שנים. עיקר הפעולה תהיה צפייה בסרטים (אני רוצה שיראו כמה שיותר טוב) אבל מידי פעם גם משחקים. רציתי לדעת כמה זה קריטי אם לקחת I5 או I7. התקציב הוא 3-3.5 ללא ציוד היקפי (כמובן שאם אפשר יותר זול אז אחלה) אשמח לקבל המלצות. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום על פי דברים שזכור לי שקראתי פה בפורום אם אני לא טועה, הבנתי שאין בלפטופים את החשיבות של הטעינה הראשונה של הסוללה, כמו שקונים סלולרי חדש וצריך בהתחלה להטעין אותו זמן ממושך מהרגיל.. ולכן לפני כמה זמן שקניתי לי לפטופ חדש בביטחון מלא השתמשתי בו ישר בלי דאגות, ועכשיו במקרה שקצת יותר התעניינתי בניירת שמגיעה לה יחד עם האריזה של הלפטופ, אני מגלה להפתעתי דף "מידע חשוב: לפני השימוש במחשב" ובסעיף הראשון רשום: "טען את הסוללה במשך 12 שעות לפחות לפני השימוש במחשב באמצעות סוללות" כמו שאפשר להבין ממה שאמרתי, בכלל לא עשיתי את מה שרשמו שם... פשוט ההשתמשתי במחשב, וכשראיתי שהסוללה כבר חלשה באזור 20% בערך.. אזז פשוט חיברתי למטען עד שהתמלאה ל100% וכך גם בימים אלה.. השאלה המתבקשת שלי היא כ…

• 14 תגובות
    • 9.6k צפיות
  12. היי, המחשב הביתי של המשפחה זקן (בן 9) והגיע הזמן להחליף אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - התחברות למחשב של המשרד מרחוק, עבודה עם WORD וגלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חיבור מרחוק למחשב המשרדי בעבודה בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by a1x,

היי אנשים מישהו המליץ לי כמה חלקים במפרט: לוח אם - 715 ¤ GA-E7AUM-DS2H NVIDIA® GeForce 9400 Chipset GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H, adapting brand new NVIDIA® GeForce 9400 MCP chipset (Media and Communications Processor) supporting Microsoft DirectX10 for Vista Premium. Featuring NVIDIA® Hybrid SLI® (GeForce Boost) 、PureVideo® HD technology、NVIDIA® CUDA and NVIDIA PhysX technology. GeForce 9400 also highly improves the realism of HD contents playback and graphics performance for mainstream 3D gaming. Through the supporting verity of video output, such as DVI and HDMI (with HDCP support), GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H brings the ultimate rich multimedia experience. מעבד - 445 ¤ ‏Pen…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן חברה' אני רוצה לקנות מחשב חדש עם תקציב של כ-4000 ש"ח. חשבתי על המפרט הזה שיוצא ב KSP משהו כמו 4085 ש"ח, אני אשמח אם תוכלו לומר לי אם אני בכיוון או way off: דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12552 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Corsair Dominator Dual Channel CL8-8-8-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10164 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Bla…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אבא שלי רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה לצפיה בסרטים ולצפייה ישירה דרך רשת האינטרנט. המחשב יושב בסלון אז צריך כרטיס רשת אלחוטי. וגם יציאת HDMI 1.. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD גלישה באינטרנט וצפייה ישירה חיבור לטלוויזיה LCD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אלחוטיים וכבלים הדרושים לחיבור השמע והתמונה. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מערכת רמקולים לקולנוע ביתי ( לא כלול…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן. אני צריך מפרט למעצבת שכרגע לא יכולה להקציב סכום, אבל לא צריך ללכת over the edge על מכונה של עשרת אלפים שקלים. לא לצרכי דו-מימד בכל אופן... אני יודע שאתם חייבים תקציב, אז בואו נגיד שאפשר להתחיל לדעתי בתקציב של 5000 ש"ח, אלא אם כן אתם חושבים אחרת. עריכה: העריכה מתבצעת בתוכנות: Illustrator Photoshop Flash המחשב יחובר אל מסך 24": Dell 2408" WFP. לא דרוש ציוד היקפי. תודה מראש ! 8)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eLado,

מישהו יכול להמליץ לי על מחשב נייד קטן, קל וחזק במיוחד שמתאים לפיתוח כבד - Visual Studio 2005/2008, SQL 2005, שיתפקד גם כתחנת עבודה? עדיף עם כונן Solid State, זיכרון 4GB. מהירות הדיסק מאוד חשובה מאחר ותוכנות הפיתוח סורקות אלפי קבצים בו זמנית. גודל המסך פחות קריטי מאחר ואחבר אותו ל-DOCK עם שני מסכים. אני מעדיף מחשב קטן על מסך גדול. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Donna Gal,

היי בחמש שנים האחרונות עבדתי עם לנובו יוגה 2 עכשיו הוא מת לי ואני מחפשת מחשב חדש התסכלתי קצת על ה lenovo yoga c930 המחשב שהכי אהבתי היה ה microsoft surface laptop 2 אבל הוא מגיע בלי אחריות בארץ וזה בעייתי.. והאחרון שהסתכלתי זה ה hp x360 מישהו יכול לעזור לי להבין מה תהיה ההשקעה הכי טובה? או אם יש עוד מחשב שאני צריכה לשקול בהתלבטות ? אני כנראה אקנה i5 8gb 512

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש דנדש למשחקים, אני רוצה להשקיע בו 5000. יש לי ספק של THERMALTAKE 400W וצורב DVD. זאת אומרת שאני צריך מעבד,לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, כ. מסך, וכמובן מארז, אבל לגביו אין דיון, , אני מעוניין בSILVERSTONE LC17S. את המארז הנ"ל יש רק בחנויות SKYPC, ונועה מחשבים, ובSKY PC הוא עולה 600 לעומת 735 בנועה, וSKY גם יותר קרובים אליי (אני מהוד השרון) אז... אז יאללה חברים, SHOOT! :2gunsfiring: תודה רבה! נ.ב חשוב לי שהלוח אם יהייה טוב גם לעתיד, זאת אומרת עם PCIE2 וכל מיני חיבורים, שאני לא אתקע עוד חצי שנה אם אני אקנה מכשיר שתומך רק בFIREWIRE החדש או משהו... שוב תודה!

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by PCguy,

יש לי תקציב של עד 5500 במזומן אני רוצה מחשב למשחקים {לא הטופ} ואנטרנט שיהיה בו מסך דק איכותי 17" ולוח עם PCI-E אפשרי???

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SPIDERRRMAN,

אז עוד שבועים אני קונה מחשב חדש , בעיקר למשחקים, צפיה בסרטי HD\בלוריי, ושימוש בפוטושופ... תקציב עד 7 אלף שח. יש לי גם שאלה מאיפה הכי כדאי לקנות מחשב? פנדה,זיגזג, זה בסדר? אני לא צריך מסך, צריך מקלדת חדשה, לא צריך כונן דיוידי או צורב, צריך כונן 2T במפרט רק לאכסון, לא יהיה הכונן הראשי. רציתי מעבד I7 אבל אני רואה בזיגזג שאם אני לוקח אותו גם המחיר של הלוח אם עולה ולוח אם מתאים יעלה מעל 1000 שח, האם אני צודק? לציין כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק בשום אופן לאף חלק... חשוב לי השקט במארז, האם כדאי להחליף למארז מאוררים או שהם יחסית שקטים? מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] ASUS P7P55 LX ₪740 זיכרון: [..] G…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - דיאבלו 3 ודומיו, משחקי מירוצים למיניהם . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' מינימום . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by alex321,

אז ככה מפרט איכותי לפי דעתי אבל אני לא גאון גדול אז אני מעדיף לישמוע תגובה שלכם .....אפשר להזמין תמחשב כבר???????? Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB, Life Time Warranty-מעבד 940 שח GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E-לוח אם 430 שח DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channe-זכרונות 660 שח Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 270שח ASUS - 3 Years Warranty 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E-כרטיס גרפי 1090 שח Thermaltake Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS-מארז 225שח Topower 500W TruePower Low Noise, Dual 8cm Fan-ספק 290שח השימושים של המחשב זה אינטרנט מוזיקה…

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  24. שלום אנשים, אני צריך מפרט לגיימינג מבוסס core i5 בתקציב 4000 ש"ח 200 שקל חריגה גג ללא ציוד היקפי. המסך כרגע 17 אבל ישודרג בעתיד ל22 לפחות. חוץ מזה יש לי כמה שאלות\בקשות: 1. שווה לחכות לתשובה של Nvidia לכרטיסי ה5xxx שזה כמה שבועות אני מניח? 2. צריך שהחנות תיהיה בחדרה או בנסיעה של 15-20 דקות מחדרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Lirans,

אני רוצה לקנות מחשב, בעיקר למשחקים, על פי המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 כרטיס מסך GeForce 6800GS PCIE זכרון 1GB 533MHz איזה לוח אם יתאים הכי טוב למפרט הזה? שיהיה לוח אמין אבל לא יותר מדי יקר תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.