ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
הנה מפרט של מחשב שאני כנראה מתכוון לרכוש, מה אתם אומרים? שווה את הסכום? המחשב ישמש למשחקים כבדים, המרת סרטים/צפיתם, גלישה באינטרנט וכו'. מעבד AMD ATHLON 3000 S-754 64-BIT לוח אם EPOX 8KDA3J S-754 NFORCE 3-250 כרטיס מסך XFX 6800 128MB, DVI זכרון DDR 512MB A-DATA 400 דיסק קשיח 120 ג'יגה- אני לא זוכר של איזו חברה מכיוון שהוא כבר ברשותי ונמצא במחשב הנוכחי מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ב4500 שקל. ללא ציוד הקפי וגם ללא כרטיס מסך(r9700p), מסך וצורב. לפני כחודשיים-לוש הציעו לי את המפרט הבאה: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX DDR 1024MB(512x2) PC3200 PC400 Samsung Original Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Compucase Midi Tower CI-6A19 רציתי לדעת, האם המפרט עדין מעודכן, והאם בכלל כדאי לקנות אותו? אה רציתי לדעת גם איזה צורב dvd כדאי?
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום הצעה למחשב נייד מבית DELL בדגם X300 המפרט הוא : דגם Latitude X300 מעבד Intel® Pentium® M low-voltage processor Dothan 738 1.4GHz (2MB L2 cache, 400MHz FSB) Chipset Intel 855GM זיכרון 25256Mb 266MHz SDRAM Memory onboard בקר גרפי Intel® 855GM UMA graphics - Up to 64MB shared memory; 4x AGP support תמיכה ברזולוציה חיצונית 1200X1600 (UXGA) 16.7milion colors סוג מסך 12.1'' XGA (1024x768) TFT color דיסק 40GB Removable EIDE ATA-100 Hard Drive כרטיס…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםם סוף סוף הגיע הזמן המתאים וקניתי מחשב חדש ! לפני כשבועיים בטח חשבתם שמדובר במחשב "של טכנאים/ערוץ הקניות..." אבל זה לא ! חבר של אבא שלי הביא לי מחשב חדש והחלפתי את הישן איתו ... הוריד לי 1500 שקלים ! שווה ? ד'א הוא מין טכנאי מניאק כזה אבל בגלל שהוא חבר טוב טוב של אבא שלי הוא הסכים לקחת תמחשב הישן שלי ולהוריד אלפייה :] מפרט המחשב החדש : Intel p4E 2.8ghz 800 Asus p4p -800E Deluxe 512 DDr333 GeXcube radeon 9800 pro 128mb 256bit מארז שקוף עם אולטרא סגול ושלושה מאווררים ..עם ספק ג'ינרי 400W LOL סלחו לי אני לא יודע איך קוראים למארז :-\ מפרט המחשב הישן : intel p4 1.5 mhz 256 sdram לוח אם של אסוס לא זוכר geforce4 440MX 64bit וזהו אז מה אתם אומרים ? היה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי A64 אינטל כמעט ולא בא בחשבון.... מסך 17 לא משהו רציני האדון הוא לא גיימר רצחני עם עיני נץ... אם אפשרי לא מKSP משהו עם אחריות נורמלית... תודה לכולם (ובקשה לא לתת לי את הפרט המומלץ בדקתי אותו לא ממש אהבתי אני רוצה 64BIT אם אפשרי...) ושוב תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולל מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים אם אפשר גם צורב DVD עדיף AMD תודה רבה לכולכם מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא משרדי וגלישה. צריך שיהיה צורב. כמו כן זקוקה להמלצה על מסך דק. לא מבינה שום דבר בנתוני מסך- מה זה למשל זמן תגובה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן. המחשב שלי (AMD 1.33GHZ) מתחיל לגמגם ולעשות בעיות, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות חדש. פעם הייתי משחק הרבה במשחקים, אבל בשנה-שנתיים האחרונות אני כמעט ולא משחק בכלום, אולי בגלל שהמחשב לא מריץ אותם מהר כ"כ כבר, אולי בגלל שאין לי מקום (הארד דיסק 30 ג'יגה), בכל אופן לא שיחקתי בזמן האחרון משחקים, אבל עם מחשב חדש טוב אני מאמין שאני יחזור, אז אני צריך מפרט למשחקים בעיקר. יש לי במחשב הנוכחי גוף קירור די טוב - Thermalright AX7 עם מאוור איום ונורא ורועש (Thermaltake smart fan), האם לשמור על הגוף קירור ולקנות מאוורר חדש טוב, או פשוט לקנות גוף קירור שלם חדש (עם מאוורר)? אני צריך מפרט לאיזור ה-5000 ש"ח בלי מסך, בלי רמקולים, בלי מקלדת, בלי עכבר, צריך צורב - מספיק משהו זול CDRW, עדיין …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק בבקשה להמלצה למפרט מבוסס אינטל ב-3000-3500 ש"ח הדרישות לוח + מעבד מבוססי אינטל דיסק 160 בערך עדיף WD מארז סביר חשבתי COMPUCASE בסיסי + HEC 300 כונן DVD ללא מסך,ציוד נלווה וכו אני מעוניין להזמינו השבוע תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלוםצ לכולם אני מנסה לבנות לי מפרט ב-6400 ש"ח ולא מצליח אני תמיד מגיע ל-7000 שקל שזה הרבה מעל התקציב שלי בגלל זה אני צריך אתץ עזרתכם... העיסוק שלי במחשב הוא מוזיקה אינטרנט משחקים סרטים ואופיס.... אני רוצה שתיבנו לי מחשב מבוסס amd 64 כולל מסך , צורב, צורב די וידי , וכל שאר החלקים החשובים.... (ואם אפשר שהמארז והצורבים יהיו שחורים) (לא חייב) תודה לעוזרים... נ.ב האם שווה לחקות לnforce 4 (או איך שלא כותבים את ז\ה) ותוך כמה זמן זה יגיע לארץ ומה יהיה מחירו....????
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בקרוב מאוד לקנות/לבנות מחשב שעיקר שימושיו הוא עריכת וידאו ביתית בעיקר בPREMIER תוך שילוב של BORIS FX ושימוש ב3D MAX בנוסף שימוש בתוכנות גרפיות שונות כגון PHOTOSHOP ודומייה ובנוסף כמובן משחקים כמו דום 3. לפי דעתי המפרט שבחרתי הוא די בזבזני ולכן אני פונה לכול המומחים שיציעו לי מפטר שיענה על כל צרכיי דבר אחד צריך לציין אל תשאלו אותי למה אבל יש לי משהו נגד AMD (מוכן לשמוע הסבר משכנע למה כן) ובהחלט מוכן לשמוע על טכנולוגיה החדשה 775 לוח :ABIT IC7-G מעבד: P4 3.0G 800 FSB HT זיכרון: 2X256 DDR 400 PC3200 כרטיס מסך: R9800 PRO 128MB 258 BIT ד. קשיח: 2X120GB SATA 8MB BUFFER צורב: 52X52X52 צורב DVD: NEC 3500A ספק 480W עם שני מאווררים מארז שיהיה מאו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התבקשתי למצוא מפרט הכולל רכיבים אלו: פנטיום 4 עם HT ו800 FSB - מהירות פחות קריטי. 512 MB DUAL DDR - מחפש איכות - איזה חברה כדאי? איזה מהירות צריך שלא ייווצר צוואר בקבוק? לוח - המלצות מתאימות? צורב DVD - איזה כדאי - כאשר לא הולכים על הכי משוכלל / חדש כרטיס ג רפי - 400 - 600 שקל - אני אמצא בפורום המתאים אני מניח..... מארז + ספק - המלצות על משהו אמין / סולידי. אם למישהו היה כח לקרוא.......ספרו לי על המלצות + כמה כדאי לשלם..... אם קניתם או מכירים מישהו שקנה ומרוצים מהמקום - ספרו. תודה לכולם!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיחזיק משחקים כבדים לזמן רב, כלומר, כמה שנים. אין צורך במסך (יש), רמקולים (מערכת סטריאו מחוברת למחשב), עכבר (יש) ומקלדת (יש). אני מוכן להתפשר לכונן קשיח לא גדול במיוחד, אני לא מוריד סרטים ומשחקים אז הוא לא יתמלא מהר. (יש עדיפות ל AMD, אגב). כרטיס מסך הייתי מעדיף מסדרת ה 6800 ויש דגש על ה RAM. אגב, שכחתי להוסיף, אני לא מתעסק באוברקלוקינג. הייתי מנסה להרכיב מפרט בעצמי, אבל אני לא מבין בזה הרבה ואני צריך עה של מבינים. מחיר... ממ.. בתחום ה 8000 ככה, יכול לגלוש קצת למעלה. - תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התייעצתי כאן ועם מספר חברים, גם כן עם הוריי. ובטווח המחיר זה נראה לי כאידאל. מחשב כמובן, למשחקים. - לא רציתי ציוד היקפי. - צורב רגיל מכיוון שאני לא מרבה לצרוב, תמונות בעיקר ואין טעם למחיר היקר. הספקות שלי הן בעיקר בנוגע לספק כוח ולכונן קשיח... איך?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני חדש פה ויש פה אחלה אתר..מאוד מקצועי. עכשיו לעניין אני רוצה להחליף מחשב ונראה לי שהחלטתי ללכת על amd בסוף. אז ככה..ההצעה שקיבלתי היא כזאת: מארז 500w מעבד amd athlon 64 bit 3000+ לוח אם: epox 8kda3j זכרון: 512 ddr של סמסונג כ.מסך: radeon 9600xt 128 mb ddr זה הכל פחות או יותר..שאר הדברים יש לי אני מוסיף בעצמי. עכשיו ההצעה שנתנו לי היא 3,250 ש"ח על הפריטים הנ"ל. רציתי לדעת קודם כל אם זה שווה את זה ואם יש משהו שאפשר לשפר בלי צורך לחרוג יותר מדיי, עד 3500 ש"ח בערך.והאם כדאי להשקיע עוד טיפה ולעבור ל-939 היותר חדש? ועוד שאלה חשובה מאוד: האם כדאי לעבור לamd מאינטל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים ועבודה עם תוכנות כדוגמת פוטושופ וכו'. תודה מראש על הת…
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
CPU Intel Pentium4 3.0E GHz Prescott Socket 775 Mainboard for Intel Asus P5GD1 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 2 Units DVD-RW NEC DVD RW 3500A Video Card - Radeon Asus Extreme AX600XT/HTVD 128 MB Case CoolerMaster Centurion 5 MS MultiMedia Keyboard + Ms optical Mouse Sum 6212 מה אתם אומרים על המפרט?
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום כולם אני גמרתי את מחשבי ואחי רוצה לשדרג את מחשבו הנה המפרט מה אתם חושבים שניתן לשפר בו על מנת שיוכל להריץ את הלף לייף 2 ומשחקים חדשים ומשחקים שיצו עוד שנה ככה , אני לא מצפה שהמחשב יריץ הכול על high אבל שיוכל להריץ על רמה סבירה שהיה ניתן עדין להנות מהגראפקיה ומהמשחק , הנה המפרט מעבד : intel p4 1.8 ראם : 256 גרני במהירות 2100 pc לוח : משהו לא מוכר של via כרטיס מסך : asus geforce 2 64 mb mx400 הרד דיסק : wd 40 giga ide סידירום לא מוכר צורב של hp שהוא גם כונן dvd מה אתם חושבים ניתן לעשות על מנת לשדרג את המחשב הזה כדי שיכל להריץ משחקים חדשים? התקציב הוא 1500 שקל תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בבקשה: אני מתלבט אם לקחת את המעבד הזה: AMD Sempron 2800+ 333FSB - RETAIL ההפרש זה כמעט 200 שקלים! המחשב נועד בעיקל לאינטרנט, סרטים על גבי המחשב ואופיס המשחק היחיד שכן חשוב לי שיעבוד טוב וחלק זה SIMS 2 לאחותי!! תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט מחשב לקולנוע ביתי. זה המפרט שהוא שלח לי, מה דעתכם? מה להוריד להוסיף, לשנות וכו' במפרט שלו הוא לא צריך צג, רמקולים, מקלדת, עכבר או כונן תקליטונים. AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset) 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ASUS V9520/VS - GeForce FX 5200 - TVOUT - DVI - 128MB DDR WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA ANTEC OVERTURE Piano Black Quiet Media Case - 380W Sonys Double Layer(DWD-22A) DVD±RW x 16 - Bulk תודה
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 5500 במזומן אני רוצה מחשב למשחקים {לא הטופ} ואנטרנט שיהיה בו מסך דק איכותי 17" ולוח עם PCI-E אפשרי???
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי עיקר שהיה במחשב כרטיס מסך 6800 הרגיל לא המחולש כל המחשב מיועד לאובר קלוניג אז אם מישהו שמבין יכול לבנות לי מפרט מותאם שכל הרכיבים יש יכולית אובר קוליינג טובה תודה (אפשר קצת לחרוג מתקציב)
-
- 14 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! בניתי מפרט למחשב AMD שאני מתכוון לקנות. בקצרה עליו: 64 3200 939 K8NS 939 Geil 256X2 120 SATA ואני מחפש כרטיס מסך, לא חשוב לי המחיר (עד 3500 ש"ח), אבל על הכרטיס להתאים לשלוש דרישות: א. שיהיה לו VIVO (עם לא אז גם להוסיף כרטיס עריכה). ב. שיתאים למשחקים (1024X768X32 אנטיאלייסינג X4 אני עושה אוברקלוק של איזה 10% בדרך כלל). ג. שיהיה שווה את המחיר. חשבתי על ה-X800XT, אבל נראה לי שהוא לא שווה את המחיר, שבעוד שנה-שנתיים יהיה עלי להחליפו. חשבתי גם על 6600GT, אבל אין לו VIVO ואני לא מצליח לבחור כרטיס עריכה. חשבתי על 9600XT, אבל הוא חלש מי למשחקים. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שידרוג גדול למחשב שיש לי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך וספק+מארז) או בכלל לקנות מחשב חדש. המטרות של המחשב זה בעיקר למשחקים ומולטימדיה וגם כל שאר הדברים היומיומיים (אינטרנט, וורד וכו'...) השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע בכל זה? אין לי תקציב מוגדר ובגלל זה אני רוצה לקנות משהו שלא יהיה יותר מידי בשבילי אלה ימלא את הצרכים שלי בצורה הכי טובה. אני לא הכי גיימר גדול (בעיקר בגלל שהמחשב שלי עכשיו לא מריץ משחקים חדשים) אבל אני רוצה שהמשחקים יפעלו בצורה טובה מאוד וחלקה. אז השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע בזה? כמה צריך לעשות מחשב טוב שיעמוד בדרישות האלה ויחזיק לי הרבה זמן?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר ביקשתי בעבר עזרה לגבי סוג המעבד שאני צריך לעבודה עם חישובים כבדים. (במיוחד עזר לי MCFLY ) מאז אני יודע שאני מעוניין במעבד של AMD (אחרי קיבעון אינטל) אני מתכנן לקנות מחשב עוד חודשיים, ואני מבקש המלצות למפרט הכולל מעבד AMD 4000 , לוח אם (AGP מספיק טוב כי זה לא מחשב למשחקים) וזכרונות DDR (אני לא הולך לשעות אוברקלוק כל כך מהר ) מאד אשמח לעזרתם !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב (בלי מסך) בין 3500-4000 ש"ח. אני מעדיף פנטיום (רק בגלל שאיתו יש לו ניסיון ואני לא מעוניין במחשב שיעשה הרבה רעש). השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ומוזיקה, תוכנה די כבדה ומשחקים מידי פעם. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-