עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ככה,נשרף לי לוח epox של האתלון שלי,בגלל שיש לי עדיין אחריות עליו ואין יותר לוחות כאלה אני מקבל פיצוי של העלות,כלומר תכלס העלות של המפרט היא 4000,כי התקציב שלי הוא 3600. המחשב מיועד למשחקים ולעבודה שוטפת,מה לקחת?

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  2. יש לי חבר שמחפש מחשב ודוד שלו הביא לו מפרט למחשב של אייסר והמליץ לו עליו המפרט : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=6916 במחיר 4100 ש"ח הוא צריך את במחשב לסרטים, משחקים(כמו FIFA) אופיס ואינטרנט. אשמח לשמוע המלצות גם למחשבים יותר מתאימים (חשבתי אולי על DELL). תודה מראש.

3. Started by OfirCC,

שלום, אני עומד לקנות מחשב שתקציבו הוא כ 7000 ש"ח(כולל מסך!! ) אפשר אפילו יותר. אני צריך מפרט חזק שיכול לסחוב דברים כבדים, שלא ניתקע, ועושה בעיות רבות, מחשב עם כרטיס מסך טוב מאוד למשחקים שיהיה אפשר לראות גרפיקה במלוא. תנו לי את המחשב הכי חזק שיש עם הכרטיס מסך טוב למשחקים חדשים! צריך מומחים

• 14 תגובות
    • 659 צפיות
  4. שלום לכולם אשמח לקבל עצות לגבי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה. התקציב הוא עד 4500-5000 התוכנות בשימוש הן: פוטושופ , פלאש , דרים וויבר ועבודות גרפיקה ואינטרנט (משחקים - מנג'ר..;-) תודה לעונים :-) נ.ב לא חשוב לי איך הוא נראה , וגם אין צורך בציוד היקפי (כלומר בלי מסך , מקלדת עכבר וכ''ו) 1. מה התקציב המקסימלי? - עד 5000 ש''ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לצורכי עבודות גרפיקה - פוטושופ , פלאש ודרים וויבר בעיקר , ובכלל עבודות אינטרנט , לשם פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Shiker,

היי חבר'ה אני מעוניין במחשב ללא ציוד הקפי, מסך. מעבד QUAD CORE לוח אם ASUS כרטיס מסך 8800GT 512 זכרון 2 גיגה לפחות 800 MHZ מארז יפה ואיכותי הארד דיסק 320 GIGA ומה שצריך בעצם.. חנות מתל אביב ראשון שם.. והכי חשוב...הממ ת-ו-ד-ה

• 14 תגובות
    • 636 צפיות
  6. טוב הנה אני חוזר אליכם,והפעם עם התלבטות בין שני מפרטים חדשים. התקציב קפץ,תאמינו לי אני לא יודע איך,אבל בכל מקרה ההתלבטות היא בין שני המפרטים האלה. הOC יעשה ע"י TMS מכיוון שלי אין ממש מושג איך עושים זאת(בתיאוריה כן,0 ניסיון בעניין). המפרט לOC הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T 593 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L 559 מארז NZXT Apollo No PSU Black 399 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm 260 ספק כוח Compucase HEC 400ART 24PINS 208 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM 24 זיכרון RAM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 361 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 406 כרטיס מסך Sparkle 88…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הי לכולם! רכשתי מסך VP930B וה-Geforce4mx ענתיקה שלי לא משדר לו דיגיטלי... יש לי pentium 1.7 עתיק והייתי שמח למפרט מכם: עבודה משרדית בעיקר, גלישה, מוסיקה, סרטים והרצת תוכנות חישוב שמנמנות (matlab). אני בכלל לא גיימר. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (אין מגבלת תקציב לעניין הזה). יש לי hitachi 160GB אבל אשמח להוסיף עוד מפלצת, אני צרכן ג'יגות כפייתי. נדמה לי שכדאי לקחת 2 ג'יג RAM. לגבי סטיק אחד או שנים - אני ממש לא מבין בזה. מעבד כפול ליבה - הבנתי שזה מומלץ. שוב - לא מבין בזה. חשוב לי שהמערכת תטוס על ויסטה. כרטיס מסך - יציאה דיגיטלית חובה. כרטיס קול יש לי, המחשב מתחבר לסוויצ' דרך כרטיס רשת. חשוב לי מארז נוח עם כניסות USB קדמיות. צריך גם צורב DVD (מתוכננת קפיצה טכנולוגי…

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by biwi,

ברצוני לקנות מחשב חדש עד 3500 שקל השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט ומשחקים ... אני צריך כרטיס מסך טוב אבל לא להגזים יותר מידי לא יבוצע OC המחשב יהיה מבוסס intel מישהו יכול לעזור בבנית המפרט ??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עידכון (3.9.08)שעה 15:45: מה אתם אומרים ללכת על המסך הזה: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=VM-RD33-2257&Cat2Cat1ID=7233&Cat2ID=9805&aff=Zap〈=he אני רוצה לסגור עיסקה היום. דרך אגב מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול? אם לא אז איך החנות הזאת? ________________________________ שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה בפוטושופ ואופיס 2007 הדגש הוא על מסך לא מבריק (בשביל פוטושופ) אין צורך במערכת הפעלה. לא קריטי המשקל והגודל עדיף מסך 15.4 (אפשר יותר אם יש) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה ABIRDH

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. CPU AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 939.95 ¤ Motherboard ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) 608.84 ¤ Memory DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory 399.88 ¤ Cooler CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz 37.58 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 619.9 ¤ Video Card Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card 1699.83 ¤ Case Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Window 235.91 ¤ סה"כ 4541 בקשר לזכרון אני בכלל לא סגור עליו ביגלל ששמעתי בזמן האחרון הרבה תגובות שהמחיר הזול בא לידי ביטוי. אז אם…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שבת שלום המחשב ישמש בעיקר לצפיה בסרטים, האזנה למוסיקה ומדי פעם למשחקים (לא כבדים במיוחד) חלקים שלא צריך לכלול בתקציב - צורב DVD ומסך למחשב (כבר קיימים) רכיבים עליהם אני נעול - זכרון 2GB HD 500 GB קירור פאסיבי לכרטיס מסך... קירור חרישי למעבד הכי חשוב - שיהיה שקט, מבחינתי שיבוא על חשבון הביצועים. תודה אורן.

• 14 תגובות
    • 715 צפיות
  12. שלום לכולם, בחודשיים הקרובים (תלות בנתב"ג) אני עומד לעבור מטעם מקום העבודה למאוריציוס. מלבד המחשב הנייד שלי (של מקום העבודה) אני רוצה לקחת איתי מחשב (נייח מיני או נייד) לשימושים פרטיים - סרטים, סדרות וגיימינג "קל" (1440P - משחקי באטלפילד לדוג'). התקציב הוא כ-10K (ש"ח) עם אפשרות לחרוג במידה והתועלת שווה את העלות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה ולא באופיס. מבחינת רכיבים, עדיף שהמחשב יהיה עם כמה שפחות חלקים "נעים" למרות שהמחשב יעלה איתי למטוס ושיהיה WIFI מובנה. חשוב לי שיהיה מחשב אמין (עד כמה שאפשר) מאחר ומימוש אחריות יהיה קצת בעייתי ולקנות במאוריציוס פחות רלוונטי בגלל היצע נמוך ומחירים גבוהים. דוגמה למחשב מיני שעלה כאופציה הוא…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום... הטילו עליי אתגר קטן שאני חושב שתוכלו לעזור לי איתו: מחשב High-End - רק מחשב, בלי מסך, בלי ציוד נלווה. התקציב הוא עד 6,000 ש"ח. אפשר אולי טיפה לגלוש. המחשב הוא בעיקר למשחקים, אבל גם לסרטי HD. ומהמשחקים - בעיקר ל-Flight Simulator. עד פה, הכל טוב ויפה. עכשיו יש גם חשיבות לגודל של המחשב - כמה שיותר קטן - יותר טוב ;D הגודל כן קובע במקרה הזה תודה רבה מראש לכולם.

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  14. שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט בין מפרט מבוסס אינטל לבין AMD... התקציב שלי הוא עד 4,500 ש"ח כולל מסך, אין צורך ברמקולים וכרטיס קול. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים, אינטרנט, תוכנות, גרפיקה ועריכת מוסיקה... אני לא מתכנן בנתיים OC אך אולי בעתיד... אני מעוניין במחשב חזק שילווה אותי לפחות ל3-4 שנים ויעמוד מול כל דבר אני מבקש שאם אתם נותנים מפרט תפרטו בבקשה למה בחרתם ללכת דווקא עליו...

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by YairGOW,

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1173 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 NZXT Havik 140, יחידות 1 ₪339 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3154 Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪896 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3707 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪336 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2703 ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Naxn 650Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3875 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 http://www.rsm…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eranir,

מעוניין לקנות מחשב + מסך 24". שימושים: שימוש משרדי רגיל, תכנות (בעיקר על Visual Studio ו-Matlab), קצת (ואולי בהמשך יותר) וירטואליזציה (vmware, virtual box), סרטים, וממש מעט משחקים. לכל שימוש שהוא אציין שאיני פריק של ביצועים, לא יקרה כלום אם משהו יקח עוד כמה מילי. הדבר שהכי חשוב לי בכל מקרה הוא השקט של המחשב (ולכן גם הבחירה של המארז). ניסיתי להתייעץ בשבועיים האחרונים בנוגע לרכיבים ספציפיים בפורומים השונים פה, ולצערי לא קיבלתי תשובות לכל השאלות. הפורום הזה נוטה להיות יותר פעיל, אז אני מקווה להצלחה גבוהה יותר. בכל מקרה, התקציב הוא לא קשיח לשום כיוון, ומהווה פשוט את ההערכה הנוכחית של מה שבניתי. לא אכפת לי לחרוג, בטח שלא אכפת לי לשלם פחות. אני אתחיל מהמסך - כרגע האופציה המוביל…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אשמח לכל סוג של עזרה משום שאני עייפתי מלנסות לדלות פרטים מהרשת או לסמוך על מוכרים למיניהם, אשמח לשמוע ממביני דבר. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין (מלבד מסך) למטרות עריכה, אנימציה (גם תלת) ובאופן כללי גרפיקה - בלבד - לא למשחקים. וקשה מאוד למצוא ביקורות חומרה שלא מיועדות או לשחקני משחקים או לאנשי משרד. אני עובד במקצוע אך לא מעוניין במערכת מקצועית הרדקור שעוברת את עשרות אלפי השקלים, ולא מעוניין בענייני אוברקלוקינג. המטרה היא לעבוד בנחת עם די מקום ומהירות כדי להספיק לכל הצרכים הביתיים ואלו של העבודה, ואני יודע שזה אפשרי ומעבר לכך במחיר של סביבות ה 4000 ש"ח מקסימום. אני יודעבאופן כללי שאני רוצה הארדיסק של 500 ג'יגה, זיכרון של 3-4, מעבד ארבע ליבות שהוא גם טוב( q660…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים. הגיע הזמן לשדרג את המחשב הקיים שלי (בתקווה שאפשר לעשות דבר כזה). האם ניתן לשדרג את המחשב בתקציב הנ"ל כדי להגיע למכונת משחקים טובה? האם צריך להחליף את הבורד או שפשוט אפשר לשדרג דברים עליו? מפרט המחשב מופיע מצד ימין. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by הורוויץ,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מסך: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1369 מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪738 זיכרון: OCZ 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV3GK אחריות: לכל החיים. מחיר: ₪482 כרטיס מסך: GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪981 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪148 מארז: THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU אחריות: על שלמות המארז הראשונית. מחיר: ₪284 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רוב התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד הייתי אומר ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( אין צורך ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10 ) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? המחיר נע בסביבות ה 3500. חריגה קטנה אפשרית. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא קריטי, כל עוד המחיר לא עובר בהרבה את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 100-200 אפשרית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? המחשב יהיה רב שימושי, עם דגש על משחקים (לא כבדים במיוחד) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות ספציפיות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. כנראה שלא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין משהו מסויים. אולי MMORPG בעיקר. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. הא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by באגירה,

1)תקציב: 2500 שקלים. חריגה מקסימלית: 50 שקל, למרות שאני באמת מעדיף שלא תהיה חריגה. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחסוך 200 שקלים, אבל לא אם זה יוביל לאיכות הרבה יותר נמוכה. 2) אני מתכנן להשתמש בו למשחקים, צפיה בסרטים ותכנות. הדגש במחשב הוא יותר על משחקים, בעיקר משחקי רשת. (WOW ו-LOL לדוגמא) א) visual studio 2010, firefox, VLC Media Player. ב) לא בצורה יותר מדי כבדה, אם כי ייתכן שבעתיד אשתמש בVS לצורכי פרנסה. ג) 1024 על 768. בעיקר משחקי רשת. רצוי שכמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב, אני לא מבין בזה כל כך. 3) אין צורך בציוד היקפי. 4) אני זקוק לכל הרכיבים. 5) צריך מפרט מלא. 6) שיהיה משהו סביר מבחינת הרעש, לא צריך להגזים לכאן או לכאן. 7) לא מתוכנן אוברקלוק. 8 ) יש לכלול הרכבת מחשב בחנ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://tms.co.il/product/6772 זה המפרט, התקציב הסופי הוא 4200, המחשב מיועד למשחקים כמו GTA IV, RACE DRIVER-GRID,Wanted-weapons of faith, FarCry2 וכו'.. אני לא מתכנן על רזולוציות ענקיות, אבל רזולוציות גבוהות לאיכות גבוהה! אני צריך חוות דעת על הספק שמוצג במפרט ואיך הוא בכלל יש בו צוואר בקבוק? העסקה כדאית? תודה לעוזרים.! שבת שלום.

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by roshman32,

שלום . יש לי את המפרט הזה : רציתי לשאול איך הוא .. בסדר? מקווה שמותר לשאול פה אם לא אז מצטער.

• 14 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by zbeng,

לא צריך מסך המחשב הוא לא למשחקים אלה רק לאינטרנט ולתוכנות לא ממש חזקות לא צריך מחשב חזק אבל משהו יציב שיוכל לעבוד הרבה זמן רצוף תודה...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.