עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BlackHawkDown,

הנה המפרט שהרכבתי אשמח לשמוע הצעות לדברים שצריך להחיליף Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 686.17 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 295.94 ] 2 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 155.14 ] 1 Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt [ ¤ 276.63 ] 1 Subtotal : ¤ 4677.57

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

1250 דולר בלי מסך. מחשב לגיימר. ניסיתי להרכיב לבד אבל אני לא יודע מה לקחת בעיקר מבחינת לוח אם. המחשב נקנה מחול כמובן אז תתייחסו למחירים ממוצעים בחו"ל בבקשה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  3. שלום לכולם! עוד שבועיים בערך אני עובר דירה והחלטתי שנמאס לי שיש לי מחשב משותף עם אמא שלי ואני רוצה אחד לעצמי. הרכבתי לעצמי מפרט לגיימינג כבד ועיצוב גרפי ואשמח לחוות דעתכם. בנוסף אני גם צריך המלצה על איזה ספק כוח מומלץ יחזיק לי את המערכת. הייתי שמח אם תאשרו לי גם שהמאדרבורד הזה תומך בOC. *הערה - מעבד לא בחרתי כי אח שלי עובד באינטל והוא קיבל i5 2500k אז מהבחינה הזאת אני סגור. *הערה 2 - אין צורך בציוד היקפי. יש לי עכבר ומקלדת מעולים וקניתי מסך חדש של דל U2410. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם אחרי סקר שוק ואחרי שהצלחתי לגרד 6000 ש"ח בלחץ למחשב נייד (מה שלצערי הוריד מהפרק את ה-6400 ati של דל) נשארתי עם שני מחשבים: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3464&catcode=166 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=693 שניהם, כפי שאפשר לראות בעלי אותו מפרט עם מעבד c2d וג'יגה זיכרון ב-5269. אם אני מוסיף עוד 512 mb ב-5282 אני מגיע לאותו מחיר. כאן אני בדילמה-מצד אחד c2d - שתומך בצורה אופטימלית בויסטה מול מעבד עם מהירות שעון איטית יחסית ומצד שני- אותו מחיר ל core duo אנא צדיקים וצדיקות, עיזרו לי בשעה קשה זו

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Mr.Pepo,

מארז ותכולתו בלבד, ללא צורב או כונן. אני מעוניין לשדרג בעתיד ל-DX10 ולהיות מוכן לשידרוגים עתידיים, כך שלא דרוש כרטיס מסך מפוצץ, אבל אני חושב שחובה מעבד קונרו ולפחות גיגה ראם. אבל אני סומך עליכם

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  6. היי, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של 3000 ש"ח עבור משחקים כבדים.. צריך להביא בחשבון שיש לי מסך Samsung LCD 206BW, מסך רחב ע20 אינצ'... בכל מקרה, אני לא מחפש ציוד היקפי למעט המחשב עצמו... גם אין צורך בספק חדש... בנוגע ל-OC, אני לא מחשב מתאים לאוברקלוק, ככה שקירור סביר יספיק פה...וגם לא איכפת לי מרעש שהמחשב יפיק.

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by _idank_,

אני רוצה ממש בקרוב להזמין מחשב ואני רוצה לדעת אם המפרט הזה טוב: מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X כרטיס מסך radeon x800gt 256MB pci-e הארד דיסק Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD זכרון Samsung 512MB DDR-II DDR 533 Memory כונן דיסקים Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FDD מה אתם אומרים על זה? עוד לא הזמנתי אפשר לשנות

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  8. אני צריך מפרט שיחזיק משחקים כבדים לזמן רב, כלומר, כמה שנים. אין צורך במסך (יש), רמקולים (מערכת סטריאו מחוברת למחשב), עכבר (יש) ומקלדת (יש). אני מוכן להתפשר לכונן קשיח לא גדול במיוחד, אני לא מוריד סרטים ומשחקים אז הוא לא יתמלא מהר. (יש עדיפות ל AMD, אגב). כרטיס מסך הייתי מעדיף מסדרת ה 6800 ויש דגש על ה RAM. אגב, שכחתי להוסיף, אני לא מתעסק באוברקלוקינג. הייתי מנסה להרכיב מפרט בעצמי, אבל אני לא מבין בזה הרבה ואני צריך עה של מבינים. מחיר... ממ.. בתחום ה 8000 ככה, יכול לגלוש קצת למעלה. - תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה, אני מכיר אותם כבר הרבה זמן ואף פעם לא ראיתי בהם אופציה לאחרונה חבר אמר לי שהוא מפנה לשם אנשים כי הם זולים ועושים את העבודה טוב עם הדיוטים, כלומר גם נחסך ממנו כאב הראש וגם אייבורי בסדר יצא לי בסו"ש לפני כמה זמן לראות מודעה שלהם, המחירים שם לא יאומנו (בעיניי לפחות) מחשב קומפלט עם מסך 17" ב3000 ש"ח?! וכרטיס מסך לא מובנה ולוח של MSI או ASUS... מחיר מדהים לכל הדעות אבל חייב להיות כאן משהו לא בסדר אחרת כולם היו מציעים כזה מחיר... 1400ש"ח למחשב קומפלט עם מעבד סלרון .... ואותו מפרט של חלקים, כלומר על פניו איכותי.... כיוון שאני יודע שיש פה כל מיני אנשים רציניים, מבינים ושעובדים בענף אני שואל אתכם, איך זה ייתכן? האם אייבורי באמת כל כך טובים או שיש כאן איזה פוילשטיק?! …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. לוח אם: DFI BLOODIRON P45-T2RS אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ אחריות: שלוש שנים. צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU אחריות: שנה. ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 אחריות: שנתיים. קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 - זמין במלאי …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אחרי הרבה שנים שלא חידשתי דבר במחשב, אני צריך מחשב שמצד אחד יריץ משחקים כבדים וחדשים על ההגדרות הכי גבוהות, פילטרים, רזולוציות וכו'... ומצד שני גם יהיה בעל כוח עיבוד רב כי אני בד"כ עובד עם מיליון תוכנות בו זמנית (מלא חלונות בדפדפן, מלא תוכנות למיניהן, כולל לפעמים תוכנות כמו פוטושופ וכאלו לעריכת סרטים) ואני מצפה לאפס המתנה לתגובה מצד המחשב... בקיצור - שהכל ירוץ חלק. צורב DVD וציוד היקפי למינהו לא נדרשים, כמו כן OC לא בא בחשבון בכלל... בניתי מפרט, ואחרי הרבה שינויים והחלטות הגעתי לדבר כזה: מ-KSP: Core 2 Duo E6300 Asrock ConRoeXFire-eSATA2 s775 945P DDRII 667 2xPCI-E Crossfire 2*512MB TwinMOS Hitachi Deskstar 80GB SATA II HEC Compucase CI-6A21 JSP-TECH PS-05 BIG FAN…

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by Stav155,

היי אז ככה מחפש נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו "משרדיים" (אופיס, גלישה, סרטים.. שימוש נוסף מעוניין כתחביב להתחיל ללמוד קצת עריכת סרטים ( לא משהו מטורף, רמה בסיסית.. חשבתי על היטפילם אקספרס ) הבנתי שהכרטיס מסך משחק פה תפקיד רק לא כל כך הבנתי כמה ולמה.. אין חשיבות למשקל. גודל מסך 15.6 או 17. מחשבים ששמתי עליהם עין: https://ksp.co.il/m/uin/74197?ref=select לא כתוב אם אפשר להרחיב פה זכרון? https://ksp.co.il/m/uin/75667?ref=select כנ"ל לגביי הזכרון רצוי עם מערכת הפעלה כלולה ושיהיה אפשר לשדרג זכרון ל16gb תודה לעוזרים כמובן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743038 או http://www.bestbuy.com/site/Gateway+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Ebony+Black/2930088.p?skuId=2930088&id=1218364887693 אני מעוניין לקנות מהאתרים הבאים ובמחירים הנ"ל. אני רוצה לדעת בבקשה איזה מחשב עדיף לי ביחס למחיר, ואיזה מחשב יותר חזק. (שימו לב שבacer יש כרטיס מסך) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי! אני גיימר ובזמן האחרון המשחקים החדשים כבר לא עובדים, או עובדים לאט ולא על מקסימום. הלכתי היום ל-ivory וקיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש שלפי המוכר אמור להעלות את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה לפחות לשלוש שנים הקרובות. הנה המפרט: מארז versa h21 thermaltake שחור x12cm2 ספק כוח a.pfc vs650 650w corsair מעבד אינטל ghz 6mb core i5 1150 quad 46903.5 מאוורר למעבד alpine 11 rev2 arctic cooling לוח haswell 1150 h81m-k h81 זכרון geil evo veloce hs 8gb ddr3 1600mhz דיסק קשיח פנימי y1tb sata3 wd blue2 צורב oem gh24ns שחור sata lg dvdX24 dl כרטיס מסך amd radeon r9 270x boost 4g-5 sapphire והמחיר הסופי הוא 4,000 שקל. אז בעצם יש לי 2 שאלות: 1. האם זה המחשב שמתאים לי, בתור גיימר? אנ…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום, אתמול הזמנתי את המחשב הבא: AMD64 Winchester 3200 Tray Asus A8N-Sli deluxe ThermalTake SViking VA4000BWS (מארז) Geil Value 2x512mb ddr400 cl2.5 Floppy 1.44 DVDRW NEC 3520B x 16 DL Leadtek Geforce 6600GT Extreme 128mb Western Digital SATA 160GB ZALMAN ZM 7000A Copper ספק כח Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE (כל הסיפור עלה 5999ש"ח ב-digma) רציתי לוודא שהספק אכן מסוגל להחזיק את המערכת וכי היא אכן תהיה יציבה וללא בעיות מתחים... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם, המחשב שמשמש אותי היום חגג 3 שנים לא מזמן ולפי דעתי הגיע הזמן להחליפו... אני רוצה מחשב חזק וטוב שישמש אותי ל 3 שנים הבאות. הדרישות שלו הן כאלו: *שיחזיק כל משחק ברמה עולה על הדעת ומעבר (אני משחק המון). *שיהיה מהיר והשימוש בו יהיה חלק (ללא יותר מידי שעוני חול). *אין כרגע וכנראה גם לא יהיה אוברקלוק (אין צורך לבחור מוצרים שיועילו באוברקלוק). *כונן SATA של 200Gb לפחות. *אין צורך בצורב DVD או בצורב בכלל. *אין צורך בשום ציוד הקפי. זה הכל להיום... בתודה ניר

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by s1nus,

http://img292.echo.cx/img292/2082/last29yf.jpg לפי הדיונים האחרונים פה, נראה לי שזה המפרט שאני ילך עליו אני גם נוסע לחנות אז אני יקנה שם איזה מאוורר או עוד סידירום אם צריך, וזהו ;] מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/4, ArmA 2/3, Far Cry 3 וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למען האמת, אינני בטוח כל כך לגבי המסך, שכן אצטרך לקנות אחד חדש בכל מקרה. בינתיים אני נוטה לכיוון מסך "21.5, ברזולוציית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 14 תגובות
    • 729 צפיות
  19. אני רוצה להקדים ולומר שעשיתי חיפוש ועברתי בפורום על כמה דפים. יצאתי קצת מבולבל ולכן בסוף פתחתי פוסט משלי. * מטרות המחשב: בעיקר ביתית פשוטה. מסמכים, אינטרנט, מדי פעם צפיה בסרטים. * גודל המסך:15.6. אני לא כל כך מבין מה יותר טוב לשימושים שלי, מבריק או מט. נראה לי שמבריק. * משקל רצוי: לא כ"כ חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: שיהיה HDMI. * כונן אופטי: כן. כונן קשיח - לפחות 500 GB, אם אפשר יותר, מבורך. התקציב הוא 1800 ללא מערכת הפעלה, או 2200 עם מערכת הפעלה.אשמח לקבל הצעות למחשב הכי טוב שנכנס בתקציב הזה שמתאים לשימושיי. ואשמח גם להצעות למחשבים באותו מפרט, עם מסך מגע. ז"א הצעות למחשב עם מסך רגיל, והצעות למחשב עם מסך מגע. ממש תודה.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. בכותרת רק המארז בלי שטויות למשחקים, מבוסס אינטל, בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by rishon,

היי אני רוצה מפרט למשחקים כבדים סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אני לא צרך ציוד הקפי אבל אני ישמח למפרט עם לקבל מפרט עם ציוד הקפי וגם מפרט בלי עם זה לא בעיה מצדכם. אהה ועם אפשר שהמפרט היה כולל צורב DVD ודיסק קשיח של 320 GB ומעלה (מה שהכי מישתלם ומתאים לתקציב) אהה ועם אפשר המלצה אל חנות לקנות מימנה ליד אשקלון (כולל בה אשקלון). אהה ויש לי עוד שאלה כמה יעלה לי לקנות דיסק קשיח חיצונה של 2TB ו500GB ושזה לא היה כולל בה מפרט תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  22. בעקרון אני לא משתמש כבד במחשב יחסית, רוב השימוש שלי בו מסתכם בגלישה באינטרנט, קצת פוטושופ ולראות סרטים, אבל אני בכל זאת רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה. Core 2 Duo E7200 2.53 Ghz GIGABYTE P31 DSL3 Kingston 2GB 800Mhz SeaGate 320gb 16mb 7200rpm NEC DVD +/- RW Sata x20 GeForce 9600 GT DDR3 512mb כמה אמור לעלות לי כזה דבר כולל מערכת הפעלה, מארז, רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך 19"? תודה.

23. Started by bigbosf,

שלום חברים הדרישות שלי מהמחשב הם כאלה : שיריץ את windows 7 בצורה חלקה בעקרון רק שימושי אינטרנט וסרטים לא יותר מזה לגבי האחריות הבנתי שגם מי שנותן 3 שנות אחריות כדוגמת דל עושה טריקים של שנה אחריות על הכל ושנתיים נוספות רק על חלקים ללא עבודה יש חיה כזאת? תקציב בסביבות 3000 אפילו פחות אם אפשר תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם , זה מה שקראתי ב FAQ , אשמח לתשובה לפני שאני משדרג סתם. מצורפת תמונה מCPU-Z [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני חייל ומחפש מחשב נייד שאוכל לעבוד איתו על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? פוטושופ / צפייה בסרטים (שאשים מראש על המחשב), קיובייס (למטרת למידה בלבד, התוכנה קיימת על המחשב החזק בבית), אינטרנט. * גודל המסך? 15 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות. (אופציונאלי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לכמה שיותר כניסות USB רצוי 3.0, (כונן חיצוני / עכבר חיצוני) * Bluetooth? לא חובה אבל טוב שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB ומעלה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.