עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ז"א עדיף לאחד מלוחות האם עם הכרטיס המובנה החזק. לא היה מקום בכותרת אבל עדיף גם ציוד היקפי בסיסי- יענו מקלדת ב50, עכבר ב50, רמקולים ב50. משהו פשוט. מסך איכותי וזול, דק, ז"א לא 30 אינצ' XHD, נגיד 17\19 אינצ' מחברה אמינה. מארז- לא משהו בומבסטי. צריך להראות בסדר. עדיף שהכל ייבנה בחנות אחת.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by haimcoen,

מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גרפקיה. עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. PHTOSHOP SOLIDWORKS ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?)רינדורים וכדו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם …

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב אופנה. הדגש הוא על יכולות טובות בכל תוכנות העיצוב הגרפי ב-4 שנים הקרובות. אם הוא יוכל לשמש גם לגיימינג קל, לא יזיק. אין בעיה שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה, אפילו רצוי אם זה מוריד את המחיר. תקציב: סביבות ה-5K. עדיף פחות אם אפשר. לעומת זאת, אפשר גם קצת יותר אם זה ממש הכרחי. גודל צג רצוי: 15'. יכול לרכוש באיזורי: ראשל"צ, ת"א, חיפה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. חבר שלי צריך מחשב למשחקים בעיקר ב3000 שקל בלי מסך בלי רמקולים בלי מקלדת ובלי עכבר עדיף AMD

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. סתכלוו תמפרט החדשש שהכנתי תגידוו איך הוא לדעתכם... מעבד:AMD ATLHON 3200(939 pins) box דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2 NCQ כרטיס מסך: GIGBITA\ASUS 6600 GT זכרון: 512*2 400 DDR TWIMNS\E-DATA מסך: LCD MAG 17' LP717 CD-ROM X52 רמקולים : 4.1 criatve + סאב וואפר מקלדת ועכבר אלחוטי עכשיו חסר לי לוח אםם וגם מארזז אבל מארז כבר ישלי משהו שנאי חושב עליו אז המלצות יתקבלו בברכה ואם אפשר לוח אם ממולמץ ומה דעתכם על המחשב שאמור להספיק לגיימר ממוצע שרוצה לשחק במחשב בלי בעיות במשחקים החדשים ביותר...

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by ili,

מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 655 1 655 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI 360 1 360 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 130 1 130 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 630 1 630 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 כרטיסי עריכה וטלויזיה‏ AverMedia Price Units Total AverMedia AVerTV Speedy FM TV Tuner PCI-E 249 1 249 מארזים‏ Price Units Total JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W 265 1 265 איך המפרט בסדר? לא לקחתי את המעבד E5200 כי הוא לא סו…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  7. אני מתלבט אם לקנות לE6400 שלי כרטיס BT של דל דגם 410 או דגם 370 כאשר ההבדל בינהם הוא תמיכה ב UWB.... עכשיו השאלה שלי היא מה UWB? כמה שימושי זה? *ההבדל עלות: 12$ (ה370 עולה 18$ וה410 עולה 30$)

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by zvilivni,

hiii, i am going to buy an hp laptop and i really dont know much about computers i am thinking about one of this models of HP I will order it from the hp website, where i can customize it like i want http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/series_can.do?storeName=computer_store&landing=notebooks&a1=See%20all&v1=series&jumpID=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/lateralnav_all_customizable_laptop_mini_netbook_series if someone can please help me with browsing it. I need it mainly for university, music, movies, pictures and maybe 1-2 games The dv6z is with amd and the dm4t is with intel thank you!! Zvi p.s i need a very quick answer because i got untill tomorrow to…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  9. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

לנובו חושפת את סדרת היוגה החדשה שלה, ה-900, שכוללת דגם מעודכן לקטגורית הניידים ההיברידיים עם עוצמה משופרת בהחלט, משקל נמוך יותר ושידרוגים נוספים לכתבה: http://hwzone.co.il/לנובו-עושה-יוגה-הכירו-את-סדרת-ה-900-החדשה/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. רציתי לדעת קודם אם המפרט פה הוא טוב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZIC2DQ6600IPC3 אם יש הצעות אחרות.. יתקבלו בברכה לא צריך ציוד היקפי. מחשב למשחקים כמו call of duty ודומים לו.. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  11. מעבד: Intel I5 6500 - Tray - מחיר : 1010 ש"ח קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר: 119 ש"ח לוח אם: Asus B150M-C מחיר: 465 ש"ח - קישור ללוח באתר של אסוס: https://www.asus.com/Motherboards/B150M-C/ זכרון ראם: Kingston HyperX Fury Black 2X8GB DDR4 2133MHZ CL14 - מחיר: 645 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC מחיר: 1665 ש"ח (בקנית נייח) דיסק קשיח: WD Caviar BLUE 1TB מחיר: 234 ש"ח SSD: של חברת Transcend בנפח 128GB מחיר: 220 ש"ח ספק כח: SeaSonic M12II EVO 520W Bronze מודולרי מחיר: 347 ש"ח מארז: Antec VSP-5000 מחיר: 197 ש"ח סה"כ: 4903 ש"ח כמה נקודות: 1. בתמונה באתר של KSP לכרטיס מסך הזה יש תמונה של WINDFORCE, המוכר ואני הסתכלנו והוא אמר שזה WINDFORCE, האם מישהו רכש את …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חבר המליץ לי עליכם אז הנה אני פה נעזר בכם. אני עכשיו עולה ל-יג' יד' בהנדסת תוכנה. אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של 2000-2400 שקל כל מה שאני צריך זה שיריץ אינטרנט ואופיס. מסך לא פחות מ12 אינצ' דיסק קשיח של 250 GB לפחות שהמחשב לא יהיה כבד, חשבתי על קילו וחצי ופחות. אני צריך סוללה טובה, לא חובה הרבה זמן אך ראיתי שיש גם סוללות לשעתיים, לא תודה שעתיים. סוללה שמחזיקה טוב אני לא צריך כונן דיסקים, אפשרי אך לא נדרש יש לי את שתי אלה שמצאתי : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JXFE017F2 אמרו לי לא לקנות כי זאת חברה לא מוכרת. ויש את זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=747061 תודה לעוזרים. אני רוצה כבר מחר לעשות הזמנה, אשמח לכל מי שיעזור לי בזה :]

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by almog4615,

שלום רב, יש לי מחשב חדש יחסית וינדוס 10 i7 3632QM 2,20 GHZ 4GB ram של LENVO E531 ומאתמול שום קובץ וידאו לא עובד לי, לא על המחשב לא משנה איזה player ניסיתי להשתמש בו, winodws media player, bs player, VLC player. גם קבצי וידאו או אדיו רגילים בפייסבוק או ביוטיוב לא עובדים לי. עשיתי כבר פעמיים system restore פעם ראשונה הבעיה נפתרה, אבל אחרי יום הבעיה חזרה על עצמה. אני לא רוצה לפרמט את המחשב אבל אם לא תהייה ברירה אני יעשה את זה. אשמח לעזרה תודה רבה לכם מקווה שזה הפורום שאני הייתי צריך לגשת אליו שסיפקתי מספיק מידע על הבעיה שלי

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  14. שלום, אני לפני בחירת נייד וחשקה נפשי בדל inspiron 6400 כתוב שם שהמעבד הוא: Intel® CoreTM Duo processor T2250 האם הכוונה למעבד בטכנולוגיה המתקדמת יותר או שזה המעבד בו אינטל "הלחימה" מעבד למעבד נוסף רק כדי לצאת לשוק עם אחד ליבה כפולה? עזרה דחופה בבקשה, תודה, SPC

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by julbo,

היי אנשים אני נוסע לאוסטרליה עם עצירה בתאילנד. אני מחפש נט בוק טוב ומאסיבי. עדיף לקנות בארץ או בתאילנד? ואם כן אז לאיזה מחיר לצפות? תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by 3p,

אין לי שמץ של מושג במחשבים ניידים. אני מניח שמה שחשוב שתהייה יותר משנה אחריות, לפחות 1GB זיכרון, מסך עדיף 15.4" אני לא סגור על התקציב, אפשר לחרוג קצת אם צריך.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. צריך מפרט הורדות כבדות באימיול וגיימינג(crysis,gta iv,virtua tennis,pes2009 ועוד) עד 3700 ש"ח לא כולל ציוד היקפי.. לא מתוכנן oc והשקט חדוב.. עם זה ממש הכרחי אז חריגה של עד 100-150 ש"ח..

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by Avicohen99,

1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברמת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב לעריכת אודיו מיועד לאולפן ביתי להקלטות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE 8.5 ולabelton 9.5 - פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by edeniki1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta V, Blade and Soul, Cod Black ops 3 (רוב המשחקים הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. הדגם הנ"ל הוצע ליעם 4GB זיכרון במחיר של 2900 ש"ח, עיקר שימושי בו יהיה גלישה באינטרנט (הרבה מאוד) וצפייה בסרטים (סרטי HD 1080). על פניו הוא נראה לי מצויין לצרכים שלי, הבעיה היחידה היא המשקל שלו 2.7 ק"ג!!! האם הדגם הזה מומלץ? האם אפשר למצוא משהו משתלם יותר במחיר כזה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 תת דגמים של dell Inspiron n5010 עם מעבד i5 ומסך 15.6: אחד עם כרטיס מסך מובנה Intel GMA HD והשני עם כרטיס מסך נפרד 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 אני סטודנט למדעי המחשב ורוב השימוש במחשב הוא לצרכי לימודים והרצת תוכנות כבדות. מידי פעם אני אשחק pro או משהו בסגנון אבל לא אריץ יותר מידי דברים גרפיים כמו גיימר. לאחרונה התקלקל לי כרטיס מסך NVIDIA SLI Dual GeForce 8600M GT שהיה בתוך מחשב Toshiba satellite לאחר שנתיים וחצי בלבד ככל הנראה עקב החום הרב שהוא פלט (אפילו מגש קירור לא עזר) - מה שהשבית לי את המחשב והמעבדה שמתקנת לפטופים של טושיבה רצתה כ-5000 שח בשביל התיקון. לכן כעת אני רוצה לקנות לפטופ חדש ורוצה לדעת האם הכרטיס הנפרד יגרום שוב לבעית חימום א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, מישהו יודע אם אני יכול להרחיב לאחר הקניה את האחריות לשנה על מחשב של דל שנקנה בחו"ל? וגם איפה אני מוצא את המסמכים שצריך למלא כדי להעביר את האחריות לארץ כך שאוכל לקבל תמיכה כאן ולא לשלוח את המחשב לחו''ל.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by shloosh,

הסתכלו במפרט שלי בבקשה. אני בעיקר משחק משחקים,גולש באינטרנט. אולי מארז או משהו לא יודע...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by asafku,

שלום ברצוני לרכוש את המחשב המשרדי ע"פ המפרט במדור מפרטים באתר אך אני לא מוצא חנות מחשבים אשר מחזיקה (פחות או יותר) את המפרט. האם מישהו יכול להעיר את עיני? תודה מראש, אסף

• 1 תגובה
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.