עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב לאחר כחודש של התלבטויות, החלטתי ללכת על ה- Asus N55SF, רק יש לי כמה שאלות ואי הבנות שהייתי רוצה לענות עליהם לפני שאני רוכש את המחשב. אז קודם, אפשר לרכוש את המחשב ב-3 חנויות (ממה שמצאתי עד עכשיו), רק לכל חנות יש תת דגם אחר, שאני לא הצלחתי לראות מה ההבדלים ביניהם: 1. KSP - הדגם הוא: N55SF-S1358V‎ - מעבד i7 2670QM 2.2GHZ והמחיר 5450 ש"ח 2. שניידר - לא כלכך ברור הדגם, אך המעבד הוא גם 2.2GHZ והמחיר 5289 ש"ח 3. חצי חינם (FRE)- דגם N55SF-S1188V והמעבד הוא 2.0GHZ המחיר 5329 ש"ח אז מה ההבדלים בין הדגמים ? לא הצלחתי למצוא ברשת כלום... והאם יש חנות מומלצת לרכוש אותו ? חוץ מזה, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים אחרים על המחשב, כי לפי הבנתי המון רכשו אותו בתקופה האחרונה, אם אתם יכולים ל…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מחשב לא חזק במיוחד אבל שיהיה חזק מספיק להריץ משחקים לא הכי כבדים. פרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג בעד 200 אני מניח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים ווידאו, אבל לא משחקים כבדים וחדשים במיוחד. ככה שלא צריך כרטיס מסך חזק. המטרה העיקרית זה World of Warcraft שאמנם מיושן אבל דורש משאבים רבים יחסית. ושיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? אני מעוניין גם במסך בתוך המחיר הזה, עדיפות ל20". לא צריך יותר מזה. גם לא צריך איכותי מדי, משהו שיספיק להראות משחקים בצורה ס…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי לכולם, הפעם אני רוצה לקנות משהו שהוא מעבר למחשב רגיל. אני לא יודע מה התקציב המתאים ולכן בשלב זה אשאיר אותו פתוח. המחשב צריך להריץ מכונה וירטואלית (אופטימלי, Hyper-V) אני רוצה להריץ Domain Controler את הדרישות שלו לא מצאתי. שרת TFS שירוץ על ליבה אחת לפחות ו שיהיה מוקדש לו לפחות 4 GB שרת SQL שירוץ על 2 ליבות לפחות ושיהיה לו 4 GB שרת SharePoint 2010 שירוץ על 4 ליבות לפחות ושיהיה לו 8GB עם דרישות הזיכרון של השרת עצמו וה DC אני לא חושב שארצה פחות מ 32GB. זה גם יאפשר לי משחק אם המחערכות שציינתי יהיו אטיות מידי ואולי ליצור עוד כמה מחשבים וירטואליים למטרותי. כמו שניחשתם זה מחשב נון לעבודה וניסויים שקשורים לעבודה, כך שאין צורך בכרטיס מסך מיוחד (למרות שאני שוקל ברצינות לקנות אח…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אוקיי אז כמו שאמרתי , אחותי מבקשת מחשב רק בשביל הסקייפ, אין לה עוד שימושים בו, לא פייסבוק ולא סרטים ולא אופיס. נטו בשביל סקייפ. אני יודע שהיא ממש ממש לא מבינה במחשבים, אבל אמרתי לה שאם יהיה לה מחשב, היא אולי עם הזמן היא תיפתח לעולם המחשבים והאינטרנט ובשביל זה היא תצתרך מחשב יותר טוב מן הסתם ולא רק "מחשב בשביל סקייפ" שוטטתי פה הרבה באתר וראיתי הרבה המלצות על מחשבי אסוס ראיתי שממליצים הרבה על המחשב הזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8310&CatCode=315 ויש את המחשב הזה גם - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 שניהם מעל התקציב, אבל אני אומר - אם כבר לקנות מחשב חדש אז שיהיה טוב גם לעתיד... לעומת זאת , יש את כל המחשבים שעולים פ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אבא שלי רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה לצפיה בסרטים ולצפייה ישירה דרך רשת האינטרנט. המחשב יושב בסלון אז צריך כרטיס רשת אלחוטי. וגם יציאת HDMI 1.. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD גלישה באינטרנט וצפייה ישירה חיבור לטלוויזיה LCD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אלחוטיים וכבלים הדרושים לחיבור השמע והתמונה. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מערכת רמקולים לקולנוע ביתי ( לא כלול…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איזה מפרט עדיף לגיימינג שיריץ משחקים על הכי גבוהה ויהיה חלק..? אני גם עושה CF הכרטיס מסך שלי הוא Radeon HD 6850 (אני רוצה גם שיהיה מחשב די שקט) מפרט ראשון עם ביצוע CF : מעבד: AMD PHENOM II X 4 965 940 940 ₪ לוח אם : GIGABYTE GA-MA790X-UD3P 500 500 ₪ דיסק קשיח WD 1TB WD10EARS 340 340 ₪ זיכרון 1333 Mhz KINGSTON 4 GB DDR3 ( 2 X 2GB ) 260 260 ₪ צורב SAMSUNG X22 sata2 DVD-RW 120 120 ₪ מארז ATX USB ON FRONT 1120 150 150 ₪ ספק כח 750CORSAIR CMPSU-750TX Retail 660 660 ₪ כרטיס מסך SAPHIRE HD68501G DDR5 1074 1074 ₪ מאוורר מארז Supersilent glacialtech 12” 104 ₪ + הכרטיס מסך שלי שלא צריך לשלם עליו Radeon HD 6850. זאת אומרת שיהיה 2 כרטיסי מסך. = מחיר של הכל : 4144 ₪ האם המפרט הראשון…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by katzar,

המטרות שלי במחשב הם בעיקר משחקים כבדים וסרטים של hd המסך שלי הוא 22 אינץ' ורזולוציה 1920x1080 ואם אתם רוצים לתת לי עצות למפרט שונה אז שיהיה רק מ- ksp או tms. מחשב מורכב מ ksp: מעבד: 695 ש"ח Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 קירור למעבד: 110 ש"ח Arctic Freezer 64 Pro http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3884 לוח אם: 365 ש"ח 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 כרטיס מסך: 1150 ש"ח HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8691 זיכרון: 235 ש"ח 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 דיסק קשיח: 189 …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, המחשב שיש לי עכשיו מת... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש, וזה תירוץ טוב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לחסוך, אבל מעדיף לא להתפשר יותר מדי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אבל במקרה הכי גרוע כ200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פוטושופ ומשחקים- שניהם מזדמנים, רב הזמן אני בדפדפן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה ה…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by evy,

שלום לכולם,אני צריך את העזרה שלכם כי אני כבר התייאשתי מזמן.אני סטודנט באוניברסיטה וקניתי נייד של טושיבה למטרת לימודים וקצת פנאי. המחשב לאחרונה מוציא רעשי שריקה חלשים שנשמעים בחלל החדר ודיי מטרידים את האוזן בזמן למידה.ביררתי את מקור הרעש הוא מגיע מהדיסק קשיח.גם יש תופעות לוואי לעיתים רחוקות שבעת הפעלת סרט או משחק,יש תקיעות זמניות מלוות ברעש כמו תקליטור תקוע...סוג של "טררררר" ותקיעת תמונה ,ואז חוזר לפעולה תקינה. שלחתי את המחשב כבר פעם אחת למעבדה של "מפעיל טושיבה" בפ"ת,וכמובן אומרים שהמחשב תקין,כיוונתי אותם לאיזור ההארד דיסק אהם אומרים שלא שמעו רעש חריג והבדיקות שלהם מציינות שהדיסק קשיח תקין.אך בכל זאת יעשו עידכוני ביוס,ניקוי מאבק וכל מני שקרים למיניהם. וכמובן החזירו לי את ה…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אהלן חברים! אני בונה מפרט לחבר (זה לא בשבילי , באמת) ואלה הדרישות: תקציב : עד 3500 ש"ח, לחסוך אם אפשר שימושים: גיימינג (כל סוגי המשחקים, הגדרות גבוהות) ופוטושופ (CS5 , למטרת פרנסה - הבחור מאייר) מסך: 19" , 1440X900 אין צורך בציוד היקפי נדרשת הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה win7 64 bit לא יבוצע OC רצוי לשמור על אופציה לשדרוג זיכרון (4 סלוטים בלוח), תיתכן קנייה בעתיד של מסך גדול יותר + כרטיס מסך חזק יותר, ולכן מעדיף לתת ספק כח עם קצת overkill זה המפרט שבניתי בינתיים: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by esaly,

היי! שמתי לב שהרמת בהירות בX200 נמוכה משמעותית משאר הניידים שיצא לי לעבוד עליהם... אולי זה רק אצלי? מישהו עוד שם לב לזה? פתרונות? מענות? תודה מראש לכולם!

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. שלום אני מחפש נייד שעיקר העבודה בו היא משחקים (דוגמא - world of warcraft , counter strike ) חשוב לי מסך כמה שיותר גדול 17+ מקלדת נוחה וכרטיס מסך שיודע לעבוד קשה תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eli_t,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם אופיס מוזיקה ומעט מאוד עבור משחקים, לא משהו כבד.. מסך בגודל 22 אינץ'.. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by c5123,

שלום אני צריך לקנות מחשב למשרד של אימא שלי חשבתי לקנות מ walla אבל ל MB היה בקורות לא טובות בכלל מה שמבסס את מה שאני חושב על האתרים\מחשבים האלה סתם אוסף של חלקים לא טובים לא משנה לנושא... טוב אז אני לא צריך מקלדת או עכבר רק מסך ומחשב 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב למשרד אתרים word exel לא משהו שצורך מחשב חזק 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5..האמת לא כלכך קריטי…

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עם יש משהו טוב אז לא לחסוך אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים גרפיקה סוסה ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) אממ אני משתמש טוטלי במשחקים כבדים ואלי יוצא לי למקסס לפעמיים אבל זה לא חשוב ומשתמש בביתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? תמליצו לי אל מסך טוב * לאי…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום להלן הפירוט לבקשת מפרט: 1. תקציב מקסימלי 3000, ניתן לחרוג במעט. 2. שימושים צפויים: עבודת תכנות כבדה (visual studio 2010 + sql server managment והרצת IIS כחלק מהבדיקות). בנוסף הרצת סרטים ב Full HD. מסך: רזולוציה 1920X1080, גודל 40 אינץ', סוני ברוויה. 3. אין צורך בציוד הקפי 6. שקט חשוב במידה בינונית-גבוהה, ישב בסלון. 7. מתוכנן אוברקלוקינג רק אם חייבים ואין סכנה גדולה לשריפת הרכיבים. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. גר במרכז,מ KSP שווה לקנות? 10.מארז שנראה די טוב, ושאפשר לשים אותו בסלון מבלי להתבייש 11. יכול להיות שבעתיד אוסיף כרטיס מסך חזק יותר. 12.זיכרון 4G כעת כשאני מניח שעוד שנתיים יכפיל את עצמו. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, המתנתי עד עכשיו עם הקנייה בגלל הפשלה של INTEL, לפי מה שהבנתי הבעיה אכן נפתרה. אז הגיע הזמן לחגוג. כבר הוצאתי מעל 2000 שח עבור המסך, אז יש לכם עוד 4500 שח לביזבוזים. 1. התקציב כפי שציינתי בסביבות 4500 שח.עדיף לחסוך עם ניתן. מארז וכן הלאה. במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב ב 500 שח. 2. המחשב נועד לעבודה בתוכנה גרפית תלת מימדית כגון Rino, ומשחקים ב 3D כגון two worlds 2 ,tomb rider. את המסך כבר קניתי, מסך 120Hz לתלת מימד LG W2363D.המסך ברצולוציה FHD 1080/1920 . 3. רצוי גם ציוד היקפי מקלדת ועכבר,אני לא צריך משהו מיוחד "wire less או ל- gameming". 4. הכי חשוב המלצה, היכן לקנות את המשקפיים IR ולא RF !!! 5. אין כל כוונה לבצע אוברקלוק. לא מבין ולא מכיר משהו שמבין,…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לשימוש במשחקים..... מעבד: CORE I5 2300 2.8 לוח אם: GIGABYTE P67A-UA3-B3 S1155 זיכרון: DDR3 1333 2X4 MUSHKIN BLACKLINE EDITION כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 DX11 ספק: SEASONIC 600W ACTIVE PFC 80+ 12CM כל שאר החלקים כמו מארז, דיסק קשיח וכדומה, לא צריך כי יש לי כבר. מחיר כולל עבודה ומע"מ 3750 שח ועוד שאלה. האם במערכת הזאת הביצועים יהיו משמעותיים בהרבה ממערכת הישנה העכשווית שלי? והאם שווה להכנס לזה בכלל? E8400 MSI P43 DDR2 4 GB RADEON 4870

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום היקרים, אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על מחשב העונה לדרישות הבאות: 1. תקציב המקסימלי = 2500. לנסות לחסוך - בכל מקרה לא לחרוג (אלא אם יש סיבה ממש ממש טובה). 2. השימושים הצפויים של המחשב = עבודה משרדית + הרצת אפליקציות כבדות (מעבד+זכרון). כרטיס גראפי לא חשוב - אין תכנון לשימוש במשחקים. אפשר בהחלט להסתפק בכרטיס on-board. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות. 9. חנות באזור המרכז. 10. בקשות מיחדות: חובה - מעבד אינטל בלבד. לפחות i5. 11. לא מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך. 12. חשוב לשמו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים. כלומר, שיריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות למשך השנתיים-שלוש הקרובות לפחות. זה המפרט שנתנו לי ב-KSP כשאמרתי להם מה אני מחפש. נראה לכם סביר? המחיר נראה לי בסדר, אם כי אני כמובן אשמח לשלם פחות על מחשב עם יכולות דומות. אשמח לכל תגובה מועילה. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x…

21. שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת לפטופ עדכני עם יכולות ממוצעות+ למטרות עבודה עם ציודי סיסקו וג'וניפרים ולימודים. בעיקרון המחשב צריך להריץ 4-5 תוכנות GNS3 בו זמנית ברקע וכמו כן אמור להריץ HP NA וHPOV ואם אפשר גם UNICENTER בצורה סבירה למטרות ניטור ובקרה מדי פעם ובעיקר ללמידה והרצת פקודות. המחשב צריך גם להיות עם USB/ESATA וכונן דיסק (לא חייב DVD). המחשב שכרגע עונה לי על כל הדרישות האלה הוא המחשב הזה : http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-2310m.htm והמחיר שלו גם מעולה בשבילי, השאלות הן: *איך הוא מבחינת איכות בנייה? הוא נראה קצת לא איכותי פלסטיקי.... *מבחינת דגם - האם ידועות תופעות עם הדגם הספציפי הזה? *הבנתי שסדרת הVOSTRO של דל לא חזקה מבחינת…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. תקציב - מקסימום 2500 . אם יש ב-2000 או פחות, מה טוב מטרות המחשב - בעיקר אינטרנט ואופיס גודל המסך - 13-16 משקל רצוי - לא קריטי סוללה - שעתיים-שלוש זה בסדר אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן DVD נפח כונן קשיח גם לא קריטי במיוחד איו העדפה לחברה מיוחדת, אחריות עדיף ל-3 שנים (לא צריך בינלאומית) ממש לא חובה שיבוא עם מערכת הפעלה העדפה למחשב שלמישהו יצא להתנסות בו ... תודה רבה :-)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Orong,

יש לי מחשב שאני מוכר, המפרט שלו הוא: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המארז אחד היפים יש תמונות מי שרוצה. המעבד ב OC ל 3.4 יציב. כמה כסף הוא שווה היום למכור ביד שנייה?[/td][/tr][/ta…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nexus2555,

צהריים טובים אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. באופן מפתיע נתקלתי בבעיה למצוא לוח אם עם יציאת eSATA במחיר שפוי (500 ש"ח ומטה). מצאתי רק את הלוח של אינטל שמספק הכל במחיר ראציונלי. האם הלוחות של אינטל אמינים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass Effect 3(כשיצא), Fallout 3, Shooters -מהי הרזול…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, לאחי היקר יש יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו במחשב חדש. תקציב כ - 4200 ש"ח, עיסוקים עיקריים שלו במחשב משחקים כבדים ברזולציות גבוהות, והורדת סרטים בלו ריי תעזרו לי כי בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מלחמה call of dutyעוד משחקים די כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים