ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
ההורים בשעה טובה מחפשים להחליף מחשב. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, אופיס וצפיה בתמונות. משחקים הם לא שיקול. אם יש future proofing קל שניתן לעשות בשביל שיהיה ניתן להתאים את המחשב יותר לעריכת סרטים (בהוספה עתידית של כרטיס מסך), אשמח לדעת - אבל זו לא עדיפות משמעותית. המחשב הקיים נמצא בשימוש כבר מעל 10 שנים (והחדש לא יוחלף בקלות), כך שהמטרה היא לייצר מחשב שהם יוכלו להנות ממנו לאורך זמן עם איזושהי אפשרות הרחבה במידה של שינויים בדרישות. דיסק קשיח למטרות אחסון יעבור מהמחשב הקיים, וכך גם הציוד ההיקפי - כל השאר חדש. ולא שאני צופה בעיה - אבל הציפיה מהמחשב היא להיות שקט. המחשב ככל הנראה ירכש מ- KSP ממטרות של זמינות פיסית לסניף למטרות אחריות (…
-
- 15 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג קל, אני כבר לא מעודכן בעולם החומרה והטכנ' החדשות לכן אני צריך את העזרה שלכם :) מצורף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח אפשר לחרוג אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 850evo 250gb שאני אצרף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחפש להורים שלי בשביל אינטרנט ואופיס, הם לא צריכים משהו חזק מדי - רק חשוב שיהיה כרטיס רשת בשביל WIFI (עדיף פנימי לדעתי) לפי חוקי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 - אם הכרחי אז אפשר לחרוג ל2200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב שיהיה שקט …
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן! אשמח לשמוע מה דעתכם.. אז ככה, אני חייל וחוסך המון זמן במטרה לקנות מחשב נייד חזק וטוב עם מסך מגע ועט איכותי.. השימוש העיקרי שלי בו יהיה עיצובים בפוטושופ ואילוסטרייטור ומידול בסקצ'אפ (מתכנן להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואחרי הצבא ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים ככה שחשוב לי שהמחשב יתאים גם לזה)... אני מתלבט בין שתי דגמים אפשריים, 1. Surface laptop 2 עם מעבד Intel Core i7-8650U 256 gb זיכרון ssd 8 gb ram המפרט המלא: https://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד--microsoft-surface-laptop-2-black-core-i7-8gb-256gb#designbox_768 2. Dell Inspiron 13 7000 2-in-1 7391-10510U1G51IUOS …
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לילה טוב חברים, מחפש המלצה למחשב נייד טוב ללימודים לחברה. לא צריך חיית עבודה אבל לפטופ טוב שיסחוב כשצריך וישרת אותה בשנים הקרובות. מצאתי 2-3 שאני מתלבט ביניהם, כמו-כן פתוח להצעות נוספות. זה הראשון: https://ksp.co.il/?uin=48390 בנוסף יש אפשרות כנראה להביא את זה שכבר לא במלאי ב-2340: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:v6ObckLnd2QJ:https://ksp.co.il/%3Fuin%3D52754+&cd=5&hl=iw&ct=clnk&gl=il ההבדלים המהותיים ששמתי לב אליהם זה שבראשון המסך FHD לעומת השני שכתוב לו רק HD משום מה. בנוסף יש לראשון כונן אופטי (פחות קריטי), הבדל נוסף לא קריטי במצלמת הרשת והבדל מהותי בכרטיס הרשת שלא קיים בשני משום מה, כמו-כן חי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לעבודה משרדית. (גלישה באינטרנט בלבד) בנוסף אצטרך מסך חדש, 24 אינץ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 (כולל מסך) - חריגה גג עד 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. צפייה בנטפילקס . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, מקוה שתוכלו לעזור לי... אני מתכוון לרכוש מחשב נייח ברמה סבירה (לא מהזולים ולא מהיקרים) שישמש אותי לעבודה מהירה עם קבצים גדולים (בעיקר אקסל/VBA) ובכלל. הכיוון הכללי הוא מעבד i5 וכונן SSD. יש לי כמה שאלות/תהיות עקרוניות לפני הרכישה. 1) האם כדאי לקנות מחשב בהרכבה או מחשב מותג שכבר מורכב? 2) ולגבי חנויות, האם כדאי לקנות מ-KSP? מ-Ivory? מהם קיבלתי הצעות ב- 3,000 ש"ח למחשבים בהרכבה. שירות ואחריות אצלם כמובן. או אולי מ-BUG? שם קיבלתי הצעות למחשבי מותג DELL, HP. מחיר קצת יותר גבוה. 3,200-3,400 ש"ח. שירות ואחריות עד הבית! 3) בהצעות של המחשבים בהרכבה המפרט כולל HDD 1TB + SSD 240/250GB. בהצעות של מחשבי המותג המורכבים מראש המפרט כולל גם HDD 1TB אבל…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - פרמייר adobe premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שישנה נטיה להמליץ כברירת מחדל על ספקים בעלי הספק גבוה למדי (550 וואט לכל הפחות, ואף 650 וואט) עבור מפרטים "בינוניים" לכל דבר ועניין. אני תוהה מהי הסיבה לכך. ניתן הרי למצוא שלל בחינות שמראות שצריכת ההספק של מערכת "בינונית" היא סביב ה 250 - 350 וואט. לדוגמה, הבחינה הזו של Gamers Nexus, אתר רציני מאוד. דיון נעים
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K ש"ח, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך 144hz (ניתן לא להחשיב את מחיר המסך בסכום הסופי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך את כל הרכיבים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לכמה שיותר שקט, לא על חשבון ביצועים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשבים הניידים בישראל הם מיושנים ביחסית לעולם. בעולם יש דור תשיעי ובישראל לא מצאתי בכלל, כרטיסים החדשים של RTX הם עדין דבר נדיר בישראל כאילו אנחנו מדינת עולם שלישי. עכשיו לעניין אני מעוניין לקנות מחו"ל מחשב נייד, עכשיו אני רוצה לדעת לאיזה חברות יש אחריות בינלאומית שאכן שתופסת בישראל ?
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ביקשתי המלצה על מפרט בתקציב נמוך יותר, בתחילת השנה, אך הרכישה שתכננתי לא יצאה לפועל ואני מבקש עצה שוב (קצת שינויים): אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני (שני) להוריי. מסך וציוד היקפי כבר יש (והמסך בסדר). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח וגמיש במקרה הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים מזדמנים של הוריי, שלי בביקור, של אורחים. סוג השימושים: גלישה באינטרנט, דוא"ל, עריכת מסמכים, צפיה במדיה (לא 4K וכנראה גם לא 2K). המטרה כאן היא שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 4 או 5 שנים בלי שנרגיש שהוא איטי; ורצוי יותר מכך בתור מחשב איטי-אך-נסבל מבלי שהחומרה תתקלקל. …
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן שאני אקנה מחשב חזק שיוכל להתמודד עם הדרישות הגבוהות של אימון מודלים של למידת מכונה אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח ועבודה על אלגוריתמים של למידת מכונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבור פיתוח ועבודה על למידת מכונה ולכן יש צורך בכמות RAM גבוהה וכן בכרטיס מסך חזק ( CUDA…
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, צריך מחשב נייד חדש, ואישתי בארה"ב עוד שבועיים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000-1500$ לקניה מקומית בניו יורק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני 4K בפרימייר זה האינטסיבי ביותר, ללא משחקים. מניח שכדאי שיהיה כרטיס מסך לא מובנה. חובה לפחות 16GB זיכרון, רזולוציה לפחות 1920x1080 ומתלבט אם 4K גם נוח לעבודה. כמובן שמסך עם צבעים מדוייקים עדיף. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמ…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500₪, אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. מעדיף להישאר בחלק התחתון של התקציב. (הערות לגביי הרכישה בסעיף השמיני) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור טיסה (P3D), תכנות בסביבות עבודה שונות, יתכן שימוש ב-Unity, סיכוי טוב לשימוש בלינוקס (ככה שחשוב שתהיה תאימות גם ללינוקס), שימושים סטנדרטיים כמו אינטרנט ואופיס, עריכה של תמונות בפוטושופ ולייטרום, מדי פעם עריכת וידאו ב-4K. (מדי פעם = פעם בכמה חודשים, לא קריטי מאוד) חשוב לציין שעיקר השימוש במחשב הוא סטנדרטי לגמרי, אני רוצה שהסימולטור ירוץ בצורה טובה, לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, אבל כן שיראה טוב, בסך הכול אשתמש…
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, צריך עזרה עם מפרט למחשב חדש,מעוניין במפרט של אינטל,לוח עם עם יציאת SPDIF כרגע שומר על הכרטיס מסך 1600 שלי לפחות עד שיירדו המחירים של ה2600 SUPER, יש לי כונני SSD SAMSUNG אולי אפשרי להוסיף איזה NVME מומלץ, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , FULL HD להרבה שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, כונני SSD SATA שכבר יש לי, כונן NVME מומלץ יהיה נחמד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מעבד 1.6 אבל NVME וראם 12 https://www.bhphotovideo.com/c/product/1470614-REG/lenovo_81n8009fus_s340_i5_8265u_12gb_512gb.html/quick-compare 2. מעבד I7 אבל מעבד גרפי חלש? (ואיביי פחות אמין?) https://www.ebay.com/itm/163727029157?ul_noapp=true 3.האם הוא מספיק דומה לקודמים כדי לחסוך 100$? https://www.bhphotovideo.com/c/product/1443701-REG/dell_i5570_5262slv_inspiron_15_i5_8250u_8gb.html תודה רבה רבה. למקדישים מזמנם לטובת הכלל!!!
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב שיתמוך בצורה טובה בתוכנות ליצירת הדמיות ורינדורים כמו - 3dmax , vray וכו' 1. מה התקציב המירבי? 5000 - 3000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3dmax , vray, רינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 2 כונני ssd, וזיכרונות DDR3 8*4 סה"כ 32 גיגה, יש לי צלעות קירור, וספק כוח (לא יודע אם מתאים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שימוש ביתי 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמנו (לפני שנה וחצי..בערך) התייעצתי לגבי שדרוג, ולא הוצאתי את זה לפועל ובצדק כי המחשב עדיין החזיק יפה מבחינת גיימינג. כיום אני כבר מרגיש את הירידה בביצועים, ואני שוקל האם כדאי לשדרג, וכמה יעלה שדרוג ראוי. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל על 240 FPS, אבל לפחות שיעבוד בצורה חלקה ויחזיק לשנה-שנתיים הקרובות. אם שדרוג לטובת המטרה הזו יצרוך החלפה של יותר מדי רכיבים, האם יהיה עדיף לרכוש מחשב חדש וזהו? אשמח לדעתכם בנושא בנושא התקציב לשדרוג, מניח שעד 1.5-2K, אבל מעדיף כמה שפחות. דבר נוסף, יש תקלה בספק הכוח במחשב. הדגם שלו הוא FSP HYPER 600, וכשאני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים שמפסיקים אחרי כמה דקות, ולעיתים רחוקות הרעשים חוזרים ומפסיקים אחרי דקה. זה לא…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. מחפש מחשב נייד חדש. אשמח להמלצות. שימוש ביתי פלוס עבודה בדרכים לפעמים. חשבתי על מחשב מתקפל 2 ב-1 כולל מסך מגע. צריך שיהיה מסך 15.6״, המליצו לי בכיוון לנובו יוגה 9i. 16GB ram, 4K HUD , 1T מאוד התרשמתי. אך התבאסתי על חסרונות- מעבד i7 מדור 10 ולא 11. מגיע עם כרטיס מסך משודרג שלא בטוח שאני צריך (מייקר ומכביד על המשקל). אין יציאת HDMI ובאופן כללי לא מספיק חיבורים.... אשמח להמלצות
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב i5 750 דור ראשון כבר הפך ללא רלוונטי (מזמן..) מעוניין לרכוש חדש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 = חריגה עד 6500 ש"ח כולל מסך ! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (לא High End), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באיכות 2K - אם התקציב לא מאפשר אז מפרט מבוסס FHD - עדיפות ל 27". 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מסתפק בין שני מחשבים - אני לא צריך משהו 'כבד' - בעיקר אופיס וגלישה הלנובו - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1126892 האסוס - https://www.king-pc.co.il/product/מחשב-נייד-asus-pro-x440fa-fq2762t?aff=Zap&aff_a=1 שניהם באיזור 1400 ש"ח. אגב, אם אתם חושבים שיש עדיפות לרכוש משהו אחר בסדר גודל של המחיר הזה - אשמח גם כן לשמוע.
-
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אישתי רוצה לשדרג את המחשב. יש לה הרבה פגישות בזום אז רוצה אחד עם מצלמה טובה. נתתי לה את המחשב גיימינג אסוס GL504G שלי אבל הוא כבד (2.5 קילו), לא נוח לה וגם המצלמה במיקום מחורבן ובאיכות זבל וכנראה שגם הסוללה שלו נשחקה. היא תשמח אם המקלדת והעכבר יהיו ברמה גבוהה עם פידבק לחיצה. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. מבחנית ביצועים אין גרפיקה או משחקים, רק עבודה משרדית ומדי פעם הרצה של סרטים. לא צריך הרבה מקום אחסון. רצוי שיהיה גם חיבור רשת קווי. יציאת HDMI חובה כמובן. 8 גב זכרון. אין צורך במערכת הפעלה. יש כל כך הרבה דגמים.. נשמח להמלצה איזה כדאי לבדוק.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב. ספק הכח שלי, מסוג DR-300TFX שבק חיים. חיפשתי ארוכות באינטרנט ולא מצאתי מקום שמציע ספק זה למכירה. אשמח לעצה איזה ספק כח אוכל לקנות במקום, שיתאים במקום ספק זה. לוח האם שלי מסוג GA-H61M-S2PV. אציין שחיפשתי באינטרנט ולא מצרתי מידע מתאים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום, אני סטודנטית למדמ"ח ואני מחפשת מחשב נייד חדש. כשהנוכחי (HP ProBook 430 G5) חוגג 4 שנים יחד עם התואר שלי, ומזמן כבר לא עונה על הצרכים שלי. חשוב לי: עוצמה - גם לצרכי תכנות (העיסוק העיקרי שלי, בגדול. מדי פעם משתעשעת קצת עם גרפיקה קלה (ב-Publisher, אבל הגיוני שאתפתח למשפחת Adobe בקרוב) ומעט 3D לעתים (Unity). כ-16" של איכות תצוגה ראויה (אני סובלת מאוד מהמסך ה-liveless של הנוכחי) התכונות שחשבתי עליהן הן +16RAM, 512 SSD, i7 Gen10. אני לא סגורה על המעבד, כי אני לא רוצה להוציא כסף סתם על תכונות שאני לא צריכה. השימוש הוא אינטנסיבי - לפעמים 12 שעות ביום. לא חשוב לי: חיי סוללה משקל (עד 2 ק"ג, אני בדרך כלל לא לוקחת אותו לקמפוס)…
-
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-