ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב חדש עכשיו קניתי מסך DELL 2407WFP ואני צריך רק את המחשב עצמו בלי עכבר מקלדת ורמקולים שאותם אני מביא מnewegg. לגבי רמקולים אני כבר הזמנתי משם את הZ-5500. ועכבר אני אקח או את הHABU או את הG5. ומקלדת משהו סטנדרטי. אפשר לחרוג רק אם זה הכרחי. מה גם מאוד חשוב אני רוצה לעשות רשת בבית בין שניי מחשבים עכשיו מה שמאוד חשוב זה שהראוטר לא יפריע למהירות הורדה ולעלאה. יש לי 1.5 הורדה ו 0.5 העלאה. הבנתי שיש איזושהי בעיה עם ראטורים בארץ. לא מפריע לי להביא את הראטור ושני הנתבים מחו"ל אם החלקים שם יותר אייכותים. מתוכנן OC והמחשב למשחקים כבדים. מה שכן אני לא רוצה להביא חלקים מארה"ב רק אם זה הכרחי ואין אותם בארץ. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב שייועד למשחקים ולכן עליו להיות חזק דיו קיבלתי הצעה 1 (מופיע 1.jpg ) כמו כן מחשב שאמור להיות לעסק ולא חייב להיות חזק מאוד קיבלתי 2 הצעות שנראות טוב.( הצעה 2+3) אשמח לקבל את חוו"ד דעתכם הן על המפרטים והן על המחיר. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 9.01.2007 בשעה 13:38:20 במקום הראשון שלחתי בטעות קובץ אחר - מצ"ב המפרט להצעה ראשונה[attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים צהריים טובים אני רוצה לרכוש מחשב חדש, מחשב שמיועד בעיקר לצרכים הביתיים של אדם ממוצע. קצת משחקים, אינטרנט וכו'. יש לי מספרות שאלות: א. לוח אם - מהו הצ'יפסט הטוב ביותר שקיים כיום עבור מעבדי AMD 64 ו-Athlon XP? ב. מהן הטכנולוגיות (אני מתכוון צ'יפסט ו-GPU) המומלצות כיום עבור מחשבים שהיעוד שלהם הוא כפי שציינתי? אם זה אפשרי - לצרף קישורים למדריכים או השוואות באינרטנט, ופירוט לגבי כל שאלה כך שאני אוכל קצת להבין מה עומד מאחורי התשובה. בתודה מראש ויום טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על הפוסט הקודם פשוט לא שמתי לב :-\ קודם כל אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש של סטודנטים וגם להריץ משחקים בינוניים אבל חשוב שיהיה אמין ולא סתם חומרה זולה שיתחיל להתקלקל אחרי שנה...יחסית למחיר בחרתי במפרט מוכן של KSP בעיקר רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה,חברה לא כל כך מוכרת אבל בגלל שרציתי LCD לא יקר מאוד בחרתי בזה ואמרו לי שזה מסך טוב(לא הכי טוב אבל בסדר) מה אתם אומרים זה שווה את המחיר??איך הביצועים שלו נחותים או שאפשר להגיד בינוני??והאם זה שווה את המחיר שלו?? מעבדי אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי פה מפרט שהייתי רוצה לדעת מה מיותר בו ומה אפשר לשפר בו על מנת שהמחשב ישמש למשחקי גרפיקה שונים כגון sims gta4 וכו' המפרט הוא כזה: לוח אם: full atx msi p43 neo-f(לא G41) מעבד: intel quad Q9400 זיכרון: 4096MB DDR2 800MHz כרטיס מסך לא משולב: geforce 9500gt 512mb (סידרה 9) דיסק קשיח: 1000GB sata2 32mb כרטיס קול: 8 ערוצים (7.1) עכשיו אני לא צריכה כונן DVD ולא כונן דיסקטים וציוד הקפי מה שכן רציתי לשאול האם אני יכולה לוותר גם על כרטיס רשת כי יש לי בבית אחד (קצת ישן- אבל עובד) רק אם זה לא פוגע בביצועים של המחשב כל המפרט הזה עולה 2520 ש"ח מה יש לכם להגיד עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, בעקרון, היא מעמיסה על המחשב מבלי לשים לב, מתקינה מלא תוכנות ועושה בו שימוש של צריבות, MSN אינטרנט ופה ושם תוכנות גרפיות. לדעתי, כיוון שהיא מבזבזת הרבה משאבים והיא רוצה את המחשב לטווח הרחוק רחוק... אז כדאי כפול ליבה חזק עם הרבה זיכרון! לגבי הכרטיס מסך, שיהיה סביר, אם ניתן להכניס בתקציב. אם לא, אז עדיף מעבד וזכרונות איכותיים והעיקר, שהמחשב יטוס! גם אם יהיה EMULE, KAZAA ICQ MSN ופוטושופ ברקע, שיטוס! לגבי המארז ושאר ירקות, שיהיו כמה שיותר שקטים! זה הכי חשוב! אם ניתן ליצור מפרט איכותי בפחות כסף , אז גם סבבה. בתודה מראש, דן
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אחרי הפעם האחרונה שביקשתי פה מפרט השתנו קצת דברים ובסוף התקציב גם גדל אמממ חשבתי על שני מפרטים שההפרש עלות ביניהם הוא בערך 900 שקל... די התלהבתי מהכפול ליבה שלא ממש יקר של אינטל, וההבדלים בינו למעבד השני אמנם לא גבוהים (בערך אותו דבר אני חושב) אבל חשבתי לקחת עכשיו כפול ליבה כדי שיתמוך בעתיד במשחקים עם תמיכה בכפולי ליבה מפרטי אינטל: דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1770 ¤ 1 ASUS P5WD2 PREMIUM 1450 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 880 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 580 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1150 ¤ 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 325 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 An…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ;D אני רוצה לקנות מחשב טוב,אבל ממממש טוב,התקציב שלי הוא כ-20 אלף שקל. אתם יכולים להרכיב לי בבקשה משהו פצצתי כי אני לא ממש בעינינים.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_339&products_id=3325 האם המחיר שווה ? מה מומלץ להחליף ובאיזה מסגרת מחיר ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים ותוכנות עריכה כמו 3DSMAX,MAYA2012 ואפטר אפקטס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו ממש משמעותי עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects,MAYA2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר סריקה של המחשבים המוכנים שמוצעים באתרים, מצאתי בעיקר מפרטים קצת תמוהים, אז אני פונה לעזרת המומחים הלא משוחדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף, אפשר חריגה קלה אם יש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, לא תחרותי, רק להגיע ל-60 FPS במשחקי AAA כמו Assassin's Creed Valhalla. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש 2 כוננים קשיחים חיצוניים אז לא צריך הרבה אחסו…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: P-4 3.0 GHZ (BUS:800 MHZ, H-T 1MB S775) 1100 ש""ח לוח אם: MSI 91P-COMBO?(915) DDR 1+2, PC -E 850 ש"ח DDR 400 256MB KING MAX BGA 260 ש"ח דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 (8MB) 390 ש"ח כוננים: 1.44, CD-ROM, DVD DVD TOSHIBA X16 160 ש"ח מארז: 2209 ATX MIDI PFC, USB 160 ש"ח סך הכל: 3190 ש"ח ניראה לי די ייקר כי זה לא כולל מסך וגם אין פה כרטיס מסך וקול. אולי צריך להחליף את הלוח אם?ולהוסיף כרטיס מסך שלא יהיה ON-BOARD?? תגישו הצעות.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מסתפק בין שני מחשבים - אני לא צריך משהו 'כבד' - בעיקר אופיס וגלישה הלנובו - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1126892 האסוס - https://www.king-pc.co.il/product/מחשב-נייד-asus-pro-x440fa-fq2762t?aff=Zap&aff_a=1 שניהם באיזור 1400 ש"ח. אגב, אם אתם חושבים שיש עדיפות לרכוש משהו אחר בסדר גודל של המחיר הזה - אשמח גם כן לשמוע.
-
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כולם! אני צריך עזרה בחיפוש אחרי נייד קטן וחזק כרגע יש לי ASUS F3SC מי שמכיר מחשב מפלצתי מאוד מאוד חזק הבעיה היחידה שלו זה שהוא גדול מידי שוקל בסביבות 3 קילו מסך 15.4 אינץ', השנה אני מתחיל ללמוד וזה לא בדיוק המחשב הכי נייד שיש אני מחפש משהו שיהיה באותה רמה מבחינת מפרט אבל רק שיהיה קומפקטי יותר אני חושב על כיוון 13-14 אינץ' אני אשמח לשמוע את המלצותכם (אולי בעבודה ממושכת ועם מסמכים 13" קצת בעייתי? או משהו בסגנון) כרגע אני מחפש ומתעניין בניידים אבל העדפה שלי היא לכיוון ASUS מכיוון שאני מכיר את האיכות בניה שלהם ואני ממש מרוצה מהשירות של רונלייט, אסוס זה לא בגדר חובה אבל בהחלט העדפה בנוסף גם פזלתי לכיוון המקבוק הגירסא של ה2.4 אני כמובן אנסה להביא אותו מארה'ב, המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש במחשב על אינטרנט, משחקים וסרטים, מה אתם ממליצים לי את המפרט מחשב הזה או לשנות את המפרט מחשב עד 8,500 תקציב? תודה , שנה טובה ומתוקה מעופר [intel Core 2Duo 2.4 GHZ 4MB E6600bOX cpu Gigabyte ga 965P =DS4 INTEL965P LGA775 MOTHERBOARD Maxtor 250gb 16mb buffet diamondmax SATAII HDD lg gsa -h10lb lightscribe16x white Bulk dvd -R/RW+- R/RW Sapphire Radeon x1900xt pci-e512 mb vivo retail video card gigabyte gzxx1 casns triton silver fulltowwer case Twinmos1024MB DDR-II DDR667 MEMORY Enermax 400w e400awt liberty 20/24 pin power supply Zalman cnp s9500 led92 mmfan cooledr for PIV/AMD COMPUTER ASSEMBLY
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי זה יותר מידי כסף לבזבז על מחשב חדש ואולי זה לא הזמן הנכון לקנות מחשב חדש אבל בואו נראה מה יצא לנו!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לק"י בס"ד שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה עם התוכנה Microsoft Visual C# (פרוייקטים כבדים יחסית) וכן לוורד ואינטרנט, ושכמובן יוכל להריץ אותם יחד (גם עם מוזיקה ברקע) בלי להיתקע ולעשות בעיות. לא יזיק אם הוא יוכל להריץ גם משחקים קלים * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי (כמובן שכמה שיותר יותר טוב). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) usb3 יהיה נחמד, אך ממש לא קריטי. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB (עדיף 7200RPM, אך לא קריטי). * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? האמת שאין לי מושג כל כך מה ההבדל מאחריות רג…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לא למשחקים, לא ל-OC ללא מסך וללא ציוד היקפי (רק צורב DVD) שימושים: אופיס ואינטרנט. רכיבים כמה שיותר איכותיים (על חשבון מהירות).... כמובן במסגרת התקציב... אם אפשר 1GB וכרטיס מסך בסיסי לא OB... HD מספיק 40GB SLOT PCI פנוי לכרטיס מודם/פקס תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K ש"ח, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך 144hz (ניתן לא להחשיב את מחיר המסך בסכום הסופי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך את כל הרכיבים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לכמה שיותר שקט, לא על חשבון ביצועים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, צריך עזרה עם מפרט למחשב חדש,מעוניין במפרט של אינטל,לוח עם עם יציאת SPDIF כרגע שומר על הכרטיס מסך 1600 שלי לפחות עד שיירדו המחירים של ה2600 SUPER, יש לי כונני SSD SAMSUNG אולי אפשרי להוסיף איזה NVME מומלץ, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , FULL HD להרבה שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, כונני SSD SATA שכבר יש לי, כונן NVME מומלץ יהיה נחמד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה עד 4000 אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, בדגש על visual studio, android studio, Arduino, virtual machines, android emulators ועוד. מעוניין להיכנס גם לתחום של Machine learning, עם זאת זה מחשב נייד ולכן אני לא מצפה לתוצאות מפוצצות. בנוסף, שימושים רגילים כמו אופיס, אינטרנט, סרטים וכו', לא ממש משחקים, אם כי לא הייתי פוסל לגמרי על הסף... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש בלי תוספות מסך או משהוא הנה המפרט דיסק קשיחWestern Digital : WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YD מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B 1066MHz/FSB לוח אם INTEL 775- Gigabyte 965P-DS3P - LGA775 Intel Core 2 Extreme/ Intel Core 2 Duo זיכרונות DDR2 דגם Kingston : Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך Power Color ATI Radeon X1950PRO ddr3 512MB צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארזי GIGABYTE : Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Silver ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 500W -
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שהרכבתי (חלקית) הינו המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1066 מארז: חדש - מארז גיימינג מבית TMS - בלעדי לקוחות TMS - אפשרות עד 7 מאווררים כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE כמות: 1 - מחיר: ₪259 קשיח למחשב שולחני: Corsair 120G Force3 GT series 80K IO Sata3 כמות: 1 - מחיר: ₪944 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 הרכבה: הרכ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בתקנות מחשב שולחני חדש, ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר...). צריך רק למחשב עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ועריכה סרטי HD (שימוש בתוכנת pinnacle חשובה לי מאוד). המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. צריך על כן הארד דיסק של 2 טרה לפחות ומהיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש. משחקי רשת כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תמליצו לי על מפרט מבוסס מעבד אינטל. רצוי Quad Core. המחיר המקסימלי הוא 4500 ש"ח, אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי. כמו כן אין צורך בדיסק קשיח. *עריכה: המחשב מיועד לצרכי עבודה ומולטימדיה, כרטיס מסך סביר שיעשה עבודה סבירה יספיק. יש לשים דגש על יציבות וכוח עיבוד. **עריכה שניה: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, ספק כוח ומארז. זה הכל. רק שלא יעבור את ה4500 ש"ח. תודה מראש, משה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-