ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
Hi, I might buy a Toshiba netbook with a N455 proccesor, does someone knows if the graphic section of this netbook can run the Rollercoaster tycoon 3 platinum game? I just know nothing about notebooks.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום , המחשב מיועד לגיסתי . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי וצפיה בסרטים באמצעות מסך המחשב אבל עדיפות שתהיה גם יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
I7-4770 3.8GHZ 16gb ram 8X2 segate 1T gtx 770 2gb B85M-D3H נקנה ב5200 לפני 2 שנים לדעתי מגיע ל3.5 יום , מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אנא דעתכם והצעות לשינויים ושיפורים רגע לפני הקנייה...למרות שחרגתי כבר מהתקציב. מטרת המחשב דרך אגב היא עריכה והפקת מוזיקה בעיקר ע"י קיובייס ופלאגינים וגם משחקים קלים ואינטרנט. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Kingston CL2.5 390 2 780 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E 830 1 830 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 520 1 520 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לתלמידת תיכון. תקציב עד 3500 ש״ח מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. זיכרון 4 גיגה בייט מסך מסך 13.3 - 14 רזולוציית המסך עדיפות ל FHD אבל לא חובה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי נמוך , עד שני קילו. היא תיקח אותו יוםיום לבית הספר האם נדרש זמן סוללה ארוך חשוב זמן סוללה ארוך, מכייון שישמש אותה בכיתה לכתיבה האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI Bluetooth לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 256G-500G , לא חייב SSD כונן אופטי לא חובה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודיתֿ לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא כל דרישה מיו…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לעוזרים, אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:diablo 3 , world of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) בהתאם למסך שתציעו לי =} -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שכולל LAN BT WI-FI זמן סוללה טוב קל משקל ונוח לתיפעול. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אפשר חריגה קלה. המחשב יחובר למסך 22". השימושים יהיו לרוב צפייה בסרטים(אולי דרך חיבור לטלוויזיה), שמיעת מוזיקה, ואינטרנט. עדיף שיוכל לתמוך במשחקים בהגדרות לא הכי גבוהות.(אני לא מצפה הרבה בתקציב הזה) יותקן עליו WINDOWS 7. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מתלבט בן 2 המפרטים שרשומים לכם למשחקים במפרטי המחשבים ( 1 בסביבות ה4K וה2 בסביבות ה6K ) תוכלו להגיד לי מה ההבדל בניהם כמות הזמן למשחקים הם בעיקר בסופי שבוע אחרי סיום העבודות .... המחשב מיועד בעיקר לעבודה ממושכת לעבודות ובן לבן למשחקים ממוצעים + .... נ.ב המחשב הוא לטווח רחוק ... המחשב הנוכחי יש בעית לוח אם והוא בן 4-5 שנים ולכן עדיף להחליף אותו .... + המלצות לשינויים ומחירים .....
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם אוכל לקנות במחירים האלו דברים איכותיים?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לפני בערך שנתיים קניתי מחשב, אז התפשרתי על כמה דברים. (בעית מזומנים) הסכום המיועד הוא בסביבות 1000+- גמיש קצת. גם היום אני לא מחפש מחשב סופר על, רק שיהיה "קצת" יותר מהיר. זה המפרט! לוח אם ga-ma74gm-s2h מעבד amd athlon 5400 כרטיס מסך ati 4850 זיכרון mushkin ddr2 1024*2 מסך asus mw221c מארז antec three hundred ספק antec 400w אני חושב אין לי כח לפתוח את המארז! דיסק קשיח יש לי 4 בגדול אני רוצה להחליף לוח כדי שיתאים לDDR3 ומעבד! זה באמת לא קריטי אם זה AND או אינטל.(היה לי את שניהם) זיכרונות DDR3 כבר יש לי בצד! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
• מערכת הפעלה: Microsoft Win 7 Home Pre 64-Bit • לוח אם: Foxconn Intel H55MX-S • זיכרון: 2GB DDR3 1333MHz • דיסק קשיח: 1TB SATA3 7200rpm 16MB • כונן: צורב LG DVDRW GH-22 Multi D.L • כרטיס מסך: משולב במעבד (Intel H55HD HD (UP To 1748MB • קורא כרטיסים: קורא כרטיסי זיכרון 1-15 (גישה מהירה בקדמת המארז) • יציאות: HDMI,DVI,8XUSB,LAN,AUDIO7 .1 Opti • כרטיס קול 5 ערוצים + כרטיס רשת 10/100 משולבים בלוח • מארז וספק: ATX Case 500PSU Real Power • תוכנת אופיס: תוכנת Open Office הכוללת מעבד תמלילים,מצגות,גיליון נתונים. • חבילת התקנות: הכוללת אנטי וירוס,מקודדים,תוכנת צריבה,נגן פלאש,תוכנת צפייה בסרטי HD ועוד'. אופציות שדרוג ותוספות למחשב זה: (ניתן הוסיף שידורגים אלו לאחר לחיצה על "רכיש…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. מדובר על 3 מחשבים נייחים עם מעבדי Pentium 4, בעלי 1 גיגה זכרון, ולוחות אם של אינטל. מריצים XP. האם מישהו מכיר (באזור ירושלים) מקום שאליו אפשר לתרום את המחשבים לטובתם של אלה הזקוקים להם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, חדש פה אז ככה, אחותי מעוניינת בקניית מחשב. התקציב כולל מסך (חייב שיהיה 19" דק) רמקולים מקלדת ועכבר. המחשב מיועד לעבודה משרדית בעיקר, אבל למשחקים לא כבדים במידה ויהיה הצורך. תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם אגב, מה דעתכם על המפרטים המוכנים בksp? שווה ללכת על זה?
-
- 10 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוכש בקרוב מחשב חדש ושוקל לרכוש כונן קורא וצורב בלו ריי. אני מניח שזה נח מאוד לצרוב על דיסק אחד 50 ג'יגה ושבקרוב לא נוכל בלי זה, כמו הדיווידי כיום. אני מתכוון לקנות את המחשב בעוד כחודש. האם בתקופה זו כדאי לרכוש כונן בלו-ריי או שבקרוב תיהיה נפילת מחירים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוספות ועריכות בצבע אדום אני מחפש 2 ניידים לאותם צרכים פחות או יותר, אבל לכל אחד הוגדר תקציב מעט שונה. אחד עד 3K והשני בסביבות 4K (שני אנשים שונים)... * מטרות המחשבים הם 90% עבודה משרדיות (אינטרנט ואופיס) והשאר צפיה בסרטים. * גודל המסך הרצוי הוא החל מ-15" בזול ו-17" ביקר. * המשקל לא מאוד קריטי. * מבחינת זמן עבודה - בזול אשמח ל-3 שעות עבודה, ביקר זה פחות משנה. * בשניהם צריכה להיות יציאת HDMI ו-eSATA, ביקר צריך גם USB3. * בלוטות' חובה בשניהם. * היקר צריך לתמוך ב-WIDI. * כונן HDD של לפחות 300 מגה בזול ולפחות 500 מגה ביקר. עדיף יותר אם נכנס בתקציב וכמובן שעדיף 7200. * צורבי DVD בשניהם. למרות שאם זה מוריד את ההיצע, יש נכונות לשקול צורבים חיצוניים. * כונן Bluray לא …
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Winchester D0* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan שח 859 לוח אם Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 - שח 589 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - שח 620 ( שתיים )x2 דיסק קשיח SATA - 160GB 7200RPM - Seagate 8MB Buffer NCQ - שח 579 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black שח149 צורב NEC 3520A Black - DVD±R16/DVD+DL4/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW24/DVD16/CD48 - Bulk 309שח מארז Chenbro Xpider PC61166 Screwless + 120mm fan שח279 silver color ספק כח Enermax 420W - EG425P-VE FMA Noisetaker Ver 2.0 P - Dual +12V - 20/24Pin - שח429 מסך LCD 19 inch - Viewsonic VP191b black pivot lcs…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להקים שרת במשרד שלי שיחליף את השרת הקודם. השירותים שהשרת יספק הם דיי בסיסיים, 4 מחשבים יתחברו אליו על מנת לקבל שירותי sql (חשבשבת), Exchange ושירותי שיתוף קבצים וכל זה מובנה על Windows Server 2000 לבנתיים (ייתכן 2003 בעתיד). שאלתי היא כזאת, האם "להתפתות" ולקנות שרת "רציני" מחברה כמו HP או IBM, או מספיק לי מחשב כמו שמופיע במפרט של "מחשב עבודה משרדית עד 2500 ש"ח" (http://hwzone.co.il/specslist/view/1). שנית, לא כל כך הבנתי את ההבדל במפרט הנ"ל בהקשר של Intel VS Amd, מה שאני יודע שאין לי צורך בביצועים גרפים כלל וכלל. תודה מראש, אסף
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, הוצע לי המפרט הבא: CPU: e6600 MB: ASUS P5N-ESLI HD: 250 GB SATA|| WD RAM: Crossair Kit 2x1GB 800 MHZ DDRll DVDRW ASUS PCI-X NVIDIA 8600GT 256MB ומארז וספק בכ-500 שח ( לא יודע איזה) הודה לכם אם תגידו לי מה אפשר לשפר פה, ואולי אפילו לרדת במחיר. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקבל מפרט מחשב לצורכי אולפן מוזיקה מקצועי. התקציב שעומד לרשותי הוא 10K עם אפשרות של חריגה קטנה (1.5K-2.5K) במידת הצורך. המחשב מיועד בעיקר לעבודה על VST INSTRUMENTS & VST EFFECTS (פלאגינים כבדים של WAVES,NI,EWQL ועוד...), אך גם להקלטת שירה. כרטיס הקול שלי הוא (FOUCSRITE SAFFIRE 56 (FIREWIRE, והתוכנה איתה אני עובד היא CUBASE 5. מבחינת דיסקים קשיחים, אני מעונין ב 6 TB, כאשר החלוקה שלי היא כזו (כמובן שאם יש הצעת חלוקה אחרת שטובה יותר מבחינת ביצועים/כסף אשמח לשמוע) : * SSD 120GB עבור מערכת ההפעלה ותוכנת הCUBASE * 3 TB לVST (פלאגינים ואפקטים) * 3 TB לפרויקטים (קבצי אודיו וCUBASE) מבחינת זיכרון אני מעונין ב - 16GB, כמובן שהם צריכים להיות מהירים (בהתאם לתקציב כמוב…
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
נתקלתי באינטרנט במפרט מחשב, הייתי שמחה אם הייתם בודקים אותו ומביעים את דעתכם עליו, אולי שיפורים שכדאי לעשות. מפרט טכני: לוח אם דגם: INTEL GROUND-COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד:INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד:945 מהירות מעבד:3.4GHz מהירות FSB:800 MHz זכרון מטמון cache:4 MB …
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות כעת את ה MSI EX300 מאיבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=2928&CatCode=315 אבל אני קצת פוחד מהחברה ולא בטוח... מה דעתכם עליו? הבעיה שלי היא האם מסך כזה קטן מתאים למישהוא שכל היום צריך לקרוא ולעבוד מול שורות קוד קטנות ולראות ; + & וכו'... *סתם אם אתם שואלים את עצמכם מה אני משגע אתכם, החלטתי שאני לא רוצה תחליף שולחני כיוון שזה הולך לבוא איתי לכל מקום ואני רוצה מחשב קל וטוב שיוכל להריץ משחקים פשוטים ורגילים ולא איזה מכונת משחקים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן מה שנדרש: i7 930 2.8 s1366 Noctua CPU NH-D14 cooler GIGABYTE X58A-UDR3 DDR3 1600 6x2GB triple channel Samsung F3 500GB Samsung F3 1.5TB On board audio on board LAN/WAN 10/100/1000 Corsair 750W TX NVIDIA GTX 470 1280MB DDR5 (יש מארז וצורב) ניתן להציע חלופות שוות מבחינת ביצועים.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, אתמול לקחתי את המחשב של אח שלי, הוצאתי מהמארז ושמתי לו הארד דיסק. זה מחשב והראד דיסק ממש ישנים, אז אני אשמח אם תגידו לי איזה חלקים הם הדפוקים ביותר ובמה צריך להחליף אותם, אני פשוט לא מבין בזה. ואם אפשר חלקים לא יקרים מאוד ולא לגיימרים, המשחק היחיד שאח שלי מריץ זה מיינקראפט מפרט: Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ADMIN-4646B964B (éòøä øîàï) User Name Admin Logon Domain ADMIN-4646B964B Date / Time 2012-09-16 / 11:50 Motherboard CPU Type Intel Pen…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-