עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה HD 1080p, משחקים לא קלים ולא כבדים - הכוונה היא לא קרייסיס והכבדים למיניהם אם הוא מריץ חלק GTA4 אני מרוצה. * גודל המסך? מינימום 15" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, לא מכיר יציאות נוספות שאני צריך. * בלוטות? לא חובה אבל מעדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל אני אעדיף שהוא יגיע עם מערכת הפעלה חינמית שתוזיל את העלות הכול…

2. Started by Nitz166,

* מטרות המחשב? שימושים כלליים, שיריץ גם משחקים ברמה סבירה (דרוש כרטיס מסך) * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא כבד מדי, אבל לא להשקיע הרבה בשביל זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. היי, אני צריך הצעות למפרט למחשב שרוב העבודה איתו היא באינטרנט אבל הוא יהיה של סטודנטית לעיצוב מה שאומר שוא גם ישמש לתוכנות כמו: 3DMax, AutoCAD, Revit וכו' בכל אופן מסך יש וגם HD יש (ה-HD הוא 500GB חדש אבל IDE, כך שאני צריך שיהיה חיבור IDE על הלוח - מה שלא בעיה למיטב הבנתי). לא ממש אכפת לי intel או AMD מניסיון שלי עדיף intel לעבודות מסוג זה אבל אני לא מעודכן בנושא כבר יותר משנה. הבקשה דחופה כי אני רוצה להזמין אותו כבר הסופ"ש. תודה רבה רבה לכם על העזרה.

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  4. היי, דרוש מפרט עד 3K לצורך עבודה עם תוכנות תלת-מימד (מהנדס מכונות פרילאנס) כגוון CATIA ו-Solidworks. בנוסף, יהיה שימוש למשחקים עם גרפיקה קלה-בינונית (כגון DOTA וכו'). מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks, CATIA, משחקי מחשב פה ושם (DOTA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dagandlerx,

שלום לכולם, יש ברשותי נייח חזק, שלמעשה פועל 24/7 ומשמש בין היתר גם כשרת סרטים (מריץ PLEX), ולאחרונה (אחרי שנשרף כונן קשיח והגעתי למסקנה שצריך לשפר גם את הגיבוי שלי) התחלתי להרהר בקניה של שרת NAS (דגם מוכן או בהרכבה עצמית) אז אחרי קצת קריאה כאן וחיפוש דיונים קודמים לגבי NAS התאפסתי פחות או יותר לגבי הדרישות שלי ואשמח לשמוע את עצת הפורום: אז מה אני צריך מהמחשב המדובר? שרת NAS שיהיה זמין 24/7, עם מערך RAID כלשהו (עוד לגבי זה בהמשך) מכיוון שאני מעוניין שהשרת יריץ PLEX ויזרים תוכן ב1080P, כוח העיבוד צריך להיות חזק ביחס לNAS סטנדרטי (לפחות לפי מה שקראתי באתר של PLEX) כמו כן, חשוב שהשרת יהיה שקט (ישב כרגע ככל הנראה בסלון) ולא יתפוס יותר מדי מקום. לגבי האחסון ו-RAID: נתחיל מכך שכ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by BazokaJoe,

המחשב מיועד לעבודה ביתית, תכנות, עריכת מוזיקה, וקצת משחקים AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Price: 583.89 NIS ----------------------------------------- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, Dual DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Price: 650.87 NIS ----------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory Price: 316.71 NIS ----------------------------------------- AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD Amount: 1 Total Price: 123.52 NIS ----------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Price: 542.93 NIS ----------------------------------------- Gigacube Radeon 9200 VIVO 128MB…

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום המפרט מיעד למשחקים חזקים.והוא לא מיעד ל OC זה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 640 1 640 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 245 2 490 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 350 1 350 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 310 1 310 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 420 1 420 מארזי…

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין בחוות דעת על שני מפרטים. המחשב הוא להורים שלי, שימושים עיקריים: אופיס, אינטרנט, קצת סרטים ומשחקים קלים. אני מודע שהמפרט הראשון יעמוד בדרישות, אך הוספתי את המפרט השני, במקרה ואחפוץ במשחקים תובעניים יותר כשאני בבית. נ.ב. בבקשה מפרטים מחנויות בצפון. (חיפה וצפונה) מפרט 1: שימושים כללים 3K Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤390 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 XFX nForce® 630i Intel LGA775, יחידות 1 ¤385 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4592 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤275 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4902 Samsung SATA2 640GB 16MB 7200RPM, יחידות…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by ilansnet,

השימוש העיקרי סרטים hd ומוזיקה בסלון חשוב שהיה כמה שיותר קטן אבל חזק C530T Intel Core i3 530 2.93Ghz 4MB Cache Tray - ₪532 GH55NUSB3 Gigabyte GA-H55N-USB3 - ₪582 K2G1333 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - ₪269 WD5000AAKS Western Digital 500Gb 16MB AAKS - ₪217 MX31-A2 MX31-A2 Mini ITX CUBE Case NO PSU ( USE STANDARD ATX PSU) - ₪125 DPS300PB3 Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version - ₪108 SN-T083A SAMSUNG SN-T083A Slim, DVD±RW, Black - ₪314 סה"כ: 7 ₪2147 לשנות משהו? (יוסיף בהמשך כרטיס טלויזיה אשמח להמלצה למשהו לא יקר אבל טוב)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ori24,

שלום לכולם,מבקש את עזרתכם בבניית מחשב למטרת משחקים בינוניים ושאר הדברים ב3000 שח. לא צריך מסך ושאר השטויות.חובה כרטיס מסך של נוידיה ולוח אם של אסוס.תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. בבקשה מפרט כולל מסך דק עכבר ומקלדת תקציב 4,000 שקל חייב משהו טוב למשחקים אבל לא להגזים יותר מדיי בחומרה שתתנו לי תודה למי שיכין לי

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. Hi, I might buy a Toshiba netbook with a N455 proccesor, does someone knows if the graphic section of this netbook can run the Rollercoaster tycoon 3 platinum game? I just know nothing about notebooks.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  14. שלום , המחשב מיועד לגיסתי . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי וצפיה בסרטים באמצעות מסך המחשב אבל עדיפות שתהיה גם יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by David :o,

I7-4770 3.8GHZ 16gb ram 8X2 segate 1T gtx 770 2gb B85M-D3H נקנה ב5200 לפני 2 שנים לדעתי מגיע ל3.5 יום , מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by FogoLogo,

אנא דעתכם והצעות לשינויים ושיפורים רגע לפני הקנייה...למרות שחרגתי כבר מהתקציב. מטרת המחשב דרך אגב היא עריכה והפקת מוזיקה בעיקר ע"י קיובייס ופלאגינים וגם משחקים קלים ואינטרנט. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Kingston CL2.5 390 2 780 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E 830 1 830 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 520 1 520 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לתלמידת תיכון. תקציב עד 3500 ש״ח מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. זיכרון 4 גיגה בייט מסך מסך 13.3 - 14 רזולוציית המסך עדיפות ל FHD אבל לא חובה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי נמוך , עד שני קילו. היא תיקח אותו יוםיום לבית הספר האם נדרש זמן סוללה ארוך חשוב זמן סוללה ארוך, מכייון שישמש אותה בכיתה לכתיבה האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI Bluetooth לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 256G-500G , לא חייב SSD כונן אופטי לא חובה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודיתֿ לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא כל דרישה מיו…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  18. קודם כל תודה רבה לעוזרים, אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:diablo 3 , world of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) בהתאם למסך שתציעו לי =} -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  19. שכולל LAN BT WI-FI זמן סוללה טוב קל משקל ונוח לתיפעול. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  20. אפשר חריגה קלה. המחשב יחובר למסך 22". השימושים יהיו לרוב צפייה בסרטים(אולי דרך חיבור לטלוויזיה), שמיעת מוזיקה, ואינטרנט. עדיף שיוכל לתמוך במשחקים בהגדרות לא הכי גבוהות.(אני לא מצפה הרבה בתקציב הזה) יותקן עליו WINDOWS 7. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by Dror Arasheven,

אני מתלבט בן 2 המפרטים שרשומים לכם למשחקים במפרטי המחשבים ( 1 בסביבות ה4K וה2 בסביבות ה6K ) תוכלו להגיד לי מה ההבדל בניהם כמות הזמן למשחקים הם בעיקר בסופי שבוע אחרי סיום העבודות .... המחשב מיועד בעיקר לעבודה ממושכת לעבודות ובן לבן למשחקים ממוצעים + .... נ.ב המחשב הוא לטווח רחוק ... המחשב הנוכחי יש בעית לוח אם והוא בן 4-5 שנים ולכן עדיף להחליף אותו .... + המלצות לשינויים ומחירים .....

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  22. האם אוכל לקנות במחירים האלו דברים איכותיים?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. Started by ooxoo,

לפני בערך שנתיים קניתי מחשב, אז התפשרתי על כמה דברים. (בעית מזומנים) הסכום המיועד הוא בסביבות 1000+- גמיש קצת. גם היום אני לא מחפש מחשב סופר על, רק שיהיה "קצת" יותר מהיר. זה המפרט! לוח אם ga-ma74gm-s2h מעבד amd athlon 5400 כרטיס מסך ati 4850 זיכרון mushkin ddr2 1024*2 מסך asus mw221c מארז antec three hundred ספק antec 400w אני חושב אין לי כח לפתוח את המארז! דיסק קשיח יש לי 4 בגדול אני רוצה להחליף לוח כדי שיתאים לDDR3 ומעבד! זה באמת לא קריטי אם זה AND או אינטל.(היה לי את שניהם) זיכרונות DDR3 כבר יש לי בצד! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. • מערכת הפעלה: Microsoft Win 7 Home Pre 64-Bit • לוח אם: Foxconn Intel H55MX-S • זיכרון: 2GB DDR3 1333MHz • דיסק קשיח: 1TB SATA3 7200rpm 16MB • כונן: צורב LG DVDRW GH-22 Multi D.L • כרטיס מסך: משולב במעבד (Intel H55HD HD (UP To 1748MB • קורא כרטיסים: קורא כרטיסי זיכרון 1-15 (גישה מהירה בקדמת המארז) • יציאות: HDMI,DVI,8XUSB,LAN,AUDIO7 .1 Opti • כרטיס קול 5 ערוצים + כרטיס רשת 10/100 משולבים בלוח • מארז וספק: ATX Case 500PSU Real Power • תוכנת אופיס: תוכנת Open Office הכוללת מעבד תמלילים,מצגות,גיליון נתונים. • חבילת התקנות: הכוללת אנטי וירוס,מקודדים,תוכנת צריבה,נגן פלאש,תוכנת צפייה בסרטי HD ועוד'. אופציות שדרוג ותוספות למחשב זה: (ניתן הוסיף שידורגים אלו לאחר לחיצה על "רכיש…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  25. שלום. מדובר על 3 מחשבים נייחים עם מעבדי Pentium 4, בעלי 1 גיגה זכרון, ולוחות אם של אינטל. מריצים XP. האם מישהו מכיר (באזור ירושלים) מקום שאליו אפשר לתרום את המחשבים לטובתם של אלה הזקוקים להם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.