עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קיצור מחשב נייד הכי טוב שאפשר לעבודה. אחריות בין לאומית אם אפשר.. מסך 12.1 ודיסק של 160 ככה... ועוד שאלה מה בנוגע ל HP TX1000?? או שכדאי רק אינטל?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5/5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(חדשים בעיקר), עריכה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור, פרמייר וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פולאאוט 4 סטארקרפט ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K - יש כבר מסך תואם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by liorklein,

רציתי לדעת אם יציאת HDMI בניידים כוללת גם קול. כי אני יודע שבנייחים היא חלק מהכרטיס מסך ולכן לא כוללת קול מה קורה בניידים?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. הי , מחשב נייד ברשותי : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=855183 lenovo g580 ideal pad I3 - 3110M RAM : 4 GB Intel HD Graphics 4000 יעבוד כרטיס זיכרון הזה : http://www.amazon.com/gp/product/B006YG8X9Y?dpID=51C6-EDu6gL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR135%2C135_&refRID=358ZWGFCAY4J32AJC76Y&ref_=pd_rhf_se_s_cp_23 http://www.amazon.com/gp/product/B008LTBJFM?dpID=21aIIWeO1mL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR135%2C135_&refRID=358ZWGFCAY4J32AJC76Y&ref_=pd_rhf_se_s_cp_4 וגם כל SSD - של סמסונג או סאנדיסק או קינגסטון של גודל 2.5' ועובי 7.0 MM יתאימו לי לחיבור בתוך המחשב נייד בפנים LENOVO G580 ? ומה הבדל בין sandisk ssd pro/extreame/ultra ? מה הכי ט…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by mitch,

חבר שלי מחפש מחשב. התקציב שלו קצת מוגבל 2500 ש"ח ללא מסך אבל כולל ציוד הקפי המחשב מיועד בעיקר לגלישה באניטרנט, אופיס ומשחקים אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. שלום, אני מחפש לצורכי העבודה מחשב קל, חזק יחסית, ועם חיי סוללה מעולים. הדרישות בסה"כ לא גבוהות: תכנות, אופיס וסרטים. אין צורך בעיצוב מהמם, ואני מעדיף מסך מט כי רוב הזמן אני לא רואה סרטים במחשב. מכיוון שזה על חשבון העבודה התקציב לא ממש מוגבל (בגבול הסביר. מחשב ב- 30,000 ש"ח כנראה לא יתקבל. ב- 10,000 ש"ח דווקא כן). מכיוון שתמיד היה לי לנובו (T42 ואחריו T400) מצאתי את ה- X230 ואת ה- X1 carbon. מישהו יודע מה המשקל המדויק של שניהם עם אותה סוללה (נניח של 6 תאים) ואותו מעבד (נניח i5)? למי מהם יהיה זמן עבודה גבוה יותר? האם יש הצעות נוספות?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. אני מעוניין לעשות שידרוג למחשב ומה שאני צריך זה לוח אם דיסק קשיח ומעבד כמובן. התקציב שלי הוא בערך 300$ ומה שמצאתי הוא ערכת קומבו של מעבד + לוח אם: core 2 dou e6600 (2.4ghz ולח אם של asus הנה: http://www.smksuperstore.com/catalog/viewitem.asp?ID=18546 וכאן רשימה של כל המעבדים + לוח אם: http://www.pricewatch.com/motherboard_combos/992853-2.htm האם הלינק הראשון שנתתי מומלץ הן במחיר והן באיכות? אם לא האם יש משהו שאתם ממליצים מהרשימה שהבאתי בלינק השני? דיסק קשיח: מצאתי דיסק קשיח של 250gb של western digital: http://castle.pricewatch.com/s/search.asp?s=250gb&Page=2&c=&mi=81&m=Western+Digital&srt=t&view=&his=0&paging=1&mpi=&m…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  8. חשוב לציין - יש לי אופציה לקנות ולשלוח את הלפטופ לניו ג'רזי ארה"ב (אמזון\איביי) ושיביאו לי אותו משם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 שקל (אם יש באמת הבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מצד אחד, מחשב ללימודים שיוכל להריץ בלי בעיה את כל הדברים שאצטרך בשבילם (תוכנות הנדסה ותכנות, ויתכן שגם גרפיקה כמה שאצטרך), ומצד שני שישמש לי כמחשב ביתי שאחבר לעמדה נייחת (מסך, מקלדת ועכבר. את כל הציוד ההיקפי אשיג ואתאים ללפטופ שאבחר) שאוכל לגלוש בו באינטרנט, לראות סרטים ואולי להריץ משחקים פשוטים או ישנים מעט …

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי המחשב הנ"ל והתקנתי עליו XP SP3 ויש דרייברים שאפילו בחיפוש נרחב בDELL SUPPORT העלה חרס בממצאים. האם מסתובבים להם אי שם ברחבי הרשת דרייברים תקינים לWIFI של הנייד הזה..יש לציין שBT פועל ורק עם הWIFI ישנה בעיה. כל דרייבר שהורדתי מהאתר הרשמי לא תקין/לא תואם את הנייד. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by firebirdrc,

שלום, זקוק להמלצות למחשבים ניידים טובים בסכום של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ועבודה משרדית. הנייד יהווה המחשב היחיד בבית לכן כמה שיותר פיצרים לדוגמא דיוידי צורב וכו' ככה יותר טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1700ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים סטנדרטים בלבד הכוללים גלישה באינטרנט, שימוש קל באופיס וצפייה בסרטים HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשימוש בתוכנות מלבד אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלוויזיה 48" בעלת רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,יש לי בעיה בלאפטופ שלHP דגם - Pavilion dv5000 איך ניתן לגבות מידע כאשר ווידנדווס בכלל לא עולה ואין אפשרות להתקין מההתחלה מערכת הפעלה מחדש ? כמו כן גם לעשות Reapir לווינדווס אינו אפשרי.. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by hgecmn,

שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני משתמש בעיקר לכתיבה, ושימוש ביתי באינטרנט, סרטים תמונות וכיוצ"ב. חשוב לי שיהיה מחשב טוב אמין חזק מהיר עם זכרון בשפע. יש לי מישהו שנמצא בארה"ב שיכול להביא לי מחשב משם, אני רוצה עד בסביבות 700$ אפשר להמליץ לי על איזה דגם כל שהוא. והאם שוה להשקיע בשביל הזיכרון החדש ssd תודה רבה רבה. הציעו לי Dell Latitude E5470 Intel Core i7-6600U X2 2.6GHz 8GB 1TB 14" Win10,Black ב770$ Dell Latitude E5450 14 Inch HD Business Laptop Intel Core 5th Generation i5 i5- 5300U 8GB DDR3L 500GB 7200RPM HDD Webcam Bluetooth Windows 8.1 Pro ב650$ או Dell Inspiron I3558-14590BLK 15.6" …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lironh,

שלום לכולם , אני מחפש מפרט שידרוג(בעיקרון) למחשב הקיים שלי עם המפרט הבא ------------------------------------------------------------------------------------------------ Cpu - AMD Athlon XP, 1466 MHz (5.5 x 267) 1700+ Motherboard - Gigabyte GA-7VTXH (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) System Memory - 256 MB (Virtual Channel DDR SDRAM) Video Adapter - WinFast A340 (128 MB) *** VERY LOUD *** Monitor - Packard Bell A720 (951381) Disk Drive - Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive1 - AOPEN 16XDVD-ROM/AMH (16x DVD-ROM) Optical Drive2 - SAMSUNG CD-R/RW SW-252B (52x/24x/52x CD-RW) Chassis Properties: ANTEC 1020B (i think) [ M…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by shalev142,

שלום! אח שלי רוצה לקנות את המחשב הזה: עכשיו יש לו כמה שאלות: 1) המחשב הזה טוב? ביחס למחיר (עם השדרוג שלמטה מסומן בירוק) 2) כמה זמן המחשב יחזיק? לא בא לו להחליף אותו אחרי שנתיים שלוש.. הוא רוצה שהוא יחזיק לו איזה חמש ארבע שנים. 3) אם יש מחשב במחיר הזה שהוא טוב יותר? (5000 שקל) 4) ואיך המחשבים של DELL? והמחשב יהיה לא למשחקים כבדים (מקסימום FOOTBALL MANAGER) וWORD

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by tal.t,

אחלה פורום!!!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by aviel1988,

המלצה למחשב למטרות משחקים סרטים וגלישה באינטרנט, המחשב יחובר לטלויזיה (HDMI), עדיפות למחשב של דל בגלל האחריות הבינלאומית, רצוי שיהיה מסך 15". המחשב ירכש פיזית בארצות הברית התקציב עד 800$. והמלצה למחשב נוסף למטרות גלישה ומולטימדיה עד 500$. אשמח לקישור או לדגם מדוייק של ההמלצה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור חברה שלי, סטודנטית שמקלידה ברבה חשוב עמידות, זמן סוללה ויציאת HDMI באזור ה 600 דולר בנוסף, אם למישהו יש נסיון בקניה בסין אשמח לעצות תודה רבה סוון

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by Zambar,

אז, אבא שלי שוקל לקנות איזה נטבוק, Hasee MJ122, יש מבצע לתלמידים שחוזרים ללימודים ובא לו לצ'פר את אחותי הקטנה. ישמש בעיקר לוורד ומסנג'ר אני מאמין. שווה את הכסף, או יתפורר אחרי יומיים? http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. בס"ד שלום אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאפשר לשחק במחשב ניד דרך הרשת במחשב והמחשב הניח יעשה את כול העיבוד וישלח ברשת (כמו באיפון עם הwow ‎‏ או כמו שסלקום עושים)

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by Bar Schwartz,

היי, על סמך הצעות פה ובמקומות אחרים הרכבתי את המחשב הבא. האם כל החלקים יעבדו יחד, מישהו מזהה צוואר בקבוק? הצעות אחרות כלשהן? מעבד: AMD Ryzen 5 2600x לוח אם: MSI B450 GAMING PRO CARBON AC זכרונות: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) כונן: Samsung 970 EVO 500GB כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE תודה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by nahem,
    • 0 תגובות
    • 430 צפיות
  23. Started by proevo4ever,
    • 0 תגובות
    • 432 צפיות
  24. Started by Ronfer123,
    • 0 תגובות
    • 465 צפיות
  25. Started by Uzbeky,
    • 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.