עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bigbug45,

שלום. ברשותי נמצא macbook white הישן דגם A1181. החלו בעיות בסוללה לפני מספר ימים. כידוע לי הסוללה שלו מספקת 55wh. ראיתי כמה סוללות מדגם A1185. האם יש שוני בין A1181 לבין A1185 מבחינת כמות החשמל שהיא מספקת או בכללי? תודה רבה לעזורים! ניב

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. שלום לכולם, אני פונה אליכם כדי שתבדקו את המפרט ולא כדי שתכתבו לי מפרט, הפעם. כפי שמתאים לאחות קטנה, השימוש במחשב: 70% עבודה משרדית (ש.ב,אינטרנט, הכי גבוהה יהיה פוטושופ) 10% סרטים (אני מאמין שאם יש לה מסך כזה טוב של 22 היא תתחיל לראות בזה סרטים) 20% משחקים (משחקים פשוטים מאוד, SIMS 3 כשייצא לדעתי יהיה הרמה הכי גבוהה, אבל אני לוקח כמה שלבים יותר ליתר ביטחון). בקיצור, להלן המפרט, תמליצו לי על תיקונים, תגידו לי אם מה שכתבתי טוב: כעיקרון, הספק והמארז עברו את הבדיקה של Scorn כבר, בפורום ספקים ומארזים.. ושאר המערכת די התקבלה כבר מלפני מס' שבועות.. אני כותב את זה כי אני מתכוון להזמין את המחשב מחר, דבר ראשון על הבוקר. הנה המפרט הסופי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤616…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. אני רוצה לקנות משהו חדש יחסית לא מפריע לי להביא אותו מחו"ל כי אני יחסית נגיש לשם. מבחינת תקציב אני גם יחסית גמיש אני מחפש משהו שיתן לי כמה שיותר תמורה לכסף. השאלה היחידה שלי היא מה עומד לצאת בקרוב והאם שווה לחכות לזה בעקרון אני מחכה ל W5Fe או m9750 השאלה שלי האם אתם אומרים שאחד מהם יצא תוך שבועיים +/- בארה"ב ? ואם כן האם המחיר שלך יהיה באמת 2000$ או יותר ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by Tal_Ill,

היי, מצרפת מפרט עבור מחשב נייד גיימינג לצרכי עבודת תוכנות שרטוט ועיצוב (אוטוקאד, פוטושופ וכו). מבחינת חשיבות- חוזק, מהירות, שלא מתחמם בקלות ומחזיק לאורך זמן. רגילה עד היום למחשבים של hp אבל ראיתי את המפרט הזה של לנובו, יש משהו שרצוי לשנות במפרט? או המלצה למחשב אחר שיכול להתאים לדרישות האלה? היתה עדיפות למשקל נמוך יותר אבל לא מצאתי כזה שתואם לדרישות. אחריות שלוש שנות אחריות באתר הלקוח ע"י היבואן הרשמי שלוש שנות אחריות למטען ושנה אחריות לסוללה מותג Lenovo דגם 82XW006BIV מעבד I…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray 1 390 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E 1 260 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 210 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 850 דיסקים קשיחים‏ Hitachi כמות מחיר סה"כ DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II 1 250 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 133 מארזים‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 1 170 ספקי כוח‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ eXtreme Powe…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by chen58,

שלום לכולכם, יש לי אפשרות לרכוש (כמתנה לחג הפסח הממשמש ובא) אחד משני הניידים הנ"ל. השימושים שלי הם בעיקר : אינטרנט, סרטים, אופיס, לעיתים פוטושופ, אולי גם משחקים (לרוב משחקי מלחמה). יש אבל בעיה קטנה: את הדגם הנ"ל : Aspire AS5732Z-443G25Mn ניתן למצוא ברשת ולהלן המפרט שלו: מעבד: Intel Dual Core T4400 2.2GHz 800Mhz FSB. זיכרון: DDR3 1066Mhz3GB כונן קשיח:250GB SATA . כרטיס גרפי:INTEL GMA 4500M כרטיס קול: High Definition Audio. כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer. רשת: GIGA Lan. רשת אלחוטית: 802.11b/g/ N Wi-Fi CERTIFIED. מסך:TFT LCD 15.6" WXGA (HD) 1366X768 CrystalBrite. מצלמה מובנית ACER Crystal Eye Webcam 2 רמקולים מובנים סוללה בעלת 6 תאים. מערכ…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by eliXir,

לאחר חיפושים בפורום על ניידים בתקציב של 3K, הנייד שהכי משך את העין שלי הוא Acer Aspire 5738ZG. קראתי בעיקר ביקורות טובות עליו, ואשמח לדעת אם יש פה מישהו בפורום שיש לו את המחשב, או שקרא/יודע לתת קצת מידע רלוונטי עליו. לפי מה שהבנתי, הוא לא הכי טוב למשחקים, אך זה בסדר כי איני מתכוון לשחק בו משחקים כבדים אם בכלל. אך מעבר לכך, הוא מחשב מצויין. דבר שסיקרן אותי - האם ניתן לשנות את ההארד דיסק ל-7200RPM במקום 5400? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4831&CatCode=315 אם מישהו מכיר מקום יותר טוב/זול - אשמח למידע תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by talvi8942,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31382[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31691[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏CoolerMaster V8 GTS CPU Cooler‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30889[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. היי, אני צריך מחשב נייד בישביל לצפות בסרטים שאין מה לעשות במשמרת ולפעמים לשחק איזה משחק ( כמובן הגדרות MED לא מצפה לשחק משחק על נייד על V.HIGH כמו במחשב ) התקציב 4000. חשבתי על שלוש אופציות מה לדעתכן עדיפה? 1) http://www.fre.co.il/pl_product~121351531~39~89.htm 2) http://www.fre.co.il/pl_product~12132155~39~89.htm 3) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&cat=2020 Acer Aspire 7750G-2414G7 אני מעדיף לקנות מאחת משתי החנויות האלה כי אחת ליד הבית והשניה ליד העבודה. בנתיים אני חושב על ה ACER כי יש לו מסך 17... אשמח לקבל עוד חוות דעת.. תודה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by barsese,

היי, אם למישהו יש נסיון (או שמע ממישהו) עם המחשבים העסקיים המשומשים הנמכרים בגרופון וכו', אשמח לשמוע. המחשבים האלו נוטים להיות חזקים ולהחזיק זמן רב (ברשותי לטיטיוד מעל ל-7 שנים). תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם! יש לי נייד של טושיבה, דגם: Satellite U305-S2804. מלתחילה הוא בא עם Window Vista מותקן וכל הדרייברים ותוכנות של טושיבה. לאחרונה עדכנתי ל-Window 7 אך לאחר שעדכנתי את כל הדרייברים מאתר של טושיבה עדיין יש פונקציות שלא עובדות (כאלה שעבדו בויסטה)... מה שהכי מציק מבחינתי הוא שמשטח המגע איבד את כל הפונקציות שלו (למשל הגלילה או זה שכאשר נוגעים בפינה אז זה מפעיל פונקציות בווינדוס). דבר נוסף שנעלם הוא הוא התפריט אש היה מופיע לי על המסך כאשר הייתי לוחץ על FN... בקיצור, אני מרוצה מוינדו'ס 7 אך ממש מבאס אותי שנעלו פונקציות מאוד שימושיות... אשמח אם מישהו יודע להחזיר אותם ויוכל לעזור לי בעניין. בתודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by nochinman,

מעוניין במפרט מחשב המיועד לצפייה בסרטים (יחובר לטלויזיה עם כניסת HDMI), משחקים (אבל לא ברמה גבוהה במיוחד ולכן לא נדרש כרטיס מסך מטורף) וכמובן לאינטרנט. אין צורך בצורב ובדיסק קשיח. לא מתוכנן ביצוע של OC בכלל. לגבי המסך - מחפש מסך 19 או 20. חלוקת התקציב (כמו שאני רואה אותה כרגע) היא בערך 3500 למחשב וכמעט 2000 למסך (מעוניין במסך איכותי שיחזיק הרבה זמן). גר באזור השרון ולכן מעדיף הצעות מחנויות באזור (כלומר לא iqpc).

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by tot5,

היי לכולם, אז עברתי לארה"ב (ניו יורק) וברצוני לקנות שם מחשב, אך אין לי מושג ממש מאיפה להתחיל. אני אשים פה את הדרישות שלי ומענה לשאלון של הפורום ואשמח לכל עזרה שהיא: בין אם חנויות מומלצות\פורומים בארה"ב וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? $800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ישמש כ-HTPC ולשימוש משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. קו המחשבים והמסכים המעודכן של היצרנית הטאיוואנית אשר מוצג ב-CES 2016 אפוף בתקן התקשורת החדש והזריז אייסר הייתה אחת מהחברות הראשונות שהציגו את קו המוצרים החדש שלהן במסגרת תערוכת CES לשנת 2016 (למעשה, היא עשתה את זה לפני שזו החלה רשמית), ונכון לעכשיו נראה שהמוטיב הבולט של מרבית המוצרים שלה הוא חיבורי ה-USB Type C הקומפקטיים והסימטריים, אשר כבר עכשיו מאיימים להפוך לאחד החידושים הכי פופולריים בעולם הטכנולוגיה בשנת 2016 באופן כללי. הדגם הראשון והמעניין ביותר של החברה הוא כנראה ה-Aspire Switch 12S, אשר מהווה עוד נייד-טאבלט היברידי שינסה לטעום קצת מההצלחה של מכשירי ה-Surface Pro ודומיהם. באייסר החליטו לבחור במעבדי ה-Core M החסכוניים יותר (מדור הסקיילייק, כמובן) והעוצמת…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  15. אני מחפש מפרט למחשב חדש בתקציב של 2000-2600 +\- ספק כוח כבר יש ואני צריך הארדיסק קטן בגלל שיש לי 1TB.5 חיצוני ו400GB פנימיים.כרטיס רשת סאונד ומסך יש לי וגם כונני DVD אשמח להצעות כבר ראיתי כמה מפרטים באתרים שונים ורציתי מחוות דעת נוספת. המחשב בעיקרו למשחקי מחשב מוזיקה וסרטים (לא צריך HD)

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by supercars,

מחשב למשחקים כבדים, מסך 19 אינץ' LCD של LG. מעבד: Intel Core I7 I920 2.66GHz לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R דיסק קשיח: 320GB SATA2 7200RPM WD זיכרון פנימי: Kingston 3GB DDR3 1333MHz Triple Channel צורב די.וי.די: SATA X22 Samsung כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 9800GT 512MB DDR3 כל זה ב4000 ש"ח כולל מארז וספק תואמים. השאלה שלי היא אם המפרט משתלם וכדאי?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by Segev Cohen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה של solidworks בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הערה, אם לא חייב כרטיס מסך מקצועי אז עדיף אחד שגם יריץ משחקים בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פעולה קלאסיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך 15.6 - 17.5 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by surik,

שלום, אני סוקר עכשיו את החנות של KSP ומצאתי לי כמה מחשבים מחברות/מותגים שונים בעלי מפרט דומה שיספיק לצרכים שלי. במחשב רגיל, אני יודע שבמילא כל הרכיבים מובאים מהחברות המייצרות (INTEL/AMD,KINGSTON/MUSHKIN GIGABYTE/ASUS וכו'...) ולכן האיכות חשובה רק של המפרט ולא אם זה של DELL או של LENOVO. האם זה ככה גם בניידים וההבדל במחיר נובע רק מהשירות שאותו מעניקות החברות השונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by sickout,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל נוכחתי לגלות שבזמן ניגון של קבצי מדיה ( AVI, MKV וכו') כשהמחשב מחובר לצג LCD דרך יציאת ה-HDMI (תצוגה דואלית או רק לצג ה-LCD עצמו) ישנם רעשים צורמים בזמן ניגון (מעיין crackles & pops) שמתי לב שבפורומים של לנובו שלעוד מספר אנשים ישנה את אותה הבעיה http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=N_Series_Lenovo_3000&thread.id=9944 ישנו פתרון חלקי, פשוט לנתק את המחשב מהמחשמל ולתת לו לפעול על סוללות והבעיה נעלמת. לא פתרון ממש מועיל , האם יש לעוד מישהו מכאן את אותו מחשב ונתקל באותה הבעיה או לחליפין יכול לבדוק זאת ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. שלום, אשמח אם תוכלו לתת הצעה למפרט חזק! לגיימינג ב-4500(ללא OC) ניתן למתוח גג עד 5000 אם צריך להוסיף מערכת הפעלה. שיריץ חלק כל משחק חדש על מסך 22 (1050X1680) ללא OC עם קירור טוב (לא חייב להיות הכי שקט בעולם) ציוד היקפי פשוט ויעיל (מקלדת, עכבר, רמקולים) בנוסף המלצה למסך 22 טוב (ASUS ?) עד גג 1000. תודה מראש UDI

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, מחשב למשחקים, תקציב כולל: 10000 שקל (גמיש מעלה במקצת) 1. מעבד I7 6700 משיג ב170$ (יורד מתקציב כללי) 2. אוזניות חוטיות LOGITECH G633 אקנה מאמאזון (115$) - יש המלצות אחרות ? (יורד מהתקציב הכללי) 3. כרטיס מסך 1080GTX אקנה מאמאזון 640$ ג'יגהבייט/אסוס/זוטאק הזול מביניהם (יורד מתקציב כללי) תקציב שנשאר בהנחה ואתם מסכימים עם מה שרשמתי למעלה (6300 שקל) דרישות למחשב (נשאר: מסך, מארז, זיכרון, SSD, הארדיסק, מקלדת מכאנית, עכבר, משטח לעכבר, ספק, מאוורר למעבד, לוח אם, שכחתי משהו?): 1. מסך 4K 27" IPS ומעלה (יצליח להיכנס בתקציב ? שמתי עין על "27 Dell LED IPS 4K P2715Q) 2. שיהיה שקט (מאוורר לא מקורי של אינטל - Ar…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Igorr13,

שלום, אני עוד מעט קונה מחשב גיימינג ואני ממש זקוק לדעה של אנשים שמבינים בזה. בניתי מפרט אבל אני לא כל כך בקיא בכל החומרה האחרונה וגם לא כל כך מבין בלוח אם וספקי כח, אם בבקשה תוכלו ליעץ מה לשנות ומה להשאיר אני מאוד אודה לכם! בבקשה תהיו אוביקטיבים כי אני נותן את החיים שלי למחשב הזה ואני מצפה ממנו ביצועים טובים כמו להריץ אססין קריד 3 על HIGH חלק קריסיס וכל המשחקים הכבדים. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1059[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000K 2. מה שימושי המחשב? מחפש מחשב ללימודים (כולל תוכנות סימולציה כבדות מידי פעם) + צפייה בסרטי HD. רוצה מחשב שיחזיק מעמד להרבה זמן (קניתי להורים שלי מחשב לפני 6 שנים והוא עדיין עובד כמו גדול). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מפורט למטה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, באר שבע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  24. רקע: בניתי מחשב גיימינג סביר לפני כמה שנים והגעתי למסקנה שאני צריך (ומאוד רוצה) לשדרג אותו. בגלל שמתקרב ה Black Friday וביחד איתו גם ה Cyber Monday וכל ההנחנות בארץ (ובאמזון!!) החלטתי שכדאי לברר כבר עכשיו מה כדאי להוסיף, לשדרג או סתם להחליף (כי בלאי). הערה: אני מתכנת (שמשחק בכל רגע פנוי) ואשתי מתחילה להתעסק באופן מקצועי בעיצוב גרפי (בעיקר 2D אבל כנראה יהיה גם שימוש 3D) ואני רוצה שהכל יעבוד חלק... חלק מהדברים אולי יראו כ Overkill אבל אשמח בכל מקרה להמלצות. תקציב: סביר (באיזור ה 1-2K לא כולל המסך). אם ה SSD ישאר יקר גם בתקופת המבצעים, לא אקח אותו. מסך רצוי משהו איכותי אבל לא הכי יקר שיש בשוק. כרטיס מסך רצוי שלא להחליף אבל אם אין ברירה אחליף (במידה וזה המצב, לא עדי…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by urielka,

אני הולך לבנות מחשב נייד(לא לצחוק בבקשה זה רציני)בגדול של 120*110*25 מ"מ (אורך*רוחב*גובה) הינה המפרט שלו: מעבד- intel pentium3 1.2GHZ 512kb 0.13 micron technology זיכרון-1gb ram ddr/sdr און בוארד מולחם כ.מסך-geforceFX 5200U מסך-Lcd "5 כ.קול-און בוארד h.d-חיצוני של בערך 10gb (אני לא צריך יותר בשביל מחשב נייד ד"א הלוח בא עם 256 mb און בוארד שזה מספיק לwindows xpE +linux embeeded יענו אין צורך בחיבור הדיסק קשיח כל הזמן אלא למשחקים וידאו ומוזיקה וכו`)USB cd-חיצוני usb או dvd זה לא משנה סוללה- שזה העיקר תהיה בערך של 60-70W שזה אומר 3 שעות במצב רגיל(1.2GHZ) ו5-6 שעות במצב חיסכון סוללה(833MHZ) היתי רוצה לדעת בכמה אתם מעריכים את המחשב הזה (ביחס לגודל הקטן 12*11*2.5 ס"מ)?ואיך ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.